ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

feature_ACT7thgrade.jpg

On vain vähän aikaa ennen koulun päättymistä. Pääset nauttimaan meriapinoista käytävästä keskustelusta 7. luokan luonnontieteen luokassa, kun yhtäkkiä yksi luokkatovereistasi alkaa valittaa siitä, että hänen on tehtävä ACT. Mistä hän puhuu? Kuka haluaisi suorittaa ACT: n lukiossa, ja kuka välittää edes 7. luokan ACT-pisteistä?

Jos olet vanhempi, olet ehkä kuullut tai lukenut ohjelmista, jotka on suunniteltu varhaisessa vaiheessa opiskelijoille. Mutta voi olla vaikea selvittää, ovatko nämä ohjelmat opiskelijoille, jotka menestyvät hyvin ACT: ssä, vai saavatko opiskelijat ACT: n, jos he menestyvät hyvin koulussa.Älä pelkää - poistan tämän artikkelin sekaannuksen ACT: n hyvät ja huonot puolet 7. luokassa ja ohjelmat, joihin pääset korkealla 7. luokan ACT-pisteillä .

ominaisuuskuvan luotto: Ajattelu mennessä Jonathan Evans , käytetään alla CC BY-NC 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Onko teon tekeminen näin varhaisessa vaiheessa hyödyllistä?

Ei ole olemassa yhtä helppoa vastausta kysymykseen 'Pitäisikö minun suorittaa ACT 7. luokassa?'

ACTin ottaminen aikaisin On Ei Hyödyllinen, jos ...

Aiot käyttää ACT-pisteitäsi hakeaksesi yliopistoon ja vain sitä varten. Ellet aio hakea yliopistoon muutaman vuoden kuluessa (noin 15-vuotiaana tai sitä vanhemmissa), korkeakoulut huolehtivat paljon enemmän nykyisistä kyvyistäsi ja paljon vähemmän siitä, millainen olit 12-vuotiaana. Vaikka teknisesti ACT-pisteet eivät ei vanhene, ellet saa 32+ pistemäärää 12-vuotiaana, haluat todennäköisesti suorittaa kokeen uudelleen, kun olet käynyt lukioluokkia, kuten prekalc ja biologia.

Jopa kiihkeimmille ja kunnianhimoisimmille opiskelijoille, 9thArvosana on runsaasti aikaa aloittaa opiskelu ACT: ssä. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi aloittaa valmistelua aikaisemmin, mutta on yleensä hyödyllistä viettää aika lukiossa keskittymällä opintoihisi koulussa, jotta sinulla olisi hyvä perusta ACT-valmisteluun myöhemmin.

Yhdysvaltojen historian regents -tentti

ACTin ottaminen aikaisin On Hyödyllinen, jos ...

Haluat tottua testiin. Joillekin opiskelijoille ACT: n aiheuttama ahdistus voi saada sen näyttämään ylitsepääsemättömältä esteeltä, joka sinun on selvitettävä päästäkseen lukiosta ja yliopistoon. ACT: n suorittaminen seitsemännellä luokalla on erityisen kätevää, jos asut valtiossa, jossa se on pakollista, ja tiedät, että joudut kuitenkin suorittamaan sen lukion valmistumiseksi.

Testin suorittaminen ei ole taloudellisia vaikeuksia, ja olet utelias siitä. On epätodennäköistä, että saat vapautuksen maksusta, jos otat ACT: n henkilökohtaisen rikastumisen vuoksi, mutta jos se ei ole ongelma ja haluat nähdä, miltä ACT: n tekeminen on, mene sinne.

Olet kiinnostunut osallistumaan tiettyihin ohjelmiin varhaisessa vaiheessa oppijoille. Lahjahakuja ja muita akateemisesti lahjakkaille nuoremmille opiskelijoille suunnattuja ohjelmia varten tarvitaan usein SAT tai ACT joko ennakkoedellytyksenä tai osana ohjelmaa. Vaikka ACT ei ole välttämättä ainoa testi, jonka voit suorittaa päästäksesi näihin ohjelmiin (he hyväksyvät usein muita standardoituja toimenpiteitä, kuten IQ-testit ja valtion määräämät standardoidut testit), se on testi, jota voit opiskella, ja siellä on paljon korkealaatuisia valmistusaineita saatavilla.

Mitkä ohjelmat edellyttävät ACT: n tekemistä aikaisin?

On olemassa monia erilaisia ​​ohjelmia, jotka tarjoavat edistyneitä akateemisia mahdollisuuksia, mentorointia ja tunnustusta korkeille 7. luokan ACT-pisteille. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että ohjelmat eivät arvioi pisteitäsi samalla tavalla kuin korkeakoulut tekisivät. Koska olet niin paljon nuorempi kuin keskimääräinen ACT-testaaja, lahjakkuushaut ja muut ohjelmat eivät etsi täydellisiä pisteitä; sen sijaan sinua verrataan muihin ikäihisi. Tässä artikkelissa on lisätietoja siitä, kuinka hyvä ACT-pisteet seitsemännelle luokalle.

Tässä on pari tunnetuinta ohjelmaa, joihin liittyy ACT: n suorittaminen 7. luokassa:

Duke VINKKI

Osallistumalla Duken seitsemännen luokan lahjakkuuhakuun voit saada useita eri kesäohjelmia (ja palkintoseremonioita, jos ACT-pisteet ovat riittävän korkeat). Jos olet kelvollinen Talent Search -hakuun (minkä tahansa pisteen pisteiden perusteella) useita karsintakokeita ), otat ACT: n. Voit myös ottaa ACT: n pääsevät ensisijaisesti seitsemännen luokan kykyjenhakuun . Lue lisää Duke TIP -ohjelmien ACT-vaatimuksista täältä.

mikä on ab yliopistossa

CTY Johns Hopkinsissa

ACT: n tekeminen voi saada sinut myös tiettyihin Johns Hopkinsin lahjakkaiden nuorten keskuksen ohjelmiin, mukaan lukien kesä- ja verkkokurssit. ACT on myös mahdollista suorittaa CTY-kykyhaun avulla, mikä antaa sinulle etusijan ilmoittautua mihin tahansa CTY-ohjelmaan. Tässä artikkelissa on lisätietoja eri CTY-ohjelmille vaadituista ACT-pisteistä.

Muut ohjelmat

Edellä mainittujen kahden ohjelman lisäksi lahjakkaille nuorille on tarjolla useita muita ohjelmia, jotka tarjoavat kesäkursseja ja yleisiä resursseja.

Olemme jo kirjoittaneet yksityiskohtaisesti blogiimme Stanford EPGY: stä, lahjakkaiden kesäinstituutista ja NUMATSista, mutta lahjakkaille ja lahjakkaille nuorille on syytä tutkia useita muita ohjelmia:

body_ACTtalent.jpg lahjakkuutta mennessä George , käytetään alla CC BY-NC-SA 2.0 .

Miksi nämä ohjelmat käyttävät ACT: tä?

Saatat olla utelias, miksi opiskelijoiden on vaivauduttava suorittamaan ACT (koe, joka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille) ohjelmille, jotka on tarkoitettu nuorille, lukiolaisille. Pinnalta näyttää siltä, ​​että olisi järkevämpää saada hakijat ottamaan testi, joka on suunniteltu erityisesti nuoremmille opiskelijoille.

Todellisuudessa niitä on kolme syytä että nämä varhaisopiskelijoille suunnatut ohjelmat välittävät 7. luokan ACT-pisteistä.

# 1: On helppo löytää jonnekin ACT

Toisin kuin älykkyysosamäärä, joka usein edellyttää erityisen (ja kalliimman) istunnon perustamista neuvonantajan kanssa, ACT on laajalti tarjottava ja saatavilla oleva standardoitu testi. Tämä pätee erityisesti valtioihin, joissa ACT vaaditaan lukion valmistumiseksi. Joitakin erityisjärjestelyjä on vielä tarpeen (esimerkiksi alle 13-vuotiaiden opiskelijoiden on ilmoittauduttava ACT-tapahtumaan postitse), mutta kaiken kaikkiaan opiskelijoiden on paljon helpompaa suorittaa ACT kuin mikään muu kansallinen tai kansainvälinen standardoitu testi.

# 2: ACT: stä on paljon tietoa

Hyvin menestyneille keskikouluikäisille suunnatut ohjelmat ovat käyttäneet ACT: tä vakiona monien vuosien ajan, joten he voivat nähdä, kuinka pisteitäsi verrataan muiden vastaavan ikäisten opiskelijoiden tuloksiin (eikä korkeakoulujen valmistuvien vanhempien tietojen kanssa) heidän sivustollaan).

# 3: ACT mittaa arvokkaita taitoja

Vaikka se laskuttaa itseään opetussuunnitelmaan perustuva saavutustesti , 'ACT mittaa myös kriittistä ajattelua ja yleisiä matemaattisia kykyjä jossain määrin. Tämä tarkoittaa, että vaikka et olisi käynyt kaikkia kursseja, jotka ovat tarpeen jokaisen kysymyksen ymmärtämiseksi, seitsemännen luokan ACT-pistemääräsi voi silti tarjota arvokasta tietoa kyvystäsi ajatella hyvin paineen alla.

Koska ACT: llä on neljä erilaista alaindeksiä, voit toimia epätasaisesti eri osioissa ja silti sijoittaa kesäohjelmaan. Esimerkiksi, jos et mene hyvin ACT English- ja Reading-osioilla, saatat silti pystyä osallistumaan tiettyihin kesäohjelmakursseihin suhteellisen korkeilla ACT Math and Science -pisteillä.

ACT Prep seitsemännelle luokalle: Mikä on erilaista?

Seitsemännen luokan ACT-valmistelun keskeinen periaate on sen tietäminen sinun pitäisi odottaa saavan (suhteellisen) matalan pistemäärän , verrattuna siihen, olisitko ottanut ACT: n hakemaan yliopistoon. Yleensä et ole oppinut kaikkea mitä tarvitset korkean tuloksen saavuttamiseksi ACT: ssä keskiasteen oppiaikana, pelkästään sillä, että et ole ollut elossa ja puhunut niin kauan kuin lukiolainen. Sanavarasi on pienempi, lukutasosi matalampi, etkä ole vielä oppinut matematiikkaa tai luonnontieteitä koulussa.

Kesäohjelmat tietävät, että seitsemännen luokan ACT-pisteet ovat alhaisemmat, minkä vuoksi jopa ylemmän tason kesäohjelmissa on paljon matalampi palkki kuin ylemmän tason korkeakouluissa. Sinun on täytettävä todellinen ACT-pisteet tavoittelemaan 7. luokkalaisena pisteet tavoite laskentataulukko tietoja ohjelmista, joihin haluat päästä.

Toinen tapa, jolla ACT-valmistelu seitsemännelle luokalle eroaa lukiolaisille tarkoitetusta, on, että on alhaisemmat panokset, jotka on kiinnitetty ACT: n hyvin pisteytykseen, joten paineen tulisi olla pienempi . Aiemmin mainitsemani kesäohjelmat tarjoavat haastavia, edistyneitä ja monipuolisia kursseja, jotka voivat rikastuttaa koulutustasi, mutta ne eivät todellakaan ole yhtä välttämättömiä tulevaisuudellesi kuin korkeakoulu. Hyvät tai huonot pisteet ACT: ssä seitsemännellä luokalla eivät estä sinua osallistumasta yliopistoon tai lukion valmistumisesta, ja varhaisopiskelijoille tarkoitetuissa kesäohjelmissa verrataan oppilaiden tuloksia muihin 7. luokkalaisiin eikä lukiolaisiin; täydellisiä pisteitä ei odoteta.

Yksi viimeinen, vähäinen näkökohta valmistauduttaessa ACT: n suorittamiseen 7. luokassa on sen tietäminen et voi rekisteröityä siihen verkossa . Internet-tietosuojalakien takia ACT, Inc vaatii kaikki alle 13-vuotiaat opiskelijat ilmoittautuvat testiin paperilla . Tärkein vaikutus, jolla tällä on ACT-valmistelusi, on, että sinun on päätettävä etukäteen, suoritatko ACT: n ja milloin, varmistaaksesi, että rekisteröintimateriaalisi saapuvat ajoissa - et voi vain päättää kuukautta ennen testiä. Voi hei, luulen, että haluan kuitenkin tehdä ACT: n. '

body_lightbulbtoolate.png Anteeksi, hehkulamppu. Sinun olisi pitänyt päättää suorittaa testi vähintään kuusi viikkoa ennen testipäivää. Rekisteröintimateriaalisi eivät pääse sinne ajoissa.

ACT seitsemännelle luokalle: Kyllä vai Ei?

Sinä pitäisi suorittaa ACT 7. luokassa jos haluat tutustua testiin ja vähentää ahdistustasi tai jos haluat saada erityisiä akateemisia ohjelmia.

mikä on läpinäkyvä tyttö

Älä ota sitä 7. luokassa, jos käytät sitä vain korkeakouluihin hakemiseen, koska useimmat koulut eivät halua tai välitä nähdäksesi 7. luokan ACT-pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.