Pitäisikö sinun pudottaa luokka? Näyttääkö se huonolta? Miksi?

feature_dropclass

Kamppailetko luokassa vai et vain nauti siitä ja mietitkö, pitäisikö sinun pudottaa se? Oletko huolissasi siitä, miltä tämä saattaa näyttää korkeakouluille ja tuleville työnantajille? Pitäisikö sinun pudottaa luokka?

Lue tämä opas oppiaksesi pudottamisen eduista ja haitoista sekä siitä, miten pudota luokka vai ei.Mitä luokan pudottaminen tarkoittaa?

Luokan pudottaminen tarkoittaa sitä olet päättänyt ilmoittautua kyseiselle kurssille . Luovuttaaksesi virallisesti luokasta, sinun on usein käytävä akateemisen neuvonantajan tai koulun toimiston luona ja täytettävä lomake, jonka kyseisen luokan opettaja voi joutua allekirjoittamaan.

Monissa lukioissa opiskelijat voivat pudottaa luokan ennen tiettyä määräaikaa. Tämä määräaika vaihtelee lukiokohtaisesti ja voi joskus olla kuukausi lukukaudessa, lukukauden puolivälissä tai erilainen päättymispäivä.

Jos ajattelet luokan pudottamista, varmista ensin, että se on edelleen käytettävissä oleva vaihtoehto. Kysy akateemiselta neuvonantajalta tai tutustu koulusi oppilaan käsikirjaan saadaksesi tietoa pudotuksen määräajoista.

Kun olet pudonnut luokan, sinun ei enää tarvitse käydä siinä, etkä saa enää arvosanaa kyseisellä kurssilla. Sen sijaan kurssin nimen vieressä on yleensä 'W' (sanalle 'Peruutettu') kirjainkoodin sijaan. Tämä 'W' ei vaikuta GPA: si. Jos pudotat luokan riittävän ajoissa, yleensä muutaman ensimmäisen viikon aikana, transkriptiossasi ei ehkä edes näytetä pudotettua luokkaa. Jos et kuitenkaan noudata tätä määräaikaa, transkriptiosi osoittaa, että olet vetäytynyt kurssilta, vaikka ilmoittaisit uudelle kurssille sen tilalle.

Jos pudotat luokan ja myöhemmin päätät ottaa sen uudelleen, sinun on suoritettava koko kurssi uudestaan ​​riippumatta siitä, kuinka kaukana kurssi oli, kun pudotit sen. Lisäksi transkriptiosi osoittaa yleensä, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta ilmoittautumistasi luokkaan ja että otit sen uudelleen (joskus R-kirjain vastaanotetun kirjeluokan vieressä).

puhvelin yliopiston hyväksymisaste

Kun olet pudottanut luokan, joudut ehkä ilmoittautumaan uudelle kurssille korvaamaan pudonneen kurssin, jotta sinulla olisi tarpeeksi krediittejä valmistumiseen ajoissa, mutta tätä ei aina vaadita. Neuvonantajasi selittää, jos sinun on tehtävä tämä.

Miksi haluat pudottaa luokan?

Opiskelija voi haluta luopua luokasta monista syistä, mukaan lukien:

  • Ilmoitit liian monelle kunnianosoitukselle tai AP-kurssille, eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa omistautua kaikille.
  • Kurssi, johon ilmoittautunut, ei ole sellainen kuin oletit sen olevan, etkä enää pidä sitä mielenkiintoisena tai hyödyllisenä.
  • Olet ilmoittautunut liian moniin luokkiin, jotka ylittävät normaalin lukion kuormituksen, ja sinun on pudotettava yksi.
  • Et pidä siitä, miten luokkaa opetetaan, ja sinusta tuntuu, ettet opi siitä paljon.
  • Ilmoitettu luokka on liian haastava, ja et usko, että pystyt läpäisemään sen tai saamaan siitä hyvän arvosanan.
  • Kiinnostuksesi tai tuleva yliopiston pääaineesi muuttui, ja päätit ottaa kursseja eri alalta.
  • Luokka, jossa olet, on liian helppoa, joten pudotat sen ja vaihdat luokan edistyneempään versioon tai seuraavaan kurssiin järjestyksessä.

Miksi luokan pudottaminen voi olla huono?

Opiskelijat ovat usein huolissaan siitä, että luokan pudottaminen vahingoittaa heidän mahdollisuuksiaan päästä korkeakouluihin. He saattavat ajatella, että korkeakoulut pitävät heitä lopettajina tai älykkäinä jos heidän transkriptiosta näkyy, että he ovat pudottaneet luokan tai luokat.

Opiskelijat voivat myös huolehtia siitä, että luokan pudottaminen estää heitä suorittamasta lukiota ajoissa, koska he eivät ota tarpeeksi krediittejä lukukauden aikana.

Miksi luokan pudottaminen voi olla hyvä?

Luokan pudottaminen on paljon parempi GPA: lle kuin luokan epäonnistuminen tai C- tai D-arvon saaminen koska pudonnut luokka ei vaikuta pisteiden keskiarvoon. Luokan pudottaminen voi myös nostaa GPA: ta, koska sen avulla voit viettää enemmän aikaa muihin luokkiin ja nostaa arvosanojasi niissä.

esimerkki argumentoivasta esseestä

Jos kamppailet todella luokan kanssa, sen pudottaminen voi myös vähentää stressiä ja ahdistusta merkittävästi.

body_goodidea

Pitäisikö sinun pudottaa luokka?

Luokan pudottamisessa on selvästi positiivisia ja negatiivisia asioita. Joten kun tekee näyttää huonolta pudottaa lukioluokan? Lue seuraava osa läpi ja kysy itseltäsi alla luetellut seitsemän kysymystä, joiden avulla voit päättää, olisiko parasta pudottaa luokka vai pysyä siinä.

Huomio 1: Minkä luokan tulet luokalle?

Jos uskot epäonnistuvan luokassa tai saavan matalan arvosanan riippumatta siitä, mitä teet, on yleensä parempi pudottaa se, koska C: n, D: n tai F: n saaminen voi vahingoittaa merkittävästi GPA: ta ja näyttää yleensä huonommalta korkeakouluilta kuin luokan pudottaminen. Jos sattui saamaan matalat pisteet yhdestä testistä tai projektista, kannattaa ehkä keskustella opettajan kanssa todennäköisyydestä parantaa arvosanasi ennen luokan pudottamista. Se olisi voinut olla vain poikkeuksellisen vaikea tehtävä, ja tulevaisuudessa on mahdollisuuksia nostaa arvosanaa.

Jos yrität saada täydellisen tai lähellä täydellistä GPA: ta ja olet huolissasi siitä, että yksi jonkin verran matala GPA-arvosanasi vahingoittaa mahdollisuuksiasi päästä korkeakouluihin, on yleensä OK pudottaa yksi luokka tästä syystä, mutta korkeakoulut haluavat mieluummin nähdä muutaman B: n transkriptiossasi kuin paljon pudotettuja luokkia koska jälkimmäinen saattaa saada heidät ajattelemaan, että sinulla on vaikeuksia suorittaa asioita loppuun.

body_failedclass

Huomio 2: Kuinka olet yrittänyt nostaa palkkaasi?

Jos ajattelet luokan pudottamista, koska et saa hyvää arvosanaa, kysy ensin itseltäsi, oletko yrittänyt parantaa arvosanasi. Tähän voi sisältyä enemmän opiskelua, enemmän aikaa varata työskentelemään luokassa ja puhuminen opettajalle tavoista parantaa arvosanaa. Jos olet jo yrittänyt nostaa arvosanaa, mutta olet silti lähellä epäonnistumista, on yleensä parempi pudottaa luokka.

Jos luulet olevan tapoja korottaa arvosanasi, kannattaa kokeilla noita menetelmiä ja katso, parantavatko he arvosanasi ennen luokan pudottamista. Ole kuitenkin tietoinen siitä, kuinka paljon aikaa on jäljellä lukukaudessa. Kolmen viikon palkkaluokan nostaminen on paljon helpompaa kuin silloin, kun luokka on yli puolivälissä.

Huomio 3: Vaikuttaako luokka muihin elämäsi alueisiin?

Jos luokka, jonka harkitset pudottamista, on niin haastavaa tai aikaa vievää se aiheuttaa muiden luokkien arvosanojesi kärsimisen, on parempi pudottaa luokka . Tämä vahvistaa transkriptiotasi pitkällä aikavälillä, koska luokan pudottamisen jälkeen sinulla on paremmat mahdollisuudet saada hyviä arvosanoja muissa luokissa.

Sama pätee myös, jos luokka on niin ylivoimainen se aiheuttaa sinulle paljon stressiä, ahdistusta tai huolta. Tällainen tunne voi aiheuttaa muiden elämiesi alueiden kärsimystä, eikä se ole sen arvoista, että pidät kiinni vain yhdestä luokasta.

Huomio 4: Pitääkö sinun tietää aineisto, jonka luokka kattaa tuleville luokille?

Käytetäänkö tässä luokassa oppimiasi tietoja tulevissa lukion tai yliopiston luokissa? Jos et ymmärrä materiaalia hyvin nyt, vaikka läpäisisitkin luokan, se voi vahingoittaa tulevia arvosanojasi.

Jos opiskelet luokkaa, joka on tärkeä akateemiselle ja ammatilliselle tulevaisuudellesi, mutta tuntuu siltä, ​​ettet ymmärrä materiaalia, voi olla parempi jättää luokka ja ottaa se uudelleen tulevaisuudessa jos luulet, että asiat ovat parempia seuraavalla kerralla. Tämä on keskeinen näkökohta. Älä odota, että otat luokan uudelleen uudelleen ja saat korkeamman arvosanan tai ymmärrät materiaalia paremmin, jos ainoa muutos on lukukausi, jonka otit sen.

Mahdollisia muutoksia, jotka voisivat perustella luokan uudelleen suorittamisen uudella lukukaudella, ovat: luokan opettaminen toisen opettajan kanssa, enemmän aikaa keskittyä luokkaan, koska muut luokkasi tai oppilaitoksesi vievät vähemmän aikaa kuin nyt, tai tietäen, että opiskelet aihetta tämän ajankohdan ja sen jälkeen, kun otat luokan uudelleen, jotta aloitat luokan oppimalla aineiston.

Huomio 5: Mitä muita luokkavaihtoehtoja on?

Onko luokassa muita vastaavia vaihtoehtoja, kuten sen ottaminen tavalliselle tasolle kunnianosoitusten tai AP: n sijaan? Jos näin on, tämä voi helpottaa luokan pudottamista ja siirtymistä vähemmän vaativaan muunnokseen.

miltä sateenkaari näyttää

Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto, jos tarvitset luokkaa valmistumiseen, koska sen avulla voit täyttää vaatimuksen, mutta yleensä korkeammalla arvosanalla kuin olisit saanut, jos olisit pysynyt alkuperäisessä luokassa. Korkeakoulut suosivat myös, että valitset matalamman tason kurssin ja saat hyvän arvosanan kuin edistyneelle tasolle tuskin läpäisevällä arvosanalla.

body_lotsofoptions

Huomio 6: Näyttääkö transkriptiosi, että olet pudottanut luokan?

Monet lukiot tarjoavat ajanjakson (usein aina luokan kahteen ensimmäiseen viikkoon tai kuukauteen saakka), jolloin opiskelijat voivat pudottaa luokan ilman, että se näkyy lainkaan oppitunnissaan. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokeilla luokkia vähäriskisellä tavalla.

Jos näin on sinulle ja löydät itsesi luokkaan, jota et pidä tai jota et voi hallita tällä lisäys- / pudotusjaksolla, sinun pitäisi vapaasti pudottaa luokka. Transkriptiossasi ei ole merkintää, joten korkeakoulut eivät koskaan näe tai tiedä, että pudotit luokan. Jos pudotat luokan jo lukukauden alussa, yritä lisätä toinen luokka sen tilalle joten sinulla on vielä täydellinen aikataulu ja voit olla varma, että saavutat valmistumisen edellyttämän opintopisteiden määrän.

mahdollisuudet päästä georgia -tekniikkaan

Jos tämä on luokka, jonka sinun on käytettävä, mutta pidät sitä liian haastavana, muista olla valmistautuneempi seuraavalla kerralla. Keskustele opettajan kanssa materiaaleista, joita voit tarkistaa, ennen kuin otat luokan uudelleen jotta tiedot ovat tutumpia ja sinulla on etumatka.

Huomio 7: Oletko pudottanut muita luokkia aiemmin?

Onko tämä ensimmäinen luokka, jonka olet pudottanut? Jos näin on, on yleensä hyvä pudottaa luokka, jos se tuntuu ylivoimaiselta tai ei siltä, ​​mitä luulit olevan, vaikka pudonnut kurssi näkyisi transkriptiossasi. Yksi pudotettu luokka opintosuorituksellasi ei melkein koskaan vaikuta mahdollisuuteesi saada hyväksyä korkeakouluihin. Yliopistojen pääsyvaatijat ovat yleensä hyvin ymmärtäväisiä, ja he tietävät, että jos opiskelija pudottaa yhden luokan lukiossa, he ovat yksinkertaisesti voineet ottaa liian paljon tai arvioineet väärin, mitä luokka kattaa.

Jos olet kuitenkin pudottanut enemmän kuin kaksi luokkaa, tämä saattaa koskea korkeakouluja koska se voi osoittaa tapaa luopua tai olla näkemättä asioita läpi. Jos olet pudottanut useita luokkia aiemmin, yritä selvittää, onko taustalla syy. Ilmoittaudutko liian moniin luokkiin ja oletko hukkua? Liitykö kunnia- tai AP-luokkiin, mutta pidätkö niitä liian haastavina? Selvitä, miksi olet pudottanut useita luokkia ja työskentele jakson lopettamiseksi , onko se ottamalla vähemmän luokkia, ottamalla enemmän perehdyttäviä luokkia ennen siirtymistä edistyneille tasoille tai muulla menetelmällä.

Jos olet huolissasi siitä, että opintosuorituskirjassasi on useita pudotettuja kursseja, jotka vaikuttavat korkeakoulujen Voit liittää hakemukseesi muistiinpanon, jossa selitetään tilanne ja työ, jonka olet tehnyt mallin pysäyttämiseksi ja parantamiseksi sen jälkeen. Jos olet alaklassikko, joka ajattelee luokan pudottamista, ota huomioon, että opiskelijat pitävät usein nuorempien ja vanhempien vuosien pitämiään luokkia vaikeammina, joten jos jätät luokan tai kaksi luokan alipäälliköksi, se voi tehdä päätöksen keskeyttämisestä. lisää luokkaa myöhemmin haastavammalla päätöksellä, koska transkriptiosi osoittaa jo, että olet pudottanut kursseja aiemmin.

Yhteenveto: Pitäisikö sinun pudottaa luokka?

Joten, jos kamppailet luokan kanssa tai et vain todellakaan nauti siitä, onko hyvä pudottaa se? Kuten yllä mainittu, useimmissa tapauksissa on OK pudottaa luokka, varsinkin jos et ole pudonnut luokkaa aiemmin. Korkeakoulut ymmärtävät, että joskus olosuhteet muuttuvat, ja yksi pudotettu luokka transkriptiossasi ei vahingoita yliopistosovelluksiasi.

On kuitenkin pidettävä mielessä joitain näkökohtia. Ensinnäkin, jos pudotat luokan liian myöhään, saatat saada siitä matalan tai epäonnistuneen arvosanan, mikä voi todella vahingoittaa GPA: ta. Toiseksi vaaditun luokan pudottaminen voi tarkoittaa, että sinun on suoritettava se uudelleen kesän aikana tai on vaarana, että et valmistu ajoissa. Ja lopuksi, jos olet pudottanut useita luokkia jo, se voi vaikuttaa kielteisesti korkeakoulujen sovelluksiin, koska koulut saattavat ajatella, ettet pysty seuraamaan aloittamiasi asioita.

Jos yrität edelleen päättää pudota luokka, sovi tapaaminen ohjaajan tai akateemisen neuvonantajan kanssa. He voivat tarkastella koko tilannettasi ja auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.