Tilastot SAT-matematiikasta: Keskiarvon, mediaanin ja tilan strategiat

feature_bar_graph

SAT-tilastokysymykset sisältävät yleensä joukon keskiarvon, mediaanin ja / tai tilan (tilojen) löytämisen. Olet luultavasti käsitellyt näitä käsitteitä lukion matematiikkatunneilla, mutta kuten aina, SAT haluaa laittaa omat erityispiirteensä tällaisiin yksinkertaisiin käsitteisiin.

Riippumatta siitä, oletko perehtynyt näihin termeihin ja keskiarvon, mediaanin tai tilan löytämiseen tarvittaviin tekniikoihin, tämä opas on sinulle. SAT-kysymykset ovat aina hankalia, ja tietäen kuinka käsitellä heidän versionsa tämäntyyppisistä kysymyksistä, palvelee sinua hyvin, kun suoritat testisi.Tämä on täydellinen opas SAT-keinoihin, mediaaneihin ja tiloihin - mitä ne tarkoittavat, miten näet heidät testissä ja kuinka ratkaista monimutkaisimmatkin SAT-tilastokysymykset.

Mitä ovat keinot, mediaanit ja tilat?

Ennen kuin tarkastelemme tällaisten ongelmien ratkaisemista, määritelkäämme termimme:

Ilkeä on lukuryhmän tilastollinen keskiarvo, joka saadaan laskemalla yhteen numeroiden summa ja jakamalla sitten ryhmän numeroiden määrällä.

Mikä on luokan keskimääräinen testitulos, jos viisi opiskelijaa sai tulokset: 92, 81, 45, 95 ja 68?

Meidän on löydettävä kaikkien numeroiden summa ja jaettava sitten luku kokonaismäärällä, joka tässä tapauksessa on 5.

$ {(92 + 81 + 45 + 95 + 68)} / 5 $

$ = {381} / 5 $

$ = 76,2 $

Testipisteiden keskiarvo (keskiarvo) on 72,6.

Mediaani joukossa on numero, joka on suoraan numerosarjan keskellä, kun ne on järjestetty järjestyksessä. (Huomaa: luku on puolivälissä joukkoa, mutta EI välttämättä ole keskiarvo.)

Esimerkiksi joukkoina {2, 4, 5, 47, 99} mediaani olisi 5 kuten se on sarjan keskellä, huolimatta siitä, että 5 EI ole puolivälissä välillä 2 ja 99.

Jos joukossa on parillinen määrä termejä, sinun on otettava molempien keskilukujen keskiarvo (keskiarvo).

Etsi numerosarjan {4, 12, 15, 3, 7, 10} mediaaniarvo.

Järjestä ensin numerot suurimmasta järjestykseen.

3, 4, 7, 10, 12, 15

Joukossa on parillinen määrä termejä, joten meidän on otettava kahden keskitermin keskiarvo.

$ {(7 + 10)} / 2 $

$ = {17} / 2 $

$ = 8,5 $

Mediaanimme on 8,5

Tila numerojoukko on numero tai numerot, jotka toistuvat useimmin.

Numerosarjassa {3, 4, 3, 4, 4, 5, 12} tilamme on 4 . Vaikka numero 3 esiintyi kahdesti, luku 4 esiintyi kolme kertaa ja on siten useimmin esiintyvä numero.

Jos joukko numeroita esiintyy vain kerran, tilaa ei ole.

Numerosarjassa {1, 13, 8, 42, 11} tilaa ei ole , koska mikään numero ei toistu.

Jos useita numeroita sarjassa toistaa saman määrän kertoja, laitteellasi on useampi kuin yksi tila.

Sarjassa {1, 2, 2, 2, 5, 5, 5, 7, 8, 8, 8}, meillä on kolme tilaa - 2, 5 ja 8. Kaikki kolme numeroa esiintyvät täsmälleen kolme kertaa, eikä muita numeroita esiinty useammin. Siten meillä on useita tiloja.

Body_mean Ba-dum tss!

Tyypilliset keskiarvo-, mediaani- ja moodikysymykset

Koska keskiarvon, mediaanin ja tilan tilastolliset käsitteet ovat pohjimmiltaan yksinkertaisia ​​(ja todennäköisesti melko tuttuja useimmille teistä), SAT yrittää vaikeuttaa keskiarvon, mediaanin ja tilan kysymyksiä niin paljon kuin pystyvät.

