Pitäisikö sinun alkaa valmistella SAT / ACT-ohjelmaa 10. luokassa?

feature_startroad.jpg

Menestyminen SAT- ja ACT-toiminnoissa on kyse valmistelusta. Vaikka tiedät luultavasti olevan myytti ajatella, että et voi opiskella näitä testejä varten, et ehkä ymmärrä, että päinvastoin on totta - opiskelu on poikkeuksellisen tärkeää SAT- tai ACT-menestymiselle.

Siksi on todella älykäs idea valmistautua SAT / ACTiin toisena opiskelijana. Puhutaan siitä, miksi valmistelu on niin tärkeää näille testeille, mitä voit tehdä 10. luokassa ja miltä hyödyllisimmän opintosuunnitelman tulisi näyttää lukuvuoden ja sen jälkeen.mikä on yin ja mikä yang

Ensinnäkin, milloin otat SAT: n tai ACT: n?

Milloin sinun tulisi ottaa SAT / ACT?

Milloin sinun pitäisi valmistella, on paljon tekemistä, kun aiot ottaa SAT: n tai ACT: n. Tyypillisesti monet opiskelijat valitsevat SAT- tai ACT-ohjelman ensimmäistä kertaa juniorivuoden syksyllä. Tällä tavoin he voivat ottaa sen jälleen kevään juniorivuoden aikana parantaakseen pisteitään. Jos heillä on vielä parantamisen varaa, he voivat ottaa sen uudelleen vanhemman vuoden syksyllä.

Koska yliopistosi määräajat ovat todennäköisesti syksyllä tai talvella vanhempi vuosi, että viimeinen testi olisi viimeinen tilaisuutesi parantaa pisteitäsi. Se voi painostaa näitä kolmea testipäivää. Jos haluat jättää itsellesi enemmän käytettävissä olevia testipäiviä parantaaksesi pisteitäsi tai jopa saada testit läpi ennen vanhempaa vuotta, voit valita SAT: n tai ACT: n jopa aikaisemmin, kuten toisen vuoden syksyllä tai keväällä.

Riippumatta siitä, otatko SAT / ACT-ohjelman ensimmäistä kertaa toisena vai nuorempana, haluat ehdottomasti hyödyntää toisen vuoden ja kesän sen jälkeen, kun olet valmistautunut SAT / ACT-ohjelmaan. Ainakin 40 tunnin testivalmistelu on hyvä aloittaa, mutta työskennellä jopa 100 tuntia tai enemmän testivalmisteluja hyödyttää sinua todella ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitepisteesi. Sen sijaan, että työntäisit tämän pois ja tunkeutuisit viikkoihin ennen ensimmäistä päivämäärääsi, sinulle parhaiten palvelee levittämällä tämä testivalmennus toisen vuoden aikana. Katsotaanpa tarkemmin, miksi valmistelu on niin tärkeää näille testeille.

Valmistelu ja SAT / ACT

SAT / ACT eivät todennäköisesti ole kuin mikään testit, jotka suoritat lukiossa. Vaikka ne liittyvätkin taitoihin ja tietoihin, jotka olet kehittänyt luokissasi, kuten lukun ymmärtäminen, matematiikka ja kirjoittaminen, ne ovat ainutlaatuinen tapa sanata kysymyksiä, esittää tietoja ja asettaa tiukkoja aikarajoja. Näillä kahdella testillä on myös joitain keskeisiä eroja toisistaan.

mitä tekee vartija

Kohdennettu testivalmennus virallisilla näytekysymyksillä auttaa sinua monin tavoin nosta pisteitäsi satoja pisteitä korkeammalle kuin mitä olisi, jos tekisit testit ilman edeltävää opiskelua. Voit käyttää päivän SAT- ja ACT-kysymyksiä, ladata viralliset SAT- ja ACT-harjoitustestit ja kokeilla näytettä SAT ja TOIMIA online-käytännön kysymykset. PrepScholar räätälöi online-testivalmistelunsa kaikkien luokkien opiskelijoille ja auttaa viikoittaisissa edistymisraporteissa ja lisätyssä vaihtoehdossa henkilökohtainen ohjaaja . Lopuksi monet opiskelijat käyttävät myös SAT- ja ACT-kirjoja käsitteiden tarkasteluun ja käytännön kysymysten kokeilemiseen.

Opiskelu auttaa hallitsemaan sisältöä, oppimaan elintärkeitä ajanhallintataitoja sekä tunnistamaan ja tutkimaan heikkoutesi. Kaiken tämän onnistuminen vaatii kuukausia , joten aika valmistautua on toisen vuoden vuosi, ellei edes aikaisemmin. Käydään läpi se, mitä tarvitaan tekemään todella hyvin näissä testeissä.

feature_yoda.png

Valmistaudu hallitsemaan sisältöä.

Hallitse sisältöä

Kuten edellä mainittiin, SAT ja ACT ovat ainutlaatuinen ajoitus ja tapa, jolla he sanovat kysymyksiä. Onneksi siellä on paljon tietoa, joka selittää testien sisällön ja muodon. Tutkimalla itsesi testeihin, voit tietää tarkalleen kuinka monta kriittisen lukemisen kysymystä vastaat muutamassa minuutissa tai mitä sinun on tiedettävä ACT Science -osastolle.

Jos valmistelet 2-3 tuntia viikossa koko toisen vuoden , sitten voit tarkastella käsitteitä, soveltaa niitä käytännön ongelmiin ja korjata mahdolliset virheet tai hämmennykset. Sisällön tarkistamisen lisäksi testivalmennus auttaa sinua vastaamaan kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti ajan myötä.

Ohjaa aika

Testien usein hankalan, ainutlaatuisen sanamuodon ja materiaalin lisäksi ne ovat myös haastavia tiukkojen aikarajojensa vuoksi. Et todennäköisesti ole tottunut siihen, että sinulla on niin lyhyt aika matematiikkaan, lukemiseen tai kirjoittamiseen. Siksi harjoitustestien suorittaminen ajoitetuissa olosuhteissa voi auttaa sinua parantamaan ja parantamaan vauhdissa ja kysymyksiin vastaamisessa sekä nopeasti että perusteellisesti.

Voit oppia ja kokeilla parhaita tekniikoita SAT-esseen laatimiseksi vain 25 minuutissa tai oppia parhaita tapoja lukea ja vastata kysymyksiin 4 ACT-lukukohdasta vain 35 minuutissa. Kun valmistelet toisen vuoden opintoja, ota aikaa siihen istua harjoituskokeeseen simuloiduissa ajoitetuissa olosuhteissa. Istu rauhallisessa tilassa ilman häiriötekijöitä ja varmista, että noudatat aikarajasi. Kokeile erilaisia ​​strategioita ja selvitä, mikä toimii sinulle. Kun määrität parhaat strategiat, voit myös etsiä vahvuuksiasi ja heikkouksiasi.

Arvioi vahvuutesi

Kaikki SAT: lla ja ACT: llä testatut taidot vievät aikaa paikantamiseen ja kehittämiseen. Plus hyvä opiskelu edellyttää tiettyä itsereflektiota. Kysy itseltäsi, Missä olen hyvä? Missä ovat heikkouteni? Joko jatkuuko kompastuminen riippuviin muokkaajiin, vai sekoittavatko kolmiot ominaisuudet joka kerta? Kun olet käyttänyt aikaa kehitysalueidesi tunnistamiseen, voit varmistaa täytä mahdolliset tiedon puutteet ja poraa ne käytännön ongelmiin.

Koska tällainen perusteellinen valmistelu vie aikaa ja vaivaa, on ehdottomasti hyvä aloittaa toisen vuoden opiskelija. Et jää kiinni muuhun yliopistoprosessiin, eikä sinulla todennäköisesti ole yhtä haastavia luokkia kuin otat juniorivuotta. Lisäksi, jos otat SAT / ACT-ohjelmaa juniorivuoden syksyllä, et halua kävellä täysin valmistautumattomana. Todella matala ensimmäinen pisteet saattavat näyttää huonolta korkeakouluilta, jos joudut lähettämään heille kaikki pisteet , ja se voi nostaa punaisia ​​lippuja kollegion hallitukselle / ACT: lle.

Testin valmistelun lykkääminen lisää myöhemmin vain enemmän stressiä ja painetta. Lykkäämisen sijaan voit aloittaa testin valmistelun nyt 10. luokassa, kun se ei ole niin kiireellistä ja voit käyttää rennompaa lähestymistapaa. Paitsi että SAT / ACT-valmistelut auttavat sinua suorittamaan testit hyvin ja et ylikuormittumaan 11. luokassa, se todennäköisesti vahvistaa ymmärrystäsi ja omistautumistasi 10. luokan luokkiin. Katsotaanpa, kuinka SAT / ACT on kytketty toisen vuoden oppilasryhmiin.

Excel 10. luokan luokissa

Vaikka nämä testit ovat ainutlaatuisia, ne testaavat paljon materiaalia, jota opit 10. luokassa. Jos olet esimerkiksi algebrassa tai geometriassa, molemmat näistä aiheista ovat testeissä. Luet ja analysoit melkein varmasti myös eri tyylilajeista peräisin olevia teoksia englantilaisilla tunneilla sekä hallitset viiden kappaleen vakuuttavaa esseeä.

berklee musiikin korkeakoulun koe

Näiden taitojen harjoittaminen SAT / ACT-toiminnassa voisi tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä. Vahvistat ymmärrystäsi luokissasi samalla valmistaudu näihin tärkeisiin testeihin.

Voit myös yrittää Hanki etumatka käsitteisiin, joihin käsittelet juniorivuotta. Esimerkiksi ACT kattaa jonkin verran trigonometriaa. Tarkastelemalla näitä käsitteitä ja kokeilemalla käytännön ongelmia olet valmis sukeltamaan trigonometrian luokkaan 11. luokassa.

Valmistautuminen SAT / ACT-tapahtumaan 10. luokassa antaa sinun tuntea olevasi valmis ja luottavainen, kun suoritat testin, todennäköisesti syksyllä juniorivuotena. Vaikka olen koskettanut syitä, joiden vuoksi valmistelu on niin tärkeää, ehdotan myös hyökkäyssuunnitelma kaiken tämän toteuttamiseksi - sisällön hallitseminen, ajanhallinta, vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen ja luokkaan opittujen opetusten vahvistaminen.

body_planofattack.jpg

miten saan näytöstäni pisteet

Toisen vuoden opintosuunnitelma

Joten tiedät, että valmistelu on tärkeää, ja sinulla on tunne, milloin aiot suorittaa ensimmäisen SAT: n tai ACT: n. Kuinka voit suunnitella riittävän opintosuunnitelman ja miten voit pitää kiinni siitä?

Pelkillä luilla vähintään opiskelijoiden tulisi käyttää vähintään kymmenen tuntia valmistautumista ennen SAT- tai ACT-suoritusta. Tämä ei kuitenkaan anna sinulle paljon muuta kuin perustuntemus testin muodosta ja ajoituksesta.

Kuten yllä mainittu, 40 tuntia on hyvä lähtökohta käsitteiden tarkastelemiseen, mutta yli 100 tuntia vie sinut syvemmälle sisältöön sekä omiin vahvuuksiisi ja heikkouksiisi.

Lukuvuodessa on noin 40 viikkoa, joten jos pystyt käyttämään 2-3 tuntia testivalmisteluja viikossa, saavutat helposti tämän 100 tunnin tavoitteen. Tietenkin tämä riippuu siitä, kuinka kiireinen aikataulusi on. Muut opiskelijat haluavat aloittaa hitaasti, tunti täällä tai siellä, ja sitten nostaa testivalmistelut toisen vuoden lopussa ja kesän aikana. Tämä voi toimia, jos sinulla on ylimääräistä vapaa-aikaa kesän aikana ja pystyt ylläpitämään kurinalaisuutta opiskelemaan kesäloman aikana.

Paras tapa pitää kiinni opintosuunnitelmastasi on tee siitä osa rutiiniasi. Tietyn ajan asettaminen testivalmisteluun tiettynä päivänä joka viikko ja sen kirjoittaminen tehtävämuistikirjaan tai suunnittelijaan auttaa sinua tekemään siitä tapana. Plus lisäetu on, että aika todella kasvaa. Sen sijaan, että olisit hukkunut viime hetkellä runsaalla testivalmistelulla, kerät hitaasti taitosi ja tietosi ja pystyt lähestymään testejä luottavaisin mielin.

Yhteenvetona...

Toinen vuosi on testin valmistelun aika. Suurin osa opiskelijoista suorittaa ensimmäisen SAT / ACT-opintonsa nuorisovuoden syksyllä. Koska nämä kokeet edellyttävät paljon valmistelua, jotta ne voidaan suorittaa hyvin, voit levittää valmistelusi 10. luokan aikana ja seuraavana kesänä.

Ota aikaa tarkastella käsitteitä, pysyä luokassa ja tehdä SAT / ACT-valmistelusta osa rutiiniasi. Ajan viivyttämisen ja ajan loppumisen sijaan tee tulevaisuudessa sinulle palvelus ja yritä nyt saavuttaa tavoitteesi myöhemmin. Omistautuminen ja sitoutuminen tavoitteisiisi auttavat sinua parantamaan SAT / ACT-toimintaa ja kasvamaan muilla akateemisen ja henkilökohtaisen elämän osa-alueilla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA