Yksinkertainen selitys: Mikä on FAFSA?

Oletko kuullut lukio -ohjaajan tai muiden oppilaiden viittaavan siihen FAFSA ja et tiennyt mistä he puhuivat? Mikä on FAFSA, ja mitä sinun on tiedettävä siitä? No, jos toivot taloudellista tukea yliopistolle, on tärkeää, että tiedät FAFSA: sta.

minkä merkkien kanssa kaurisit tulevat toimeen

Tässä artikkelissa, Selitän, mikä on FAFSA, miksi se on tärkeä ja mitä tietoja tarvitset sen täyttämiseksi .Mikä on FAFSA?

FAFSA on lyhenne, joka tarkoittaa Ilmainen hakemus liittovaltion opiskelija -apuun . Korkeakoulut ja yliopistot määrittävät tämän lomakkeen avulla kelpoisuutesi liittovaltion, osavaltion ja korkeakoulun rahoittamaan taloudelliseen apuun, mukaan lukien apurahat, opintolainat ja työopinto-ohjelmat . Siksi, vaikka FAFSA on teknisesti hakemus liittovaltion- apua, sinun on täytettävä se saadaksesi osavaltio ja yliopiston sponsoroima myös taloudellista apua. Jos toivot mitään valtion tai koulun taloudellista tukea korkeakoululle, sinun on jätettävä FAFSA.

Miten FAFSA määrittää oikeutesi taloudelliseen tukeen? Yhdysvaltain opetusministeriö käyttää FAFSA: ta laskemaan Odotettu perheen panos eli EFC , yliopistolle. EFC on dollarin summa, joka kuvastaa sitä, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa korkeakoulusta seuraavana lukuvuonna . Mitä pienempi on EFC, sitä enemmän voit saada tukea. EFC määritetään tulojen, omaisuuden ja muiden kotitaloustietojen perusteella, joita sinua pyydetään toimittamaan FAFSA: ssa.

Mitä tietoja FAFSA: sta vaaditaan?

Voit tutustua FAFSAan laskentataulukko nähdäksesi kaikki tiedot, joita tarvitset FAFSA: n täyttämiseen oikein. Selitän nyt lomakkeeseen syötettävät tiedot.

Kansalaisuuden tila/ulkomaalaisen numero

Sinun on oltava Yhdysvaltojen laillinen asukas tai Yhdysvaltain kansalainen lähettääksesi FAFSA: n. Kuitenkin, jos olet laillinen maahanmuuttaja, sinulla on muita vaihtoehtoja saada taloudellista tukea yliopistolle.

Riippuvuuden tila

FAFSA -tarkoituksia varten suurin osa teistä katsotaan huollettaviksi, mikä tarkoittaa, että olette vanhempienne hoidossa . Kaikkien huollettavien on vastattava vanhempiaan koskeviin kysymyksiin FAFSA: ssa.

Erilaisten perhetilanteiden vuoksi tämä on FAFSAn määritelmä vanhemmista tämän lomakkeen täyttämiseksi:

  • 'Vanhempi' tarkoittaa biologista tai adoptiovanhempaa tai henkilöä, jonka valtio on määrittänyt vanhemmaksi (esimerkiksi jos vanhempi on mainittu syntymätodistuksessa).
  • Isovanhemmat, sijaisvanhemmat, lailliset huoltajat, vanhemmat sisarukset ja setät tai tädit eivät ole FAFSA: n vanhempia, elleivät he ole laillisesti adoptoineet sinua.
  • Jos lailliset vanhempasi asuvat ja ovat naimisissa toistensa kanssa, vastaa FAFSAn kysymyksiin molemmista.
  • Jos lailliset vanhempasi eivät ole naimisissa ja asuvat yhdessä, vastaa molempia koskeviin kysymyksiin.
  • Jos olet avioerossa tai erossa, kerro vanhemmastasi, jonka kanssa olet asunut eniten viimeisten 12 kuukauden aikana.
  • Jos et asunut toisen vanhemman luona enemmän kuin toinen, kerro tiedot vanhemmastasi, joka on antanut sinulle eniten taloudellista tukea viimeisten 12 kuukauden aikana tai viimeksi saamasi vuoden aikana.
  • Jos eronnut tai leskeksi jäänyt vanhempi on naimisissa uudelleen, anna myös tiedot isovanhemmistasi.

Taloustiedot

Huollettavien on ilmoitettava vanhempiensa tiedot, mukaan lukien vanhempiensa edellisvuoden oikaistu bruttotulo, valtiontuki, verottomat tulot ja muut taloudelliset edut .

Vanhempasi voivat ehkä käyttää IRS -hakutyökalu siirtämään veroilmoitustietonsa FAFSA -verkossa.

Myös, sinun on ilmoitettava edellisenä vuonna saamasi taloudelliset edut, vaikka olisit huollettavana .

Mitä tapahtuu, kun olet jättänyt FAFSA -tiedostosi?

Opiskelija -apuraportti

Kun annat FAFSA-tiedostosi, jos annat kelvollisen sähköpostiosoitteen, saat opiskelija-apuraporttisi tai SAR: n 3-5 päivän kuluessa . Ilman kelvollista sähköpostiosoitetta saat SAR-viestisi postitse 7–10 päivän kuluessa.

Illinoisin yliopiston keskimääräiset pisteet

SAR -laitteellasi on yhteenveto FAFSA -laitteestasi lähettämistäsi tiedoista yhdessä EFC -laitteesi kanssa . Muista, että EFC ei määritä korkeakouluilta saamasi avun määrää; se määrittää tuen määrän, jonka olet oikeutettu saamaan .

SAR -laitteessasi näkyvä EFC on laskelma, joka perustuu FAFSA -laitteeseesi antamiisi tietoihin. Jos SAR -laitteessasi on virheitä, voit korjata tiedot verkossa. Jos sovelluksesi on epätäydellinen, SAR -laitteesi ei sisällä EFC: tä, mutta se näyttää tekstin, joka määrittää mahdolliset ongelmat, jotka on ratkaistava. Tässä tilanteessa voit myös suorittaa FAFSA: n verkossa.

Rahoitusavustuskirjeet

FAFSA -luettelossasi mainitsemillasi oppilaitoksilla on pääsy tietoihisi sähköisesti yhden päivän kuluttua niiden käsittelystä. Korkeakoulut käyttävät FAFSA: n tietoja selvittääkseen, mitä taloudellista apua he tarjoavat sinulle.

Pian sen jälkeen, kun olet vastaanottanut ylioppilastutkintosi tai jopa korkeakoulujen hyväksymiskirjeet, saat taloudellista apua myöntäviä kirjeitä korkeakouluilta, jotka hyväksyivät sinut. Jos kuitenkin haet varhaista päätöstä tai varhaista toimintaa, saatat joutua odottamaan, kunnes tavanomaista päätöstä hakenut saavat hyväksymisilmoitukset saadakseen rahoitustuen myöntämiskirjeen.

Rahoitustuen myöntämiskirjeessä esitetään rahoitusapupaketisi, mukaan lukien avustuksina, valtionlainoina ja apurahoina tarjottavan tuen määrä. Vähennä sinulle tarjotun taloudellisen tuen määrä osallistumiskustannuksista ja voit määrittää tulevan lukuvuoden kulut .

Yleensä saat avustuskirjeet maaliskuussa tai huhtikuussa ja sinun on sitouduttava yliopistoon toukokuun 1.

Onko FAFSA pakollinen?

FAFSA vaaditaan vain, jos haluat saada liittovaltion taloudellista tukea. Muista, että useimmat osavaltiot ja korkeakoulut vaativat myös FAFSA: lta valtion tai korkeakoulun rahoittamaa apua.

Jos sinulla tai vanhemmillasi on varaa maksaa koko osallistumismaksu korkeakouluille, joihin haet, sinun ei tarvitse tehdä FAFSA -hakemusta. Jos oppilaitokset päättävät EFC-tietojesi perusteella, että sinulla on varaa maksaa kaikki osallistumiskustannukset, et todennäköisesti saa tarpeeseen perustuvaa apua, vaikka jättäisitkin FAFSA-hakemuksen .

Lisäksi, jos olet saanut stipendin, joka tekee ylimääräisen taloudellisen tuen tarpeettomaksi, sinun ei tarvitse jättää FAFSAa.

miljoona on kuinka monta nollaa

Muista, että riippumatta siitä, haetko FAFSAa, sinä tai vanhempasi voivat silti ottaa lainaa kattaakseen yliopistokustannukset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset