Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

feature_shallyouguessonthenewsat.png

Voi olla vaikea tietää, milloin arvata SAT: sta, varsinkin kun viimeaikainen peruskorjaus on muuttunut, kun testi on saatu. Mutta totuus on suoraviivaisempi kuin voit odottaa! Lue selvittääksesi, pitäisikö sinun arvailla SAT: sta ja mitä voit tehdä maksimoidaksesi oikean vastauksen määrän arvauksesta.

Pitäisikö sinun arvata uusi SAT?

SAT: lla oli aiemmin arvausrangaistus, joka oli neljännes pistettä väärää vastausta kohden. Thän teki kysymyksen siitä, pitäisikö sinun arvailla testistä paljon monimutkaisemmaksi. Riippuen siitä, kuinka monta vastausta voisit poistaa, on voinut olla hyvä tai huono idea arvailla jäljellä olevien valintojen sisällä. Neljän kysymyksen väärä arvaus johtaa täyden pisteen menetykseen raakapisteessäsi, kun taas jos jätät ne tyhjiksi, sinulla ei ole vähennettyjä pisteitä.Testin uuden version kanssa , tämä arvausrangaistus on kadonnut! Tämä tarkoittaa, että vastaus tämän osan otsikossa olevaan kysymykseen on kyllä. Sinun on vastattava jokaiseen monivalintakysymykseen uudessa SAT: ssä, vaikka sinun pitäisi arvata. Jos saat ne kaikki väärin (mikä on epätodennäköistä), et tule olemaan huonompi kuin jos et viitsi vastata.

Tämä tulee helpotukseksi monille opiskelijoille, mutta sinun pitäisi silti olla varovainen arvaamisessa, ellet ole melkein myöhässä ja pakotetaan täyttämään satunnaisia ​​kuplia. Älä turvaudu sokeaan arvaamiseen liian nopeasti, kun turhaudut kysymykseen vain siksi, että tiedät ettet menetä pisteitä; lopulta myyt itsesi lyhyeksi. Seuraavassa osassa on strategioita älykkääseen arvaamiseen testin jokaisessa osassa .

body_blindfolded.png Sokeat arvaukset: yleensä ei paras vaihtoehto.

Strategiat koulutettujen arvausten tekemiseksi

Tässä on joitain strategioita, jotka auttavat sinua välttämään arvaamalla satunnaisesti ja lisää todennäköisyyttäsi valita oikea vastaus.

Lukeminen

# 1: Kuuntele logiikkaa

SAT Reading -osio sisältää haastavia kohtia, jotka ovat peräisin todellisista tieteellisistä ja historiallisista kirjoituksista. Se tarkoittaa, että vastausten kysymyksiin yksityiskohdista kappaleessa tulee sopia ajatuksiisi siitä, mikä aiheella on aihetta. Tässä on esimerkki kysymyksestä, joka koskee mukautettua otetta Elizabeth Cady Stantonin puheesta naisten äänioikeusyleissopimukseen vuonna 1869:

Screen_Shot_2016-01-14_at_6.01.36_PM.png

ero painotetun ja painottamattoman välillä

Jos yrität arvata tätä kysymystä, Voit poistaa joitakin vastauksia, vaikka tiedätkin vain vähimmäismäärän kohdan sisällöstä ja koko Yhdysvaltain historia.

Vaihtoehdossa A ei ole mitään järkeä koska ongelma, jota Stanton taistelee, on miesten pitkäaikainen yhteiskunnan hallinta. Hän ei todennäköisesti väitä, että 'miesten hallitsema yhteiskunta' oli ollenkaan viimeaikainen kehitys.

Valinta B vaikuttaa virheelliseltä myös suuremmista syistä. On epätodennäköistä, että kukaan väittäisi, että sodan ja epäoikeudenmukaisuuden leviäminen oli tuolloin historian viimeaikainen kehitys.

Vaihtoehdossa C ei ole järkeä, koska naiset, eivät miehet, olivat perinteisesti hallinneet kotielämää. Tämä oli erityisen totta silloin, kun Stanton puhui.

Valinta D on vastaus, joka näyttää uskottavimmalta, jos tarkastelemme kysymystä loogisesti. Vasta äskettäin naisia ​​on alettu arvostamaan ihmisinä samoin henkisin perustein kuin miehiä (tosin ilmeisesti vain rajoitetusti, koska saimme äänioikeuden vasta vuonna 1920 ... huokaus).

Tämä strategia toimii vain joissakin kysymyksissä, mutta se osoittaa, kuinka voit joskus arvata lukematta kappaletta ja silti löytää todennäköisen vastauksen. Pidä järkeäsi itsestäsi. Jos jollakin ei ole järkeä sinulle, sinun on kuunneltava sitä tunnetta.

# 2: Käytä Etsi todisteita -kysymyksiä

Mielenkiintoinen kehitys uuden SAT: n lukeminen on todisteiden löytämistä koskevien kysymysten esittely. Näillä kysymyksillä sinua pyydetään valitsemaan lainaus kohdasta, joka tukee parhaiten vastaustasi edelliseen lukukysymykseen. Vaikka tämä saattaa olla vaarallista, koska yhden väärin saaminen voi tarkoittaa myös toisen väärän tekemistä, se voi itse asiassa auttaa perustelemaan sinut päätöksessäsi, joka koskee pätevintä vastausta alkuperäiseen kysymykseen.

Tässä on pari kysymystä uudesta SAT -harjoitustestistä, joka havainnollistaa pointtiani. Kontekstin osalta Akira on nuori japanilainen mies, joka tapaa Chie-nimisen naisen pyytääkseen tyttärensä Naomin kättä avioliitossa ennen kuin hän hyväksyy työn Amerikassa.

Screen_Shot_2016-01-12_at_1.17.05_PM.png

Oletetaan, että et ole varma vastauksesta kysymykseen 9. Luulet, että on olemassa pari erilaista mahdollisuutta, eikä mikään vastauksista näytä olevan täysin poissuljettua. Voit tarkistaa kysymyksessä 10 luetelluista todisteista vinkkejä, jotka saattavat antaa vastauksen kysymykseen 9. Yhden näistä linjoista on annettava suora todiste vastaukselle.

mistä väreistä syntyy ruskea maali

Kunkin kysymyksen 10 rivit ovat seuraavat:

TO. En halua vaivata sinua.
B. Normaalisti lähestyisin sinua paremmin, mutta olen saanut sanan kannasta. Minulla on mahdollisuus mennä Amerikkaan Seattlen japanilaisyhteisön hammaslääkärinä.
C. Vastauksestasi riippuen voin jäädä Japaniin.
D. Näen, että järkytin sinua.

Katsotaanpa nyt taaksepäin kysymystä 9 ja arvioidaan valintoja. Todistajissa ei ole mitään puhujan vanhemmista voimme ylittää A: n. Ei myöskään ole mitään Akiran peloissaan Noomin hylkäämisestä, joten B on myös kielletty. On selvästi joitakin todisteita C: stä valinnassa B kysymyksessä 10 , jotta voimme pitää sen. D: stä ei näytä olevan selkeää näyttöä jompikumpi; vaikka väite on totta, puhuja ei sen mielestä ole kiireellinen asia, eikä sitä nimenomaisesti mainita kysymyksen 10 lainauksissa.

Voimme päätellä, että vastaukset näihin kysymyksiin ovat C ja B vastaavasti. Jos käytät 'löydä todisteet' -kysymyksiä viisaasti, voit siirtyä sokeasta arvauksesta kahteen kysymykseen ja tuntea olosi suhteellisen luottavaiseksi vastauksissasi molempiin.

body_dentist.jpg Paska, tämä kysymys muistutti minua siitä, että minun pitäisi todella mennä hammaslääkäriin. Tai edes päästä siihen pisteeseen, jossa minulla on aikuinen hammaslääkäri (hammaslääkäri, joka hoitaa aikuisia eli hammaslääkäri ei ole lapsi, minusta sattuu vain laittaa Play-Doh hampaani ja teeskennellä, että se on todellinen täyteaine).

Kirjoittaminen

# 3: Valitse lyhin vastaus

Kirjoittaminen -osiossa oikea vastaus on yleensä se, mikä on selkein ja suoraviivaisin. Jos et voi päättää parin eri vaihtoehdon välillä ja molemmat näyttävät olevan oikeat, valitse se, jolla on vähiten sanoja. Tässä on esimerkki:

Yleensä jäätikkö alkaa näyttää todisteita sulamisesta myöhäänkesä. Tästä seuraauseita viikkoja korkeampia lämpötiloja.

ap kieli ja koostumus monivalinta

Screen_Shot_2016-01-12_at_1.37.01_PM.png

Tässä tapauksessa, A on oikea vastaus, koska se mahdollistaa kahden lauseen yhdistämisen ilman ylimääräisiä tai toistuvia sanoja. Tämä ei toimi kaikissa kysymyksissä, mutta jos joudut turvautumaan arvaamiseen, se on hyvä nyrkkisääntö.

# 4: Lue asetukset uudelleen

Tämä saattaa tuntua ilmeiseltä, mutta jos olet kaventanut valintasi muutamaan vaihtoehtoon, ei ole haittaa lukea ne uudelleen itsellesi katkelman yhteydessä. Vaikka et tietäisi kielioppisääntöjä, asioiden lukeminen takaisin päähän voi saada vihjeitä vastauksista, jotka tuntuvat epämiellyttäviltä.Jos luet tällaisen lauseen muissa kuin testiolosuhteissa, kuulostaako se oikein? Vai luulitko sen olevan outoa?

On taipumusta kiertää havaintoa ruokkiakseen epäilyksiä siitä, miten poistat oudosti kuulostavat valinnat SAT: n aiheuttaman paineen vuoksi.Jos sinä yritä olla objektiivisempi ja ajatella kysymystä testin stressaavan kontekstin lisäksi , väärät valinnat voivat tulla ilmeisiksi.

body_dontgetittwisted.jpg Älä kierrä sitä.

Matematiikka

# 5: Liitä se

Jos luulet joutuvasi arvaamaan matemaattista ongelmaa, johon liittyy yhtälön ratkaiseminen, etkä ole liian lyhyt ajassa, voit yritä liittää kaikki mahdolliset vastaukset. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vastata oikein, jos teet tämän, vaikka sinulla ei olisikaan aavistustakaan ongelman ratkaisemisesta. Tämä on tapaus, jossa vain vähän ylimääräistä vaivaa arvaukseen voi saada vakavia etuja.

# 6: Käytä Visualsia

Matemaattinen osa sisältää monia kaavioita, jotka kuvaavat ongelmassa kuvattua skenaariota.Jos et ole varma, kuinka ratkaista matemaattinen ongelma ja sillä on mukana visuaalinen elementti, sinun pitäisi tehdä looginen arvaus visuaalisen perusteella. Tässä on esimerkki (uuden SAT: n esimerkkitapahtumakokeesta) siitä, mitä tarkoitan:

Screen_Shot_2016-01-12_at_1.11.07_PM.png

Katsomalla kaaviota, voit kertoa, että vain yksi vastaus on järkevä, vaikka et tiedä miten ratkaista kysymystä. Kulma 2 on selvästi suurempi kuin suorakulma, joten sen kulmamittauksen on oltava yli 90 astetta. Tämä tarkoittaa sitä, että kolme ensimmäistä vastausta ovat liian pieniä ollakseen sopivia kaavion perusteella. Vastaus on D, 145 astetta!

Extra-erikoisbonusosa: Arvaus ei-monivalintakysymyksistä

Ruudukon sisällä oleviin matematiikkakysymyksiin liittyvistä virheellisistä vastauksista ei myöskään ole rangaistusta. Saat joko yhden pisteen oikeasta vastauksesta tai ei pistettä tyhjästä tai väärästä vastauksesta. Arvaa, jos luulet, että sinulla on laukaus oikeaan vastaukseen. Vaikka et olisikaan varma, sinulla ei ole mitään menetettävää.

Haluan korostaa, mikä tekee näistä kysymyksistä eron monivalinnoista arvausrintamalla. Ruudukot ovat ainoat kysymykset, joita ei pitäisi arvailla jos sinulla ei ole aavistustakaan, mitä vastaus on. Se on ajanhukkaa täyttää nämä kuplat sattumanvaraisesti, koska mahdollisuudet saada oikea vastaus tällä tavalla ovat tähtitieteellisesti pienet.

body_rollingthedice.png Se on kuin noppaa, mutta sillä on enemmän sivuja kuin tavallisilla nopilla.

silti nostan runoanalyysiä

Johtopäätös

Sinun pitäisi vastata SAT: n kaikkiin monivalintakysymyksiin, koska arvausrangaistusta ei ole! Sinun on kuitenkin oltava tarkkana myös arvausstrategiassasi, jotta et vain täytä kuplia sattumanvaraisesti.Jos haluat arvata onnistumisprosenttisi olevan korkeampi kuin se olisi puhtaiden sattumien kautta, sinun tulee noudattaa tässä artikkelissa antamiani vinkkejä.

Arvostella:

Lukeminen

1. Poista valinnat ilman suoraa näyttöä

2. Käytä todisteita koskevia kysymyksiä ankkurina

Kirjoittaminen

3. Valitse lyhin vastaus

4. Lue valinnat itsellesi objektiivisesti

Matematiikka

5. Liitä vastauksen valinta

illinoisin yliopisto - urbana -champaign

6. Käytä grafiikkaa

Erityishuomautus ruudukkoihin

Arvaa jos luulet tietäväsi sen, jätä se tyhjäksi, jos sinulla ei ole aavistustakaan!

Hieman ylimääräistä ajatusta uudesta SAT: sta, voit muuttaa sokeat arvauksesi vastauksiksi, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi melko luottavaiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Salve Reginan yliopiston pääsyvaatimukset

AP Chem Formula Sheet: Mitä siinä on ja miten sitä käytetään

Mitä AP Chem -kaavasivulla on? Opi saamaan kaiken irti AP Chemistry -taulukosta tenttipäivänä.

Mitä lukiolaisten tulisi tehdä kesän aikana?

Keskustelua kesäohjelman ja harjoittelun välillä? Tämä opas auttaa lukion oppilaita valitsemaan parhaan tavan viettää kesänsä.

Lounais -yliopiston pääsyvaatimukset

Penn State Altoona SAT -tulokset ja GPA

Augustinusin yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman yliopisto Birminghamissa ACT-tulokset ja GPA

Jokainen saatavilla oleva IB Biology -paperi: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Biology -lehtien aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki aikaisemmat paperit, jotka löysimme kätevään luetteloon. Harjoittele näiden testien avulla saadaksesi realistisimmat valmistelut.

Alaskan yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

Duquesne-yliopiston pääsyvaatimukset

Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignin SAT-pisteissä ja GPA: ssa

Maryville College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

Oletko kiinnostunut koulutusmahdollisuusohjelmista? Tässä oppaassa kerrotaan, mikä on EOP, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit liittyä.

Montevallon yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | East Bakersfieldin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta East Bakersfield High Schoolista Bakersfieldissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

8+ ilmaista vanhaa virallista SAT -käytännön testiä

Haluatko lisää virallisia SAT -käytännön testejä? Tässä on aiempien vuosien ilmaisia ​​SAT -käytännön testejä, jotka voi ladata PDF -tiedostoina.

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

UNCP: n SAT-tulokset ja GPA

Keski -Arkansasin yliopiston pääsyvaatimukset

Alhambran vanhempi lukio | 2016-17 rankingit | (Martinez,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alhambran vanhemmasta lukiosta Martinezissa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä UCLA: hon: 5 avainvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää UCLA -sisäänpääsystä ja sisäänpääsystä.

Mikä on keskimääräinen College GPA? Majurin mukaan?

Mikä on keskimääräinen college GPA kansallisesti? Entä pääaineena? Opi korkeimmat ja alhaisimmat GPA: t yliopistossa ja miksi sillä on merkitystä tulevaisuutesi kannalta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.