Simile vs metafora: 1 suuri ero

feature_woman_writing_story

Oletko koskaan miettinyt, mikä tekee luovasta kirjoittamisesta, luova ? Suuri osa luovaa kirjoittamista on keksimässä pakottava tapa ilmaista jotain. Vertaukset ja vertaukset voivat olla erityisen hyödyllisiä yritettäessä tehdä tämä. Mutta mitä vertaukset ja vertaukset tarkalleen ottaen ovat? Mikä tärkeintä, mikä on tärkein ero vertauksen ja vertauskuvan välillä?

Tämä kattava vertailu- ja vertausopas vastaa molempiin kysymyksiin ja antaa sinulle useita esimerkkejä, jotta voit oppia erottamaan nämä kaksi kirjallisuutta. Tämä artikkeli sisältää myös keskeisiä vinkkejä vertausten ja metaforien käyttämiseen omassa kirjoituksessasi.Simile vs metafora: miten ne eroavat toisistaan?

Sekä vertaukset että vertaukset ovat kirjallisia välineitä, joita kirjoittajat käyttävät vertaa kahta eri asiaa, ideoita, tekoja jne. ei-kirjaimellisesti. Näillä kahdella vertailukohdalla on tyypillisesti yksi yhteinen asia, mutta ne ovat kaikilta osin täysin erilaisia.

Ihmiset käyttävät vertauksia ja vertauksia tehdäkseen kirjoituksistaan ​​kuvaavampia, vakuuttavampia, runollisempia ja painokkaampia. Samankaltaiset ja vertauskuvalliset ovat käytetään usein kaunokirjallisuudessa/proosassa, runoudessa ja laulujen sanoissa.

Joten mikä on tärkein ero vertauksen ja vertauksen välillä? Vaikka nämä kaksi laitetta ovat hyvin samanlaisia-molemmat palvelevat täsmälleen samaa tarkoitusta vertailla kahta eri asiaa kuviollisella (ei-kirjaimellisella) tavalla- vertaukset ja vertaukset ovat ei identtinen.

Vertailu on eräänlainen metafora, joka käyttää nimenomaan sanoja '' kuten '' tai '' kuin '' vertaamaan kahta asiaa. Tämä on yleensä muodossa 'A on kuin B' tai 'A on kuten ( lisää adjektiivi ) hahmona B. '

Sitä vastoin, vertauskuvissa ei käytetä sanoja 'kuten' tai 'kuten'. Vertailun vuoksi voit esimerkiksi kirjoittaa 'A on B', vaikka A ei ole kirjaimellisesti sama asia kuin B.

Tärkein otos tässä on se kaikki vertaukset ovat metaforia mutta ei kaikki vertaukset ovat vertauksia.

6 Esimerkkejä todellisista simileistä ja metaforista

Jotta voisimme ymmärtää vertauksen ja vertauskuvan välisen eron, tarkastelemme kuutta esimerkkiä näistä kahdesta.

Esimerkkejä metaforoista

Alla on kolme esimerkkiä kuuluisista metaforoista. Muistutuksena metaforat vertaavat kahta asiaa ilman käyttämällä sanoja 'kuten' tai 'kuten'.

Metafora Esimerkki 1

Silmät ovat sielun ikkunat.

esimerkkejä uc: n henkilökohtaisista lausunnoista

Monet kuuluisat sanonnat ja idiomaattiset lauseet ovat metaforien muodossa, joissa merkitys ei ole kirjaimellinen vaan oletettu vertailun kautta.

Et selvästikään voi kirjaimellisesti nähdä ihmisen sielua hänen silmiensä kautta; tässä on siis se, että silmät ja ilme voivat paljastaa kyseisen henkilön todelliset tunteet tai luonteen. Tässä mielessä, silmät ovat samanlaisia ​​kuin ikkunat, koska ne voivat paljastaa tietoa tarkkailijalle.

Metafora Esimerkki 2

'Mutta ikuinen kesäsi ei katoa'-William Shakespeare, Sonetti 18

Tämä runorivi on peräisin yhdestä William Shakespearen rakastetuimmista soneteista, jota usein kutsutaan 'Vertaanko sinua kesäpäivään?'

Tässä runossa Shakespeare vertaa nuoren miehen kauneutta lämpimään kesäpäivään. Tässä nimenomaisessa linjassa puhuja väittää, että miehen 'ikuinen kesä' ei lopu koskaan, mikä tarkoittaa, että puhuja uskoo miehen olemus elää näiden sanojen kautta.

body_william_shakespeare_portrait Shakespeare oli metaforien ystävä- ja ilmeisesti korvakorut.

Metafora Esimerkki 3

'' Syy, kulta, olet ilotulitus / Tule, anna värien räjähtää ''-Katy Perry, Ilotulitus

Megahittikappaleessaan 'Firework' Katy Perry vertaa metaforaa 'sinua' (kuuntelijaa) ilotulitukseen. Ilotulitusvälineet ovat kirkkaita, kiehtovia ja huomiota herättäviä, joten seuraus tässä on se Myös sinä olet tärkeä ja sinun on luotettava tuomaasi arvoon.

Esimerkkejä Similesistä

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä kuuluisista vertauksista. Muista, että vaikka vertailut suorittavat saman tehtävän kuin metaforit, koska ne vertaavat kahta eri asiaa, aina käyttää vertailussa sanoja 'kuten' tai 'tykkää', kun taas metaforat eivät.

Esimerkki 1

Isä käyttää aina silmälaseja. Ilman heitä hän on sokea kuin lepakko.

Yllä oleva vertaus 'sokea kuin lepakko' on erityisen tunnettu sanonta, jossa verrataan henkilön kyvyttömyyttä nähdä (väitetty) lepakoiden sokeus , jotka metsästävät saalista ensisijaisesti käyttämällä kaikuluotausta näön sijaan.

Pohjimmiltaan tämä vertaus tarkoittaa sitä, että jonkun kyky nähdä on melko huono. (Huomaa, että tätä sanontaa ei yleensä käytetä kuvaamaan ihmistä, joka on todella sokea-se on tarkoituksella hyperbolista!)

Tässä esimerkissä, vaikka isä ei ilmeisesti ole sokea-hän käyttää vain silmälaseja nähdäkseen-tämä vertaus viittaa siihen, että hänen kykynsä nähdä asiat selvästi ilman lasit ovat järkyttävän (ja jopa naurettavan) alhaisia, mikä on verrattavissa lepakon kyvyttömyyteen nähdä selkeästi.

Esimerkki 2

'Vaeltelin yksinäisenä kuin pilvi / joka kelluu korkealla Valesilla ja kukkuloilla'-William Wordsworth, 'Vaeltelin yksinäisenä kuin pilvi'

Olet ehkä jo lukenut tämän kuuluisan runon englannin tunnilla. Nämä kaksi riviä, joista ensimmäinen sisältää vertauksen 'yksinäinen kuin pilvi', ovat peräisin William Wordsworthin kuuluisasta 1807 runosta 'Minä vaeltelin yksinäisenä pilvenä'.

Tässä oleva vertaus vetää ainutlaatuisen ja vakuuttavan vertailun puhujan yksinäisyyden, joka vaeltaa ympäriinsä ilman säestystä, ja pilven 'yksinäisyyden' välillä, joka leijuu taivaalla yksinään.

merkintä: Tämä vertaus käyttää toista kirjallista laitetta nimeltä henkilöitymä, jossa elottomalle esineelle annetaan ihmismaisia ​​ominaisuuksia. Tässä tapauksessa pilvi 'vaeltaa' aivan kuten ihminenkin.

Esimerkki 3

'Äitini sanoi aina, että elämä oli kuin suklaarasia. Et koskaan tiedä mitä saat. '-Tom Hanks sisään Forrest Gump

Vaikka et ole kova Han Tom -fani, olet todennäköisesti kuullut tämän ikimuistoisen linjan vuoden 1994 klassikosta Forrest Gump .

Ilmaus 'elämä oli kuin suklaapatukka' on selkeä vertaus siinä, että 'elämää' verrataan 'suklaarasiaan', jossa käytetään sanaa 'kuten' (mikä osoittaa jälleen kerran, että tämä on vertaus, ei metafora).

Tämän vertauksen merkitys selitetään selvästi seuraavassa lauseessa: 'Et koskaan tiedä mitä saat.' Toisin sanoen, elämä on satunnaista ja salaperäistä samalla tavalla kuin suklaarasia. Et voi ennustaa, millaista suklaata saat,aivan kutenet voi ennustaa mitä elämässäsi tapahtuu.

body_box_of_cocolates Niin kauan kuin se ei ole niin outoa, pehmeää, kirsikka täynnä suklaata, olen hyvä.

Simile vs metafora tietokilpailu

Tässä on lyhyt vertailu ja metafora -tietokilpailu nähdäksesi, tiedätkö todella näiden kahden kirjallisen laitteen välisen eron.

Merkitse X jokaisen ilmauksen kohdalle 'metafora' tai 'vertaus' sen mukaan, onko sillä mielestäsi metafora vai vertaus. Huomaa, että lause voi sisältää molemmat vertauskuva ja vertaus, tai ei kumpikaan !

Lause

Metafora

Samankaltaisia

1. 'Mutta pehmeä, mikä valo tuon ikkunan läpi rikkoutuu? / Se on itä, ja Julia on aurinko. ''- WilliamShakespeare, Romeo ja Juulia

2. Köyhä, kätesi ovat kylmät kuin jää!

3. 'Vanhat amerikkalaiset naiset, jotka nojaavat keppeihinsä, lueteltiin minua kohti kuin Pisan tornit.'-Vladimir Nabokov, Lolita

4. 'Kuolema on villi yö ja uusi tie.'-Emily Dickinson

5. Laulu oli joukko kirkkaita värejä, jotka pyörivät ilmassa. Kuten lääke, se sai pojan elpymään melkein heti.

6. 'Tuli pois, tuli pois / Ammut minut alas, mutta en putoa / Olen titaani'-David Guetta ft. Sia, 'Titanium'

7. Tuo tyttö siellä näyttää paljon siskoltani.

8. 'Aivan kuin koi liekkiin vetäytyneenä / Voi, sinä houkuttelit minut sisään, en voinut aistia kipua'-Shawn Mendes, ompeleet


Vastaukset

 1. Metafora
 2. Samankaltaisia
 3. Samankaltaisia
 4. Metafora
 5. Molemmat
 6. Metafora
 7. Ei kumpikaan
 8. Samankaltaisia

Vastaa selityksiin

1. 'Mutta pehmeä, mikä valo tuon ikkunan läpi rikkoutuu? / Se on itä, ja Julia on aurinko. ''-William Shakespeare, Romeo ja Juulia

Tässä Shakespearen klassisessa linjassa Romeo ja Juulia Romeo havaitsee valon, joka tulee Julian makuuhuoneesta, jolloin hän vertaa Julietta auringonnousuun-kuva, joka herättää ihmetyksen, toivon ja onnen tunteen.

Koska Romeo ei käytä sanoja 'kuten' tai 'kuten' tämä rivi on metafora.

2. Köyhä, kätesi ovat kylmät kuin jää!

Tässä puhuja vertaa kuuntelijan käsien alhaista lämpötilaa (kirjaimellisesti) jääkylmään ilmaisulla 'kylmä kuin jää'. Tätä sanontaa käytetään yleisesti osoittamaan, että henkilö tai esine on erittäin kylmä kosketukseen (vaikka kuvattava asia ei todennäköisesti ole kirjaimellisesti sama tarkka jään lämpötila).

Sanaa 'as' käytetään vertailun tekemiseen, joten tämä esimerkki on vertauskuva.

body_frozen_bubbleTämä kupla on kirjaimellisesti kylmä kuin jää.

3. 'Vanhat amerikkalaiset naiset, jotka nojaavat keppeihinsä, lueteltiin minua kohti kuin Pisan tornit.'-Vladimir Nabokov, Lolita

Tämä kauniisti kuvaava lause Vladimir Nabokovin kiistanalaisesta romaanista vuonna 1955 Lolita vertaa vanhojen kumareiden naisten kuvaa Pisan kaltevaan torniin, joka on historiallinen italialainen rakennus, joka on kuuluisin huomattavasta kallistuksestaan.

Koska Nabokov käyttää sanaa 'tykkää' vertailussa naisten ja 'Pisan tornien' välillä, tämä lause on vertauskuva.

4. 'Kuolema on villi yö ja uusi tie.'-Emily Dickinson

kuinka selvittää luokkasi sijoitus

Kuuluisa amerikkalainen runoilija Emily Dickinson kirjoitti tämän vakavan, vaikkakin huolestuttavan lauseen kirje, joka on kirjoitettu vuonna 1869 . Dickinson vertaa kuolemaa 'villiin yöhön ja uuteen tielle', mikä viittaa siihen, että kuolema on luonnollinen toimintatapa elämässä.

Koska vertailussa ei käytetä sanoja 'kuten' tai 'kuten', se on metafora.

5. Laulu oli joukko kirkkaita värejä, jotka pyörivät ilmassa. Kuten lääke, se sai pojan elpymään melkein heti.

Tässä esimerkissä käytetään sekä vertausta että vertausta ilmaista pojan yleisiä myönteisiä tunteita kuunnellessaan tiettyä kappaletta.

Ensimmäinen lause on metafora: kappaletta, jota hän kuuntelee, kuvataan 'joukko kirkkaita värejä', vaikka musiikki ei todellisuudessa näy ihmissilmälle. Koska tämä vertailu ei käytä sanoja 'kuten' tai 'kuten', se on yksinkertainen metafora.

Toinen lause tekee kuitenkin toisen vertailun, tällä kertaa käyttämällä sanaa 'kuten'. Kappaleen kuvataan olevan 'kuin lääke', koska se saa pojan tuntemaan olonsa paremmaksi-lääkkeillä pitäisi olla sama vaikutus ihmisiin, kun he ovat sairaita. Koska sanaa 'kuten' käytetään, tämä toinen lause on vertauskuva.

6. 'Tuli pois, tuli pois / Ammut minut alas, mutta en putoa / Olen titaani'-David Guetta ft. Sia, 'Titanium'

Tämä rivi, joka on otettu David Guettan vuoden 2011 hittikappaleen 'Titanium' kuorosta, kuvaa kaiutinta erittäin vahvana metallititaanina. Tämä kuva kertoo meille, että kaiutin on todella samanlainen kuin titaani, koska hän on sekä vahva että kestävä.

Koska täällä ei ole 'kuten' eikä 'kuin', tämä lyriikka on esimerkki metaforasta.

7. Tuo tyttö siellä näyttää paljon siskoltani.

Tässä esimerkkilauseessa 'tytön' fyysistä ulkonäköä verrataan puhujan sisareen. Vaikka saatat houkutella sanomaan, että tämä on vertaus, koska se käyttää sanaa 'kuten', olisit väärässä!

Täällä ei ole vertausta tai vertausta. Tässä näkemäämme 'tykkäämistä' käytetään edelleen vertailun tekemiseen, mutta se on kahden vertailu samankaltaisia asioita (kaksi tyttöä). Muista, että minkä tahansa vertauksen tai vertauksen perusta on, että sinun on vertailtava kahta vertaansa vailla asioita.

body_docks_same Ankan vertaileminen toiseen ankkaan ei anna sinulle vertausta, mutta antaa sinulle tonnin riitelyä.

8. 'Aivan kuin koi liekkiin vetäytyneenä / Voi, sinä houkuttelit minut sisään, en voinut aistia kipua'-Shawn Mendes, ompeleet

Tämä rivi tulee Shawn Mendesin nauhoittamasta vuoden 2015 pophitistä Stitches. Tässä puhuja kuvailee rakastajansa hämmästyttäneen häntä vertailemalla hänen tilannettaan '' liekin vetämään koiin ''.

Koska hän käyttää sanaa 'kuten' tässä rivissä, tämä lyriikka on esimerkki vertauksesta.

Similesin ja metaforien käyttäminen kirjoittamisessa: 4 vinkkiä

Nyt kun olemme käyneet läpi vertauksen ja vertauksen tärkeimmän eron, katsotaanpa neljää vinkkiä, jotka on pidettävä mielessä, kun haluat käyttää yhtä näistä kirjallisuuden työkaluista omassa kirjoituksessasi.

# 1: Vältä kliseitä

Yksi iso vinkki, jonka haluat muistaa kirjoittaessasi mitä tahansa-onko se runo vai tarina-on välttää kliseisiä vertauksia ja vertauksia mahdollisimman paljon.

Käytä kliseisiä metaforoja kirjoituksissasi yleensä osoittaa lukijoille, että et pidä tarpeellisena käyttää aikaa alkuperäisten vertailujen keksimiseen; sitä tulkitaan usein myös siten, että sinulla ei ole luovuutta ja olet laiska kirjoittaja.

Kliseihin kuuluvat kaikki liikaa käytetyt sanonnat tai idiomaattiset ilmaisut, kuten seuraavat:

 • Vahva kuin härkä
 • Sairas kuin koira
 • Aika rientää
 • Helvetin kuuma
 • Valkoinen kuin lumi
 • Pelästynyt kuollakseen
 • Kalat pois vedestä
 • Kuin kaksi marjaa

Tarkista tällä sivustolla on pidempi luettelo vältettävistä kliseistä .

Vaikka sinun pitäisi yleensä välttää tällaisten sanojen käyttöä, jos kirjoitat vuoropuhelua tarinalle, tällaiset puhekieliset ilmaukset olisivat täysin käyttökelpoisia, varsinkin jos yrität kaapata realistisemman keskustelun ihmisten välillä.

Niin sanottua, ehdottomasti yrittää vältä kliseiden käyttöä kuvauksissa ja esittelytiloissa. Omien vertailujen ja vertauskuvien keksiminen tekee kirjoituksestasi luovempaa, aitompaa ja vaikuttavampaa.

#2: Älä käytä liikaa vertauksia ja vertauksia

Varo käyttämästä vertauksia ja vertauksia liikaa kaikentyyppisissä kirjoituksissasi.

On selvää, että määritelmä siitä, mikä on kuviokielen liiallinen käyttö, vaihtelee henkilön mukaan. Jotkut tunnetut kirjailijat todellakin pitävät metaforoista ja pitävät kukkaisista kohdista, toiset taas haluavat välttää niitä mahdollisimman paljon à la Ernest Hemingway.

Riippumatta haluamastasi kirjoitustyylistä, et halua tekstisi olevan epäselvä, sekava tai täysin vailla konkreettista sisältöä. 90 -prosenttisesti metaforinen kohta väsyttää ja hämmentää lukijoita paljon todennäköisemmin kuin vaikuttaa tai inspiroi heitä.

Lisäksi, liiallinen kuviollinen kieli heikentää kunkin metaforin vaikutusta, ja haluat näiden olevan erityisen voimakkaita. Joten astu kevyesti ja erehdy aina vähemmän on enemmän!

#3: Varmista, että vertailu on järkevä

Vaikka kahden vertailtavan asian vertauskuvassa tai vertailussa pitäisi olla melko erilaisia, sinun on varmistettava, että niiden välillä on edelleen jotain vastaavaa, jotta vertailu olisi lukijan kannalta järkevää ja voidaan helposti ymmärtää ja tulkita.

Jos esimerkiksi yrität kuvata vastikään leivottujen suklaakeksien herkullisen, houkuttelevan tuoksun, ei todellakaan olisi järkevää verrata sitä roskakorin hajuun tai muuhun tunnetusti karkeaseen ja haisevaan.

Samoin, näiden kahden asian välisen yhteyden on oltava heti selvä lukijalle. Jos kirjoittaisit: 'Hän näytti yhtä mukavalta kuin pingviini', lukijoilla ei todennäköisesti olisi aavistustakaan siitä, miten tämä mukava olo liittyy erityisesti pingviineihin. Sen sijaan voit kirjoittaa: 'Hän näytti yhtä mukavalta kuin pingviini jäällä', koska pingviinit viihtyvät parhaiten kylmissä ja jäisissä olosuhteissa.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää vertausta tai metaforia ironisen tai sarkastisen lausunnon tekemiseen. Sano yllä olevassa esimerkissä, että haluat osoittaa, kuinka epämukava mies on. Tämä tarkoittaa, että voit kirjoittaa jotain, 'Hän näytti yhtä mukavalta kuin pingviini Miamin eläintarhassa'. Koska pingviinien luonnollinen elinympäristö on (paljon kylmemmällä) Etelämantereella, ironia tässä on, että mies on selvästi ei mukava samalla tavalla kuin pingviinien täytyy tuntea itsensä kuumassa häkissä.

Jos et ole varma, onko kirjoittamasi vertaus tai vertaus järkevä, pyydä perheenjäsentä tai ystävää lukemaan se (mieluiten kontekstissa) ja katso, kykenevätkö he ymmärtämään tarkoituksen, jonka yrität tehdä sillä.

body_baby_penguin Ole yhtä mukava (ja ihanan pörröinen) kuin nämä vauvapingviinit.

#4: Vältä tarttumasta ensimmäiseen metaforaan, jonka ajattelet

Tämä viimeinen vinkki on tarkoitettu vakaville kirjailijoille, ja sen sain omalta luovalta kirjoittamisprofessoriltani yliopistossa. Perusasia tässä on se sinun ei pitäisi koskaan tuntea pakko mennä ensimmäisen metaforan tai vertauksen kanssa, jonka keksit.

Kun ihmiset kirjoittavat tarinoita, he voivat houkutella pitäytymään ensimmäisessä 'älykkäässä' metaforassa tai vertauksessa, jota he ajattelevat-mutta usein näitä lauseita voidaan parantaa huomattavasti ja tehdä niistä selkeämpiä ja osuvampia.

Mutta onko todella huono pitää kiinni ensimmäisestä metaforasta, jonka ajattelet? Ei tietenkään! Joskus ihmiset tehdä keksi hämmästyttäviä vertauksia heti ja lopulta pitää ne sellaisina kuin ne ovat, jopa tekstin lopullisessa versiossa.

Mutta tämä ei varmasti pidä paikkaansa useimpien ihmisten kohdalla. Todellisuudessa, parhaat kirjoittajat ovat niitä, jotka käyttävät aikaa lauseiden ja kohtien lukemiseen, säätämiseen ja parantamiseen He ovat kirjoittaneet metaforoja ja vertauksia.

Kaiken tämän tekeminen antaa sinulle paitsi harjoittaa vertauksia ja vertauksia, mutta myös auttaa sinua tottumaan pitkäaikaiseen, vaikkakin kannattavaan prosessiin, joka on luova kirjoittaminen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.