Stanfordin hyväksymiskirje: Todellinen ja virallinen

feature_stanford.jpg

Stanfordin yliopisto vastaanottaa vuosittain yli 40 000 hakemusta lukion toiveikkailta. Vain 5% heistä saa Stanfordin hyväksymiskirjeen.

Esimerkiksi vuonna 2015 Stanford hyväksyi 2144 hakijaa a tallentaa 42 487 hakemusta luokassa 2019. Se on pieni 5,0%: n pääsykorko.

Valitettavasti valtaosa hakijoista saa hylkäyskirjeen. Olen pahoillani, että joudun ilmoittamaan sinulle…

Kun olin lukiossa, olin yksi harvoista onnekkaista, joka haki Stanfordiin ja sai postituskirjan. Tämä vahvisti vuosien kovan työn ja sai minut ylpeäksi siitä, että Stanfordin kaltainen koulu halusi minun olevan osa heidän yhteisöään.

Tässä on täydellinen, virallinen Stanfordin hyväksymiskirjeeni.

Tässä on skannaus alkuperäisestä valintakirjeestä, jonka minulle lähetti Stanfordin yliopiston Undergraduate Admission Office.Vaikka päätin osallistua Harvardiin, Stanfordin hylkääminen oli todella kova valinta. Sillä on energinen, avoin ympäristö ja hyvä sijainti Bayn alueella. Jälkikäteen, nykyisen kiinnostukseni yrittäjyyden suhteen, Stanfordin osallistuminen olisi voinut olla todella mielenkiintoista.

Myöhemmin annan sinulle vinkkejä siitä, mitä sinun tarvitsee saada tällainen hyväksymiskirje itsellesi.

body_stanfordacceptanceletter-1.png

Stanfordin yliopisto

Maaliskuu 2005

Hyvä Allen,

Onnittelut! Suurella ilolla tarjoan sinulle pääsyn Stanfordin yliopistokurssille vuonna 2009.

Huolellinen sovelluksesi ja merkittävät saavutuksesi vakuuttivat meidät siitä, että sinulla on henkistä energiaa, mielikuvitusta ja kykyä kukoistaa Stanfordissa. Yli 20000 lukemamme hakemuksen joukossa erottui ansioitasi akateemisesta huippuosaamisesta ja henkilökohtaisista saavutuksista. Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi Stanfordin yhteisöön ja odotamme ainutlaatuisia ja poikkeuksellisia panoksia, jotka tiedämme tekevän kampuksemme henkiseen ja koulun ulkopuoliseen elämään.

Seuraava jännittävä vaihe on nyt sinun. Koska Stanford on todennäköisesti vain yksi monista vaihtoehdoista, joita harkitset tulevina viikkoina, toivon, että käytät aikaa oppiaksesi lisää meistä. Kutsumme sinut osallistumaan Admit Weekend 2005 -tapahtumaan, kolmen päivän ohjelmaan, joka tutustuttaa sinut Stanfordin määrittävään henkiseen elinvoimaisuuteen ja dynaamiseen kampusalueeseen. Tietoja tapahtumasta on liitteenä. Minkä tahansa päätöksen teetkin, pyydämme sinua täyttämään liitteenä olevan ilmoittautumiskortin ja palauttamaan sen meille postileiman määräaikaan 2. toukokuuta 2005 mennessä. Jos päätät ylioppilaaksi Stanfordiin - ja toivomme vilpittömästi, lähetämme ilmoittautumistiedot sinulle toukokuun lopulla.

Vaikka meillä on kaikki syyt uskoa, että suoritat tämän lukuvuoden menestyksekkäästi, muista, että pääsysi riippuu jatkuvasta vahvasta akateemisesta suorituksestasi ohjelmassa, jonka esitit meille hakemuksessasi.

Jälleen kerran onnittelen sinua Stanfordin pääsystä ja toivotan sinut tervetulleeksi Stanfordin perheeseen.

Ystävällisin terveisin,

Anna Marie Porras

Vastaanottojohtaja

(Tuo kevyt miekkasi Stanfordiin!)

Valosapelkommentti on viittaus Stanfordin täydelliseen esseeini.

OK .... niin mitä nyt?

Sinulla on todennäköisesti syy tarkastella tätä hyväksymiskirjettä. Anna minun yrittää auttaa sinua ulos.

Jos sait juuri hylkäyskirjeen Stanfordilta, olen pahoillani. Kun vastaanottovirkailijat sanovat, että opiskelijoiden välillä on todella vaikeaa päättää, he puhuvat totuutta.

Hyvä uutinen on se sinä hallitset tulevaisuuttasi . On Stanfordin tutkinnon suorittaneita, jotka joutuvat hukkaan elämässä, ja on valmistuneita satoja muita korkeakouluja (ja jopa ihmisiä, jotka eivät ole koskaan käyneet yliopistossa), jotka saavuttavat hämmästyttäviä saavutuksia. Sinä hallitset omaa kohtaloasi. Joten jos olet pettynyt Stanfordin hylkäämiseen, toivon, että valitset itsesi ja menestyt tästä eteenpäin. Tässä on opas siitä, kuinka saada hyviä arvosanoja yliopistossa ja valmistautua tulevaisuuteen.

Jos suunnittelet yliopistohakemustasi ja haluat hakea Stanfordiin, toivon, että tämä hyväksymiskirje innostaa sinua haluamaan oman.

Älä tee virhettä, kesti paljon kovaa työtä päästäksesi pisteeseen, jossa tunsin todennäköisesti läpäisevän Stanfordin tiukat pääsyvaatimukset. Koko lukion ajan minun piti strategisoida huolellisesti ja viettää aikaa tehokkaasti, jotta voisin tasapainottaa hyvät arvosanat, AP-kurssit, korkeat testipisteet ja syvälliset koulun ulkopuoliset aktiviteetit.

Auttaakseni sinua Olen kirjoittanut kaiken, mitä tiedän menestymisestä lukion ja yliopiston pääsykokeissa . Jos haluat oman Stanfordin hyväksymiskirjeen, nämä ovat luettavia oppaita:

1) Kuinka päästä Harvardiin, Stanfordiin ja Ivy Leagueen

Tämä on tärkein opas, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä Ivy Leaguet kuten korkeakoulut etsivät. Täältä opit:

  • millaiset opiskelijat ovat houkuttelevimpia Stanfordille ja miksi
  • miksi hyvin pyöristetty on polku epäonnistumiseen valikoivassa yliopistoon pääsyssä
  • mikä piikki on ja miksi tehokas piikki saa sinut pääsemään jokaiseen korkeakouluun
  • kuinka voit kehittää oman pakottavan piikkisi

En sano, että se on helppoa, koska se ei ole ollenkaan triviaali. Mutta kokemukseni mukaan tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata aivan liian monilla on väärä käsitys siitä, mitä korkeakoulut todella haluavat.

Prosessissa suurin osa opiskelijoista tuhlaa liikaa aikaa asioista, jotka eivät ole tärkeitä ja tee mitään heidän pääsymahdollisuuksiensa lisäämiseksi . Vielä pahempaa, he päätyvät kurjuuteen ja stressiin koko päivän.

Siksi kirjoitin tämän oppaan. Lue se ennen kuin on liian myöhäistä - se voi muuttaa täysin lukiostrategiasi.

2) Täydellinen onnistunut hakemukseni, mukaan lukien yhteinen sovellus ja täydennysosa

Täydentämään 'Kuinka päästä Stanfordiin' -opasta jaan koko yliopistosovellukseni sivukohtaisesti, sanasta sanaan. Näet tarkan hakemuksen, jonka Stanfordin valintakomitea näki , mukaan lukien yhteinen hakemus, henkilökohtaiset esseeni, suosituskirjeeni ja transkriptio.

Annan myös kommentteja jokaisesta hakemuksestani. Näet, mikä oli todella tärkeää saada minut Stanfordiin, ja muut asiat, jotka eivät olleet. Näet jopa virheitä, jotka tein hakemuksessani.

En ole koskaan nähnyt kenenkään muun antavan tällaista analyysiä ja yksityiskohtia, joten uskon, että saat siitä jotain.

3) Kuinka saada 4,0 GPA ja paremmat arvosanat

Kurssityösi on kriittinen osa yliopistosovellustasi. Tarvitset paitsi hyviä arvosanoja, myös hyviä arvosanoja Stanfordin mukaan koulusi vaativimpien kurssien joukossa . '

Siksi ei ole mikään yllätys, että monet lukiolaiset ovat stressaantuneita ja ahdistuneita. Tuntuuko sinusta siltä, ​​että käyt liian monta AP-kurssia ja kamppailet tasapainossa kaiken kanssa?

Suurimmat ongelmat, joita näen opiskelijoissa, joiden kanssa työskentelen, ovat ajattelutapa, tavat ja strategia . Auttaakseni opiskelijoita olen kirjoittanut täydellisen oppaan siitä, miten pärjätä lukion kursseissa.

Opastan sinua kolmella yksityiskohdalla, korkeista mataliin:

  • Ajattelutapa ja psykologia : Onko sinulla varmuutta tietää, että voit jopa parantaa? Oletko valmis työskentelemään kovasti?
  • Yleinen suunnittelu ja tavat : Hyödynnätkö kaikki tunnit parhaalla mahdollisella tavalla? Ymmärrätkö mitä opettajat välittävät ja miten antaa heille mitä he haluavat? Tiedätkö kuinka välttää lykkäämistä?
  • Yksilölliset luokkastrategiat : Kuinka menestyt englantilaisilla kursseilla? Kuinka tämä eroaa matematiikan ja luonnontieteiden luokista?

Olen oppinut paljon näistä opetuksista kovalla tavalla lukion ja yliopiston ajan. Tämä on opas, jonka haluaisin saada ennen lukion aloittamista.

Käytä aikaa lukemiseen ja saat parempia arvosanoja samalla kun säästät satoja tunteja opiskeluaikaa.

4) Kuinka saada täydellinen SAT-pisteet / Kuinka saada täydellinen ACT-pisteet

Kuten jo tiedät, GPA: n lisäksi hakemuksesi toinen merkittävä numero on SAT / ACT-pisteet. Tämä pisteet on niin tärkeä, koska se vertaa sinua lukiolaisiin eri puolilla maata tasaisella maalla.

Stanfordin kaltaiset huippukoulut odottavat sinun olevan maan yhden parhaan prosenttipisteessä. Jos et ole, asetat vakavan epäilyn akateemisesta kyvystäsi ja kyvystäsi menestyä Stanfordissa.

Täydellisissä SAT- ja täydellisissä ACT-oppaissani jaan tärkeimmät strategiat, jotka sinun on lisättävä pisteesi yli SAT: n 2100: n ja ACT: n 32: n.

coloradon kaivoskoulun pääsyvaatimukset

Katso myös sarjani täydellisten pisteiden saamisesta SAT / ACTin jokaisessa osassa:

SAT 800 -sarja: Lukeminen | Matematiikka | Kirjoittaminen - Opi tärkeitä strategioita menestymään SAT: n jokaisessa osassa.

ACT 36 -sarja: Englanti | Matematiikka | Lukeminen | Tiede - Opi kuinka saada täydellinen 36 ACT: n jokaisesta osiosta.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA