TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

sairaanhoitaja-2141808_640

Haluatko olla sairaanhoitaja? Sitten sinun on suoritettava TEAS-testi. Tässä artikkelissa kerromme, mikä on TEAS-koe, kuka suorittaa TEAS-testin, ja annamme sinulle pienen TEAS-opinto-oppaan, jotta olet valmis läpäisemään kokeen.

Mikä on TEAS-testi?

TEAS on lyhenne sanoista Test of Essential Academic Skills. TEAS-testi on standardoitu testi, jota käytetään määrittämään, oletko valmis ilmoittautumaan terveydenhoitoon liittyvään ohjelmaan. TEAS-pisteytesi on yksi osa hoitokouluhakemustasi.Kuka tekee TEAS-testin?

TEAS-testin suorittaneet ihmiset valmistautuvat hakemaan sairaanhoitokouluun tai muuhun terveydenhoitoon liittyvään ohjelmaan. TEAS-koe on standardoitu testi, mutta sitä ei vaadita kaikkialla kaikissa hoito-ohjelmissa. Kuten SAT tai ACT, yksittäiset hoito-ohjelmat voivat valita, vaativatko he ehdokkaita TEAS-pisteiden toimittamiseen vai eivät.

Jotkut hoito-ohjelmat edellyttävät TEAS-testipisteitä, kun taas toiset vaativat pisteitä NET-, HESI- tai vain SAT- tai ACT-pisteistä. Tyypillisesti perustutkinto-ohjelmat edellyttävät TEAS-testiä, vaikka kumppanin ohjelmat vaativat vain sinun GPA: n. Tästä huolimatta sinun on vahvistettava valitsemasi ohjelman vaatimukset ennen hakemista.

Hoitokouluun hakeminen voi olla erittäin kilpailukykyinen, joten korkeat TEAS-pisteet voivat auttaa sinua näyttämään houkuttelevammalta hakijana. Korkea TEAS-pisteet yhdistettynä upeisiin suosituksiin ja vankkaan GPA: han tekevät hoitokouluhakemuksestasi erottuvan valintakomitealle.

TEAS-kokeen muoto ja pisteet

TEAS-kokeessa on neljä osaa, jotka on esitetty alla olevassa kaaviossa.

Aihe Kysymysten määrä Varattu aika Sisältö testattu
Lukeminen 53 64 Arvioidut alueet sisältävät keskeiset ideat ja yksityiskohdat, käsityön ja rakenteen sekä tiedon ja ideoiden integroinnin.
Matematiikka 36 54 Arvioidut alueet sisältävät numerot, algebran ja tietojen tulkinnan ja mittauksen.
Tiede 53 63 Arvioituja alueita ovat ihmisen anatomia ja fysiologia, elämä- ja fysiikan tieteet sekä tieteellinen päättely.
Englannin kieli 28 28 Arvioituja alueita ovat englannin kielen vakiintuneet käytännöt, kielitaito ja sanaston hankinta.
Kokeet yhteensä 170 kysymystä 216 minuuttia

Kun suoritat TEAS-kokeen, saat kokonaispistemäärän, sisältöalueen pisteet (lukeminen, matematiikka, luonnontieteet ja englanti) ja alisisältöalueen pisteet (kuten keskeiset ideat, yksityiskohdat, käsityö ja rakenne). Jokainen pistetyyppi vaihtelee 0: sta 100%: iin, mutta kaikki lasketaan eri tavalla.

Kokonaispistemääräsi (jota kutsutaan myös yhdistetyksi pisteeksi) on tärkein TEAS-kokeen pisteet. Yhdistelmäpisteesi on se, mitä useimmat ohjelmat tarkastelevat kelpoisuuden määrittämiseksi. Sinun on yleensä annettava vähintään 70% Composite- tai Total-pisteistäsi ollaksesi kilpailukykyinen ehdokas useimmissa hoito-ohjelmissa. Jotkut koulut tarkastelevat myös lukutaidon sisältöalueesi pisteitä.

Jokaisessa koulussa on kuitenkin erilaiset pääsyvaatimukset, joten kannattaa tarkistaa, mitä he ovat ennen hakemista.

Onko TEAS-testi vaikea?

Aivan kuten SAT tai ACT, TEAS-tentti testaa materiaalia, jonka sinun olisi pitänyt oppia lukion aikana. Sinun ei odoteta tietävän mitään edistyneitä tai korkeakoulutasoisia materiaaleja.

Tästä huolimatta joidenkin ihmisten mielestä TEAS-testi on vaikeaa. Jotkut ihmiset kamppailevat yleensä standardoitujen testien kanssa, joten heillä on vaikeuksia suorittaa TEAS-tentti. Toiset kamppailevat, koska TEAS-tentti kattaa monenlaisia ​​aiheita lukemisesta matematiikkaan.

TEAS-koe on suunniteltu tiukaksi, koska sairaanhoitokoulu on tiukka. Testin vaikeus antaa hoitokorkeakouluille mahdollisuuden arvioida, oletko valmis heidän ohjelmaansa. Vaikka sen testaamat käsitteet saattavat olla yksinkertaisia, kysymykset itse vaihtelevat vaikeuksissa.

TEAS-opas: Esimerkkikysymyksiä

TEAS-kokeeseen valmistautumisessa on monia resursseja. Lisätietoja on artikkelissa TEAS-harjoitustesteistä. Alla on esimerkkikysymyksiä TEAS-kokeen jokaiselle osalle.

TEAS-opinto-opas: Esimerkkilukukysymys

Vastaa seuraavaan kysymykseen.

Etsitkö tapaa antaa takaisin yhteisöllesi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Yksi parhaista tavoista sijoittaa yhteisösi tulevaisuuteen on auttaa kouluttamaan nuoria paremmin. Koulut ovat alirahoitettuja, ja jopa lahjakkaita opettajia vaivaa kasvava paine auttaa opiskelijoita ilman riittäviä resursseja. Ryhmärahoitusohjelmamme avulla voit käydä verkossa ja käydä läpi tuhansia opettajaohjelmia, jotka etsivät rahoitusta. Nämä ohjelmat ovat suunnitelleet opettajat, jotka tietävät, mitä he tarvitsevat auttamaan oppilaitaan menestymään. Hyvin harvoin saat mahdollisuuden lahjoittaa rahaa ja tietää tarkalleen mihin rahasi menevät. Lahjoita tänään ja auta muuttamaan yhteisösi opiskelijoiden luokan elämää.

Mikä seuraavista on tämän ryhmärahoitusohjelman ainutlaatuinen etu?

A. Lahjoitus on verovähennyskelpoinen.

B. Lahjoituksesi auttaa muita.

C. Voit tietää mihin rahasi menevät.

d. Voit auttaa kouluttamaan uusia opettajia

Vastaus: C

kuinka muuntaa celsius fahrenheitiksi

TEAS-opinto-opas: näyte matemaattisesta kysymyksestä

Yksinkertaista alla olevaa lauseketta. Mikä seuraavista on oikea?

5,344 - 57

A. 5,277

B. 5,283

C. 5,287

D. 5,288

Vastaus: C

leikkaus-1807541_640

TEAS-opinto-opas: Esimerkkitiede

Tuntemattoman elementin havaitaan sisältävän 45 protonia ja atomimassan 64, mikä on sen atomiluku?

A. Sitä ei voida määrittää

B. 19

C. 45

D. 64

Vastaus: C

TEAS-opinto-opas: Esimerkki englannin kielestä ja käytöstä

Mikä lause on kirjoitettu oikein?

A. Koska professori oli liian tylsää; monet hänen opiskelijoistaan ​​nukahtivat.

B. Koska professori oli liian tylsää, monet hänen opiskelijoistaan ​​nukahtivat.

C. Koska professori oli liian tylsää, monet hänen opiskelijoistaan ​​nukahtivat.

D. Koska professori oli liian tylsää, monet hänen opiskelijoistaan ​​nukahtivat.

Vastaus: B

Kuinka rekisteröidyt TEAS-testiin?

Tässä on sinun tulisi tietää ennen kuin valmistaudut ilmoittautumaan TEAS-kokeeseen ja valitset TEAS-testipäivämäärät:

  1. Hakuaika hoito-ohjelmille, joihin haet
  2. TEAS-tentissä tarvitsemasi pisteet
  3. Viimeinen päivä, jolloin voit lähettää TEAS-pisteet ohjelmiin
  4. Paikka, johon haluat suorittaa TEAS-testin.

Kun sinulla on nämä tiedot, olet valmis rekisteröitymään. Seuraavat vaiheet sinun tulee noudattaa rekisteröidessäsi:

  1. Mene ATI-verkkosivustolle ja luo tili.
  2. Seuraa rekisteröintikehotteita rekisteröinnin loppuun saattamiseksi.
  3. Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, saat vahvistussähköpostin, jossa vahvistetaan kokeen päivämäärä ja kellonaika.

Tyypillisesti, TEAS-pisteiden saaminen kestää 48-72 tuntia. Tämä tarkoittaa, että sinun on ilmoittauduttava testiin, joka on vähintään kolme päivää ennen kuin pisteet johtuvat sovellussivustoistasi.

Mitä TEAS-pisteitä tarvitset hoitokoululle?

TEAS: n läpäisemiseksi ei ole vakiopistettä: sairaanhoitokoulussa tarvitsemasi pisteet riippuvat koulusta, johon haet, ja siitä, kuinka kilpailukykyinen hakija haluat olla. TEAS-kokeen pisteitä käytetään yhdessä hakemuksesi muiden osien kanssa selvittääkseen, sopisitko hyvin ohjelmaan.

Tästä huolimatta Joissakin hoito-ohjelmissa on TEAS-pisteiden vähimmäisvaatimukset jonka löydät ohjelman verkkosivustolta tai soittamalla hakutoimistoon. Nämä läpäisevät vähimmäispisteet eivät takaa pääsyä, mutta ne varmistavat, että valintakomitea tarkastelee hakemustasi.

Tässä on joitain esimerkkejä TEAS-kokeen vähimmäispistevaatimuksista:

Instituutio TEAS-vähimmäisvaatimus pääsylle
Excelsior College Pienin komposiittipisteet 58,7%
Länsi-kuvernöörien yliopisto Pienin yhdistetty pisteet 60%; Pienin lukusisällön pisteet 60%
Hagerstown Community College Pienin yhdistetty pisteet 60%; Pienin lukusisällön pisteet 69%
Chaffey College Pienin yhdistetty pisteet 62%
Grossmont College Pienin yhdistetty pisteet 62%

Joissakin kouluissa ei ole vähimmäispistevaatimusta, mutta ne edellyttävät silti TEAS-pisteiden lähettämistä osana hakemustasi. Sinun ei pidä sitä tarkoittaa, että sinulla voi olla alhaiset pisteet TEAS-tentissäsi. Sinun tulisi aina pyrkiä saamaan mahdollisimman korkea TEAS-pisteet.

TEAS-testi: Viimeiset ajatukset

TEAS-testi on standardoitu testi, jonka hakijat suorittavat sairaanhoitokouluun. TEAS-kokonaispistemääränne auttaa määrittämään, oletteko kilpailukykyinen ehdokas hyväksyttäväksi sairaanhoito-ohjelmaan.

merkittäviä lainauksia suurelta gatsbyltä

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.