Pitäisikö sinun hankkia varhaiskasvatus?

feature_child_education

Jos pidät lasten kanssa työskentelemisestä, varhaiskasvatuksen tutkinto voi olla sinua varten. Tällä kasvavalla alalla varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto on yhä tarpeellisempi haluamasi työn saamiseksi.

Lue tästä, mitä varhaiskasvatuksen tutkinto sisältää, tärkeimmät erot varhaiskasvatustutkinnon ja kandidaatin tutkinnon välillä ja tarvitsetko todella jatkotutkintoa alalla. Tarkastelemme myös seitsemää parasta koulua, jotka tarjoavat varhaiskasvatuksen tutkintoa verkossa.Mikä on varhaiskasvatusaste?

Osa opetusteoriaa, varhaiskasvatuksen ala koskee erityisesti lasten koulutusta syntymästä 8 -vuotiaaksi, tai noin kolmannella luokalla.

Varhaiskasvatuksen tutkinto voi olla liitännäis-, kandidaatin- tai jatkotutkinto. Sen pääpaino on kuinka kouluttaa pieniä lapsia, painottaen kulttuurista herkkyyttä, lapsikeskeisiä käytäntöjä, etiikkaa, osallisuutta, yhteisöä ja perhettä.

Varhaiskasvatustutkinnon yleinen tarkoitus on valmistautua uraan varhaiskasvatuksessa, joka yleensä sisältää seuraavanlaisia ​​töitä:

 • Opettaja (esikoulu, päiväkoti tai peruskoulu)
 • Opetusavustaja
 • Päiväkodin tarjoaja
 • Lastenkodin työntekijä tai johtaja
 • Lastenhoitaja
 • Erityisopettaja
 • Englannin kielen oppijan (ELL) opettaja
 • Lasten elämän asiantuntija
 • Koulutuskonsultti

Huomaa, että joissakin töissä, erityisesti opetustöissä, osavaltio saattaa vaatia sinua hankkimaan lisäsertifikaatin tai lisenssin.

Alla on yleiskatsaus mediaanituloista, työnäkymistä ja tyypillisistä vähimmäisvaatimuksista eri työpaikoille varhaiskasvatuksen alalla. Työt järjestetään korkeimmasta palkasta alimpaan.

Bureau of Labor Statisticsin (BLS) mukaan kaikkien työpaikkojen keskimääräinen kasvuvauhti vuosina 2016--2026 on 7%, joten mikä tahansa tätä suurempi prosenttiosuus tarkoittaa, että työ kasvaa keskimääräistä nopeammin.

Työnimike Vähimmäisaste vaaditaan Vuoden 2017 mediaanipalkka Job Outlook (2016-2026)
Lasten elämän asiantuntija Kandidaatintutkinto 60 380 dollaria 7%
Erityisopettajat Kandidaatintutkinto 58 980 dollaria 8%
Päiväkodin ja peruskoulun opettajat Kandidaatintutkinto 56 900 dollaria 7%
Sosiaalityöntekijät Kandidaatintutkinto 47 980 dollaria 16%
Esikoulun ja lastentarhan johtajat Kandidaatintutkinto 46 890 dollaria yksitoista%
Esikoulun opettajat Associate tutkinto 28 990 dollaria 10%
Opettajan avustajat Joku korkeakoulu, ei tutkintoa 26 260 dollaria 8%
Lastenhoitajat Ylioppilastutkinto 22 290 dollaria 7%

Kuten tästä kaaviosta näet, varhaiskasvatustutkinnon ja palkan välillä on selvä yhteys. Yleisesti, mitä korkeampi tutkinto sinulla on, sitä korkeammat palkat todennäköisesti ansaitset.

xavierin yliopiston Louisianan pääsyvaatimukset

Huomionarvoista on myös se, että kaikki edellä mainitut varhaiskasvatuksen työpaikat kasvavat keskimäärin tai keskimääräistä nopeammin. Tämä osoittaa, että tällä alalla on hyvä päästä mukaan, koska seuraavan vuosikymmenen aikana on todennäköisesti tarjolla paljon työpaikkoja.

body_smiley_graduate Pitää ... hymyillä ... valmistumiskuvien vuoksi.

Varhaiskasvatus: Associate Degree vs Bachelor's

Miten varhaiskasvatuksen apulaistutkinto eroaa varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinnosta?

Seuraava taulukko esittelee lyhyt katsaus kahden tutkintotyypin tärkeimpiin eroihin jokaisen tutkinnon suorittamiseen kuluva aika, millaisia ​​työpaikkoja kullekin tutkinnonhaltijalle on tarjolla ja mikä on korkein mediaanipotentiaali (BLS -tietojen perusteella).

Aika suorittaa Tutkintovaihtoehdot Työt saatavilla Ansaintamahdollisuus
Kandidaatintutkinto 4 vuotta (tavallinen); 2-3 vuotta (verkossa) BA, BS, BAS, BSE Opettaja (erityisopetus, päiväkoti, peruskoulu); lastenhoidon johtaja; sosiaalityöntekijä; lasten elämän asiantuntija 60 380 dollaria
Associate tutkinto 1,5-2 vuotta AA, AS, AAS Esikoulun opettaja; opetusavustaja; lastenhoitaja tai muu lastenhoitaja 28 990 dollaria

Koska varhaiskasvatuksen apulaisopiskeluohjelma on noin kaksi vuotta lyhyempi kuin kandidaatin tutkinto -ohjelma, ansaitset yleensä puolet enemmän opintopisteitä tekemällä liitännäisohjelman kuin kandidaatin ohjelman.

Vaikka liitännäis- ja kandidaatin tutkinto -ohjelmien kursseilla on usein paljon päällekkäisyyksiä, jälkimmäinen yleensä vaatii paljon muita kursseja, jotka syventyvät aiheisiin kuten psykologia, ihmisen kasvu ja kehitys sekä luovuus.

Tarvitsetko jatkotutkintoa varhaiskasvatuksessa?

Olemme perehtyneet eroihin ja yhtäläisyyksiin varhaiskasvatuksen apulaistutkinnon ja varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinnon välillä. Mutta onko maisterin tai tohtorin tutkinto lapsikasvatuksessa välttämätöntä suurelle työlle?

Kuten luultavasti huomasit ensimmäisen taulukon yhteydessä, useimmat varhaiskasvatuksen työpaikat eivät vaadi muuta kuin kandidaatin tutkinto.

Se sanoi, joilla on maisterin tai tohtorin tutkinto tällä tai siihen liittyvällä alalla lisääntyä sinulle tarjolla olevista työmahdollisuuksista varustamalla sinut korkeatasoisilla taidoilla, käytännön kokemuksella ja johtamispotentiaalilla.

Tämä ero näkyy myös palkoissa. Mukaan Vuoden 2013 BLS -tiedot , esikoulun ja päiväkodin opettajat, joilla on maisterin tutkinto voi odottaa ansaitsevansa noin 13 000 dollaria enemmän vuodessa kuin ne, joilla on vain kandidaatin tutkinto.

Tässä on mitä US News sanoo maisterin tutkinnon arvosta (rohkea painotus minun):

”Palkan korotuksen ohella maisterin tutkinto varhaiskasvatuksessa voi mahdollistaa korkean tason ammatin harjoittamisen kentällä, kuten peruskoulun rehtori tai opetuksen koordinaattori. ''

Millaisia ​​jatkotutkintoja varhaiskasvatuksessa on siis olemassa? Monet, kuten käy ilmi.

UM-Dearborn tarjoaa MA: n varhaiskasvatusohjelmassa , jonka kolme ohjelmavaihtoehtoa on räätälöity 'opettajille, ylläpitäjille, muille palveluntarjoajille ja opettajille, jotka haluavat oppia palvelemaan pieniä lapsia ja heidän perheitään'.

Sillä välin, BU: n MEd varhaiskasvatuksessa kohdistuu ensisijaisesti opiskeleviin opettajiin ja 'on alalla tunnustettu korkean tason ylläpitämisestä opettajien valmistelussa'.

Tohtorin tutkinto (yleensä tohtori tai edd) varhaiskasvatuksessa työmahdollisuutesi laajenevat entisestään sellaisille aloille kuin toisen asteen opetus, päätöksenteko ja tutkimus-joista useimmat tulevat yleensä myös korkeammilla palkkoilla.

toisen asteen funktion kärkipiste

Merkittäviä tohtoriohjelmia ovat mm Columbian EdD varhaiskasvatuksessa , NYU: n tohtorin tutkinto opetuksessa ja oppimisessa keskittyen varhaiskasvatukseen ja lapsuudenkasvatukseen, ja Vanderbiltin väitöskirja varhaiskasvatuksen erityisopetuksesta .

Viime kädessä se, päätätkö suorittaa jatkotutkinnon varhaiskasvatuksessa, riippuu siitä, millaista uraa haluat ja kuinka paljon aikaa ja rahaa olet valmis käyttämään koulutukseesi.

body_woman_laptop_online

Varhaiskasvatusasteen saaminen verkossa: 7 parasta koulua

Nykyään voit ansaita varhaiskasvatustutkinnon verkossa, mikä tekee siitä halvempaa ja helpompaa kuin tutkinnon saaminen perinteisellä tavalla. Tässä esittelemme ilman erityistä järjestystä seitsemän parasta koulua, joissa voit ansaita kandidaatin tutkinnon varhaiskasvatuksessa kokonaan verkossa.

Nebraskan yliopisto, Kearney

Nebraskan yliopisto Kearneyssä tarjoaa online BA in Early Childhood Inclusive -ohjelma . Tämä ohjelma sisältää paitsi varhaiskasvatuksen opetuksen myös opiskelijoiden mahdollisuuden saada todellista työkokemusta ja opetustodistusta.

Ohjelma keskittyy lasten oppimiseen syntymästä 8 vuoden ikään asti. Kun olet suorittanut tämän online-kandidaatin ohjelman, voit opettaa erityisopetusta 0-5-vuotiaille lapsille ja säännöllistä opetusta lapsille kolmannen luokan kautta.

Massachusettsin yliopisto Amherst

UMassOnline tarjoaa ei yhtä vaan kaksi online -kandidaatin tutkinto -ohjelmat varhaiskasvatuksessa: kohteeseen BA lasten oppimisessa ja kehityksessä ja a BA varhaiskasvatuksessa ja koulutuksessa .

Edellisessä opiskelijat oppivat taitoja, joita he tarvitsevat uran aloittamiseksi koulutuksessa, lastensuojelussa, hallinnossa tai nuoriso- ja perheohjelmoinnissa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suunnitella opetussuunnitelmansa ja tuoda hyvityksiä aiemmista kursseista.

Jälkimmäinen keskittyy enemmän urakehitykseen varhaiskasvatuksen alalla, mukaan lukien oman lastenhoitokeskuksen avaaminen.

Cincinnatin yliopisto

Cincinnatin yliopiston opetus-, rikosoikeus- ja henkilöstöpalvelujen yliopiston kautta opiskelijat voivat ansaita a BS varhaiskasvatuksessa (syntymästä 5 -vuotiaaksi) täysin verkossa.

Tämä ohjelma valmistaa pääasiassa oppilaita opettajiksi paikoissa, kuten esikouluissa, julkisissa kouluissa ja lastentarhoissa. Suorittamalla tämän ohjelman ja opiskelijaopetuksen opiskelijoiden tulee olla oikeutettu tiedekunnan suositukseen Ohion pre-K-opetuslisenssistä.

luonnolliset lokisäännöt e

Cincinnati tarjoaa myös verkossa AAS varhaiskasvatuksessa . Tämä liitännäisohjelma tarjoaa opiskelijoille taustan koulutusteoriasta, opetussuunnitelman kehittämisestä ja varhaisesta kielen kehityksestä.

Washingtonin yliopisto

Sijoitus 60 parhaan yliopiston joukkoon US News , UW tarjoaa melko joustavan verkon BA varhaiskasvatuksessa ja koulutuksessa . Tämä ohjelma-alun perin nimeltään BA varhaislapsuudessa ja perhetutkimuksessa-On tarjotaan sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti ja kestää kaksi -kolme vuotta.

Opit innovatiivisista tutkimus- ja koulutusstrategioista ja hankit tarvittavat taidot uran luomiseksi eri liittyvillä aloilla, kuten opetuksessa, varhaiskasvatuksessa, varhaiskasvatuksen valmennuksessa ja perhetuessa.

Lisäksi ohjelman Intentional Teaching Framework -ohjelman avulla saat paljon käytännön kokemusta tarkkailemalla varhaiskasvatuksen ammattilaisia ​​ja työskentelemällä heidän kanssaan.

body_univ_washington_campus Ainoa haitta tutkinnon saamisessa verkossa? Et näe kauniita kirsikankukkia UW -kampuksella.( Joe Mabel/ Flickr)

Kansasin osavaltion yliopisto

Kansasin osavaltion opetusministeriön hyväksymä, K-valtion online BS in Early Childhood Education -ohjelma tekee opiskelijoista oikeutettuja varhaislapsuuden lisenssiin yhtenäiseksi (syntymä päiväkodista). Opetussuunnitelma koostuu inhimillisen kehityksen, opetuksen, perhesuhteiden, kielenkehityksen ja varhaislapsuuden kursseista.

Lisäksi ohjelma ylpeilee keskimääräistä korkeammat aloituspalkat valmistuneille ja 99% läpäisyaste lisenssitesteissä.

Daytonin yliopisto

Daytonin yliopiston opetus- ja terveystieteiden korkeakoulussa opiskelijat voivat ansaita verkossa (ei lisenssi) BSE varhaislapsuuden johtamisessa ja puolustuksessa .

Toisin kuin edellä luetellut koulutusohjelmat, jotka ottavat vastaan ​​uusia tulokkaita lapsuudenkasvatusalueelle, tämä osa-aikainen ohjelma sopii erityisesti kokeneille varhaiskasvatuksen ammattilaisille jotka haluavat jatkaa työtään lasten ja heidän perheidensä puolesta.

Hakijat pitäisi olla liitotutkinto varhaiskasvatuksessa tai vastaavalla alalla. Kurssit kattavat monenlaisia ​​aiheita, kuten amerikkalainen koulutus, erilaisten opiskelijaryhmien kouluttaminen ja varhaiskasvatuksen ohjelmanhallinta.

Missourin yliopisto

Mizzou Onlinen kautta voit ansaita a BS inhimillisessä kehityksessä ja perhetieteessä painottaen varhaiskasvatusta .

Tämän ohjelman avulla opiskelijat oppivat ymmärtämään pienten lasten tarpeita; luoda kannustavia, älyllisesti stimuloivia koulutusympäristöjä; ja edistää myönteistä kasvua. Kurssin aiheita ovat mm opetussuunnitelmien tekeminen, luokkahuoneympäristöt ja lasten kehitys.

Johtopäätös: Varhaiskasvatusasteen saaminen

Varhaiskasvatus on kasvava ala, joten on tärkeää, että sinulla on tarvittavat tiedot ja valtuudet saadaksesi haluamasi työn, olipa kyseessä sitten opetus, valmennus, hallinto jne.

Yksi tapa saada valtakirjat on hankkia varhaiskasvatuksen apulaistutkinto, joka auttaa sinua saamaan lähtötason työpaikkoja ja valmistautumaan alan kandidaatin tai jopa maisterin tutkintoon, jos haluat laajentaa tietämystäsi tulevaisuudessa.

on 2,8 gpa hyvä yliopistossa

Toinen vaihtoehto on saada kandidaatin tutkinto varhaiskasvatuksessa. Nykyään voit ansaita varhaiskasvatustutkinnon verkossa ilman, että sinun tarvitsee mennä minnekään, mikä voi olla erittäin hyödyllistä, jos kampukselle pääseminen on haaste sinulle. Jopa joitakin online -ohjelmia tarjota lisenssi- ja opetustodistuksia.

On olemassa monia varhaiskasvatuksen online -koulutusohjelmia verkossa, mutta olemme kaventaneet mahdollisuuksiasi tarjota sinulle luettelo seitsemästä huippukoulusta, jotka tarjoavat online -kandidaatin tutkinnon varhaiskasvatuksessa. Tässä ovat taas koulut, ei erityisessä järjestyksessä:

 • Nebraskan yliopisto, Kearney
 • Massachusettsin yliopisto Amherst
 • Cincinnatin yliopisto
 • Washingtonin yliopisto
 • Kansasin osavaltion yliopisto
 • Daytonin yliopisto
 • Missourin yliopisto

Kaiken kaikkiaan, jos haluat uran, joka sisältää opettamisen ja pienten lasten auttamisen, varhaiskasvatuksen tutkinto voi olla paras valinta sinulle!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.