SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

feature_SAT7thgrade

Kuvittele: olet yhteiskuntatieteissä. Kuulet kaveri 7th- vieressäsi istuva luokka sanoo Ugh, minun on otettava SAT tänä viikonloppuna. Mistä tämä henkilö puhuu? Miksi ottaisit SAT: n lukiossa? Onko olemassa edes sellaista asiaa kuin 7tharvosanan SAT pisteet?

Jos olet vanhempi, olet ehkä kuullut monista edistyneistä ohjelmista lahjakkaille ja lahjakkaille lapsille, jotka vaativat SAT: n ottamista. Mutta onko sen arvoista saada lapsesi ottamaan SAT niin aikaisin? Miksi aloittaa stressi yliopistosovelluksissa aikaisemmin kuin lukio?

Tässä artikkelissa käsittelen hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta 7: ssätharvosana ja ohjelmat, joihin pääset korkealla 7: llätharvosanan SAT tulokset.ominaisuuskuvan luotto: Ajattelija mennessä Eileen Delhi , käytetään alla CC BY-NC 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Onko SAT: n ottaminen näin varhaisessa vaiheessa hyödyllistä?

Kuten monissa kysymyksissä, ei ole yksinkertaista kyllä ​​tai ei vastausta . Suunnitteletko SAT: n ottamista 7: ssä vai eithluokka riippuu miksi käytät SAT: ta .

SAT: n ottaminen aikaisin On Ei Hyödyllinen, jos ...

Otat sen päästäksesi yliopistoon. Ellet hae yliopistoon erittäin aikaisin (noin 15-vuotias), useimmat koulut haluavat nähdä kykynne uudemman arvioinnin. SAT: ssa ei ole vain sisältöä, jota ei vain opeta ennen lukiota (esim. Tietyt matemaattiset aiheet), mutta myös valtavasti kehitystä ja murros, joka tapahtuu murrosiän aivoissa .

Korkeakoulut eivät kysy sinulta lukioluokituksiasi, kun haet yliopistoon; heitä kiinnostaa enemmän kuka olet, kun haet (sen sijaan, kuka olit lukiossa). On melko epätodennäköistä, että mikään koulu tarkastelee SAT-pisteitäsi 12-vuotiaana ja ajattelee Ah, sellainen tuo henkilö on nyt.

Suosittelemme yleensä aloittamaan SAT-valmistelun aikaisintaan 9. luokalla, jopa kunnianhimoisimmille opiskelijoille. Jos olet nuorempi opiskelija, on yleensä tuottavampaa keskittyä menestymään koulussa ja rakentamaan vankka perusta matemaattisille ja lukutaidoille, joita tarvitset SAT: lla.

SAT: n ottaminen aikaisin On Hyödyllinen, jos ...

Haluat tutustua testiin. Joskus SAT: n aiheuttama ahdistus voi tehdä testistä enemmän esteen kuin on tarpeen. Testin tekeminen aikaisin voi muuttaa tuntemattoman tunnetuksi, jonka voit sitten suunnitella.

Sinulla on tarvittavat varat testin suorittamiseen ja olet utelias siitä. Et todennäköisesti saa maksuvapautusta, jos otat SAT: n henkilökohtaiseen rikastumiseen, mutta jos haluat nähdä, millaista on tehdä niin pitkä standardoitu testi, mene siihen.

Haluat osallistua erityisohjelmiin lahjakkaille nuorille. Nämä ohjelmat edellyttävät usein, että SAT / ACT otetaan joko ohjelman ennakkoedellytyksenä tai osana ohjelmaa. SAT ei ole välttämättä ainoa karsintakoe, jonka voit suorittaa näille ohjelmille - usein ohjelmat hyväksyvät muut arviointitoimenpiteet, kuten älykkyysosamäärät tai koulujen standardoidut testit, mutta se on testi, johon voit opiskella, ja on monia korkealaatuisia resursseja siellä auttamaan sinua, jopa 7: lläthluokan SAT prep.

Mitkä ohjelmat edellyttävät SAT: n ottamista aikaisin?

On olemassa useita ohjelmia, jotka tarjoavat edistyneitä akateemisia ja mentorointimahdollisuuksia sekä tunnustusta opiskelijoille, jotka menestyivät hyvin 7-luokassathluokka SAT. On tärkeää huomata, että nämä ohjelmat eivät arvioi pisteitäsi samalla tavalla kuin yliopiston pääsyvirkamies. Ohjelmat tunnustavat, että olet nuorempi kuin keskimääräinen SAT-ottaja, joten he eivät etsi täydellisiä pisteitä millään tavalla. sen sijaan he haluavat nähdä, kuinka hyvin olet verrattuna muihin ikäihisi opiskelijoihin.

Alla olen koonnut lyhyen luettelon ohjelmista, jotka edellyttävät (tai suosittelevat), että otat SAT: n 7: ssätharvosanan, jonka voit katsoa läpi.

värit sekoitettavaksi ruskeiksi

Duke VINKKI 7. luokan lahjakkuushaku

Osallistuminen herttuaan 7thpalkkaluokan kyvyt etsivät opiskelijoita kesän erilaisiin ohjelmiin ja tunnustusseremoniaan. Osana lahjakkuuden hakua otat SAT: n; voit myös ota SAT saada kykyjen haku ensinnäkin. Lue lisää Duke TIP SAT -pisteet -vaatimuksista täältä!

CTY Johns Hopkinsissa

SAT: n ottaminen voi myös saada sinut osallistumaan Johns Hopkinsin lahjakkaiden nuorten keskuksen ohjelmiin. Nämä ohjelmat vaihtelevat kesäkursseista edistyneen sisällön verkkokursseihin ja palkintoseremoniat poikkeuksellisen korkeat pisteet saaneille nuorille opiskelijoille. Jos otat SAT: n ennen 13-vuotiaita, saatat pystyä myös täyttämään CTY: t Tutkimus poikkeuksellisesta kyvystä . Voit myös vie SAT CTY: n kykyjenhakuohjelman kautta . Lue lisää CTY: n SAT-vaatimuksista lukemalla tämä artikkeli.

Muut ohjelmat

On olemassa useita muita ohjelmia, jotka tarjoavat nuoremmille opiskelijoille mahdollisuuden osallistua SAT: n ja osallistua kesän rikastamisohjelmiin. Olemme jo kirjoittaneet yksityiskohtaisia ​​artikkeleita Stanford EPGY: stä, Lahjakkuuksien kesäinstituutista ja NUMATSista blogissamme, mutta lahjakkaille nuorille on useita muita ohjelmia, jotka kannattaa tutkia:

positiivisia sanoja kuvaamaan itseäsi

body_talent.jpg Lahjakkuudet, joita ei jaeta, eivät ole kykyjä. mennessä Siirtynyt kirjastonhoitaja , käytetään alla CC BY-NC-SA 2.0 .

Miksi nämä ohjelmat käyttävät SAT: ta?

'Jos nämä ohjelmat on tarkoitettu nuoremmille opiskelijoille, miksi SAT: lla on merkitystä?' saatat ihmetellä. 'Eikö jokin muu arviointi olisi parempi?'

Itse asiassa on kolme keskeistä syytä että lahjakkaille nuorille opiskelijoille tarkoitetuissa ohjelmissa käytetään SAT: ta:

1. SAT on laajasti saatavilla oleva testi

Sinun ei tarvitse järjestää erityistä istuntoa neuvonantajan kanssa IQ-testin suorittamiseksi - voit vain mennä läheiseen testauskeskukseen ja suorittaa sen.

2. SAT: sta on vuosia tietoja

Lahjakkaille ja lahjakkaille nuorille suunnatut ohjelmat ovat käyttäneet SAT: ta vakiona monta vuotta, joten he voivat helposti verrata pisteitäsi aikaisempien (lukiolain) opiskelijoiden pisteisiin.

3. SAT mittaa tärkeitä taitoja

SAT testaa opiskelijoiden kriittistä lukemista ja matemaattista älykkyyttä. Molemmat näistä taidoista (erityisesti kriittinen lukeminen) ovat tärkeitä jatkokursseille osallistumiselle, koska ne eivät ole vain tietoon perustuvia, vaan taitopohjaisia. Sen sijaan, että testaisit sinua hyvin, voit muistaa tosiasioita (kuten historiatesti), SAT testaa sinua kuinka hyvin luit ja ajattelet.

Monet edellä mainituista ohjelmista käyttävät SAT-pisteitä paitsi kriteerinä opiskelijoiden pääsylle ohjelmiin, myös keinona sijoittaa opiskelijat asianmukaisille tasokursseille.

Kuinka SAT Prep on erilainen kuin 7thTutkinnot?

Tärkeä osa 7thluokan SAT-testin valmistelija tietää Tavoitteena on matalampi pisteet kuin jos olisit lukiossa ja hakisi yliopistoon. Suurimmaksi osaksi et ole yksinkertaisesti oppinut kaikkea, mitä sinun tarvitsee oppia SAT: lle: sanastosi on pienempi kuin lukiolaisten, etkä ole vielä oppinut kaikkea matematiikkaa. Luo realistinen tavoite-SAT-pisteet täyttämällä laskentataulukomme ja korvataan 'korkeakoulut, joihin haluat hakea' sanoilla 'ohjelmat, joihin haluat hakea'.

Keskiasteen koululaisten SAT-valmistelun tulisi olla pienempi, koska panokset ovat pienemmät . Vaikka edellä mainitsemani kesäohjelmat saattavat tarjota rikastumista, ne eivät ole läheskään yhtä välttämättömiä tulevaisuudellesi kuin korkeakoulu. Lisäksi ohjelmat eivät etsi samanlaisia ​​tuloksia kuin korkeakoulut; ohjelmat ovat keränneet vuosien ajan tietoja siitä, mitä pisteitä voidaan odottaa lahjakkaille seitsemännelle luokalle, eivätkä ne vertaa sinua paljon vanhempiin opiskelijoihin.

Lopuksi tärkeä logistinen yksityiskohta niille, jotka haluavat ottaa SAT: n 7: ssäthluokka on se et voi rekisteröityä SAT: n verkkoon, jos olet alle 13-vuotias ; Internetin tietosuojalakien takia CollegeBoard vaatii kaikki alle 13-vuotiaat opiskelijat voivat ilmoittautua SAT: lle paperilla. Tämä tarkoittaa enimmäkseen vain sitä, että sinun on suunniteltava kauemmas etukäteen, jos haluat ottaa SAT: n 7: ksithtiehöylä - et voi vain päättää muutama viikko ennen testiä, että haluat mennä siihen.

SAT 7. luokkalaisille: Kyllä vai Ei?

Sinä pitäisi ota SAT sisään 7tharvosana, jos haluat tutustua testiin ja vähentää ahdistusta , tyydyttää uteliaisuutesi tai osallistua mihin tahansa monista lahjakkaille ja lahjakkaille nuorille suunnatut ohjelmat .

Jos otat vain testiä hakeaksesi yliopistoon, sinun pitäisi odottaa SAT: n suorittamista, kunnes olet vanhempi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset