Pitäisikö sinun osallistua kansalliseen opiskelijajohtajakonferenssiin?

Oletko kuullut National Student Leadership Conference (NSLC) -kongressista? Ehkä olet kuullut, että osallistuminen NSLC: hen on loistava tapa tehdä vaikutteita korkeakouluista, ja mietitkö onko se totta. Spoileri: Jos harkitset NSLC: tä, koska luulet sen olevan arvostettu, olet heräämässä töykeästi. Jatka lukemista saadaksesi selville miksi.

Tässä oppaassa käydään läpi tarkalleen mitä NSLC on, mitkä ovat sen mahdolliset edut ja haitat ja kuinka voit päättää, pitäisikö sinun osallistua johonkin sen ohjelmista.Mikä on NSLC?

National Student Leadership Conference on ohjelma, joka isännöi urakeskeiset johtamiskonferenssit valikoiduille lukiolaisille (samoin kuin joitain ohjelmia lukiolaisille) kesän aikana. NSLC markkinoi itseään erittäin valikoivana ohjelmana, joka hyväksyy vain poikkeuksellisen johtajuus- ja akateemiset taidot omaavat opiskelijat.

Ohjelman aikana opiskelijat asuvat yliopiston asuntoloissa ja osallistuvat NSLC: n isännöimiin luentoihin ja aktiviteetteihin kampuksella. Ohjelmaan voi sisältyä oppitunteja ja luentoja, vierailevia puhujia, johtamispajoja ja kampuksen ulkopuolisia opintomatkoja.

NSLC markkinoi ohjelmiaan keinona auttaa osallistujia hankkimaan johtamistaitoja ja oppimaan tulevasta urasta samalla kun kokee elämää yliopistokampuksella. Ohjelmat kestävät 6–18 päivää, riippuen aiheesta, johon ne keskittyvät.

NSLC tarjoaa 32 ohjelmaa seuraavat kuusi pääluokkaa:

 • Taide ja suunnittelu
 • Liiketoiminta
 • Tietokone Tiede
 • Hallitus ja laki
 • Johtajuus ja yhteisö
 • VARSI

NSLC tarjoaa tällä hetkellä ohjelmia Norjan kampuksilla 12 yliopistoa (vaikka kaikkia ohjelmakenttiä ei ole tarjolla kullakin kampuksella):

 • Amerikan yliopisto (Washington DC)
 • Fordhamin yliopisto (New York, NY)
 • Georgetownin yliopisto (Washington DC)
 • Georgia Tech (Atlanta, GA)
 • Luoteis-yliopisto (Chicago, IL)
 • Rice University (Houston, TX)
 • Kalifornian yliopisto-Berkeley (San Francisco, Kalifornia)
 • UCLA (Los Angeles, Kalifornia)
 • Pennsylvanian yliopisto (Philadelphia, PA)
 • Washingtonin yliopisto (Seattle, WA)
 • Vanderbiltin yliopisto (Nashville, TN)
 • Yalen yliopisto (New Haven, CT)

Kuinka haet NSLC: hen?

Olet ehkä ajatellut (koska heidän postituksensa on suunniteltu saamaan sinut ajattelemaan tätä), että sinun täytyy olla nimetty voidaksesi osallistua NSLC-ohjelmaan. Se ei kuitenkaan ole totta; kuka tahansa lukiolainen voi nimetä itsensä ja todennäköisesti hyväksytään NSLC: hen.

NSLC ilmoittaa verkkosivuillaan etsivänsä opiskelijoita, joilla on 'akateemisia ansioita, opetuksen ulkopuolisia suorituksia ja johtamispotentiaalia'. Nämä ovat hyvin laajoja ohjeita, eivätkä ne tarjoa tarkempia tietoja. Mitä tämä todennäköisesti tarkoittaa, niin kauan kuin sinulla on melko hyvät arvosanat (sanotaan B-keskiarvo tai korkeampi) ja / tai joitain kunnollisia opetussuunnitelmia, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet tulla hyväksytyksi. Itse asiassa, kun haet, sinun on lähetettävä talletus varaamaan paikkasi, joten se on melko hyvä lahja, jonka he hyväksyvät suurimman osan tai kaikki hakijat. (He ilmoittavat, että hyvität, jos sinua ei hyväksytä.)

Itse sovellus on hyvin lyhyt ja kestää vain noin kymmenen minuuttia. Kun haet, valitset ohjelman ja päivämäärän, johon haluat osallistua, ja sinun on joko maksettava kokonaisuudessaan tai tehtävä useita satoja dollareita talletus (tarkka talletussumma riippuu hakemuksesta).

muunna celsiusaste fahrenheit -kaavaksi

Kuinka kilpailukykyinen on NSLC?

Kansallinen opiskelijajohtajakonferenssi markkinoi itseään ohjelmana, joka on tarkoitettu yksinomaan huippuopiskelijoille ja tuleville johtajille. NSLC korostaa markkinointimateriaaleissaan sitä, että opiskelijat on nimettävä keinona osoittaa sen 'kilpailukyky'. Nämä kuitenkin ehdokkaat lähetetään tuhansille opiskelijoille vuosittain, joista suurin osa NSLC tietää vain vähän. Lisäksi nimeämistä ei vaadita osallistumaan NSLC: hen. Jokainen lukiolainen voi silti hakea ilman, että hänet nimitetään ensin.

Hakuprosessi opiskelijoille ilman kutsua oli aikaisemmin paljon tiukempi, ja opiskelijat tarvitsivat B-keskiarvon ja suosituskirjeen hakemiseen. Mutta voit nyt nähdä, että sovellus on vain muutama peruskysymys se tuskin tekee siitä näyttävän kilpailukykyiseltä ohjelmalta.

NSLC: tä johtaa voittoa tavoitteleva yritys, joten mitä enemmän opiskelijoita ilmoittautuu ohjelmiinsa, sitä enemmän rahaa he ansaitsevat. Tämä tarkoittaa, että he eivät halua olla liian valikoivia, koska he haluavat, että monet hyväksytyt hakijat lisäävät mahdollisuuksiaan saada niin monta ohjelmaa kuin mahdollista.

NSLC-ohjelmilla voi olla etuja, joista keskustelen tarkemmin seuraavissa osioissa, mutta on tärkeää, että opiskelijat ja heidän vanhempansa tietävät sen kumpikaan ehdokkaista NSLC: hen tai osallistuminen johonkin sen ohjelmista ei osoita poikkeuksellisia akateemisia tai johtamistaitoja opiskelijan puolelta.

Mitä hyötyä on NSLC: hen osallistumisesta?

Joten tarkoittako tämä, että NSLC on kaikki huono? Ei lainkaan. Alla on tärkeimmät edut, joita voit saada osallistumalla NSLC-ohjelmaan.

Etu # 1: Lisätietoja tietystä urasta

Yksi NSLC: n merkittävistä eduista on se voit valita ohjelman kentältä, jolla haluat työskennellä, kuten lääke, laki tai liike-elämä. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan käytännön kokemusta tällä alalla. Esimerkiksi suunnitteluohjelman osallistujat saattavat työskennellä tuuliturbiinien ja vedenpuhdistusjärjestelmien parissa ja oppia suunnittelussa käytetystä uudesta tekniikasta.

Nämä kokemukset voivat auttaa sinua hankkimaan taitoja, joita voit käyttää myöhemmin korkeakoulussa ja tulevissa töissä. Ne voivat myös antaa sinulle maun siitä, millainen tulevaisuuden ura voi olla, jotta sinä sinulla on parempi käsitys siitä, mitä haluat opiskella yliopistossa.

ap fysiikka 1 kaava -arkki

Saatat huomata, että et todellakaan pidä tietystä urasta ollenkaan, ja on parempi oppia tämä nyt kuin silloin, kun olet jo yliopistossa ja olet käyttänyt paljon aikaa ja rahaa pääaineeseen, jota et halua enää harjoittaa.

Etu # 2: Hanki johtamistaitoja

Jokainen NSLC-ohjelma sisältää työpajoja ja luentoja, jotka on suunniteltu auttamaan kehittää osallistujien johtamispotentiaalia. Oppimalla olemaan tehokkaita johtajia ja käyttämällä näitä taitoja koko konferenssin ajan, opiskelijat voivat palata ohjelmasta luottavaisemmiksi johtokykyynsä ja halukkaampia ottamaan vastuun tulevissa tilanteissa. Sekä korkeakoulut että työnantajat haluavat nähdä johtajien kokemuksen hakijoista.

Etu # 3: Muodosta uudet suhteet

Jokainen NSLC-ohjelma sisältää alan ammattilaisten luentoja. Nämä vierailevat luennoitsijat jotka ovat usein alansa johtajia, puhua opiskelijoiden kanssa ja vastata heidän kysymyksiinsä. NSLC: n luennot antavat opiskelijoille mahdollisuuden kuulla lisää siitä, millainen tietty ura on, ja saada kysymyksiinsä vastauksen jollakin, jolla on paljon kokemusta tällä alalla.

Opiskelijat muodostavat usein henkilökohtaisia ​​suhteita myös NSLC-ohjelmissa. Vietettyään useita päiviä muiden menestyvien opiskelijoiden kanssa monet osallistujat palaavat kotiin uusien ystävien kanssa, jotka ovat usein kiinnostuneita samasta urasta kuin he. Ohjelman päätyttyä nämä ystävät voivat antaa neuvoja, kun tarkastelet eri korkeakouluja, suuria yrityksiä ja työpaikkoja.

Kuten nämä lampaat, voit saada uuden ystävän NSLC-ohjelmassa.

Etu # 4: Koe college-elämä

NSLC-ohjelmaan osallistuminen voi myös esitellä sinulle yliopiston ja kollegiaalisen elämän. NSLC-konferenssit pidetään yliopistokampuksilla, ja opiskelijat sijaitsevat yliopistojen asuntoloissa. Asuminen kampuksella voi olla erittäin hyödyllistä opiskelijoille, jotka eivät ehkä tiedä paljoa yliopistosta ja haluavat maistaa sitä vielä lukiossa.

NSLC: ssä on myös mahdollisuus saada enintään kolme opintopistettä työstäsi. Opiskelijoiden, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan yliopistoluotoja, tulisi kuitenkin olla tietoisia siitä, että tähän liittyy merkittävä lisämaksu (820 dollaria per luottotunti), eivätkä kaikki korkeakoulut hyväksy NSLC-ohjelmassa ansaittuja luottoja. Tätä käsitellään tarkemmin seuraavassa osassa.

Mitkä ovat NSLC: hen osallistumisen haitat?

Vaikka NSLC: llä voi olla etuja, osallistumiseen johonkin sen ohjelmista on myös haittoja. Käsittelen alla näiden ohjelmien tärkeimpiä haittoja.

Haittapuoli # 1: Ohjelmat ovat usein lyhyitä

Useimmat NSLC-ohjelmat kestää vain muutaman päivän, pisin 18 päivää. Vaikka tämä saattaa olla tarpeeksi aikaa esitellä sinulle aihe ja antaa sinulle käytännön kokemusta, olisi erittäin vaikeaa saada paljon syvällistä tietoa niin lyhyessä ajassa.

Opiskelijat, jotka etsivät perusteellista ja yksityiskohtaista tietoa tietystä työstä tai urakentästä, eivät todennäköisesti pysty saamaan etsimäänsä tietoa NSLC-ohjelmasta. Lyhyt ohjelman pituus voi myös tehdä siitä vaikea kehittää vahvoja suhteita sekä ohjelman mentoreiden että muiden osallistujien kanssa.

Haittapuoli # 2: Ohjelman kustannukset

Vaikka ne ovat lyhyitä, NSLC-ohjelmilla on usein korkea hintalappu. Ohjelmien hinta vaihtelee 2695-5595 dollaria , joka sisältää ateriat, majoituksen, kuljetukset ja materiaalit. Kuitenkin, jos opiskelija haluaa ansaita yliopistoluoton, se vaatii lisämaksun (875 dollaria per luottotunti).

Useiden tuhansien dollareiden käyttäminen lyhyelle ohjelmalle voi olla vaikeaa monille lukiolaisille ja heidän perheilleen. NSLC tarjoaa joitain apurahoja ja tarjoaa vinkkejä varainhankintaan kustannusten kompensoimiseksi; opiskelijoiden tulisi kuitenkin odottaa maksavansa kaikki kustannukset.

On mahdollista saada samat tai samanlaiset kokemukset kuin NSLC-ohjelmalla murto-osa kustannuksista. Tätä vaihtoehtoa käsitellään tarkemmin seuraavassa osassa.

Haittapuoli # 3: Ei yhtä yksinomainen kuin markkinoidaan

Monille ihmisille NSLC: n kaikkein törkein piirre on se, että se markkinoi itseään erittäin kilpailukykyisenä ohjelmana, joka kutsuu ja hyväksyy vain huippuluokan opiskelijoita. Kuitenkin, kuten monet vastaavat organisaatiot, jotka väittävät edistävänsä opiskelijoiden johtajuutta, NSLC lähettää kutsut monille, monille opiskelijoille joka vuosi yrittäen maksimoida niiden ohjelmiin ilmoittautuvien opiskelijoiden määrän.

sairaanhoitaja harjoittaja päästä varpaisiin -arviointilista

Vaikka NSLC korostaa sitä, että opiskelijat kutsutaan osallistumaan sen arvostuksen osoittimeksi, kuka tahansa opiskelija voi hakea ohjelmaan ilman kutsua, ja rehellisesti sanottuna suurin osa heistä, ellei kaikki, hyväksytään. Tässä ohjelmassa ei ole mitään yksinomaista.

Pitäisikö sinun osallistua NSLC: hen?

Joten kuinka hyödyllinen on NSLC? Se riippuu siitä, miksi olet kiinnostunut osallistumaan. Joillekin ihmisille NSLC-ohjelmat ovat hauskoja ja opettavaisia, kun taas toiset pitävät niitä ylihinnoiteltuina jatka-täytteinä.

NSLC-ohjelmaan osallistumiseen on hyviä syitä ja syyt, jotka eivät ole yhtä vahvoja. Ajattele huolellisesti, miksi olet kiinnostunut osallistumaan, ja lue eteenpäin päätöksen tekemisessä.

Hyviä syitä osallistua NSLC: hen

 • Haluat oppia lisää tietystä urakentästä.
 • Haluat tavata samankaltaisia ​​opiskelijoita.
 • Haluat kokea kollegiaalista elämää.

NSLC-ohjelma voi olla hyvä tapa saada johdatus tiettyyn uraan ja saada enemmän käytännön kokemusta kuin luultavasti pääset luokkahuoneeseen. Osallistuminen johonkin näistä konferensseista antaa sinulle myös mahdollisuuden tavata muita opiskelijoita, joilla on vahvat tutkijat ja jotka ovat kiinnostuneita samasta urakentästä. Joskus näistä yhteyksistä voi tulla kestäviä ystävyyssuhteita. Lisäksi, jos olet utelias tai hieman hermostunut yliopistosta ja haluat tietää, millaista on asua asuntolassa ja löytää luokkia kampuksella, voit kokea sen NSLC-ohjelmassa.

Jos sinä on varaa NSLC-ohjelman kustannuksiin ja yksi tai useampi edellä mainituista syistä kiinnostaa sinua, voit sitten harkita vakavammin hakemista.

Huomaa kuitenkin, että NSLC-ohjelmat eivät ole ainoa tapa saavuttaa mitään näistä tavoitteista. Jos et pysty osallistumaan NSLC-ohjelmaan, niitä on useita muita tapoja saada samanlaisia ​​kokemuksia. Opiskelijat, jotka haluavat oppia lisää tietystä urasta, voivat tehdä työharjoittelu- tai työvarjoja, ja ne, jotka haluavat tavata samanarvoisia opiskelijoita, voivat liittyä klubiin joko koulussa tai koulun ulkopuolella. Opiskelijat, jotka haluavat kokea yliopistoa, voivat käydä kiinnostuneessa koulussa; monet korkeakoulut tarjoavat yöpymistä asuntoloissa opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan kyseiseen kouluun. Jotkut korkeakoulut tarjoavat myös kaksinkertaista ilmoittautumista, mikä antaa lukiolaisille mahdollisuuden osallistua korkeakouluopetukseen vielä lukiossa.

NSLC-ohjelma voi antaa sinulle johdannon yliopistoon.

Heikot syyt NSLC-ohjelmaan osallistumiseen

Vaikka NSLC-ohjelmaan osallistumiselle on varmasti hyviä syitä, on myös syitä, joiden vuoksi sinun ei pitäisi perustella osallistumistasi. Useat näistä syistä on annettu alla, ja jokaisesta syystä annetaan vaihtoehtoinen ratkaisu, jota kannattaa harkita NSLC-ohjelman sijaan.

Heikko syy # 1: Luulet sen vaikuttavan korkeakouluihin

Totuus on, että sinulla on NSLC-ohjelma ansioluettelossasi tai yliopistosovelluksessasi ei arvokkaampaa tai vaikuttavampaa kuin muut koulun ulkopuoliset aktiviteetit, kuten olla koulun jalkapallojoukkueessa tai olla leivontaklubin jäsen. Korkeakoulujen ei tarvitse nähdä, että olet osallistunut NSLC-ohjelmaan sen selvittämiseksi, oletko älykäs tai hyvä johtaja; he voivat nähdä nuo asiat yksinkertaisesti tarkastelemalla arvosanojasi, koulun ulkopuolisia aktiviteetteja ja suosituskirjeitä.

Vaihtoehtoinen idea: Hanki asiantuntemusta ja johtamiskokemusta opetussuunnitelmien kautta. Jos haluat vahvistaa korkeakoulujen sovelluksiasi ottamalla käyttöön vahvat opetussuunnitelmat, valita aktiviteetteja, jotka liittyvät kiinnostuksiisi ja joiden avulla voit hankkia johtotehtäviä. Pysyminen opetussuunnitelman ulkopuolella riippumatta siitä, mikä se on, ja suuremman vastuun hankkiminen on vaikuttavampaa kuin lyhytaikainen NSLC-ohjelma, koska se antaa kouluille paremman käsityksen kiinnostuksistasi ja kyvyistäsi. Jos tarvitset apua päättääksesi mitä toimintoja haluat tehdä, meillä on luettelo sadoista opetussuunnitelmista, joita voit selata!

coloradon yliopiston lohkareiden hyväksymisaste

Heikko syy # 2: Haluat syvällisen tietyn tietyn uran

Vaikka NSLC-ohjelmat voivat opettaa sinulle urasta ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä siihen liittyviä käytännön toimintoja ja kuulla kyseisen ammatin ihmisiltä, ​​ohjelmat ovat yksinkertaisesti liian lyhyitä tarjoamaan perusteellisen tietyn tietyn uran.

Vaihtoehtoinen idea: Jos etsit tapaa saada syvällistä tietoa urasta, harkitse Työharjoittelu. Harjoittelupaikat kestävät yleensä useista viikoista useisiin kuukausiin ja antavat sinulle paljon enemmän aikaa oppia tietyn työn yksityiskohdat ja vastuut. Katso perusteellinen opas harjoittelupaikoista lukiolaisille.

Heikko syy # 3: Haluat verkostoitua ammattilaisten kanssa

NSLC: llä on ollut arvostettuja vierailevia puhujia pitämään luentoja ohjelman osallistujille. Vaikka nämä vierailevat luennoitsijat ovat usein alansa johtajia ja ovat hyvin perehtyneitä, sinun ei pitäisi rekisteröityä NSLC: hen ajattelemalla, että se antaa sinulle mahdollisuuden verkostoitua heidän kanssaan ja mahdollisesti saada harjoittelun tai työpaikan.

Suurin osa vierailevista luennoitsijoista yksinkertaisesti pitää esityksensä ja vastaa kysymyksiin jälkikäteen, ilman opiskelijoiden mahdollisuutta puhua heidän kanssaan erikseen.

Vaihtoehtoinen idea: Tee työharjoittelu tai varjo. Jos olet kiinnostunut tutustumaan henkilökohtaisesti tietyn uran ammattilaisiin, molemmat näistä vaihtoehdoista antavat sinulle enemmän mahdollisuuksia keskustella henkilökohtaisesti. Työskentelemällä suoraan ammattilaisten kanssa tai tarkkailemalla heitä, olet mieleenpainuvampi kuin jos vain istuisit yleisön keskuudessa, ja tämä tekee heidän todennäköisemmäksi muistaa sinut ja mahdollisesti suositella sinua tuleviin töihin.

NSLC-ohjelmat eivät välttämättä tarjoa sinulle kaikkia toivomiasi verkkomahdollisuuksia.

Heikko syy # 4: Haluat ansaita yliopistoluottoja

Vaikka on mahdollista ansaita yliopistolainaa NSLC-ohjelman aikana, tämän ei pitäisi olla tärkein syy siihen, että ilmoittaudut siihen. NSLC: n kautta opiskelijat voivat ansaita enintään kolme opintopistettä, mikä vastaa yhtä säännöllistä korkeakouluopetusta. Kolme korkeakouluopintopistettä maksaa 2625 dollaria, ja tämä on tavallisen ohjelmamaksun lisäksi.

Yksi yliopistoluokka on poissa tieltä ei auta sinua valmistumaan yliopistosta aikaisemmin tai antaa sinulle paljon etumatkaa. Lisäksi monet korkeakoulut eivät hyväksy näitä opintosuorituksia, koska ne eivät tapahtuneet luokkahuoneympäristössä ja ansaittiin lyhyessä ajassa.

Tämä tarkoittaa, että NSLC-ohjelmassa ansaitut korkeakouluopinnot ovat hyvät ei hyväksy korkeakoulu, johon valitset, ja vaikka niin onkin, nämä opintosuoritukset ovat kalliita saada ja ne lasketaan vain yhdelle luokalle, yleensä yleisesti valittaville.

Vaihtoehtoinen idea: Ota luokat paikallisella paikalla yhteisön korkeakoulu tai yliopisto tai keskittyä AP- tai IB-luokat. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan opintopisteitä, voit ansaita usein enemmän ja paljon vähemmän rahaa läpäisemällä AP- tai IB-kokeet (jotka monet korkeakoulut hyväksyvät korkeakoulututkinnoksi) tai käymällä oppitunteja yhteisöopistossa. Jotkut lukiot maksavat myös siitä, että otat kursseja läheisessä yliopistossa tai yliopistossa, mikä voi säästää tuhansia dollareita.

on 1020 hyvä sat pisteet

Yhteenveto: Onko NSLC kannattaa aikaa ja rahaa?

National Student Leadership Conference on ohjelma, jonka avulla se voi tarjota hyödyllisiä ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia lukiolaisille, mutta ei tavalla, joka on parempi tai arvokkaampi kuin muut oppilaitokset.

NSLC voi auttaa osallistujia oppimaan lisää tietyistä urakentistä, tavata uusia ihmisiä ja kokea korkeakouluelämää monilla muilla tavoilla opiskelijoille jokaisen näistä kokemuksista, esimerkiksi liittymällä klubiin tai täyttämällä varjo.

NSLC-ohjelmien korkea hintalappu houkuttelee monia ihmisiä, ja se, että suurin osa näistä ohjelmista kestää vain muutaman päivän, vaikeuttaa osallistujien syvällisen tiedon hankkimista tai läheisten suhteiden luomista.

Huolimatta väitteestään arvostetusta ja kilpailukykyisestä ohjelmasta, NSLC lähettää vuosittain tuhansia kutsuja opiskelijoille ja korkeakoulujen mielestä ohjelmaan osallistuminen ei ole vaikuttavampaa kuin normaali kesäleiri tai koulun ulkopuolinen kuten urheilu- tai koulukerho.

Jos sinulla on siihen varaa ja luulet, että NSLC-ohjelma olisi hyvä kokemus, harkitse sitten osallistumista siihen; monilla aikaisemmilla osallistujilla on ollut hyviä kokemuksia. Jos et kuitenkaan halua tai halua olla osallistumatta, älä huolehdi siitä, että menetät jonkin arvostetun mahdollisuuden, joka auttaa sinua pääsemään yliopistoon. Muista, että on monia tapoja saada samat edut että NSLC tarjoaa todennäköisesti lähempänä kotia ja halvempaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.