Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

feature_outofstate

Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka teet korkeakoulujen tutkimusprosessissa, on se, missä maassa keskität hakusi. Koululla käymisellä valtion ulkopuolella on etuja, mutta onko valtion ulkopuolinen korkeakoulu oikea valinta sinulle? Tässä artikkelissa annan sinulle yleiset edut ja haitat osallistumiselle valtion ulkopuoliseen korkeakouluun ja annan ohjeita siitä, pitäisikö sinun hakea.suolahappo vs suolahappo

Mikä on ero valtion ulkopuolisten ja valtion sisäisten korkeakoulujen välillä?

Osavaltioiden ulkopuoliset korkeakoulut eroavat valtiollisista korkeakouluista pääasiassa siinä, että ne eivät ole kotivaltiossasi. Termiä osavaltion korkeakoulut käytetään ensisijaisesti viittaamaan kotivaltiosi julkisiin yliopistoihin, koska tämä tarkoittaa yleensä alhaisempaa lukukausimaksua. Yksityisten korkeakoulujen valtion ja valtion ulkopuolella opetus on yleensä sama. Kaksi pääominaisuutta, jotka erottavat valtion ulkopuoliset korkeakoulut valtiollisista korkeakouluista, ovat ne valtion ulkopuoliset korkeakoulut ovat kauempana kotikaupungistasi ja kalliimpia kuin osavaltioiden korkeakoulut.

Plussaa ja miinusta ulkomaisille korkeakouluille

Plussat

  • Voit tutkia uutta aluetta ja päästä mukavuusvyöhykkeesi ulkopuolelle.
  • Tulet tavata enemmän ihmisiä eri taustoista ja kannustetaan saamaan uusia ystäviä.
  • Sinulla tulee olemaan lisää itsenäisyyttä ja tuntea, millaista on elää yksin.
  • Tonnia valintoja! Jos olet valmis osallistumaan yliopistoon osavaltion ulkopuolella, sinulla on valtava valikoima erityyppisiä kouluja, eikä osavaltiosi tarjoama rajoita sitä.

Haittoja

  • Maksat a korkeampi lukukausihinta valtion ulkopuoliselle korkeakoululle kuin tekisit valtion sisäiselle yliopistolle.
  • Menetät kaikki säästöt, joita saatat saada kotona asumisesta ja työmatka valtion osavaltioon.
  • Olet kauempana kotoa, joten et voi luottaa perheesi tukeen niin paljon tai näe vanhoja ystäviäsi niin usein.
  • Saatat tuntea itsesi eristetyksi tai yksinäiseksi tuntemattomassa paikassa.


Pitäisikö sinun mennä valtion ulkopuoliseen korkeakouluun?

Onko valtion ulkopuolinen korkeakoulu oikea sinulle? Sinun on otettava huomioon pari henkilökohtaista tekijää nyt, kun ymmärrät yleiset positiiviset ja negatiiviset tekijät.

Ensimmäinen, kuinka tärkeitä korkeakoulun kustannukset ovat sinulle ja perheellesi? Valtion ulkopuoliset opetukset ovat yleensä kalliimpia kuin valtion opetukset. Keskimääräinen lukukausihinta on 9139 dollaria osavaltiossa asuville opiskelijoille ja 22958 dollaria ulkomaisille opiskelijoille (molemmat julkisissa korkeakouluissa). Jos aiot osallistua yksityiseen korkeakouluun, valtion ja valtion ulkopuolisten lukukausimaksut ovat samanlaisia. Keskustele yliopiston rahoituksesta perheesi kanssa ja tee tutkimusta. Opiskelijavelan vähentämiseksi voit päättää, että valtion julkinen korkeakoulu on paras vaihtoehto.

kuinka aloittaa synteesiessee

Sinun tulisi myös kysyä itseltäsi, kuinka kaukana kotoa haluat olla yliopistossa. Jotkut opiskelijat käsittelevät siirtymistä lukiosta korkeakouluun paremmin kuin toiset, ja voi olla vaikeaa olla tuntemattomassa paikassa ilman pääsyä tavalliseen tukijärjestelmään. Muina aikoina muutoksina elämässäsi, kuten vaihtamalla uuteen kouluun tai muuttamalla uuteen kaupunkiin, sopeuduitko hyvin vai kamppailitko? Tämän pitäisi antaa sinulle vihjeitä siitä, miten voisit käsitellä uuden ympäristön asettumista yliopistossa. Jos luulet olevasi liian onnellinen poissasi perheestäsi ja aloittaessasi uusien ihmisten tapaamisen, saatat menestyä valtion ulkopuolisessa koulussa, jossa voit palauttaa henkilöllisyytesi.

body_punkhair Väritä hiuksesi violetiksi, hanki mohawk, äläkä koskaan katso taaksepäin.


Ulkomaisten korkeakoulujen tutkiminen

Jos haluat osallistua valtion ulkopuoliseen korkeakouluun, sinulla on paljon vaihtoehtoja läpi. Seuraava ajateltava asia on, haluatko osallistua julkiseen vai yksityiseen korkeakouluun ja jos olet kiinnostunut tietystä maan alueesta. Verkossa on monia korkeakoulujen hakulähteitä, jotka auttavat sinua kaventamaan hakua. Voit myös tarkastella tätä oppilaitoksen valinnan opasta saadaksesi ideoita siitä, mitä muita kysymyksiä haluat kysyä itseltäsi mieltymyksistäsi.

Yritä kirjautua profiiliin osoitteessa Cappex , joka antaa sinulle mahdollisuuden tunnistaa sijaintisi, koon ja muut tekijät. Se pyytää sinua myös jakamaan akateemiset tilastot, jotta voit selvittää mahdollisuutesi päästä eri kouluihin. Sinua yhdistetään korkeakouluihin, jotka sopivat kriteereihisi, tai voit etsiä kouluja nimen mukaan, jos sinulla on mielessä jotain. Jokaisella koulussa on täydellinen profiili, jossa luetellaan olennaiset tilastot ja tosiasiat kampuksen elämästä.

Jos olet kiinnostunut koulusta, lisää se juoksevaan vaihtoehtoluetteloon ja vertaa sitä muihin korkeakouluihin nähdä kuinka se mittaa.Profiilissasi voit määrittää, kuinka kaukana kotoa haluat olla, jotta saat suosituksia vain valtion ulkopuolisille kouluille.

on 1550 hyvä sat pisteet


Yhteenveto

Ulkopuoliset koulut saattavat olla sinulle sopivia, jos etsit uusia kokemuksia ja jonkin matkan päässä kotikaupungistasi. Jos luulet haluavasi käydä koulua valtion ulkopuolella, sinulla on valittavanasi valtava määrä korkeakouluja, joista jokaisella on monia erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka voivat tehdä tai rikkoa kokemustasi. Riippuen siitä, kuinka tärkeitä kotikaupunkisi kustannukset ja läheisyys sinulle ovat, saatat päättää, että valtion ulkopuoliset koulut ovat paras valinta. Aloita koulujen tutkiminen nyt, jotta voit alkaa kaventaa vaihtoehtojasi!

Mitä seuraavaksi?

Paljonko yliopistoon meneminen todella maksaa? Tässä artikkelissa on lisätietoja yliopistoon osallistumisen taloudellisesta todellisuudesta.

Jos aiot osallistua valtion ulkopuoliseen korkeakouluun, valitset erikokoisten koulujen välillä. Lue tämä artikkeli saadaksesi selville, sopiiko sinulle paremmin suuri tai pieni korkeakouluympäristö. Tarkempia tietoja pienistä korkeakouluista ja mistä he ovat, tutustu tähän artikkeliin.

Harkitsetko hakemista joihinkin maan valikoivimpiin kouluihin? Katso tämä opas siitä, miten pääset Ivy Leagueen ja muihin erittäin kilpailukykyisiin korkeakouluihin.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden Etelä -Carolinan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada 30 (tai korkeampi!) ACT: 9 avainvinkkiä

Onko 30 hyvä ACT -pisteet? Ehdottomasti! Opi kuinka saada ACT: stä 30, valmistautumalla tehokkaasti ja hyökkäämällä testiin luottavaisin mielin 30+ ACT -pistemäärän suhteen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Paras AP: n ympäristötieteen tarkistusopas

Tarvitsetko apua taidon APES review kanssa? Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää AP -ympäristötieteen tentistä ja kuinka valmistautua siihen.

ACT Hand Scoring: Pitäisikö sinun tilata se?

Mikä on ACT Hand Scoring, ja pitäisikö se tilata? Milloin se on rahan tuhlausta? Ota selvää tästä.

Uusi SAT -muunnoskaavio: Vanha 2400 - Uusi 1600 (virallinen)

Kun otat uuden SAT: n ja ihmettelet, miten vanha 2400 -pisteet muuttuvat uudeksi 1600 -pistetaulukkoksi? Löydät pisteiden muuntotaulukkomme täältä.

Paras analyysi: Rakkaus ja suhteet Great Gatsbyssä

Onko sinulla kysyttävää The Great Gatsbyn suhteista? Analysoimme Gatsbyn ja Daisyn, Myrtlen ja Georgen ja muiden välisiä romansseja selittääksemme rakkauden roolin romaanissa.

Barronin ACT: Expert Prep Book Review

Pitäisikö sinun ostaa Barronin ACT -kirja? Tutustu Barronin ACT -valmistelukatsaukseen selvittääksesi, onko tämä paras ACT -kirja sinulle.

4.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.5

Mikä on 4.5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,5 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mitä opettajat todella tekevät SAT/ACT -tuutoroinnin aikana?

Kun maksat opettajalle, haluat, että jokainen minuutti on mahdollisimman tehokas. Tässä kerromme parhaista käytännöistä, joita opettajasi on käytettävä.

Kuinka moni saa ACT: n 34, 35, 36? Pisteiden jakautuminen

Kuinka moni oppilas saa ACT: n huippupisteet vuosittain? Mieti, miten voit liittyä tähän harvinaiseen ryhmään.

64 suurta korkeakoulua, jotka eivät vaadi esseitä

Etsitkö korkeakouluja, jotka eivät vaadi esseitä? Katso täydellinen luettelo 65 korkeakoulusta ilman essee-vaatimuksia!

UTSA SAT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopisto Fort Smithin pääsyvaatimukset

ITT: n teknisen instituutin pääsyvaatimukset

Houstonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT Math vs ACT Math: Mikä on ero?

Miten päätät SAT vs ACT matematiikan välillä? Tässä on täydellinen vertailu kysymystyypeillä, muodolla ja käytännön kysymyksillä.

1800 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Concordia Collegen pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

3 avainvinkkiä AP -laskennan ässäyksen vapaaksi vastaukseksi

Oletko huolissasi AP Calculus BC: n ilmaisista vastauskysymyksistä? Tutustu oppaaseemme kaikkeen mitä sinun tarvitsee tietää AP Calc BC FRQ: sta.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Rotu vs. etnisyys vs. kansalaisuus: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä eroa rodun, etnisyyden ja kansallisuuden välillä on? Selitämme kaikki kolme käsitettä hyödyllisten esimerkkien avulla.

Yucaipan lukio | 2016-17 rankingit | (Yucaipa,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Yucaipan lukiosta Yucaipassa, Kaliforniassa.

Columbia College Chicago ACT -pisteet ja GPA