Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

feature_outofstate

Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka teet korkeakoulujen tutkimusprosessissa, on se, missä maassa keskität hakusi. Koululla käymisellä valtion ulkopuolella on etuja, mutta onko valtion ulkopuolinen korkeakoulu oikea valinta sinulle? Tässä artikkelissa annan sinulle yleiset edut ja haitat osallistumiselle valtion ulkopuoliseen korkeakouluun ja annan ohjeita siitä, pitäisikö sinun hakea.suolahappo vs suolahappo

Mikä on ero valtion ulkopuolisten ja valtion sisäisten korkeakoulujen välillä?

Osavaltioiden ulkopuoliset korkeakoulut eroavat valtiollisista korkeakouluista pääasiassa siinä, että ne eivät ole kotivaltiossasi. Termiä osavaltion korkeakoulut käytetään ensisijaisesti viittaamaan kotivaltiosi julkisiin yliopistoihin, koska tämä tarkoittaa yleensä alhaisempaa lukukausimaksua. Yksityisten korkeakoulujen valtion ja valtion ulkopuolella opetus on yleensä sama. Kaksi pääominaisuutta, jotka erottavat valtion ulkopuoliset korkeakoulut valtiollisista korkeakouluista, ovat ne valtion ulkopuoliset korkeakoulut ovat kauempana kotikaupungistasi ja kalliimpia kuin osavaltioiden korkeakoulut.

Plussaa ja miinusta ulkomaisille korkeakouluille

Plussat

  • Voit tutkia uutta aluetta ja päästä mukavuusvyöhykkeesi ulkopuolelle.
  • Tulet tavata enemmän ihmisiä eri taustoista ja kannustetaan saamaan uusia ystäviä.
  • Sinulla tulee olemaan lisää itsenäisyyttä ja tuntea, millaista on elää yksin.
  • Tonnia valintoja! Jos olet valmis osallistumaan yliopistoon osavaltion ulkopuolella, sinulla on valtava valikoima erityyppisiä kouluja, eikä osavaltiosi tarjoama rajoita sitä.

Haittoja

  • Maksat a korkeampi lukukausihinta valtion ulkopuoliselle korkeakoululle kuin tekisit valtion sisäiselle yliopistolle.
  • Menetät kaikki säästöt, joita saatat saada kotona asumisesta ja työmatka valtion osavaltioon.
  • Olet kauempana kotoa, joten et voi luottaa perheesi tukeen niin paljon tai näe vanhoja ystäviäsi niin usein.
  • Saatat tuntea itsesi eristetyksi tai yksinäiseksi tuntemattomassa paikassa.


Pitäisikö sinun mennä valtion ulkopuoliseen korkeakouluun?

Onko valtion ulkopuolinen korkeakoulu oikea sinulle? Sinun on otettava huomioon pari henkilökohtaista tekijää nyt, kun ymmärrät yleiset positiiviset ja negatiiviset tekijät.

Ensimmäinen, kuinka tärkeitä korkeakoulun kustannukset ovat sinulle ja perheellesi? Valtion ulkopuoliset opetukset ovat yleensä kalliimpia kuin valtion opetukset. Keskimääräinen lukukausihinta on 9139 dollaria osavaltiossa asuville opiskelijoille ja 22958 dollaria ulkomaisille opiskelijoille (molemmat julkisissa korkeakouluissa). Jos aiot osallistua yksityiseen korkeakouluun, valtion ja valtion ulkopuolisten lukukausimaksut ovat samanlaisia. Keskustele yliopiston rahoituksesta perheesi kanssa ja tee tutkimusta. Opiskelijavelan vähentämiseksi voit päättää, että valtion julkinen korkeakoulu on paras vaihtoehto.

kuinka aloittaa synteesiessee

Sinun tulisi myös kysyä itseltäsi, kuinka kaukana kotoa haluat olla yliopistossa. Jotkut opiskelijat käsittelevät siirtymistä lukiosta korkeakouluun paremmin kuin toiset, ja voi olla vaikeaa olla tuntemattomassa paikassa ilman pääsyä tavalliseen tukijärjestelmään. Muina aikoina muutoksina elämässäsi, kuten vaihtamalla uuteen kouluun tai muuttamalla uuteen kaupunkiin, sopeuduitko hyvin vai kamppailitko? Tämän pitäisi antaa sinulle vihjeitä siitä, miten voisit käsitellä uuden ympäristön asettumista yliopistossa. Jos luulet olevasi liian onnellinen poissasi perheestäsi ja aloittaessasi uusien ihmisten tapaamisen, saatat menestyä valtion ulkopuolisessa koulussa, jossa voit palauttaa henkilöllisyytesi.

body_punkhair Väritä hiuksesi violetiksi, hanki mohawk, äläkä koskaan katso taaksepäin.


Ulkomaisten korkeakoulujen tutkiminen

Jos haluat osallistua valtion ulkopuoliseen korkeakouluun, sinulla on paljon vaihtoehtoja läpi. Seuraava ajateltava asia on, haluatko osallistua julkiseen vai yksityiseen korkeakouluun ja jos olet kiinnostunut tietystä maan alueesta. Verkossa on monia korkeakoulujen hakulähteitä, jotka auttavat sinua kaventamaan hakua. Voit myös tarkastella tätä oppilaitoksen valinnan opasta saadaksesi ideoita siitä, mitä muita kysymyksiä haluat kysyä itseltäsi mieltymyksistäsi.

Yritä kirjautua profiiliin osoitteessa Cappex , joka antaa sinulle mahdollisuuden tunnistaa sijaintisi, koon ja muut tekijät. Se pyytää sinua myös jakamaan akateemiset tilastot, jotta voit selvittää mahdollisuutesi päästä eri kouluihin. Sinua yhdistetään korkeakouluihin, jotka sopivat kriteereihisi, tai voit etsiä kouluja nimen mukaan, jos sinulla on mielessä jotain. Jokaisella koulussa on täydellinen profiili, jossa luetellaan olennaiset tilastot ja tosiasiat kampuksen elämästä.

Jos olet kiinnostunut koulusta, lisää se juoksevaan vaihtoehtoluetteloon ja vertaa sitä muihin korkeakouluihin nähdä kuinka se mittaa.Profiilissasi voit määrittää, kuinka kaukana kotoa haluat olla, jotta saat suosituksia vain valtion ulkopuolisille kouluille.

on 1550 hyvä sat pisteet


Yhteenveto

Ulkopuoliset koulut saattavat olla sinulle sopivia, jos etsit uusia kokemuksia ja jonkin matkan päässä kotikaupungistasi. Jos luulet haluavasi käydä koulua valtion ulkopuolella, sinulla on valittavanasi valtava määrä korkeakouluja, joista jokaisella on monia erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka voivat tehdä tai rikkoa kokemustasi. Riippuen siitä, kuinka tärkeitä kotikaupunkisi kustannukset ja läheisyys sinulle ovat, saatat päättää, että valtion ulkopuoliset koulut ovat paras valinta. Aloita koulujen tutkiminen nyt, jotta voit alkaa kaventaa vaihtoehtojasi!

Mitä seuraavaksi?

Paljonko yliopistoon meneminen todella maksaa? Tässä artikkelissa on lisätietoja yliopistoon osallistumisen taloudellisesta todellisuudesta.

Jos aiot osallistua valtion ulkopuoliseen korkeakouluun, valitset erikokoisten koulujen välillä. Lue tämä artikkeli saadaksesi selville, sopiiko sinulle paremmin suuri tai pieni korkeakouluympäristö. Tarkempia tietoja pienistä korkeakouluista ja mistä he ovat, tutustu tähän artikkeliin.

Harkitsetko hakemista joihinkin maan valikoivimpiin kouluihin? Katso tämä opas siitä, miten pääset Ivy Leagueen ja muihin erittäin kilpailukykyisiin korkeakouluihin.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA