Pitäisikö sinun osallistua Yale Youngin globaaleihin tutkijoihin?

yale-79268_640-1

Oletko kuullut Yale Young Global Scholars -ohjelmasta, mutta et ole varma, kannattaako siihen osallistua? YYGS on Yale Unviersityn toteuttama kesäohjelma lukiolaisille. Jotkut osallistujat rakastavat kokemustaan, kun taas toiset eivät pidä ohjelmaa korkean hintalappunsa arvoisena. Joten, pitäisikö sinun hakea?

Tässä artikkelissa selitetään tarkalleen, mitkä ovat YYGS: n edut ja haitat , samoin kuin kysymykset, jotka sinun on esitettävä itsellesi ennen kuin päätät osallistua.Mikä on Yale Young Global Scholars -ohjelma?

Yalen nuoret globaalit tutkijat (aiemmin nimellä Ivy Scholars) on a kesän rikastusohjelma lukiolaisille. Se tarjoaa kolme istuntoa kesä- ja heinäkuussa, jolloin opiskelijat viettävät 13 päivää yhdessä viidestä ohjelmasta. (Vuoden 2020 ohjelmaa on vähennetty ja siirretty verkossa koronaviruksen seurauksena.)

YYGS-ohjelmaan osallistuminen maksaa 6250 dollaria. YYGS: ää johtaa Yalen yliopisto, ja se tapahtuu kampuksellaan New Havenissa, Connecticutissa. (Aiemmin he pitivät ohjelmia Pekingissä, mutta nyt keskitytään vain Yalen kampuksen ohjelmiin.) Ohjelman aikana opiskelijat asuvat Yalen asuntoloissa ja käyvät luokissa, kuuntelevat Yalen professoreiden puheita ja viettävät vapaa-aikaa muiden kanssa ohjelman osanottajat.

Osallistumalla ohjelmaan opiskelijat voivat oppia kiinnostavasta aiheesta ja viettää aikaa samanmielisten ikäisensä kanssa. Jokainen ohjelma sisältää luentoja, seminaareja ja huippukiviprojektin. Yale Global Scholars -ohjelma korostaa pieniä luentoja, yhteisöllistä oppimista ja monipuolista yhteisöä. Noin 2500 opiskelijaa yli 120 maasta osallistuu joka kesä.

Mitä ohjelmia Yale Young Global Scholars tarjoaa?

Voit hakea johonkin viidestä YYGS-ohjelmasta. Jokainen kestää 13 päivää. Jotkut tarjotaan kaikkien kolmen istunnon aikana, kun taas toiset tarjotaan vain yhden istunnon aikana. Alla on lyhyt kuvaus kustakin ohjelmasta. Kaikissa YYGS-ohjelmissa korostetaan vertaisryhmäkeskustelua, monipuolisia oppimismuotoja ja YYGS-henkilöstön mentoroinnissa toteutettua huippukivi-projektia.

Soveltava tiede ja tekniikka

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita fysiikasta ja sen reaalimaailman sovelluksista. Opiskelija oppii muun muassa tähtitieteestä, kemiasta, maatieteestä ja fysiikasta.

Biologinen ja biolääketieteellinen tiede

Keskittyy biotieteisiin molekyylijärjestelmistä ekosysteemeihin. Tutkittuja aiheita ovat biokemia, biolääketieteellinen tekniikka, immunologia, molekyylibiologia ja neurotiede.

Kirjallisuus, filosofia ja kulttuuri

Suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita luovuuden ilmaisemisesta ja merkittävien tekstien tulkinnasta. Opiskelijat opiskelevat erilaisia ​​luovia taiteita, mukaan lukien kaunokirjallisuus, runous, filosofia, teatteri, elokuva, tanssi ja kuvataide.

Politiikka, laki ja taloustiede

Kohdennettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita taloudellisesta teoriasta, hallituksen arvoista ja käytännöistä ja / tai oikeudellisista puitteista, sekä historiallisista että nykyaikaisista. Aiheet, joita opiskelijat oppivat, ovat muun muassa hallintorakenteet, ihmisoikeudet, kansainvälinen politiikka, markkinoiden sääntely ja julkinen politiikka.

Globaalien haasteiden ratkaiseminen

Suunniteltu opettamaan opiskelijoita nykypäivän kiireellisimmistä haasteista (keskittymällä YK: n kestävän kehityksen tavoitteissaan yksilöimiin 17 haasteeseen) sekä ratkaisujen kehittämiseen. Aiheet, joista opiskelijat oppivat, ovat laaja-alaisia ​​ja sisältävät tekoälyn, maailmanlaajuisen terveyden, ympäristön kestävyyden, köyhyyden lieventämisen ja tietoturvan.

body_yale_campus_hämärä

Kalifornian osavaltion yliopiston pitkän rannan hyväksymisaste

Kuinka arvostettu on Yalen nuorten maailmanlaajuiset tutkijat? Vaikuttaako se korkeakouluihin?

Kuinka vaikeaa on saada hyväksyntä YYGS: ään? Mikä on YYGS-hyväksymisaste? Yale Young Global Scholars ei julkaise tietoja hyväksymisasteestaan, mutta vertaamalla hakijoiden ja osallistujien määrää tiedämme, että YYGS: n hyväksymisaste on vähintään 35%.

Tämä perustuu heidän verkkosivustonsa tietoihin, joiden mukaan he vastaanottavat noin 7000 hakemusta vuodessa ja noin 2 500 opiskelijaa. Jokainen hyväksytty opiskelija ei todellakaan osallistu, mutta emme tiedä kuinka moni hylkää pääsytarjouksensa. Voimme sanoa, että ainakin ⅓ opiskelijoita otetaan kuitenkin vastaan ​​ja mahdollisesti huomattavasti suurempi määrä opiskelijoita. Joten YYGS on ehdottomasti kilpailukykyinen ohjelma, mutta se ei ole läheskään niin vaikeaa kuin päästä hyväksymään itse Yalen yliopistoon , jolla on noin 6 prosentin hyväksymisaste , huomattavasti alhaisempi kuin Yale Young Global Scholars -sovellusten hyväksymisaste.

Vaikuttavatko Yale Young Global Scholars -ohjelmaan osallistuminen korkeakouluihin? Se riippuu siitä, mitä teet ohjelmasta. Pelkästään sen saaminen yliopistosovelluksessasi ei tee paljon. Hieman alhaisesta hyväksymisasteesta huolimatta Ohjelma ei ole tarpeeksi kilpailukykyinen tai tarpeeksi tunnettu, jotta se todella vaikuttaisi korkeakouluihin. Se näyttää pohjimmiltaan samalta kuin mikä tahansa muu opetuksen ulkopuolinen ohjelma, kuten paikallinen kesäleiri, klubijäsenyys jne. Koska ohjelma on yhteydessä Yaleen, se voi antaa hakemuksellesi pienen lisäsysäyksen, jos haet siellä, koska se näkyy kiinnostus koulua kohtaan, mutta useimmissa, ellei kaikissa tapauksissa, tämä ei riitä erottamaan, otetaanko sinut vai ei.

Joten miten voit tehdä YYGSistä vahvemman yliopistohakemuksessasi? Sinun on liitettävä se piikkiin. Sinun piikki on se, mitä kutsumme pääkohteeksi / kiinnostukseksi. Jos tavoitteesi on käydä Ivy League -koulussa, sinulla on oltava vahva piikki erottautuaksesi joukosta, ja Yale Young Global Scholars voi osallistua tähän. Esimerkiksi, jos haluat tulla molekyylibiologiksi, osallistuminen Biologinen ja biolääketiede -ohjelmaan ja vahvan huippukiviprojektin luominen, joka liittyy tähän kiinnostukseen, voi vahvistaa piikkiäsi.

lukion tutkimusaiheita

Yale Young Global Scholars yksinään ei kuitenkaan riitä olemaan piikki tai edes piikin vahvin kohta. Ytimessä se on pohjimmiltaan kesäkouluohjelma, vaikkakin kilpailukykyinen ja korkealaatuinen, jossa sinulla on mahdollisuus oppia melko vähän. Parhaat piikit osoittavat aloitteellisuutta, poikkeuksellisia kykyjä, syvää intohimoa ja sitoutumista aiheeseen. Tätä on vaikea saavuttaa YYGS-ohjelmassa, koska vietät suurimman osan ajastasi luokassa. Saatat käydä hämmästyttäviä keskusteluja ja oppia paljon, mutta niin ovat monet muutkin tavallisten luokkien opiskelijat päivittäin.

Joten suosittelemme katsomaan Yale Young Global Scholars -tapaa keinona antaa yliopistohakemuksellesi pieni lisäys. Varsinkin huipputason kouluissa ei todennäköisesti ole mitään eroa siinä, hyväksyykö koulu sinut vai ei. On monia mahdollisia syitä osallistua YYGS: ään (josta keskustelemme myöhemmin artikkelissa), mutta ajattelemalla, että se on takuu Ivy League -koululle, ei pitäisi olla yksi niistä.

Kuinka haet Yale Youngin globaaleihin tutkijoihin?

Voit käyttää YYGS-sovellusta heidän verkkosivustollaan verkkosivusto . YYGS-sovellus avautuu syyskuussa. Varhaisen toiminnan määräaika on marraskuun puolivälissä ja tavallinen päätöksentekopäivä tammikuun puolivälissä. Ne, jotka soveltavat varhaisia ​​toimia, saavat valintapäätöksensä joulukuun loppuun mennessä, ja heidän on päätettävä, haluavatko he osallistua tammikuun alkuun mennessä. Ne, jotka soveltavat säännöllistä päätöstä, saavat valintapäätöksensä maaliskuun puoliväliin mennessä, ja heidän on tehtävä päätös osallistumisesta huhtikuun alkuun mennessä. Kun hyväksyt, sinun on maksettava (ei palautettavissa oleva) lukukausimaksu. Tässä ovat nykyiset määräajat. (Huomaa, että kampuksen YYGS-ohjelmat on peruttu vuodelle 2020 koronaviruksen takia.)

Varhainen toiminta

Säännöllinen päätös

Hakemuksen määräaika

12. marraskuuta 2019

15. tammikuuta 2020

Hakemusmaksu

55 dollaria USD

70 dollaria USD

tulevatko geminit ja leot toimeen

Pääsymaksu

24. joulukuuta 2019

15. maaliskuuta 2020

Määräaika hyväksymiselle / hylkäämiselle

9. tammikuuta 2020

8. huhtikuuta 2020

Jos päätät hakea, varmista ensin, että täytät heidän kelpoisuuskriteerinsä, mikä on lähinnä sitä, että ohjelman alkuun mennessä olet vähintään 16-vuotias, nykyinen lukion toisen vuoden opiskelija tai nuorempi (tai vastaava kansainvälinen) , on sujuvaa tai lähes sujuvaa englannin taitoa, eivätkä ole osallistuneet edellisiin YYGS-istuntoihin.

mitä teet kesäkoulussa

Sitten täytät YYGS-sovelluksen, joka on hyvin samanlainen kuin korkeakoulujen sovellukset. Sinun on lähetettävä:

 • Lukion transkriptio
 • Luettelo koulun ulkopuolisista
 • 4 kirjallista vastausta (yksi 500 sanaa, yksi 200 sanaa ja kaksi 140 merkkiä) Yale Young Global Scholars -aiheisiin kysymyksiin
 • 2 suosituskirjainta
 • Hakemusmaksu (55 dollaria varhaisesta toiminnasta, 70 dollaria säännöllisestä päätöksestä)

Voit myös lähettää englannin sujuvuustestitulokset ja / tai tarpeisiin perustuvan taloudellisen tuen. Lähetä hakemuksesi, niin kuulet YYGS: ltä ilmoituksen määräaikaan mennessä (ja usein aikaisemmin).

Yale_Law_School_in_Sterling_Law_Building.0.0

Pitäisikö sinun osallistua Yale Global Scholars -ohjelmaan? 3 kysymystä itsellesi

Nyt tiedät melko vähän Yale Global Scholarsista, mutta onko se paras valinta sinulle? Alla on kolme kysymystä, jotka voit kysyä itseltäsi ennen päätöksen tekemistä.

# 1: Miksi haluat osallistua?

Tämä on tärkein esitettävä kysymys, ja sinun on varmistettava, että odotuksesi ovat realistisia. Kuten aiemmin mainitsimme, jos haluat osallistua YYGS-ohjelmaan, koska luulet lippusi Ivy League -kouluihin, olet pettynyt. Ohjelmaan osallistuminen ei ole paljon arvokkaampaa kuin mikään muu ansioluettelosi. Tässä on joitain vahvoja syitä osallistua ohjelmaan sekä heikkoja syitä.

Vahvat syyt osallistua YYGS: ään:

 • Haluat maistaa yliopiston elämää
 • Haluat oppia lisää tietystä aiheesta tai urapolusta
 • Haluat tavata uusia ihmisiä

Mikä tahansa yllä olevista on vahvoja, saavutettavissa olevia tavoitteita YYGS: lle. Koska ohjelma pidetään Yalen kampuksella, se antaa sinulle erinomaisen tavan oppia korkeakouluelämästä, erityisesti amerikkalaisesta korkeakouluelämästä. Ohjelmat ovat laadukkaita ja opettavat sinulle paljon, ja koska voit valita ohjelman ja pääkiviprojektisi painopisteen, voit räätälöidä kokemuksen oppiaksesi lisää suunnitellusta urapolustasi ja sinua kiinnostavista aiheista. Ja lopuksi, YYGS-opiskelijat tulevat yli 100 eri maasta, ja monet mainitsevat ystävänsä, jotka he ovat saaneet, yhdeksi YYGS: n parhaista osista.

Heikot syyt osallistua YYGS: ään:

 • Luulet, että se auttaa yliopistosovelluksiasi
 • Luulet sen olevan uskomattoman arvostettu
 • Haluat olla yhteydessä Yalen professoreihin

Jos osallistut YYGS: ään jollakin yllä olevista tavoitteista tärkeimmäksi syyksi osallistua, olet todennäköisesti pettynyt. Kuten mainitsimme, YYGS: ää ei pidetä erityisen arvostettuna asiana yliopistosovelluksissa. On mukavaa saada, mutta se ei varmasti takaa pääsyä mihinkään. Lisäksi jotkut ihmiset ajattelevat, että koska YYGS-ohjelmia pidetään Yalen kampuksella, voit olla yhteydessä Yale-yliopiston professoreihin ja mahdollisesti saada yhteyden auttamaan sinua pääsemään sisään / saamaan tutkimusprojektin, kun olet siellä opiskelija. Tämä on erittäin epätodennäköistä. Suurta osaa ohjelmasta hoitaa YYGS, ei Yalen professorit, joten vaikka kuulet joidenkin Yalen professoreiden pitävän puheita ja sinulla on mahdollisuus esittää heille kysymyksiä, sinulla ei ole aikaa kehittää henkilökohtaista suhdetta heidän kanssaan.

# 2: Voitko varata sen?

YYGS tarjoaa huomattavan määrän apurahoja, mutta kilpailu niistä on korkea, eikä sinun pitäisi olettaa saavasi niitä. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää ottaa huomioon ohjelman kustannukset. YYGS ei ole halpa; Ohjelmaan osallistuminen maksaa 6 250 dollaria lukukausimaksusta, huoneesta ja laudasta. Useimmille perheille se on melko vähän rahaa lyhyelle kesäohjelmalle, eikä sinun pitäisi tuntea, että sinun täytyy ryöstää keksiä rahaa. Kuten edellä mainitsimme, YYGS voi olla hieno kokemus, mutta on monia palkitsevia kokemuksia, jotka ovat ilmaisia ​​tai maksavat paljon vähemmän. Jos sinulla on varaa YYGS-ohjelmaan, mene siihen, mutta älä usko, että sinun on maksettava tuhansia dollareita, jotta sinulla olisi vahvoja opetussuunnitelmia, jotka laittaa yliopistohakemukseen.

# 3: Mitkä ovat muut vaihtoehtosi kesälle?

Ennen kuin suostut osallistumaan YYGS-ohjelmaan, varmista, että se on paras tapa viettää kesäsi. Ohjelmat ovat melko lyhyitä, mutta koska ne tapahtuvat keskikesällä, ne voivat estää sinua käyttämästä muita kesämahdollisuuksia, kuten työpaikkoja, luokkia jne.

Olemme keskustelleet siitä, että YYGS voi olla hyvä mahdollisuus, mutta se ei ole ainoa mahdollisuus tai edes välttämättä paras tilaisuus sinulle. Saatat päättää, että luokkien ottaminen yhteisössä tai paikallisessa korkeakoulussa on parempi, koska nämä luokat ovat pidempiä ja tarjoavat vaihtoehdon korkeakouluopintojen saamiseen. Voit myös päättää työskennellä kesätyössä ansaitaksesi rahaa ja näyttää korkeakouluille, että sinulla on vahva työetiikka ja halu oppia uusia taitoja. Voit myös päättää työskennellä nykyisten opetussuunnitelmien ulkopuolella, työvarjojen parissa, kehittää oman projektisi jne., Koska ne osoittavat paremmin johtamistaitosi / aloitteellesi / intohimosi korkeakouluille. Tarkoitus on olla tuntematta sinun tarvitsevasi osallistua YYGS: ään vaikuttamaan korkeakouluihin. Sinulla on paljon vaihtoehtoja; muista tehdä oikea valinta sinulle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulusta San Diegossa, Kaliforniassa.

Miksi sinun ei pitäisi luottaa US News College Rankingsiin

US News -yliopistojen sijoitukset ovat erittäin suosittuja, mutta ne voivat olla harhaanjohtavia tietyillä tavoilla. Tästä syystä sinun ei pitäisi luottaa näihin sijoituksiin ja vinkkejä parhaan yliopiston löytämiseen.

Etelä -Carolinan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

2.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.4

Mikä on 2.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Colemanin teknisen peruskirjan lukio 2016-17 rankingit | (San Diego,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Coleman Tech Charter High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Chicagon taideakatemian korkeakoulun pääsyvaatimukset

15 vaikeinta SAT-matematiikkakysymystä

Haluatko harjoitella todella vaikeilla SAT-matemaattisilla ongelmilla saadaksesi täydelliset matemaattiset pisteet? Tässä on 15 vaikeinta kysymystä, jotka olemme nähneet - jos uskallat.

5 parasta ACT -sovellusta (ja kuinka käyttää niitä valmistelussa)

Etsitkö ACT -valmistelusovelluksia, joiden avulla voit opiskella? Tutustu luetteloon 4 parhaasta vaihtoehdostamme ja vinkkejä niiden tehokkaaseen käyttöön valmistautumaan testiin.

2016-17 Akateeminen opas | Vista Murrietan lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Vista Murrieta High Schoolista Murrietassa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Stewart's Calculus 8. painos, osa 1.1 Kysymys 1

Jos f (x) = x + sqrt (2-x) ja g (u) = sqrt (g-u), onko totta, että f = g? Opi vastaamaan tähän kysymykseen Stewartin laskelmasta ratkaisuoppaamme avulla.

Täydellinen opas: Villanova SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Canyonin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Canyon High Schoolista Canyon Country, CA.

Ultimate SAT Math Prep Guide: Vinkkejä, kaavoja ja harjoittelua

Tämä täydellinen opas SAT-matematiikkaan sisältää kaikki suuren kuvan strategiat, kaavat, harjoitusongelmat ja viime hetken vinkit, joita tarvitset testin ässään.

Mikä on Pell-apurahan määrä? Mikä on suurin palkinto?

Mikä on keskimääräinen ja suurin Pell Grant -summa, jonka saat? Täältä voit oppia, kuinka paljon Pell-apuraha voi auttaa sinua maksamaan yliopistosta.

Penn State Erie, Behrend Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo NCAA Division 2 Collegesista (uusin)

Mitkä ovat kaikki maan II -luokan koulut? Täältä löydät täydellisen luettelon NCAA D2 -oppilaitoksista osavaltion mukaan.

Mikä on CSET? Rekisteröityminen, harjoittelu ja tulokset

Valmistaudutko CSET -testiin? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa kaikesta rekisteröinnistä tuloksiin.

Texasin yliopisto, Permin altaan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

Jokainen AP Yhdysvaltain historian käytännön tentti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP US History -harjoitustestit? Meillä on täydellinen kokoelma vinkkejä niiden tehokkaaseen käyttöön tentin valmistelussa.

Saint Mary's College of California pääsyvaatimukset

5 vinkkiä erinomaisen UCF-sovelluksen esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, kuinka vastata UCF: n esseekehotteeseen? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme tähtitieteellisen yliopiston Keski-Floridan sovelluksen kirjoittamiseen.