Testi-valinnaiset korkeakoulut: Täydellinen luettelo yli 900 koulusta

feature_two_doors.jpg

SAT- ja ACT -tulokset ovat yleisiä pääsyvaatimuksia yliopistolle. Mutta entä jos kertoisin sinulle, että voit päästä hienoon kouluun ottamatta kumpaakaan näistä kokeista? Katso testi-valinnaiset oppilaitokset. Korkeakoulut, jotka ovat valinnaisia ​​testejä, eivät vaadi sinua lähettämään SAT- tai ACT -pisteitä, mutta ottavat ne huomioon, jos ne toimitetaan.

Tässä oppaassa selitämme, mitä valinnainen testi tarkoittaa eri kouluille, ennen kuin tarjoamme sinulle kattava luettelo Yhdysvalloissa valinnaisista testioppilaitoksista ja yliopistoista. Kaksi ensimmäistä luetteloa kattavat parhaat testivalinnaiset korkeakoulut ja yliopistot (eli ne, jotka sijoittuvat 100 parhaan joukkoon), ja viimeinen luettelo sisältää kaikki muut testivalinnaiset korkeakoulut maassa.Matkan varrella annamme sinulle myös muutamia tärkeitä vinkkejä siitä, milloin sinun pitäisi ja ei pitäisi lähettää SAT/ACT -testituloksiasi kouluille.

Huomautus: Tämä artikkeli ei sisällä kouluja, jotka ovat suorittaneet valinnaisen kokeen vain 2020-2021-valintakierrokselle. Tässä artikkelissa on luettelo kouluista, jotka ovat vain tilapäisesti valinnaisia ​​COVID-19: n vuoksi.

Mitä 'Valinnainen testi' tarkoittaa?

Ensinnäkin, mitä tarkalleen testivalinnaiset oppilaitokset ovat? Perusmäärityksessään testi valinnainen tarkoittaa sitä sinun ei tarvitse lähettää SAT- tai ACT -pisteitä voidaksesi ottaa huomioon pääsyn tiettyyn kouluun. Joten vaikka voit lähettää testituloksia, jos haluat, sinun ei todellakaan tarvitse tehdä niin.

milloin ap -tulokset julkaistaan

Korkeakoulut, jotka ovat valinnaisia korosta SAT: n ja ACT: n tärkeyttä tekemällä testit tarpeettomaksi osaksi pääsyprosessia. Joten jos otit SAT- tai ACT-testin, mutta et saanut niin korkeita pisteitä kuin olisit toivonut, voit hakea valinnaisia ​​testikouluja, jotta sinun ei tarvitse lähettää epätyydyttäviä testituloksia, jotka voivat vahingoittaa hakemustasi.

Tässä artikkelissa viitataan kouluun valinnaisena testinä, jos se on ei vaadi suoraan SAT- tai ACT -pisteitä kaikilta perustutkinto -hakijoilta.

Kaikki korkeakoulut ja yliopistot eivät kuitenkaan noudata samaa käytäntöä standardoitujen testitulosten käsittelyssä. Alla tarkastellaan joitain tapoja, joilla valinnainen testi saa uusia merkityksiä eri kouluissa.

Testi Valinnainen

Todella koevaihtoehtoiset koulut ovat juuri sellaisia ​​kuin ne kuulostavat: sinä päättää, haluatko lähettää SAT/ACT -testituloksesi vai et. Toisin sanoen sinun on päätettävä, miten haluat esitellä itsesi kouluille.

Jos esimerkiksi sinusta tuntuu, että SAT -pisteesi ovat aliarvostettuja, voit halutessasi jättää pisteesi huomiotta ja valita sen sijaan sovelluksesi muiden osien, kuten henkilökohtaisen lausuntosi ja ansioluettelosi, vahvistamisen.

Suosittuja testivalinnaisia ​​korkeakouluja ja yliopistoja ovat mm Chicagon yliopisto, Wake Forest University, Bowdoin College, Bucknell University, Pitzer College ja Brandeis University.

Testaa joustavasti

Testijoustavat koulut eroavat hieman tavallisista testioppilaitoksista. Näissä kouluissa, voit lähettää muita testituloksia SAT/ACT -pisteiden sijasta. Hyväksyttävät pisteet vaihtelevat oppilaitoksesta riippuen, mutta voit yleensä täyttää SAT/ACT-vaatimuksen lähettämällä pisteet SAT-aineiden testeistä, AP-testeistä, IB-testeistä ja/tai koulun järjestämistä harjoittelutesteistä.

Tunnettuja testausjoustavia kouluja ovat mm NYU, Middlebury College, Drexel University ja Rochesterin yliopisto.

Luokitus/GPA -korvaus

Joissakin kouluissa voit luopua SAT/ACT -pisteiden lähettämisestä vain jos täytät koulusi vähimmäisvaatimukset GPA tai luokan sijoitus. Jos täytät nämä vaatimukset, sinut hyväksytään automaattisesti. Jos sinä teet ei täyttävät nämä vähimmäisvaatimukset, sinun on kuitenkin haettava normaalisti ja toimitettava SAT/ACT -pisteet hakemuksesi mukana.

Erityisvaatimukset vaihtelevat, mutta yleensä tarvitset vähintään sijoitus top 10%: ssa tai 3,5 painottamaton GPA.

kuinka lukea hallitsijaa

Tunnettuja kouluja, jotka tarjoavat luokan sijoitus-/GPA-korvauspolitiikkaa, ovat mm UT Austin, Texas A&M ja Washington State University.

Testaa sokea

Viimeinen testi-valinnainen korkeakoulu on koe-sokea korkeakoulu. Tällä käytännöllä SAT/ACT -testitulokset ovat ei otetaan huomioon pääsyprosessin aikana, vaikka sisällyttäisit ne hakemukseesi.

Tällä hetkellä vain yksi koulu - Hampshire College Amherstissa, Massachusettsissa - on tätä politiikkaa. Tässä on mitä Hampshiren virallisilla verkkosivuilla sanoo ainutlaatuisesta kannastaan ​​testituloksiin:

Toisin kuin testioppilaitokset, emme ota huomioon SAT/ACT-pisteitä pisteistä riippumatta. Vaikka se olisi täydellinen pisteet, se ei vaikuta arviointiimme hakijasta. ''

Nämä ovat neljä päätyyppistä testivalinnaista käytäntöä, joita näet kouluissa ympäri Yhdysvaltoja. Katsotaanpa nyt, missä huipputason kouluissa on tällä hetkellä testi-valinnaisia ​​käytäntöjä.

Parhaat valinnaiset korkeakoulut ja yliopistot

Vaikka valtaosa huipputason kouluista vaatii SAT/ACT-pisteitä, vankka kourallinen niistä-suosituista taideoppilaitoksista tunnettuihin tutkimusyliopistoihin-on valinnaisia.

Alla on kaksi luetteloa: ensimmäiset esitykset kaikki huipputason valinnaiset taiteen korkeakoulut, ja toinen sisältää kaikki huipputason valinnaiset tutkimusyliopistot. Huomaa, että 'ylin taso' tarkoittaa kaikkia kouluja, jotka ovat kansallisesti 100 parhaan paikan joukossa (vuoden 2019 mukaan parhaat kansalliset taiteen korkeakoulut ja parhaat kansalliset yliopistot luettelot sisään Yhdysvaltain uutiset ).

Suosittelemme, että luet luettelot nähdäksesi, onko olemassa kouluja, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Jokainen testi-valinnainen oppilaitosten luettelo on järjestetty aakkosjärjestykseen, ja voit etsiä tiettyjä kouluja ctrl + F-toiminnolla.

Muista, että koska koulujen valinnaiset testauskäytännöt voivat vaihdella merkittävästi, kannattaa kysyä suoraan kouluilta saadaksesi lisätietoja niiden yksittäisistä SAT/ACT-pisteytyskäytännöistä.

body_pitzer_college.jpg

Sisäänkäynti Pitzer Collegessa.( KampusGrotto /Flickr)

Paras testivalinnainen liberaalitaiteen korkeakoulu

Viime vuosina, yhä useammat taiteen korkeakoulut alkavat painottaa vähemmän SAT/ACT -testituloksia. Tämän seurauksena monet huipputason taiteen korkeakoulut eivät vaadi standardoituja testituloksia pääsylle.

Agnes Scott College (GA) Knox College (IL)
Allegheny College (PA) Lawrence University (WI)
Augustana College (IL) Lewis ja Clark College (OR)
Bard College (NY) Middlebury College (joustava testi) (VT)
Bates College (ME) Mount Holyoke College (MA)
Beloit College (WI) Muhlenberg College (PA)
Bennington College (VT) Ohio Wesleyanin yliopisto (OH)
Bowdoin College (ME) Pitzer College (CA)
Bryn Mawr College (PA) Saint Mary's College (IN)
Bucknellin yliopisto (PA) Sarah Lawrence College (NY)
Colby College (joustava testi) (ME) Sewanee - Etelä -yliopisto (TN)
College of the Atlantic (ME) Skidmore College (NY)
Pyhän Ristin korkeakoulu (MA) Smith College (MA)
Colorado College (joustava testi) (CO) John's College (MD)
Connecticutin yliopisto (CT) John's College (NM)
Cornell College (IA) Lawrence University (NY)
Denisonin yliopisto (OH) Transilvanian yliopisto (KY)
DePauw University (IN) Trinity College (CT)
Dickinson College (PA) Union College (NY)
Earlham College (IN) Puget Soundin yliopisto (WA)
Franklin ja Marshall College (PA) Ursinus College (PA)
Furmanin yliopisto (SC) Wesleyanin yliopisto (CT)
Gettysburgin yliopisto (PA) Wheaton College (MA)
Gustavus Adolphus College (MN) Whitman College (WA)
Hamilton College (joustava testi) (NY) Willametten yliopisto (OR)
Hobartin ja William Smithin korkeakoulut (NY) Wofford College (SC)
Kalamazoo College (MI)

Lähteet: FairTest , Washington Post

vaatii harvard kaikki sat -pisteet

body_ut_austin.jpg

Texas Memorial Stadium UT Austinissa.( Wes Browning /Flickr)

Parhaat testi-valinnaiset tutkimusyliopistot

Vaikka useimmat tutkimusyliopistot vaativat SAT/ACT-pisteitä, seuraavat ykkössijoitetut yliopistot eivät vaadi niitä ollenkaan. Viisi tämän luettelon kouluja - Wake Forest, Rochester, Brandeis, NYU ja UChicago - on myös rankattu 40 parhaan yliopiston joukossa valtakunnallisesti!

Amerikan yliopisto (DC) Chicagon yliopisto (IL)
Brandeisin yliopisto (MA) Delawaren yliopisto (DE)
Clarkin yliopisto (MA) Rochesterin yliopisto (joustava testi) (NY)
George Washingtonin yliopisto (DC) University of Texas at Austin (Top 8%) (TX)
New Yorkin yliopisto (joustava testi) (NY) Wake Forest University (NC)
Texas A&M University - College Station (Top 10%) (TX) Worcesterin ammattikorkeakoulu (MA)

Lähteet: FairTest , Washington Post

Pitäisikö sinun lähettää testitulokset testivalinnaisille korkeakouluille?

Jos haet johonkin yllä luetelluista parhaista testi-valinnaisista korkeakouluista tai yliopistoista, saatat ihmetellä onko sinun lähetettävä SAT/ACT -testituloksesi vai ei. Ja vastaus tähän kysymykseen riippuu muutamista keskeisistä tekijöistä, jotka selitämme alla.

Lähetä SAT/ACT -pisteet, jos…

  • Sinulla on korkea SAT/ACT -pisteet. Jos saavutat (tai ylität) tavoitteesi ja olet selvästi koulusi keskiarvon yläpuolella, testitulosten lähettäminen antaa sinulle ehdottomasti pääsyn pääsyprosessiin korostamalla edelleen akateemista potentiaaliasi.
  • Koulusi suosittelee niiden lähettämistä. Vaikka SAT/ACT on oppilaitokselle valinnainen, jotkut koulut suosittelevat silti voimakkaasti niiden lähettämistä. Näissä tapauksissa on yleensä parasta vain kuunnella kouluja ja lähettää testitulokset joka tapauksessa.
  • Et suorittanut mitään SAT -aiheen testejä, AP -testejä tai IB -testejä (tai vaihtoehtoisesti et onnistunut millään niistä). Joustavissa kouluissa voit lähettää muita testituloksia SAT/ACT-pisteiden sijasta. Mutta jos et suorittanut muita testejä tai et onnistunut niillä niin hyvin kuin olisit halunnut, jatka ja lähetä (toivottavasti paremmat) SAT/ACT -pisteet.

ÄLÄ lähetä SAT/ACT -pisteitäsi, jos…

  • SAT/ACT -pisteet ovat alhaiset. Jos et onnistunut saavuttamaan maalipistettäsi testipäivänä, pidä pisteet pois ja keskity sen sijaan muiden yliopisto -sovellusten keskeisten osien vahvistamiseen. Tällä tavalla SAT/ACT -pisteesi eivät laske sinua vastaan ​​pääsyprosessin aikana.
  • Teit paljon paremmin SAT -aihekokeissa, AP -testeissä ja/tai IB -testeissä kuin SAT/ACT -testissä. Jos haet testijoustavaa oppilaitosta ja suoriuduit paremmin muissa testeissäsi kuin SAT/ACT, saat paljon suuremman lisäyksen hakemukseesi lähettämällä nämä pisteet SAT/ACT: n sijaan pisteet.
  • Täytät koulusi vähimmäisluokka- tai GPA -vaatimukset. Jos koulusi ottaa automaattisesti oppilaat, jotka täyttävät tietyn luokan sijoituksen tai GPA -vaatimuksen, SAT/ACT -testituloksiasi on turha lähettää. Tämän tekeminen ei saisi estää hakemustasi, mutta se ei myöskään auta sitä!

body_university_of_arizona.jpg

Arizonan yliopisto Tucsonissa.( dmitri_66 /Flickr)

Täydellinen luettelo lisäkouluista

Yllä, annoimme sinulle kaksi luetteloa parhaista testivalinnaisista korkeakouluista ja yliopistoista. Mutta entä muut testivalinnaiset laitokset, joita ei ole sijoitettu kansallisesti 100 parhaan joukkoon?

Yhteensä niitä on yli 900 muuta valinnaista testioppilaitosta eri puolilla Yhdysvaltoja. Ja me tarjoamme sinulle loput alla olevasta kätevästä luettelosta!

MERKINTÄ: Koronaviruksen seurauksena monista kouluista on tullut väliaikaisesti valinnaisia ​​testivaihtoehtoja 2020/2021 pääsykiertoon. Tämä luettelo ei sisällä näitä kouluja, mutta vain ne, jotka ovat pysyvästi valinnaisia. Näet luettelon kouluista täältä.

Seuraava luettelo testivalinnaisista oppilaitoksista on järjestetty molemmat aakkosjärjestyksessä ja osavaltion mukaan (olemme ottaneet mukaan myös District of Columbian, Guamin, Puerto Ricon ja Neitsytsaaret.)

Koska tämä testi-valinnainen oppilaitosten luettelo on kiistatta valtava, suosittelen käyttöä ctrl + F etsiäksesi kouluja nimen tai osavaltion mukaan.

Ennen kuin selaat luetteloa, on tärkeää olla tietoinen muutamista keskeisistä kohdista:

  • Wyoming on ainoa osavaltio, jossa ei ole testikouluja.
  • Olen sisällyttänyt online-valinnaiset oppilaitokset (kohdassa 'Online') ja testivalinnaiset oppilaitokset, jotka ovat saatavilla useissa paikoissa (kohdassa 'Useita paikkoja'). Molemmat koulutyypit löytyvät taulukon lopusta.

Alabama

Birmingham-Southern College Columbian eteläinen yliopisto Heritage Christian University
Huntsville Bible College Miles College Oakwoodin yliopisto
Selman yliopisto Stillman College Talladega College

Alaska

Alaskan Tyynenmeren yliopisto Charter College Alaskan yliopisto - Anchorage
Alaskan yliopisto - Fairbanks Kaakkois -Alaskan yliopisto

Arizona

American Indian College of the Assemblies of God Arizonan osavaltion yliopisto Bryantin yliopisto
Chaparral College Humanististen tieteiden korkeakoulu Collins College
Grand Canyonin yliopisto Kansainvälinen baptistikoulu Pohjois -Arizonan yliopisto
Prescott College Kehittyvän tekniikan yliopisto Arizonan yliopisto
Länsi -Kansainvälinen yliopisto

Arkansas

Arkansasin baptistikoulu Arkansasin teknillinen yliopisto Crowley's Ridge College
Arkansasin yliopisto - Fort Smith Arkansasin yliopisto lääketieteille Arkansasin yliopisto - Monticello
Ozarksin yliopisto

Kalifornia

Taideakatemia Alliantin kansainvälinen yliopisto Amerikan juutalainen yliopisto
American Musical and Dramatic Academy Amerikan terveystieteiden yliopisto Art Center College of Design
Azusa Pacific University Berginin koira -yliopisto Kalifornian Bethesdan yliopisto
Beverly Hills Design Institute Brooks Institute Kalifornian kristillinen oppilaitos
California College California College of the Arts Kalifornian taideinstituutti
Kalifornian merenkulkuakatemia Kalifornian Miramarin yliopisto California National University for Advanced Studies
Kalifornian osavaltion ammattikorkeakoulu - Pomona Kalifornian osavaltion yliopisto - Bakersfield Kalifornian osavaltion yliopisto - Kanaalisaaret
Kalifornian osavaltion yliopisto - Chico Kalifornian osavaltion yliopisto - Dominguez Hills Kalifornian osavaltion yliopisto - East Bay
Kalifornian osavaltion yliopisto - Fresno Kalifornian osavaltion yliopisto - Los Angeles Kalifornian osavaltion yliopisto - Monterey Bay
Kalifornian osavaltion yliopisto - Northridge Kalifornian osavaltion yliopisto - Sacramento Kalifornian osavaltion yliopisto - San Bernardino
Kalifornian osavaltion yliopisto - San Marcos Kalifornian osavaltion yliopisto - Stanislaus Kalifornian johtamisen ja tieteiden yliopisto
Charles Drew lääketieteen ja tieteen yliopisto Cogswellin ammattikorkeakoulu Columbia College Hollywoodissa
San Diego Design Institute Epic Bible College Expression College
Muotoilu- ja kauppakorkeakoulu Golden Gaten yliopisto Grace Missionin yliopisto
Horizon -yliopisto Hult International Business School Humboldt State University
Humphreys College Sisustussuunnittelijoiden instituutti John F. Kennedyn yliopisto
Johannes Paavali Suuri katolinen yliopisto Kingin yliopisto La Sierran yliopisto
Laguna College of Art and Design Lincolnin yliopisto - Oakland Los Angeles College of Music
Marymount Kalifornian yliopisto Minerva -koulut KGI: ssä Mount Sierra College
Kansallinen yliopisto Uusi arkkitehtuurin ja suunnittelun koulu Luoteis -ammattikorkeakoulu
Otis College of Art and Design Tyynenmeren osavaltioiden yliopisto Pacific Union College
Pattenin yliopisto Platt College San Franciscon taideinstituutti
San Franciscon musiikkikonservatorio San Franciscon osavaltion yliopisto (CSU) San Jose State University
Shasta Bible College Piilaakson yliopisto Sonoma State University
Etelä -Kalifornian teknillinen instituutti Etelä -Kalifornian seminaari Stanbridgen yliopisto
SUM Bible College ja teologinen seminaari Antiloopin laakson yliopisto San Franciscon yliopisto
Lännen yliopisto Länsirannikon yliopisto Whittier College
Woodburyn yliopisto Yeshiva Ohr Elchonon Chabad/West Coast Talmudical Seminary

Colorado

Colorado Mountain College Coloradon teknillinen yliopisto Denverin sairaanhoitokoulu
Denverin Metropolitan State College Naropan yliopisto Nazarene Bible College
Platt College Rocky Mountain College of Art & Design Denverin yliopisto

Connecticut

Itäinen Connecticutin osavaltion yliopisto Fairfieldin yliopisto Goodwin College
Pyhien apostolien korkeakoulu ja seminaari Lincoln College of New England Mitchell College
Post University Quinnipiac -yliopisto Pyhän sydämen yliopisto
Hartfordin yliopisto Pyhän Joosefin yliopisto Länsi -Connecticutin osavaltion yliopisto

Delaware

Delaware College of Art and Design Delaware Valleyn yliopisto Wilmingtonin yliopisto

District of Columbia

Amerikan katolinen yliopisto Strayerin yliopisto Trinity Washingtonin yliopisto
Potomacin yliopisto

Florida

Adventistinen terveystieteiden yliopisto Atlantiksen yliopisto Beacon College
Broward College Carlos Albizun yliopisto Chipola College
City College Kauppakorkeakoulu College of Central Florida
Daytona State College Itä -Floridan osavaltion korkeakoulu Evergladesin yliopisto
Flagler College Floridan urakoulu Florida Gateway College
Floridan muistomerkkiyliopisto Floridan kansallinen yliopisto Florida SouthWestern State College
Florida State College Full Sail -yliopisto Gulf Coast State College
Hobe Soundin raamattuopisto Hodgesin yliopisto Indian River State College
Jacksonvillen yliopisto Jose Maria Vargasin yliopisto Keisarin yliopisto
Key College Lake-Sumter State College Lynnin yliopisto
Miamin kansainvälinen taiteen ja suunnittelun yliopisto Miami-Dade College Miamin alueellinen yliopisto
Luoteis -Florida State College Palm Beach State College Pasco-Hernando State College
Pensacola State College Polk State College Ringlingin taide- ja muotoiluopisto
Rollins College Saint Johns River State College Saint Leon yliopisto
Santa Fe College Schillerin kansainvälinen yliopisto Seminole State College
Etelä -Floridan osavaltion korkeakoulu John Vianney College Seminar Johns River State College
Pietarin yliopisto Thomasin yliopisto Floridan osavaltion korkeakoulu
Stetsonin yliopisto Talmudin yliopisto Trinity Baptist College
Fort Lauderdalen yliopisto Valencian yliopisto Warnerin yliopisto
Yeshiva Gedolah Rabbinical College

Georgia

Atlantan taideinstituutti Atlanta Metropolitan State College Bainbridge State College
Beulah Heightsin yliopisto Brenaun yliopisto Carver College
College of Coastal Georgia Darton State College Itä -Georgian osavaltion korkeakoulu
Georgia Gwinnett College Georgia Highlands College Luther Rice -yliopisto
Perimeter College - Georgian osavaltion yliopisto Pointin yliopisto Etelä -Georgian osavaltion korkeakoulu
Thomasin yliopisto

Guam

Tyynenmeren saarten yliopisto Guamin yliopisto

Havaiji

Pacific Rim Christian University Havaijin yliopisto, Hilo Havaijin yliopisto Maui College
Havaijin yliopisto - Länsi -Oahu

Idaho

Boisen osavaltion yliopisto Idahon yliopisto Idahon osavaltion yliopisto
Lewis-Clarkin osavaltion yliopisto Luoteis -Nazarene -yliopisto Idahon yliopisto

Illinois

Amerikan taideakatemia Christian Life College Columbia College
DePaulin yliopisto Itä-Länsi-yliopisto Ellisin yliopisto
Illinoisin yliopisto Kendall College Lake Forest College
McKendree University Midstate College National-Louisin yliopisto
Koillis -Illinoisin yliopisto Robert Morrisin yliopisto Shimer College
Augustine College Telshe Yeshiva Tribeca Flashpoint College

Indiana

Andersonin yliopisto Ball State University Calumet College of St.Joseph
DePauwin yliopisto Hannoverin yliopisto Kansainvälinen kauppakorkeakoulu
Manchesterin yliopisto Martinin yliopisto Evansvillen yliopisto
Vincennesin yliopisto

Iowa

Divine Word College Draken yliopisto Hamiltonin teknillinen korkeakoulu
Kaplanin yliopisto Maharishin johtamisen yliopisto

Kansas

Donnelly College Emporian osavaltion yliopisto Fort Hays State University
Ystävien yliopisto Haskell Indian Nations University Kansasin osavaltion yliopisto
Manhattanin kristillinen oppilaitos MidAmerican nazarene -yliopisto Ottawan yliopisto
Pittsburgin osavaltion yliopisto Kansasin yliopisto Washburnin yliopisto
Wichitan osavaltion yliopisto

Kentucky

Asburyn yliopisto Beckfield College Clear Creek Baptist Bible College
Lindsey Wilson College Sullivanin yliopisto Pikevillen yliopisto

Louisiana

Grambling State University Louisiana State University Louisiana State University - Aleksandria
McNeese State University New Orleansin baptistinen teologinen seminaari Nichollsin osavaltion yliopisto
Northwestern State University Kaakkois -Louisiana University Etelä -yliopisto - New Orleans
Etelä -yliopisto ja A&M College Josephin seminaariopisto Pyhän Ristin yliopisto
Louisiana -yliopisto Lafayettessa Louisianan yliopisto Monroessa New Orleansin yliopisto

Maine

Maine College of Art Saint Joseph's College Unity College
Mainen yliopisto Augustassa Mainen yliopisto Farmingtonissa Mainen yliopisto Fort Kentissä
Mainen yliopisto Machiasissa Mainen yliopisto Presque Islessa Uuden -Englannin yliopisto
Etelä -Mainen yliopisto

Maryland

Goucher College Hood College Loyola University Maryland
McDaniel College Ner Israel Rabbinical College Marylandin yliopiston Notre Dame
Salisburyn yliopisto Marylandin yliopiston yliopisto Washingtonin adventistinen yliopisto
Washington College

Massachusetts

Amerikan kansainvälinen korkeakoulu Anna Maria College Assumption College
Bard College Simon's Rockissa Bay Pathin yliopisto Bay State College
Benjamin Franklinin teknillinen instituutti Berklee College of Music Bostonin arkkitehtikoulu
Bostonin konservatorio Bridgewater State University Cambridgen yliopisto
Dean College Emerson College Emmanuel College
Endicott College Fitchburgin osavaltion yliopisto Framinghamin osavaltion yliopisto
Hampshire College Työväenopisto Lasell College
Pitkä musiikkikoulu Massachusetts College of Art and Design Massachusettsin vapaiden taiteiden korkeakoulu
Massachusettsin farmakologian ja terveystieteiden korkeakoulu Merrimack College Montserratin taidekoulu
New England Conservatory Newburyn yliopisto Nichols College
Northpoint Bible College Pine Manor College King College
Salemin osavaltion yliopisto Springfield College Stonehill College
Massachusettsin yliopisto - Boston Massachusettsin yliopisto - Lowell Wentworth Institute of Technology
Länsi -Uuden -Englannin yliopisto Wheelock College Worcester State University

Michigan

Baker College Ferris State University Suomen yliopisto
Grace Bible College Manthano Christian College Michiganin juutalainen instituutti
Luoteis -Michigan College Robert B.Miller College Pyhän sydämen pääseminaari
Siena Heightsin yliopisto Michiganin yliopisto - Flint Walsh College
Yeshiva Beth Yehuda-Yeshiva

Minnesota

Art Institutes International Minnesota Augsburgin yliopisto Bemidjin osavaltion yliopisto
Bethany Global University Brown College Concordian yliopisto
Dunwoodyn teknillinen korkeakoulu Globen yliopisto Gustavus Adolphus College
Hamline University Metropolitan State University Minnesota Bible College
Minnesotan osavaltion yliopisto Lounais -Minnesotan osavaltion yliopisto Minnesotan yliopisto-Crookston
Luoteis-yliopisto-St. Paul

Mississippi

Alcorn State University Mississippin osavaltion yliopisto Mississippin yliopisto naisille
Mississippi Valley State University Southeastern Baptist College Mississippin yliopisto
Etelä -Mississippin yliopisto

Missouri

Columbia College Cox College Druryn yliopisto
Evangelin yliopisto Globaali yliopisto Goldfarbin sairaanhoitokoulu
Harris-Stowen osavaltion yliopisto Lester L.Cox Hoitotyön ja terveystieteen korkeakoulu Lincolnin yliopisto
Lindenwoodin yliopisto Loganin yliopisto Louisvillen Maryvillen yliopisto
Missourin eteläisen osavaltion yliopisto Missourin Western State University Parkin yliopisto
Rockhurstin yliopisto Kaakkois -Missourin osavaltion yliopisto Lounais -Baptistin yliopisto
Stevens - Business and Arts Institute William Jewell College

Montana

Montana State University - Billings Montanan osavaltion yliopisto - Bozeman Montanan osavaltion yliopisto - pohjoinen
Montana Tech Montanan yliopistosta Salish Kootenai College Montanan yliopisto - Missoula
Montanan yliopisto - Länsi

Nebraska

Bellevuen yliopisto Chadron State College Creightonin yliopisto
Doanen yliopisto Midlandin yliopisto Nebraska Wesleyanin yliopisto
Peru State College Nebraskan yliopisto, Kearney Nebraskan yliopisto - Lincoln
Nebraskan yliopisto Omaha Wayne State College

Nevada

Las Vegasin taideinstituutti Etelä -Nevadan korkeakoulu Great Basin College
Nevadan osavaltion korkeakoulu Nevadan yliopisto - Las Vegas Nevadan yliopisto - Reno
Länsi -Nevadan yliopisto

New Hampshire

Granite State College Keenen osavaltion yliopisto New England College
New Hampshiren taideinstituutti Koillis -katolinen korkeakoulu Plymouth State University
Riverin yliopisto Saint Anselm College Etelä -New Hampshiren yliopisto
Thomas More Liberal Arts College

New Jersey

Beth Medrash Govoha Bloomfield College College of Saint Elizabeth
Drew'n yliopisto Eastwick College Fairleigh Dickinsonin yliopisto
Montclairin osavaltion yliopisto Pillar College Riderin yliopisto
Rowanin yliopisto Pyhän Pietarin yliopisto Stocktonin yliopisto
New Jerseyn Talmudical Academy Thomas Edison State University William Patersonin yliopisto

Uusi Meksiko

Amerikan intialaisen taiteen instituutti Navajon tekninen yliopisto New Mexico Highlands University
Pohjois -New Mexico College Santa Fen taiteen ja suunnittelun yliopisto Lounais -Visuaalisen taiteen yliopisto
Lounais -yliopisto Länsi -New Mexicon yliopisto

New York

AMDA College ja esittävän taiteen konservatorio Beis Medrash Heichal Dovid Berkeley College
Beth HaMedrahs Shaarei Yosher Beth HaTalmud Rabbinical College Boricua College
Cazenovian korkeakoulu Keski-Yeshiva Tomchei Tmimim-Lebavitch College of New Rochelle - Uusien resurssien koulu
College of Saint Rose Westchesterin yliopisto Concordia College
Daemen College Darkei Noamin rabbiininen korkeakoulu Davis College
Dominikaaninen korkeakoulu Eastman School of Music Elmira College
Eugene Lang Liberal Arts College New Schoolissa Excelsior College Muoti -tekniikan instituutti
Five Towns College Long Islandin yliopiston Friends World -ohjelma Globe Institute of Technology
Hartwick College Helene Full College of Nursing Hilbert College
Hofstran yliopisto Pyhän Kolminaisuuden ortodoksinen seminaari Houghton College
Ithaca College Jamestown Business College Juilliardin koulu
Kehilath Jakovin rabbiininen seminaari Keukan korkeakoulu Moyne College
LIM College Machzikei Hadathin rabbiininen oppilaitos Manhattanin musiikkikoulu
Manhattanville College Marist College Medgar Evers College (CUNY)
Mercy College Mesivta Itä -Pkwyn rabbiinisesta seminaarista Mesivta Tifereth Jerusalem of America
Mesivta Toora Vodaath -seminaari New Yorkin Metropolitan College Mirrer Yeshiva
Monroe College Nazareth College New School of Performing Arts College
New Yorkin teknillinen korkeakoulu (CUNY) New York College of Health Ammatit Niagaran yliopisto
Ohr HaMeirin teologinen seminaari Ohr Somayach-Tanenbaum Ed. keskusta Parsons Uusi muotoilukoulu
Paul Smithin yliopisto Plaza College Osta College - SUNY
Rabbi Jacob Joseph -koulu Rabbinical Academy Mesivta Rabbi Chaim Berlin Rabbinical College Beth Shraga
Rabbinical College Bobover Yeshiva Bnci Zion Rabbinical College Ch'san Sofer Rabbinical College of Long Island
Rabbinical College of Ohr Shimon Yisroel Rabbinical Seminar Adas Yereim Rabbinical Seminar of America
Roberts Wesleyan College Rochesterin yliopisto Russell Sage College (The Sage Colleges)
Sage College of Albany (The Sage Colleges) Shor Yoshuvin rabbiininen korkeakoulu Siena College
Johanneksen yliopisto SUNY College of Technology - Delhi SUNY Empire State College
SUNY Potsdam New Yorkin osavaltion Talmudical Institute Talmudical Seminary Oholei Toora
Toora Temimahin Talmudinen seminaari Trocaire College Yhdistynyt Talmudinen seminaari
Utican yliopisto Villa Maria College Wagner College
Wells College Yeshiva ja Kolel Harbotzas Toora Yeshiva D'Monsey Rabbinical College
Yeshiva Derech Chaim Yeshiva Gedolah Imrei Yosef D'Spinka Yeshiva Karlin Stolin
Yeshiva Mikdash Melech Yeshiva Nitrasta Yeshiva Telshen alumneista
Yeshiva Shaar HaTorah Talmudic Yeshiva Shaarei Toora Rocklandista Yeshiva Viznitz
Yeshivas Novominsk Yeshivath Zichron Moshe

Pohjois-Carolina

Apexin teologinen koulu Parturi-Skotlanti Belmont Abbey College
Bennett College Brevard College Carolina Christian College
Catawba College Charlotte Christian College ja teologinen seminaari Grace College of Divinity
Guilford College Heritage Bible College High Pointin yliopisto
Laurelin yliopisto Lees-McRae College Living Arts College
Uuden elämän teologinen seminaari Pfeifferin yliopisto Kaakkois -Baptistin teologinen seminaari
Warren Wilson College

Pohjois-Dakota

Bismarck State College Dickinsonin osavaltion yliopisto Mayvillen osavaltion yliopisto
Minot State University Turtle Mountain Community College United Tribes Technical College
Valley City State University

Ohio

Antiokian yliopisto - Midwest Baldwin-Wallacen yliopisto Cincinnati College of Mortuary Science
Clevelandin musiikkiopisto Columbus College of Art & Design Franklinin yliopisto
Jumalan raamattukoulu ja oppilaitos Hiram College Lake Erie College
Mercy College of Ohio North Coast College Ohio Dominikaaninen yliopisto
Ohio Mid-Western College Ohio State University Agricultural Technical Institute (Ohio State ATI) Ohion osavaltion yliopisto Limassa
Ohio State University, Mansfield Ohion osavaltion yliopisto Marionissa Ohion osavaltion yliopisto Newarkissa
Ohion yliopisto - Lancaster Campus Ohion yliopisto - Chillicothe Campus Ohion yliopisto - itäinen kampus
Ohion yliopisto - Etelä -Campus Irontonissa Ohion yliopisto - Zanevillen kampus Rabbinical College of Telshe
Shawneen osavaltion yliopisto Tiffinin yliopisto Tri-State Bible College
Cincinnatin yliopisto Blue Ash College Luoteis -Ohion yliopisto Rio Granden yliopisto
Toledon yliopisto Walshin yliopisto Wilberforcen yliopisto
Wittenbergin yliopisto Wright State University

Oklahoma

Cameronin yliopisto East Central University Uskon yliopiston perhe
Langstonin yliopisto Keski-Amerikan kristillinen yliopisto Koillis -osavaltion yliopisto
Luoteis -Oklahoma State University Oklahoma Panhandlen osavaltion yliopisto Oklahoma State University (Oklahoma City)
Oklahoma State University (Stillwater) Oklahoma Wesleyanin yliopisto Kaakkois -Oklahoma State University
Lounais -kristillinen yliopisto Lounais -Oklahoma State University Spartan College of Aeronautics and Technology
Keski -Oklahoman yliopisto Oklahoman tiede- ja taideyliopisto

Oregon

Itä -Oregonin yliopisto Mount Angel -seminaari Multnomahin yliopisto
New Hope Christian College Oregon College of Art & Craft Oregonin teknillinen instituutti
Oregonin osavaltion yliopisto - Cascades Campus Pacific Northwest College of Art Pioneer Pacific College
Portland State University Länsi -Oregonin yliopisto Willametten yliopisto

Pennsylvania

Albright College Cabrinin yliopisto Central Penn College
Chathamin yliopisto Curtisin musiikkiopisto DeSalesin yliopisto
Drexelin yliopisto (joustava testi) Duquesnen yliopisto Itä -Stroudsburgin yliopisto
Itäinen yliopisto Elizabethtown College Gettysburgin yliopisto
Gratzin yliopisto Harrisburgin tiede- ja teknologiayliopisto Hussian College
Immaculata -yliopisto Juniatan korkeakoulu Keystone College
King's College La Sallen yliopisto Lebanon Valley College
Lycoming College Mercyhurstin yliopisto Millersvillen yliopisto Pennsylvaniassa
Moore College of Art & Design Muhlenbergin korkeakoulu Peirce College
Pennsylvanian taideakatemia Pennsylvania College of Art and Design Pennsylvanian teknillinen korkeakoulu
Pittsburghin tekninen korkeakoulu Point Parkin yliopisto Ravintolakoulu Walnut Hill Collegessa
Pyhän Charles Borromeon seminaari Pyhän Joosefin yliopisto Seton Hillin yliopisto
Susquehannan yliopisto Talmudinen Yeshiva Philadelphiasta Temple University
Taideyliopisto Scrantonin yliopisto Valley Forgen yliopisto
Walnut Hill College Washington ja Jefferson College Wilson College
Yeshiva Beth Moshe

Puerto Rico

Puerto Ricon amerikkalainen yliopisto Atlantic University College Bayamon Central University
Karibian yliopisto Columbian yliopistokeskus Puerto Ricon musiikkikonservatorio
Puerto Ricon EDP -yliopisto Puerto Ricon muovitaiteen koulu Puerto Ricon Amerikan välinen yliopisto
National University College Turabon yliopisto Antillien adventtiyliopisto
Itäinen yliopisto

Rhode Island

Bryantin yliopisto New England Institute of Technology Providence College
Rhode Islandin suunnittelukoulu Roger Williamsin yliopisto Hei Reginan yliopisto

Etelä-Carolina

Allenin yliopisto Benedict College Clinton College
Columbia College Furmanin yliopisto Morris College
Presbyterian College Voorhees College

Etelä-Dakota

Black Hills State University Dakota State University Pohjois -valtion yliopisto
Oglala Lakota College Esittelyopisto Sinte Gleskan yliopisto
Etelä -Dakotan kaivos- ja teknologiakoulu Etelä -Dakota State University Etelä -Dakotan yliopisto

Tennessee

Amerikan baptistikoulu Itä -Tennessee State University Kingin yliopisto
Martin Methodist College Middle Tennessee State University South College
Mikä korkeakoulu

Texas

Ambertonin yliopisto Angelo State University Arlingtonin baptistikoulu
Dallasin taideinstituutti Houstonin taideinstituutti Austin College
Baptist Missionary Ass'n Theological Seminary Amerikan baptistinen yliopisto Brazosport College
Raamatuntutkimuksen korkeakoulu Criswell College East Texas Baptist University
Gemini -kuvataidekoulu Hallmarkin yliopisto Lamarin yliopisto
Messenger College Midwestern State University Pohjois -Amerikan yliopisto
Parkerin yliopisto Paul Quinn College Prairie View A&M University
Sam Houston State University Etelä -Texas College Lounais -Baptistin teologinen seminaari
Lounais -Christian College Edwardin yliopisto Ross State Universitystä
Tarletonin osavaltion yliopisto Texas A&M International University Texasin A&M -yliopisto - Texarkana
Texas A&M University - kauppa Texasin A&M -yliopisto - Corpus Christi Texas A&M University - Galveston
Texas A&M University - Kingsville Texas College Texasin eteläinen yliopisto
Texas State University - San Marcos Texas Tech University Texas Woman's University
Houstonin yliopisto - Clear Lake Houstonin yliopisto - Keskusta Houstonin yliopisto - Victoria
Mary Hardin-Baylorin yliopisto Pohjois -Teksasin yliopisto Texasin yliopisto Arlingtonissa
Texasin yliopisto Dallasissa (Top 10%) Texasin yliopisto El Pasossa Texasin yliopisto San Antoniossa
Texasin yliopisto Tylerissä Texasin yliopisto Permian altaalla Texasin yliopisto Rio Grande Valley
Wade College Länsi -Texasin A&M -yliopisto Wiley College

Utah

Broadview University Dixien osavaltion yliopisto Neumontin yliopisto
Stevens-Henager College Utah Valleyn yliopisto Weber State University
Länsi -kuvernöörien yliopisto

Vermont

College of St. Joseph Vermontissa Goddard College Green Mountain College
Landmark College Marlboro College Pohjois -Vermontin yliopisto - Johnson
Pohjois -Vermontin yliopisto - Lyndon Norwichin yliopisto Saint Michael's College
Etelä -Vermont College Sterling College Vermontin teknillinen korkeakoulu
Woodburyn instituutti Champlain Collegesta

Neitsytsaaret

Neitsytsaarten yliopisto - St.Croix Neitsytsaarten yliopisto - St.Thomas

Virginia

Bluefield College Christopher Newportin yliopisto College of Health Sciences
George Masonin yliopisto Hamptonin yliopisto Hollinsin yliopisto
James Madisonin yliopisto Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulu Marymountin yliopisto
National Business College Vanhan Dominionin yliopisto Radfordin yliopisto
Randolph-Macon College Johtamisen ja tekniikan yliopisto Mary Washingtonin yliopisto
Virginia Baptist College Virginia Commonwealth University Virginian osavaltion yliopisto
Virginian yliopisto Lynchburgissa Virginia Wesleyan College

Washington

Bellevue College Keski -Washingtonin yliopisto Kaupungin yliopisto
Columbia Basin College Cornishin taidekoulu Itä -Washingtonin yliopisto
Evergreen State College Green River College Heritage University
Lake Washington Institute of Technology Pohjois -Seattlen yliopisto Northwest College of Art & Design
Luoteis -Intian yliopisto Olympic College Tyynenmeren luterilainen yliopisto
Peninsula College Saint Martinin yliopisto Seattlen keskusopisto
Seattlen Tyynenmeren yliopisto Seattlen yliopisto Etelä -Seattlen yliopisto
Walla Walla -yliopisto Washington State University (Top 10%) Whitworthin yliopisto

Länsi -Virginia

Amerikan sotilasyliopisto Bluefield State College Glenville State College
Salemin kansainvälinen yliopisto West Libertyn yliopisto Länsi -Virginian yliopisto Parkersburgissa
Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutti

Wisconsin

Carthagen yliopisto Marianin yliopisto Marquetten yliopisto
Milwaukee Institute of Art & Design Northland College Ripon College

Wyoming

Ei koe-valinnaisia ​​kouluja

Verkossa

Ambridgen yliopisto Amerikan julkinen yliopistojärjestelmä American Sentinel University
Amridgen yliopisto Andrew University Anthem College
Ashfordin yliopisto Aspenin yliopisto Brandmanin yliopisto
Kalifornian rannikon yliopisto Kalifornian mannertenvälinen yliopisto Carrington College
Dunlap-Stone -yliopisto Florida Tech Fremont College
Granthamin yliopisto Harrison Middletonin yliopisto Huntington College of Health Sciences
Independence University INSTE Bible College National Paralegal College
Uusi Charter -yliopisto New England College of Business Northcentralin yliopisto
Penn Foster College Shilohin yliopisto Lounais -yliopisto
Trident University International Yhdysvaltain yliopisto Atlantan yliopisto
Kansan yliopisto Waldenin yliopisto Wellington Shawin kristillinen yliopisto

Useita paikkoja

Amerikan mannertenvälinen yliopisto Amerikan kansallinen yliopisto Brown Mackie College
Bryant & Stratton College Chamberlainin hoitotyön korkeakoulu College Amerikka
Culinary Institute of America Davenportin yliopisto DeVryn yliopisto
Sinun korkeakoulusi ECPI -yliopisto Embry-Riddle Aeronautical University
Everestin yliopisto Galenin hoitotyön oppilaitos Gracen teologinen koulu
Herzingin yliopisto International Academy of Design and Technology Johnson & Walesin yliopisto
Miller-Motte College National American University National College
Rasmussen College Remington College Sanford-Brown College
Etelä -yliopisto Etelä -teknillinen korkeakoulu Stratfordin yliopisto
Touron yliopisto maailmanlaajuisesti Union Institute & University Phoenixin yliopisto
Virginia College

Lähteet: FairTest , Washington Post

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.