Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

geometria-1044090_640

STEM -tutkinto voi käsittää monia eri opintoalueita. Tässä artikkelissa kerromme, mitä STEM tarkoittaa, onko STEM -ohjelma oikea sinulle, ja täydellinen STEM -pääluettelo.

Mikä on STEM -tutkinto?

STEM tarkoittaa tiedettä, tekniikkaa, tekniikkaa ja matematiikkaa. STEM kattaa jokaisen alikurssi yllä olevien kenttien sisällä. Esimerkiksi biologia on tieteen osa-alue. Sähkötekniikka on tekniikan osa-alue.STEM-tutkinnot tarjoavat usein opiskelijoille käytännön koulutusmenetelmää näille aloille. Opiskelijat, jotka ansaitsevat STEM-tutkinnon, saavat tutkinnon lisäksi kokemusta analyysistä, tutkimuksesta, kriittisestä ajattelusta ja ongelmanratkaisusta.

STEM -tutkinnon suorittaneet opiskelijat ovat insinöörejä, tutkijoita, tietotekniikan tutkijoita, analyytikoita ja paljon muuta.

STEM -kentät: Tutkittu

Kuten aiemmin mainitsin, STEM tarkoittaa tiedettä, tekniikkaa, tekniikkaa ja matematiikkaa. Katsotaanpa tarkemmin kutakin näistä kentistä.

Tiede

S STEM tarkoittaa tiedettä. Tässä lyhenteessä tiede viittaa yleensä luonnontieteisiin, joihin kuuluvat esimerkiksi tähtitiede, biologia ja fysiikka. On olemassa kahta muuta tieteen tyyppiä: muodollinen tiede ja yhteiskuntatiede. Muodollinen tiede on matematiikan, logiikan ja tilastotieteen tutkimus, jota M edustaa STEM: ssä. Yhteiskuntatiede sisältää psykologian ja sosiologian alat, ja sitä pidetään tyypillisesti osana humanistisia tieteitä.

Teknologia

T in STEM tarkoittaa tekniikkaa. Tekniikkaa opiskelevat opiskelijat oppivat tekniikan rooleista nyky -elämässä. Teknologian pääaineet voivat jatkaa uraansa tietojenkäsittelytieteessä, verkko-/sovelluskehityksessä, videopelisuunnittelussa ja muussa.

Tekniikka

E STEM: ssä tarkoittaa tekniikkaa. Tekniikan osa-alueita ovat ilmailu- ja biotekniikka, maa- ja vesirakentaminen, sähkötekniikka ja paljon muuta.

Matematiikka

M STEM tarkoittaa matematiikkaa. Matematiikkaa opiskelevat opiskelijat oppivat laskennasta, logiikasta, algebrasta, tilastoista ja muusta.

Ero perustutkinto- ja jatko -STEM -ohjelmien välillä

Voit jatkaa STEM -tutkintoa perus- tai jatko -opiskelijana. On olemassa kandidaatin, maisterin ja tohtorin STEM -tutkintovaihtoehtoja. Joten mitä sinun pitäisi valita? Pitäisikö sinun mennä jatko -opintoihin, jos haluat työskennellä STEMissä? Tutkitaan.

Tutkimusmahdollisuudet

Yksi suurimmista eroista perustutkinto- ja jatko -STEM -ohjelmien välillä on tekemäsi tutkimuksen määrä. Pääsääntöisesti perustutkinto-ohjelmat keskittyvät enemmän luokkahuoneessa tapahtuvaan oppimiseen kuin käytännön tutkimukseen. Jotkut perustutkinto -ohjelmat tarjoavat tutkimusmahdollisuuksia, mutta se ei ole itsestäänselvyys.

Jatko -ohjelmat puolestaan ​​keskittyvät voimakkaasti tutkimukseen. Useimmat opiskelijat osallistuvat suurempiin tutkimushankkeisiin yliopistonsa professoreiden kanssa. He voivat jopa ohjata omia projektejaan.

Työnäkymät

Yleensä korkeakoulututkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on enemmän uramahdollisuuksia ja he aloittavat korkeamman palkan. Riippuen yrityksestä, jossa haluat työskennellä, ja haetusta tehtävästä, saatat tarvita jatkotutkintoa jopa hakeaksesi.

15 parasta STEM -suurta

STEM -ohjelmille on laaja valikoima vaihtoehtoja. Tässä STEM -pääaineiden luettelossa tarkastelemme muutamia kunkin STEM -alan suosituimpia pääaineita.

rakettien laukaisu-67649_640

Tiede

 • Tähtitiede: Tähtitiede (ja astrofysiikka) on planeettojen, tähtien, galaksien ja maailmankaikkeuden tutkimus. Opit avaruudesta sekä maailmankaikkeuden historiasta ja tulevaisuudesta.

 • Biologiset tieteet: Biotieteiden pääaineet tutkivat ekologiaa, kasvien, ihmisten ja eläinten kehitystä, soludynamiikkaa, molekyylilääketiedettä ja paljon muuta. Tämä pääaine on hyvä ihmisille, jotka haluavat mennä lääketieteelliseen kouluun.

 • Maatieteet: Maantieteitä opiskelevat opiskelijat ottavat biologian, mineralogian, geokemian, fysikaalisen geologian ja paljon muuta. He oppivat mineraaleista, kivistä, maaperän kemiasta ja luonnonkatastrofeista, kuten maanjäristyksistä ja tulivuorista.

 • Fysiikka: Fysiikan opiskelijat tutkivat tieteellistä asiaa ja energiaa. He oppivat sähköstä, magnetismista, suhteellisuudesta ja paljon muuta.

Teknologia

 • IT -hallinta: IT -hallinnan pääaineet oppivat käyttämään tietokoneohjelmistoja ja -järjestelmiä tietojen hallintaan. IT-hallinnan suuret yritykset etsivät teknologiapohjaisia ​​ratkaisuja ongelmiin.

 • Ohjelmistotuotanto: Ohjelmistosuunnittelijat oppivat suunnittelemaan, kehittämään, ylläpitämään, testaamaan ja arvioimaan tietokoneohjelmistoja.

 • Videopelien ohjelmointi: Jos pidät videopeleistä, videopelien ohjelmointi voi olla sinulle tärkein. Videopelien ohjelmoijat työskentelevät suurempien tiimien kanssa uusien videopelien luomiseksi ja kehittämiseksi.

 • Tietokoneohjelmointi: Tämän pääaineen opiskelijat oppivat tietokoneohjelmoinnin perusteet. Tämä on vankka merkittävä valinta ohjelmoijiksi pyrkiville opiskelijoille.

Tekniikka

 • Ilmailu- ja avaruustekniikka: Ilmailu- ja avaruustekniikan pääaineet oppivat rakentamaan lentokoneita ja avaruusaluksia. Tämä pääaine on hieno, jos toivot voivasi työskennellä jonakin päivänä yrityksen tai organisaation kanssa, kuten Boeing, NASA tai SpaceX.

 • Biolääketieteen tekniikka: Biolääketieteen tekniikka on monitieteinen ala, jossa opiskelijat oppivat kuinka tekniikan periaatteet voivat vaikuttaa ihmisten terveyteen.

 • Maa- ja vesirakentaminen: Maa- ja vesirakentaminen suunnittelee ja rakentaa esimerkiksi siltoja, patoja, lentokenttiä, putkistoja ja paljon muuta.

 • Sähkötekniikka: Sähkötekniikan pääaineet oppivat sähköön, elektroniikkaan ja sähkömagnetismiin liittyvien laitteiden suunnittelusta ja soveltamisesta.

Matematiikka

 • Matematiikka: Matematiikan pääaineet opiskelevat useita eri aiheita, kuten laskenta, algebra, trigonometria, geometria, laskennallinen matematiikka, lukuteoria ja paljon muuta. Monet matematiikan pääaineet haluavat keskittyä yhteen tiettyyn matematiikan alueeseen.

 • Tilastot: Tilastot ovat matematiikan ala, joka perustuu vahvasti tietokoneisiin, ja opiskelijat oppivat analyyttistä ja loogista päättelyä, tiedonhallintaa ja määrällistä päättelyä.

 • Logiikka ja laskenta: Logiikkaa ja laskentaa opiskelevat opiskelijat saavat taitoja logiikasta, analyyttisestä filosofiasta, matematiikasta, tietojenkäsittelytieteestä ja muusta. He jatkavat työskentelyä esimerkiksi tietojenkäsittelytieteen tai filosofian aloilla.

tekoäly-3382507_640

Paras koulu varsille

STEM -tutkintoihin on lukuisia vaihtoehtoja, sekä jatko- että perustutkintoa. Tässä on kymmenen parhaista STEM -kouluista Yhdysvalloissa.

suurempi ja pienempi kuin symbolit

Harvey Mudd College: Claremont, Kalifornia

Harvey Mudd College on yksityinen tiede- ja insinööriopisto, joka on osa Claremont Colleges -konsortiota, joka jakaa viereisen kampuksen alueen Kaliforniassa. Harvey Mudd on yksi maailman parhaista insinöörikouluista.

Princetonin yliopisto: Princeton, New Jersey

Princetonin yliopisto on huippuluokan tekniikan ja matematiikan osastoja. New Jerseyssä sijaitseva Princeton tarjoaa monia mahdollisuuksia tutkimukseen.

Massachusetts Institute of Technology (MIT): Cambridge, Massachusetts

Yksi maailman parhaista (ellei paras) STEM -yliopistoista, KANSSA sijaitsee kohteessa Cambridge, Massachusetts. MIT: llä on vaikuttava luettelo alumneista, mukaan lukien 58 National Medal of Science -saajaa, 45 Rodoksen tutkijaa, 41 astronauttia ja 16 Yhdysvaltain ilmavoimien johtavaa tiedemiestä.

Kalifornian yliopisto, Berkeley: Berkeley, Kalifornia

Sijaitsee lähellä Piilaaksoa, UC Berkeley on tuottanut joitain parhaita ammattilaisia ​​STEM -aloilla. UC Berkeley on maailmankuulun suunnitteluohjelman koti.

Johns Hopkinsin yliopisto (Hopkins): Baltimore, Maryland

Johns Hopkinsin yliopisto oli ensimmäinen Yhdysvalloissa sijaitseva tutkimusyliopisto. Jos olet kiinnostunut lääketieteestä, Johns Hopkinsilla on yksi maailman parhaista lääketieteellisistä ohjelmista.

Stanfordin yliopisto: Stanford, Kalifornia

Snapchat, Google, Netflix. Mitä yhteistä näillä tekniikan jättiläisillä on? Ne kaikki perustivat Stanfordin ylioppilaat. Stanfordin yhdellä maailman parhaista teknologiaohjelmista on myös tiukkoja tarjontoja luonnontieteissä, tekniikassa ja matematiikassa.

Georgia Institute of Technology (Georgia Tech): Atlanta, Georgia

Georgia Tech on tutkimusyliopisto ja teknologiainstituutti Georgiassa, ja sillä on satelliittikampuksia ympäri maailmaa. Georgia Techillä on 31 päätoimialaa, jotka keskittyvät STEM -kenttiin.

Carnegie Mellonin yliopisto: Pittsburgh, PA

Sen pääkonttori on lähellä Pittsburghin keskustaa ja satelliittikampukset kuudella mantereella, Carnegie Mellon on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Carnegie Mellonin tietotekniikkaohjelma on US News and World Reportin ensimmäisellä sijalla.

Kalifornian teknologiainstituutti (Caltech): Pasadena, Kalifornia

Jatkuvasti maailman kymmenen parhaan yliopiston joukossa, Caltech hänellä on vahvat luonnontieteelliset ja tekniset ohjelmat. Yli 90% Caltechin opiskelijoista osallistuu käytännön tutkimukseen.

Harvardin yliopisto: Cambridge, Massachusetts

Tämä lista ei olisi täydellinen ilman Harvardin yliopisto . Heidän kemian ja kemiallisen biologian osasto on synnyttänyt viisi Nobel -palkittua. Harvard on lukuisia mahdollisuuksia tutkimukseen ja työhön, ja se on huippuluokan paikka kaikille halukkaille STEM-pääaineille.

STEM -tutkinto: viimeiset ajatukset

STEM -tutkinto on erinomainen tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat murtautua tieteen, tekniikan, tekniikan tai matematiikan aloille. Jos aiot opiskella STEM -kurinalaisuutta, katso kymmenen koulua, jotka on otsikoitu tässä artikkelissa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.