Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

feature_planewing

Oletko kiinnostunut parantamaan kielitaitoasi, matkustamaan tai kokeilemaan uusia kulttuureja lukion aikana?Opiskele ulkomaillaovat yhä suositumpia lukiolaisten keskuudessa, ja niin ovatloistava tapa hankkia uusia taitoja ja tavata uusia ihmisiä, vaikka ne voivat myös olla kalliita ja haastavia, jos et ole asianmukaisesti valmistautunut.

Lue, mitä lukion ulkomailla opiskelu on, mitkä ovat sen edut ja haitat ja pitäisikö sinun osallistua johonkin.Mikä on lukion opiskelu ulkomailla?

Lukio -opiskeluohjelmat ulkomailla ovat mitä tahansa ohjelmaa, jossa lukiolaiset asuvat vieraassa maassa ja käyvät siellä koulua, yleensä pidemmän aikaa.Ne tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kokea uutta maata ja kulttuuria, tavata uusia ihmisiä, saada tietoa ja osallistua toisen maan koulutusjärjestelmään.

Lukio -opinto -ohjelmia ulkomailla on olemassa monissa maissa, ja Eurooppa on suosituin maanosa ulkomailla opiskelemaan. Monet opiskelijat haluavat osallistua ohjelmiin, joissa he voivat harjoittaa lukiossa opittua vierasta kieltä, tehdä espanjankielisistä maista, kuten Espanjasta ja Argentiinasta, suosituimpia kohteita.

Nämä ohjelmat voivat kestää viikon tai koko vuoden, tarjoaa osallistujille paljon vaihtelua sen suhteen, kuinka syvällistä he haluaisivat opiskella ulkomailla. Joskus nämä ohjelmat ovat vaihtoa, jossa opiskelet maassa tietyn ajan, kun kyseisen maan opiskelija tulee opiskelemaan lukiossa ja asuu usein perheesi kanssa.

Floridan osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Joillakin ulkomailla opiskeltavilla ohjelmilla on erityinen painopiste, kuten kielen upottaminen tai tietyn aiheen intensiivinen opiskelu; Muina aikoina opiskelet vain sen koulun vakiokursseja, jossa olet.Lukion opiskelijana tein kaksi opiskeluohjelmaa ulkomailla: kymmenen päivän vaihto Ranskassa ja kuukauden mittaisen ohjelman Englannissa. Molemmat olivat hyvin erilaisia, mutta molemmilla oli suuria etuja.

Mitkä ovat suosittuja opiskeluohjelmia ulkomailla lukio -opiskelijoille?

Opiskelu ulkomailla lukion aikana on tullut suositumpaa viime vuosikymmeninä, ja nyt on useita organisaatioita ja yrityksiä, jotka auttavat sovittamaan opiskelijat sopiviin ohjelmiin.

Lukiosi voi tarjota oman ohjelmansa. Jos näin on, tämä on usein paras tapa edetä koska se yleensä tekee ohjelmaan hakemisen, viisumin saamisen ja hyvitysten (tarvittaessa) siirtämisen paljon sujuvammaksi.Jos koulusi ei kuitenkaan tarjoa opinto -ohjelmaa ulkomaille tai heidän tarjoamansa ohjelma ei ole etsimäsi, voit etsiä ulkopuolisten organisaatioiden kautta suoritettavia ohjelmia.

Nykyään on monia vaihtoehtoja lukio -opintoihin ulkomailla, riippuen siitä, missä haluat opiskella ja mitä haluaisit tehdä siellä. Alla on neljä suosittua organisaatiota, jotka tarjoavat joitakin parhaista opiskeluohjelmista ulkomailla lukio -opiskelijoille.

Quest Exchange

 • Kun: Tarjoaa ohjelmia kesällä ja lukuvuoden aikana
 • Missä: Ohjelmia noin 20 eri maassa, mukaan lukien Espanja, Ecuador ja Thaimaa
 • Ohjelman pituus: 3, 5 tai 10 kuukautta
 • Asuminen: Valinta isäntäperheen tai lennolle pääsyn välillä
 • Tarkennus: Joillakin ohjelmilla on erityisiä painopisteitä, kuten kieli tai kulttuurinen upotus
 • Hyvä vaihtoehto: Opiskelijat, jotka haluavat paljon vaihtoehtoja. Quest Exchange -ohjelmat tarjoavat osallistujille laajan valikoiman vaihtoehtoja sen suhteen, missä he haluaisivat opiskella, kuinka kauan he haluaisivat ohjelmansa kestävän ja millaista majoitusta he haluaisivat.

AFS

 • Kun: Tarjoaa ohjelmia kesällä ja lukuvuoden aikana
 • Missä: Ohjelmia yli 40 maassa Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa
 • Ohjelman pituus: 2 viikkoa lukuvuoteen
 • Asuminen: Isäntäperhe
 • Tarkennus: Joillakin ohjelmilla on erityisiä painopisteitä, kuten yhdyskuntapalvelu, kielten hankkiminen ja kulttuuriin upottaminen.
 • Hyvä vaihtoehto: AFS tarjoaa ohjelmia monissa eri maissa, joten se voi olla hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita asumaan maassa, jota muut ulkomaiset opinto -ohjelmat eivät tarjoa.

vaellus

 • Kun: Vain kesän aikana
 • Missä: Ranska tai Espanja
 • Ohjelman pituus: Ohjelmat kestävät 2-4 viikkoa, ja niitä on mahdollista jatkaa
 • Asuminen: Isäntäperhe
 • Tarkennus: Vieraan kielen taito.Ne tarjoavat ryhmäohjelmia, joissa opit muiden kanssa luokkahuoneessa, tai yksittäisiä ohjelmia, joissa kehität kielitaitoasi kommunikoimalla isäntäperheesi kanssa.
 • Hyvä vaihtoehto: Opiskelijat, jotka haluavat parantaa ranskalaisia ​​ja espanjalaisia ​​taitojaan ja asua tiiviisti paikallisen perheen kanssa. Yksilöllinen ohjelmavaihtoehto voi olla hyvä myös opiskelijoille, jotka haluavat oppia kielitaitoa ei-akateemisessa ympäristössä, koska nämä ohjelmat eivät sisällä muodollisia luokkia.

Yhdysvaltain ulkoministeriö

Yhdysvaltain hallitus tarjoaa lukiolaisille useita mahdollisuuksia opiskella ulkomailla,mukaan lukien American Youth Leadership Programme, Congress-Bundestag Youth Exchange Program ja National Security Language Initiative for Youth -ohjelma.

Nämä ovat kilpailukykyisiä ohjelmia, joihin on usein vaikeampi päästä sisään kuin useimpiin muihin ulkomailla suoritettaviin opinto -ohjelmiin.Yhdysvaltain osavaltio tarjoaa myös apurahoja muihin ulkomailla suoritettaviin opinto -ohjelmiin.

 • Kun: Ympäri vuoden
 • Missä: Vaihtelee ohjelman mukaan
 • Ohjelman pituus: Useimmat ohjelmat kestävät koko lukuvuoden, vaikka jotkut kestävät vain muutaman viikon.
 • Tarkennus: Ohjelmat keskittyvät usein eri kulttuurien oppimiseen.
 • Hyvä vaihtoehto: Ne, jotka etsivät syvää kulttuurikokemusta ja jotka voivat viettää koko lukuvuoden vieraassa maassa. Nämä ohjelmat ovat myös hyvä vaihtoehto opiskelijoille, joilla ei ehkä ole varaa perinteiseen ulkomailla opiskeluun, koska niiden kustannukset ovat tyypillisesti paljon pienemmät ja joskus kaikki kulut maksetaan.

Saatavilla on myös monia muita ohjelmia, jotka löytyvät etsimällä lukio -opintojen ulkomailla -ohjelmia tai sisällyttämällä hakuun tietyn maan tai taidon, jonka haluat oppia. Voit myös pyytää ohjaajiltasi ohjelmasuosituksia.

body_girltraveling

Ulkomailla opiskelun edut lukiossa

Miksi haluat osallistua lukio -opiskeluohjelmaan ulkomailla? Lue lisää tärkeimmistä eduista.

Hanki uusia taitoja ja tietoa

Jos osallistut loistavaan ohjelmaan ja olet motivoitunut oppimaan, voit saada paljon uusia taitoja ja tietoa ulkomailla opiskellessasi. Yleisin näistä on parantunut kielitaito. Asuminen maassa, jossa puhutaan vierasta kieltä, on paras tapa sujua, koska olet alttiina kyseiselle kielelle koko ajan. Jos osallistut ohjelmaan, jossa keskitytään kielen upottamiseen ja asettaa etusijalle vieraan kielen taitojen parantaminen , voit nähdä merkittäviä parannuksia kykyysi puhua toista kieltä, varsinkin jos osallistut pidempään ohjelmaan.

Ulkomailla opiskelu -ohjelmat voivat myös auttaa sinua oppimaan lisää tietystä maasta, kulttuurista tai oppiaineesta ohjelman painopisteestä riippuen, vaikka kaikissa ohjelmissa sinun on ponnisteltava oppimiseen saadaksesi paljon irti ulkomailla suoritetusta opiskelusta.

Opi uusista kulttuureista

Vieraassa maassa asuminen voi altistaa sinut uusille kulttuureille ja elämäntavoille, kuten uudelle ruoalle, urheilulle ja juhlille jos yrität oppia niistä.Isäntäperheen kanssa asuminen helpottaa myös uuden kulttuurin oppimista, koska perhe, jonka kanssa asut, tutustuttaa sinut usein paikalliseen elämään näyttämällä sinulle uusia ruokia, vierailukohteita ja tekemistä. Voit esimerkiksi oppia kriketin pelaamista Intiassa, juhlia Karnevaali Italiassa tai syö etanoita Ranskassa.

esimerkkejä oppilaitoksen ulkopuolisista toiminnoista

Vaikka kaikki ulkomailla opiskelevat ohjelmat eivät aseta kulttuurin oppimista etusijalle, jos osallistut ohjelmaan, se tarjoaa usein erikoistapahtumia ja retkiä, joiden avulla voit oppia lisää paikallisesta kulttuurista.Jos olet motivoitunut oppimaan uudesta paikasta, jopa lyhyet ohjelmat voivat antaa sinulle paljon kulttuurikokemusta. Kymmenen päivää, jotka vietin Ranskassa, opetti minulle enemmän ranskalaisesta kulttuurista kuin useiden vuosien ranskalainen oppitunti.

Tavata uusia ihmisiä

Ulkomailla opiskelu on myös a loistava tilaisuus saada uusia ystäviä muista maista ja kulttuureista.Tapaat uusia luokkatovereita ja muita ohjelmaan osallistujia sekä isäntäperheesi jäseniä, jos teet kotiloman.

Voidaan sisällyttää se college -sovelluksiin ja ansioluetteloihin

Opiskelu ulkomailla lukion aikana on hienoa, että voit sisällyttää ansioluettelosi ja korkeakouluhakemuksesi. Ulkomailla opiskelu osoittaa itsenäisyyttä, motivaatiota ja halua saada uusia kokemuksia ja tavata uusia ihmisiä, kaikki ominaisuudet, joita työnantajat ja korkeakouluopiskelijat haluavat nähdä.

Joissakin lukio -opiskeluohjelmissa ulkomailla on myös ohjelmia, joiden avulla voit keskittyä alueelle, jota haluat jatkaa, kuten historiaan tai ympäristötutkimuksiin. Jos päätät osallistua johonkin näistä ohjelmista, sinulla on vielä enemmän erikoistunutta kokemusta sovelluksiin.

Englannissa tekemääni ohjelmaa varten kävin arkeologiakurssin, ja ryhmäni löysi todisteita uudesta roomalaisen ajan kylästä. Se ei ollut pelkästään hieno kokemus, vaan sisällytin sen myös yliopistoon liittyviin esseisiini.

body_blackboard-2

Lukion ulkomailla opiskelun haitat

Kaikki ulkomailla opiskelemisesta ei ole täydellistä, ja on tärkeää tietää mahdolliset huonot puolet ennen ohjelmaan ilmoittautumista. Alla on joitain yleisimmistä haitoista lukion ulkomailla suoritetuissa opinto -ohjelmissa.

Kulttuurishokki

Vaikka uudessa maassa eläminen ja uusien asioiden kokeminen voi olla hyvin jännittävää, tulee myös aikoja, jolloin se on vaikeaa ja yksinäistä.Varsinkin jos osallistut pidempään ohjelmaan, ole valmis tilanteisiin, jolloin tunnet olosi turhautuneeksi, yksinäiseksi tai sekavaksi.

Yleensä nämä tunteet ovat väliaikaisia, mutta joskus ne voivat kestää pitkään ja voivat vaikuttaa vakavasti opintoihisi, puhumattakaan siitä, kuinka paljon nautit opiskelusta ulkomailla.Osallistuminen ulkomailla suoritettavaan opinto -ohjelmaan kulttuurishokin aikana voi aiheuttaa arvosanojen kärsimistä, vaikeuttaa uusien ystävien löytämistä ja jättää negatiivisia tunteita tiettyjä maita tai kulttuureja kohtaan, joista mikään ei ole hyväksi.

Voi vaikeuttaa valmistumista ajoissa

Vaikka otat täyden kurssikuorman vieraassa maassa, kaikki opintopisteesi eivät välttämättä siirry tavalliseen kouluusi tai ne eivät ehkä täytä erityisvaatimuksia, joita tarvitset lukion valmistumiseen. Tämä voi aiheuttaa sen, että sinun on suoritettava kesäkoulun opinnot tai valmistuttava lukukausi tai vuosi myöhemmin kuin muut luokkasi.

Tämä on tyypillisesti ongelma vain opiskelijoille, jotka suorittavat lukuvuoden aikana pidempiä ohjelmia (lukukauden tai vuoden mittaisia), joita ei ole järjestetty lukion kautta.

Kallis

Monet lukio -opinnot ulkomailla ovat melko kalliita.Kustannukset vaihtelevat sen mukaan, mikä organisaatio suorittaa ohjelman, missä ohjelma suoritetaan ja kuinka kauan se kestää lähes kaikki maksavat vähintään muutaman tuhannen dollarin, ja monet lukukauden ja vuoden mittaiset ohjelmat maksavat 10 000 dollaria tai enemmän.

Paperityötä ja punaista nauhaa

Monille näistä ohjelmista joudut täyttämään huomattavan määrän paperityötä. Jotkut lyhyemmät ohjelmat ja lukion kautta järjestetyt ohjelmat saattavat vaatia vähemmän paperityötä, mutta yleensä ohjelmaan hakeutuminen ja viisumin hakeminen vie huomattavan paljon aikaa.

Jos haluat osallistua pidempään ohjelmaan, sinun on todennäköisesti haettava opiskelijaviisumia asuinmaassasi. Se vaihtelee maittain, mutta yleensä, jos opiskelet lukukauden tai vuoden ajan, sinun on hankittava opiskelijaviisumi.

Opiskelijaviisumin saaminen kestää muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen . Sinun on usein lähetettävä paperit maan suurlähetystöön tai konsulaattiin Yhdysvalloissa, ja saatat joutua käymään myös henkilökohtaisesti.Vaadittujen asiakirjojen täyttäminen ja eri viranomaisten vastauksen odottaminen vie myös aikaa, joten yleensä sinun on Aloita valmistautuminen vähintään muutama kuukausi ennen kuin haluat aloittaa opiskelu ulkomailla.

Rajoitetut edut

Valitettavasti jotkut lukio -opiskeluohjelmat ulkomailla ovat parempia kuin toiset. Vaikka kaikki väittävät tarjoavansa loistavia luokkia ja kulttuurielämyksiä, jotkut ovat hieman enemmän kuin pitkät lomat tai mahdollisuudet lähettää eksoottisia kuvia Instagramiin. Näissä ohjelmissa et ehkä opi paljon tai tapaa muita kuin muita amerikkalaisia ​​teini -ikäisiä, ja tämä voi olla vähintäänkin turhauttavaa, jos käytit paljon aikaa ja rahaa ohjelmaan, jonka luulit tarjoavan sinulle uutta taitoja ja tietoa.

Tämän vaikutuksen minimoimiseksi Tutki ohjelmaa huolellisesti ennen kuin kirjaudut siihen. Lue mahdollisimman paljon aiempien osallistujien arvosteluja ja älä pelkää ottaa yhteyttä organisaatioon pyytääksesi lisätietoja siitä, miten opiskelijat käyttävät aikaa ja mihin toimintaan he osallistuvat.

Lue lisää siitä, mitä muuta sinun pitäisi harkita, jotta voit valita sinulle parhaan ulkomaille suuntautuvan opinto -ohjelman.

Ohjelmaa valittaessa huomioitavia seikkoja

Lukion ulkomailla opiskeluun osallistumisessa on selvästi etuja ja haittoja. Eri ohjelmien huolellinen harkitseminen ennen kuin valitset yhden, voi auttaa maksimoimaan hyödyt ja nautinnon kokemuksesta. Alla on useita näkökohtia, jotka sinun tulee pitää mielessä ohjelmia harkittaessa.

Minne mennä

Sen maan valitseminen, jossa haluat opiskella ulkomailla, on yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä päätöksistä, joita teet, kun tarkastelet ulkomailla suoritettavia ohjelmia. Valitset usein opiskelupaikan sen perusteella, mitä taitoja haluat hankkia. Jos esimerkiksi ensisijainen motivaatiosi opiskella ulkomailla on parantaa espanjan taitojasi, sinun pitäisi opiskella espanjankielisessä maassa.Voit myös valita opiskella tietyssä maassa, joka on mielestäsi mielenkiintoinen, haluat oppia lisää tai joka liittyy omaan taustaasi tai perintöösi.

milloin ap -kokeen tulokset julkaistaan?

Kannattaa myös ajatella mahdollista kulttuurishokkia. Vaikka kaikilla mailla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, yleensä Länsi -Euroopan maat (ja Australia) ovat Yhdysvaltojen kaltaisia, ja niihin on helpompi sopeutua. Jos valitset ohjelman Aasiassa, Keski -Amerikassa tai Afrikassa, elämäsi on todennäköisesti paljon erilainen kuin kotona. Esimerkiksi sinun on ehkä käsiteltävä torakoita makuuhuoneessasi, elintarvikkeita, joita et voi tunnistaa, ja tungosta busseja, joissa ihmiset kasaavat toisiaan. Jos pystyt sopeutumaan, sinulla voi olla hienoja kokemuksia näissä maissa, mutta kaikki eivät halua käsitellä näitä muutoksia koulutehtäviensä lisäksi, eikä ole häpeä myöntää sitä.

body_globe-1

Missä päin maailmaa haluat opiskella ulkomailla?

Milloin mennä

Toinen päätös, joka sinun on tehtävä, on opiskeleeko ulkomailla lukuvuoden aikana vai kesällä. Joitakin lyhyempiä ohjelmia voidaan tehdä myös koululomien aikana, kuten talvi- tai kevätloma.

Opiskelu ulkomailla kesällä (tai toisen loman aikana)

Kesällä ulkomailla opiskelu poistaa ongelmat, jotka liittyvät valmistumiseen ajoissa, mutta sinulla ei ehkä ole yhtä aitoa kokemusta, koska olet usein erikoistunnilla muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa etkä ehkä tapaa niin paljon paikallisia.

Opiskelu ulkomailla lukuvuoden aikana

Opiskelu ulkomailla lukuvuoden aikana antaa sinulle usein enemmän vaihtoehtoja tunneille, koska koulu on istunnossa, mutta se voi vaikeuttaa valmistumista ajoissa.

Monet ohjelmat ovat avoinna lukio -opiskelijoille joka vuosi, mutta Jotkut arvosanat ovat parempia opiskella ulkomailla kuin toiset. Ei ole suositeltavaa, että opiskelet ulkomailla ensimmäisenä vuotena, koska sinulla pitäisi olla jonkin verran lukion kokemusta, jotta voit valmistautua paremmin ulkomaisiin luokkiin ja oppimistapoihin.

Lisäksi et todennäköisesti halua opiskella ulkomailla lukuvuotesi aikana, koska tämä voi vaikeuttaa korkeakouluihin hakemista, ja tämä on myös usein viimeinen vuosi, jolloin sinun on oltava koulussa monien nykyisten ystäviesi kanssa. Toisen vuoden ja nuoremmat vuodet ovat usein paras aika opiskella ulkomailla.

Kuinka kauan mennä

Lukio -opintojen ulkomailla ohjelmat voivat kestää viikosta koko vuoteen.Kun mietit kuinka kauan ohjelmaan sinun pitäisi osallistua kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

 • Kuinka kauan voit olla poissa tavallisesta koulustasi?
 • Kuinka kauan haluat olla poissa perheestäsi, ystävistäsi ja kotimaastasi?
 • Kuinka kallis ohjelma sinulla on varaa? (Pidemmät ohjelmat maksavat yleensä enemmän.)
 • Kuinka kauan sinun on pysyttävä saadaksesi haluamasi taidot? 3 viikon viettäminen Espanjassa voi auttaa sinua parantamaan espanjan taitojasi, mutta jos tavoitteesi on sujua, sinun on todennäköisesti vietettävä enemmän aikaa siellä.
 • Kuinka syvälle haluat uppoutua paikalliseen kulttuuriin? Useiden kuukausien viettäminen vieraassa maassa auttaa sinua ymmärtämään paremmin sen kulttuuria ja ihmisiä kuin vain muutaman viikon mittainen ohjelma.

Ohjelman painopiste

Joillakin ulkomailla suoritettavilla opinto -ohjelmilla on erityisiä painopisteitä, kuten kielen hankkiminen, kulttuurinen upotus tai keskittyminen tiettyyn oppiaineeseen.Kesäohjelmilla on usein laajempi valikoima painopisteitä, mukaan lukien yhteisöpalvelut, urheilu tai matkustaminen.Jos sinulla on tietty aihe, jota haluat opiskella, etsi ohjelmia, jotka tarjoavat sitä.

Elinolot

Jotkut ohjelmat tarjoavat asuntolan asunto jossa osallistujat asuvat muiden opiskelijoiden kanssa. Tämä vaihtoehto voi helpottaa ystävien hankkimista, mutta koska monet kämppäkaverit voivat olla myös ulkomaalaisia, voi olla vaikeampaa tavata paikallisia ja oppia tuntemaan alueen kulttuuria.

Muut ohjelmat tarjoavat koti -asumisjärjestelyt, joissa osallistujat asuvat paikallisen perheen kanssa . Tämä on loistava tapa parantaa kielitaitoasi ja nähdä, miten paikalliset ihmiset elävät, mutta se voi myös olla vaikeaa ihmisille, jotka haluavat olla muiden ikäisten ja oman maansa ympärillä.

Kustannus

Kuten edellä mainittiin, ulkomailla suoritettavien opintojen kustannukset voivat vaihdella suuresti riippuen siitä, kuinka pitkä ohjelma on, missä se suoritetaan ja kuka sen järjestää. Hae useiden ohjelmien verkkosivustoilta saadaksesi käsityksen eri ohjelmien kustannuksista.

body_50dollars

Lukio -opintojen ulkomailla ohjelmilla voi olla korkea hintalappu.

paras ottelu kaurisnaiselle

Pitäisikö sinun opiskella ulkomailla lukiossa?

Pitäisikö siis osallistua lukio -opintoihin ulkomailla? Kaikille ei ole yhtä oikeaa vastausta, joten kysy itseltäsi seuraavat kysymykset päätöksenteon helpottamiseksi.

Miksi haluat osallistua lukio -opiskeluohjelmaan ulkomailla?

Ensimmäinen kysymys, jonka sinun pitäisi kysyä itseltäsi, on miksi haluat osallistua ulkomailla opiskeluun. Haluatko tulla kaksikieliseksi? Koe uusi kulttuuri? Onko sinulla kokemusta yliopistosovellusten erottumisesta?Kysy sitten itseltäsi, ovatko tämän ohjelman hyödyt suuremmat kuin kustannukset: raha, aika ja vaiva.

Onko hyödyt suuremmat kuin haitat? Esimerkiksi, onko sujuva espanjan kielen käyttö tarpeeksi tärkeää sinulle, jotta voit käyttää tuhansia dollareita ja mahdollisesti viivästyttää lukion valmistumista? Näihin kysymyksiin ei ole väärää vastausta, joten ajattele niitä huolellisesti ja ole rehellinen vastauksillesi.

Miten tämä vaikuttaa oppituntisi aikatauluun?

Ennen kuin suostut osallistumaan lukukauden tai lukuvuoden kestävään lukio -opiskeluohjelmaan ulkomailla, sinun on keskusteltava ohjausneuvojan ja mahdollisesti joidenkin opettajien kanssa oppia, miten tämä vaikuttaa lukion valmistumistarpeisiisi.

Riippuen siitä, kuinka monta luokkaa siirretään ja mitä erityisluokkia lukiosi vaatii valmistuakseen, saatat joutua käymään kesäkursseilla tai valmistumaan myöhemmin.Vaikka pystyt valmistumaan ajoissa, muista se et ehkä voi ottaa kaikkia haluamiasi lisäkursseja ulkomailla, kuten AP -luokissa.

Tällä voi olla vaikutusta korkeakouluhakemuksiisi, jos haet erityisen kilpailukykyisiin korkeakouluihin, vaikka monet ymmärtävät ulkomailla suoritettavat opinnot ja tietävät, että niistä on merkittäviä etuja.

Voitko varata sen?

Lukio -opiskeluohjelmat ulkomailla ovat yleensä merkittävä taloudellinen yritys, ja voi olla vaikeaa perustella niin paljon rahaa, etenkin korkeakouluun osallistumisen kustannusten noustessa.Monilla ihmisillä ei ehkä ole varaa ohjelmaan, joka maksaa 10 000 dollaria tai enemmän.Jos raha on huolestuttavaa, harkitse valtion tukemia ohjelmia, lyhyempiä ohjelmia tai harkitse lukiolaisille tarkoitettuja ulkomaille myönnettäviä apurahoja.

Oletko valmis asumaan toisessa maassa?

Mieti tätä huolellisesti ennen kuin hyväksyt ohjelman. Kuvittele, millaista olisi asua vieraassa maassa, jossa on erilaiset säännöt ja kulttuuriset standardit.

Ohjelmasta riippuen harkitse myös, millaista olisi asua maassa jossa äidinkieli ei ole englanti. Omista kokemuksistani voin sanoa, että kymmenen päivän vaihto Ranskassa oli kielimuurin vuoksi paljon haastavampi kuin kuukausittainen ohjelmani Englannissa. Pienet ongelmat, kuten tietämättömyys bussilla, lähin pankkiautomaatti tai kuinka paljon jokin maksaa, voivat tulla paljon turhauttavammiksi, kun on vaikea kommunikoida.

Tapoja vähentää kulttuurishokkia ulkomailla opiskeluun kuuluu liittyminen lyhyempiin ohjelmiin, jotka tapahtuvat maissa, joissa puhutaan englantia, sekä asuminen ja opiskelu muiden Yhdysvaltojen opiskelijoiden kanssa.

Tärkeintä ulkomailla opiskelemisessa lukiossa

 • Opiskelu ulkomailla lukion aikana voi olla loistava tapa hankkia taitoja, tavata uusia ihmisiä ja tutustua uusiin kulttuureihin.

 • Näillä ohjelmilla voi kuitenkin olla haittoja, kuten mahdollisuus kulttuurishokkiin, korkea hintalappu ja mahdollisuus viivästyttää lukion valmistumista.

 • On tärkeää tutkia ohjelmia, puhua opinto -ohjaajan kanssa opintojen siirtämisestä ja miettiä vakavasti, kuinka hyvin jaksaisit asua ulkomailla pitkään ennen liittymistä ohjelmaan.

 • Jos et pysty osallistumaan lukio -opintoihin ulkomailla, on aina mahdollisuus osallistua johonkin korkeakoulun aikana.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.