Valitettavasti tällaisia ​​yksinkertaisten käsitteiden käänteitä voi tulla monenlaisissa muodoissa.

Sillä tarkoita kysymyksiä , he voivat pyytää sinulta muuttujien joukon keskiarvoa tai pyytää sinua löytämään arvon, johon numerosarjan summa on nostettava tai laskettava tietyn keskiarvon löytämiseksi.

Pidä vain mielessä, että riippumatta siitä, kuinka outo kysymys näyttää olevan, prosessi keskiarvon löytämiseksi on muuttumaton.

Jos $ x $ on $ m $: n ja 9: n keskiarvo (aritmeettinen keskiarvo), $ y $ on $ 2m $: n ja 15: n keskiarvo ja $ z $ on $ 3m $: n ja 18: n keskiarvo, mikä on $ x $, $ y $ ja $ z $ dollareina $ m $?

A) $ m + 6 $

B) $ m + 7 $

C) 2 miljoonaa dollaria + 14 dollaria

D) 3 miljoonaa dollaria + 21 dollaria

Tässä yhtälössä on paljon muuttujia, mutta älä anna niiden sekoittaa sinua.

Tiedämme jo, että kahden luvun keskiarvo on näiden kahden luvun summa jaettuna 2: lla.

Tämä tarkoittaa, että:

$ x = {m + 9} / {2} $

$ y = {2m + 15} / {2} $

$ z = {3m + 18} / {2} $

Nyt meidän on löydettävä $ x $, $ y $ ja $ z $ keskiarvo. Kolmen luvun keskiarvo on näiden lukujen summa jaettuna 3: lla tai $ {x + y + z} / {3} $.

Korvaa edelliset lausekkeet $ m $: lle:

$ [{m + 9} / {2} + {2m +15} / {2} + {3m + 15} / {2}] / 3 $

Voimme yksinkertaistaa sen murto-osaksi

{6m + 42} dollaria / {6} $

Tai $ m + 7 $.

Viimeinen vastauksemme on B, $ ja m varten {+} hintaan 7 $.

Mitä tulee mediaaneja koskevat kysymykset , SAT yrittää usein esittää sinulle joukon erittäin suuria numeroita tai joukkoa numeroita, joiden määrä puuttuu.

body_median.jpg

Tämä kysymys koskee mediaania, jonka löydämme lajittelemalla numerot nousevassa järjestyksessä.

Kerättiin yhteensä 600 datapistettä (300 kustakin koulusta), mikä tarkoittaa, että mediaani on 300. ja 301. numeron välillä.

Onneksi on olemassa tapa ratkaista ongelma ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa 600 numeroa! Voit laittaa numerot ryhmiin kaaviossa annettujen tietojen perusteella.

Lisää kutakin sisarusten lukumäärää varten kunkin koulun vastaajien määrä yhdessä. Esimerkiksi 120 opiskelijaa Lincoln Schoolista ja 140 opiskelijaa Washington Schoolista sanoi, ettei heillä ole sisaruksia, ja $ 120 + 140 = 260 $. Joten yhteensä 260 opiskelijalla on 0 sisarusta. Tee tämä jokaiselle sisaruksen arvolle.

260 opiskelijalla on 0 sisarusta

190 opiskelijalla on yksi sisarus

90 opiskelijalla on 2 sisarusta

40 opiskelijalla on 3 sisarusta

20 opiskelijalla on 4 sisarusta.

Määritä nyt jokaisen ryhmän arvot järjestyksessä pienimmistä (0 sisarusta) suurimpaan (4 sisarusta), jotta tietosi lajitellaan oikein.

Arvot 1 - 260 ovat 0.

san franciscon osavaltion yliopiston esikoululainen

Arvot 261–450 ovat 1.

Arvot 451 - 540 ovat 2.

Arvot 541-580 ovat 3.

Arvot 581–600 ovat 4.

Sekä 300. että 301. arvo ovat 1, joten mediaani on 1.

Viimeinen vastauksemme on B, 1.

SAT: n uusin versio sisältää myös logiikkakysymyksiä. Nämä kysymykset eivät vaadi sinua tekemään mitään laskelmia, mutta sinulla on oltava vahva käsitys tilastoista voidaksesi vastata niihin.

Lammessa tehtiin tutkimus erilaisten kalojen painosta. Satunnainen näyte kaloista otettiin kiinni ja merkittiin sen varmistamiseksi, ettei yksikään punnittu useammin kuin kerran. Näyte sisälsi 150 isoa bassoa, joista 30% painoi yli 2 kiloa. Mitä seuraavista johtopäätöksistä parhaiten tukevat otantatiedot?

A) Suurin osa lammen kaikista kaloista painaa alle 2 kiloa.

B) Kaikkien lampien keskimääräinen paino on noin 2 kiloa.

C) Noin 30% kaikista lammen kaloista painaa yli 2 kiloa.

D) Noin 30% lammen suurista bassoista painaa yli 2 kiloa.

Tällaisissa logiikkakysymyksissä paras tapa hyökätä heihin on lukea sitten antamasi tiedot läpi, käydä läpi jokaisen vastauksen valinta ja selvittää, onko se totta.

Kysymyksessä meille kerrotaan, että:

  • Lammesta otettiin satunnainen näyte kaloista, vain kerran
  • Näyte sisälsi 150 isoa bassoa
  • 30% näistä suurista bassoista painoi yli 2 kiloa

Käydään nyt läpi vastausvaihtoehdot.

V: Tämä on väärin, koska siinä sanotaan suurin osa kaikki kalat painaa alle 2 kiloa. Emme tiedä onko tämä totta vai ei, koska kysymys antaa meille tietoa vain tuotteen painosta iso basso. Emme tiedä, kuinka paljon muut kilotyyppiset kalat painavat.

B: Jälleen kerran emme voi vastata kysymyksiin kaikki lammessa olevista kaloista, koska meille annetaan tietoa vain suurimasta bassoista.

C: Jälleen kerran emme voi tehdä yleistyksiä kaikista lammen kaloista. Jos kysymys koski vain suurimassista bassoa, niin se olisi totta, koska se vastaa meille annettuja tietoja, mutta koska se ei ole, se on väärä.

D: Tässä valinnassa kysytään vain suursoitoa, mikä on hyvä alku. Ja kyllä, tämä vastausvaihtoehto sopii kysymykseen annettujen tietojen kanssa. Koska 30% satunnaisnäytteestä kerätystä suurimassisesta bassoista painoi yli 2 kiloa, on loogista päätellä, että 30 prosenttia kaikesta suurimmasta bassoista painaa yli 2 kiloa. Tämä on oikea vastaus!

Tämä kysymys testasi tietosi siitä, mitkä oletukset ovat loogisia ja mitkä eivät perustu annettuihin tietoihin. Koska meille annettiin tietoa vain suurimassisen basson painosta, vain suurlähtöistä bassoa koskevissa lausunnoissa on mahdollisuus saada tukea tietojemme avulla.

Viimeinen vastauksemme on D.

Ja viimeiseksi, -tilan kysymykset ovat itse asiassa melko harvinaisia ​​SAT: lla . Sinun pitäisi tietää, mitä 'tila' tarkoittaa, kun näet mahdollisuuden, että näet moodikysymyksen testissä, mutta todennäköisesti sinulla kysytään vain keinoista ja / tai mediaaneista.

kehon_karkki Vaikka SAT voi yrittää vaihdella kysymyksiä, niiden taustalla olevat periaatteet pysyvät samoina.

Kuinka ratkaista keskimääräisiä, mediaani- ja tilakysymyksiä

Koska nämä kysymykset näyttävät usein suoraviivaisilta, voi olla helppo löytää itsesi kiirehtivän niiden läpi. Mutta kun suoritat testin, muista pitää nämä SAT-matematiikkavinkit mielessä:

# 1: Varmista aina (aina!), Että vastaat oikeaan kysymykseen

Koska SAT pyytää sinua löytämään enemmän keinoja kuin mediaaneja tai tiloja, on uskomattoman yleistä, että SAT: n läpi kiirehtivät opiskelijat lukevat 'keskiarvon', kun kysymys todella pyytää 'mediaania'. Jos yrität kiirehtiä, voi olla toinen luonne vilkaista m-sanaa ja aloittaa heti ongelman ratkaisemisessa.

Valitettavasti testinvalmistajat tietävät, että ihmiset tekevät tällaisia ​​virheitä, ja he antavat vastauksia syöttiä kaikille, jotka tekevät tällaisen virheen. Kuten aina, kun otat SAT-matemaattisia osioita, tarkista, että vastaat juuri oikeaan kysymykseen, ennen kuin aloitat kysymyksen ratkaisemisen (tai ainakin ennen kuin kuplitat vastaustasi!).

# 2: Kirjoita se ulos

Varmista, että käytät aikaa järjestää numerosi uudelleen järjestyksessä, kun käsittelet mediaaneja ja tiloja, ja varmista, että kirjoitat yhtälöt käsitellessäsi keinoja. Voi olla houkuttelevaa ratkaista tällaisia ​​ongelmia päähäsi, mutta yksi väärä numero on ero oikean vastauksen ja väärän vastauksen rangaistuksen välillä.

Välttääksesi huolimattomia virheitä, kirjoita aina hetki hetkeksi. Arvojen uudelleenjärjestäminen ei vie niin kauan kuin luulet ja se melkein aina tuo esiin polun kohti täydellisyyttä.

# 3: Käytä PIA / PIN-koodia tarvittaessa

Jos huomaat olevasi juuttunut ongelmaan ja sinulla on ylimääräistä aikaa säästää, älä epäröi käyttää vastausten tai numeroiden liittämisen strategioita tarvittaessa. Pidä aina mielessä, että ongelman ratkaiseminen vie usein vähän kauemmin näiden tekniikoiden avulla, mutta se johtaa melkein aina oikeaan vastaukseen.

Esimerkiksi:

6, 19 ja $ x $: n keskiarvo (aritmeettinen keskiarvo) on 19. Mikä on $ x $: n arvo?

A) 19
B) 25
C) 31
D) 32

Sanokaamme, että tämä oli ongelma, johon löysit itsesi jumissa, mutta sinulla onneksi oli vähän aikaa ennen kuin jakso oli ohi. No, nyt on aika käyttää PIA: ta!

Korvataan vastausvaihtoehtomme arvolla $ x $ ja ratkaistaan ​​ongelma normaalisti. Kuten PIA: n tavalliseen tapaan, aloitetaan keskimmäisestä vastausvaihtoehdosta ja siirrytään ylös tai alas sieltä.

Tämä tarkoittaa, että liitämme vastausvaihtoehdon C, 31 $ x $ -arvomme sijaan.

Yritämme löytää 3 luvun, 6, 19 ja 31 keskiarvon ja nähdä, saammeko 19. Etsitään siis keskiarvo:

{6 + 19 + 31} / 3 dollaria

$ = {56} / 3 $

$ = 18,67 $

Keskiarvomme on vain hieman liian pieni. Tämä tarkoittaa, että voimme poistaa vastausvaihtoehdon C sekä vastausvaihtoehdot A ja B (koska ne ovat vielä pienempiä ja tuottavat siten vielä pienemmän keskiarvon).

Vastauksemme on todennäköisesti D, koska E on paljon suurempi ja antaa meille paljon suuremman keskiarvon kuin 19. Testaa siis vastausvaihtoehto D, 32.

{6 + 19 + 32} / 3 dollaria

$ = {57} / 3 $

$ = $ 19

Menestys! Vastausvaihtoehto D on oikea.

Viimeinen vastauksemme on D, 32.

vartaloturvallisuus Keski- / mediaani- / tilaongelmia ratkaistessa on useita poistumisluukkuja, joten älä koskaan pelkää!

Testaa tietosi

Testaa nyt tilastotietosi todellisista SAT-matemaattisista ongelmista!

1.

10, 18, 4, 15, 3, 21, $ x $

Jos $ x $ on edellä lueteltujen 7 luvun mediaani, mikä seuraavista voi olla $ x $: n arvo?

5
B) 8
C) 9
D) 14

2.

Jos $ t $: n ja $ t + 2 $: n keskiarvo (aritmeettinen keskiarvo) on $ x $ ja jos $ t $: n ja $ t-2 $: n keskiarvo on $ y $, mikä on $ x $: n ja $: n keskiarvo y $?

A) 1

B) $ t / 2 $

C) $ t $

D) $ t + 1/2 dollaria

3.

Maakunnassa tehtiin kysely kotien arvosta, ja todettiin, että keskimääräinen kotiarvo oli $ 165,000 $ ja mediaaniasunnon arvo oli $ 125,000 $. Mitkä seuraavista tilanteista voisivat selittää eron keskiarvon ja mediaaniasunnon välillä läänissä?

A) Kotien arvot ovat lähellä toisiaan.

B) On olemassa muutamia koteja, joita arvostetaan paljon vähemmän kuin muita.

C) On olemassa muutamia koteja, joita arvostetaan paljon enemmän kuin muita.

D) Monissa kodeissa on arvot $ 125,000 $ - $ 165,000 $.

Neljä.

Koripallopelissä 8 pelaajan keskiarvo oli 14,5 pistettä. Jos korkein yksittäinen tulos poistetaan, jäljellä olevien 7 pelaajan keskiarvosta tulee 12 pistettä. Mikä oli korkein pisteet?

20: een

B) 24

C) 32

D) 36

Vastaukset: D, C, C, C

Vastaus Selitykset:

1. Tämä kysymys koskee mediaania, joten aloitetaan ensin järjestämällä numeromme nousevaan järjestykseen.

3, 4, 10, 15, 18, 21

Meille kerrotaan, että x on mediaanimme, joten sen on oltava joukon keskellä. Tämä asettaa sen välille 10-15.

3, 4, 10, $ x $, 15, 18, 21

Tämä tarkoittaa, että ainoa vastausvaihtoehto x mahdollisesti voisi olla D, 14. Kaikki muut vastausvaihtoehdot ovat liian suuria tai liian pieniä.

Viimeinen vastauksemme on D, 14.

2. Koska työskentelemme muuttujien kanssa, meillä on kaksi tapaa ratkaista tämä ongelma - algebralla tai käyttämällä numeroiden liittämistä. Käydään läpi molemmat menetelmät.

Menetelmä 1: Algebra

Meille kerrotaan, että $ t $: n ja $ t + 2 $: n keskiarvo on yhtä suuri kuin $ x $, joten etsimme $ x $: n arvo manipuloimalla $ t $: n ja $ t + 2 $: n keskiarvoa.

$ {t + (t + 2)} / {2} = x $

$ {2t + 2} / {2} = x $

Voimme pienentää jakeen arvoa tässä, koska $ 2t + 2 $ voidaan jakaa 2: lla. Tämä tarkoittaa, että meille jää jäljelle:

$ t + 1 = x $

Käytä nyt samaa prosessia y: lle, jonka sanotaan olevan $ t $: n ja $ t − 2 $: n keskiarvo

$ {t + (t-2)} / {2} = y $

$ {2t-2} / {2} = y $

Jälleen voimme vähentää murto-osaa, koska $ 2t − 2 $ voidaan jakaa 2: lla. Tämä antaa meille:

$ t - 1 = y $

Nyt meillä on arvot sekä $ x $: lle että $ y $: lle, joten laitetaan ne yhteen löytääkseen niiden keskiarvo.

$ {(t + 1) + (t-1)} / {2} $

$ = {2t} / {2} $

$ = t $

$ X $: n ja $ y $: n keskiarvo on $ t $.

Viimeinen vastauksemme on C, $ t $.

Tapa 2: Kytke numerot

Vaihtoehtoisesti voimme ohittaa algebran käytön ja liittää oman numeromme hintaan $ t $ ongelman ratkaisemiseksi. Sanotaan, että $ t = 10 $ ja ratkaise ongelma sieltä. (Miksi 10? Miksi ei!)

Tämä tarkoittaa, että $ t $: n ja $ t + 2 $: n keskiarvo on edelleen yhtä suuri kuin $ x $. Niin:

$ {t + (t + 2)} / {2} = x $

$ {10+ (10 + 2)} / {2} = x $

$ {22} / {2} = x $

$ 11 = x $

Ja käytämme samaa arvoa arvolla $ t $ ja samaa prosessia löytääksesi $ y $:

kuinka kauan lähettää sat -tulokset

$ {t + (t-2)} / {2} = y $

$ {10+ (10-2)} / {2} = y $

$ {18} / {2} = y $

$ 9 = ja $


Nyt voimme löytää $ x $: n ja $ y $: n keskiarvon.

$ {11 + 9} / {2} $

$ = 20 / $ 2

$ = $ 10

Ja koska sanoimme, että $ t = 10 $, myös $ x $: n ja $ y $: n keskiarvo on yhtä suuri kuin $ t $.

Viimeinen vastauksemme on C , $ t $.

3. Tämä on looginen kysymys, joten meidän on perusteltava se sen sijaan, että tekisimme laskelmia. Ensin käydään läpi meille annetut tiedot.

Tietojoukon keskiarvo ja media ovat samat, kun tiedolla on täysin symmetrinen jakauma (kuten normaalijakauma).

Jos keskiarvo ja mediaani eivät ole yhtä suuria keskenään, se tarkoittaa, että tiedot eivät ole symmetrisiä ja että on poikkeamia.

Poikkeamat ovat pieni ryhmä arvoja, jotka ovat merkittävästi pienempiä tai suurempia kuin muut tietojen arvot.

Kun tiedoissa on poikkeavuuksia, keskiarvo vedetään niiden suuntaan (joko pienempiin tai suurempiin), kun mediaani pysyy samana.

Tässä ongelmassa keskiarvo on suurempi kuin mediaani.

Tämä tarkoittaa, että poikkeamat ovat useita koteja, jotka ovat merkittävästi lisää kalliimpaa kuin muut, koska nämä poikkeamat työntävät keskiarvon suuremmaksi vaikuttamatta mediaaniin.

Valinta A on väärä, koska jos kaikki talon arvot olisivat samanlaisia ​​toistensa kanssa, keskiarvo ja mediaani olisivat samanlaisia.

Valinta B on väärä, koska jos poikkeamat arvostettaisiin paljon vähemmän kuin muut talot, keskiarvo olisi pienempi kuin mediaani, joka on päinvastainen mitä tapahtuu.

Valinta D on väärä, koska jos suurimman osan kodeista olisi arvoltaan $ 125,000 $ - $ 165,000 $, niin keskiarvo ja mediaani olisivat todennäköisesti molemmat tämän alueen keskellä, mitä ei ole; he ovat kyseisen alueen päissä.

Siksi lopullinen vastauksemme on C: on muutama koti, jota arvostetaan paljon enemmän kuin muita.

Neljä. Jos 8 pelaajan keskiarvo on 14,5, näiden 8 pisteen kokonaismäärä on 14,5 dollaria * 8 = 116 dollaria.

Jos 7 pisteen keskiarvo on 12, näiden 7 pisteen kokonaismäärä on 12 dollaria * 7 = 84 dollaria.

Koska 7 pisteen sarja luotiin poistamalla korkein pistemäärä 8 pisteen joukosta, kaikkien 8 pisteen kokonaismäärän ja 7 pisteen joukon välinen ero on yhtä suuri kuin poistettu pisteet.

116-84 dollaria = 32 dollaria

Viimeinen vastauksemme on C, 32.

body_happy_puppy

Olet valmis tilasto-ongelmiin, heh! Pentu on onnellinen.

Ota pois

Vaikka näet keskimääräisiä, mediaani- ja moodikysymyksiä noin 2-3 kertaa testiä kohti, kysymykset itse ovat usein melko yksinkertaisia, kun tiedät tietäsi niiden ratkaisemiseen tarvittavista tekniikoista.

Älä koskaan epäröi käyttää PIA: ta tai PIN-koodia, jos sinulla on aikaa säästää ja jos sinusta tuntuu epämukavalta pelkästään algebran kanssa. Muussa tapauksessa varmista, että vastaat oikeaan kysymykseen, äläkä pidä itsestään selvänä, että nämä kysymykset ovat yksinkertaisia ​​(huolimaton virhe menettää silti arvokkaita pisteitäsi!).

Muista pitää mielesi terävänä ja työsi järjestyksessä, niin voit ratkaista SAT-tilasto-ongelmat hetkessä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.