Härkäyhteensopivuus: Löydä paras ottelusi

ominaisuus-taurus-taurean

Horoskoopin Taurealaisia ​​hallitsee planeetta Venus, joka on nimetty rakkauden jumalattaren mukaan. Mutta millainen on maanläheinen, romanttinen Härkä rakkaussuhteessa? Ja mitkä ovat Härän yhteensopivimmat merkit tällaiselle kumppanuudelle?

Jos mietit, mitkä luonteenpiirteet tekevät Härän parhaasta ottelusta, voimme hemmotella uteliaisuuttasi: Tämä artikkeli antaa rehellisen kuvan Härän yhteensopivuudesta kaikkien muiden tähtimerkkien kanssa tekemällä seuraavat:  • Kuvataan Härän tähden merkin ydinominaisuudet
  • Selittämällä piirteitä, jotka tekevät Härkästä hyvän ja huonon ottelun
  • Sijoitetaan Härän yhteensopivia merkkejä vähiten yhteensopivimpiin
  • Tarjoaa kolme tärkeintä takeawayta Taureans suhteissa

Katsotaanpa!

body-härkä-taurean-symboli Ymmärtääksesi parhaat ja pahimmat Taurus -yhteensopivat merkit, sinun pitäisi ensin tietää hieman enemmän Taureansista!

Härkäyhteensopivuus: Härän ydinominaisuudet

Ennen kuin puhumme siitä, mitkä merkit ovat yhteensopivia Härän kanssa, meidän pitäisi todennäköisesti harjoitella Taureanin ydin.

Ihmiset, jotka ovat taurealaisia, syntyvät 20. huhtikuuta - 20. toukokuuta. Tätä merkkiä hallitsee Venus, mikä tekee taurealaisista epäilemättä eläinradan maallisimmat ihmiset. Yleisesti, Härkä on tunnettu käytännöllisyydestään, uskollisuudestaan, aitoudestaan ​​ja perhearvoistaan.

Kun Taureanit ovat parhaimmillaan, he voivat kuratoida tiloja ja kokemuksia, jotka saavat muut tuntemaan olonsa kotoisaksi, mukava ja hemmoteltu. Tämä lahja ei kuitenkaan ole varattu vieraille: Taureanit rakentavat mielellään pyhän tilan kotiinsa niille, joista he välittävät. Itse asiassa Taureans on uskomattoman omistautunut huolehtimaan rakkaistaan!

Taureanit tekevät kovasti töitä ja osoittavat päättäväisyyttä minkä tahansa tehtävän edessä , myös. Tämä tähtimerkki tunnetaan rakkaidensa emotionaalisen rasituksen kantamisesta vahvoille harteilleen, ja Härkä on tyypillisesti valmis auttamaan ketään, joka kamppailee.

Jos Härkällä ei ole hyvä päivä, he heillä on taipumus tukahduttaa kutsutut avaruuteensa, hemmotella huonoja tapoja tai turmeltuneita esiintymisiä . Vaikka Härkä yleensä viihtyy harmonisessa ympäristössä, he voivat joskus antaa mielipiteidensä jakamisen muuttua omahyväiseksi tai itsepäiseksi. (Mainitsimmeko, että härkä symboloi tätä merkkiä?) Koska Härkä on usein kiireinen kantamaan rakkaidensa ongelmien painoa, he voivat joskus tarvita pitkiä lepoaikoja, jotka voivat muuttua laiskuudeksi.

Yleensä ottaen, Taureanit ovat luotettavia, ahkera kumppaneita, jotka osaavat tuoda elämän arkisimmatkin puolet pienellä kimalluksella ja huolellisuudella . Heidän viehätyksensä ja aitous rakkaudessa tekevät turvallisen tilan ystäville tai romanttisille kumppaneille, jotka he haluavat kutsua.

Tietenkin on paljon enemmän tietoa Taureansista! Muista lukea koko Härän horoskooppioppaamme saadaksesi lisätietoja.

body-kysymysmerkki-1

Mikä tekee Härästä hyvän ottelun?

Nyt kun tiedät Härän ydinominaisuudet, saatat kysyä itseltäsi: 'Minkä kanssa Härkä on yhteensopiva muiden luonteenpiirteiden suhteen?'

Alla, selitämme kuinka ja miksi Härän yhteensopivuus viiden luonteenpiirteen kanssa, joita nämä härkäpäiset ystävät usein etsivät kumppanissaan.

Kalifornian parhaat taidekoulut

Ominaisuus 1: Omistettu perheelle

Härkä on klassinen esimerkki tähtimerkistä, joka ilahtuu nähdessään omat ydinominaisuutensa heijastuvan heille ystävissään ja muissa merkittävissä ihmisissä. Tärkein piirteistä, joita Härkä toivoo voivansa jakaa rakkautensa kanssa, on omistautuminen perheelle.

Taureanit etsivät kumppania, joka auttaa heitä luomaan vankan kotipohjan ja perheen. Härkä ei kyllästy viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa, huolehtimaan niistä ja puhumaan niistä. Kumppani, joka on valmis investoimaan molempiin toimintoihin, voittaa Härän sydämen.

Ominaisuus 2: horjumaton moraali

Taureanit ovat hyvin mustavalkoisia moraalin suhteen. Näillä syvälle juurtuneilla, maanläheisillä yksilöillä on ydinjoukko arvoja, jotka eivät todennäköisesti muutu ajan myötä. Kun he näkevät jonkun, joka on yhtä ankkuroitu, Härkä varmasti ottaa sen huomioon.

Taureanit etsivät ystäviä ja kumppaneita, joilla on vankka moraali. He haluavat ihmisiä, joihin he voivat luottaa, ja he haluavat ehdottomasti kumppanin, joka on sitoutunut rakentamaansa elämään ja kotiin. Tietysti, on parasta, jos Härän romanttinen intressi pitää yllä sama horjumaton moraali, kuten he tekevät, koska heidän härkäpäisyytensä tarkoittaa sitä, että he eivät halua myöntyä toiseen näkemykseen.

Ominaisuus 3: Tarkka kuuntelu

Taureanit ovat sanallisia prosessoreita, ja he nauttivat puhumisesta elämän kauniista asioista - taiteesta, kirjallisuudesta, politiikasta, perheestä ja muusta. Tämä tarkoittaa, että Härän paras ottelu on pakko ole hyvä kuuntelija. Joku, jolla on kärsivällisyyttä ja huomiota laajalle levinneisiin keskusteluihin, saa Härän tuntemaan itsensä nähdyksi ja rakastetuksi.

Aivan kuten Härkä haluaa kumppanin, joka kuuntelee hyvin, he etsivät myös jotakuta, joka ottaa heidät mukaan keskusteluun. Kuten useimmat asiat elämässä, Härkä näkee keskustelun taiteena. Kumppani, joka voi aloittaa piristäviä keskusteluja ja vastata harkiten Härän moniin ideoihin aidolla mielenkiinnolla ja uteliaisuudella löytää suhteen Härän kanssa viihteen, oppimisen ja kasvun loputtomaksi lähteeksi.

runko-1950-perinteinen-perinne-perhe

Härkä voi olla vanhanaikainen, joten älä ole yllättynyt, jos he ovat perinteisempiä. Et luultavasti näe Härkää, jolla on villi kampaus tai kiihkeä muotitrendi!

Ominaisuus 4: Perinteisyys

Taureanit ovat yleensä hieman vanhanaikaisia, ja he haluavat elää elämänsä perinteisemmän tyylin mukaan. Heillä on taipumus lähestyä ihmisiä, jotka ovat myös perinteitä.

Eksentrisyys ja outoudet saattavat kiehtoa Härkää hetkeksi, mutta tämä tähtimerkki todella kaipaa perinteisten arvojen, tyylin, sisustuksen, etikettien tuntemusta ... ja luettelo jatkuu. Taureanit todella pitävät kumppanista, joka on ennustettavissa . Härkälle perinteinen oleminen on tärkeä osa sitä.

Luonne 5: Taloudellinen turvallisuus/vakaus

Rakentaa koti, joka on tarpeeksi tyylikäs Härän makuun ja majoittaakseen monet ystävänsä ja perheenjäsenensä, tämä tähtimerkki tarvitsee tasaista virtaa ... hyvin, käteistä. Tämä tarkoittaa, että Härkä arvostaa - ja saattaa jopa tarvita - kumppania, joka on taloudellisesti vakaa.

Taloudellinen vakaus voi ilmetä eri tavoin, mutta yleensä Härkä ottaa hyvän merkin pitämällä vakituista työtä ja investoimalla urapolulle. Härkä rakastaa kovaa työkaveriaan, ja Härkä haluaa tietää, että he voivat luottaa sinuun paksuudessaan.

body-partner-men-sunset-running

john hayn avoimien ovien politiikka

Mikä tekee Härkästä huonon ottelun?

Valitettavasti kaikki merkit eivät ole täysin yhteensopivia omistautuneen, kotia rakastavan Härän kanssa. Alla on yhteenveto viidestä näistä ominaisuuksista, jotka tekevät huonon ottelun Härkälle.

Ominaisuus 1: Joustamattomuus

Se, että Härkä arvostaa luotettavuutta, vakautta ja muuttumatonta moraalia, ei tarkoita, että he haluavat kumppanin, joka ei voi olla joustava. Joustamattomuus Härän romanttisessa kumppanissa on ennen kaikkea resepti molempien osapuolten sydänsärkyyn, koska Härän härkäpäiset tavat vievät heidät lähes aina konflikteihin, kun heidän kumppaninsa ei halua luopua.

On turvallista sanoa, koska Härkä voi olla itse joustamaton, he tarvitsevat kumppanin, joka voi jousta, tai muuten tämä pari ei tule koskaan toimeen. Joustava kumppani Härkälle tietää todennäköisesti milloin antaa periksi erimielisyyden aikana, ja olkoon heillä jopa tarpeeksi kärsivällisyyttä palatakseen myöhemmin ja auttamaan Härkää näkemään eri näkökulma.

Ominaisuus 2: Sääntöjen rikkominen

Uskomattomina perinteinä taurealaisia ​​ei yleensä houkuttele kapinallinen ilman syytä ... tai syystä! Härkä ei vain pidä sääntöjen rikkomisesta olosuhteista riippumatta. Ihmiset, jotka eivät noudata sääntöjä, pitävät Härän jatkuvassa ahdistuksen ja turhautumisen tilassa.

Härän on vaikea tuntea olonsa turvalliseksi sääntöjen rikkojan ympärillä, mikä voi saada Härän yrittämään saada sääntöjä rikkovan henkilön takaisin järjestykseen. Nämä parit päättyvät todennäköisesti siihen, että molemmat osapuolet eroavat toisistaan ​​etsien enemmän vakautta (Härkä) ja/tai enemmän vapautta (sääntöjen rikkoja).

Ominaisuus 3: Salassapito

Härkä tunnetaan tylsästä, joskus loukkaavasta kommunikaatiotyylistä. Tämä tähtimerkki välittää muista mutta myös puhuu mielipiteensä, mikä voi johtaa herkempiin ihmisiin salaamaan ajatuksensa tai tunteensa. Loppujen lopuksi kukaan ei pidä tuomitsemisesta!

Suuri ongelma on se, että jos Härkä epäilee salailua, he tekevät heti johtopäätöksen, että ystävä tai kumppani piilottaa jotain. Kun Härkä havaitsee, että kaikki kortit eivät ole pöydällä romanttisessa suhteessa, heistä voi jopa tulla invasiivisia ja hallitsevia yrittäessään muodostaa yhteyden kumppaniinsa. Härkä haluaa lopulta, että heidän kumppaninsa on avoin ja rehellinen; ajatusten ja tunteiden piilottaminen aiheuttaa vain konflikteja.

laiskiainen

Vaikka Taureanit liittyvät härkeen ... joskus he voivat käyttäytyä enemmän kuin laiskiainen!

Ominaisuus 4: Laiskuus

Taureanilla on alhainen suvaitsevaisuus laiskuuteen parisuhteessa. Ystävä tai kumppani, joka antaa alle 100%, hämmentää ja turhauttaa ahkeraa, suoraviivaista Härkää , joka voi aiheuttaa ristiriitoja parisuhteessa.

Vaikka Härkä On tunnetaan kovasta työstään, kun Härkä saavuttaa alhaisen tason, heidän tiedetään laskeutuvan käyttämättömyysaikoihin. Härkä vaatii joskus lepoa ja hengähdystaukoa monista tehtävistä, jotka tavallisesti täyttävät heidän päivänsä. Tämä on toinen syy siihen, miksi laiska kumppani ei sovi Härkään: Joskus heidän kumppaninsa on ehkä tilapäisesti kannettava suhteiden taakkat .

Ominaisuus 5: Taistelukyky

Ei ole mikään salaisuus, että Härkällä on taipumus perinteisiin arvoihin ja vahvaan moraaliin. Ominaisuus, jonka Härkä tekee ei on ihastusta? Taipumus pelata paholaisen asianajajaa.

Härkä ei halua pelata pelejä, kun on kyse heidän arvoistaan, uskomuksistaan ​​ja tärkeistä päätöksistään. Tämä tähtimerkki suosii suhteita niihin, jotka eivät löydä huvia haastaa Härän perusteellisesti harkitut arvot ja uskomukset. Taureanit eivät todellakaan pidä ihmisistä, jotka väittävät vain väittelyn vuoksi! Sen sijaan Härkä sopii hyvin niiden kanssa, jotka jakavat rakkautensa perinteisiin, ei ihmisten kanssa, jotka aikovat haastaa perinteet joka käänteessä.

kehon-astrologia-kaavio

Kenen kanssa Härkä on yhteensopiva? Jokainen tähtimerkki sijoittui vähiten yhteensopivaan

Astrologian mukaan Taureanien yhteensopivuus eri horoskooppimerkkien kanssa vaihtelee riippuen siitä, missä määrin näillä merkeillä tiedetään olevan joitakin luonteenpiirteitä, joista juuri puhuimme.

Alla kerromme Härän yhteensopivuudesta kaikkien muiden tähtimerkkien kanssa yleisen yhteensopivuuden, intohimoisen romanttisen suhteen yhteensopivuuden, ystävyyden yhteensopivuuden ja terveen viestinnän yhteensopivuuden kannalta.

Merkki Pariliitos Yleinen yhteensopivuus Intohimo Ystävyys Viestintä
Härkä Korkea Korkea Korkea Korkea
Kaksoset Keskikokoinen Keskikokoinen Matala Keskikokoinen
Syöpä Korkea Korkea Keskikokoinen Korkea
Leo Keskikokoinen Keskikokoinen Keskikokoinen Matala
Neitsyt Korkea Korkea Korkea Korkea
Vaaka Keskikokoinen Keskikokoinen Korkea Keskikokoinen
Skorpioni Korkea Korkea Korkea Keskikokoinen
Jousimies Matala Keskikokoinen Matala Matala
Kauris Korkea Keskikokoinen Korkea Korkea
Vesimies Matala Keskikokoinen Matala Matala
kalastaa Korkea Korkea Korkea Keskikokoinen
Oinas Matala Matala Matala Matala

Selitämme, miten ja miksi Härkällä on alhainen, keski- ja korkea yleinen yhteensopivuus jokaisen merkin kanssa.

runko-sydän-palapeli-pala

Kun Härkä tekee yhteistyötä toisen Härän tai Syövän, Neitsyt, Skorpionin tai Kauris kanssa, voi tuntua siltä, ​​että he ovat löytäneet puuttuvan palansa.

Korkea Härkä Yhteensopivuus: Härkä, Syöpä, Neitsyt, Skorpioni, Kauris

Luettelo Härän yhteensopivista merkeistä on pitkä huolimatta tämän tähtimerkin härkäpäisestä luonteesta. Näitä korkeita Taurus-yhteensopivia merkkejä ovat mm Härkä , Syöpä , Neitsyt , Skorpioni , Kauris .

Härkä ja Härkä

Aloitetaan Härkä-Härkä-ottelulla. Härkä on horoskooppimerkki, joka viihtyy suhteessa peilikuvaansa, ja pari maan ankkuroitua taurealaista ovat tyytyväisiä viettämään aikaa nauttien herkullisesta ruuasta asiantuntevasti sisustetussa, naurua täynnä olevassa kodissaan.

Taureanit kunnioittavat vahvaa moraalista luonnetta ja perinteisiä arvoja, joita he löytävät toisistaan, ja he ovat tyytyväisiä siihen, että he voivat viettää elämänsä perheen ylläpitämisessä ja perinnön rakentamisessa yhdessä. Ja koska Taureanit eivät todennäköisesti muutu, heidän suhteensa toisiinsa on rakennettu kestämään!

Härkä ja syöpä

Seuraavaksi Härkäyhteensopivuus ja Syöpä voivat myös luoda vankan suhteen. Nämä tähtimerkit jakavat rakkauden kauniisiin asioihin, harmoniseen ympäristöön ja kauniisiin kokemuksiin. Lisää molemminpuolinen suhde perinteisiin arvoihin ja nostalgisiin muistelmiin, ja Härällä ja Syövällä on vankka perusta.

Vaikka herkkä Syöpä on opittava ei ottaa Härän suorapuheisuus henkilökohtaisesti, Syövän herkkä luonne yhdistettynä Härän satunnaiseen kovaan rakkauteen tekee näistä tähtimerkeistä myös erinomaisen duo. Jos syöpä välttää konflikteja loukkaantuneiden tunteiden takia, Härkä pystyy seisomaan kumppaninsa puolesta tavalla, joka saa molemmat tuntemaan olonsa rakastetuksi ja tarpeelliseksi.

Härkä ja Neitsyt

Härällä ja Neitsyellä on monia ominaisuuksia, joita voi ihailla toisissaan. Nämä kaksi horoskooppimerkkiä muodostavat yhdessä melko korkean kulman suhteen, jossa Neitsyt tuo henkistä voimaa ja Härkä tuo taiteellisen, näyttävän tunnelman.

Nämä merkit voivat myös tasapainottaa toisiaan. Neitsyt herkkyys voi auttaa Härkää pitämään hemmottelevat taipumukset kurissa, mutta yksityisesti nämä kaksi ovat luonnollisesti aistillisia. Kun Neitsyt voi vastustaa arvostelukykyä ja Härkä voi olla avoin, tämä pariliitos voi olla koskaan tylsää .

Härkä ja Skorpioni

Kiinteinä merkeinä sekä Härkä että Skorpioni ovat tottuneet pitämään pintansa, mikä voi johtaa vaikeisiin pysähdyksiin. Tästä huolimatta, Skorpioni-Härkä -pari on klassinen tapaus, jossa vastakohdat houkuttelevat, ja useimmiten näiden kahden erot voivat auttaa tasapainottamaan suhdetta .

Esimerkiksi emotionaalinen Skorpioni voi löytää ankkurin maanläheisestä, käytännöllisestä Härästä. Toisaalta Skorpioni voi auttaa suoraa Härkää ymmärtämään paremmin piilotettuja tunteita ja sanomattomia aikomuksia. Nämä rohkeat persoonallisuudet saavat myös kokea intohimoisen fyysisen läheisyyden. Kun Härkä ja Skorpioni kunnioittavat toistensa eroja, tämä on parisuhde, joka perustuu uskollisuuteen ja yhteisiin etuihin.

Härkä ja Kauris

Viimeinen on Kauris, joka tarjoaa Härälle luotettavan, ahkeran kumppanin. Kuitenkin Kauris ja Härkä katsovat omaa ahkeruuttaan eri tavalla, ja Härkä on jatkuvassa onnittelussa kaikesta rakentamastaan, ja Kauris vääntää käsiään pienistä virheistä, menneistä epäonnistumisista ja tulevista fiaskoista.

Härkä voi ärsyttää Kauris vaatimalla valmistautumista hypoteettisiin katastrofeihin, mutta ennakkoluuloton Härkä voi hyötyä myös Kaurisen huolellisesta suunnittelusta ja pieniä yksityiskohtia varten. Toisaalta, kun Kauris voi rauhoittua, Härkä opettaa heitä pysähtymään ja haistamaan ruusut. Ja kun otetaan huomioon, kuinka kovasti tämä pari työskentelee hankkiakseen mukavia asioita, tämän suhteen ruusut haisevat yleensä melko makealta.

body-gemini-merkki

Vaikka Taureanit voivat tulla toimeen Kaksosten kanssa, näiden kahden merkin on varmistettava, että he kommunikoivat samalla aallonpituudella.

Keskikokoinen Härkäyhteensopivuus: Kaksoset, Leijona, Vaaka ja Kalat

Kun kyse on Härkä -yhteensopivien merkkien keskipisteestä, Kaksoset , Leo ja Vaaka ovat listalla . Nämä kolme horoskooppimerkkiä sopivat taurealaisille tärkeillä tavoilla, mutta ne törmäävät myös muilla alueilla.

Härkä ja Kaksoset

Kaksoset tunnetaan herättämästä Härän mielikuvitusta fyysisen läheisyyden suhteen, mutta tämä kipinä voi sammua, kun Härkä ja Kaksoset tarvitsevat kommunikoida tunteistaan ​​ja arvoistaan.

kuinka. monta kiloa tonnissa

Härkää ei huvita Kaksosten taipumus soittaa paholaisen asianajajaa, ja Kaksoset loukkaantuvat helposti, kun Härkä sanoo omahyväisesti: 'Kerroin niin.' Näiden kahden väliset taistelut voivat olla räjähtäviä, mutta jos he pitävät riidat minimissä, Härkä ja Kaksoset voivat jakaa suhteen, joka perustuu samanlaisiin lahjoihin luovuuden ja nautinnon vuoksi.

Härkä ja Leo

Seuraavaksi ovat leijonasydämiset leot, joiden räikeät tavat herättävät Härän huomion aluksi . Valitettavasti leojen voimakkaat tunteet ja hurja energia voivat häiritä Taureanin sisäistä harmoniaa. Suurin vetovoima näille suurille persoonallisuuksille on voimakas ja intohimoinen fyysinen vetovoima, mutta se voi olla ainoa asia, joka pitää Härän ja Leon yhdessä.

Pahimmillaan leo-härkäpari voi kehittyä dramaattisiksi välienselvittelyiksi, jolloin molemmat pomot eivät suostu perustelemaan väitteitä. Jos leo ja härkä eivät pysty selvittämään, kuinka riidellä terveellisesti ja nähdä toistensa kannat, suhde alkaa räjähtää.

Härkä ja Kalat

Viimeinen on Kalat, joiden emotionaalinen syvyys voi auttaa Härkää avautumaan ja tutkimaan omia piilotettuja tunteitaan . Nämä kaksi sopivat hyvin fyysiseen läheisyyteen ja onnellisuuteen kotona, jakavat aistillisuutta, luovuutta ja innostusta älyllisistä keskusteluista.

Mutta Kalat taistelevat sanojen sanomiseksi toisinaan ylivoimaisille tunteilleen, mutta voivat joskus saada Taureanit epäilemään, että heidän ystävänsä ja kumppaninsa salaavat heiltä jotain. Vaikka Kalan aikomukset voivat olla puhtaita, Härkä pyrkii loukkaantumaan passiivisesta aggressiivisuudesta ja voi vastata Kalan piilotettuihin herkkyyksiin olemalla hallitseva.

Jotta tämä pariliitos onnistuisi, Kalajen on oltava vakuuttavampia ja Härän on pidettävä voimansa kurissa.

body-väitellä-eri mieltä-pari

Alhainen Härkäyhteensopivuus: Jousimies, Vesimies ja Oinas

On olemassa kolme tähden merkkiä, jotka eivät vain sovi hyvin otteluun Härän kanssa useimmissa tapauksissa. Nämä alhaiset Taurus -yhteensopivat merkit ovat Jousimies , Vesimies ja Oinas .

Härkä ja Jousimies

Puhutaan ensin Jousimiehestä. A Härkä ja Sag tekevät tyypillisesti kaiken tai ei mitään, rakasta sinua tai vihaa . Kun Taureanien järkkymätön maanläheisyys ja Jousimiehen villin tulen henki törmäävät, Taureanien on helppo tulla uskomattoman turhautuneiksi. Jousimiehen kanssa asuminen voi olla hieman sotkuista: heidän etuovensa näyttää olevan pyörivä, ja ystäviä ja tuttavia eri elämänaloilta ovat tervetulleita sosiaalisiin kokoontumisiin, jotka eivät sovi Härän perinteiseen puolueeseen ja taipumukseen mustasukkaisuuteen. Sag voi yleensä pilkata Härän helmikytkentää, mikä voi helposti johtaa myös temperamenttien yhteentörmäykseen.

on 1460 hyvä sat pisteet

Toisin sanoen, Jotta Härän ja Sagin välinen ottelu onnistuisi, näiden jyrkästi eri tähtimerkkien on toimittava syrjäyttääkseen luonteensa ja maunsa , mikä kumpikaan merkki ei välttämättä näe vaivan arvoista.

Härkä ja Vesimies

Seuraavaksi on Vesimies, kapinallinen-ilman syytä-tyyppi, joka luonnollisesti kamppailee sovittaakseen Härän rakenteellisen muotin . Härällä ja Vesimiehellä ei ole paljon yhteistä, ja seikkailunhaluinen Vesimies kirjaimellisesti laukkaa auringonlaskuun, kun hämmentynyt Härkä istuu onnellisesti liimattuina kuistin keinuun.

Kun Vesimies palaa seikkailusta, se on usein uusien ystävien perässä ... ja perinteinen Härkä taistelee omaksumaan Vesimiehen eksentriset kaverit. Yleisesti, näiden kahden tähtimerkin luonnolliset vahvuudet ja toiveet johtavat niitä vastakkaisiin suuntiin, Vahvan ja terveen suhteen tekeminen on vaikeaa.

Härkä ja Oinas

Viimeinen on tulinen Oinas, jonka aggressiivinen päättäväisyys iskee Härän härkäpäiseen. Vaikka Härän härkä ja Oinas -pässi pyrkivät luonnollisesti lukitsemaan sarvet, he jakavat keskinäisen ihailun toisen osoittamasta voimasta ja sitkeydestä.

Miten nämä tähtimerkit kanavoivat vahvuutensa. Härkä voi tulla mustasukkaiseksi Oinasen seikkailevalle luonteelle, ja Oinas voi tuntea olevansa Härän omistamisen vangitsemana.

Oinas ja Härkä suhde voi olla sellainen, jossa kipinät lentävät ... mutta vääristä syistä.

Mitä tämä tarkoittaa Härälle

Nyt kun olemme selittäneet Härän yhteensopivuuden kaikkien muiden tähtimerkkien kanssa, on tärkeää kertoa ja miettiä, mitä tämä kaikki tarkoittaa siellä oleville Taureille.

Kun ajattelemme kuinka lähestyä Härän yhteensopivia merkkejä todellisessa maailmassa, ajattelemme on hyvä pitää mielessä seuraavat kolme periaatetta.

#1: Älä jää liikaa yksityiskohtiin

Tähtimerkkiisi liittyvät piirteet eivät määritä persoonallisuuttasi! Nämä piirteet ovat vain niitä yleisesti esillä Taureanit - saatat joskus esitellä joitain niistä, ja jotkut ... ei niin paljon!

#2: Kuuntele sydäntäsi

Tutustuminen kiinnostuneeseen henkilöön on paljon tärkeämpää kuin hänen horoskooppinsa. Älä anna yhteensopivuusennusteiden estää sinua etsimästä sinulle sopivaa suhdetta. Se, että kaksi tähtimerkkiä ei toimi paperilla, ei tarkoita, etteivät he voisi elää ja työskennellä yhdessä tosielämässä! Kokemuksemme muokkaavat keitä olemme, joten muista katsoa myös ihmisen horoskooppimerkkiä pidemmälle.

#3: Opi tuntemaan itsesi paremmin

Tähtimerkkiisi perustuvat yhteensopivuusennusteet eivät ole laki, mutta ne voi auttaa sinua osallistumaan pieneen itseanalyysiin, joka auttaa sinua asettamaan sormesi siihen, mitä haluat parisuhteesta, ja auttaa sinua tunnistamaan joitain parantamisen alueita itsellesi myös romanttisena kumppanina.

body-whats-next-post-it-note

Mitä nyt?

Haluatko tietää muiden merkkien yhteensopivuustietoja? Olemme kirjoittaneet samanlaisia ​​analyysejä syöpään, Neitsyeseen, Skorpioniin, Kauriin ja moniin muihin!

Etsitkö syvällisempää tietoa Härän kaltaisista horoskooppimerkkeistä? Meillä on paljon oppaita blogissamme jotta voit tarkistaa! Miksi ei aloittaa Kauris , Syöpä ja Neitsyt ?

Ehkä olet uusi koko horoskoopin astrologiassa. Ei hätää: olemme saaneet sinut myös suojaan. Tässä on nopea esittely horoskoopista ja kaikista 12 merkistä.

Horoskooppimerkit ovat linjassa roomalaisten jumalien kanssa, mutta tiesitkö, että roomalaiset ja kreikkalaiset jumalat liittyvät läheisesti toisiinsa? Voit oppia lisää tästä.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.