Pitäisikö sinun suorittaa Columbia University Science Honors -ohjelma?

ominaisuus-columbia-yliopisto

Jos olet lukiolainen, joka asuu lähellä Columbian yliopisto ja haluat osallistua oppituntien ulkopuoliseen arvosano -ohjelmaan, et voi tehdä paljon paremmin kuin Columbia University Science Honors -ohjelma (Columbia SHP).

Tämä arvosanakokemus voi antaa opiskelijoille suuren edun korkeakoulu- ja apurahahakemuksiin ... mutta valitettavasti Columbian SHP: hen on todella vaikea päästä.

Mutta älä huoli: olemme täällä auttamassa. Tässä artikkelissa käymme läpi Columbian SHP -hakuprosessin, mukaan lukien:

  • Esittelyssä Columbia University Science Honors -ohjelma
  • Selittää, millainen kunniaohjelma on
  • Ohjelman hakuprosessin kuvaus
  • Tietojen antaminen kunniaohjelman pääsykokeesta
  • Antaa sinulle kolme vinkkiä pääsykokeen menestymiseen

Aloitetaan nyt!

body-science-liitutaulu-graafinen

Mikä on Columbia University Science Honors -ohjelma?

Columbia University Science Honors -ohjelma (SHP) on lauantaiaamun akateeminen ohjelma korkeasti menestyville opiskelijoille. Se järjestetään Columbian kampuksella ja ohjelmaan hyväksytyt kymmenennen, yhdestoista ja kahdestoista luokan lukiolaiset voivat osallistua. Columbia SHP on suunniteltu erityisesti lukiolaisille, jotka ovat vahvasti kiinnostuneita luonnontieteistä ja matematiikasta, ja luokkia opettavat todelliset tiedemiehet ja matemaatikot Columbian yliopistosta.

Columbia SHP on avoinna vain opiskelijoille, jotka käyvät lukion New Yorkissa, New Jerseyssä tai Connecticutissa ja jotka asuvat 75 kilometrin säteellä Columbian kampuksesta. Jos opiskelet lukiota jollakin näistä alueista, sinulla on onni saada hakea tähän ohjelmaan! Jos ei, niitä on muita kunniaohjelmia, joihin voit liittyä jotka ovat lähempänä kotia.

Muista myös, että olet vastuussa omasta kuljetuksestasi, jos sinut hyväksytään ohjelmaan. Luokat sijaitsevat osoitteessa Columbian Morningsiden kampus New Yorkissa, joten SHP -opiskelijoiden on matkustettava kampukselle. SHP -opiskelijoiden on katettava luokkaan kuljetuksensa kustannukset joka lauantai, mutta tosiasia Columbian SHP on opetus ilmainen enemmän kuin korvaa sen!

Lopuksi, jos olet kiinnostunut pääsemään Columbian SHP: hen, sinun on lähetettävä hakemus (lisää siitä myöhemmin). Jos sinä ovat hyväksytty Columbia SHP: hen, suoritat arvosanat joka lauantai klo 10.00-12.30 tavallisen lukuvuoden aikana yhteensä kahdentoista viikon ajan syyskuusta toukokuuhun. Älä kuitenkaan huolestu: Columbian SHP noudattaa tavallista akateemista kalenteria. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole luokkaa liittovaltion lomien tai talviloman ympärillä.

Yksi nopea huomautus: COVID-19-epidemian vuoksi, SHP noudattaa samoja ohjeita kuin Columbian yliopisto . Syksyn SHP -kurssit pidettiin verkossa, ja vaikka kevään SHP -kursseista ei ole virallista ilmoitusta, ne pidetään todennäköisesti myös verkossa. Saat ajantasaiset tiedot kohdasta SHP: n verkkosivuston ilmoitussivu ja Columbian COVID-19-päivityssivu .

runko-opiskelijat-tietokone

Yksi Columbian SHP: n suurimmista eduista on auttaa opiskelijoita valmistautumaan yliopistoon.

Mitä etuja Columbia SHP: hen osallistumisesta on?

Yksi suurimmista eduista, joita Columbia Science Honors -ohjelmaan osallistuminen tuo mukanaan, on lukio -opiskelijoiden mahdollisuus saada maku siitä, millaisia ​​yliopistokurssit ovat. Columbian SHP-kurssit tuovat opiskelijat tieteen ja matematiikan huippututkimukseen ja kattavat viimeaikaiset edistysaskeleet näillä aloilla --kaksi asiaa, joihin tavalliset lukio-opinnot eivät usein pysty.

Toisin sanoen, Columbia SHP valmistaa oppilaitaan menestymään vaikeammilla luonnontieteiden ja matematiikan kursseilla korkeakoulutasolla.

Yksi suuri väärinkäsitys Columbia SHP: stä on, että ohjelmaan osallistuminen auttaa sinua pääsemään Columbiaan myöhemmin. Vaikka se ei ole totta, listaus Kolumbian SHP ansioluettelossasi auttaa ehdottomasti korkeakoulusovelluksiasi erottumaan joukosta. Columbian SHP on yksi maan eliitin tiede- ja matematiikkakeskeisimmistä lukio-ohjelmista maassa. Huomatessasi, että olet osallistunut tähän ohjelmaan, hakukomiteat eri puolilla maata osoittavat, että olet jo valmis vastaamaan korkeakouluopintojen haasteisiin!

On myös yksi erityinen etu opiskelijoille, jotka hyväksytään SHP: hen toisen vuoden lukion alussa: kun olet sisään, olet hyvässä. Nykyiset SHP -jäsenet, jotka pysyvät hyvässä asemassa, voivat jatkaa ohjelmaa valmistumiseen asti ilman, että heidän on haettava uudelleen pääsyä.

Millainen Columbia Science Honors -ohjelma on?

Nyt kun tiedät, mitä tämä Columbian lukion kunniaohjelma on, katsotaanpa, millaista on olla Columbian SHP: n opiskelija todella!

Columbia Science Honors -ohjelmaan osallistuminen tuntuu luultavasti paljon kuin osallistuminen korkeakouluopintoihin ja se on suunnitelmallista. SHP -opiskelijat matkustavat Columbian kampukselle, suorittavat kursseja yliopiston tiloissa, ja heitä opettavat Columbian professorit, jatko -opiskelijat ja tutkijat. Kuten aiemmin mainitsimme, Columbia SHP: n tavoitteena on aloittaa valmistautuminen yliopiston kursseihin.

Columbian SHP -kurssitarjonta

Aivan kuten yliopisto, SHP -opiskelijat saavat valita, mitä opiskelevat osana arvosanojaan. Opiskelijat voivat valitse kursseja tarjottujen joukosta täyttämällä ja lähettämällä online -kurssivalintalomake ennen SHP -luokkien ensimmäistä päivää syyskuussa.

Kurssitarjonta käsittelee tiettyjä luonnontieteisiin ja/tai matematiikkaan liittyviä aiheita ja, kuten yliopistossa, kurssin aiheet voivat vaihdella vuosittain . Esimerkiksi Syksyn 2020 kurssitarjonta sisälsi seuraavat:

Tähtitiede ja astrofysiikka Moderni kosmetologia Suhteellisuus ja kvanttifysiikka
Klassiset ja kvanttilaskentalaitteet Orgaaninen kemia Biokemia
Virologia Ihmisen fysiologia Bioinformatiikka
Maan ilmastojärjestelmän ja ilmastonmuutoksen ymmärtäminen Topologia Ei-euklidinen geometria
Algebrallinen yhdistelmä ja symmetriset funktiot Solmuteoria Kaavioteoria esimerkin avulla
Tietokoneohjelmointi Pythonissa Johdatus algoritmeihin Tutkimukset tietotieteessä

Saat lisätietoja kunkin yllä olevan luettelon kurssin painopisteestä tutustumalla kurssilistaussivu Columbian SHP: n verkkosivuilla.

Yleisesti, voit odottaa Columbian lukion arvosanojen ohjelman kattavan suuria tai tärkeitä tieteellisiä tai matemaattisia teorioita (esimerkiksi suhteellisuusteoriat, Newtonin lait ja kvanttifysiikka). Usein oppilaita pyydetään soveltamaan näitä teorioita omissa kokeissaan tai tutkimuksissaan. Joillakin kokeisiin perustuvilla kursseilla opiskelijat voivat jopa käydä Columbian huippututkimuslaboratorioissa testatakseen hypoteesejaan!

Kuinka vaikeita ovat Columbian SHP -kurssit?

Mutta mitä voit odottaa Columbian lukion kunniaohjelmalta, kun istut luokkahuoneessa?

Luokan muoto voi vaihdella kurssikohtaisesti riippuen ohjaajan tyylistä ja aiheesta. Jotkut kurssit ovat voimakkaasti luentoihin perustuvia, kun taas toiset saattavat pyytää opiskelijoita suorittamaan kokeita. Muut luokat voivat jopa vaatia oppilaita kävelemään ja keräämään tietoja ympäröivän maailman havainnoista.

Joten kuinka vaikeita ovat Columbian SHP -kurssit? Jälleen kerran, se riippuu kurssista! Jos olet todella hyvä matematiikassa, luultavasti löydät muun kuin euklidisen geometrian luokan helpommin kuin joku, joka ei ole yhtä vahva aiheessa. Sama pätee opetustyyleihin: jos pidät käytännön oppimisesta, löydät todennäköisesti laboratoriopohjaisen luokan, kuten Experiments in Physics, helpommin kuin joku, joka pitää luentopohjaisista kursseista.

Yksi asia, joka auttaa tekemään Columbian SHP -tunneista helpompia - tai ainakin vähemmän stressaavia - kuin tyypillinen lukio -opintosi, on se opettajat eivät antaa kotitehtäviä tai arvosanoja . Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että oppilaita ei pyydetä näyttämään oppimansa.

Jotkut kurssit, kuten vuoden 2020 biokemian kurssi, pyytävät oppilaita esittämään ajatuksiaan nykyisestä innovatiivisesta tutkimuskonseptista ja sen mahdollisista sovelluksista luokkatovereilleen. Kaikilla kursseilla, opiskelijat voivat odottaa ohjaajiensa liittävän kurssin aiheet ja materiaalit todellisiin ongelmiin .

Kaiken kaikkiaan Columbia SHP -opiskelijoilla on mahdollisuus käydä älyllisesti tiukkoja, huippuluokan kursseja matematiikan ja luonnontieteiden asiantuntijoilta yhtä uteliaiden, lahjakkaiden ikäluokkien rinnalla.

runko-sovellus-graafinen

Kuinka haet Columbia Science Honors -ohjelmaan?

Jos olet innoissasi liittymästä Columbia SHP: hen, on aika aloittaa sovelluspaketin työstäminen.

Ensinnäkin: tämän Columbian lukion arvosanojen ohjelman hakuprosessi on tunnetusti kilpailukykyinen ja erittäin valikoiva. Sinun täytyy Täytä online-hakemus ohjelmaan ja suorita kolmen tunnin pääsykoe joka kattaa algebraan, geometriaan, trigonometriaan, todennäköisyyteen ja luonnontieteiden alkeellisiin tietoihin liittyvät aiheet. (Puhumme tarkemmin tentistä vain minuutin kuluttua.)

Columbian SHP -hakuprosessissa on useita vaiheita. Jokaisella näistä vaiheista on tiukat määräajat, jotka on selvästi määritetty ohjelman verkkosivustolla. Nämä määräajat voivat vaihdella vuodesta toiseen, mutta tässä on yleiset aikataulut, jotka sinun on pidettävä mielessä:

  • Helmikuun loppu: määräaika online -hakemuksen täyttämiselle
  • Maaliskuun puolivälissä: määräaika virallisten kopioiden lähettämiselle SHP -ohjelmaan
  • huhtikuu : Columbian SHP -pääsykoe järjestetään kahdesti huhtikuussa, yleensä kuukauden ensimmäisen ja viimeisen viikon aikana. Ylimääräinen kokeen päivämäärä on saatavilla vain opiskelijoille, jotka tarvitsevat erityisiä testausmajoituksia.
  • Kesäkuun puolivälissä : opiskelijoille ilmoitetaan heidän pääsyasemastaan

Valitettavasti Columbia SHP -ohjelman sovellus julkaistaan ​​eri aikoina joka vuosi. Sinun ei tarvitse tarkista pakkomielteisesti Columbian SHP -verkkosivusto , kuitenkin: SHP -ohjelma ilmoittaa lukion ohjaajille, kun sovellus tulee saataville. Se tarkoittaa, että t lukion opastusneuvojallesi ja kerro heille, että haluat hakea Columbia SHP: hen on ensimmäinen askel hakuprosessissa.

body-number-four-post-it-note

Columbian SHP -hakuprosessin 4 vaihetta

Jos haluat hakea Columbia SHP: lle, sinun on suoritettava neljä päätehtävää verkkopohjaisen sovellusportaalin kautta , joka sisältää hakemuspaketin lähettämisen, viralliset transkriptiot ja suosituskirjeen.

Kuten aiemmin mainitsimme, yksi asia on pidettävä mielessä, että Columbia SHP -verkkosovelluksen avauspäivä, hakemusten määräajat ja pääsykokeiden päivämäärät voivat vaihdella vuosittain. Varmista, että seuraat tarkasti hakemusten määräaikoja! Et halua jäädä paitsi Columbian SHP -ohjelmasta, koska päivämäärät sekoittuvat.

Kaiken tämän jälkeen on aika keskustella erityisistä sovellusvaiheista, jotka sinun on suoritettava, jos haluat päästä sisään Columbian lukion tiedekunniaohjelmaan.

Vaihe 1: Täytä online -hakemus

Hakuprosessin ensimmäinen vaihe on hakemuksen täyttäminen verkossa -portaalin kautta, joka on linkitetty Columbia SHP: n verkkosivuston 'Hakumenettely' -sivu .

Verkkopohjainen sovellus pyytää oppilaita antamaan henkilökohtaisia ​​ja väestötietoja sekä tietoja lukiosi arvosanoista, kurssitehtävistä, kurssikuormasta ja oppituntien ulkopuolisista toiminnoista.

Online -sovelluksen viimeinen ja tärkein osa on essee -osa . Essee pyytää kaikkia hakijoita selittämään kiinnostuksensa ja taustansa luonnontieteisiin ja matematiikkaan. Essee on hakijan mahdollisuus näyttää, mikä tekee heistä ainutlaatuisia tai erityisen hyvin sopivia Columbia SHP: lle. Monet aiemmat SHP-hakijat väittävät, että essee on hakemuksen toiseksi tärkein osa (heti pääsykokeen jälkeen!).

Vaihe 2: Lähetä virallinen lukion transkriptio

Vaikka hakemuksen ensimmäinen osa on verkossa, Sinun on saatava koulusi toimittamaan virallinen opintosuoritusote ennen kuin hakemuksesi on valmis. Prosessi vaihtelee koulusta toiseen, mutta luultavasti pyydät virallista transkriptiota ohjaajaltasi tai koulun rekisterinpitäjältäsi, ja he varmistavat, että se lähetetään Columbia SHP: lle.

Vaihe 3: Pyydä suosituskirje

Tarvitset myös opettajan tai neuvonantajan lähettämään suosituskirje puolestasi. Sinun tehtäväsi on lähestyä lukiosta jotakuta ja pyytää häntä kirjoittamaan suosituskirje sinulle. Mieti tarkkaan, keneltä kysyt: haluat ehdottomasti saada suosittelijan, joka tuntee sinut opiskelijana ja voi todella puhua mahdollisuuksistasi luonnontieteissä ja matematiikassa!

Kun olet löytänyt halukkaan suosittelijan, sinun on varmistettava, että jaat linkin sovellusportaaliin, josta he voivat lähettää suosituskirjeensä ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

Jos et ole varma, onko suosittelijasi lähettänyt suosituskirjeensä tai onko SHP saanut kopion transkriptistasi lukiosta, voit tarkistaa kaikkien sovelluskomponenttien tilan online -sovellusportaalin kautta.

Vaihe 4: Ota Columbian SHP -pääsykoe

Columbia Science Honors Program -sovelluksen viimeinen osa on pääsykoe .

SHP tarjoaa kaksi tenttipäivää, jotka tyypillisesti kuuluvat huhtikuuhun, noin kuukaudesta kuukauteen ja puoleen sen jälkeen, kun online -hakemus on määrätty. Hakijat voivat pyytää haluamaansa tenttipäivää täyttäessään online -hakulomakkeen (mutta heidän ei ole taattu saavansa kokeen päivämäärää). Hakuajan päätyttyä opiskelijoille ilmoitetaan heille määrätty tenttipäivä .

Pääsykoe järjestetään Columbian yliopiston kampuksella ja kestää kolme tuntia, yleensä yleensä myöhään aamulla ja päättyy varhain iltapäivällä. Kun suoritat kokeen, Columbia SHP: n edustajat arvioivat ja arvioivat tentin. Tentituloksesi lisätään hakemustiedostoosi, mutta et saa tenttipisteitäsi. Vasta pääsykokeiden pisteytyksen jälkeen SHP tekee pääsypäätökset.

Pääsykoe on ehdottomasti puhutuin osa Columbian SHP -hakuprosessia, joten Katso tarkemmin seuraavaksi SHP -pääsykoe!

kehon testi-liitutaulu

Sinun on suoritettava Columbian SHP -pääsykoe, jos haluat päästä Columbian SHP -ohjelmaan.

Mikä on Columbia Science Honors -ohjelman pääsykoe?

Columbian SHP kutsuu pääsykokeensa 'pääsykokeeksi' ... mutta vain kokeen suorittaminen ei välttämättä tarkoita, että voit päästä ohjelmaan. Hyvä pisteytys pääsykokeessa on tärkeä osa hakuprosessia, vaikka SHP ei koskaan anna sinun nähdä tuloksiasi.

Yleisesti ottaen Columbian SHP -pääsykoe on standardoitu testi, joka on suunniteltu testaamaan tietosi STEM -aiheista. Tarkemmin, SHP -pääsykoe koostuu 140 monivalintakysymyksestä, jotka on jaettu kolmeen tenttiosaan: 'helppo' matematiikka, luonnontieteiden tutkiminen ja 'haaste' matematiikka.

Osa #1: 'Helppo' matematiikka

Valintakokeen ensimmäinen osa koostuu 50 `` helposta '' monivalintakysymyksestä. Mutta mitä 'helppo' tarkoittaa tässä tapauksessa ... ja helppoa kenelle, tarkalleen?

Aiemmat pääsykokeen ottajat ovat väittäneet, että ”helppo matematiikka” -osan vaikeustaso on tasan Matematiikan Regents -kokeet Algebra I, Algebra II ja geometria. Toiset ovat vertailleet tämän kokeen ensimmäisen osan vaikeustasoa (nyt lopetettu) vaikeuteen SAT matematiikan tason I aihekoe . Opiskelijoiden, jotka pystyvät läpäisemään matematiikan edustajien kokeet tai saamaan hyvän tuloksen SAT I -matematiikassa, tulee olla hyvin valmistautuneita tämän kokeen ensimmäiseen osaan.

Osa 2: Tieteen tutkimus

Valintakokeiden toinen osa koostuu 75 luonnontieteellisestä monivalintakysymyksestä. Tätä osiota pidetään ”kysely” -osiona, mikä tarkoittaa, että se voi sisältää laajan valikoiman tieteellisiä aiheita. Nämä aiheet kattavat ympäristö- ja maantieteet sekä biologian, fysiikan ja kemian.

Osa #3: 'Haaste' Matematiikka

Lopuksi, pääsykokeen kolmas osa on se, josta monet tentinottajat ovat hieman hermostuneita. Tätä 15 kysymyksen monivalintaosaa kutsutaan haastavaksi matematiikkaosioksi . Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet MAA American Mathematics Competitions (AMC) 10 tai 12 kokeen, viittaavat siihen, että tämä testi on hyvä vertailu Columbian SHP -pääsykokeen haaste -osion vaikeustasoon.

Mikä on hyvä Columbia SHP -kokeen tulos?

Vaikka suurin osa hakijoista on uteliaita tenttipisteistään, Columbia SHP ei jaa tentituloksia hakijoiden kanssa . Toisin sanoen Columbia ei koskaan julkaise tentituloksiasi ... joten et koskaan tiedä lopullista testitulostasi!

Periaatteessa kukaan muu kuin Columbian SHP -ohjelman ylläpitäjät eivät tiedä, mikä on hyvä SHP -tentti.

Joten mistä tiedät, jos sinut on hyväksytty? Tämän Columbian lukion tiedekunnioitusohjelman hakijoille ilmoitetaan pääsypäätöksistä kesäkuun puolivälissä lähetetyn sisäänpääsykirjeen kautta. Päästäkseen pääsypäätöksiin hakijoiden on kirjauduttava sisään verkkoportaaliin, jossa he ovat jättäneet hakemuksensa päivitysten tarkistamiseksi.

mitä kalat -merkki tarkoittaa

ominaisuusvinkit

3 vinkkiä menestymiseen Columbian SHP -pääsykokeessa

Columbian SHP -verkkosivustolla todetaan, että hakijat eivät tarvitse erityistä valmistautumista pääsykokeeseen.

Tämän takia, Columbia University Science Honors -ohjelman esimerkkitestit ja käytännön kysymykset eivät ole saatavilla verkossa. Opiskelijat, jotka haluavat valmistautua pääsykokeeseen, voisivat keskustella lukion opastusneuvojan tai matematiikan tai luonnontieteiden opettajien kanssa hyödyllisistä tavoista opiskella!

Columbian tiedekunnioitusohjelmatesti on ehdottomasti haastavin osa ohjelman hakuprosessia, joten meillä on esitä kolme vinkkiä, joiden avulla voit tehdä parhaasi tentissä.

Vinkki 1: Osallistu kehittyneisiin luonnontieteiden ja matematiikan kursseihin

Olipa kyse sitten edistyneistä kursseista tai arvosanoista tai ulkopuolisesta toiminnasta, paras asia, jonka opiskelijat, jotka toivovat pääsevänsä Columbian SHP: hen, voivat tehdä valmistautuakseen pääsykokeeseen, on erinomainen matematiikan ja luonnontieteiden kursseilla koulussa.

Mitä enemmän sinulla on kokemusta luonnontieteisiin ja matematiikkaan liittyvistä aiheista ja aiheista, sitä todennäköisemmin kehität SHP-tentissä arvioituja taitoja ja aiheita. Opiskelijat, jotka suorittavat arvosanoja tai AP -kursseja, kohtaavat todennäköisemmin sellaista materiaalia, joka näkyy pääsykokeessa. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua haastaviin matematiikan ja luonnontieteiden kursseihin ennen ohjelmaan hakemista, sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää tilaisuus!

Vinkki 2: Etsi oppaita vastaavista kokeista

Jos haluat tehdä vakavia opintoja Columbia University Science Honors -ohjelman pääsykokeeseen, harjoittele muiden kokeiden materiaalien käyttöä, jotka kattavat saman aiheen ja joilla on samanlainen vaikeustaso .

Monet opiskelijat, jotka ovat tehneet pääsykokeen, väittävät, että SHP -pääsykokeen ja tutkinnon välillä on yhtäläisyyksiä Matematiikan edustajat ja Science Regents tentit, SAT -matematiikan tason 1 aihekoe , ja MAA American Mathematics Competitions 10 ja 12 tentit. Kaikki nämä kokeet tarjoavat käytännön kysymyksiä ja/tai aiempia kokeita saataville verkossa-näiden materiaalien käyttäminen opiskeluun olisi hyvä paikka aloittaa.

Mistä nämä opintoresurssit sitten löytyvät? No, Math Regents -kokeiden arkistot kerätään kätevästi yhdelle verkkosivustolle, mukaan lukien Algebra I-, Algebra II- ja Geometry Regents -tarkistoarkistot. Samoin, Science Regentsin kokeet arkistoidaan yhdessä verkossa. Jos tarkastelet kunkin yksittäisen Regents -kokeen verkkosivuja, huomaat, että voit ladata PDF -tiedostoja aiemmista kokeista ja opiskella omaan aikaan.

Valmistaudu Columbia High School Honors -ohjelman 'haaste' -osaan myös MAA AMC 10- ja 12 -kokeiden käytännön kysymysten kuuleminen on hyvä idea . Verkossa on useita resursseja, jotka tarjoavat käytännön kysymyksiä AMC 10/12: lle, mukaan lukien MAA: n verkkosivu 2020 AMC 10/12 ja Khan Academy . Näiden lisääminen opintokasoosi auttaa sinua valmistautumaan paremmin myös SHP -pääsykokeeseen.

Vinkki 3: Löydä nykyiset Columbia High School Honors -ohjelman opiskelijat verkossa

Jos haluat saada ensikäden käsityksen siitä, millainen Columbian SHP-pääsykoe todella on, käytä jonkin aikaa etsiäksesi opiskelijoita, jotka ovat todella suorittaneet kokeen ennen!

Yksi paikka etsiä opiskelijoita, jotka ovat tehneet pääsykokeen, on verkkokoulujen ilmoitustaulut, kuten CollegeConfidential.com . Voit kysyä nykyisiltä ja entisiltä Columbian SHP -opiskelijoilta, mitä sisältöä he kohtasivat kokeessa, mitkä kysymykset olivat vaikeimpia ja mitä materiaaleja ne käytetään valmistautumaan tenttiin.

Toinen paikka etsiä Columbian SHP -pääsykokeen suorittaneita opiskelijoita on oma lukio- ja lukio -alumniverkostosi . Jos osallistut lukioon New Yorkissa, New Jerseyssä tai Connecticutissa, koulussasi on todennäköisesti opiskelijoita, jotka osallistuvat tällä hetkellä Columbia SHP: hen. Voit myös keskustella koulusi opastusneuvojan kanssa siitä, miten voit ottaa yhteyttä nykyisiin ja entisiin Columbian SHP -opiskelijoihin ja kysyä heiltä, ​​kuinka he valmistautuivat pääsykokeeseen. He saattavat jopa tietää kokeen valmistelumateriaaleista, joita et ole vielä ajatellut!

Body_seuraavat_vaiheet

Seuraavat vaiheet

Columbia SHP -ohjelmaan hakevien opiskelijoiden on toimitettava essee osana sovelluspakettiaan. Mutta sovellusesseet voivat olla hankalia! Lue lisää siitä, mikä tekee hyvän sovellusesseen täältä , sitten tutustu tähän artikkeliin saat lisää asiantuntijavinkkejä Columbian SHP -esseesi poistamisesta puistosta.

Kuten aiemmin mainitsimme, paras tapa valmistautua Columbia SHP -ohjelmaan on menestyä hyvin matematiikan ja luonnontieteiden kursseilla koulussa. Se tarkoittaa, että sinun täytyy lyödä kirjoja! Mutta kaikki opiskelu ei ole tasa -arvoista . Voimme opettaa sinulle, kuinka opiskella älykkäämmin ja kovempaa niin saat kaiken irti luokistasi.

Jos olet tosissasi matematiikasta ja luonnontieteistä, niin sitten se on loistava idea käydä syventäviä luokkia näillä aineilla lukion aikana . AP -luokat ja IB -luokat voi haastaa sinut ja auttaa sinua valmistautumaan yliopistoon! Tarkista luettelo käytettävissä olevista AP -luokista ( ja IB -luokat ) ja katso, mitkä niistä sopisivat sinulle parhaiten.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset