Pitäisikö minun opiskella yhtä näistä parhaiten maksavista korkeakouluopiskelijoista?

feature_rich.png

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset menevät yliopistoon, on pystyä lopulta saamaan vakaa työpaikka, joka tarjoaa laadukkaita tuloja. Kaikki korkeakoulututkinnot eivät kuitenkaan ole tasavertaisia. Jotkut suuret yritykset johtavat yleensä erittäin hyvin maksaviin töihin, ja jotkut suuret yritykset johtavat usein töihin, jotka eivät.

Tässä artikkelissa käyn läpi eniten maksavia suuria yrityksiä. Lisäksi selitän, kuinka paljon rahan tavoittelun pitäisi vaikuttaa pääainevalintoihisi ja miten ansaita kunnollinen elämä riippumatta siitä, mitä opiskelet korkeakoulussa.Miksi tietyt suuret yritykset ansaitsevat enemmän rahaa?

Pohjimmiltaan, tietyt suuret yritykset kelpuuttavat sinut työpaikoille tuottoisammilla aloilla .Insinöörit ja proviisorit ansaitsevat suuria tuloja; siksi insinöörin ja farmasian pääaineella olevat päätyvät usein hyvin palkattuun työhön.Päinvastoin, opettajat ja sosiaalityöntekijät ansaitsevat pienemmät tulot, joten koulutuksen tai sosiaalityön päälliköt ansaitsevat yleensä vähemmän rahaa.

maailman paras taidekoulu

Tietyt ammatit tarjoavat suurempia tuloja eri syistä. Markkinoilla on vaikutuksia, joissa joillakin työpaikoilla on suuri kysyntä ja alhainen pätevien työntekijöiden tarjonta. Jos työ vaatii erittäin erikoistuneita taitoja, joita harvoilla ihmisillä on, se myös yleensä maksaa suhteellisen hyvin. Lisäksi jos työ on vaarallista tai vaatii pitkiä työpäiviä, se tarjoaa usein suurempia tuloja kannustaakseen ihmisiä olemaan valmiita tekemään työtä.

Korkeimmin maksavat korkeakoulut

Vuonna 2015 Georgetownin koulutus- ja työvoimakeskus julkaisi laaja raportti korkeakouluopintojen taloudellisesta arvosta.Tilastot ovat peräisin tästä raportista. Raportin numerot on johdettu Yhdysvaltain väestönlaskennan tiedoista vuodelta 2013. Aloituspalkka on korkeakoulututkinnon suorittaneiden 21–24-vuotiaiden vuosipalkkojen mediaani. Uran puolivälin palkat ovat 25-59-vuotiaiden korkeakoulututkinnon suorittaneiden vuosipalkkoja .

Top 13 maksavimmat suuret yritykset

Suurin osa 13 parhaiten maksavasta pääaineesta on tekniikan alalla.Pääaineet on sijoitettu yliopistokoulutettujen (25-59-vuotiaiden) vuosipalkkojen mediaanin mukaan.

body_petroleum_engineering.jpg

Tämä öljy -insinööri todennäköisesti tekee pankin. ( Eni /Flickr)

Suuri Uran puolivälissä oleva palkka
1. Öljytekniikka 136 000 dollaria
2. Farmasia ja farmaseuttiset tieteet ja hallinto 113 000 dollaria
3. Metallurginen tekniikka 98 000 dollaria
4. Kaivos- ja mineraalitekniikka 97 000 dollaria
5. Kemiantekniikka 96 000 dollaria
6. Sähkötekniikka 93 000 dollaria
7. Ilmailu- ja avaruustekniikka 90 000 dollaria
8. Koneenrakennus 87 000 dollaria
8. Tietokonetekniikka 87 000 dollaria
8. Geologinen ja geofysiikan tekniikka 87 000 dollaria
11. Tietojenkäsittelytiede 83 000 dollaria
11. Rakennustekniikka 83 000 dollaria
11. Soveltava matematiikka 83 000 dollaria

Suurimmin maksavat suuret yhtiöt suurryhmittäin

Tässä ovat 11 parhaiten maksavaa suurryhmää uran puolivälin tulojen mukaan. Pääryhmät ovat yleisempiä aiheita ja kussakin ryhmässä on useita pääaineita . Esimerkiksi maa- ja vesirakentaminen, konetekniikka ja sähkötekniikka kuuluvat kaikki arkkitehtuurin ja tekniikan pääluokkaan. Taloustiedettä, kielitiedettä, sosiologiaa ja psykologiaa pidetään yhteiskuntatieteinä. Englanti, taidehistoria ja filosofia ovat esimerkkejä humanistisista ja vapaiden taiteiden pääaineista.

Pääryhmä Aloituspalkka Uran puolivälissä oleva palkka
1. Arkkitehtuuri ja tekniikka 50 000 dollaria 83 000 dollaria
2. Tietokoneet, tilastot ja matematiikka 43 000 dollaria 76 000 dollaria
3. Terveys 41 000 dollaria 65 000 dollaria
3. Liiketoiminta 37 000 dollaria 65 000 dollaria
3. Fysiikka 32 000 dollaria 65 000 dollaria
6. Yhteiskuntatieteet 33 000 dollaria 60 000 dollaria
7. Maatalous ja luonnonvarat 30000 dollaria 56 000 dollaria
7. Biologia ja biotieteet 29 000 dollaria 56 000 dollaria
9. Viestintä ja journalismi 31 000 dollaria 54 000 dollaria
9. Laki ja yleinen politiikka 31 000 dollaria 54 000 dollaria
11. Humanistiset ja vapaat taiteet 30000 dollaria 52 000 dollaria

body_computer_science.jpeg

Jos nämä lapset opiskelevat tietojenkäsittelytiedettä, he voivat tukea minua vanhuudessani.

Entä jos et ole kiinnostunut tekniikasta? Oletko määrätty tuhoon?

Lyhyt vastaus on ei. Voit ansaita hyvää elämää pääaineestasi riippumatta .Ensinnäkin, riippumatta pääaineestasi, ansaitset todennäköisesti enemmän kuin joku, jolla on vain ylioppilastutkinto. Keskimääräinen koulutusala ansaitsee 45 000 dollaria vuosittain, kun taas keskiasteen tutkinnon suorittanut tekee 36 000 dollaria.

Lisäksi suurten ryhmien tulot vaihtelevat suuresti. Humanistisilla ja vapailla taiteilla on 25% mahdollisuus ansaita vähintään 75 000 dollaria . Itse asiassa humanististen ja vapaiden taiteiden tutkinnon suorittaneiden neljännes ansaitsee enemmän kuin arkkitehtuurin ja tekniikan tutkinnon suorittaneiden alin neljännes.

Lisäksi, pääaineesta riippumatta jatkotutkinnon saaminen lisää ansaintamahdollisuuksiasi . Jatko -tutkinnon suorittaneen journalismin pääaineen mediaanipalkka on 71 000 dollaria. Se on vain 5000 dollaria vähemmän kuin kaikkien STEM -tutkinnon saaneiden mediaanipalkka. Historian pääaineena olevat tutkinnon suorittaneet ansaitsevat 80 000 dollaria vuodessa, 4 000 dollaria enemmän kuin kaikkien STEM -pääaineiden mediaanipalkka.

Jos haluat ansaita enemmän rahaa pääaineestasi riippumatta, sinun on keskityttävä työkokemuksen hankkimiseen omalla alallasi, hyvien arvosanojen saamiseen ja suhteiden luomiseen esimiehiesi ja mentoriesi kanssa, jotka voivat tarjota sinulle erinomaisia ​​referenssejä. Jos teet itsellesi poikkeuksellisen pätevän ehdokkaan työhön, voit ansaita korkeamman palkan .

Kuinka paljon tulevien mahdollisten tulojen pitäisi vaikuttaa pääaineen valintaan?

Henkilökohtaisesti uskon, että on hienoa harkita ansaintamahdollisuuksia päätettäessä pääaineestasi, mutta intohimosi ja kiinnostuksesi pitäisi ensisijaisesti määrittää, mitä opiskelet korkeakoulussa.

Jos päätät useamman sinua kiinnostavan pääaineen välillä, voit käyttää palkkatilastoja päätöksentekoosi . On naiivia ajatella, ettei rahalla ole mitään väliä. Jos haluat tulevaisuudessa ostaa talon, perustaa perheen, mennä lomalle ja lähettää lapsesi yliopistoon, sinun on ansaittava hyvä toimeentulo näiden asioiden tekemiseksi. Los Angelesissa, missä asun, nykyinen asunnon keskimääräinen myyntihinta on 593 750 dollaria. Jos haluat saada kodin LA: ssa, sinun on suoritettava huomattavasti enemmän kuin keskimääräinen humanistinen ja taiteellinen pääaine.

Yleensä kuitenkin olet onnellisin ja menestynein, jos opiskelet jotain, missä olet hyvä ja nautit . Jos päätät opiskella öljytekniikkaa vain siksi, että haluat ansaita paljon rahaa, päätöksesi voi kostautua. Jos aihe ei kiinnosta sinua, saatat joutua vaikeuksiin valmistua tai edetä urallasi. Tai saatat pitää aihetta tylsänä ja haluat lopulta vaihtaa uraa vanhempana.

Lisäksi jos opiskelet jotain, josta todella nautit, haluat todennäköisemmin jatkaa jatkotutkintoa ja sitoutua saavuttamaan alan korkeimman tason. Muista, että suurten ryhmien tulot vaihtelevat suuresti. Jos olet ammatin huipulla, ansaitset todennäköisesti hyvää rahaa ja epäilemättä sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet menestyä alalla, josta olet intohimoinen .

Lopuksi on olemassa muita tekijöitä kuin raha, jotka ovat hyviä syitä valita pääaine tai ura. Monet ihmiset ovat valmiita uhraamaan rahaa täyttymystunteeseen tai tekemään jotain mistä he todella nauttivat . Useimmat koulutusalat tietävät, etteivät he todennäköisesti koskaan kuulu rikkaimpien ihmisten joukkoon, mutta he kokevat pakottavan opettamaan tai vaikuttamaan koulutuspolitiikkaan. He näkevät arvonsa tekemisissään, ja he motivoivat muutakin kuin rahaa. Sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeintä.

Sonoma State University keskimääräinen gpa

body_teachers.png

Mitä seuraavaksi?

Ota selvää, vaikuttaako opiskelupaikkasi kuinka paljon rahaa ansaitset.

Opiskelemalla voit ansaita enemmän rahaa, mutta korkeakoulu voi olla erittäin kallista. Jos haluat alentaa korkeakouluun osallistumisen kustannuksia, tutustu artikkeleihimme apurahojen löytämisestä ja taloudellisen avun prosessin ymmärtämisestä.

Haluatko mennä yliopistoon ilmaiseksi? Selvitä, kuinka voit saada täyden ratsastusapurahan.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA