Pitäisikö sinun suorittaa online-AP-kursseja? 12 Hyödyt ja haitat

lehdet-970188_640.jpg

On useita syitä, miksi haluat ehkä käydä online-AP-kursseja. Ehkä koulusi ei tarjoa kaikkia kursseja, joihin haluat osallistua. Ehkä olet kotikoulu. Tai ehkä haluat tehdä vähän ylimääräistä akateemista työtä näyttääksesi korkeakouluille, mistä olet intohimoinen.

Mutta on paljon harkittavaa, ennen kuin ryhdyt syöksymään ja mahdollisesti pudottamaan muutama sata dollaria luokalle. Opastan sinut perustietoihin online-AP-kursseista, joistakin eduista ja haitoista, kenen tulisi ottaa ne huomioon ja kuinka valita kurssit, jos päätät osallistua AP-kurssiin verkossa. Lopuksi esitän joitain lyhyt näkemyksiä joistakin suosituimmista kursseista.Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on online-AP-luokka?

Online-AP-luokan on tarkoitus jäljitellä henkilökohtaisen AP-kurssin materiaalia ja työmäärää ja valmistautua AP-tenttiin. Sinulla on lukemisia, luentoja, tietokilpailuja ja tenttejä aivan kuten tavallisessa koulussa, mutta kaikki viestinnät opettajan (ja mahdollisesti muiden opiskelijoiden kanssa kurssista riippuen) tapahtuvat tietokoneen kautta, todennäköisesti sähköpostitse, videopuhelun, ja / tai virtuaaliluentoja.

Totuus on, että jokainen AP-luokka, jonka voisit käyttää verkossa, tulee olemaan hieman erilainen, minkä vuoksi, jos päätät ottaa yhden (tai useamman), on erittäin tärkeää tutkia, mihin kurssiin ilmoittautua. Jotkut ovat akkreditoitu College Board, kun taas jotkut eivät. Jotkut ovat ilmaisia, kun taas jotkut maksavat lähes 1000 dollaria pop. Jotkut ovat olennaisilta osin luokiteltuja itsenäisiä tutkimuksia, kun taas toiset ovat määrittäneet virtuaalikurssin kokousajat.

Siitä huolimatta AP-kurssien suorittamisessa verkossa on vielä joitain yleisiä etuja ja haittoja.

AP-kurssien online-käytön 6 hyötyä

Online-AP-kurssin suorittamisella on kuusi keskeistä hyötyä.

 • # 1: Sinä pystyt ota AP-luokkia, joita koulusi ei tarjoa .

 • # 2: Sinun pitäisi pystyä ansaita luottoa lukion valmistumiseen , vaikka se voi olla vain hyväksytty / hylätty luottokortti virallisessa lukion transkriptiossa.

 • # 3: Sinulla on joitain joustavuutta, kun saat työn tehtyä , joten jos sinulla on epätavallinen aikataulu, verkkokurssi voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

 • # 4: Saatat pystyä olla yhteydessä samanhenkisiin opiskelijoihin, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet . Tämä voi olla erityisen suuri etu, jos olet kotikoulu tai asut maaseudulla.

 • # 5: Asuinpaikkasi mukaan saatat pystyä ota luokka ilmaiseksi . Monissa osavaltioissa on ainakin yksi ohjelma, joka on ilmainen tai edullinen asukkaille.

 • # 6: Jos olet itse motivoitunut, voit nauttia puoliksi itsenäisen tutkimuksen muodosta monista luokista.

  maailman harvinaisin silmien väri

6 haittaa AP-kurssien suorittamiselle verkossa

Hyödyistä huolimatta online-AP-kurssin suorittamisessa on joitain keskeisiä haittoja.

 • # 1: Luokka voi lisätä tai ei lisätä virallista lukion GPA: ta. Jotkut lukiot asettavat kirjeen arvosanan transkriptiollesi, jotkut eivät lasketa luokkaa ollenkaan, ja jotkut antavat sinun laskea luokan hyvitykseksi, mutta vain hyväksytty / hylätty.

 • # 2: Jotkut näistä luokista ovat kalliita. Luokasta ja motivaatiotasosta riippuen saattaa olla järkevämpää itse opiskella AP-testiä varten ja sitten suorittaa tentti.

 • # 3: Jos asut maaseudulla, sinun on vielä löydettävä tiili- ja laastikoulu, jossa voit suorittaa kokeen . Tämä ei välttämättä ole huono asia, mutta se on jotain, joka sinun on pidettävä mielessä - verkkokurssi ei sovi sinulle tenttijärjestelyjäsi.

 • # 4: Jos sinulla on vaikea saada työtä tehtyä ilman valvontaa, verkkokurssi ei välttämättä ole riittävästi vastuullisuutta työn suorittamiseksi ja todella oppia jotain luokalta, puhumattakaan valmistautumisesta tenttiin.

 • # 5: Jotkut luokat ovat enimmäkseen tekstipohjaisia ​​eivätkä kovin vuorovaikutteisia , joten jos se kuulostaa houkuttelevalta tavalta oppia, se ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle.

  mikä gpa on b+
 • # 6: Joitakin luokkia on kritisoitu siitä, että ne ovat helppo A ei tosiasiallisesti valmista sinua AP-tenttiin . Lue arvostelut ja tutkimus huolellisesti!

Kaiken tämän mielessä, miten päätät, pitäisikö sinun osallistua AP-luokkiin verkossa?

globe-967305_640.jpg

Internetin taikuuden ansiosta maailma on luokkahuoneesi! Se oli kovaa, anteeksi.

Ovatko online-AP-luokat minulle sopivia? 8 mahdollista syytä ottaa yksi

Suurin kysymys, jonka sinun on kysyttävä itseltäsi, kun päätät suorittaa AP-kursseja verkossa, on: 'Miksi teen tämän?' Katso joitain mahdollisia vastauksia ja ajatuksiani alla.

# 1: Kouluni ei tarjoa AP-luokkaa, joka on mielestäni mielenkiintoinen, arvokas tai tärkeä

Tämä on hyvä syy ottaa AP-luokka verkossa! Jos sinulla ei ole muuta tapaa osallistua luokkaan ja olet investoinut aineistoon, olet ihanteellinen ehdokas osallistumaan online-AP-luokkiin.

Erityisesti jos asut maaseudulla ja käydään pienessä lukiossa, sinun pitäisi tarkista, onko koulusi jo yhteistyössä online-AP-kurssin tarjoajan kanssa . Jos näin on, voit todennäköisesti osallistua luokkaan ilmaiseksi, saada koulupäivän aikana aikaa tehdä kursseja ja saada luokka näkyviin viralliseen lukiokirjaasi. Voitot kaikkialla!

# 2: Olen kotikoulutettu ja haluan suorittaa akkreditoidun AP-kurssin

Tämä on toinen hyvä syy siirtyä verkkoon, vaikka onkin syytä huomata, että kotona opettava henkilö voi saada AP-opintosuunnitelmansa haluttaessa. (Lisätietoja on oppaassamme College Board -kurssitarkastuksen läpäisemiseksi.) Tällöin kurssi voidaan merkitä AP: ksi transkriptiollesi.

Tietysti, kotikouluopettajasi ei ehkä tunne olevansa valmiita opettamaan sinulle materiaalia , jolloin on järkevää suorittaa verkkokurssi. Toinen etu on, että verkkokurssi voi auttaa sinua olemaan yhteydessä muihin opiskelijoihin alustasta riippuen.

Jos ainoa huolenaihe on tentti ja et välitä siitä, että sinulla on kurssin transkriptio ja arvosana, saatat harkita itseopiskelua . Kotiopettajat voivat luokitella kokeensa valmistelevan luokan 'kunniaksi', vaikka AP ei hyväksy heidän kotikurssiaan.

# 3: Minulla on epätavallinen aikataulu tai aikataulun konflikti

Jos sinulla on jonkinlainen konfliktin aikatauluttaminen koulusi luokan AP-kurssin kanssa —Esimerkiksi ehkä on kaksi AP-luokkaa, jotka haluat suorittaa ja jotka tapaavat samanaikaisesti, tai olet työopiskeluohjelmassa - verkkokurssit olisivat hyvä vaihtoehto sinulle.

Kuitenkin, pidä mielessä, että et välttämättä pysty saamaan kirjeluokkaa verkkoluokasta lukiolehdessäsi, vaikka saat luottoa . Jos näin on ja olet nuorempi, voit harkita luokan viemistä koulusi läpi seuraavana vuonna.

# 4: Haluan ottaa AP-luokan kesän aikana

Jos on olemassa tietty AP-luokka, jonka haluat ottaa kesän yli, joka ei toimi sinulle lukuvuoden aikana, verkkokurssit voivat olla hieno tapa toteuttaa se. Siitä huolimatta joudut viettämään kohtuullisen ajan materiaalin tarkistamiseen seuraavan lukuvuoden aikana, jos haluat muistaa jotain seuraavaa toukokuuta varten suoritettavaan AP-tenttiin!

enkeli-1087938_640.jpg

Tämä kerubi ajattelee syvällisesti luokkansa aikataulua. Joko se, tai naputtaa.

# 5: Haluan lisätä GPA: ta

Sinun koulusi voi sallia tai olla antamatta sinun laskea kirjeesi arvosanan online-AP-kurssilla lukion transkriptiolle . He eivät saa antaa luottoa, tai saatat saada läpäisy- / hylkäysmerkkejä vain virallisessa transkriptiossa. Joten jos haluat GPA-lisäyksen, keskustele ehdottomasti siitä, otetaanko luokka huomioon GPA: ssa ennen ilmoittautumista siihen.

Jos olet huolissasi GPA: sta, suosittelen sinua keskustelemaan koulusi ohjaajan kanssa. Saatat myös lukea artikkelin korkeakouluun hakemisesta, jolla on alhainen GPA.

# 6: Luulen, että se näyttää hyvältä korkeakouluille

Online AP -kurssin suorittaminen voi näyttää tai ei näyttää hyvältä korkeakouluille yksilöllisistä olosuhteista riippuen. Jos otat sen, koska sitä ei tarjota koulussa tai sinulla on ristiriita ja olet todella kiinnostunut materiaalista, se ilmoittaa, että olet itse motivoitunut ja panostanut oppimiseen, mikä on hieno asia!

Jos kuitenkin haluat osallistua online-AP-kursseihin, koska sinulla on jo kuusi AP-kurssia tänä vuonna, ja tämä on ainoa tapa, johon mahtaisit mahdollisesti enemmän, mahdollisesti harkita uudelleen. Korkeakoulut pitävät ehdokkaista, joilla on joitain etuja ulkopuolella luokan - koko herätyselämääsi ei pidä viettää AP-kursseilla ja valmistautua tentteihin . Harkitse koulun ulkopuolista.

# 7: Haluan yliopistoluoton

Pidä mielessä, että vain jotkut korkeakoulut antavat sinulle hyvityksen AP-testien korkeista pisteistä , ja pisteiden raja-arvo on erilainen eri kouluissa (jotkut antavat arvosanan 3, kun taas toiset vain 4 tai 5). Varmista, että tiedät kiinnostavien korkeakoulujen pisteet ja raja-arvot.

Toinen asia muistaa on se hyvitys määräytyy kokeen pisteiden perusteella ei otitko luokan vai et . Joten voit itse opiskella, jos luulet voivasi saada tarvittavan hyvityksen tällä tavalla.

# 8: En tiedä!

Jos et todellakaan tiedä tarkalleen, miksi valitsisit online-AP-kurssin, älä tee sitä ennen kuin selvität sen. Ilman tarkoituksen tunnetta et ole motivoitunut ottamaan lisätyötä etenkin siksi, että verkkotunnit ovat yleensä itseohjautuvampia kuin henkilökohtaiset.


Huomaat, että olen maininnut sanan 'itseopiskelu' useita kertoja yllä olevassa luettelossa. Jos olet utelias selville, mitä eroja on itseopiskeluun ja online-AP-kursseihin - ja miksi valitsisit toisen tai toisen - lue lisää!

Mikä ero on online-AP-kurssilla ja itseopiskeluun?

Jos otat akkreditoidun (eli kollegion hallituksen hyväksymän) online-AP-luokka, saat kirjeen, jolla on kirjainkoko mikä osoittaa, että olet suorittanut AP-tason kurssin, jonka voit lähettää korkeakouluihin. Saatat jopa saada luottoa valmistumiseen ja saada luokka luetteloosi tavallisen tiili- ja laastikoulun opintosuoritusotteeseen koulusi käytäntöjen mukaan.

ilmainen akkreditoitu online -lukio

Kuitenkin, Kollegion hallitus ei vaadi sinua ottamaan luokkaa ennen kuin voit suorittaa AP-kokeen kyseisestä aiheesta . Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus itseopiskeluun - toisin sanoen käyttää resursseja, kuten kirjoja, luentovideoita ja verkkosivustoja, valmistautuaksesi tenttiin itse. Tässä tapauksessa sinulla ei ole luokkaa luettelossa missään transkriptiossa tai kirjeen arvosanassa, mutta jos pärjäät kokeessa hyvin, voit silti mahdollisesti saada siitä korkeakoulun hyvityksen ja lähettää tulokset korkeakouluille.

Itseopiskelu on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on jo perustason tietotaso aihealueella, jos olet hyvin itseohjattu ja jos kaikki mitä välität, on tentti ja tavoitepisteiden saaminen. Jos et ole lainkaan perehtynyt materiaaliin, et ole kovin itseohjattu tai haluat saada levyn, jonka olet suorittanut kurssin, käy sen sijaan online-luokassa.

Olet päättänyt suorittaa online-AP-kurssin ja aiot syöksyä. Kuinka valitset sadoista tarjolla olevista kursseista?

liitutaulu-1047042_640.jpg

Verkossa ei ole taulun pyyhekumia! Jos ihmiset edes käyttävät niitä enää.

Kuinka voin valita online-AP-kurssin? 8 kysyttävää kysymystä

Online-AP-kursseille on satoja, ellei tuhansia vaihtoehtoja. Ja he ovat ei kaikki luotiin tasa-arvoisiksi. Todellisuudessa sinun on otettava huomioon useita tekijöitä valittaessa kurssia. Tässä ovat kahdeksan parhaan joukossa.

# 1: Onko yliopiston hallitus hyväksynyt kurssin?

Toisin sanoen, onko se virallinen College-Boardin hyväksymä AP-kurssi? Voit etsiä kurssia AP-kilpailukirja jos et ole varma.

Jos sitä ei ole akkreditoitu, se tarjoaa periaatteessa itsenäisiä oppimateriaaleja koska missään kurssilla saamassasi transkriptiossa ei ole sanaa AP. Tämä voi olla hieno, jos tavoitteesi on vain valmistautua testiin, mutta se on jotain, joka on otettava huomioon, erityisesti materiaalin laadun suhteen. En epäröisi antaa 500 ansaittua dollaria akkreditoimattomalle kurssille.

# 2: Onko pääsyvaatimuksia?

Joillakin online-AP-kurssin tarjoajilla, kuten John Hopkinsin lahjakkaiden nuorten keskuksella ja Stanfordin online-lukiossa, on edellytyksiä tai ennakkotestiä koskevia vaatimuksia. Varmista, että olet pätevä!

# 3: Oletko varma, että se on korkealaatuinen kurssi?

Ensinnäkin, muista tarkistaa muiden kurssille osallistuneiden ihmisten arvostelut (voit kokeilla College Confidential tai Reddit). Tässä on muutama hyvin järjestetyn kurssin tunnusmerkit :

 • Ovatko opettajat esteettömiä ja johdonmukaisia?
 • Onko teknistä tukea käytettävissäsi vaikeuksissa?
 • Onko olemassa tilastoja siitä, kuinka hyvin opiskelijat pärjäävät AP-testissä kurssin jälkeen?

# 4: Mikä on budjettisi?

Jotkut muut eliitin verkkokurssit vievät sinut melkein 1000 dollaria AP-luokassa Joillakin näistä tarjoajista on kuitenkin jonkinlainen taloudellinen tuki, joten muista tutkia sitä ennen kuin kirjaat ne pois. Löydät varmasti laadukkaan AP-kurssin, joka on hieman halvempi - saatat joutua vain etsimään kovemmin. Lisää ideoita online-AP-luokkiin eri hinnoilla saat tutustumalla artikkeliin parhaista ja huonimmista online-AP-kursseista.

Tarkista, onko koulullasi jo sopimus AP-etäpalveluntarjoajan kanssa. Tässä tapauksessa voit todennäköisesti osallistua luokkaan ilmaiseksi. Joissakin osavaltioissa on myös edullisia tai maksuttomia online-luokkia asukkaille. Floridan virtuaalikoulu tarjoaa kursseja ilmaiseksi Floridan asukkaille, ja Scout tarjoaa Kalifornian yliopiston kautta materiaalia ilmaiseksi Kalifornian julkisten koulujen opiskelijoille.

# 5: Kuinka itseohjautuva olet?

Joidenkin kurssien avulla voit asettaa oman aikataulun ja olla joustava - saat materiaaleja ja pääsyn ohjaajaan, jos sinulla on kysyttävää, mutta se on enemmän tai vähemmän vapaa-ajan kokemus. Muilla luokilla on ajoitetut luento-osiot ja menetät pisteitä, jos palautat tehtäviä myöhään.

Ole rehellinen itsellesi ja valitse tyyli, jonka avulla saat kaiken irti kurssista .

# 6: Aiotteko olla tekemisissä muiden opiskelijoiden kanssa?

Onko sinulle tärkeää, että sinulla on jokin tapa olla vuorovaikutuksessa tai tehdä yhteistyötä luokan muiden oppilaiden kanssa ilmoitustaulujen tai projektien kautta? Varmista tässä tapauksessa, että kurssisi tarjoaa tämän.

kuinka monta miljoonaa miljardissa

# 7: Voitteko tehdä kokeilun tai saada hyvityksen, jos pudotat kurssin aikaisin?

Jos se on kallis luokka, luultavasti haluat varmista, että saat ainakin osittaisen hyvityksen jos pudotat luokan kaksi viikkoa, pitäisikö sinun muuttaa mieltäsi tai jos jotain tulee esiin.

# 8: Onko sinulla pääsyä tietokoneeseen, joka täyttää kurssivaatimukset?

Koska se on tietokonepohjainen, AP-luokassa voi olla erityisiä käyttöjärjestelmä- tai selainvaatimuksia . Et halua ilmoittautua kurssille vain huomataksesi, ettet voi saada sitä toimimaan tietokoneellasi!

asianajaja-28838_640.png

Hän näyttää olevan loistava online-AP-opettaja. Erittäin moderni.

Suositut online-AP-kurssit

Siellä on noin yksi gajillion online-AP-luokka, mutta saatat haluta tai ei haluta seuloa niitä kaikkia etsimällä täydellistä Tuhkimo-kenkäsovitusta. Onneksi teille on tehty paljon seulontaa itselleni ja toimitettava teille lyhyt luettelo joistakin erittäin arvostetut online-AP-kurssit .

 • AP US History UC-järjestelmän Scout-ohjelmasta - Tämä kurssi on pidetty hyvin kiinnostavista multimediaopetuksistaan ​​ja monipuolisuudestaan ​​valmistelumateriaalissa. Se on halvempaa CA-opiskelijoille, mutta yksi halvimmista vaihtoehdoista.

 • AP-biologia Apex Learningilta - Apexin AP Bio on kiitosta kattavasta virtuaalilaboratoriosta - jotain puuttuu monilta online-AP-tiedeoperaattoreilta.

 • AP-kemia ChemAdvantagelta - Tämä aviomies ja vaimo -tiimi opettaa AP-kemiaa verkossa vahvalla laboratorion komponentilla ja paljon ohjaajan huomiota. Vaikka ensisijaisesti kotikouluikäisille opiskelijoille, heidän usein kysytyissä kysymyksissään sanotaan, että he saattavat pystyä vastaanottamaan opiskelijoita, joiden koulut eivät yksinkertaisesti tarjoa AP Chemiä.

 • AP-psykologia Floridan virtuaalikoulusta - Opiskelijat pitivät tästä luokasta suhteellisen suoraviivaisena, vaikka se onkin lähinnä itsetempoista.

 • AP-ihmisen maantiede Floridan virtuaalikoulusta - Opiskelijat pitävät tästä luokasta opettajien esteettömyyden ja sopivan vaikeustason vuoksi. Se on mielenkiintoista, mutta ei turhauttavaa.

 • AP-taiteen historia Floridan virtuaalikoulusta - Opiskelijat nauttivat interaktiivisesta galleriamuodosta ja huomaavat, että he pitävät materiaalin, koska se on esitetty niin kiehtovasti.

  carnegie mellonin yliopiston tulokset
 • AP CS A Floridan virtuaalikoulusta - Opiskelijat kokevat, että tietojenkäsittelytiede ei ole vain luonnollinen sovitus verkkokouluun, vaan että FLVS antaa sinulle myös vahvan koodausperustan ja valmistautuu tehokkaasti tenttiin. Lisäksi se on hauskaa!

Sillä kotiopetetut opiskelijat missä tahansa osavaltiossa , PA-kotikoulujen AP-kurssit arvioidaan erittäin hyvin, ja suurin hyöty on erinomaisista opettajista. AP Historia ja englantilaiset luokat ovat erityisen suosittuja; Sinun on kuitenkin oltava kotikouluinen opiskelija ilmoittautuaksesi näihin luokkiin.

Muu yleisesti arvostetut verkkopalvelujen tarjoajat sisältää Stanfordin online-lukio , Luoteinen kykyjen kehittämiskeskus ja Johns Hopkinsin lahjakkaiden nuorten keskus . Nämä palveluntarjoajat on tarkoitettu erityisesti lahjakkaille opiskelijoille, ja heillä on pääsyvaatimukset. Niitä pidetään yleensä melko kattavina ja hyvin syvällisinä.

museo-367730_640.jpg

Valitse kurssi, jolla on eniten dinosauruksia.

Parhaan hyödyn online-AP-luokista

Jos aiot osallistua AP-kursseille verkossa, haluat varmistaa, että saat niistä niin paljon kuin mahdollista. Loppujen lopuksi ei ole mitään järkeä mennä vaikeuksiin ottaa luokka, jos et aio oppia mitään!

Joten miten voit menestyä? Seuraa vain näitä vinkkejä:

 • Kohtele sitä kuin todellinen kurssi - Vastusta houkutusta irti vain siksi, että se on verkossa eikä sinun tarvitse kohdata opettajaasi tosielämässä.
 • Aikataulu työskennellä sen kanssa - Varaa tietyt aikavälit joka viikko, kun aiot työskennellä radalla. Tämä estää sinua jäämästä jälkeen ja auttaa sinua ottamaan kurssin vakavammin.
 • Minimoi häiriötekijät - Kun teet online-kursseja, varmista, että olet ihanteellisessa ympäristössä, kuten kirjastossa tai hiljaisessa huoneessa. Älä käynnistä televisiota äläkä työskentele sängyssä.
 • Käytä opettajaa - Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä opettajaasi. Yksi verkkokurssin eduista itseopiskeluun verrattuna on, että sinulla on mahdollisuus palkattuun ammattilaiseen selittämään hämmentäviä käsitteitä sinulle, jos tarvitset sitä.

Niin kauan kuin olet ahkerasti pysymässä tiellä ja saamassa apua tarvittaessa, löydät luokan paljon arvokkaammaksi.

Online AP -kurssit: Bottom Line

Online-tukiasemat ovat loistava valinta opiskelijoille, joilla on epätavalliset aikataulut tai jotka ovat kouluissa, joissa on ohut AP-tarjonta. Tämän sanottuasi, on tärkeää tehdä tutkimuksesi ennen ilmoittautumista online-AP-luokkaan. Etsi arvosteluja, tarkista hintapiste ja tarkista koulusi käytännöt GPA: sta ja hyvitysten siirtämistä koskevista verkkokursseista ennen kuin ryhdyt syöksymään!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset