Pitäisikö minun ottaa PSAT fuksi?

ominaisuus_kysymys

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa suunnittelua!

Milloin sinun pitäisi alkaa valmistautua hakemaan yliopistoon? Kun rekisteröidyt SAT: ään? Päivä, jona valitset ensimmäisen vuoden kurssit? Siitä lähtien kun opit lukemaan ensimmäisen kuvakirjasi?

kuinka laskea psat -indeksipisteet

Tämä voi olla keskustelun aihe sinun ja vanhempiesi välillä, mutta voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että suunnittelu alkaa l ennen kuin aloitat hakemusten täyttämisen. Joten päästäksesi oppilaitoksen menestyksen radalle, kannattaako aloittaa fuksivuosi ottamalla PSAT?

Ensinnäkin, mihin PSAT oikeastaan ​​on tarkoitettu? Tämän ymmärtäminen antaa meille mahdollisuuden nähdä, vastaako se tarpeitasi fuksi.

PSAT on tarkoitettu ...

Kansalliset ansiot ja apurahat

PSATia hallinnoi National Merit Scholarship Corporation tai NMSC. Pisteidesi perusteella NMSC voi myöntää sinulle tunnustuksia, kuten arvostettu tutkija, semifinalisti tai finalisti. Yli 1%: n opiskelijat voivat jopa voittaa apurahoja.

Vain lukion juniorit ovat oikeutettuja NMSC -palkintoihin. Joten ensimmäisen vuoden pisteitäsi, vaikka se olisi täydellinen, ei valitettavasti voida laskea National Merit -arvoon.

Kuitenkin valmistautuminen ja harjoituksen suorittaminen ennen parin vuoden alkua voi vain parantaa pisteitäsi, varsinkin jos haluat päästä 1%: n joukkoon. Suosittelen voimakkaasti ottamaan PSAT: n vähintään toisen vuoden aikana, jotta pääset kokeiluun.

Entä fuksivuosi? Siitä voi varmasti olla apua, mutta se on myös aikaisin. Saatat palvella sinua yhtä hyvin keskittyä koulutehtäviin, kehittää akateemisia taitojasi ja tehdä testivalmisteluja itse seuraavalle vuodelle. Jos haluat ottaa PSATin yhdeksännellä luokalla, niin todellinen testikokemus voi olla arvokas ja auttaa sinua saamaan paremmat pisteet seuraavalla kerralla.

NMSC -palkintojen lisäksi PSAT on hyödyllinen toinen tärkeä testi ...

Hyvä käytäntö SAT: lle

PSAT: n 'P' tarkoittaa itse asiassa 'alustavaa', ei 'käytäntöä', mutta tämä yleinen väärinkäsitys ei ole liian kaukana totuudesta. Uusi PSAT alkaa vuodesta 2015 vastaavat tarkasti kysymysten sisältöä ja tyyppejä näet uuden SAT: n.

Molemmat testaavat ymmärrystäsi matematiikasta, kriittisestä lukemisesta ja kirjoittamisesta (vaikka PSAT: lla ei ole esseetä komponentti ). Molemmissa testeissä keskitytään merkityksen määrittämiseen kontekstissa, olipa kyse sitten katkelman analysoinnista tai kaavion tietojen tulkinnasta. PSATin valmistelu ja ottaminen auttavat sinua kehittää arvokkaita taitoja, joita tarvitset saavuttaaksesi korkeat pisteet SAT: ssa.

Se auttaa myös sinua vauhdittamaan tiukkoja aikarajoja ja soveltamaan arvausstrategioita, kuten poistoprosessia. Sekä uusi PSAT että uusi SAT sisältävät monivalintakysymyksiä 4 vastausvaihtoehtoa nykyisen 5 sijasta, eikä kummallakaan ole rangaistuksia vääristä vastauksista.

SAT: n kaltaisten taitojen testaamisen lisäksi PSAT auttaa sinua ennustamaan, miten saat pisteitä SAT: lla. Uusi PSAT pisteytetään asteikolla 320 ja 1520, välillä 160-760 matematiikassa ja sama lukemisessa ja kirjoittamisessa. Uusi SAT pisteytetään 1600: sta, vaihteluväli 200-800 matematiikassa ja sama lukemisessa ja kirjoittamisessa.

Nämä asteikot ovat hyvin samankaltaisia, ja PSAT -pisteet on siirretty alas, koska se on hieman helpompi testi kuin SAT. Se, miten pärjäät PSAT: lla, auttaa ennustamaan, miten pärjäät SAT: llä tietäen, että SAT on hieman haastavampi.

mitä punainen ja vihreä tekevät

Sen lisäksi, että voit käyttää PSAT -pisteitäsi ennusteena siitä, kuinka todennäköisesti pisteytät SAT: llä, voit myös käytä sitä tavoitteiden asettamiseen ja nostaa tavoitettasi. Tästä syystä se voi vain auttaa sinua tutustumaan PSAT -fuksivuoden, kuten pisteytys näissä testeissä perustuu harjoitteluun ja valmistautumiseen . Mutta jälleen kerran, sinun on päätettävä, onko virallisen PSAT: n ottaminen tai yksinkertainen harjoittelu yksin, kuten PSAT -harjoitustestipdf -tiedostojen kanssa, edullisin fuksivuosi.

Lopuksi PSAT voi ottaa sinut yhteyttä korkeakouluihin ...

Yhteyden muodostaminen korkeakouluihin

Selvää todettakoon, että PSAT ja SAT ovat testejä, jotka valmistavat sinut hakemaan ja menestymään yliopistossa. PSAT voi olla hyödyllinen yhteystietojen toimittamisessa oppilaitoksille (luvallasi) he voivat ottaa sinuun yhteyttä ja jakaa tietoja kampuksen tapahtumista, määräajoista ja apurahoista.

Jos haluat laittaa itsesi oppilaitosten tutkaan varhaisessa vaiheessa, PSAT: n ottaminen voi olla yksi tapa tehdä tämä. Toinen tapa olisi osoittaa kiinnostusta yksittäisten verkkosivustojensa kautta.

Nyt kun ymmärrät PSAT: n eri käyttötarkoitukset ja sovellukset, mikä on lopullinen tuomio: kannattaako ottaa PSAT fuksi?

body_gavel

Lopullinen tuomio?

Pitäisikö sinun ottaa PSAT yhdeksännellä luokalla?

Fuksivuosi on aikaista huolehtia liikaa PSATista, mutta jos sinulla on keinot ja motivaatio, jokainen todellinen testi on arvokas kokemus. Saat tunteen todellisista testausolosuhteista virallinen tulosraportti, joka voi auttaa sinua asettamaan tavoitteita ja suunnittele opintosuunnitelmasi seuraavaa kertaa varten.

Jos päätät ottaa PSATin yhdeksännellä luokalla, haluat keskustele asiasta koulun ohjaajan kanssa . Juniorit ilmoittautuvat yleensä automaattisesti siihen koulun kautta, mutta ensikertalaisten on yleensä pyydettävä ilmoittautumista erikseen.

Jos päätät ohittaa testin toistaiseksi, sinua palvelee hyvin harjoitustestien tekeminen ja itseopiskelu . Tällä tavalla voit valmistautua ottamaan PSAT: n toisen vuoden opiskelijaksi ja olemaan sitten hyvässä kunnossa juniorivuonna, kun se lasketaan National Merit -arvoon.

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

kysymyksiä haastateltavalle yliopistolle

PSATin lisäksi siellä on onko muita asioita, joihin sinun pitäisi keskittyä fuksivuodelle?

Fuksivuoden painopiste: olennaiset asiat

Korkeakoulut tarkastelevat kaikkia lukion neljää vuotta, olipa kyse valitsemistasi kursseista, akateemisesta suorituksestasi, koulun ulkopuolisesta ja yhteisön osallistumisesta tai kesäaktiviteeteista. Korkeakoulut rakastavat myös sitä, että olet mukana tietyllä alueella syventyä ja kehittyä osaamisalueeksi tai johtotehtäväksi. Pääsyvirkailijat ymmärtävät etsintäalueen ensimmäisen vuoden, mutta yleensä he haluavat nähdä sitoutumista pitkällä aikavälillä.

Tätä varten on hyvä idea kokeilla klubeja ja aktiviteetteja ensimmäisen vuoden aikana ja löytää sellaisia, joissa et voi vain edistyä, mutta joka voi myös asettaa sinut johtajuutta tai harjoittelua myöhemmin lukiossa.

Se on myös fiksu liike haastaa itsesi yliopiston valmisteluun ja arvosanoihin. Varmista, että käytät algebraa ja geometriaa kun otat SAT: n. Jos olet kiinnostunut ACT: n ottamisesta, sinun on myös ymmärrettävä esikalkulaatio ja trigonometria.

Jos luet PSATin ottamisesta fuksi, olet todennäköisesti hyvin tietoinen valmistelun voimasta PSAT: n ja SAT: n suhteen. Annat itsellesi paljon aikaa valmistautua opiskeluun sekä kriittisen lukemisen, kirjoittamisen ja matemaattisten taitojen kehittäminen luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella . Jotkut opiskelijat istuvat jopa viralliselle SAT: lle fuksina osana opintosuunnitelmaansa mitatakseen tasoaan ja saavuttaakseen hyvän 9. luokan SAT -pisteet.

Pysymällä aktiivisena ja tietoisena valmistaudut jo hakeutumaan yliopistoon. Tai ehkä olet valmistautunut siitä lähtien, kun opit lukemaan ensimmäisen kuvakirjasi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA