Pitäisikö sinun hankkia varhaiskasvatus?

feature_child_education

Jos pidät lasten kanssa työskentelemisestä, varhaiskasvatuksen tutkinto voi olla sinua varten. Tällä kasvavalla alalla varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto on yhä tarpeellisempi haluamasi työn saamiseksi.

Lue tästä, mitä varhaiskasvatuksen tutkinto sisältää, tärkeimmät erot varhaiskasvatustutkinnon ja kandidaatin tutkinnon välillä ja tarvitsetko todella jatkotutkintoa alalla. Tarkastelemme myös seitsemää parasta koulua, jotka tarjoavat varhaiskasvatuksen tutkintoa verkossa.Mikä on varhaiskasvatusaste?

Osa opetusteoriaa, varhaiskasvatuksen ala koskee erityisesti lasten koulutusta syntymästä 8 -vuotiaaksi, tai noin kolmannella luokalla.

Varhaiskasvatuksen tutkinto voi olla liitännäis-, kandidaatin- tai jatkotutkinto. Sen pääpaino on kuinka kouluttaa pieniä lapsia, painottaen kulttuurista herkkyyttä, lapsikeskeisiä käytäntöjä, etiikkaa, osallisuutta, yhteisöä ja perhettä.

Varhaiskasvatustutkinnon yleinen tarkoitus on valmistautua uraan varhaiskasvatuksessa, joka yleensä sisältää seuraavanlaisia ​​töitä:

 • Opettaja (esikoulu, päiväkoti tai peruskoulu)
 • Opetusavustaja
 • Päiväkodin tarjoaja
 • Lastenkodin työntekijä tai johtaja
 • Lastenhoitaja
 • Erityisopettaja
 • Englannin kielen oppijan (ELL) opettaja
 • Lasten elämän asiantuntija
 • Koulutuskonsultti

Huomaa, että joissakin töissä, erityisesti opetustöissä, osavaltio saattaa vaatia sinua hankkimaan lisäsertifikaatin tai lisenssin.

Alla on yleiskatsaus mediaanituloista, työnäkymistä ja tyypillisistä vähimmäisvaatimuksista eri työpaikoille varhaiskasvatuksen alalla. Työt järjestetään korkeimmasta palkasta alimpaan.

Bureau of Labor Statisticsin (BLS) mukaan kaikkien työpaikkojen keskimääräinen kasvuvauhti vuosina 2016--2026 on 7%, joten mikä tahansa tätä suurempi prosenttiosuus tarkoittaa, että työ kasvaa keskimääräistä nopeammin.

Työnimike Vähimmäisaste vaaditaan Vuoden 2017 mediaanipalkka Job Outlook (2016-2026)
Lasten elämän asiantuntija Kandidaatintutkinto 60 380 dollaria 7%
Erityisopettajat Kandidaatintutkinto 58 980 dollaria 8%
Päiväkodin ja peruskoulun opettajat Kandidaatintutkinto 56 900 dollaria 7%
Sosiaalityöntekijät Kandidaatintutkinto 47 980 dollaria 16%
Esikoulun ja lastentarhan johtajat Kandidaatintutkinto 46 890 dollaria yksitoista%
Esikoulun opettajat Associate tutkinto 28 990 dollaria 10%
Opettajan avustajat Joku korkeakoulu, ei tutkintoa 26 260 dollaria 8%
Lastenhoitajat Ylioppilastutkinto 22 290 dollaria 7%

Kuten tästä kaaviosta näet, varhaiskasvatustutkinnon ja palkan välillä on selvä yhteys. Yleisesti, mitä korkeampi tutkinto sinulla on, sitä korkeammat palkat todennäköisesti ansaitset.

xavierin yliopiston Louisianan pääsyvaatimukset

Huomionarvoista on myös se, että kaikki edellä mainitut varhaiskasvatuksen työpaikat kasvavat keskimäärin tai keskimääräistä nopeammin. Tämä osoittaa, että tällä alalla on hyvä päästä mukaan, koska seuraavan vuosikymmenen aikana on todennäköisesti tarjolla paljon työpaikkoja.

body_smiley_graduate Pitää ... hymyillä ... valmistumiskuvien vuoksi.

Varhaiskasvatus: Associate Degree vs Bachelor's

Miten varhaiskasvatuksen apulaistutkinto eroaa varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinnosta?

Seuraava taulukko esittelee lyhyt katsaus kahden tutkintotyypin tärkeimpiin eroihin jokaisen tutkinnon suorittamiseen kuluva aika, millaisia ​​työpaikkoja kullekin tutkinnonhaltijalle on tarjolla ja mikä on korkein mediaanipotentiaali (BLS -tietojen perusteella).

Aika suorittaa Tutkintovaihtoehdot Työt saatavilla Ansaintamahdollisuus
Kandidaatintutkinto 4 vuotta (tavallinen); 2-3 vuotta (verkossa) BA, BS, BAS, BSE Opettaja (erityisopetus, päiväkoti, peruskoulu); lastenhoidon johtaja; sosiaalityöntekijä; lasten elämän asiantuntija 60 380 dollaria
Associate tutkinto 1,5-2 vuotta AA, AS, AAS Esikoulun opettaja; opetusavustaja; lastenhoitaja tai muu lastenhoitaja 28 990 dollaria

Koska varhaiskasvatuksen apulaisopiskeluohjelma on noin kaksi vuotta lyhyempi kuin kandidaatin tutkinto -ohjelma, ansaitset yleensä puolet enemmän opintopisteitä tekemällä liitännäisohjelman kuin kandidaatin ohjelman.

Vaikka liitännäis- ja kandidaatin tutkinto -ohjelmien kursseilla on usein paljon päällekkäisyyksiä, jälkimmäinen yleensä vaatii paljon muita kursseja, jotka syventyvät aiheisiin kuten psykologia, ihmisen kasvu ja kehitys sekä luovuus.

Tarvitsetko jatkotutkintoa varhaiskasvatuksessa?

Olemme perehtyneet eroihin ja yhtäläisyyksiin varhaiskasvatuksen apulaistutkinnon ja varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinnon välillä. Mutta onko maisterin tai tohtorin tutkinto lapsikasvatuksessa välttämätöntä suurelle työlle?

Kuten luultavasti huomasit ensimmäisen taulukon yhteydessä, useimmat varhaiskasvatuksen työpaikat eivät vaadi muuta kuin kandidaatin tutkinto.

Se sanoi, joilla on maisterin tai tohtorin tutkinto tällä tai siihen liittyvällä alalla lisääntyä sinulle tarjolla olevista työmahdollisuuksista varustamalla sinut korkeatasoisilla taidoilla, käytännön kokemuksella ja johtamispotentiaalilla.

Tämä ero näkyy myös palkoissa. Mukaan Vuoden 2013 BLS -tiedot , esikoulun ja päiväkodin opettajat, joilla on maisterin tutkinto voi odottaa ansaitsevansa noin 13 000 dollaria enemmän vuodessa kuin ne, joilla on vain kandidaatin tutkinto.

Tässä on mitä US News sanoo maisterin tutkinnon arvosta (rohkea painotus minun):

”Palkan korotuksen ohella maisterin tutkinto varhaiskasvatuksessa voi mahdollistaa korkean tason ammatin harjoittamisen kentällä, kuten peruskoulun rehtori tai opetuksen koordinaattori. ''

Millaisia ​​jatkotutkintoja varhaiskasvatuksessa on siis olemassa? Monet, kuten käy ilmi.

UM-Dearborn tarjoaa MA: n varhaiskasvatusohjelmassa , jonka kolme ohjelmavaihtoehtoa on räätälöity 'opettajille, ylläpitäjille, muille palveluntarjoajille ja opettajille, jotka haluavat oppia palvelemaan pieniä lapsia ja heidän perheitään'.

Sillä välin, BU: n MEd varhaiskasvatuksessa kohdistuu ensisijaisesti opiskeleviin opettajiin ja 'on alalla tunnustettu korkean tason ylläpitämisestä opettajien valmistelussa'.

Tohtorin tutkinto (yleensä tohtori tai edd) varhaiskasvatuksessa työmahdollisuutesi laajenevat entisestään sellaisille aloille kuin toisen asteen opetus, päätöksenteko ja tutkimus-joista useimmat tulevat yleensä myös korkeammilla palkkoilla.

toisen asteen funktion kärkipiste

Merkittäviä tohtoriohjelmia ovat mm Columbian EdD varhaiskasvatuksessa , NYU: n tohtorin tutkinto opetuksessa ja oppimisessa keskittyen varhaiskasvatukseen ja lapsuudenkasvatukseen, ja Vanderbiltin väitöskirja varhaiskasvatuksen erityisopetuksesta .

Viime kädessä se, päätätkö suorittaa jatkotutkinnon varhaiskasvatuksessa, riippuu siitä, millaista uraa haluat ja kuinka paljon aikaa ja rahaa olet valmis käyttämään koulutukseesi.

body_woman_laptop_online

Varhaiskasvatusasteen saaminen verkossa: 7 parasta koulua

Nykyään voit ansaita varhaiskasvatustutkinnon verkossa, mikä tekee siitä halvempaa ja helpompaa kuin tutkinnon saaminen perinteisellä tavalla. Tässä esittelemme ilman erityistä järjestystä seitsemän parasta koulua, joissa voit ansaita kandidaatin tutkinnon varhaiskasvatuksessa kokonaan verkossa.

Nebraskan yliopisto, Kearney

Nebraskan yliopisto Kearneyssä tarjoaa online BA in Early Childhood Inclusive -ohjelma . Tämä ohjelma sisältää paitsi varhaiskasvatuksen opetuksen myös opiskelijoiden mahdollisuuden saada todellista työkokemusta ja opetustodistusta.

Ohjelma keskittyy lasten oppimiseen syntymästä 8 vuoden ikään asti. Kun olet suorittanut tämän online-kandidaatin ohjelman, voit opettaa erityisopetusta 0-5-vuotiaille lapsille ja säännöllistä opetusta lapsille kolmannen luokan kautta.

Massachusettsin yliopisto Amherst

UMassOnline tarjoaa ei yhtä vaan kaksi online -kandidaatin tutkinto -ohjelmat varhaiskasvatuksessa: kohteeseen BA lasten oppimisessa ja kehityksessä ja a BA varhaiskasvatuksessa ja koulutuksessa .

Edellisessä opiskelijat oppivat taitoja, joita he tarvitsevat uran aloittamiseksi koulutuksessa, lastensuojelussa, hallinnossa tai nuoriso- ja perheohjelmoinnissa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suunnitella opetussuunnitelmansa ja tuoda hyvityksiä aiemmista kursseista.

Jälkimmäinen keskittyy enemmän urakehitykseen varhaiskasvatuksen alalla, mukaan lukien oman lastenhoitokeskuksen avaaminen.

Cincinnatin yliopisto

Cincinnatin yliopiston opetus-, rikosoikeus- ja henkilöstöpalvelujen yliopiston kautta opiskelijat voivat ansaita a BS varhaiskasvatuksessa (syntymästä 5 -vuotiaaksi) täysin verkossa.

Tämä ohjelma valmistaa pääasiassa oppilaita opettajiksi paikoissa, kuten esikouluissa, julkisissa kouluissa ja lastentarhoissa. Suorittamalla tämän ohjelman ja opiskelijaopetuksen opiskelijoiden tulee olla oikeutettu tiedekunnan suositukseen Ohion pre-K-opetuslisenssistä.

luonnolliset lokisäännöt e

Cincinnati tarjoaa myös verkossa AAS varhaiskasvatuksessa . Tämä liitännäisohjelma tarjoaa opiskelijoille taustan koulutusteoriasta, opetussuunnitelman kehittämisestä ja varhaisesta kielen kehityksestä.

Washingtonin yliopisto

Sijoitus 60 parhaan yliopiston joukkoon US News , UW tarjoaa melko joustavan verkon BA varhaiskasvatuksessa ja koulutuksessa . Tämä ohjelma-alun perin nimeltään BA varhaislapsuudessa ja perhetutkimuksessa-On tarjotaan sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti ja kestää kaksi -kolme vuotta.

Opit innovatiivisista tutkimus- ja koulutusstrategioista ja hankit tarvittavat taidot uran luomiseksi eri liittyvillä aloilla, kuten opetuksessa, varhaiskasvatuksessa, varhaiskasvatuksen valmennuksessa ja perhetuessa.

Lisäksi ohjelman Intentional Teaching Framework -ohjelman avulla saat paljon käytännön kokemusta tarkkailemalla varhaiskasvatuksen ammattilaisia ​​ja työskentelemällä heidän kanssaan.

body_univ_washington_campus Ainoa haitta tutkinnon saamisessa verkossa? Et näe kauniita kirsikankukkia UW -kampuksella.( Joe Mabel/ Flickr)

Kansasin osavaltion yliopisto

Kansasin osavaltion opetusministeriön hyväksymä, K-valtion online BS in Early Childhood Education -ohjelma tekee opiskelijoista oikeutettuja varhaislapsuuden lisenssiin yhtenäiseksi (syntymä päiväkodista). Opetussuunnitelma koostuu inhimillisen kehityksen, opetuksen, perhesuhteiden, kielenkehityksen ja varhaislapsuuden kursseista.

Lisäksi ohjelma ylpeilee keskimääräistä korkeammat aloituspalkat valmistuneille ja 99% läpäisyaste lisenssitesteissä.

Daytonin yliopisto

Daytonin yliopiston opetus- ja terveystieteiden korkeakoulussa opiskelijat voivat ansaita verkossa (ei lisenssi) BSE varhaislapsuuden johtamisessa ja puolustuksessa .

Toisin kuin edellä luetellut koulutusohjelmat, jotka ottavat vastaan ​​uusia tulokkaita lapsuudenkasvatusalueelle, tämä osa-aikainen ohjelma sopii erityisesti kokeneille varhaiskasvatuksen ammattilaisille jotka haluavat jatkaa työtään lasten ja heidän perheidensä puolesta.

Hakijat pitäisi olla liitotutkinto varhaiskasvatuksessa tai vastaavalla alalla. Kurssit kattavat monenlaisia ​​aiheita, kuten amerikkalainen koulutus, erilaisten opiskelijaryhmien kouluttaminen ja varhaiskasvatuksen ohjelmanhallinta.

Missourin yliopisto

Mizzou Onlinen kautta voit ansaita a BS inhimillisessä kehityksessä ja perhetieteessä painottaen varhaiskasvatusta .

Tämän ohjelman avulla opiskelijat oppivat ymmärtämään pienten lasten tarpeita; luoda kannustavia, älyllisesti stimuloivia koulutusympäristöjä; ja edistää myönteistä kasvua. Kurssin aiheita ovat mm opetussuunnitelmien tekeminen, luokkahuoneympäristöt ja lasten kehitys.

Johtopäätös: Varhaiskasvatusasteen saaminen

Varhaiskasvatus on kasvava ala, joten on tärkeää, että sinulla on tarvittavat tiedot ja valtuudet saadaksesi haluamasi työn, olipa kyseessä sitten opetus, valmennus, hallinto jne.

Yksi tapa saada valtakirjat on hankkia varhaiskasvatuksen apulaistutkinto, joka auttaa sinua saamaan lähtötason työpaikkoja ja valmistautumaan alan kandidaatin tai jopa maisterin tutkintoon, jos haluat laajentaa tietämystäsi tulevaisuudessa.

on 2,8 gpa hyvä yliopistossa

Toinen vaihtoehto on saada kandidaatin tutkinto varhaiskasvatuksessa. Nykyään voit ansaita varhaiskasvatustutkinnon verkossa ilman, että sinun tarvitsee mennä minnekään, mikä voi olla erittäin hyödyllistä, jos kampukselle pääseminen on haaste sinulle. Jopa joitakin online -ohjelmia tarjota lisenssi- ja opetustodistuksia.

On olemassa monia varhaiskasvatuksen online -koulutusohjelmia verkossa, mutta olemme kaventaneet mahdollisuuksiasi tarjota sinulle luettelo seitsemästä huippukoulusta, jotka tarjoavat online -kandidaatin tutkinnon varhaiskasvatuksessa. Tässä ovat taas koulut, ei erityisessä järjestyksessä:

 • Nebraskan yliopisto, Kearney
 • Massachusettsin yliopisto Amherst
 • Cincinnatin yliopisto
 • Washingtonin yliopisto
 • Kansasin osavaltion yliopisto
 • Daytonin yliopisto
 • Missourin yliopisto

Kaiken kaikkiaan, jos haluat uran, joka sisältää opettamisen ja pienten lasten auttamisen, varhaiskasvatuksen tutkinto voi olla paras valinta sinulle!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.