Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

feature_financialaid-1

Olet ottanut SAT- tai ACT -ohjelman (tai molemmat). Olet tutkinut luettelon turvallisuus-, kohde- ja tavoituskouluista. Olet kirjoittanut sadalta yliopistolliselta esseeltä ja naulattu useita suosituskirjeitä. Luulet, että sinulla on vihdoin hetki hengähtää, ja sitten muistat: sinun on selvitettävä, kuinka maksaa tämä kaikki!

Useimmat opiskelijat tietävät, että taloudellinen apu on vaihtoehto, mutta koko rahoitustuen hakuprosessi voi olla hämmentävä. Mikä lasketaan taloudelliseksi avuksi? Mistä saat sen? Millainen on tyypillinen hakuprosessi? Kuinka paljon voit saada? Se riittää saamaan pään pyörimään, varsinkin jos sinulla ei ole paljon opastusta aiheesta.Tässä viestissä vastaan ​​kaikkiin näihin kysymyksiin (ja enemmän) aloittaaksesi sinut oikealla jalalla. Opiskelun aloittamisen pitäisi olla uusi jännittävä seikkailu, ei stressaava taloudellinen taakka - tämä opas auttaa sinua saamaan kaiken tarvitsemasi taloudellisen tuen, jotta tästä tulevasta yliopisto -siirtymästä tulee miellyttävä .

Ennen kuin ryhdymme siihen, puhun kuitenkin yleisemmin korkeakoulun kuluista ja kattavasta taloudellisesta avustrategiasta.

Kollegion maksaminen: perusteet

Olet siis valmis menemään yliopistoon - tai ainakin mietit, onko sinulla varaa siihen. Miten koulutuksesi kustannukset ja rahoitustuen hakuprosessi vaikuttavat kokemuksiisi koulussa ja sen ulkopuolella?

Korkeakoulun kustannukset

Joka vuosi kouluun osallistuminen - olipa sinulla BA-, maisteri- tai ammattitutkinto - maksaa tietyn määrän rahaa. Suurimmat korkeakouluun osallistumiseen liittyvät kulut ovat lukukausimaksu, huone ja lauta .

Jos et kata lukukausikustannuksiasi, et voi ilmoittautua kursseille tai todella käydä koulua. Jos sinulla ei ole varaa koulunkäyntiin liittyviin elinkustannuksiin (huone, lauta, muut henkilökohtaiset kulut), et voi itse olla läsnä kampuksella osallistuaksesi luokkiin. Loppujen lopuksi kaikki nämä kustannukset on katettava vuosittain tai et voi osallistua yliopistoon.

Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka paljon rahaa tarvitaan koulutuksen saamiseen, lue oppaamme korkeakoulun nimenomaisista ja piilotetuista kustannuksista.

Mistä rahoitusapu tulee?

Monille opiskelijoille on eroa siitä, mitä korkeakoulu todella maksaa ja mitä heillä on varaa maksaa. Joka vuosi, kun ennakoit tämän alijäämän, haet taloudellista tukea koulullesi kattamaan niin paljon kuin mahdollista. Yleensä tämä prosessi sisältää liittovaltion taloudellisen tukihakemuksen jättämisen.

Koulusi vastaanottaa tiedot tästä sovelluksesta ja kokoaa taloudellisen avun paketin, joka voi sisältää liittovaltion apua ja/tai koulupohjaista apua. Avustuksesi ja lainasi (jos päätät hyväksyä ne) esitetään sinulle tässä rahoitusaputarjouksessa. Voit sitten päättää, onko jäljellä oleva kustannusero tuen huomioon ottamisen jälkeen varaa maksaa.

Jos päätät hyväksyä tietyn koulun tarjouksen ja tarjotun avun ja korkeakoulun kokonaiskustannusten välillä on ero, sinun vastuullasi on maksaa jäljellä oleva summa . Sinun ei ehkä tarvitse maksaa kaikkea etukäteen - jotkut koulut tarjoavat maksusuunnitelmia koko lukukauden ajan - mutta jos et maksa ajoissa, et saa rekisteröityä luokkiin etkä saa mitään opintopisteitä. Jotkut opiskelijat käyttävät näiden kustannusten kattamiseen perheen säästöjä, yksityisiä lainoja, opiskelijapaikkoja tai niiden yhdistelmää.

Yliopiston maksamisesta huolehtiminen voi olla valtava taakka - usein opiskelijat eivät tunne olevansa riittävän valmiita tai tietoisia tekemään niin suuria taloudellisia päätöksiä. Jos olet tässä veneessä, ole varma siitä hyvällä älyllä ja pienellä kokemuksella voit liikkua taloudellisessa avussa samoin kuin kuka tahansa muu .

Kun tulin yliopistoon ensimmäisenä vuonna, tunsin oloni melko hukkaan, kun oli kyse taloudellisen avun ymmärtämisestä - en tuntenut paljon kieltä enkä ollut varma, mistä saada hyviä objektiivisia neuvoja. Tulin toiselta puolelta, ja olen iloinen voidessani sanoa, että se ei ole niin pelottavaa kuin miltä se aluksi näyttää.

Aloitetaan siis!

Mikä on taloudellinen apu?

Termi 'taloudellinen apu' heitetään ympäri monoliittisena terminä, joka näyttää kattavan kaiken, mikä auttaa maksamaan yliopistosta. Taloudellista apua on kuitenkin erilaisia, eivätkä ne kaikki ole luotu samanarvoisiksi - ne ovat peräisin eri lähteistä ja erilaisilla 'saaliilla'.

Taloudellisen tuen tyypit

Rahoitusapua on useita - jotkut ovat parempia kuin toiset. Käyn tässä läpi kaikki tärkeimmät taloudelliset tuet, niiden edut ja haitat.

Apurahat

Apurahat ovat ihania pieniä rahapalkintoja, joita sinun ei tarvitse maksaa takaisin. Tästä syystä ne ovat mahtavia - jos saat apurahan, saat kirjaimellisesti ilmaista rahaa .

Saalis? Ne perustuvat yleensä taloudellisiin tarpeisiisi. Ilmaista rahaa on yleensä vaikea saada, joten avustusten kelpoisuusvaatimukset ovat yleensä tiukempia kuin lainojen.

body_studentloan

Opintolainat voivat olla tärkeä taloudellinen omaisuus, kunhan pystyt tukemaan valmistumisen jälkeisiä kuukausimaksuja.

Lainat

Laina on rahasumma, joka annetaan sinulle, kun tarvitset sitä (eli kun sinun on suoritettava lukukausimaksu, huone- tai lautamaksu), jonka maksat takaisin valmistumisen jälkeen. Maksat myös takaisin ylimääräisen prosentin rahasta, joka tunnetaan korkona.

Lainat voivat olla todella hyödyllisiä, mutta myös taakka valmistumisen jälkeen, jos otat paljon opiskelijavelkaa. Jotkut lainat ovat parempia kuin toiset: esimerkiksi tuetut lainat tai alhaiset korot, tuetut lainat ovat yleensä parempia, koska maksat vähemmän pitkällä aikavälillä. Jos haluat tietää lisää tällaisista lainoista, lue oppaamme Perkins- ja suoratuetut lainaohjelmat.

Apurahat

Apurahat, kuten apurahat, ovat rahaa, joka myönnetään sinulle koulun maksamiseen. Ne eroavat hieman avustuksista ja lainoista muutamalla tärkeällä tavalla, joten en käytä paljon aikaa niiden käsittelemiseen tässä viestissä.

Ensinnäkin, ne eivät ole luotettavia. Useimmat apurahat ovat erittäin kilpailukykyisiä, mikä tarkoittaa, että opiskelijoiden ei pitäisi odottaa pystyvänsä maksamaan suurimman osan yliopistokuluista apurahoilla.

Toiseksi niillä on hyvin erilaiset kelpoisuuskriteerit, myöntämismäärät ja hakuprosessit - avustukset ja lainat ovat paljon standardisoituneempia tältä osin. Yhteenvetona, apurahat ovat mahtavia bonuksia, jos saat ne, mutta taloudellisen tuen liha ja perunat ovat avustuksia ja lainoja .

Taloudellisen avun lähteet

Rahoitusapua voi saada monesta eri lähteestä. Rahoituslähteesi voi vaikuttaa tukityyppiin, palkintojen määrään, kelpoisuuskriteereihin ja hakuprosessiin. Käsittelen tässä kolmea pääasiallista opiskelija -avun lähdettä: liittovaltion, institutionaalinen ja yksityinen. Käsittelen lyhyesti myös joitain lainan perusteita, kuten mitä opintolainan maksut ja kohtuuhintaisuus odottavat.

