Nämä ovat vaikeimmat AP-luokat ja testit sinulle

main_doubleblack

Harkitsetko ilmoittautumista AP-luokkiin? Haluatko suurimman mahdollisen haasteen? Vai yritätkö välttää puremista enemmän kuin pureskella?

Tässä viestissä selitämme, mikä tekee AP-luokasta vaikean, luetellaan vaikeimmat AP-luokat ja autamme valmistautumaan niihin.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mitä AP-läpäisykurssit kertovat meille

Saatat ajatella, että paras tapa kertoa, mitkä AP-luokat ovat vaikeimpia, on tarkastella kansallisia tietoja siitä, kuinka monta opiskelijaa läpäisee kunkin testin vuodessa. Aloitamme keskustelun täällä, mutta ole varovainen, että läpäisyasteet eivät automaattisesti kerro sinulle, mitkä luokat ovat vaikeimmat .

Kuinka kaukana olen 4.0: sta?

Tämä on täydellinen luettelo kunkin AP-kokeen läpäisyasteista viimeisimmillä (2020) tiedoilla.

Kokeen nimi

Hyväksytty (3+)

Espanjan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 90%
Taide ja muotoilu: 2-D-muotoilu 89,5%
Taide ja muotoilu: Piirustus 89,1%
Kiinan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 88,7%
Fysiikka C: mekaniikka 84,3%
Espanjan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 84,2%
Japanin kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 83,6%
Ranskan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 83,3%
Laskin eKr 81,6%
Ranskan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 80,9%
Seminaari 80,7%
Taide ja muotoilu: 3D-suunnittelu 75,6%
Italian kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 75,4%
Espanjan kirjallisuus 75,1%
Fysiikka C: Sähkö ja magnetismi 74,4%
Saksan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 73,8%
Fysiikka 2 73,3%
Tutkimus 72,5%
Italian kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 72,2%
Tietojenkäsittelytieteen periaatteet 71,6%
Japanin kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 71,4%
Psykologia 71,3%
Kiinan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 70,9%
Tietojenkäsittelytiede A. 70,4%
Hallitus ja politiikka - vertaileva 70,2%
Musiikkiteoria 69,2%
latinan kieli 69,2%
Biologia 69,1%
Mikroekonomia 68,9%
Taidehistoria 68,7%
Saksan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 67,9%
Makrotalous 63,2%
Englannin kieli ja sävellys 62,1%
hiili AB 61,4%
Maailman historia 60,2%
Englanninkielinen kirjallisuus ja sävellys 60,1%
Tilastot 60%
Euroopan historia 59,3%
Ihmismaantieteessä 59%
Yhdysvaltain historia 58,7%
Hallitus ja politiikka - Yhdysvallat 57,5%
Kemia 56,1%
Ympäristötiede 53,4%
Fysiikka 1 51,6%

Lähde: Yliopiston hallitus . Kielihintojen osalta 'Kokonaisryhmä' sisältää kaikki opiskelijat, kun taas 'Vakioryhmä' sisältää vain ne opiskelijat, jotka eivät ilmoittaneet puhuvansa tätä kieltä kotona tai viettäneet yli neljä viikkoa sen opiskelemisessa ulkomailla.

Saatat olla kiusaus tarkastella tätä taulukkoa ja sanoa, että testit, joilla on alhaisin läpäisyaste, ovat vaikeimpia ja testit, joilla on korkeimmat läpäisyasteet, ovat helpoimpia. Loppujen lopuksi, ellei monet opiskelijat pysty läpäisemään AP-testiä, eikö tämä tarkoita sitä, että se on yksi vaikeimmista testeistä?

Mutta kun tarkastelet tietoja, korkeimpien läpäisyasteiden (espanja, kiina, fysiikka C: mekaniikka) kokeet pidetään usein vaikeimpina. Emme sisälly tähän arviointiin AP-seminaaria ja AP Studio Art -tuloksia, koska nämä arvosanat ovat kaikki salkku- eikä tenttipohjaisia.

ei boston college superscore toimii

Samaan aikaan jotkut testit, joiden läpäisyaste on alhaisin (ihmisen maantiede, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, ympäristötieteet) nähdään usein helpoimpana. Joten mitä täällä tapahtuu?

Totuus on, kansalliset läpäisyasteet kertovat usein enemmän opiskelijoista kuin itse kokeista.

Joillakin matalien läpäisyasteiden kokeilla on alhaiset hinnat, koska ne suoritetaan usein ensimmäisen vuoden / toisen vuoden aikana, kun taas joissakin korkean tason kokeissa on tiukemmat edellytykset monissa lukioissa. Tämä tarkoittaa, että vaikeissa kokeissa yleensä vanhemmat, paremmin valmistautuneet opiskelijat suorittavat heidät, mikä nostaa heidän läpäisyasteitaan.

Lyhyesti, meidän on katsottava kansallisten läpäisyasteiden ulkopuolelle kun selvitetään, mitkä testit ovat vaikeimmat.

Mahdollisesti luotettavampi indikaattori: 5 Rate

Koska läpäisyasteet eivät todellakaan kerro meille paljon, entä 5-prosentti? Muista, että 5 on korkein mahdollinen AP-pisteet (lue lisää AP-pisteistä täältä). Eikö meidän pitäisi pystyä löytämään vaikeimmat AP-testit katsomalla alhaisimpien 5 prosentin tentit?

lukion kesäopisto -ohjelmat

Alla on taulukko, jossa on kaikki AP-kokeet, tällä kertaa paremmuusjärjestykseen niiden testilentäjien prosenttiosuuden perusteella, jotka saivat 5.

Kokeen nimi

5 Hinta

Kiinan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 55,4%
Japanin kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 53,7%
Laskin eKr 44,6%
Fysiikka C: mekaniikka 41,6%
Fysiikka C: Sähkö ja magnetismi 40,4%
Espanjan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 30,5%
Tietojenkäsittelytiede A. 25,6%
Hallitus ja politiikka - vertaileva 24,4%
Musiikkiteoria 24,2%
Saksan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 23,9%
Kiinan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 23,8%
Japanin kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 23,6%
Ranskan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 23,3%
Mikroekonomia 23,3%
Psykologia 22,4%
Makrotalous 19,7%
hiili AB 19,5%
Italian kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 18,5%
Espanjan kirjallisuus 17,6%
Espanjan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 17%
latinan kieli 16,5%
Tilastot 16,2%
Taidehistoria 15,8%
Ranskan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 15,7%
Taide ja muotoilu: Piirustus 15,5%
Hallitus ja politiikka - Yhdysvallat 15,5%
Fysiikka 2 14%
Euroopan historia 13,7%
Yhdysvaltain historia 13%
Englannin kieli ja sävellys 12,6%
Taide ja muotoilu: 2-D-muotoilu 12,1%
Ympäristötiede 11,9%
Saksan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 11,8%
Ihmismaantieteessä 11,8%
Italian kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 11,1%
Tietojenkäsittelytieteen periaatteet 10,9%
Kemia 10,6%
Biologia 9,5%
Englanninkielinen kirjallisuus ja sävellys 9,3%
Maailman historia 9,2%
Tutkimus 8,8%
Fysiikka 1 8,8%
Taide ja muotoilu: 3D-suunnittelu 7,2%
Seminaari 6,4%

Lähde: Yliopiston hallitus . Kielihintojen osalta 'Kokonaisryhmä' sisältää kaikki opiskelijat, kun taas 'Vakioryhmä' sisältää vain ne opiskelijat, jotka eivät ilmoittaneet puhuvansa tätä kieltä kotona tai viettäneet yli neljä viikkoa sen opiskelemisessa ulkomailla.

Viiden prosentin arvo on itse asiassa kunnollinen tapa havaita vaikeita tenttejä , mukaan lukien AP englanninkielinen kirjallisuus ja biologia. Heillä molemmilla on erittäin alhaiset 5 prosenttiosuutta (9,3 Englannin litissä, 9,5 prosenttia Biossa).

Mutta toisaalta, suhteellisen helppo tentti, AP Environmental Science, on matala 5-prosenttiosuus, 11,8%. Lisäksi joillakin ehdottomasti vaikeilla kokeilla, kuten kiina, Calculus BC ja Physics C, on erittäin korkea 5 prosenttiosuutta - jopa 55% + kiinalle!

Toisin sanoen pelkkä viiden hinnan tarkastelu ei kerro koko tarinaa, vaikka jotkut muut artikkelit ovat olettaneet sen .

Siksi paras tapa löytää vaikeimmat AP-kokeet on keskittyä niihin, joilla on eniten materiaalia - samoin kuin käsitteellisesti vaikeimmat aiheet, jotka teemme alla.

Vastuuvapauslauseke: Ota huomioon koulusi variaatio

Ennen kuin puhumme vaikeimmista luokista, haluamme selventää tarkoittamalla niitä, joilla on vaikein kurssimateriaali ja vaikein loppuvuoden tentti. Siellä, kuinka samaa AP-luokkaa voidaan opettaa eri lukioissa, on valtava vaihtelu, joten emme voi puhua lukionne erityisistä luokan vaikeuksista.

Saattaa olla, että koulussa on AP-luokka, joka tunnetaan vaikeimpana, koska opettaja on todella kova, vaikka kansallisesti sitä ei ehkä pidetä yhtenä helpoimmista. Tai ehkä koulussa on AP-luokka, jota useimmat oppilaat pitävät vitsinä, vaikka materiaali onkin edelleen hyvin vaikeaa.

Koska emme voi raportoida eri lukioiden erityispiirteistä, keskitymme siihen, millä luokilla on eniten / vaikeinta materiaalia ja joilla on maine vaikeuksissa useissa kouluissa. Keskustelemme alla olevista tavoista tutkia, kuinka vaikeat AP-luokat ovat koulussa, jotta voit luoda optimaalisen aikataulun.

body_mcg

Mikä tahansa AP-luokan professori McGalagall opettaa todennäköisesti todennäköisesti erittäin vaikeaa.

Okei, vakavasti, mitkä AP-luokat ovat vaikeimmat?

Yhdysvaltojen historia, biologia, englanninkielinen kirjallisuus, laskenta BC, fysiikka C ja kemia nimetään usein vaikeimmiksi AP-luokiksi ja testeiksi. Näillä luokilla on suuret opetussuunnitelmat, kovat testit ja käsitteellisesti vaikea materiaali.

Laadimme tämän luettelon henkilökohtaisen kokemuksen, verkkokeskustelun, läpäisyasteiden, viiden hinnan ja heidän opetussuunnitelmiensa perusteellisen tarkastelun perusteella.

Emme luokittele näitä sen jälkeen heidän vaikeutensa vaihtelee melko vähän opiskelijan mukaan. Esimerkiksi, jos olet matematiikan whiz, Calculus BC on todennäköisesti helpompaa kuin AP English Literature. Mutta päinvastoin voi olla totta toiselle opiskelijalle.

Mutta jos harkitset jotain näistä, ole valmis kovaan kurssiin!

luonnontieteen luokat lukiossa

AP Yhdysvaltain historia

Vaikka suurin osa opiskelijoista altistuu amerikkalaiselle historialle useita kertoja, peruskoulusta lähtien AP US History on edelleen erittäin kova luokka.

Ensinnäkin tämä on vaikeampaa historiakoketta kuin AP World History tai jopa AP European History, koska se kattaa kapeamman historian ja pienemmän maantieteellisen alueen , mikä tarkoittaa, että opetussuunnitelma on uskomattoman yksityiskohtainen. Tämä tarkoittaa, että et voi luottaa yleisiin suuntauksiin ja havaintoihin, kuten toisinaan maailmanhistoriassa - sinun on tiedettävä tietyt päivämäärät, liikkeet, ihmiset ja lait.

Jos haluat ottaa pienen esimerkin, maailmanhistorian luokassa sinun on ehkä tiedettävä, että orjuus päättyi Yhdysvalloissa sisällissodan aikana. Yhdysvaltain historian luokassa sinun on tiedettävä sisällissodan päivämäärät, tarkka vapautumisjulistusvuosi sekä 13., 14. ja 15. tarkistuksen päivämäärät ja sisältö. Sinulta odotetaan myös tietoa tärkeimmistä mukana olevista johtajista ja lainsäätäjistä. Mitä enemmän yksityiskohtia muistat, sitä parempi!

Tämä johtuu siitä, että APUSH tunnetaan erittäin vaikeista monivalintakohteista, jotka edellyttävät hyvin yksityiskohtaista tietoa Yhdysvaltain historiasta Kolumbiaa edeltävästä ajasta nykypäivään. Lisäksi, mitä konkreettisempia todisteita voit sisällyttää ilmaisiin vastauksiisi, sitä parempia esseepisteitä saat.

Jos sinulla on taitoa historiaan, tämä luokka on sinulle helpompaa, mutta useimmat opiskelijat kertovat sen olevan erittäin haastavaa. Se on myös todennäköisesti vaikea luokka läpäistä monissa kouluissa koska opettajien on annettava tonnia lukemista ja tehtäviä saadakseen kaiken aineiston läpi ennen AP-testiä toukokuussa. Odottaa nopeasti kulkevaa, tehtävän raskasta kurssia.

Osaat lukea College Boardin täydellinen kuvaus täällä .

kehon_kolbert

Jos luulet, että tämä on amerikkalaisen historian luku, kannattaa harkita AP US -historian sovittamista aikatauluusi.

AP-biologia

Tämä on kova luokka ja testi, millä tavalla tahansa. Jopa uudelleensuunnittelun jälkeen vuonna 2012, jonka tarkoituksena oli tehdä AP Biologiasta helpompi ja helpompi muistaa, sinun on silti muistettava tonnia materiaalia testiä varten, kaikkea erittäin yksityiskohtaisista kemiallisista prosesseista (Krebs Cycle, kuka tahansa?) solubiologiaan evoluutioon.

Tämä tarkoittaa AP-biologian opettajien on pakattava tonni tämän luokan opetussuunnitelmaan, mukaan lukien aika kokeisiin. Valtava tietomäärä yhdistettynä siihen, että biologia voi olla käsitteellisesti vaikeaa, tekee tästä vaikean AP-kurssin.

Jos olet suorittanut vahvan ennakkoedellytyksen Intro to Biology -kurssille, tämä testi on hallittavampi. Tarkista täydellinen kurssikuvaus täältä oppia lisää.

AP englanninkielinen kirjallisuus

AP: n Yhdysvaltain historian ohella tämä on yksi vaikeimmista AP-kursseista humanistisilla aloilla. Vaikka AP-englannin kieli on myös haastavaa, Kirjallisuus edellyttää yleensä vaikeampien tekstien lukemista. Vertaa sanoa AP English Literature katkottua Rikos ja rangaistus tietokirjallisuuteen liittyvästä artikkelista rikosoikeusjärjestelmästä, jonka voit lukea AP: n englannin kielellä. Rikos ja rangaistus on paljon vaikeampaa!

AP English Literature testaa myös tarkempia retoriikka / kirjallisuuden termejä ja vaatii tarkempaa kykyä sulkea lukea kohta. Et vain etsi yleistä argumenttia tai vaikutusta kuten AP-englanninkielellä. Sinun täytyy mennä hupun alle ja selittää yksityiskohtaisesti, kuinka kirjallisuus toimii.

Lopuksi AP-kirjallisuus, sinun täytyy tulla valmistautumaan kirjoittamaan yksi esseistä luokassa lukemastasi kirjasta tai näytelmästä, mutta et voi tuo kirja tai pelaa kanssasi tenttiin. Tämä tarkoittaa, että sinun on tutkittava AP-kirjallisuudessa lukemasi tarkasti. Niin tarkkaan, että voit kirjoittaa kirjasta ja jopa käyttää siitä lainauksia ilman, että kirja olisi mukanasi! SparkNotes-yhteenvedot eivät leikkaa sitä.

Lyhyesti sanottuna, odota pidempää ja vaikeampaa lukulistaa, kovempia monivalintakysymyksiä ja enemmän vastuullisuutta luokassa luetuista. Sinä pystyt lue kokeen täydellinen hallintoneuvoston kuvaus täältä .

body_books

AP kemia

Samanlainen kuin biologia, kemialla on tonnia materiaalia, paljon muistia ja se vaatii vankan käsitteellisen ymmärryksen monimutkaisista kemiallisista prosesseista .

AP-kemia tunnetaan monissa lukioissa siitä, että sillä on paljon kotitehtäviä ja kovia testejä - kaikki on välttämätöntä, jotta opiskelijat oppivat tarpeeksi läpäisemään AP-kokeen vuoden lopussa.

Älä yritä AP-kemiaa, ellet ole jo käynyt perehdyttävää kemian kurssia. Olisi mahdotonta oppia kaikkea mitä sinun tarvitsee tietää kemiasta AP-tenttiin vain yhden vuoden aikana. Osaat lukea AP: n täydellinen kurssikuvaus täällä .

AP fysiikka C

Fysiikka C on erityisen kova, koska paitsi opit fysiikan materiaalia, joka voi olla vaikeaa, sinun on myös tiedettävä sen vieressä oleva laskenta. Vaikka AP-fysiikka 1 ja 2 ovat algebrapohjaisia, molemmat fysiikan C-kurssit (sähkö ja magneetti ja mekaniikka) ovat laskupohjaisia, eli opiskelijoiden on tiedettävä laskenta riittävän hyvin soveltamaan sitä fysiikassa . Jotkut pitävät sitä 'kaksi luokkaa yhdessä' tarvittavan laskentatiedon vuoksi.

Lisäksi, fysiikan C testattu materiaali on paljon syvällisempää kuin fysiikka 1 tai 2 (tai vanha fysiikka B). Fysiikan C-kursseilla käydään paljon syvyyttä muutamista aiheista, kun taas fysiikka 1 ja 2 käsittelevät monia aiheita vähemmän syvällisesti. Joten kuten Yhdysvaltain historia on vaikeampi kuin maailmanhistoria, fysiikka C on kovempi kuin fysiikka 1 ja 2, koska tarvitset syvällisemmän tiedon.

Tämän vuoksi sinulla on ehdottomasti oltava fysiikan edellytys vyösi alla ennen kuin aloitat Physics C: n, ja sinun olisi pitänyt joko jo ottaa laskea tai ottaa se samanaikaisesti.

Voit lukea Fysiikka C: stä kurssin kotisivulta Sähkö ja magnetismi ja Mekaniikka .

body_fysiikka

AP-laskenta eKr

Lopuksi, AP Calculus BC on vaikein AP-matematiikan tentti, ellei yksi vaikeimmista AP-tenttijaksoista. AP Calculus AB on myös haastava, mutta peittää vähemmän materiaalia ja liikkuu hitaammin. AP Calculus BC kattaa usein kaiken, mitä Calculus AB: ssä opetetaan vain koulun ensimmäisellä lukukaudella - paljastaa yhden syyn, miksi se on niin vaikeaa: voimakas tahdistus.

kuinka monta vaihetta mitoosilla on

Liikut nopeasti Calculus BC: ssä, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava valmis pysymään mukana. Tässä luokassa ei ole paljon menetettävää aikaa. Jos kamppailet jonkin konseptin kanssa vuoden alussa, se voi vaikeuttaa kaiken oppimista sen jälkeen. Itse asiassa, jos huomaat kamppailevasi, etsi opettajalta tai ohjaajalta ylimääräistä apua niin nopeasti kuin pystyt, jotta et jää jälkeen.

Joissakin kouluissa Calculus BC vaatii ylimääräisen jakson päivässä, jotta se mahtuisi kaikkeen materiaaliin ennen AP-tenttiä. Pääset myös käsitteellisesti vaikeampiin laskentateemoihin kuin Calculus AB. Lyhyesti sanottuna, ole valmis työskentelemään kovasti ja olemaan valppaana pysyessäsi kurssilla. Osaat lukea College Boardin kuvaus tästä .

Huomautus AP AP -kokeista

Saatat ihmetellä, kuinka vaikeat AP-kielitestit ovat - voit loppujen lopuksi suorittaa AP-testit kielillä kiinasta espanjaan ranskaksi. Näiden vaikeus on hieman vaikeampaa mitata, koska AP-kielikoe testaa useita vuosia kielen oppimista toisin kuin yhden vuoden materiaali.

Opiskelijoille, joilla on paljon vieraan kielen taitoa, nämä voivat olla uskomattoman helppoja tenttejä. Jos olet asunut ulkomailla tai puhut sujuvasti kieltä, AP-kielitesti ei aiheuta suurta haastetta. (Jotkut kielen äidinkieliset opiskelijat suorittavat jopa AP-kielikokeen!)

Mutta opiskelijoille, jotka ovat juuri ottaneet kieltä koulussa, nämä kokeet voivat olla vaikeita, etenkin kuunteluosuudet. Niin jos ajattelet AP-kielikurssia, mieti, kuinka monta vuotta sinulla on aikaisempaa kokemusta.

Esimerkiksi, jos olet käyttänyt ranskaa neljä vuotta, olet todennäköisesti hyvin valmistautunut AP-ranskaksi. Mutta jos olet ottanut sen vain kaksi vuotta, todennäköisesti kamppailet. Useimmilla kouluilla on tästä syystä melko tiukat edellytykset AP-kielikursseille.

Toimintavaiheet

Jos haluat osallistua johonkin näistä luokista, sinun on saatava tietoa koulusi luokasta. Vaikka ne kaikki ovat objektiivisesti vaikeita, luokkien opettamisessa ja luokittelussa voi olla valtavia eroja. Ihannetapauksessa näiden luokkien tulisi opettaa erinomaisia ​​opettajia, jotka eivät voi vain opettaa materiaalia selkeästi, mutta sisältävät paljon katsaus ja AP-tenttiharjoituksia.

Sinun tulisi myös miettiä omia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi ja kuinka hyvin kova AP-luokka sopii aikatauluusi.

body_next

Vaikka kaikilla näillä AP-luokilla on kovaa materiaalia, luokan vaikeus voi vaihdella koulusta toiseen. Itse luokka voi olla uskomattoman vaikea (paljon tehtäviä, lukemista ja kovia testejä) - ja sinun pitäisi olla varautunut siihen. Luokka voi kuitenkin olla myös helppo (ei kovin paljon tehtäviä, helppoja testejä), mikä tarkoittaa, että sinun on tehtävä paljon työtä yksin ollaksesi valmis AP-testiin.

Tieto siitä, millainen luokan kuormitus on ja miten se valmistautuu tenttiin, on ensiarvoisen tärkeää valmistautumiselle toukokuun saapuessa. Jos luokka on helppo ja et todellakaan opi materiaalia, voit epäonnistua testissä huolimatta siitä, että sait luokassa hyvät arvosanat.

Tärkeintä tässä on, että joudut työskentelemään kovasti voidaksesi menestyä missä tahansa näistä luokista. Mutta tuo työ voi tulla opettajan suostumuksella tai omasta tahdonvoimastasi. Jos et usko, että opit materiaalia tarpeeksi hyvin luokassa läpäisemään, Harkitse prep-kirjan hankkimista ja omaa opiskelua vuoden toisella puoliskolla.

Hanki tietoa kurssista

Jos haluat saada tietoja AP-luokasta, keskustele ensin neuvonantajasi kanssa. Kysy luokan opetussuunnitelma, luokan läpäisyaste AP-tentissä viime vuosina ja mitä muut opiskelijat yleensä sanovat luokasta. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin opetettu luokka on. Ohjausneuvojasi voi myös suositella hyviä ennakkoluokat ja opettajia.

perhevihan pelikysymykset ja vastaukset

Seuraavaksi puhu opettajalle, jos voit, tai puhu opettajasi kanssa, joka opettaa vaadittavaa luokkaa (esimerkiksi kunniabiologian opettaja, jos ajattelet AP-biologiaa). Opettaja voi antaa sinulle käsityksen siitä, miltä kuormitus on, mitä he odottavat opiskelijoiltaan ja kuinka paljon työtä he odottavat opiskelijoiden tekevän yksin.

Lopuksi, selvitä, mikä luokan suusana on koulussa, puhumalla vanhempien oppilaiden kanssa. Älä luota liikaa kenenkään mielipiteeseen, koska opiskelijat voivat liioitella, mutta etsivät yleisiä suuntauksia. Esimerkiksi, jos kaikki sanovat, että AP-biologia on todella vaikeaa, mutta he oppivat paljon ja läpäisivät AP-kokeen, se on merkki siitä, että luokka kannattaa suorittaa.

Ajattele vahvuuksiasi

Jos sinulla on taipumus menestyä hyvin aiheessa, pärjäät todennäköisesti vastaavassa AP-luokassa, vaikka se olisikin yksi vaikeimmista. Esimerkiksi, vaikka AP-biologia on vaikeaa, sinulla on taito muistiin ja kriittiseen ajatteluun, jos olet menestynyt hyvin aiemmissa luonnontieteissä, saatat olla paremmin valmistautunut AP-biologiaan kuin esimerkiksi AP: n Euroopan historia, vaikka sitä ei pidetä yhtenä vaikeimmista AP-luokista.

Toisaalta, jos todella kamppailet jotain - kuten kirjoittaminen tai matematiikka - kanssa, sinun on oltava erityisen varovainen ottaessasi kovaa AP-luokkaa, kuten AP English Literature tai AP Calculus BC. Emme sano välttää näitä luokkia, jos luulet, että sinulla voi olla vaikeuksia. Sanomme olevan valmis viettämään paljon aikaa opiskeluun!

Ajattele yleistä aikataulua

Se, kuinka hyvin pärjäät kovassa AP-luokassa, voi riippua myös aikataulustasi. Esimerkiksi, AP-biologia voi olla helpompaa toisen tai toisen vuoden aikana koska et ole huolissasi ACT / SAT: sta. Kuitenkin, jos otat sen nuorempana vuonna, sinulla voi olla vaikea tasapainottaa ACT- tai SAT-opintoja AP-biologian luokassa.

Harkitse myös muita luokkia, koulun ulkopuolisia sitoumuksiasi, työaikataulusi ja perheesi sitoumuksia ennen ilmoittautumista mihin tahansa näistä AP-luokista. Et halua kovan AP-luokan ylikuormittavan jo kiireistä aikataulua.

Samaa linjaa pitkin, älä tunne painostusta ylikuormittaa AP-luokkia yleensä . Enemmän ei välttämättä ole parempaa, vaikka koulussasi onkin paineita ottaa viisi AP-luokkaa yhdessä vuodessa. On parempi hankkia kaksi 4: tä kuin neljä 2: ta! Ja on parempi ottaa AP-luokat, jotka ovat mielenkiintoisia ja mielekkäitä sinulle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset