Pitäisikö sinun saada SAT-kysymys- ja vastauspalvelu pisteiden vahvistamiseksi?

feature_QAS.png

Haluatko käyttää ensimmäisen SAT: n tuloksia opiskellaksesi toisella yrityksellesi? Oletko kiinnostunut näkemään tarkalleen, kuinka SAT-pisteesi menivät samalla tavalla kuin ne? Rakastatko SAT: ta niin paljon, että haluat tilata 1600 kopiota testistäsi ja sukeltaa vihkojen kasaan, kuten paljon nerokkaampi Scrooge McDuck (vastuuvapauslauseke: et voi itse tehdä tätä)?

Hyviä uutisia! Kollegion hallitus tarjoaa SAT: lle opiskelijoiden vastauspalvelun sekä kysymysten ja vastausten palvelun, jotta voit tarkastella tuloksia tarkemmin testin jälkeen. Tässä artikkelissa käyn läpi, miten nämä palvelut toimivat, miksi saatat käyttää niitä ja miten tilata ne.Mitä ovat opiskelijoiden vastauspalvelu ja kysymykset ja vastaukset -palvelu?

Ne ovat kaksi hieman erilaista tapaa tarkastella pisteitäsi tarkemmin SAT: n ottamisen jälkeen.

csu pitkän rannan hyväksymisaste

Kysymys-vastaus-palvelu on pohjimmiltaan täydellinen paljastusopas pisteistäsi. Se sisältää:

  • Esitteesi kopio tekemästäsi testistä, mukaan lukien kaikki alkuperäiset kysymykset.
  • Taulukko oikeista vastauksista ja pisteytysinformaatio kysymyksille.
  • Kattava raportti, jossa luetellaan kunkin testikysymyksen kysymystyyppi ja vaikeustaso. Tämä raportti näyttää myös vastauksesi ja vastaatko oikein, väärin vai jätitkö kysymyksen pois.

QAS on käytettävissä, jos otit SAT: n lokakuussa, maaliskuussa tai toukokuussa Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Muiden maiden testaajille se on käytettävissä vain toukokuun testipäivinä. Tilaus maksaa 18 dollaria.

Jos QAS ei ole käytettävissä, voit aina tilata Opiskelijoiden vastauspalvelu , Johon sisältyy:

Yalen nuorten maailmanlaajuisten tutkijoiden ohjelma
  • Tietoja testisi kysymystyypeistä.
  • Kunkin kysymyksen vaikeustaso ja onko vastauksesi oikein, väärä vai jätetty pois.

Opiskelijoiden vastauspalvelu on pohjimmiltaan jäsennelty versio Kysymys ja vastaus -palvelusta. Se ei sisällä testivihkoasi , joten se ei salli sinun tarkastella kysymyksiä niiden alkuperäisessä muodossa. Pohjimmiltaan kollegion hallitus haluaa vapauttaa viralliset kokeet vain, kun se on valmis siirtämään koko kokeen eläkkeelle. (Voit lukea täältä, kuinka kollegion hallitus käyttää uudelleen kysymyksiä, mikä johtaa huijaamiseen).

SAS maksaa tilauksesta 13,50 dollaria , ja uskot paremmin, että se on 13,50 dollaria SAS (S) iest -katsausmateriaalista, jonka näet koskaan.

Valitettavasti sinulla ei ole mahdollisuutta valita näiden kahden palvelun välillä. Yksi tai toinen on käytettävissä yksinomaan sen mukaan, milloin ja missä otit testin. Tässä on tilauslomakkeen kaavio, jonka avulla on helppo selvittää:

qandaservice.jpg

Syyt tilata opiskelijan vastauspalvelu tai kysymys-vastauspalvelu

Opiskelijavastauspalvelu ja kysymys-vastauspalvelu ovat hyödyllisiä ja edullisia työkaluja pisteiden tarkistamiseen. Tässä on muutama syy, miksi sinun kannattaa harkita saatavana olevan tilaamista:

# 1: Selvitä, miksi sait pisteet

QAS antaa sinulle koko testikirjan, joten voit tarkistaa vastauksesi ja nähdä tarkalleen missä virheesi tapahtuivat. Tiedät, mitkä kysymystyypit kompastivat sinut eniten ja niiden vaikeustasot.

ero meioosin ja mitoosin välillä

# 2: Käytetään tarkistusmateriaalina seuraavalla kerralla, kun otat SAT: n

Voit nähdä, missä heikkoutesi olivat todellisessa testiympäristössä, ja käyttää näitä tietoja valmistelusi ohjaamiseen. Erityisesti QAS on erinomainen työkalu tähän, koska saat täydellisen testivihkosi ja pystyt tarkastelemaan perusteellisesti väärin erehtyneitä kysymyksiä ja syitä, miksi menetit ne.

# 3: Nähdäksesi, onko pisteellesi tehty virhe

QAS: n tai SAS: n tilaaminen on ensimmäinen askel, jonka sinun on tehtävä jos harkitset äärimmäisempää vaihtoehtoaKäsipisteiden tarkistus. Käsipisteiden tarkistus tarkoittaa, että testi tarkistetaan manuaalisesti, onko pisteytys- tai skannausprosessissa tehty virhe. Se maksaa paljon enemmän, joten et todennäköisesti halua tilata sitä tarkistamatta tuloksia ensin tarkemmin.

Merkit pisteytysongelmasta, joka oikeuttaa lisätutkimuksiin, voivat sisältää mallin virheellisiä vastauksia useisiin kysymyksiin, joiden olisi pitänyt olla sinulle helppoa, tai dramaattisesti odotettua alhaisemman kokonaispistemäärän (kuten 300+ pistettä pienempi, ei 50). QAS: n tai SAS: n kanssa saamasi raportti näyttää oikean vastauksen, vastauksesi, kysymystyypin (avain tähän on annettu) ja vaikeustaso. Tämän ansiosta tällaisten outojen kuvioiden tunnistaminen on helppoa.

Parhaat valmistelukirjat 2018

Kuinka tilata opiskelijan vastauspalvelu tai kysymys-vastauspalvelu

Voit tilata opiskelijavastauspalvelun tai kysymys-vastauspalvelun testirekisteröinnin aikana. Tätä kannattaa harkita, jos tiedät, että aiot käyttää SAT: ta uudelleen tulevaisuudessa ja haluat tarkistaa tulokset nähdäksesi, kuinka voit parantaa pisteitäsi. Tässä tapauksessa sinun pitäisi saada materiaalisi postitse kahdeksan viikon kuluessa testistä.

Jos tilaat QAS: n tai SAS: n testin suorittamisen jälkeen, voit tehdä sen muutamalla tavalla.

Voit tehdä tilauksesi verkossa College Board -tilisi kautta valitsemalla Tilausvahvistus Omat pisteet -osiossa.

Tai jos olet vanha koulu tai et maksa kortilla, tässä on linkki tilauslomakkeeseen se voi olla postitettu maksamalla. Voit myös tilata puhelimitse soittamalla College Boardin asiakaspalveluun.

Jos tilaat pisteiden vahvistuspalvelut vähintään viisi viikkoa testipäivän jälkeen, tulosten lähettäminen sinulle kestää jopa kolme viikkoa. Varmista, että sinä tee tilauksesi viiden kuukauden kuluessa alkuperäisestä testipäivästäsi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA