Nämä ovat sinulle helpoimpia AP-luokkia

pää_painike

Mitkä ovat helpoimmat AP-luokat ja / tai helpoimmat AP-testit? Tähän kysymykseen vastaaminen ei ole niin yksinkertaista kuin vain luettelon antaminen, koska AP-luokan helpottamiseksi voi tehdä monia tekijöitä.

Helpoin AP-testeillä voi olla vaikeita luokkia heidän kanssaan tai päinvastoin. Sinun on myös mietittävä koulua, kansallisia keskiarvoja ja omia vahvuuksiasi selvitettäessä, mitkä AP-kurssit ovat suhteellisen helppoja. Mutta älä huoli - autamme sinua erittelemään nämä tekijät ja päättämään, mitkä AP-testit ovat sinulle helpoimmat!Tässä artikkelissa keskustellaan ensin tilanteestasi - taidoistasi ja koulustasi. Sitten tarkastelemme kansallisia tietoja läpäisyasteista ja maineesta helppoudesta.

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Kuinka taitosi vaikuttavat siihen, mitkä AP-testit ovat helpoimpia?

Ensimmäinen asia, joka sinun tulisi ottaa huomioon päättäessäsi, mitkä AP-testit ovat helpoimpia, on sinä! Mikä tahansa aihe, josta olet hyvä tai miellyttävä, on sinulle helpompaa kuin tunneilla, joissa olet vähemmän kokenut.

Esimerkiksi, jos olet hyvä kirjailija ja olet aina menestynyt kielitaiteessa / englannissa, löydät todennäköisesti sekä AP-englanninkielisen kirjallisuuden että AP-englannin kielen hallittavaksi, vaikka monet opiskelijat eivät saisi täydellisiä 5 ( alle 13%). (Lue lisää AP-pisteytyksestä täältä.)

Toisena esimerkkinä, jos olet aina pitänyt matematiikasta ja olet ottanut matematiikkatunteja esilaskennan kautta, saatat löytää AB: n tai jopa BC-laskennan melko helpoksi, varsinkin jos koulussasi on hyvä opettaja (lisää siitä minuutissa).

Muista, että yhden opiskelijan helppo AP-luokka voi olla toisen opiskelijan painajainen! Joten vaikka ottaisit huomioon esimerkiksi läpäisykurssin ja opettajat, pidä mielessä, että sinun ei pitäisi vain mennä luokan maineeseen yksin valitessasi AP-luokkaa. Luota omiin vaistoihisi ja vahvuuksiisi!

Kuinka kaukana olen 4.0: sta?

Kuinka koulusi vaikuttaa siihen, mitkä AP-testit ovat helpoimpia?

Toinen tärkeä huomioitava tekijä on koulu ja opettajat. Esimerkiksi, jos koulussa on opettaja, joka on opettanut AP USA: n historiaa kymmenen vuoden ajan, hänen opetussuunnitelmansa on alaspäin ja hänen läpäisyaste on korkeampi kuin valtakunnan keskiarvo, sinulla on korkea laukaus ohittamista, vaikka Yhdysvaltain AP: n historia on yksi alhaisimmista kansallisista läpäisyasteista.

Tämä voi päteä jopa muihin AP-luokkiin, joita maine pitää kovina, kuten AP-fysiikka, AP-biologia ja AP-kirjallisuus.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos otat AP-luokan opettajalta, joka ei ole koskaan opettanut sitä aiemmin, saatat joutua suunnittelemaan enemmän opiskelua yksin. Uudella opettajalla ei ehkä ole niin paljon kokemusta opetussuunnitelman tai työkokemusten ajoituksesta oppitunneissaan.

body_multichoice

Älä aliarvioi harjoituskokeiden merkitystä!

Joten tämä tarkoittaa, että ilmoittautuessasi AP-luokkiin, älä katso vain mitä koulusi tarjoaa. Yritä selvittää kuka opettaa sitä ja selvittää heidän maineensa. Mutta miten voit tehdä tämän?

# 1: Kysy ohjaajalta. Heidän tulisi tietää, kuinka moni opiskelija osallistuu AP-luokkaan vuodessa, mikä on opettajan tentin läpäisyaste ja jos he huomaavat opiskelijoiden vaihtavan usein luokalta. Se voi olla merkki siitä, että kurssi on haastava tai opiskelijat eivät suju hyvin opettajan kanssa.

# 2: Keskustele luokan aloittaneiden ylempien luokan jäsenten kanssa. Jos sinulla on vanhempia sisaruksia tai vanhempia ystäviä seuroista tai urheilusta, voit kysyä, mitä he ovat kuulleet tietyistä opettajista. Älä luota vain siihen, mitä muut lapset sanovat opettajasta, mutta esimerkiksi, jos jokainen opiskelija, jonka kanssa puhut, sanoo kuulleensa AP-biologian opettajan, on hämmästyttävä ja kaikki heidän ystävänsä ovat läpäisseet AP-testin, se on hyvä merkki!

# 3: Keskustele nykyisten opettajien kanssa. Varsinkin jos olet AP: n edellytysluokassa, kuten biologian luokassa, joka syötetään AP-biologiaan, opettaja tuntee todennäköisesti paljon opiskelijoita, jotka ovat jatkaneet AP: n ottamista, ja on kuullut heidän menestyksestään.

Entä itse AP-luokka?

Toinen huomioitava tekijä on se, kuinka vaikea luokka itsessään on, ei vain AP-tentti. Tämä vaihtelee koulusi ja luokan opettajan mukaan.

Otin esimerkkinä kaksi kovaa AP-luokkaa toisen vuoden vaihteessa - AP World History ja AP Biology. Molemmat kokeet olivat erittäin vaikeita, mutta luokat olivat kaksi hyvin erilaista kokemusta. Vaikka maailmanhistorian tentti oli vaikea ja opiskelin paljon, itse luokkaa ei ollut vaikea läpäistä. Opettaja muutti jopa automaattisesti viimeisen lukukauden arvosanamme A: ksi vain AP-testin suorittamiseksi!

Opettajamme määritteli kuitenkin AP Biologialle erittäin vaikeita testejä ja paljon kotitehtäviä, mukaan lukien useita muistikortteja jokaiselle oppikirjan luvulle. A-luokan saaminen oli erittäin vaikeaa luokassa.

Jos haluat selvittää, kuinka vaikea AP-luokka tulee olemaan, voit käyttää samoja vinkkejä, jotka mainitsimme yllä oppiaksesi luokan maineesta. Pääsääntönä on, että mitä enemmän materiaalia on ennen tenttiä, sitä vaikeampaa luokka todennäköisesti on.

Calculus BC: llä, biologialla ja englanninkielisellä kirjallisuudella on vaikea maine monissa kouluissa, koska kattavaa materiaalia on enemmän. Yhdysvaltain hallitus, psykologia, ihmismaantiede ja ympäristötieteet ovat yleensä helpompia, koska ennen tenttiä on suhteellisen vähemmän katettavaa.

Pidä myös mielessä, että jotkut koulut painottavat AP-luokkia, joten ne voivat parantaa GPA: ta, jos pärjäät hyvin.

Keskimääräiset AP-läpäisykurssit: mitä voimme oppia

Kunkin AP-testin läpäisyaste on se, josta monet opiskelijat alkavat yrittäessään selvittää helpoimmat AP-luokat. Katso alla olevasta taulukostamme, mitkä tentit ovat läpäisseet eniten ja vähiten opiskelijoita.

mikä on 2.0 gpa yliopistossa

Kokeen nimi

Hyväksytty (3+)

5 Hinta

Espanjan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 90,0% 30,5%
Taide ja muotoilu: 2-D-muotoilu 89,5% 12,1%
Taide ja muotoilu: Piirustus 89,1% 15,5%
Kiinan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 88,7% 55,4%
Fysiikka C: mekaniikka 84,3% 41,6%
Espanjan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 84,2% 17,0%
Japanin kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 83,6% 53,7%
Ranskan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 83,3% 23,3%
Laskin eKr 81,6% 44,6%
Ranskan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 80,9% 15,7%
Seminaari 80,7% 6,4%
Taide ja muotoilu: 3D-suunnittelu 75,6% 7,2%
Italian kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 75,4% 18,5%
Espanjan kirjallisuus 75,1% 17,6%
Fysiikka C: Sähkö ja magnetismi 74,4% 40,4%
Saksan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 73,8% 23,9%
Fysiikka 2 73,3% 14,0%
Tutkimus 72,5% 8,8%
Italian kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 72,2% 11,1%
Tietojenkäsittelytieteen periaatteet 71,6% 10,9%
Japanin kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 71,4% 23,6%
Psykologia 71,3% 22,4%
Kiinan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 70,9% 23,8%
Tietojenkäsittelytiede A. 70,4% 25,6%
Hallitus ja politiikka - vertaileva 70,2% 24,4%
Musiikkiteoria 69,2% 24,2%
latinan kieli 69,2% 16,5%
Biologia 69,1% 9,5%
Mikroekonomia 68,9% 23,3%
Taidehistoria 68,7% 15,8%
Saksan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 67,9% 11,8%
Makrotalous 63,2% 19,7%
Englannin kieli ja sävellys 62,1% 12,6%
hiili AB 61,4% 19,5%
Maailman historia 60,2% 9,2%
Englanninkielinen kirjallisuus ja sävellys 60,1% 9,3%
Tilastot 60,0% 16,2%
Euroopan historia 59,3% 13,7%
Ihmismaantieteessä 59,0% 11,8%
Yhdysvaltain historia 58,7% 13,0%
Hallitus ja politiikka - Yhdysvallat 57,5% 15,5%
Kemia 56,1% 10,6%
Ympäristötiede 53,4% 11,9%
Fysiikka 1 51,6% 8,8%

Lähde: Yliopiston hallitus . Kielihintojen osalta 'Kokonaisryhmä' sisältää kaikki opiskelijat, kun taas 'Vakioryhmä' sisältää vain ne opiskelijat, jotka eivät ilmoittaneet puhuvansa tätä kieltä kotona tai viettäneet yli neljä viikkoa sen opiskelemisessa ulkomailla.

Huomaa, että jotkut parhaiten läpäisevistä kokeista - espanjan kieli, kiina ja fysiikka C: mekaniikka - eivät ole minkään arvion mukaan helpoimpia AP-luokkia tai testejä. Heillä on korkea läpäisyaste, koska opiskelijat, jotka ottavat nämä luokat, ovat yleensä sellaisia, joille on ollut paljon ennakkovalmisteluja.

Tämä sisältää myös AP Studio -taidekurssit - AP-tentti on todella lähetetty portfolio. AP-taideopiskelijat valmistivat tonnia töitä vuoden aikana valmistelemalla kappaleita portfoliossansa. Sinulla on oltava aikaisempaa taidekokemusta vankan portfolion kokoamiseksi; et voi vain valssi AP-taiteeseen aloittelijana!

Joten mitä tämä tarkoittaa? Jos olet vahva oppiaineessa, sinulla on hyvät mahdollisuudet pärjätä hyvin AP-tentissä, vaikka sillä onkin kova maine. Mutta älä mene vain kansallisten läpäisyasteiden mukaan ilmoittautuessasi luokkiin!

Kääntöpuolella on huomattava, että jotkut alhaisimpien läpäisyasteiden kokeet - ympäristötiede, Yhdysvaltain hallitus ja ihmisen maantiede - eivät välttämättä ole vaikeimpia AP-testejä. Itse asiassa monissa kouluissa heillä on maine helposti.

Joten miksi heidän läpäisyasteensa ovat alhaiset?

Yksi syy on se monet lukiot antavat ensikurssien ja toisen vuoden opiskelijoiden osallistua näihin kursseihin, koska ne ovat suhteellisen helpompia. Koska he ovat kuitenkin monien opiskelijoiden ensimmäinen AP-tentti, opiskelijat voivat taistella, koska kaikki AP-kokeet ovat haastavia ja vaikeita suorittaa.

Opiskelijat saattavat myös aliarvioida nämä kokeet eivätkä opiskele tarpeeksi. Varsinkin jos he käyttävät useita AP: itä yhdessä vuodessa, he saattavat sanoa laiminlyövän ympäristötieteen yrittäessään opiskella fysiikkaa.

Joten vaikka AP-kurssilla on maine helposti, tai koulusi luokka ei ole niin vaikea, älä aliarvioi tenttiä. Kaikki AP-kokeet ovat vaikeita, ja sinun on varattava aikaa opiskeluun.

Maineella mitkä ovat helpoimmat AP-kokeet?

Olemme puhuneet henkilökohtaisista vahvuuksista, opettajista ja läpäisyasteista. Mutta mietit todennäköisesti edelleen: mitkä AP-luokat ja testit ovat yleensä helppoja ja mitkä vaikeita?

Helpoin AP-luokat ja testit:

  • Psykologia
  • Ihmismaantieteessä
  • Ympäristötiede
  • Yhdysvaltain hallitus

Jotkut koulut opettavat Yhdysvaltain hallitusta puolen vuoden kurssina, koska sillä on vähemmän materiaalia. Psykologia on enimmäkseen ulkoa muistamista, ja testissä on vain kaksi vapaan vastauksen kysymystä. (Vertaa sitä AP Chemistryyn, jolla on seitsemän.)

Ympäristötiede on käsitteellisesti helpompi ymmärtää kuin fysiikka, biologia tai kemia useimmille opiskelijoille. Human Geography keskittyy mallien oppimiseen ja soveltamiseen, ja sillä tarvitaan vähemmän raakaa muistamista kuin AP-historian kokeissa.

Tilastot, tietojenkäsittely ja taloustiede (sekä makro että mikro) usein mainitaan myös helpommina kokeina, jos sinulla on aiheen tausta ja / tai hyvät opettajat.

Mitkä AP: t pidetään usein vaikeimpina?

Vaikeimmat AP-luokat ja testit:

  • Englanninkielinen kirjallisuus
  • Englannin kieli
  • BC-laskenta
  • Fysiikka C (sekä mekaniikka että sähkö ja magnetismi)
  • Biologia

Jälleen tämä voi muuttua, jos olet vahva jossakin näistä aineista ja / tai jos koulussasi on hyvä opettaja.

body_brain

Sinun on silti muistettava aivojen rakenne muun muassa AP-psykologiaa varten. Jos muisti ei ole sinun vahvuutesi, se ei ehkä ole niin helppoa.

Ovatko AP-kielikurssit helppoja?

Lopuksi haluamme käsitellä AP-kielikokeita. Kuten edellä näimme, vierailla kielillä on korkeimmat läpäisyasteet kaikista AP-kokeista. AP Espanjan läpäisyaste on 90%, AP Kiinalaisen läpäisyaste on 89%, ja muilla kielillä on yhtä korkea läpäisyaste.

Miksi heidän läpäisyasteensa ovat niin korkeat? Se johtuu siitä, että opiskelijat eivät vain opi näitä kieliä yhdessä vuodessa. Useimmat opiskelijat käyttävät AP-kieltä vain, jos he ovat käyttäneet kieltä useita vuosia. Monet AP-kielikokeita suorittavat opiskelijat jopa puhuvat kyseistä kieltä kotona tai ovat saattaneet opiskella ulkomailla. Tämä selittää korkeat läpäisyasteet.

Mitä tämä tarkoittaa: jos sinulla on paljon kokemusta kielestä, sinun on ehdottomasti yritettävä suorittaa AP-kielikoe. Korkeakoulut käyttävät usein AP-kielituloksia sijoittamaan sinut ensimmäisen vuoden kielikursseille tai jopa anteeksi vieraiden kielten vaatimus.

Toisin sanoen AP-kielikokeet ovat loistava tapa osoittaa vieraiden kielten taitosi korkeakouluille - ja niiden suorittaminen on melko helppoa, kunhan sinulla on kokemusta. Mutta älä rekisteröidy heille vain siksi, että ne näyttävät helpoilta niiden läpäisyasteiden perusteella. Et voi oppia kiinaa vuodessa!

body_language-sanakirjat

Mitä korkeakoulut haluavat?

Viimeisenä huomautuksena sinun on pidettävä mielessä, miksi otat ensinnäkin AP-luokkia - saadaksesi yliopistoluoton ja vahvistaaksesi korkeakoulujen sovelluksiasi.

Yleisesti, korkeakoulut haluavat nähdä lukioluokistasi kaksi asiaa: että haastat itsesi ja että kehität erityisiä akateemisia etuja.

Jos suoritat vain AP-kokeet, joiden maine on helppo, voi näyttää siltä, ​​että et haasta itseäsi. Tämä pätee erityisesti, jos lukiosi tarjoaa perinteisesti 'kovia' kursseja, kuten kalkkia ja kirjallisuutta.

Toisin sanoen, älä lataa joukkoa 'helppoja' AP: itä vain saadaksesi ne transkriptiollesi. Korkeakoulut näkevät sen läpi.

Ota sen sijaan itsellesi kiinnostavia AP: itä ja tue sitä, mitä haluat opiskella yliopistossa. Tämä johtaa usein tasapainoon helpompien ja vaikeampien tenttien välillä. Esimerkiksi tuleva valtiotieteiden pääaine voi viedä AP US History (haastava) ja AP US Government (helpompaa). Tai tuleva ympäristöinsinööri voi ottaa AP Calculus BC: n (kova) ja ympäristötieteen (helpompaa).

Viimeinen rivi? Pelaa vahvuuksiisi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.