Stanfordin yliopisto: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

feature_stanford_university_seal

Useimmat lukio -opiskelijat ovat kuulleet Stanfordin yliopistosta, mutta mitä todella tiedät tästä eliittioppilaitoksesta- onko se muuten hyvä?Tässä artikkelissa, Käymme läpi kaikki tärkeimmät asiat, jotka on tiedettävä Stanfordista mukaan lukien sen historia, opiskelijoiden näkymät ja elämä sekä taloudellinen apu.

Stanfordin yliopiston yleiskatsaus

Vuonna 1885 perustettu Stanfordin yliopisto on maailmankuulu yksityinen tutkimusyliopisto, jonka tavoitteena on edistää tutkimusta, opiskelijoiden ja opettajien välistä vuorovaikutusta, monitieteistä työtä ja akateemista huippuosaamista. Se tunnetaan hyvin yrittäjyydestään ja vahvoista siteistään Piilaaksoon, joka on lukuisten teknologia-aloitteiden ja maailmanlaajuisten yritysten, kuten Facebookin, Applen ja Googlen, keskus.Missä Stanfordin yliopisto sijaitsee? Koulu sijaitsee pienessä Stanfordin kaupungissa Pohjois -Kalifornian lahden alueella ja noin 30 kilometrin päässä San Franciscosta. Pääkampus on yksi Yhdysvaltojen suurimmista, 8 180 hehtaarin kokoinen.

body_stanford_map

Stanfordin yliopistoon kuuluu seitsemän koulua:

 • Maan-, energia- ja ympäristötieteiden korkeakoulu
 • Tekniikan korkeakoulu
 • Humanististen tieteiden korkeakoulu
 • Kauppatieteiden korkeakoulu
 • Kasvatustieteiden korkeakoulu
 • Oikeuskoulu
 • Lääketieteen korkeakoulu

Ilmoittautumisen suhteen Stanfordiin osallistuu yli 17 000 opiskelijaa, mukaan lukien noin 7 000 alakoulua; tämä tekee siitä keskisuuren laitoksen. Lisäksi koulussa on 2240 opettajaa.

suosituskirjeiden mallit opiskelijoille

Mutta tänne ilmoittautuminen ei ole helppoa. Stanford on erittäin kilpailukykyinen opiskelijoille: Tällä hetkellä Stanfordin hyväksymisaste on noin 4%, yksi maan alhaisimmista . Tämä tarkoittaa sitä, että vain neljä sadasta hakijasta pääsee sisään.

Arvokkuutensa vuoksi Stanfordin yliopiston sijoitus on yleensä kymmenen, joskus viiden parhaan joukossa useimmissa kansallisissa yliopistojen ranking -listoissa.

Tässä on yhteenveto siitä, mitä olemme koskeneet tähän mennessä Stanfordista:

Sijainti Stanford, Kalifornia
Kampuskoko 8 180 hehtaaria
# kouluja 7
Ilmoittautuminen Kaikki yhteensä: 17 381
Yliopisto: 7087
Tiedekunnan # Jäsenet 2240
Stanfordin hyväksymisaste 4%
Stanfordin sijoitus 10 parasta

Opiskelijoiden näkymät Stanfordissa

kuuden vuoden valmistumisaste opiskelijoille Stanfordissa on 94% , joten useimmilla opiskelijoilla kestää korkeintaan kuusi vuotta kandidaatin tutkinnon suorittamiseen, kun taas pieni vähemmistö kestää kauemmin tai ei lopeta ollenkaan.

Valmistumisen jälkeen Stanfordin alumnit voivat odottaa ansaitsevansa hyvää rahaa. Mukaan Maksuskaala , Stanfordin tutkinnon suorittaneiden uran alkupalkka on vaikuttava 83 500 dollaria, kun taas uran puolivälin palkka on mahtava 161 400 dollaria. Tämä sijoittaa Stanfordin 10 parasta yliopistoa korkeimmalle tulolle oppilaille.

Joten kuten näette, Stanfordin opiskelijoilla on yleensä erittäin hyvät näkymät rahasta ja siitä, kuinka kauan heillä kestää kandidaatin tutkinnon suorittaminen.

body_stanford_marching_bandStanfordin yliopiston marssibändi( Prayitno /Flickr)

Opiskelijaelämä Stanfordissa

Stanfordin opiskelijat nauttivat yleensä kokemuksistaan ​​täällä ja heillä on monia vaihtoehtoja akateemisten ohjelmien ja oppituntien ulkopuolella.

Kaikista fukseista, 99% pysyy Stanfordissa toista vuotta osoittaa, että valtaosa opiskelijoista on erittäin tyytyväisiä yliopistokokemukseensa. Ota huomioon, että kaikkien fuksien on asuttava kampuksella , ja asumisella on neljä vuoden takuu (mikä selittää sen, miksi uskomaton 93% kaikista alakoululaisista asuu yliopistokodeissa!).

Mitä tulee akateemisiin ohjelmiin, opiskelijoilla on enemmän kuin65 Stanfordin suurta valita kolmesta koulusta (muut neljä koulua antavat vain jatkotutkintoja):

 • Maan-, energia- ja ympäristötieteiden korkeakoulu
 • Tekniikan korkeakoulu
 • Humanististen tieteiden korkeakoulu

Jotkut suosituimmista pääaineista ovat tietokone- ja tietotieteet, tekniikka, yhteiskuntatieteet ja monitieteiset opinnot.

oppilaitokset, jotka eivät vaadi esseitä

Lisäksi Stanford on koti 18 tieteidenvälistä instituuttia , joiden avulla opiskelijat voivat yhdistää erilaisia ​​opintoalueita muodostaakseen omia ainutlaatuisia ohjelmiaan.

Luokan koon osalta opiskelija-opettaja-suhde on 5: 1 ; tämä tarkoittaa, että jokaista professoria kohden on vain viisi opiskelijaa-erinomainen suhde, joka varmistaa, että kaikilla opiskelijoilla on runsaasti henkilökohtaista aikaa tiedekunnan jäsenten kanssa.

Akateemikoiden ulkopuolella,oppilaat voivat valita yli 650 opiskelijaryhmää , urheilu- ja akateemisista seuroista taiteilijaryhmiin ja uskonnollisiin järjestöihin. Noin 25% perustutkinto -opiskelijoista osallistuu myös kreikkalaiseen elämään.

Urheilu, erityisesti jalkapallo, ovat erittäin suosittuja Stanfordin yliopistossa. Stanfordin kardinaali (kyllä, se on ainutlaatuinen!) Ovat osa NCAA-divisioona I . Epäilemättä yksi tärkeimmistä vuotuisista jalkapallo -otteluista on Stanford vs UC Berkeley, joka tunnetaan nimellä 'Big Game'.

Stanfordin yliopiston opetus ja apu

Stanfordin yliopiston opetus on melko korkea, koska koulu on yksityinen eliitti eliitti. Tällä hetkellä, lukukausimaksu ja maksut ovat 53 529 dollaria vuodessa .

Keskimääräiset lukukausimaksut ja maksut yksityisille neljän vuoden korkeakouluille, raportoinut kollegion hallitukselle , on 32 410 dollaria, mikä tarkoittaa sitäStanford maksaa20000 dollaria +lisääkeskimäärin.

Tästä korkeasta hintalappusta huolimatta Stanfordilla on melko antelias rahoitustukipolitiikka. Tarpeettomana oppilaitoksena Stanford ei koskaan ota huomioon opiskelijan maksukykyä ennen pääsypäätöksen tekemistä.

Tässä on, miten apu toimii sen mukaan Stanfordin virallisilla verkkosivuilla (lihavoitu korostus minun):

'Useimmille opiskelijoille odotettu panos on vähintään 5000 dollaria : tyypillisesti 1 500 dollaria aiemmista ansioista (erityisesti kesätuloista) ja 3 500 dollaria osa-aikatyöstä lukuvuoden aikana. Opiskelijoiden tuloista odotettavissa oleva kokonaisosuus vaihtelee yksilöllisten olosuhteiden mukaan. ''

Apurahat ovat tärkein avun lähde Stanfordin opiskelijoille : noin 58% opiskelijoista saa apurahoja, ja tämä luku sisältää myös urheilulliset apurahat. Vaikka Stanford ei yleensä myönnä lainoja, voit pyytää niitä tarvittaessa.

Kuten monien yksityisten korkeakoulujen tapauksessa, sinua yleensä pyydetään maksamaan vähemmän, mitä pienemmät perheesi vuositulot ovat .

Tämä kaavio näyttää keskimääräiset nettokustannukset osallistumisesta Stanfordiin (nettokustannukset ovat yhteensä, asumisen ja kaiken muun kanssa voit odottaa maksavan jälkeen apurahat, apurahat ja/tai lainat):

Perheen tuloluokka Stanfordin nettokustannukset (2017-18)
0–30 000 dollaria 1226 dollaria
30 001–48 000 dollaria 113 dollaria
48 001-75 000 dollaria 451 dollaria
75 001-110 000 dollaria 10 928 dollaria
110 001 dollaria ja enemmän 43 779 dollaria

Lähde: NCES College Navigator

kuinka kertoa horoskooppimerkistäsi

body_stanford_campusOld Union Fountain Stanfordin yliopistossa( Ali Eminov /Flickr)

Stanfordin historia ja alumnit

Kalifornian senaattori Leland Stanfordin ja hänen vaimonsa Janen vuonna 1885 perustama Stanfordin yliopisto perustettiin parin ainoan lapsen, Leland, Jr., muistolle, joka kuoli lavantautista vuonna 1884. Muistutettiin yliopiston virallinen nimi ( vielä!) Leland Stanford Junior University.

Vuonna 1891 Stanford avasi virallisesti ovensa sivistymättömänä yhteiskoulutusyliopistona. Sen tarkoitus oli olla opiskelijoille edullinen ja tuottaa kulttuurisesti valmistuneita, jotka voisivat käytännössä edistää yhteiskuntaa. Alun perin yliopiston pääkohteet olivat taiteet ja tekniikka.

Ensimmäiset vuosikymmenet olivat taloudellisesti hieman karkeita, mutta 1920 -luvulle mennessä-kiitos alumnille ja tulevalle Yhdysvaltain presidentille Herbert Hooverille-Stanford pystyi pääsemään näistä asioista yli rahoituksella. 1900 -luvun edetessä Stanford muuttui nopeasti merkittäväksi tieteellisen kehityksen ja uraauurtavan tutkimuksen keskukseksi.

Suuri osa Stanfordin menestyksestä johtuu sen tiedekunnasta ja alumnista. Perustamisestaan ​​lähtien, 32 tiedekunnan jäsentä on saanut Nobel -palkinnon ja neljä on voittanut Pulitzer -palkinnon.

Mitä tulee opiskelijoihin, Stanfordin yliopiston merkittäviin alumneihin kuuluvat seuraavat:

 • Herbert Hoover, Yhdysvaltain entinen presidentti
 • Marissa Mayer, entinen Yahoo! Toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja
 • Reese Witherspoon, Oscar-palkittu näyttelijä
 • Chelsea Clinton, poliitikkojen Hillaryn ja Bill Clintonin tytär
 • Sandra Day O'Connor, ensimmäinen nainen korkeimmassa oikeudessa
 • Peter Thiel, PayPalin perustaja
 • Cory Booker, ensimmäinen afroamerikkalainen senaattori New Jerseystä
 • Sally Ride, ensimmäinen naispuolinen amerikkalainen astronautti
 • Tiger Woods, golfaaja (ei suorittanut tutkintoa)

Resurssit Stanfordin yliopiston hakijoille

Stanfordin hakeminen ei ole helppo prosessi, minkä vuoksi meillä on paljon resursseja, joita voit käyttää.

Ensinnäkin, sinun kannattaa tarkistaa meidän Stanfordin pääsyvaatimussivu niin näet millaisia testitulokset ja GPA sinun täytyy tehdä pysyvä vaikutelma hakemuksessasi.

Kun olet tehnyt sen, Hanki asiantuntijavinkkejä Stanfordiin pääsemiseksi tästä oppaasta -kirjoittanut a todellinen hyväksytty hakija!

Lopuksi, katso Stanfordin esseiden kirjoittamisoppaitamme oppia kirjoittamaan upeita esseitä ja ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kämppäkaveri -esseen.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.