Liittovaltion

Liittovaltion opintotuki on Yhdysvaltain liittohallituksen sponsoroima tai tukema taloudellinen apu. Se on laajalti saatavilla ja melko helppo hakea - Kaikille liittovaltion tukiohjelmille on yksi hakemus, jota kutsutaan osuvasti Free Application for Federal Student Aid (FAFSA) . FAFSA on hyödyllinen myös muulle kuin liittovaltion avulle - selitän miksi myöhemmin postauksessa. Jotkut liittovaltion tukiohjelmat sisältävät Pell Grantin, Perkinsin lainan, Staffordin lainan sekä suoran tuetun ja tukemattoman lainan.

Useimpien liittovaltion tukiohjelmien kelpoisuuskriteerit ovat yleensä hyvin selkeitä - jos täytät kriteerit, sinun pitäisi saada avustus. Liittovaltion lainojen korot ovat myös erittäin kilpailukykyisiä ja ovat yleensä alhaisempia kuin yksityisten lainojen korot (alemmat korot = vähemmän rahaa, jota maksat pitkällä aikavälillä).

Institutionaalinen

Korkeakouluilla on joskus omia rahoitusapuohjelmia. Jotkut koulut jopa väittävät täyttävänsä kaikki taloudelliset tarpeensa - pohjimmiltaan kaiken, mitä perheelläsi ei ole varaa maksaa. Yleensä mitä parempi koulun varustus, sitä parempi sen taloudellinen tukiohjelma.

Suuri osa myönnetystä institutionaalisesta tuesta on avustuksia, jotka ovat pääasiassa tarpeisiin perustuvia. Jotkut laitokset myöntävät ansioihin perustuvia apurahoja erityisen kilpailukykyisten opiskelijoiden houkuttelemiseksi. Yleensä koulut eivät toimi lainanantajina (huomattava poikkeus on Perkinsin lainaohjelma).

Koulut käyttävät FAFSA: lta saatuja tietoja määrittääkseen, mitä (jos lainkaan) taloudellista apua saat laitokselta liittovaltion tuen lisäksi, johon olet oikeutettu. Koulut voivat myös käyttää sovellusta nimeltä CSS/Financial Aid PROFILE muiden kuin liittovaltion taloudellisen avun myöntämiseksi. Puhun lisää PROFIILISTA liittovaltion avun hakuprosessia käsittelevässä osassa.

Yksityinen

Kun ihmiset keskustelevat yksityisistä avunlähteistä, he yleensä viittaavat pankkeihin, jotka rahoittavat yksityisiä lainoja. Tämä on rahoitustuen kolmas taso: jos avustukset ja matalakorkoiset liittovaltion lainat eivät kata riittävästi kuluja, voit saada yksityisen lainan eron kattamiseksi . Näiden lainojen ehdot eivät yleensä ole yhtä hyviä kuin liittovaltion lainojen ehdot, mutta voit saada kunnolliset korot, jos sinulla (tai lainan allekirjoittaneella) on hyvä luotto.

Lainat: Kuinka paljon sinun pitäisi ottaa pois?

Opintolainan velka on suuri huolenaihe nykyisille opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Jotta vältyttäisiin ottamasta velkaa, jota sinulla ei ole varaa maksaa takaisin, sinun on harkittava lainasummia, korkoja ja takaisinmaksusuunnitelmia voidaksesi päättää, mitä voit käsitellä. Kuinka paljon velkaa on saamasi koulutuksen arvoinen? ?

Jotta voisit vastata tähän kysymykseen mahdollisimman tehokkaasti ja tarkasti, harkitse seuraavaa: ottaen huomioon tulevaisuuden urasuunnitelmasi ja tulevat tulosi, mitä odotat, että sinulla on varaa kuukausittaisiin lainanmaksuihin? Ole mahdollisimman realistinen.

Nyt lainan kuukausimaksut vaihtelevat esimerkiksi korkojen ja sen mukaan, onko laina tuettu vai ei. Se, mihin sinulla on varaa maksaa, riippuu myös tekijöistä, kuten tuloistasi, elinkustannuksista ja siitä, kuinka paljon haluat säästää ja käyttää. Vaikka kaikki nämä tekijät ovat (luultavasti) tällä hetkellä tuntemattomia, tässä kaaviossa esitetään joitakin yleisiä sääntöjä lainan maksuista ja kohtuuhintaisuudesta :

Opintolainan velka yhteensä Kuukausittainen maksu Vähimmäistuotto, joka tarvitaan kuukausimaksun maksamiseen
5000 dollaria 61 dollaria 7 320 dollaria - 9 150 dollaria
10000 dollaria 122 dollaria 14 640–18 300 dollaria
15 000 dollaria 184 dollaria 22 080–27 600 dollaria
20000 dollaria 245 dollaria 29 400–36 750 dollaria
25 000 dollaria 306 dollaria 36 720–45 900 dollaria
50 000 dollaria 612 dollaria 73 440–91 800 dollaria
100 000 dollaria 1222 dollaria 146 660–183 300 dollaria

Yleinen nyrkkisääntö on, että sinun pitäisi pyrkiä siihen, että 10% tuloistasi käytetään opintolainoihin. Voit varmasti elää säästäväisesti ja maksaa lainasi 30%: lla tuloistasi, mutta muista vain, että noin 30% tuloistasi menee veroihin, 30% menee vuokraan ja sinun on myös budjetoitava elinkustannukset.

Rahoitustuen hakuprosessi

body_process

Prosessi on paljon hallittavampi, jos hajotamme sen vaihe vaiheelta.

Joten sinulla on hyvä käsitys taloudellisen tuen perusteista - tiedät kaiken rahoitustuen tyypeistä ja niiden eri lähteistä. Seuraava askel? Itse asiassa opit hakemaan taloudellista tukea!

Prosessi ja aikataulu ovat hieman erilaiset kaikille, mutta tässä keskityn prosessiin (1) ensimmäistä kertaa opiskelijoille, jotka ovat (2) ennakoivia hakiessaan rahoitustukea. Yleensä on parempi hakea rahoitusapuohjelmia aikaisemmin kuin myöhemmin (joten älä odota hakemusten määräaikoja, jos voit auttaa sitä), koska joissakin ohjelmissa varat loppuvat. Yksi merkittävä esimerkki ohjelmasta, jolla on rajoitetut varat, on Perkinsin lainaohjelma.

Sinun ei yleensä tarvitse huolehtia taloudellisen tuen hakuprosessista ennen kuin suurin osa korkeakouluhakemustyöstäsi on tehty . Tässä hahmottelen kattavan taloudellisen avun prosessin kronologisessa järjestyksessä sovellusten, jotka sinun on täytettävä - CSS/Financial Aid Profile on lueteltu ensin, koska se on ehkä suoritettava, kun työskentelet joidenkin korkeakoulusovellusten kanssa (valitettavasti).

Vaihe 1: CSS/rahoitusapuprofiili

CSS/Financial Aid PROFILE on ei -liittovaltion rahoitustukihakemus, jota käyttävät lähes 400 eri korkeakoulua ja apurahaohjelmaa . Vaikka et uskoisi hakeutuvasi johonkin näistä oppilaitoksista tai ohjelmista, saattaa olla viisasta täyttää se, joten et rajoita ennakoivasti rahoitusvaihtoehtojasi. Tutustu luetteloon osallistuvat ohjelmat ennen kuin päätät olla suorittamatta sitä - saatat löytää ohjelman tai koulun, josta olet kiinnostunut!

Jos haet johonkin osallistuvaan kouluun (tai apurahoihin), niillä on omat määräajat PROFIILIN lähettämiselle. On erittäin tärkeää, että noudatat tätä määräaikaa, jos haluat tulla hyväksytyksi institutionaaliseen taloudelliseen tukeen . Jotkut koulut voivat pyytää sitä yliopistosovellusten saapumisaikana.

länsi -virginian yliopiston tulokset

PROFIILIN lähettäminen

Jos aiot suorittaa PROFIILIN, sinun on annettava yksityiskohtaiset opiskelijoiden ja vanhempien taloudelliset tiedot. Kerää seuraavat paperit sekä sinulle että vanhemmillesi nopeuttaaksesi hakuprosessia :

 • Nykyisten ja edellisten vuosien veroilmoitukset
 • W-2-lomakkeet ja muut tietueet kuluvan vuoden tuloista
 • Tietueet verottomista tuloista ja eduista kuluvana ja edellisenä verovuonna
 • Nykyiset tiliotteet
 • Kirjaa säästöistä, osakkeista, joukkovelkakirjoista, säätiöistä jne.

Tähän hakemukseen liittyy maksuja - yksi maksu sen tosiasiallisesta lähettämisestä (joka sisältää yhden kouluraportin) ja 25 dollarin maksu raporttien luomiseksi muille kouluille. Pienituloisille opiskelijoille on maksuvapautuksia.

Jos haluat lisätietoja CSS-/rahoitusapuprofiilista, tutustu tähän kattava opas tai interaktiivinen esitys .

Vaihe 2: FAFSA

body_fafsa

FAFSA: Ehkä tärkein osa taloudellisen avun prosessia.

FAFSA on liittovaltion opiskelija -avun ilmainen sovellus. Kuten aiemmin mainitsin, tämä yksi sovellus avaa paljon mahdollisia tukimahdollisuuksia.

FAFSA avataan joka vuosi 1. lokakuuta seuraavalle lukuvuodelle (jos esimerkiksi aloitat opiskelun syksyllä 2021, voit lähettää FAFSA -hakemuksesi aikaisintaan 1.10.2020).

Muutaman päivän kuluttua hakemuksesi lähettämisestä saat niin kutsutun SAR -raportin (opintotukiraportti), jossa esitetään erilaiset liittovaltion tuet, joihin olet oikeutettu.

Jos olet kiinnostunut Perkinsin lainasta, sinun on tarjottava lainaa suoraan koulusi kautta. Monet koulut käyttävät FASFA: sta saatuja tietoja myöntääkseen omaa apuaan, varsinkin jos he eivät käytä CSS-/rahoitusapuprofiilia.

Joten milloin sinun pitäisi todella lähettää FAFSA? Vaikka määräaika on melko myöhässä (esim. Lukuvuoden 2020-2021 määräaika on 30. kesäkuuta 2020), sitä sovelletaan mahdollisimman lähellä 1. lokakuuta. Jotkut ohjelmat ovat ensin tullutta palvellaan, joten jos haet aikaisin, et menetä mahdollisia rahoitusmahdollisuuksia.

FAFSAn lähettäminen

Hakemuksen täyttämiseksi tarvitset yksityiskohtaisia ​​taloudellisia tietoja sekä itsellesi että vanhemmillesi, mukaan lukien:

 • W-2-lomakkeet
 • Veronpalautukset
 • Tiedot verottomista tuloista ja eduista

Hakemus itse kestää 2-3 tuntia, ja sen voi lähettää verkossa. 'Tulosten' - oppilasraportin, jossa hahmotellaan liittovaltion avun saaminen, saaminen kestää noin kolme päivää. Voit jopa arvioida kelpoisuutesi ennen hakemuksen käyttöä FAFSA4 -pyörä .

Tarkempia tietoja FAFSA: n lähettämisestä saat Pell Grant -oppaastamme.

Vaihe 3: Rahoitusavustuskirje

Kun olet päässyt oppilaitokseen, koulu kokoaa taloudellisen tuen myöntämiskirjeen - jos huomaat, että haluat taloudellista apua. Sinun ei tarvitse hyväksyä tai hylätä mitään pääsytarjousta, ennen kuin olet pystynyt käymään läpi koulun rahoitusapupaketin . Voit käyttää palkintosummia laskeaksesi nettokustannuksesi tai mitä sinun on maksettava taskustasi käydäksesi kyseistä koulua.

Jos taloudellisen avun kirjeessäsi on lainoja, sinun ei tarvitse hyväksyä lainkaan sellaisia, joihin et ole tyytyväinen. Kerro taloudellisen avun toimistollesi, mitkä palkinnot haluat ottaa (pro vihje: ota kaikki apurahat ja apurahat) ja mitä palkintoja et.

Nettokustannusten laskeminen

 • Selvitä koulun todistus (Osallistumismaksu). Tämä luku sisältää lukukausimaksut, maksut, kirjat, kuljetuksen, huoneen ja hallituksen. Jos sitä ei ole mainittu taloudellisen tuen kirjeessä, käänny Googlen tai rahoitustukitoimiston puoleen. Lisätietoja kuluista oppaassamme siitä, mitä korkeakoulu todella maksaa.
 • Vähennä rahoitusapupaketissa luetellut apurahat ja apurahat CoA: sta . Tämä on ilmaista rahaa, jonka koulusi ja/tai valtiosi myöntää sinulle.
 • Luku, joka sinulla on tällä hetkellä, on taskukustannuksesi . Jos tämä ei ole edullinen, tämä ei välttämättä ole se, mitä sinun on maksettava juuri nyt käydä tätä koulua.
 • Vähennä kaikki liittovaltion lainat tarjottavista kustannuksista . Näillä lainoilla on yleensä alhaiset korot ja hyvät takaisinmaksuehdot.
 • Vähennä kaikki työ-opintosuoritukset . Monilla opiskelijoilla on töitä lukuvuoden aikana, jotta he voivat kattaa osan yliopistokuluista. Työn opiskelu helpottaa työnhakua.
 • Jäljellä oleva summa on se, joka sinun on maksettava käydäksesi koulua yhden vuoden ajan . Jos tämä summa ei edelleenkään ole hallittavissa ja olet tyytyväinen ajatukseen ottaa lisää lainaa, voit harkita yksityisiä lainoja kattaaksesi osan saldosta.

Kuinka paljon apua saat?

body_cash

Selvitetään, kuinka paljon apua saat käsiin.

Tämä on todellinen kysymys, eikö? Jos aiot käydä läpi kaikki vaikeudet hakea taloudellista tukea, haluat, että tulokset ovat sen arvoisia.

Saamasi avun määrä riippuu kahdesta päätekijästä :

# 1 : Taloudellinen tarve ja
# 2 : Mihin kouluun menet

Hyvin pienituloiset opiskelijat, jotka käyvät kouluja, joilla on hyvät taloudelliset tukiohjelmat, voivat saada kaiken rahoitustarpeensa - kaikki avustukset, ei lainoja. Esimerkiksi Harvard ei odota perhemaksuja perheiltä, ​​jotka ansaitsevat alle 60 000 euroa vuodessa, vaikka he silti odottavat opiskelijoiden osallistuvan pieneen määrään opiskelijatyön kautta. On muitakin kouluja, jotka väittävät täyttävänsä kaikki opiskelijoiden tyydyttämättömät tarpeet.

Jos sinulla on suuri taloudellinen tarve, mutta valitset koulun, jolla on vähemmän antelias rahoitusapuohjelma, sinulta saatetaan odottaa maksavan paljon taskustaan. Erityisesti valtion kouluissa on yleensä paljon korkeampia tarrahintoja valtion ulkopuolisille asukkaille, joten vaikka saatkin suurimman mahdollisen liittovaltion Pell-apurahan (6345 dollaria), saatat olla koukussa erittäin suurella rahasummalla .

Jos sinulla ei ole paljon taloudellista tarvetta, voit silti saada taloudellista tukea koulujen kautta, joilla on hyviä ohjelmia. Harvard taas antaa esimerkkinä jonkinlaista taloudellista tukea noin 70 prosentille opiskelijoistaan. Et ehkä ole oikeutettu moniin apurahoihin, mutta saatat mahdollisesti saada halpakorkoisia valtionlainoja, kuten suoria tuettuja, tukemattomia ja PLUS-ohjelmia- niillä on vähemmän tiukat tukikelpoisuusehdot.

Mitä jos et saa tarpeeksi taloudellista apua?

Joskus, vaikka opiskelijat tekevät kaiken oikein, he päätyvät silti jumiin hintaan, johon heillä tai heidän perheillään ei ole varaa. Seuraavassa on muutamia vaiheita, joiden avulla voit sulkea kuilun siihen, mitä sinulla on varaa ja mitä sinulla on velkaa .

Sisäänkirjautuminen rahoitusaputoimistosta

Katso, voivatko he työskennellä kanssasi taloudellisen avun paketin kanssa. Älä suhtaudu siihen kuin tarjouskilpailuun - esimerkiksi menemällä kouluun toisen yliopiston rahoitusapupaketilla ja vaatimalla, että he vastaavat sitä, se ei yleensä lennä. Kerro heille, että olet kiitollinen paketista, mutta perheelläsi ei ole siihen varaa.

Käytä tätä tilaisuutta selittääksesi lieventäviä olosuhteita tai vaikeuksia, jotka vaikeuttavat korkeakoulun maksamista. Tuo konkreettisia lukuja ja laskelmia väitteidesi tueksi ja ole valmis keskustelemaan siitä, mitä esität voi olla varaa.

Hae apurahoja

Ihannetapauksessa aloitat stipendiohjelmien tarkastelun jo nuorena. Hae apurahoja Hail Mary tai varaohjelmana - älä luota apurahatuloihin ennen kuin olet todella ansainnut ne. Näin ollen apurahat (jopa pienet) voivat auttaa korkeakoulua edullisemmaksi. Ronald McDonald, Gates Scholars ja Hispanic Scholarship Fund -palkinnot ovat hyviä paikkoja aloittaa.

Harkitse kouluja, joilla on parempia tukipaketteja

Joskus opintolainojen raskas taakka ei kannata käydä tiettyä koulua, vaikka se olisi unelmakoulusi. Tee kustannus-hyötyanalyysi, jotta voit objektiivisesti miettiä, kannattaako yksi koulu ylimääräisiä dollareita etukäteen ja/tai lainoja pitkällä aikavälillä verrattuna toiseen kouluun, joka on edullisempi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.