Pitäisikö sinun mennä yliopistoon? 4 Plussat ja 3 Miinukset

feature_go_to_college.png

Päätös osallistua korkeakouluun on iso. Korkeakoulututkinnon suorittaminen vie aikaa: useimmille ihmisille vähintään neljä vuotta. Korkeakoulututkinnon suorittaminen maksaa myös rahaa: kymmeniä tuhansia dollareita useimmille ihmisille. Saatat kysyä itseltäsi: 'Onko se sen arvoista? Pitäisikö minun mennä yliopistoon? '

Tässä artikkelissa, Selitän yliopistoon menemisen edut ja esitän joitain mahdollisia haittoja. Lisäksi annan sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset päättääksesi, pitäisikö sinun jatkaa korkeakoulututkintoa vai ei.PÄIVITTÄÄ: Pitäisikö sinun lykätä yliopistoa COVID-19: n vuoksi?

Vaikka koronaviruspandemia on hidastumassa joissakin paikoissa, se vaikuttaa silti moniin korkeakoulun elämän osa-alueisiin ja saattaa johtaa siihen, että harkitset uudelleen valintasi osallistua yliopistoon. Yksi potentiaalinen vaihtoehto on ottaa välivuosi ja siirtää yliopistoa vuodeksi. Kaikista eduista ja haitoista, jotka koskevat välivuoden ottamista pandemian aikana, tutustu oppaaseen, pitäisikö sinun lykätä yliopistoa koronaviruksen takia.

Koronaviruksella on myös ollut vaikutusta lukuvuoden 2021-2022 opiskeluvaatimuksiin. SAT- ja ACT-testipäivät on peruutettu tai siirretty vuoteen 2021, minkä seurauksena jotkut koulut ovat päättäneet jatkaa näiden testien tekemistä valinnaisiksi. Jos et lähetä testipisteitä, se voi kuitenkin vaikuttaa siihen, oletko oikeutettu tiettyihin apurahoihin.

Aikataulun ulkopuolisten aktiviteettien ja palveluaikojen peruuttaminen pandemian seurauksena voi myös vahingoittaa stipendimahdollisuuksia, koska nämä ovat edellytys monille palkinnoille. Ylhäältä päin, jotkut yliopistot ovat päättäneet korostaa eettistä luonnetta sen sijaan, että saavutettaisiin opetussuunnitelmien ulkopuolella. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vietit pandemian auttamaan perhettäsi työn kautta tai huolehtimalla nuoremmista perheenjäsenistä, nämä kokemukset voivat olla arvokkaita osia yliopistosovelluksessasi perinteisempien koulun ulkopuolisten toimintojen sijaan.

Lopuksi, COVIDin takia monet perheet ovat kokeneet taloudellisia vaikeuksia. Valitettavasti he täyttävät FAFSA: n liittovaltion avustushakemuksen yhteydessä perheesi taloudelliset tiedot ennen pandemian alkua, mikä ei välttämättä kuvasta nykyistä kykyäsi maksaa korkeakoulusta tarkasti. Joten muista pitää nämä asiat mielessä, kun teet yliopistopäätöksiä!

4 tärkeintä hyötyä yliopistoon menemisestä

Opiskelu voi tehdä sinusta rikkaamman, onnellisemman ja terveellisemmän - kuulostaa hyvältä! Tässä tarkastellaan korkeakoulun osallistumisen neljää suurinta hyötyä.

# 1: On olemassa monia taloudellisia ja urahyötyjä

Aloitetaan tarkastelemalla korkeakouluopetuksen taloudellisia etuja.

Vuonna 2019 korkeakoulututkinnon suorittaneet korkeakoulututkinnon suorittaneet ansaitsi 30000 dollaria enemmän vuodessa kuin lukiotutkinnon suorittaneet tai vastaava.

Tässä on yksi yleisimmin mainituista tilastoista, jotka osoittavat korkeakouluopetuksen edut: kandidaatin tutkinnon suorittanut henkilö ansaita lähes miljoona dollaria enemmän elämänsä aikana kuin joku, jolla on vain lukiotodistus . Vaikka rahan ei pitäisi välttämättä olla suurin prioriteetti kenenkään elämässä, ei ole epäilystäkään siitä, että korkeampi palkka antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia, lievittää stressiä ja antaa sinun helpommin tukea perhettä.

Lisäksi, korkeakouluopetetuilla Millennials-ryhmillä on paljon alhaisemmat työttömyys- ja köyhyysasteet. Mukaan New Yorkin keskuspankin viimeisimmät tutkimukset vuosina 2020--2021 , 22–27-vuotiaat nuoret ovat todennäköisemmin työttömiä, jos heillä ei ole korkeakoulututkintoa. Korkeakoulututkinnon suorittaneiden työttömyys oli 3,9%, mutta ilman tutkintoa 10,3%.

vaakojen ja syöpäsuhteiden yhteensopivuus

Lisäksi yliopistoon osallistuneet todennäköisemmin menevät naimisiin ja harvemmin asuvat vanhempiensa kodeissa. Tilastot osoittavat sen yliopistolla käymisellä on enemmän taloudellisia etuja Millennialle kuin edellisille sukupolville. Yliopistoon käynti voi olla nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen!

Lopuksi, korkeakoulututkinto vaaditaan moniin lähtötason töihin. Mukaan tehty tutkimus b y Georgetownin julkisen politiikan instituutti , 65% työpaikoista vaatii nyt toisen asteen jälkeistä koulutusta lukion ulkopuolella, ja 35% työpaikoista edellyttää vähintään kandidaatin tutkintoa.

body_job.png

Kuten näette, kandidaatin tutkinnolle on tonnia taloudellisia etuja. Mutta entä ammatilliset edut?

Yliopistossa voit luoda yhteyksiä, jotka auttavat sinua saamaan hyvän työpaikan valmistuttuasi. Asiantuntijat arvioivat sen 70-80% työpaikoista ei mainosteta julkisesti . Usein joudut yksinkertaisesti tuntemaan oikeat ihmiset työllisyyden turvaamiseksi.

Monet yritykset tarjoavat myös harjoitteluohjelmia korkeakouluopiskelijoille joka voi johtaa kokopäiväiseen työhön valmistumisen jälkeen.

Lisäksi useimmat korkeakoulut tarjoavat ilmainen uraneuvonta ja voi ottaa sinuun yhteyttä työnantajiin ja alumneihin, jotka voivat auttaa sinua löytämään työpaikan. Korkeakouluilla on usein työmarkkinat samoin, missä rekrytoijat tulevat kampukselle etsimään päteviä opiskelijoita työskentelemään yrityksilleen. Nämä messut antavat sinulle mahdollisuuden muodostaa suhteita yrityksen edustajiin, jotka voivat auttaa sinua ammattimaisesti.

Viimeiseksi monet ikäisistäsi todennäköisesti menestyvät ammatillisesti. Yliopistokaverisi saattavat jonain päivänä tarjota sinulle työpaikan, ohjata sinut työhön tai tehdä kannattavan liikesopimuksen kanssasi. Yliopisto-opiskelijana sinua (todennäköisesti) ympäröivät monet motivoituneet, lahjakkaat ihmiset, jotka tulevaisuudessa haluavat työskennellä tuntemiensa ja luotettavien kanssa - ja tämä voi hyvinkin sisällyttää sinut.

# 2: Saat tutkia kiinnostuksen kohteitasi

College avaa sinulle uuden maailman akateemisesti. Lukiossa sinulla on yleensä valittavissa vain kourallinen valinnaisia ​​luokkia, mutta yliopistossa voit kirjaimellisesti valita satojen luokkien ja pääaineiden joukosta.

Vaikka ydinvaatimuksia on useimmissa korkeakouluissa, suurimmaksi osaksi voit päättää, mitä haluat opiskella, ja käydä tunteja aiheista, joista haluat oppia lisää. Monet opiskelijat pystyvät herättämään akateemisia intohimoja yliopistossa.

Voisit osallistua antropologian, psykologian, sosiologian, mikrobiologian tai osteologian luokkiin. Monilla korkeakouluopiskelijoilla on useita ystäviä ja entisiä opiskelijoita, jotka innoittivat korkeakouluopetusta, joka muutti positiivisesti akateemisen ja työelämän kurssia.

Opiskellessasi sinulla on myös mahdollisuus harjoittaa tonnia opetussuunnitelmia ja mahdollisuuksia, joita et ole muuten tehnyt. Näistä aktiviteeteista voi tulla elinikäisiä intohimoja, ne voivat auttaa muodostamaan mielekkäitä suhteita ja jopa valmistautumaan tulevaan työhön.

Voit esimerkiksi kirjoittaa kampusalehdelle tai voit olla DJ kouluradioasemalle. Voit tanssia hip-hop-ryhmälle tai liittyä kampusorganisaatioon, joka tarjoaa opetusta heikossa asemassa oleville lapsille. Voisit auttaa rakentamaan taloja tarvitseville. Voisit työskennellä poliittisissa kampanjoissa tai liittyä ryhmiin, jotka puolustavat erilaisia ​​sosiaalisia kysymyksiä. Päätös on sinun!

body_howard_stern.jpeg

Howard Stern aloitti uransa työskennellessään Bostonin yliopiston radioasemalla.

# 3: Sinulla on hauskaa ja hanki ystäviä

Monet opiskelijat nauttivat yliopistokokemuksestaan. Liian usein ihmiset eivät huomioi hauskan merkitystä koulutuksessa, ja joillekin ihmisille heidän parhaat muistot ja hauskimmat ajat ovat yliopistovuosilta. Yliopistokampuksella voit osallistua juhliin, näytelmiin, urheilutapahtumiin ja konsertteihin; voit myös luoda oman satunnaisen hauskanpidon ikäisesi kanssa.

Useimmat koulut tuovat myös kampuksilleen jännittäviä tapahtumia ja puhujia. Korkeakouluissa järjestetään usein kuuluisia muusikoita ja koomikoita. Esimerkiksi The Weeknd on esittänyt näyttelyitä Syracusessa, Koillis-osavaltiossa, Lafayette Collegessa ja Minnesotan yliopistossa, kun taas Drake on esiintynyt lukuisissa korkeakouluissa, kuten Howard, SUNY Purchase ja Kentuckyn yliopisto.

Korkeakoulut sponsoroivat myös juhlia ja muita kampuksen tapahtumia, jotka on tarkoitettu vain hauskiksi ja helpottamaan sosiaalista vuorovaikutusta. Stanfordissa on perinne, joka tunnetaan nimellä Täysikuu nelosella . Lukuvuoden ensimmäisenä täysikuuna opiskelijat kokoontuvat mönkijään, ja vanhemmat ottavat fuksit vastaan ​​suudellen heitä. Suudellaan paljon. Se ei ehkä ole hygieeninen, mutta se on ikimuistoinen.

Saatat saada hyvin läheisiä ystäviä opiskellessasi yliopistossa. Yliopistossa pääset ystävystymään ihmisten kanssa kaikkialta Yhdysvalloista ja jopa muista maista. Suuri osa yliopistokokemuksesta on mahdollisuus oppia erilaisista taustoista kärsiviltä ihmisiltä ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan sinulla on mahdollisuus opiskella, elää, juhlia ja osallistua koulun ulkopuoliseen toimintaan ikäisesi kanssa. Elämässäsi ei todennäköisesti tule olemaan muuta aikaa, kun saat viettää niin paljon aikaa ystäviesi kanssa, ja heidän kanssaan viettämäsi laatuaika muodostaa perustan mielekkäille elinikäisille ystävyyssuhteille.

# 4: Se antaa sinulle tilaa itsensä kehittämiseen

Monille opiskelijoille yliopisto on ensimmäinen kerta elämässään, kun he eivät asu kotona. Yliopiston aikana he oppivat olemaan omavaraisia. He oppivat kotitaidot ja budjetoinnin - jopa kuinka motivoida itseään ilman vanhempien kannustusta. Samaan aikaan suurin osa opiskelijoista voi silti mennä kotiin tai soittaa kotiin, jos he tarvitsevat rahaa tai neuvoja.

Monet ihmiset, jotka eivät mene yliopistoon, pysyvät kotona ainakin pari vuotta lukion jälkeen. Vaikka heillä on usein enemmän vapautta kuin lukion aikana, heidän rutiininsa ja ajattelutapansa eivät muutu melkein yhtä dramaattisesti kuin ne, jotka menivät yliopistoon. Ainakin anekdotisesti jopa kotona asuvat ja yliopistoon matkustavat opiskelijat kokevat enemmän kasvua kuin ne, jotka ohittavat yliopiston.

Olitpa sitten valtion sisäisessä tai ulkopuolisessa koulussa, yliopistosi altistaa sinut todennäköisesti uudelle kaupungille ja ympäristölle. Jos esimerkiksi varttuit Kaliforniassa ja menit Stanfordiin, se voisi silti olla kuuden tunnin ajomatkan päässä perheesi asuinpaikasta. Voit kokea elämää Pohjois-Kaliforniassa ja San Francisco Bayn alueella, jolla on erilainen tunnelma, kulttuuri ja ilmasto kuin esimerkiksi Los Angelesissa. Monet opiskelijat ovat kiitollisia siitä, että heillä on mahdollisuus elää eri ympäristössä.

Lisäksi, useimmissa korkeakouluissa on ulkomailla opiskeltavia ohjelmia, jotka voivat antaa sinulle mahdollisuuden osallistua luokkiin ympäri maailmaa. Emerson Collegessa voit viettää lukukauden 1400-luvun keskiaikaisessa linnassa Alankomaissa. Klo Chicagon yliopistossa , voit opiskella ulkomailla Pariisissa, Pekingissä, Barcelonassa, Berliinissä, Kiotossa, Bolognassa, Kairossa, Istanbulissa, Jerusalemissa, Edinburghissa, Hongkongissa, Lontoossa, Oaxacassa, Wienissä, Milanossa ja muutamissa muissa paikoissa. Voit oppia maailmasta matkustamalla ja opiskelemalla ympäri maailmaa.

Lopuksi, yliopistoon menevät ihmiset ovat yleensä terveempiä. Mukaan a CDC-raportti , kandidaatin tutkinnon suorittaneet elävät noin yhdeksän vuotta kauemmin kuin ilman. He ovat myös vähemmän tupakoivia ja todennäköisemmin liikunta.

Samoin mukaan American Journal of Public Health -lehden julkaisema tutkimus ihmisillä, jotka saavat kandidaatin tutkinnon 25 vuoden iän jälkeen, esiintyy vähemmän masennusoireita ja heidän itsensä terveydentila on parempi keski-iässä.

body_apple.jpeg

3 Mahdolliset haitat opiskeluun

Vaikka yliopistoon osallistuminen voi tarjota sinulle monia etuja, on mahdollisia haittoja.

Huomaa, että saat vain monia korkeakouluopintojen eduista jos pystyt valmistumaan. Vuoden 2019 NPR-artikkelissa kerrottiin siitä vain 58% opiskelijoista, jotka ilmoittautuivat yliopistoon ensimmäisen kerran syksyllä 2012, olivat ansainneet tutkinnon .

Katsotaanpa nyt kolmea suurinta haittaa yliopistoon osallistumisesta.

idahon osavaltion yliopiston hyväksymisaste

# 1: On olemassa riski korkeista kustannuksista ja mahdollisesta velasta

College on todella, todella kallista, kustannusten noustessa edelleen, ja monet korkeakouluista valmistuneet ovat rasittaneet tähtitieteellisiä opintolainoja.

Kollegion hallitus arvioi sen valtion sisäisen korkeakoulun keskimääräiset osallistumiskustannukset vuosille 2020-2021 ovat 10560 dollaria , kun taas yksityisen korkeakoulun osallistumiskustannukset ovat keskimäärin 37 650 dollaria. Muista kuitenkin, että useimmat opiskelijat saavat taloudellista tukea, joka kattaa ainakin osan osallistumiskustannuksista, jos he osoittavat taloudellisen tarpeen.

Valitettavasti monet opiskelijat eivät saa tarvitsemaansa tukea kattamaan kustannukset kokonaan. Tämän seurauksena he ottavat tukemattomia opintolainoja korkeakouluopetuksensa rahoittamiseksi. Valitettavasti opintolainan velka kasvoi 260 miljardista dollarista vuonna 2004 vuoteen 2004 1,7 biljoonaa dollaria vuonna 2021 . Keskimääräinen opintolainan velka vuonna 2021 oli 38147 dollaria - se on melko hämmästyttävä summa.

Yleensä ottaen, Opintolainan velka voi vaikuttaa dramaattisesti elämäänne valmistumisen jälkeen. Se voi vaikuttaa tekemiinne töihin ja viivästyttää talon ostamista tai perheen perustamista.

# 2: Kollegion taloudelliset hyödyt saatetaan yliarvioida

Väite, että korkeakoulujen valmistuneet ansaitsevat miljoona dollaria enemmän elämässään, saattavat olla vääristyneitä korkeakoulujen tutkinnon suorittaneiden keskuudessa.

TO PayScale.comin vuoden 2019 tutkimus löysi sen on vain kuusi koulua (1878 nelivuotisesta koulusta), joissa korkeakoulututkinnon suorittaminen voi saada miljoonan dollarin sijoitetun pääoman. Periaatteessa ilmoitettu lukumäärä, jonka mukaan korkeakoulututkinnon suorittaneet ansaitsevat miljoona dollaria enemmän työelämänsä aikana, ei ole niin tarkka.

Lisäksi on tärkeää huomata, että useimmat ihmiset eivät työskentele yliopistossa tai työskentelevät vain osa-aikaisesti. Joten niiden taloudellisten kustannusten ja velkojen lisäksi, joita sinulle aiheutuu yliopistossa, et todennäköisesti pysty saamaan palkkaa, jonka voisit saada tekemällä kokopäiväistä työtä neljän tai kuuden vuoden aikana.

body_work.jpeg

# 3: College ei ehkä tee sinusta älykkäämpiä

Viimeinen haittapuoli yliopistoon osallistumisesta on, että opiskelu ei ehkä lisää älyäsi.

Vuoden 2011 tutkimus löysi sen Vuosina 2005-2009 opiskelluista 2332 perinteisen iän opiskelijoista 45% ei parantanut merkittävästi kriittistä ajattelu-, päättely- tai kirjoitustaitojaan kahden ensimmäisen yliopistovuoden aikana. Neljän vuoden jälkeen 36%: lla ei ollut merkittäviä voittoja.

Tuoreemmat tutkimukset ovat osoittaneet samanlaisia ​​suuntauksia niiden joukossa, joilla on joko korkeakoulu tai tutkinto. Kun otetaan huomioon yliopistoon osallistumisen kustannukset, toivot, että korkeakoulutuksella olisi dramaattisesti positiivinen vaikutus näihin taitoihin kaikki opiskelijat - mutta näin ei ehkä ole.

Pitäisikö minun mennä yliopistoon? Kuinka tehdä oikea valinta sinulle

Tosin voimme olla jonkin verran puolueellisia, koska olemme vuosia korostaneet korkeakouluopiskelun tärkeyttä lukiolaisille. Tunnistamme kuitenkin, että korkeakoulu ei välttämättä sovi kaikille.

Muut kuin aiemmin mainitsemamme yliopiston edut ja haitat, tässä on joitain muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon päätettäessä osallistumisesta yliopistoon vai ei.

Sinulla on enemmän vaihtoehtoja korkeakoulututkinnon kanssa

Saatat suunnitella aloittavan kaupan, joka ei vaadi korkeakoulututkintoa ja tarjoaa sinulle hyvän palkan ja edut. Jos kuitenkin päätät, että et pidä siitä kentästä muutaman vuoden kuluttua, sinä älä sinulla on korkeakoulututkinto, työmahdollisuutesi ovat rajalliset.

Lisäksi, jos ryhdyt ammattiin, joka vaatii fyysistä työtä ja kärsit loukkaantumisesta, saatat kamppailla löytää työtä ilman korkeakoulututkintoa.

kehon_mahdollisuudet.jpeg

On tapoja maksaa korkeakoulusta

Opiskelu saattaa olla poissa päältä, koska luulet sen maksavan sinulle. Muista kuitenkin, että et välttämättä tiedä omia kulujasi, ennen kuin sinut hyväksytään yliopistoon ja saat taloudellisen tuen paketin.

Todellisuudessa, on olemassa monia apurahoja ja apurahoja, jotka voivat helpottaa taloudellista taakkaa ja tehdä yliopistosta edullisemman sinulle .

Et ehkä tarvitse yliopistoa, jos olet jo onnistunut

Jos olet yksi harvoista ihmisistä, joka on jo saavuttanut valtavan ammatillisen menestyksen ennen yliopistoon osallistumista, niin yliopistoon meneminen ei ehkä hyödytä sinua paljon taloudellisesti.

Oletetaan esimerkiksi, että Major League Baseball saa sinut luonnoksen ensimmäiselle kierrokselle ja sinulle tarjotaan monen miljoonan dollarin allekirjoitusbonus. Kukaan ei syyttäisi sinua yliopiston ohittamisesta. Loppujen lopuksi voit aina osallistua yliopistokursseihin sesongin ulkopuolella tai hankkia tutkintosi, kun olet valmis pelaamiseen.

Jos olet mini Mark Zuckerberg tai pääosassa omassa sitcomissasi, yliopistoon meneminen ei välttämättä johda korkeampiin tuloihin tai parempaan työpaikkaan valmistumisen jälkeen. Bill Gates ja Miley Cyrus pystyivät tekemään kaiken ammattimaisesti ilman korkeakoulututkintoja!

Et voi olla akateemisesti taipuvainen

Useimmat ihmiset pystyvät tekemään korkeakoulutason työtä, jos he ovat motivoituneita ja soveltavat itseään. Tästä huolimatta jotkut ihmiset vain inhoavat koulua tai heillä ei ole kykyä menestyä hyvin korkeakouluympäristössä.

Muista kuitenkin korkeakoulu antaa sinulle niin paljon enemmän vapautta kuin lukio tutkia akateemisia kiinnostuksen kohteitasi ja löytää aloja, joilla voit menestyä. Vastaavasti, jos on aihe, joka hämmentää sinua ja jota kauhistut ehdottomasti, voit todennäköisesti välttää luokkien ottamista yliopistossa.

body_struggle.jpg

wecometolearn / Flickr

Päätelmä: Pitäisikö sinun mennä yliopistoon vai ei?

Ei voida kiistää, että korkeakoulu tarjoaa monia taloudellisia, ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​etuja. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että korkeakoulututkinnon suorittaneilla on paljon paremmat taloudelliset ja työllistymismahdollisuudet kuin niillä, jotka eivät käy yliopistossa. Lisäksi harvat ihmiset pahoittelevat yliopistoon menemistä huolimatta valtavasta määrästä opiskelijavelkoja ja vähemmän kuin ihanteellisesta taloudesta.

Jos olet huolissasi osallistumiskustannuksista, varmista, että tiedät taloudellisesta tuesta ja kuinka rajoittaa velkaa, kun valmistut . Korkeakoulu on sijoitus, joka kannattaa valtaosaa valmistuneista.

Jotkut ihmiset eivät tosin tarvitse yliopistoa henkilökohtaisten tai ammatillisten tavoitteidensa saavuttamiseksi. Vaikka voit tietysti menestyä ilman korkeakoulututkintoa, korkeakoulututkinnon suorittaneilla on taipumus menestyä paremmin. Jos harkitset yliopistoa, tee päätös, joka hyödyttää sinua eniten nyt ja tulevaisuudessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.