Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

ominaisuus_kirjautuminen

SAT: lle rekisteröityminen kuulostaa helpoimmalta prosessilta. Mutta rekisteröityminen on itse asiassa paljon sekavampaa kuin luulisi - ja joillakin asioilla on paljon enemmän merkitystä kuin toisilla. Ennen kaikkea haluat välttää klassisia rekisteröintivirheitä, jotka voivat maksaa sinulle kalliisti.

Tässä artikkelissa keskustelemme askel askeleelta SAT -liittymiseen. Käsittelemme myös, mitkä 30 minuutin prosessin osat ovat todella tärkeitä ja mitkä eivät. Lopuksi annamme sinulle tärkeitä vinkkejä parhaan sijainnin valitsemiseen ja rahan säästämiseen.veden tiheys kg/m3

Kuinka rekisteröityä SAT: ään, vaihe vaiheelta

Mikä on perusprosessi SAT: n rekisteröimiseksi verkossa? Käydään se läpi yhdessä askel kerrallaan.

Ensimmäinen, käy College Boardin verkkosivuilla ja napsauta keltaista Rekisteröidy nyt -painiketta tai Rekisteröidy SAT -linkkiä. Jos et ole luonut College Board -tiliä, tämä on hyvä aika tehdä niin.

body_registerfortheSAT01.png

Kun olet kirjautunut College Board -tilillesi, sinut ohjataan Oma SAT -sivullesi, joka näyttää tältä:

body_registerfortheSAT02-1.png

Sivun oikealla puolella on sininen painike, joka sanoo 'Rekisteröidy SAT: lle' (tai 'Rekisteröidy toiseen SAT -palveluun', jos olet jo ottanut sen vähintään kerran). Napsauta tätä painiketta.

Sinun pitäisi nyt olla alla olevalla sivulla. Kollegion hallituksen mukaan rekisteröinti kestää noin 30-40 minuuttia (joo - miksi SAT: n rekisteröityminen kestää näin kauan? Huomaat pian!) Jatka napsauttamalla painiketta.

body_registerfortheSAT03.png

Nyt alkaa pitkä kysely. Osa tästä on tärkeää ja osa ei. Ohjaamme sinut läpi muistiinpanoilla siitä, mitä ohittaa ja mitä ottaa vakavasti.

 • Henkilötiedot: Erittäin tärkeää. Näin College Board seuraa testiäsi ja yhdistää sen sinuun. Varmista, että kaikki täällä olevat tiedot ovat oikein!

body_satregister3

 • Väestötiedot: Ei tärkeä. College Board käyttää näitä tietoja saadakseen tilastoja testinottajista. Kaikki tämä on valinnaista, eikä sillä ole vaikutusta pisteisiisi tai ylioppilaskuntaan.
 • Luo opiskelijaprofiili: Ei tärkeä. Tämä koko jakso vie eniten aikaa ja energiaa, mutta mikään niistä ei ole tärkeä SAT -pistemäärän kannalta. College Board jakaa nämä tiedot korkeakoulujen kanssa, jotta he voivat lähettää sinulle lähinnä roskapostia. Jos pidät korkeakoulujen postista tai haluat oppia kouluista, joista et ehkä tiennyt, täytä tämä täsmällisesti. Muuten tämä vie aikasi valtavasti - sen täyttäminen ei lisää mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon, koska kaikki riippuu todellisesta korkeakouluhakemuksestasi.

body_satregister4

Toistan, jokainen seuraavista alajaksoista on ei aikasi arvoinen:

 • College Board -ohjelmat
 • GPA/Sijoitus
 • Kurssityö
 • Aktiviteetit
 • College -suunnitelmat

Jos olet hukassa aikaa, Suosittelen jättämään kaiken tyhjäksi ja käytä sen sijaan ylimääräistä aikaa SAT -valmisteluun.

body_satregister5

Jokaisen lukion kurssin täyttäminen kestää melko kauan.

esittävän taiteen kouluja Kaliforniassa

Kun pääset osioon 3, jonka otsikko on 'Valitse testi ja keskus', olet oikeasti tärkeissä asioissa.

Ensimmäinen sivu, käyttöehdot , hahmottaa SAT -käytäntöjä koskevat suostumuksemme. Tekstiä on paljon, mutta se pohjautuu lähinnä tähän:

 • Lupaat, ettet huijaa SATia. Lupaat olla käyttämättä matkapuhelinta testin aikana ja ymmärrät, että et saa keskustella kysymyksistä tai vastauksista milloin tahansa.
 • Olet kuka sanot olevasi, eikä kukaan muu tee testiä puolestasi.

body_satregister6

Seuraavaksi valitset testin päivämäärän Valitse testi ja päivämäärä sivu. Jos sinulla on testausmajoituksia tai vapautus SAT -maksusta, syötä nämä tiedot tähän.

Sen jälkeen pääset kohteeseen Valitse testikeskus sivu. Tässä,Suosittelen lämpimästi sinua Hae postinumeron perusteella. Tämä näyttää kaikki vaihtoehdot lähellä oleville testikeskuksille (eikä vain omalle lukiollesi). Itse asiassa,lukiosi ei ehkä ole paras paikka sinulle SAT -kurssille.

body_satregister7

Nopea huomautus : Jos aiot todella rekisteröityä juuri nyt, suosittelen lukemaan artikkelin parhaista SAT -testipaikoista. Opit valitsemaan itsellesi paremman paikan.

korkeakouluissa, joiden määräaika on 15. tammikuuta

Seuraava, sinun on ladattava valokuva itsestäsi. Tämä on tärkeä askel. Muista noudattaa ohjeita siitä, millaisen hyvän kuvan pitäisi olla. Näin sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen, jos kollegion johtokunta hylkää sen jostain syystä.

body_satregister8-1

Tämä näkyy itse asiassa virallisia ohjeita .

Ja se on koko prosessi SAT -testeihin rekisteröitymisessä! Jos ohitit sivut, jotka sanoin voivasi, voit lyhentää prosessia 30 minuutista viiteen minuuttiin.

SAT -palveluun rekisteröityminen: 3 olennaista vinkkiä

Nyt kun tiedät kuinka rekisteröityä SAT: ään, tässä on muutamia tärkeitä vinkkejä:

Michiganin yliopiston lain vaatimukset

#1: Valitse itsellesi paras sijainti

Tämä ei ole automaattinen päätös - monet opiskelijat ottavat SAT: n lukiossa, mutta tämä ei ehkä ole paras ja kätevin paikka sinulle. Onko esimerkiksi olemassa testikeskus, joka on itse asiassa lähempänä sinua kuin koulusi? Aiotko mennä lomalle sinä päivänä, kun koulusi hallinnoi SAT: ää? Oletko hermostunut, kun teet testejä tuntemiesi ihmisten kanssa?

Olipa syy mikä tahansa, testipaikan ja päivämäärän valitsemisesta on monia etuja. SAT tarjotaan seitsemän kertaa vuodessa eri testauskeskuksissa ja kouluissa eri puolilla Yhdysvaltoja. Lue syvällinen oppaamme saadaksesi lisätietoja parhaan SAT-testipaikan valitsemisesta.

#2: Ilmoittaudu ajoissa - hyvissä ajoin ennen määräaikaa

Ilmoittautuminen SAT: lle aikaisin on kriittistä. Laita muistiinpano kalenteriin rekisteröidy vähintään kuusi viikkoa ennen testipäivääsi. Jos et rekisteröidy ajoissa,joudut maksamaan maksuja(tai mikä pahempaa, et voi ottaa tenttiä ollenkaan!).

SAT -rekisteröinnin määräajat ovat tyypillisesti kuukautta ennen testipäivää. Jos vahingossa menetät halutun testipäivän normaalin ilmoittautumisajan, voit silti rekisteröityä testin myöhäiseen ilmoittautumisaikaan asti, joka on yleensä noin 10 päivää ennen testiä (Huomaa, että sinun on maksettava myöhäinen rekisteröintimaksu 30 dollaria normaalin testimaksun lisäksi).

Jos myöhästyt myös ilmoittautumisajan myöhässä, mutta haluat silti (tai haluat) ottaa SAT: n, voit ilmoittaudu jonotuslistalle. Sinun on maksettava 53 dollaria lisää jos sinut hyväksytään koepäivänä. Vaikka ei ole mitään takeita siitä, että pystyt ottamaan SAT: n, jonotuslistalle pääseminen saattaa olla sen arvoista, jos sinulla ei ole muita mahdollisuuksia ottaa sitä ennen korkeakouluhakemusten eräpäivää.

#3: Hae maksuvapautusta (jos olet oikeutettu siihen)

SAT on kallis testi, joka maksaa joko 52 dollaria (ilman esseetä) tai 68 dollaria (esseen kanssa) . Jos sinulla ei ole varaa maksaa tätä maksua, saatat olla oikeutettu verovapautukseen. Maksuvapautus tekee koko SAT: n ilmaiseksi.

Jotta voit olla kelvollinen, sinun on oltava pienituloinen 11. tai 12. luokkalainen Yhdysvalloissa (tai Yhdysvaltojen alueilla). Jokainen maksuvapautus kattaa seuraavat asiat:

 • Kaksi ilmaista SAT: ia (esseellä tai ilman)
 • Kaksi ilmaista kysymys- ja vastauspalvelu- tai opiskelijavastausraporttia
 • Rajoittamaton määrä SAT -pisteraportteja lähetettäväksi kouluille

Jos haluat saada maksuvapautuksen, kysy neuvoa koulun ohjaajalta. Jos olet kotiopiskelija, ota yhteyttä läheiseen lukion neuvonantajaan. Huomaa, että sinua vaaditaan toimittaa todisteet kelpoisuudesta, kuten veroasiakirjat.

Lue oppaastamme lisätietoja siitä, miten voit säästää rahaa rekisteröityessäsi SAT: ään.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on ero AP-fysiikan 1, 2 ja C välillä? Kumpi sinun pitäisi ottaa?

Kuinka valitset AP-fysiikan kurssin? Kuinka päätät AP Physics 1: n ja AP Physics C: n välillä? Ota selvää asiantuntijaoppaamme avulla.

Täydellinen opas: UCLA: n pääsyvaatimukset

ACT -pisteet GPA -muuntotaulukkoksi

Oletko kiinnostunut muuttamaan GPA: si ACT -pisteiksi tai päinvastoin? Tästä voi olla hyötyä, jos yrität arvioida ACT -pisteitä nykyisten arvosanojesi perusteella. Tässä oppaassa olemme tarkastelleet tilastoja antaaksemme sinulle tietoja, joita tarvitaan GPA- ja ACT -pisteiden välillä muuntamiseen! Ennen kuin aloitamme, käydään kuitenkin lyhyesti läpi muutamia varoituksia.

Shenandoahin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Turlock lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Turlock High Schoolista kohteessa Turlock, CA.

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.

4 asiantuntijan PSAT-laskinvihjettä + hyväksytyt laskimet

Voitko käyttää PSAT-laskinta? Joo! Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää PSAT-laskimen käytännöistä ja kuinka käyttää laskinta matematiikan ässä.

1080 SAT Score: Onko tämä hyvä?

UMBC SAT -tulokset ja GPA

Parhaat SAT -muistikortit: kuinka tehdä ja käyttää niitä

Etsitkö SAT -muistikortteja? Tässä oppaassa kerrotaan, miksi sinun pitäisi tehdä oma ja miten voit varmistaa, että ne todella auttavat sinua nostamaan pisteitäsi.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Ultimate SAT Chemistry Subject Test Opinto-opas

Otetaanko SAT-aiheinen testi kemiassa? Tutustu SAT-kemian opinto-oppaasemme, jossa selitetään, mitä tentillä on ja miten siihen parhaiten valmistautua.

Ymmärtäminen Ozymandias: asiantuntija runoanalyysi

Kysymyksiä Shelleyn Ozymandiasista? Analysoimme klassisen runon ja selitämme sen merkityksen ja kirjalliset välineet.

Kalifornian parhaat koulut | Ammattikorkeakoulun lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta ammattikorkeakoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Pohjois-Carolinassa + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Pohjois-Carolinan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Pohjois-Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Kuinka löytää tehokkain SAT / ACT-ohjaaja sinulle

Etsitkö parasta mahdollista SAT / ACT-tutoria? Se ei ole helppoa, jos et ole itse asiantuntija. Lue oppaastamme vinkkejä hyvän ohjaajan valitsemiseen.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Perusopas kokonaislukuihin ACT Mathissa

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista ACT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Loyola Marymount University SAT -tulokset ja GPA

Neuvonantajille: Kuinka kirjoittaa vahva suosituskirje opiskelijalle

Etsitkö ohjaajaa, joka etsii opasta vahvan suosituskirjeen kirjoittamiseen opiskelijoille? Ohjaaja opastaa sinut askel askeleelta läpi, kuinka kirjoittaa todella tehokas kirje yliopistosovelluksiin.