Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

feature_ruralurbanorsuburbancollege.jpg

Koulun sijainnilla voi olla suuri vaikutus kokemuksellesi opiskelijana. On tärkeää olla tietoinen mieltymyksistäsi ja varmista, että valitset korkeakoulun, joka vastaa sinua onnellisimpaan.

Tässä artikkelissa annan sinulle joitakin yksityiskohtia maaseutu-, kaupunki- ja esikaupunkialueiden korkeakouluympäristöjen ominaisuuksista, jotta voit päättää, mikä niistä kuulostaa parhaiten sinulle.Millainen on maaseudun korkeakouluympäristö?

Maaseutukoulut ovat korkeakouluja, jotka sijaitsevat maassa, ja joilla on pääsy erämaa-alueille ja maatiloille. Yleensä korkeakoulua pidetään maaseudulla, jos sen kampus on kaupungissa, jonka asukasluku on alle 25 000 ihmistä. Nämä koulut voivat tarjota hyviä ulkoiluopintomahdollisuuksia ympäristötieteiden ja maatalouden aloilla.

Kävin Dartmouth Collegessa, jota pidän maaseutukouluna, koska sen syrjäinen sijainti sijaitsee pienessä Hanoverin kaupungissa, NH. Siellä ollessani otin luokan nimeltä Ruoka ja voima. Meidän on mentävä retkelle yliopistoon liittyvään luomutilaan ja syödä herkullista tuoretta parsaa. (Vakavasti, en tiennyt, että parsa voisi maistaa niin hyvää.) Opiskelijoilla oli myös mahdollisuus työskennellä maatilalla ja oppia lisää siitä, miten ruokaa kasvatettiin, kokemus, joka ei olisi käytettävissä kaupunkiympäristössä.

Marylandin yliopiston pääsyvaatimukset

Yleensä maaseutuopistoissa on edelleen jonkinlainen pieni kaupunki lähellä, joten voit ostaa perustarvikkeita, joita ei ole kampuksella. Maaseutukoulut ovat yleensä kaukana suurimmista kaupunkikeskuksista, vaikka jotkut tarjoavat busseja opiskelijoille kohtuullisen etäisyyden kaupunkeihin (esim. muutaman tunnin päässä). Maaseudun yliopistokampukset ovat usein hyvin itsenäisiä, mikä tarkoittaa sitä monet opiskelijat eivät asu kampuksella koska vaihtoehtoja ei ole tarpeeksi!

Suurin osa tapahtumista tapahtuu kampuksella koska on vain vähän mahdollisuuksia käydä klubeissa tai näyttelyissä kampuksen ulkopuolella. Tästä syystä maaseutukorkeakoulut tuovat usein ilmaisia ​​konsertteja ja esityksiä opiskelijoilleen. Nämä voivat olla melko hienoja, ja tämä tilanne tarkoittaa myös sitä kulutat paljon vähemmän rahaa ystävien kanssa käymiseen. Saatavilla olevat maisemat ja aktiviteetit voivat vaihdella valtavasti riippuen siitä, missä maaseudun korkeakoulu sijaitsee. Jotkut ovat lähellä vuoria, joissa on hienoa hiihtoa ja patikointia, ja jotkut saattavat olla lähellä järviä tai mukavia pyöräilyreittejä.

näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen

Esimerkkejä maaseudun korkeakouluista ovat:

  • Middlebury College
  • Bucknellin yliopisto
  • Carleton College

body_bucknell.jpg Bucknellin yliopisto joko keväällä tai syksyllä. En voi sanoa mikä se on. Tiedän vain, että nuo puut näyttävät PALJON oksaa.

Onko maaseudun korkeakoulu oikea valinta sinulle?

Maaseutukoulut ovat erinomaisia ​​opiskelijoille, jotka rakastavat ulkona ja haluavat olla osa tiukkaa yhteisöä. Jos haluat mennä vaellukselle tai viettää aikaa ystävien kanssa hiljaisemmassa ympäristössä sen sijaan, että vietät yön kaupungissa, maaseutuopisto voi olla aivan kujasi. Maaseutukoulut ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat ystävällisen, rennon ilmapiirin, jossa he ovat pääasiassa vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden kanssa. Jos ajatus asua kampuksella suurimman osan tai koko ajan yliopistossa ja pysyä samoissa muutamissa luotettavissa viihde- ja ruokavaihtoehdoissa ei häiritse sinua, niin luultavasti pidät maaseudun yliopiston ilmapiiristä.

Yksi tämäntyyppisen ympäristön haittapuoli on se välittömässä läheisyydessä ei ehkä ole tarjolla niin monta työ- tai harjoittelumahdollisuutta. Tämä voi kuitenkin myös antaa sinulle suuremman mahdollisuuden matkustaa jonnekin uudelle ja jännittävälle kesäharjoittelulle tai työpaikalle sen sijaan, että pysyisi samalla alueella. Maaseutukoulut tekevät parhaansa tarjotakseen kampuksen työpaikkoja kiinnostuneille opiskelijoille.

Toinen mielessä pidettävä asia on maaseudun korkeakoulujen liikennetilanne. Jos sinulla ei ole autoa, sinun on vaikea päästä pois kampukselta . Tämä voi tuntua joskus hieman klaustrofobiselta. Monet koulut tarjoavat linja-autoliikenteen tai pääsyn paikallisiin kuljetusjärjestelmiin, mutta maaseudun korkeakoulussa on paljon helpompaa kiertää ilman autoa. Jos sinulla ei ole autoa, todennäköisesti tunnet jonkun, jolla on auto; se ei yleensä ole valtava ongelma, ellet aio ajaa kotiin joka viikonloppu.

Millainen on kaupunkikorkeakoulun ympäristö?

Kaupunkikorkeakoulut sijaitsevat suurissa kaupungeissa (tyypillisesti 200 000 tai enemmän). Kaupunkien yliopistokampusten ulkoasu voi vaihdella valtavasti; jotkut ovat itsenäisempiä omissa pienissä kuplissaan, ja jotkut ovat levinneet ympäri kaupunkia. Jos kampus on levinnyt enemmän, korkeakoulu tarjoaa usein erikoistuneita julkisen liikenteen kuljetuspalveluja opiskelijoille tai antaa opiskelijoille kulkulupia kaupungin julkisen liikenteen järjestelmiin. Kaupunkikorkeakoulujen kampukset ovat erittäin vaihtelevia riippuen kaupungista ja naapurustosta, jossa ne sijaitsevat, joten sinun täytyy käydä koulussa ja tehdä joitain tutkimuksia ennen kuin teet liikaa oletuksia siitä, millainen ympäristö todellisuudessa on.

Monissa tapauksissa kaupunkikampukset tarjoavat kampuksen ulkopuolisia oppimismahdollisuuksia harjoittelun ja luokkien muodossa, joiden avulla opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteisön kanssa. Koska kaupunkikampuksilla on niin lähellä niin monta yrityksen pääkonttoria ja työmahdollisuuksia, ne voivat olla hyviä paikkoja aloittaa harjoitteluhaut ja saada jalka oveen uran suhteen.

Floridan osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Kaupunkikorkeakoulut tarjoavat sinulle pääsyn moniin kampuksen ulkopuolisiin viihdevaihtoehtoihin mukaan lukien museot, baarit, klubit, konsertit, elokuvat, näytelmät ja paljon muuta. Ne houkuttelevat myös monipuolisempaa opiskelijakuntaa.

Esimerkkejä kaupunkikorkeakouluista ovat:

milloin neliö valmistuu
  • New Yorkin yliopisto
  • Koillis-yliopisto
  • UCLA
body_northeasternuniversity.jpg Koillis-yliopiston kampus. Dat maisemointi.

Onko Urban College oikea valinta sinulle?

Jos haluat olla jännittävässä ympäristössä, jossa on paljon tapahtumia ja erilaisia ​​ihmisiä, kaupunkiopisto voi olla sinulle oikea paikka. Koska erilaisten taustojen opiskelijat houkuttelevat yleensä suurten kaupunkien kouluihin, kaupunkikorkeakouluilla on yleensä vähemmän homogeeninen opiskelijakunta kuin maaseudun korkeakouluissa. Kaupunkikorkeakoulut ovat hyviä ympäristöjä lähteville opiskelijoille, jotka haluavat tutkia ja olla vuorovaikutuksessa kaiken tyyppisten ihmisten ja kulttuurien kanssa. Ympäröivässä kaupungissa tapahtuu aina jotain, ja pääset melkein mihin tahansa sinua kiinnostavaan toimintaan käytettävissä olevien kokemusten määrän vuoksi. On todennäköistä, että lähistöllä on myös muita yliopistokampuksia, joten Sinulla saattaa olla enemmän mahdollisuuksia tavata ja olla vuorovaikutuksessa muiden korkeakoulujen opiskelijoiden kanssa.

Yleensä ottaen, on paljon helpompaa kiertää kaupunkikorkeakouluissa koska sinulla on yleensä pääsy vankkaan julkisen liikenteen järjestelmään. Ihmiset voivat käydä luonasi, vaikka heillä ei ole autoja keskeisen sijaintisi vuoksi. Jos sinulla on auto, saatat törmätä joihinkin ongelmiin kaupunkikorkeakoulussa, koska autoista tulee usein suurelta osin tarpeettomia, ja pysäköinti voi olla kallista.

Jos haluat elää kampuksen ulkopuolella ja saada enemmän makua aikuisten elämästä yliopistossa, kaupunkikorkeakoulu voi olla hyvä valinta. Sinulla on paljon valintoja siitä, mihin haluat asua ylemmänä luokkamiehenä. Muista kuitenkin, että saatat silti törmätä kustannuskysymyksiin, etenkin suuremmissa kaupungeissa (katsot sinua, New York). Korkeat asuntojen hinnat voivat rajoittaa valintojasi ja tehdä asuntolasta realistisemman vaihtoehdon. Kaupunkikorkeakoulussa et myöskään ole jumissa koulun ruokailuvaihtoehtojen kanssa tai rajoitettu määrä ravintoloita, jotka saattavat olla käytettävissä pikkukaupungin yliopistossa.

