Osavaltiot, joissa ei ole tuloveroa: pitäisikö muuttaa yhteen?

Vaikka kaikki Yhdysvalloissa maksavat liittovaltion tuloveroa, kaikki eivät maksa valtion tuloveroa. Yhdysvalloissa on seitsemän osavaltiota, joissa ei ole lainkaan tuloveroa, ja kaksi muuta, jotka eivät verota palkkoja.

Vaikka näissä osavaltioissa asuvat ihmiset eivät maksa tuloveroa, he voivat maksaa korkeampia veroja muilla tavoilla, kuten ostoksilla käydessään tai huoltoasemalla. Tässä oppaassa selvitetään, säästävätkö tuloveroittomissa valtioissa olevat ihmiset kaiken kaikkiaan rahaa, samoin kuin hyviä ja huonoja puolia siirtyä johonkin näistä osavaltioista.Tarkastellaan ensin yhdeksää osavaltiota, joissa tulot ovat vähän tai ei lainkaan.

hienoja etu- ja sukunimiä

Mitkä ovat valtiot, joissa ei ole tuloveroa?

On seitsemässä osavaltiossa, joissa ei ole tuloveroja mitä tahansa. Ne ovat seuraavat:

 • Alaska
 • Florida
 • Nevada
 • Etelä-Dakota
 • Texas
 • Washington
 • Wyoming

Kaksi muuta valtiota, New Hampshiressä ja Tennesseessä ei ole tuloveroa palkasta, mutta he maksavat verotuloja ja osinkoja. Jos ansaitset rahaa esimerkiksi investoinneista, tämä voitto verotetaan New Hampshiressa tai Tennesseessä.

Loput 41 osavaltiota verottavat tuloveroa. Joillakin on kiinteä tulovero, kun taas toisilla on erilaiset hakaset sen perusteella, kuinka paljon rahaa ansaitset. Nämä valtiot saada tuloja tuloverosta, ja että rahaa käytetään erilaisiin palveluihin ja ohjelmiin.

Osavaltioissa, jotka eivät kerää tuloveroa, mistä tulot tulevat?

Yhdysvalloissa on yhdeksän osavaltiota, joissa ei ole lainkaan tai vain vähän valtion tuloveroja. Paikallinen profiili /Wikimedia

Mistä valtiot, joilla ei ole tuloveroa, saavat tuloja?

Valtiot tarvitsevat edelleen tuloja, ja ne saavat rahat eri lähteistä. Yleensä valtioilla, joilla ei ole tuloveroa, on korkeammat myynti-, kaasu- ja kiinteistöverot. Ne voivat myös tarjota vähemmän, kalliimpia tai huonolaatuisempia julkisia palveluja. Esimerkiksi valtion opetukset New Hampshiren julkisissa yliopistoissa ovat korkeammat kuin useimmissa muissa osavaltioissa.

Katsotaanpa a valtion mukaan nähdä, miten nämä ei-verotetut valtiot keräävät tuloja.

 • Alaska: öljytuotot. Öljyn takia Alaska on poikkeus tuloverottomien valtioiden joukossa. Muiden verojen korottamisen sijasta Alaska jakaa tosiasiallisesti osinkolaskua asukkaille. Viime vuonna kunkin asukkaan osuus oli 2 075 dollaria.
 • Florida: keskimääräistä korkeammat myyntiverot ja kiinteistöverot.
 • Nevada: rahapeleihin liittyvät maksut ja verot sekä myyntiverot.
 • Etelä-Dakota: henkilökohtaiset verot, kiinteistöverot, savukkeiden valmisteverot, pankkien franchising ja malmiverot.
 • Texas: öljyn ja kaasun rojaltit sekä korkea myyntivero.
 • Washington: osa Yhdysvaltojen korkeimmista myynti- ja bensiiniveroista.
 • Wyoming: kivihiilen louhinta ja kiinteistöverot. Kuten Alaska, myös Wyoming saa tuloja luonnonvaroistaan.
 • New Hampshire: kiinteistövero.
 • Tennessee: korkein myyntivero Yhdysvalloissa.

Kun otetaan huomioon nämä vaihtoehtoiset tulonkeruumuodot, merkitseekö sinua asuminen osavaltiossa, jossa ei ole tuloveroa? säilyttää enemmän palkkaasi?

Alaskan asukkaat todella saavat rahaa takaisin vuosittain Alaskan pysyvästä rahastosta. Asuminen Alaskassa voi kuitenkin olla kallista, koska se on melko syrjäinen paikka.

Tarkoittaako asuminen verovapaassa valtiossa sitä, että pidät enemmän rahaa?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on, ei välttämättä. Kuten yllä näet, monet valtiot, joissa ei ole tuloveroa, perivät korkeampia veroja päivittäisistä kuluista. He voivat myös tarjota vähemmän julkisia palveluja tai kalliimpaa korkeakoulutusta. Riippuen sinun kulutustottumukset ja elämäntapa, rahasumma, jonka maksat muita veroja varten, voi olla suurempi kuin summa, jonka maksat verotukselle osavaltiossa, jossa oli tulovero.

Kuinka paljon hyödyt myös tuloverovapaasta politiikasta riippuu paljolti tulotasostasi. Yleensä korkeamman tulotason ihmiset hyötyvät tuloveron puuttumisesta, kun taas pienituloiset maksavat suuremman osan palkastaan ​​muunlaisille veroille. Esimerkiksi Washingtonin verotus- ja talouspolitiikan instituutin mukaan köyhimmät 20% osavaltion asukkaista maksaa 16,9% vuosituloistaan ​​myynti- ja kaasuveroina, kun taas rikkaimmat 1% maksavat vain 2,4% tuloistaan.

Tulotasosi muuttuu siis tärkeä tekijä jos päätät muuttaa vai ei osavaltioon, jossa ei ole tuloveroa. Mitä muuta sinun pitäisi harkita, kun tiedät missä asua Yhdysvalloissa?

saint louisin yliopiston hyväksymisaste

Pitäisikö sinun muuttaa aurinkoiseen Floridaan, jossa palmuja on paljon, mutta valtion tuloveroa ei löydy mistään?

Kenen pitäisi muuttaa tuloverovapaan valtioon?

Kuten edellä luet, tuloverovapailla valtioilla on taipumus olla korkeammat myynti-, kaasu- ja kiinteistöverot ja pienempi budjetti julkisille ohjelmille, kuten koulutukselle. Jos jokin seuraavista koskee sinua, saatat hyötyä asumisesta jossakin näistä tiloista. Jos päinvastainen on totta, sinun ei todennäköisesti pitäisi siirtyä sellaiseen.

Sinulla on korkeat tulot

Korkeamman tulotason ihmiset hyötyvät yleensä eniten siitä, että he asuvat verovapaassa valtiossa. Sen lisäksi, että pidät suuremman osan palkoistasi, myös korkeamman tulotason ihmisillä voi olla vähemmän tarvetta julkisille palveluille. Esimerkiksi korkeamman tulotason ihmiset eivät ehkä luota julkiseen koulutukseen, vaan lähettävät lapsensa yksityisiin kouluihin.

Et omista paljon omaisuutta

Jos sinulla ei ole paljon kiinteistöä, et tule osumaan liikaa usein korkeat kiinteistöverot verovapaissa osavaltioissa. Jos omistat paljon omaisuutta, asuminen jossakin edellä mainituista yhdeksästä osavaltiosta ei todennäköisesti toimisi eduksesi.

Jos omistat paljon maata tai taloja, saatat joutua kärsimään korkeista kiinteistöveroista.

varhaiskasvatuksen tutkinto verkossa

Et kuluta paljon

Suurimpien kiinteistöverojen lisäksi useimmat näistä yhdeksästä osavaltiosta määräävät korkeat myyntiverot. Jos käytät paljon kulutustapoja, sijoitat keskimääräistä suuremman prosenttiosuuden tuloistasi myyntiveroihin. Jos sinä älä kuluta paljon, sitten voit säästää rahaa yhdessä näistä tiloista.

Et luota julkisiin palveluihin

Valtiot, joissa ei ole tuloveroja, voivat tarjota huonompi tai huonompi julkinen palvelu, kuten liikenne, terveydenhuolto tai julkinen koulutus. Jos sinulla ei ole lapsia tai lähetät lapsesi yksityiseen kouluun, tämä ei ehkä vaikuta sinuun.

Washington on muuten poikkeus sillä on vahva julkinen koulujärjestelmä, mutta sillä on joitakin maan korkeimpia myynti- ja kaasuveroja. Jos ajat paljon Washingtonissa, saatat joutua maksamaan paljon kaasuveroa sekä moottoritie- ja siltamaksuja.

Jos lähetät lapsia julkiseen kouluun, ole varovainen tuloverovapaan valtion koulutusjärjestelmän laadun suhteen.

Sinulla on konservatiivinen tai liberaali näkemys

Ihmisillä on erilaisia ​​mielipiteitä valtion tuloverosta, ja heidän tukensa tai vastustaminen on yleensä sama kuin heidän sosiaalisia ja poliittisia näkemyksiä.

Ihmiset, joilla on edistyksellisiä tai liberaaleja näkemyksiä, tukevat yleensä julkisten palvelujen, kuten koulutuksen, sairausvakuutuksen ja liikenteen, rahoitusta, ja he myös kannattavat tuloveroja. Ne, joilla on konservatiivisempi tai liberaalimpi näkemys, haluavat minimoida hallituksen rooli yhteiskunnan muotoilussa ja siksi vastustavat tuloveroja.

He voivat vastustaa kaikenlaista tulonjakoa ja mieluummin, että kaikki ihmiset maksavat saman verran muista veroista, kuten myyntiveroista. Progressiiviset huomauttavat kuitenkin, että myyntiverot vaikuttaa suhteettomasti eri tuloihin alemman tulotason väestöstä tulee eniten rasittunut.

värit sateenkaarissa järjestyksessä

Ihmiset ovat myös eri mieltä tuloverosta auttaa tai estää työllisyyttä ja väestönkasvua. Tuloveroa vastustavat sanovat, että sen poistaminen lisää työpaikkoja ja auttaa valtiota säilyttämään nuoret. Vuoden 2013 tutkimuksen mukaan Texas oli kuitenkin ainoa ei-verovaltio, jossa työpaikkojen kasvu ei jäänyt jälkeen väestönkasvusta.

Jos huomaat olevasi samaa mieltä tyypillisestä konservatiivinen tai libertaari valtion tuloveroa vastaan, saatat nauttia asumisesta yhdessä yllä luetelluista yhdeksästä osavaltiosta.

Oletko edistyksellinen, konservatiivinen vai libertaari? Riippumatta siitä, kannatatko valtion tuloveroja, olet yleensä sosiaalisten ja poliittisten näkemystesi mukainen.

Olet tehnyt tutkimuksesi

Sen lisäksi, että voit selvittää, olisiko asuminen verovapaassa valtiossa taloudellisesti hyödyllistä sinulle, sinun pitäisi myös perustaa päätöksesi useisiin muihin tekijöihin, kuten osavaltion kulttuurista ja säästä ja millainen muuttoprosessisi olisi.

Oletko valmis siirtymään Nevadan autiomaailmaan ja elämään lähellä uhkapelien houkutusta? Vetoako monien texasilaisten libertaarinen taipumus sinuun? Onko sinulla mukava asua a syrjäinen paikka, kuten Alaska missä aurinko paistaa koko kesän ja piiloutuu koko talven?

Kaikki liikkeet vaativat paljon tutkimusta ja suunnittelua. Jos päämotiivisi on tuloveron poistaminen, muista, että on otettava huomioon myös muita tekijöitä, kuten valtion palvelut ja miten hallituksen vaihtoehtoiset tulonkeruutavat vaikuttavat sinuun yksilönä tai perheenä.

Jos päätät pakata tavarat ja muuttaa Nevadan autiomaahan tai karjatilaan Lone Star -tilassa, mitä toimenpiteitä sinun on suoritettava?

Mitä toimenpiteitä sinun pitäisi tehdä suuren veden tuonnin lisäksi siirtyäksesi osavaltioon, jossa ei ole tuloveroa, kuten Nevadassa?

Kuinka muuttaa valtioon, jossa ei ole tuloveroa

Jotta voit muuttaa ja alkaa nauttia tuloverottomasta elämästä, sinun on tyypillisesti pakko perustaa sekä valtion asuinpaikan että kotipaikan. Asuin- ja kotipaikkalaki vaihtelee osavaltion mukaan. Yleensä sinun on vietettävä tietty aika tilassa ja muutettava joitain tietueita vastaamaan uutta osoitettasi.

Yksi yleinen laki sanoo, että sinä ei voi viettää enempää kuin 183 päivää yhdessäkään osavaltiossa uuden osavaltion lisäksi residenssistä. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun on vietettävä jäljellä olevat 182 päivää uudessa asuinvaltiossasi.

Oletetaan esimerkiksi, että muutat Texasiin. Vietät 100 päivää Texasissa, 100 päivää Massachusettsissa ja 165 päivää Kaliforniassa. Koska et viettänyt kollektiivista 183 päivää yhdessä osavaltiossa kuin Texasissa, voit silti kutsua Teksasta omaksesi asuinvaltio. Jos olit kuitenkin viettänyt 100 päivää Texasissa ja loput 265 päivää Kaliforniassa, et voi kutsua Teksasiaa asuinvaltioksi. Jälleen sinun aikasi yksi muu valtio ei voi ylittää 183 päivää.

Vaikka asuinpaikan luominen on melko yksinkertaista, kotipaikan luominen on hieman epämääräisempi. Yleensä kotipaikka tarkoittaa sitä, että yhteisöyhteyksiesi on oltava uudessa tilassa vahvempia kuin vanhassa osavaltiossasi. Nämä yhteydet sisältävät sinun kaltaisiasi asioita äänestäjien rekisteröinti, ajokortti ja pankkitilit. Sinun on myös ilmoitettava, että uusi osavaltio on pysyvä kotisi.

arizonan yliopiston gpa -vaatimukset

Koska asuin- ja kotipaikkavaatimukset vaihtelevat osavaltioittain, sinun on pakko tarkista tarkat tiedot Texasille, Wyomingille ja muille osavaltioille ilman tuloveroja. Sen lisäksi, että tarkat oleskeluoikeudet on juurrutettu, muista muistaa nämä keskeiset kohdat valtioista, joissa ei ole tuloveroja, ja siitä, miten siirtyä sellaiseen.

Yksi etu asumisesta osavaltiossa, jossa ei ole tuloveroa - voit ohittaa kyseisen sivun kokonaan veroilmoituksissasi.

Valtiot, joissa ei ole tuloveroa: lopulliset ajatukset

Vaikka tuloveron poistaminen saattaa kuulostaa siltä, ​​että se säästää rahaa, käytäntö on hieman hankalampi kuin miltä se kuulostaa. Valtiot tarvitsevat edelleen rahaa, joten eroon tuloverosta tarkoittaa yleensä sitä, että ne asettavat korkeampia veroja muilla alueilla. Ainoa poikkeus ovat valtiot, jotka tuottavat tuloja luonnonvaroista, kuten Alaska öljyllä.

Säästääkö rahaa asuminen osavaltiossa, jossa ei ole tuloveroa, vaihtelee yksilöittäin. Yleensä hyötyvät ihmiset, joilla on korkeat tulot, sekä ne, jotka eivät luota julkiseen koulutukseen, ajavat paljon, omistavat paljon omaisuutta tai käyttävät paljon rahaa. Sinun on pakko katso tulojasi, elämäntapasi ja kulutustottumuksesi selvittääksesi, olisiko muutto sinulle taloudellisesti hyödyllistä.

Koska Yhdysvaltojen ainutlaatuinen yhdistelmä osavaltion ja liittovaltion lakeja, sinun pitäisi aina perehtyä verolakeihin kun harkitset muuttoa. Jos aiot muuttaa toiseen maahan, harkitse uuden valtion verolakia ja miten se vaikuttaa henkilökohtaiseen talouteesi .

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset