Pitäisikö lähettää vanhat vai uudet SAT -tulokset? Asiantuntijaopas

feature_thinking.png

Jos olet ottanut vanhan SAT: n ja uudistetun SAT: n, saatat miettiä, mitkä tulokset sinun pitäisi lähettää korkeakouluille. Pitäisikö lähettää kaikki pisteet? Pitäisikö sinun lähettää vain testisi tulokset, joilla on korkeimmat keskimääräiset osiot?

Tässä artikkelissa selitän tekijät, jotka on otettava huomioon määritettäessä, lähetetäänkö vanhat vai uudet SAT -tulokset.miten päästä nyuun

Yleiset erot vanhojen ja uusien SAT -pisteiden välillä

T hän vanha SAT oli pois 2400 ja uusi on pois 1600 . Uusi SAT yhdistää lukemisen ja kirjoittamisen yhdeksi osuudeksi pisteestä 800. Lukeminen ja kirjoittaminen olivat kaksi erillistä osaa vanhassa SAT: ssa, ja molemmat olivat 800: sta.

Essee oli myös pakollinen osa vanhan SAT: n kirjoitusosaa. Nyt essee on valinnainen - Se on oma osio, eikä se vaikuta SAT -kokonaispisteeseesi. Jotkut koulut vaativat esseen uudesta SAT: sta, joten tarkista niiden oppilaitosten vaatimukset, joihin haet.

Tässä tarkempaa vanhan SAT: n ja uuden hajoaminen .

Useimmat koulut hyväksyvät sekä vanhat että uudet SAT: t

Varten luokat 2017 ja 2018 valtaosa kouluista hyväksyy tulokset vanhasta SAT: sta ja uudistetusta SAT: sta , mutta mVarmista, että tarkistat niiden koulujen erityiset käytännöt, joihin haet. Sinun on lähetettävä tulokset, jotka koulu hyväksyy, ja vaikka useimmat korkeakoulut hyväksyvät pisteet kummastakin versiosta, jotkut voivat hyväksyä vain uuden SAT: n pisteet.

Esimerkiksi, Yale hyväksyy tulokset vanhasta SAT: sta luokkiin 2017 ja 2018, mutta hyväksyy vain uuden SAT: n tulokset vuoden 2019 ja sen jälkeen. Luoteis hyväksyy vuoden 2017 luokan vanhan testin tulokset, mutta se on yksi harvoista kouluista, joka ei hyväksy vuoden 2018 luokan vanhan testin pisteitä.

Katso kunkin koulun verkkosivustolta sen vaatimukset. Jos et löydä tietoja sieltä, soita hakutoimistoon.

body_new.png

Jotkut oppilaitokset voivat hyväksyä vain uuden SAT: n pisteet.

Miksi sillä on väliä, mitkä pisteet lähetät?

Jos olet ottanut vanhan SAT: n ja nykyisen SAT: n, saatat ajatella, että voit lähettää pisteitä molemmista testeistä ja että oppilaitokset ottavat huomioon vain korkeimmat pisteet tai korkeimmat kokonaispisteet. Tosiasiassa se ei kuitenkaan voi olla totta.

Useimmat koulut eivät ylitä vanhan ja uuden SAT: n välistä tulosta

Ylipisteytys on prosessi, jossa oppilaitokset ottavat huomioon korkeimmat pistemääräsi kaikissa SAT -päivämäärissäsi. Jopa ylempien pisteiden antavat koulut eivät todennäköisesti tee niin vanhan ja nykyisen testin välillä . Jos teit paremmin lukemisen vanhalla testillä ja paremmin matematiikalla uudella, korkeakoulut eivät luultavasti ota huomioon molempien osien pisteitä arvioidessaan SAT -pisteitäsi.

Uudet SAT -pisteet ovat hieman paisuneet

Myös koulut todennäköisestiei vain keskity korkeampaan kokonaispisteeseen kahden testin välillä, koska uuden testin tulokset ovat hieman kohonneet. Esimerkiksi, 1100 uudessa SAT: ssa vastaa 1020: ta vanhan SAT: n kriittisen lukemisen ja matematiikan osioissa . Siksi, jos keskimäärin 550 jaksoa kohti uudessa SAT: ssa ja 520 per jakso vanhassa SAT: ssä, teit itse asiassa paremmin vanhalla SAT: llä huolimatta siitä, että sinulla oli korkeampi pisteet uudella. Oppilaitoksilla ei ole väliä pisteilläsi, vaan sillä, kuinka hyvin pärjäsit suhteessa muihin korkeakoulun hakijoihin .

Mitä sinun pitäisi tehdä?

Tässä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, jos päätät lähettää vanhat ja uudet tulokset.

body_options-1.jpeg

Lähetä molemmat

Sinun on käytettävä tätä vaihtoehtoa oppilaitoksille, jotka edellyttävät kaikkien pisteidesi lähettämistä.

Jos sinulla on vaihtoehto, lähetä tulokset vanhasta ja uudesta testistävoi olla hyvä vaihtoehto, jos suoritat lukemisessa tai matematiikassa huomattavasti paremmin yhdessä testissä kuin toisessa, mutta kokonaispisteesi olivat vertailukelpoisia. Vaikka koulu ei tulisikaan ylempään pisteeseen kahden testin välillä, he eivät todennäköisesti usko, että sinulla on taitopuheita.

Oletetaan esimerkiksi, että vanhan testin matematiikka on 650 ja kriittisen lukemisen 500. Jos saisit uudessa testissä lukemisen ja kirjoittamisen 620 ja matematiikan 550, kokonaispisteesi olisivat samanlaiset, mutta vanha testi osoittaisi paljon vahvempia matemaattisia taitoja ja uudet testitulokset vahvistaisivat luetun ymmärtämistä.Siksi, voit lähettää molemmat, jos osiosi pisteet eri testiversioissa osoittavat erilaisia ​​vahvuuksia tai minimoivat heikkoutesi .

Voit myös lähettää molemmat, jos olet saavuttanut tavoitearvot sekä vanhoissa että uusissa testeissä .Jos saat 2300 vanhasta testistä ja 1590 uudesta testistä, lähetä molemmat tulokset. Hyvien pisteiden näyttäminen kahdessa eri testissä voi olla vaikuttavampaa korkeakouluille.

Käytä yhdenmukaistustaulukoita ja lähetä parhaat pisteet

Muista, että uuden SAT: n pisteet eivät vastaa vanhan SAT: n pisteitä. uuden testin tulokset ovat hieman korkeammat.Siksi SAT on luonut vastaavuustaulukot muuntaa uudet tulokset vanhoiksi ja päinvastoin.

Sinä pystyt käytä näitä taulukoita määrittääksesi, mikä tulos on paras, ja lähetä sitten parhaat pisteet . Tämä vaihtoehto on luultavasti järkevin useimmille opiskelijoille.

Lähetä vanha SAT

Argumentti vain pisteidesi lähettämisestä vanhasta SAT: sta on, että korkeakoulut tuntevat paljon paremmin vanhan SAT: n ja voivat pystyä tulkitsemaan pisteesi helpommin.Tämä voisi olla hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka tekivät saman tai paremmin vanhassa SAT: ssa.Koska uuden SAT: n pisteet ovat hieman kohonneet, vastaava tulos vanhassa SAT: ssa on vaikuttavampi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA