Pitäisikö sinun ostaa ACT-musta kirja? Asiantuntija-arvostelu

musta kirja-2

ACT Musta kirja on suosittu ACT-valmisteluopas, mutta koska siinä ei tunneta suurten testivalmistajien, kuten Princeton Review ja Barron's, nimiä, monet ihmiset eivät ole varma, kannattaako se ostaa. ACT Musta kirja sopii erinomaisesti älykkäisiin strategioihin vastaamaan kysymyksiin, mutta se ei ole yhtä vahva muilla alueilla. Onko se sinulle sopiva, ja mitä sinun pitäisi käyttää ACT Musta kirja varten? Tässä syvällisesti ACT Musta kirja katsauksessa selitämme, mitä kirja sisältää, sen hyvät ja huonot puolet sekä kenen pitäisi ostaa se. Sukelletaan sisään!

Mikä on ACT Prep Black Book? Mitä se sisältää?

ACT Prep Black Book (2. painos) on testivalmiuskirja, joka on suunniteltu auttamaan ACT-tapahtumaan valmistautuvia opiskelijoita saamaan korkeimmat pisteet. Se on tällä hetkellä saatavilla Amazon noin 29 dollaria (paperiversio) tai noin 18 dollaria (e-kirjaversio). Kirja on 580 sivua ja 2. painos julkaistiin vuonna 2018. Se sisältää 11 osaa, jotka on jaettu edelleen eri lukuihin.Kirja alkaa selittämällä ACT ja antamalla korkean tason yleiskuvan siitä, miltä valmistautumisesi siihen pitäisi näyttää. Se jatkaa antamalla yleisiä vinkkejä, joita voidaan käyttää koko kokeen ajan, omistetaan sitten luku ACT: n jokaiselle osalle ja annetaan osakohtaisia ​​neuvoja. Jokaisen ACT-osan kohdalla opit tärkeimmistä kysymystyypeistä ja erilaisista strategioista, joiden avulla voit ratkaista ne oikein.

Kirjassa on satoja vastausten selityksiä käytännön kysymyksiin. Näitä kysymyksiä ei luotu tälle kirjalle; he ovat virallisia ACT-kysymyksiä, joista tulee Virallinen ACT-valmisteluopas (joskus tunnetaan nimellä ACT Red Book). Sinun on ostettava Virallinen ACT-valmisteluopas ( vuoden 2018 versio ), jotta näet kysymyksessä selitetyt kysymykset ACT Musta kirja .

Kuka on ACT: n mustan kirjan kirjoittaja?

Yritykset ja heidän kirjoittajatiiminsä kirjoittavat monia prep-kirjoja, mutta ACT Musta kirja on erilainen, koska sen on kirjoittanut yksi henkilö, joka ei ole yhteydessä suureen testivalmisteluyritykseen. Joten kuka tämä kaveri on?

näyte yliopiston suosituskirjeestä

ACT Musta kirja on kirjoittanut Mike Barrett, itse julistettu testivalmisteluasiantuntija. Hän on kirjoittanut muita kirjoja Black Book -sarjaansa, mukaan lukien SAT- ja tietyt SAT-aiheiset testit. Lisäksi hän on työskennellyt testivalmennusopettajana, tarjonnut online-videokursseja ja johtanut seminaareja testivalmisteluun. Viime vuosina hän näyttää siirtyneen yleisempään markkinointiin ja julkiseen puhumiseen, ja hänen LinkedIn-profiilinsa kuvaa häntä kirjoittajana, konsulttina, puhujana ja opettajana.

Omasta kirjan analyysistämme uskomme, että Barrett ymmärtää ACT: n riittävän hyvin laadukkaan esikirjan luomiseen joka tunnistaa ja selittää monet 'temppuista', joita tarvitaan menestymään ACT: ssä. Kirjassa ja sen kuvauksessa on joitain markkinointikieliä, joista osa on liioiteltuja (kuten suuri osa markkinoinnista onkin), mutta mielestämme se ei merkittävästi vähennä kirjaa.

Ammattilaiset ACT-mustasta kirjasta

Tässä osassa käydään läpi kolme tärkeintä vahvuutta ACT Musta kirja.

texas a & m täytti vaatimukset

# 1: Selkeä silmä näkymä ACT: stä ja kuinka Excel siihen

ACT Prep Black Book Todella saa näytös. Se ymmärtää, miten se on suunniteltu ja miten voit käyttää näitä ominaisuuksia saadaksesi parhaan kokeen pisteet. Yksi ACT: n ominaisuuksista Musta kirja selittää, kuinka jokaisen kokeen vastauksen on oltava yksiselitteisesti oikea, muuten opiskelijat valittaisivat, että heidän virheellinen vastauksensa on oikea. Tämä tarkoittaa, että strategianne pitäisi olla sulkea pois kaikki väärät vastausvaihtoehdot, mikä on erityisen tärkeää ACT-lukemisessa.

Samoin ACT Musta kirja ymmärtää myös, kuinka ACT testaa yksinkertaisia ​​käsitteitä haastavalla tavalla ja kuinka voit oppia näkemään nuo haasteet oikean vastauksen löytämiseksi. Selitykset ja strategiat ovat paljon korkeammalla tasolla kuin melkein missä tahansa muussa ACT-esitteessä, varsinkin viralliset ACT-prep-kirjat, jotka eivät todellakaan tarjoa paljoa strategialla. Jos haluat todella ymmärtää ACT: n sisältä ja ulkoa ja käyttää tätä tietoa parhaan tuloksen saamiseksi, tämä on kirja sinulle.

# 2: Tarjoaa yksilöllisiä strategioita

Jotkut esivalmistelut tarjoavat yhden strategian ja odottavat sen toimivan kaikille lukijoille. Kuitenkin ACT Musta kirja tunnustaa, että ihmisillä on erilaiset opiskelu- ja testausasetukset. Tämän seurauksena ACT: n jokaiselle osalle t hänen kirjansa tarjoaa useita strategioita kysymysten ratkaisemiseksi. Esimerkiksi ACT-lukemiskysymyksissä he selittävät sekä sen, kuinka ensin lukea kohta, sitten vastata kysymyksiin, että miten aloittaa kysymyksillä ja lukea kohta kulkiessasi. Molemmat menetelmät on täysin selitetty, joten voit kokeilla molempia ja pitää kiinni menetelmästä, joka sopii sinulle parhaiten. Tämän avulla voit kehittää yksilöllisemmän ja tehokkaamman lähestymistavan sekä opiskeluun että ACT: n suorittamiseen.

# 3: Vahvat vastausselitykset

ACT Musta kirja todella loistaa vastaustensa selityksillä. Virallinen ACT-valmisteluopas hänellä on huippuluokan käytännön kysymyksiä, jotka ovat kirjoittaneet samat ihmiset, jotka suunnittelevat varsinaisia ​​ACT: itä, mutta heidän vastaustensa selitykset ovat heikkoja eikä todennäköisesti ole paljon apua, jos et ymmärrä kysymyksen taustalla olevia käsitteitä. ACT Musta kirja käy läpi yli 600 noista kysymyksistä ja kertoo miten kukin ongelma ratkaistaan. Väärin kysyttyjen kysymysten käsittely on erittäin tehokas tapa laajentaa taitojasi ja nostaa ACT-pisteitäsi ja Musta kirja on hieno resurssi tähän.

vartalo-nainen-lukulasit-kirja

Miinukset ACT Black Bookista

Mikään ei ole täydellistä, ja alla selitämme joitain haittoja ACT Musta kirja sinun pitäisi olla tietoinen siitä.

# 1: Vaatii itsekuria

Jotkut esikirjat pitävät todella sydäntä, että 'opiskelu voi olla hauskaa!' idea ja yritä tehdä materiaalista mahdollisimman kiinnostava (erityisesti Princeton Review tunnetaan tästä). ACT Musta kirja ei viettää aikaa tekemällä tätä. Se ei ole kirjoitettu erityisen tylsällä tyylillä, mutta se ei myöskään yritä innostaa sinua tai houkutella sinua opiskelemaan. Sen tavoitteena on antaa tarvitsemasi tiedot selkeimmällä ja yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla. mitään ylimääräisiä sanoja ei käytetä kiinnostuksen herättämiseen. Sinä täytyy olla yksi, joka päättää käyttää tunteja tämän kirjan läpi. Jotkut opiskelijat arvostavat tätä oppimistyyliä, mutta toiset vapisevat ajatuksesta käydä läpi lähes kuusisataa sivua kuivaa testiä valmistelevaa tietoa ilman ulkoista motivaatiota.

# 2: Ei paras ydinosaamisen rakentamiseen

ACT Musta kirja keskittyy voimakkaasti strategioihin vastaamaan ACT-kysymyksiin; se ei vie paljon aikaa työskennellessään perussisällön osaamisen kautta, joka tarvitaan vastaamaan moniin ACT-kysymyksiin. Joten, jos esimerkiksi kamppailet algebran kanssa, ACT Musta kirja selittää temppuja vastaamaan algebrakysymyksiin nopeammin ja helpommin, mutta siitä ei ole paljon apua, jos et pysty ratkaisemaan johdonmukaisesti algebrakysymyksiä. Kirjassa oletetaan, että lukijoilla on jo vankka perusta ACT-testien taidoista.

# 3: Kallis

ACT Prep Black Book itse maksaa lähes 30 dollaria, ja Virallinen ACT-valmistelukirja , jota tarvitaan esimerkkikysymyksiin, on vielä noin 20 dollaria. Se on melkein 50 dollaria, jotta voisimme käyttää yhtä preppa-kirjaa täysimääräisesti, mikä saattaa olla joillekin ihmisille liikaa, varsinkin jos he ostavat muita ACT-materiaalia.

ACT Black Book Review: Onko ACT Prep Black Book oikea sinulle?

Kaiken kaikkiaan me erittäin suositeltavaa ACT Prep Black Book ja luulen, että se on yksi hyödyllisimmistä käytettävissä olevista ACT-kirjoista. Mikään muu yksittäinen kirja ei vastaa sen tekemien ACT: n strategioiden ja selitysten laatua, ja se tarjoaa kaivattua vastausselitystä Virallinen ACT-valmisteluopas toinen erittäin suositeltava kirja.

Monille opiskelijoille kuitenkin ACT Musta kirja yksinään ei riitä heidän ACT-valmisteluun. Kuten aiemmin mainitsimme, tarvitset Virallinen ACT-valmisteluopas nähdäksesi kysymykset, jotka vastaavat Musta kirja vastaa selityksiin. Lisäksi, koska ACT Prep Black Book keskittyy enemmän strategioihin kuin perussisältöön. Jos sinun on kehitettävä taitojasi tietyillä aloilla, sinun on käytettävä apua toisella esikirjalla. Samoin, koska Musta kirja on niin syvä sukellus ACT: iin, kannattaa ensin tarkastella toista esiteosaa saadaksesi yleiskatsaus tentistä ennen kuin aloitat yksityiskohtaisen oppimisen sen kehityksestä. ACT-aloittelijoille suosittelemme aloittamiseen Princeton Review- tai Kaplan-esikirjoja.

Tiedä myös, että saat todella paljon vain ACT Musta kirja jos käytät siihen vakavaa aikaa. Jos haluat vain viettää pari tuntia esikirjan skannauksella, joka antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä testissä odottaa ja ehkä nostaa pisteitäsi hieman, ACT Musta kirja on paljon enemmän tietoa kuin tarvitset. Saatat löytää paljon siitä merkityksetöntä . Tämä kirja vaatii huomattavaa aikaa sitoutumista, keskittyy paljon erityisen vaikeisiin kysymyksiin ja olettaa aluksi melko korkean perustason tiedon. Jos etsit vähemmän intensiivistä tapaa valmistautua ACT: iin, saatat olla parempi käyttää toista esikirjaa, kuten Kaplanin ACT-kirjaa.

riippuvaisten ja riippumattomien muuttujien määrittäminen

Yleensä kuitenkin, jos tavoitteena on korkea ACT-pisteet tai haluat nostaa pisteet merkittävästi mistä pisteytät nyt, ja olet valmis käyttämään aikaa, ACT Prep Black Book on yksi hyödyllisimmistä resursseista tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

ominaisuus-opiskelija-kirjasto-lukeminen-korkeakoulu

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.