Jos on olemassa tietty kaupunki, joka on kuuma paikka sinua kiinnostavalle urakentälle, saatat harkita osallistumista alueen kaupunkikorkeakouluun tekemään verkostoitumista. Yhteyksien luominen on helpompaa, kun voit tavata potentiaaliset työnantajat kasvokkain.

Millainen on esikaupunkikorkeakoulun ympäristö?

Lähiöopisto on korkeakoulu, joka sijaitsee jossain maaseudun ja kaupunkien korkeakouluympäristön välissä. Nämä korkeakoulut voivat olla pienissä kaupungeissa, suurissa kaupungeissa tai asuinalueilla lähellä suuria kaupunkeja, joiden väkiluku on 25 000 - 200 000. Lähiöopistot tarjoavat joitain kaupunki- ja maaseutukoulujen ominaisuuksia riippuen niiden läheisyydestä kaupunkeihin ja kampusten ulkoasusta.

kuinka ratkaista rubikin kuutio

Esikaupunkien yliopistokampukset ovat yleensä itsenäisiä maaseudun korkeakoulujen tavoin, edistää yhteisöllisyyttä opiskelijoiden keskuudessa. Kuitenkin, esikaupunkikorkeakoulujen opiskelijoilla on enemmän vaihtoehtoja toimintaan kampuksen ulkopuolella ympäröivällä alueella. Esikaupunkien kampukset tarjoavat opiskelijoille usein pääsyn sekä maaseudun korkeakoulujen kaltaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin että kaupunkien viihdemahdollisuuksiin, kuten edellä mainittuihin museoihin, konsertteihin ja klubeihin.

Monessa tapauksessa, esikaupunkikorkeakouluilla on vahvat siteet kaupunkeihin, joissa ne sijaitsevat , mikä tarkoittaa opiskelijoiden alennuksia paikallisissa paikoissa sekä enemmän työ- ja harjoittelumahdollisuuksia. Opiskelijoille tarjotaan usein paikallisliikenne, jotta he pääsevät helposti alueen aktiviteetteihin, mutta se voi olla vähemmän suora yhteys kuin kaupunkikouluissa. Se voi olla hyödyllistä, että sinulla on auto esikaupunkiopistossa, mutta se ei yleensä ole välttämätöntä kampukselta poistumiseksi.

Esimerkkejä esikaupunkikorkeakouluista ovat:

  • Pomona College
  • Virginian yliopisto
  • Tuftsin yliopisto

body_pomonacollege2.jpg Pomona College, jossa et voi olla surullinen, ellet koskaan katso ulkopuolelle.

Onko esikaupunkiopisto oikea valinta sinulle?

Jos sekä maaseutu- että kaupunkikorkeakoulujen eri näkökohdat houkuttelevat sinua, esikaupunkiopiskelijoiden elämä saattaa olla hyvä asia. Saatat haluta olla jossain määrin kaupungissa, mutta haluat päästä eroon tuosta ilmapiiristä joskus ja nauttia luonnosta. Lähiöopistot tarjoavat sinulle monia valintoja siitä, miten haluat viettää aikaa luokan ulkopuolella.

Jos haluat päästä pois kampukselta, voit, mutta voit myös pysyä yliopiston kuplassa, jos se saa sinut tuntemaan olosi mukavammaksi. Sijainnista riippuen esikaupunkiopistot voivat tarjota opiskelijoille enemmän pääsyä kampuksen ulkopuolelle. Jos olet kiinnostunut elämään kampuksen ulkopuolella olematta keskellä suurta, pelottavaa kaupunkia, esikaupunkiopisto voisi olla loistava valinta.

Johtopäätös

Sijainti ja ympäristö ovat erittäin tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa korkeakoulua. Persoonallisuudestasi riippuen saatat olla onnellisempi maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikoulussa. Maaseudun kampukset ovat erinomaisia ​​opiskelijoille, jotka haluavat kokea ulkona kaukana kaupunkielämän hälinästä ja olla osa hyvin itsenäistä korkeakouluyhteisöä. Kaupunkikampukset saattavat sopia paremmin opiskelijoille, jotka rakastavat mennä kaupunkiin, kokea monenlaisia ​​kulttuuritapahtumia ja tavata paljon uusia ihmisiä samassa koulussa käyvien ulkopuolella. Esikaupunkien kampuksilla on sekoitus molempia ympäristöjä; jos sekä maaseutu- että esikaupunkikorkeakoulujen näkökohdat vetoavat sinuun, esikaupunkiopisto voi olla oikea tapa edetä.

Muista se tämä on vain yksi tekijä, jota sinun pitäisi miettiä yliopistohaussasi! Lue oppaani siitä, kuinka valita korkeakoulu, joka auttaa sinua aloittamaan mieltymykset ja tutkimaan kouluja.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.