Pitäisikö sinun mennä naisten yliopistoon?

Sanapala Taso 1917 vastaus

Monet ihmiset tuntevat ajatuksen kaikkien tyttöjen perus-, ylä- ja yläkouluista, mutta tiesitkö on myös vain naisille tarkoitettuja oppilaitoksia ?

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, mitä naisten oppilaitokset ovat ja miksi haluat hakea niihin. Käymme myös läpi Yhdysvaltojen 17 parhaan naisten korkeakoulun ja selitämme, miksi nämä koulut tekivät leikkauksen.

ominaisuuskuvan luotto: 1917 Smith College Graduation 9/23 by Richard /Flickr.

Mikä on naisten oppilaitos?

Naisten korkeakoulu on korkeakoulu, joka hyväksyy vain tai pääasiassa naisia. Useimmat naisten korkeakoulut Yhdysvalloissa ovat vain korkeakouluoppilaitoksia (tai jos heillä on tutkinto-ohjelmia, nämä ohjelmat eivät ole vain naisille).

Vuodesta 2020 lähtien kaikki muut kuin muut korkeakoulut Yhdysvalloissa ovat yhteisopetuksessa (ottavat vastaan ​​kaiken sukupuolen opiskelijoita), mutta tämä on itse asiassa melko tuore kehitys.

Suurin osa maan historiasta (aina 1960 -luvulle asti) valtaosa peruskouluista ei hyväksynyt naisia (lukuun ottamatta Oberlinia, joka oli alun perin suunniteltu yhteisopetukseksi).

Ensimmäiset naisten oppilaitokset perustettiin niin, että naiset, jotka olivat kiinnostuneita lukion jälkeisestä akateemisesta koulutuksesta, saisivat tämän vaihtoehdon. Amerikan vanhin naisten korkeakoulu, joka on perustettu tutkintotodistukseksi, on Wesleyan College (vuokrattu 1836) , kun taas vanhin jatkuvasti toimiva naisten koulu (nykyään yliopisto) Yhdysvalloissa on Salem College (perustettu 1772) .

Yli 180 vuotta naisten korkeakouluja Yhdysvalloissa ei ole mitään aivasteltavaa, mutta kun otetaan huomioon, että Yhdysvaltojen vanhin korkeakoulu (aiemmin kaikki miehet) perustettiin 200 vuotta aikaisemmin vuonna 1636 , naisten oppilaitokset ovat vielä suhteellisen uusi ilmiö.

Kun historiallisesti miesten korkeakoulut alkoivat toimia yhdessä 1960- ja 1970-luvuilla, monet entiset naisten oppilaitokset sulautuivat läheisten mieskoulujen kanssa (esim.

Vuonna 2020 Yhdysvaltoihin jää alle 40 naisten oppilaitosta Jotkut koulut kehittävät pääsykäytäntöjään siten, että ne sisällyttävät enemmän trans- ja ei-binaarisia opiskelijoita, kun taas toiset jatkavat keskustelua siitä, että kaikki naiset tai kaikki naiset.

Silti naisten huippuopistot menestyvät edelleen ja pysyvät mukana sisarustensa kanssa akateemisissa tiedoissa, taloudellisessa avussa ja opiskelijoiden valmistumistuloksissa. Seuraavassa osassa keskustelemme siitä, miksi opiskelijat menevät edelleen naisten oppilaitoksiin tänä päivänä (ja miksi toiset eivät halua).

body_wesleyancollege Wesleyan College. Stephen Rahn /Flickr.

Hyödyt ja haitat naisten oppilaitokseen osallistumisesta

Vuonna 2020 saattaa tuntua oudolta, että opiskelijat ovat edelleen kiinnostuneita osallistumaan naisten oppilaitoksiin. Itse asiassa useimpien naisten korkeakoulun tunnusmerkkien (maine, akateeminen huippuosaaminen, uskonnollinen sitoutuminen, historiallinen merkitys) osalta on kymmeniä yhteistyökouluja, joilla on samat mainetta koskevat vaatimukset.

Se sanoi, että Wellesley Collegesta valmistuneena minulla on ehdottomasti joitain etuja, jotka sain osallistumisesta naisten korkeakouluun, jota ystäväni, jotka kävivät korkeakouluissa, eivät saaneet.

Pro 1: Naisten saavutusten priorisointi

Jos haluat oppia sellaisessa ympäristössä priorisoi naisten johtajuutta ja akateemisia saavutuksia , silloin naisten oppilaitos voi olla oikea paikka sinulle.

Opiskelijana, joka oli osallistunut julkiseen kouluun lukion aikana, en todellakaan odottanut tämän tekevän niin suurta eroa. Koulussani ja edistyneissä luokissa oli paljon älykkäitä tyttöjä, ja meillä oli jopa varapääjohtaja, joka oli nainen.

Meneminen naisten yliopistoon oli kuitenkin kuin uuden tason avaaminen, jonka olemassaolosta en ollut edes tiennyt. Lähes kaikki luokissani olivat naisia. Kun otin humanistisia tunteja, luokat olivat enimmäkseen naisia; kun kävin luonnontieteitä tai matematiikkaa, luokat olivat myös enimmäkseen naisia. Oletuksena käytetty ei-sukupuolineutraali pronomini oli 'hän/hän'. Suurin osa professoreista oli alansa tutkijoita, jotka julkaisivat ja tutkivat ja opettivat - ja he olivat naisia. Korkeakoulun presidentti ja monet muut johtotehtävät olivat naisia. Valediktorimme oli nainen.

Monien älykkäiden ja lahjakkaiden naisten joukossa oleminen ja saavutettujen naisten näkeminen johtotehtävissä oli sekä valtava luottamuksen lisääjä että kannustin jatkamaan itseäni tekemään parhaani.

Tämä vaikutus näyttää suurentuneen kahdessa historiallisesti mustassa naisten korkeakoulussa, Spelman ja Bennett: yhtenä arvostelija toteaa: '[Spelman] on kampus, jonka ympärillä on vahvoja ja ajautuneita mustia naisia, jotka menestyvät opinnoissaan.'

Jos osallistuminen korkeakouluun, jossa tiedekunta ja henkilökunta ovat yleensä linjassa erityistehtävän kanssa tukea naisopiskelijoita, kun he saavuttavat akateemista huippuosaamista ja ottavat johtotehtäviä, on sinulle tärkeää, sinun kannattaa harkita hakeutumista naisten korkeakouluun.

body_spelmancollege Spelman College . Yhdysvaltain opetusministeriö /Flickr.

Pro 2: Vankka alumniverkosto

Työllistymismahdollisuuksien löytäminen yliopiston jälkeen voi olla yhtä paljon siitä, kenet tiedät kuin mitä voit tehdä; jos menet naisten yliopistoon, sinulla on ehdottomasti jalka tällä alueella.

Naisten korkeakoulujen tutkinnon suorittaneilla on taipumus pysyä yhteydessä alma -kumppaneihinsa ja luokkatovereihinsa, minkä seurauksena useimmilla naisten korkeakouluilla on vahvat alumniverkostot.

Tämän verkoston hyödyntämisen edut eivät ole vain parantuneet työmahdollisuudet naisen sisältä (vaikka se on ehdottomasti plus); naisten yliopistojen alumnae -verkostot voivat auttaa kaikessa - vinkkejä asunnon löytämiseen - mahdollisuuksiin yhdistää sosiaalisesti tuntemattomassa osassa maailmaa

Lisäksi naisten college -alumniverkostot voivat joskus ulottua minkä tahansa koulun rajojen ulkopuolelle. Esimerkiksi, kuten mainitsin artikkelissani Seven Sisters -oppilaitoksista, kunkin yksittäisen oppilaitoksen alumniverkosto voi ulottua myös koskemaan mitä tahansa Seven Sisters -koulua.

body_bennettcollegekenthall Bennett College (Greensboro, Pohjois -Irlanti) . UNC Libraries Commons /Flickr.

Pro 3: Suurempi pääsymahdollisuus

Koska hakijaryhmä on pienempi, naisten oppilaitokset ovat yleensä vähemmän valikoivia kuin vastaavat yhteistyökoulut.

Tarkastele esimerkiksi alla olevia neljää koulua:

Nimi Pääsymaksu 25. – 75. SAT %ile
Bates College 17,8% 1290-1460
Davidson College 19,5% 1290-1450
Mount Holyoke College 50,9% 1290-1500
Oberlin College 36,2% 1280-1490

Kaikilla on vertailukelpoiset 25/75-prosenttipisteet SAT/ACT-pisteet, mutta Mount Holyokella (naisten korkeakoulu) on hyväksymisprosentti lähes 1,5-3x korkeampi kuin muilla kolmella.

kuinka saada vanhat sat -tulokset

Kuten huomautan artikkelissani Seven Sisters -kouluista, naisten korkeakoulujen suhteellisen alhainen valikoivuus ei välttämättä tarkoita sitä, että he olisivat vähemmän akateemisesti tiukkoja; se kuitenkin tarkoittaa sitä saatat pystyä pääsemään naisten korkeakouluun helpommin kuin yhtä akateemisesti tiukkaan yhteistyöopistoon .

body_mtholyokepostcard Mount Holyoke College . Jason Woodhead /Flickr.

Vaikka naisten oppilaitokseen hakeutumisessa ja siihen osallistumisessa on selviä etuja, on myös muutamia huonoja puolia (tosin riippumatta siitä, ovatko ne haittapuolia sinulle, riippuu tilanteestasi). Näihin mennään seuraavaksi.

Con 1: Pienemmät koulut

Peruskoulutukseen osallistumisessa naisten korkeakoulut vaihtelevat alle 300: sta ( Cottey College ja Judson College ) opiskelijoille noin 3300 opiskelijalle ( Catherinen yliopisto ), kanssa keskimääräinen ilmoittautuminen 1048 opiskelijaa kohti naisten korkeakoulua .

Joillekin opiskelijoille erittäin pienet koulut ovat plussaa, mutta toisille koulun käyminen, jossa kaikki tietävät, että kaikki voivat tuntea tukehtumista tai rajoituksia.

Voit helpottaa tätä jossain määrin rekisteröitymällä ristiin tai ryhtymällä vaihto-opiskelijaksi osaksi aikaa muissa kouluissa, mutta jos tiedät alusta alkaen, että haluat suuren yliopistokokemuksen, haluat luultavasti välttää hakeutumista naisten korkeakouluihin.

body_cotteycollege Cottey Collegessa oli vain 277 opiskelijaa ilmoittautunut vuosina 2019-2020 . Oakley Alkuperäiset /Flickr.

Con 2: Naisten korkeakoulut ovat toisin kuin `` todellinen maailma ''

Suurin kritiikki naisten korkeakouluista on, että he eivät ole kuin todellinen maailma. Väite yleensä menee siihen, että meneminen naisten yliopistoon eristää sinut kuplaan eikä valmista sinua todellisuuteen, joka ei perustu sukupuoleen perustuvaan työhön ja elämään.

Henkilökohtaisesti en ole koskaan pitänyt tätä väitettä erittäin vakuuttavana-se ei ole sitä, että yliopistoon pääseminen ei yleensä ole kuin kuplassa olemista, ja useimmat opiskelijat eivät ole viettäneet koko elämänsä yliopistoon johtavassa tilanteessa vain naisille tarkoitetussa ympäristössä.

On kuitenkin totta, että jos osallistut naisten yliopistoon, se vaatii enemmän vaivaa vuorovaikutuksessa miesten ja miesopiskelijoiden kanssa. Sinun on ehkä rekisteröidyttävä toisen koulun luokkiin tai liityt organisaatioon, joka on vuorovaikutuksessa oppilaidesi kanssa koulusi ulkopuolella, tai mene avoimiin sosiaalisiin tapahtumiin muissa kouluissa sen sijaan, että tapaisit tyyppejä jokapäiväisessä kouluelämässäsi . Tämä voi olla erityisen vaikeaa oppilaille, jotka ovat käyneet tyttöjen kouluissa ennen ja haluavat muuttaa sosiaalista ympäristöä.

Jos osa yliopistolle menemisestä merkitsee sosiaalista elämää, jossa on paljon kavereita, naisten college ei ehkä ole sinua varten.

body_meredithcollege Meredith College . UNC Libraries Commons /Flickr.

On vielä yksi kohta naisten korkeakouluista, jotka halusimme mainita. Se ei ole ehdottomasti pro tai con, koska opiskelijasta riippuen se voi olla positiivinen tai negatiivinen (tai neutraali), joten olemme jättäneet sen keskustelumme loppuun.

Uskonnollinen kuuluminen

Yhdysvalloissa edelleen toimivista 31 naisten korkeakoulusta yli puolet on jonkin verran uskonnollisia (joko historiallisia tai nykyisiä).

Seitsemän (Alverno College, College of Saint Mary, Mount Mary University, Notre Dame of Maryland University, Saint Mary's College, St.Catherine University ja Trinity Washington University) ovat tällä hetkellä sidoksissa roomalaiskatoliseen kirkkoon, kun taas toisilla on historiallisia tai nykyisiä suhteita baptistien, metodistien, metodistien piispan, Moravian, Presbyterian, Quakerin ja Yhdistetyn Kristuksen kirkon kanssa.

Jos olet opiskelija, jolle uskonnollisen uskosi mukaisen koulun käyminen on tärkeää, tämä voi olla myönteinen tekijä; kuitenkin, Jos haluat sen sijaan välttää tietyn uskontoon (tai johonkin uskontoon) liittyvän koulun käymistä, olet paljon rajoittuneempi, mihin naisten oppilaitokset voivat hakea .

Se, missä määrin uskonto on edelleen tärkeä osa kampuksen elämää, vaihtelee suuresti uskonnollisesti sidoksissa olevien naisten korkeakoulujen kesken, joten ennen kuin ylität minkä tahansa koulun luettelostasi (tai lisäät sen luetteloosi), sinun tulee tarkistaa opiskelijoiden arviot kampuksen elämästä .

anniinaa Vaikka Bryn Mawr College perusti ystävien seuran (kveekerit) jäsenet, se on ollut kirkkokuntaton suurimman osan historiastaan. ' Devin Stein /Flickr.

Yhdysvaltojen 17 parasta naisten korkeakoulua

Parhaiden naisten korkeakoulujen sijoittamisessa keskityimme erityisesti perustutkinto -ohjelmien laatuun (koska useimmat naisten oppilaitosten grad-ohjelmat ovat yhteistyössä). Teimme tämän keskiarvoistamalla ja vertaamalla Yhdysvaltain uutisten ja maailmanraportin parhaiden korkeakoululuetteloiden sijoituksia (jotka yleensä tukeutuvat akateemisiin saavutuksiin ja koulun maineeseen), Niche (joka suosii suuresti opiskelijoiden tyytyväisyyttä) ja Forbes (joka keskittyy enemmän postiin -tutkinnon menestys).

Alla olemme luoneet taulukon Yhdysvaltojen 17 parasta naisten korkeakoulua . Kullekin koululle luetellaan pääsyaste, alakoulujen kokonaismäärä ja 25./75. Prosenttipiste ACT- ja SAT -pisteet.

Sijoitus Koulu (sijainti) Alaluokkien lukumäärä Pääsymaksu % 25. -75. SAT %ile 25.-75. ACT %ile
1 Wellesley College (Wellesley, MA) 2534 19,5% 1330-1520 30-34
2 Barnard College (New York, NY) 2562 13,9% 1310-1500 30-33
3 Scripps College (Claremont, Kalifornia) 1,048 24,2% 1300-1480 30-33
4 Smith College (Northampton, MA) 2502 31,0% 1340-1520 31-34
5 Bryn Mawr College (Bryn Mawr, PA) 1360 34,1% 1300-1500 28-33
6 Mount Holyoke College (Etelä -Hadley, MA) 2208 50,9% 1290-1500 29-32
7 Saint Mary's College (Notre Dame, IN) 1,519 81,6% 1070-1280 22-28
8 Simmonsin yliopisto (Boston, MA) 1837 60,4% 1130-1310 24-29
9 Agnes Scott College (Decatur, Georgia) 996 70,4% 1090-1320 23-29
10 Spelman College (Atlanta, Georgia) 2171 39,3% 1080-1220 22-26
yksitoista Meredith College (Raleigh, Yhdysvallat) 1 603 68,9% 1000-1195 20-26
12 Catherinen yliopisto (St.Paul, MN) 3283 70,1% 1040-1310 21-26
13 Hollinsin yliopisto (Roanoke, VA) 676 48,4% 1110-1295 23-28
14 Converse College (Spartanburg, SC) 876 60,4% 900-1140 20-26
viisitoista Salemin yliopisto (Winston-Salem, Pohjois-Irlanti) 703 59,8% 1030-1300 20-28
16 Sweet Briar College (Sweet Briar, VA) 336 75,7% 990-1210 20-26

Huomautus: Joihinkin näistä kouluista voivat hakea kaikki, jotka tunnistavat itsensä naisiksi tai jotka on nimetty naisiksi syntyessään eivätkä tunnista itseään miehiksi; toisille pääsypolitiikat ovat paljon jäykempiä. Jos olet huolissasi siitä, ettet täytä kelpoisuusvaatimuksia, sinun kannattaa tarkistaa yksittäiseltä koululta heidän politiikkansa yksityiskohdat.

body_scrippscollege Scripps College . Murmeli /Flickr.

Muut naisten korkeakoulut Yhdysvalloissa

Edellä lueteltujen 17 korkeakoulun lisäksi Yhdysvalloissa on tällä hetkellä 14 muuta koulua, joissa on kaikki naisten peruskoulutusohjelmat. Alla on aakkosellinen luettelo näistä korkeakouluista.

Koulu Sijainti Alaluokkien lukumäärä Pääsymaksu %
Alverno College Milwaukee, WI 1219 67,1%
Bay Pathin yliopisto Longmeadow, MA 1 924 62,9%
Bennett College Greensboro, NC 500 96,3%
Cedar Crest College Allentown, PA 1323 63,3%
College of Saint Mary Omaha, NE 861 52,1%
Columbia College Columbia, SC 1165 86,8%
Cottey College Nevada, MO 277 45,3%
Judson College Marion, AL 268 62,9%
Moore College of Art and Design Philadelphia, PA 373 55,7%
Mount Mary University Milwaukee, WI 726 56%
Marylandin yliopiston Notre Dame Baltimore, MD 841 49,5%
Stephens College Columbia, MO 550 53,6%
Trinity Washingtonin yliopisto Washington, DC 1391 92%
Wesleyan College Macon, GA 725 47,9%

body_columbiacollegesc Columbia College (Columbia, SC) . Bostonin julkinen kirjasto /Flickr.

Johtopäätös

Valtaosa Yhdysvaltain korkeakouluista ja yliopistoista on nyt yhteiskoulutuksessa; kuitenkin, jos olet kiinnostunut oppimisesta ympäristössä, joka edistää naisten johtajuutta ja akateemisia saavutuksia, naisten oppilaitos voi olla sinulle sopiva .

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita hakeutumaan parhaisiin naisten korkeakouluihin, seuraava askel on tutkia, mitkä naisten korkeakoulut vetoavat sinuun. Mieti, kuinka pienessä koulussa viihdyt, missä maassa haluat mennä yliopistoon ja millaista taloudellista apua tarvitset.

Sinun tulisi myös arvioida, miten testituloksesi ja GPA vastaavat sinua kiinnostavien naisten oppilaitosten profiileja. Helppo tapa tehdä tämä on hakea 'prepscholar [koulun nimi] -opiskeluun' ja syöttää GPA- ja SAT/ACT -pisteet kätevään pääsymahdollisuuksien laskimeen, jotta näet, onko koulu sinulle turvallisuus-, ottelu- tai tavoituskoulu. Kuvaamme tätä prosessia tarkemmin tässä artikkelissa.

Lopuksi neuvo: kirjoita henkilökohtainen lausuntosi naisten korkeakoululle ei Käytä termiä 'tyttöjen koulu' puhuaksesi yliopistosta. Tämä ei ole termi, jota nämä koulut koskaan käyttäisivät kuvaamaan itseään, ja se merkitsee (vaikka et sitä tarkoitakaan), että vain lapset kävivät yhden sukupuolen koulua. Kuten Wellesleyn kampuksella myyty t-paita sanoi kerran: 'Se ei ole tyttöjen koulu ilman miehiä; se on naisten yliopisto ilman poikia. '

body_luluwellesleycollege Wellesley College . edX sosiaalinen media /Flickr.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.