Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Big Ten on yksi maan arvostetuimmista korkeakoulujen välisistä urheilukonferensseista. Siinä on 14 jäsenkoulua, joista suurin osa sijaitsee Keskilännessä. Vaikka ne kaikki ovat ainutlaatuisia, Big 10 -kouluilla on monia yhteisiä piirteitä, ja niiden tiedetään korostavan sekä yleisurheilua että tutkijoita.

Tässä artikkelissa teen seuraavaa: • Anna kaikkien Big Ten -yliopistojen nimet ja anna tietoa jokaisesta koulusta
 • Kuvaile Big Ten -yliopistojen ominaisuuksia
 • Tarkastele Big Ten -koulun käymisen mahdollisia etuja ja haittoja
 • Selitä, miten päätät, haluatko osallistua johonkin Big Ten -koulusta

Mikä on Big 10?

Iso 10 on yksi maan johtavista korkeakoulujen välisistä urheilukonferensseista. Kaikki sen jäsenlaitokset ovat NCAA Division I -kouluja, joissa on FBS -ohjelmia. Big Ten sponsoroi 28 virallista urheilulajia, 14 miehille ja 14 naisille. Big Ten -koulut kilpailevat yhteensä 42 lajissa, ja ne ovat voittaneet yhteensä yli 450 joukkueen ja 1800 yksittäistä kansallista mestaruutta.

Hämmentävää, vaikka isossa kymmenessä oli kymmenen koulua suuren osan historiasta, nyt on 14 koulua, jotka ovat osa Big 10: tä . Big Ten sisältää seuraavat korkeakoulut:

sat matemaattisen kaavan taulukko annettu
 • Illinoisin yliopisto, Urbana-Champaign
 • Indiana University Bloomington
 • Iowan yliopisto
 • Minnesotan yliopiston kaksoiskaupungit
 • Michiganin yliopisto
 • Michigan State University
 • Marylandin yliopisto, College Park,
 • Nebraskan yliopisto-Lincoln
 • Luoteis-yliopisto
 • Ohion osavaltion yliopisto
 • Penn State University
 • Purduen yliopisto
 • Rutgersin yliopisto
 • Wisconsin-Madisonin yliopisto

Northwestern on ainoa yksityinen korkeakoulu suuressa 10. Muut koulut ovat suuria julkinen yliopistoissa . Maryland ja Rutgers ovat viimeisimmät lisäykset Big Teniin. Ne ovat myös ainoat itärannikon koulut Big Tenissä. Rutgers on paikassa New Brunswick, New Jersey. Loput Big Ten -koulut ovat Keskilännessä.

Mikä tekee Big 10 Collegesista ainutlaatuisen?

Big Ten -koulut tarjoavat yleisurheilua arvostetuissa oppilaitoksissa . Suurin osa Big Ten -kouluista on mukana hengellisiä yliopistokaupunkeja . Ympäröivä väestö tukee ylpeänä koulua. Alueen opiskelijat, alumnit ja asukkaat ovat yleensä urheilutiimien suuria faneja ja ovat innokkaita osoittamaan kouluylpeytensä.

Lukuun ottamatta Luoteista, nämä ovat osavaltioidensa suurimpia kouluja ja joitakin maan suurimmat koulut .

Kymmenen suuren koulun vertailu

Tein taulukon, jossa oli opiskelijoiden ilmoittautumiset, keskimääräiset standardoidut testitulokset ja Big Ten -yliopistojen hyväksymisasteet. Penn State on suurin opiskelijoiden ilmoittautuminen lähes 46000. Luoteisosassa on pienin, 8 327. Myös Northwestern on valikoivin koulu, jonka hyväksymisaste on vain 9%. Koulut on listattu hyväksymisasteidensa mukaan.

kuinka paljon 2 lasku on arvoltaan
Koulu Sijainti Opiskelijaksi ilmoittautuminen SAT -keskiarvo ACT -pisteet keskimäärin Hyväksymisaste
Luoteis-yliopisto Evanston, IL 8 327 1495 3. 4 9%
Michiganin yliopisto Ann Arbor, MI 31 266 1465 3. 4 2. 3%
Minnesotan yliopisto Minneapolis, MN 35 165 1380 29 57%
Marylandin yliopisto College Park, MD 30 511 1375 32 44%
Wisconsinin yliopisto Madison, Yhdysvallat 33 456 1400 30 54%
Ohion osavaltion yliopisto Columbus, Ohio 46 818 1355 30 54%
Penn State University University Park, PA, Yhdysvallat 40 639 1265 27 49%
Rutgersin yliopisto New Brunswick, NJ 36,158 1320 29 61%
Purduen yliopisto West Lafayette, IN 33 646 1315 29 60%
Illinoisin yliopisto Champaign, IL 34 120 1350 30 59%
Michigan State University East Lansing, MI, Yhdysvallat 39 176 1210 26 71%
Nebraskan yliopisto-Lincoln Lincoln, NE 20 478 1240 25 78%
Indianan yliopisto Bloomington, IN 33 084 1255 28 78%
Iowan yliopisto Iowa City, Yhdysvallat 23 482 1235 26 83%

Mahdolliset edut ja haitat Big Ten -koulun käymisestä

Vaikka suurin osa kymmenestä suuresta koulusta on suuria julkisia yliopistoja Keskilännessä, on vaikea yleistää kaikkia Big Ten -kouluja . Esimerkiksi Nebraska-Lincolnin yliopiston ja Rutgersin ympäristöt ovat melko erilaisia. Lincoln, Nebraska ja New Brunswick, New Jersey ovat maan eri alueilla. Opiskelijakuntiensa väestötiedot ovat hämmästyttävän erilaisia. Rutgers on 40% valkoista ja UNL 74% valkoista. Lisäksi 80% Rutgersin opiskelijoista tulee New Jerseystä ja 71% UNL: n opiskelijoista Nebraskasta. UNL: llä on yhdeksän maatalouteen liittyvää pääalan yritystä. Rutgersissa on vain yksi.

Vahvuudet, heikkoudet, tarjotut suuret yritykset, sijainnit, hyväksymisasteet ja oppilaskunnat vaihtelevat kussakin Big Ten -koulussa. Voit kuitenkin tehdä joitain yleistyksiä Big Ten -koulun käymisen eduista ja haitoista .

Hyödyt Big Ten Schoolsista

Tässä on joitain suurimpia etuja Big Ten -laitokseen osallistumisesta.

Koulun henki

Big Ten -koulut tarjoavat erittäin tunnelmallisen ympäristön. Useimmat Big Ten -kouluun osallistuvat opiskelijat näyttävät rakastavan korkeakouluaan . Et voi kävellä ympäri kampusta tai mennä kampuksen ulkopuoliseen baariin tai ravintolaan näkemättä korkeakoulun värejä kaikkialla. Useiden vierailieni aikana Illinoisin yliopistossa näin tuhansia opiskelijoita oranssin ja sinisen päällä ja monia kauppoja, joissa myytiin Illinoisin yliopiston vaatteita ja matkamuistoja.

Kun olin yliopistossa kilpailemassa voimisteluryhmästä Stanfordissa, menimme Nebraskan yliopistoon NCAA -mestaruuskilpailuihin ensimmäisenä vuonna. Muistan olleeni kampuksen ulkopuolisessa metroasemassa ja nähneeni julisteita naisten lentopallo- ja voimisteluryhmille Nebraskassa seinällä. Valitettavasti en koskaan nähnyt Stanfordin miesten voimisteluryhmän julistetta Palo Altossa ollessani Stanfordissa.

Suurten aikojen jalkapallo

Big Ten on yksi Amerikan parhaista jalkapallokonferensseista. Yliopistojen jalkapallo on naurettavan suosittu, ja Big Ten on yksi maan arvostetuimmista jalkapallokonferensseista . UNL: n pelipäivinä jalkapallostadionin sisällä olevien ihmisten määrä tekisi siitä Nebraskan kolmanneksi suurimman kaupungin. Neljä Big Tenin jalkapallostadionista kuuluu joukkoon maan 17 suurinta jalkapallostadionia .

Muutama vuosi sitten menin yliopiston jalkapallo-otteluun Wisconsin-Madisonin yliopistossa kotiinpaluuta varten. Wisconsin ei pelannut erityisen hyvää joukkuetta, mutta stadion oli täysin täynnä, ja ihmisiä tuli kaikkialta osavaltiosta ja maasta osallistumaan ja tukemaan mäyriä. Siellä oli enemmän innostusta ja energiaa kuin kourallinen NFL -pelejä, joihin olen osallistunut.

Iso-ajan akateemikot

Big Ten -kouluja arvostetaan akateemisesti . Northwestern on luokiteltu #9 kansalliseksi yliopistoksi US News . Muita Big Ten -kouluja pidetään joistakin maan parhaat julkiset yliopistot . US News Michiganin yliopisto on #3 julkinen yliopisto ( #24 National University), Illinoisin yliopisto ja Wisconsinin yliopisto sijoittuvat 15 parhaan joukkoon, ja monet muut ovat myös korkealla.

mikä on gpa 3.0

Ne tarjoavat suurten yliopistojen etuja

Luoteis -alueen ulkopuolella Big Ten -koulut ovat kaikki suuria julkisia yliopistoja, joten ne tarjoavat kaikki suuren valtion koulun edut. Ne tarjoavat laajemman valikoiman tutkintoja ja ohjelmia kuin pienemmät korkeakoulut . Pennin osavaltiossa on yli 160 mahdollista suurta yritystä. Vertailun vuoksi Amherst Collegessa, joka on yksi maan parhaista vapaiden taiteiden korkeakouluista, on vain 38 eri pääainesta.

Iowan yliopistossa on ainutlaatuisia erikoistuneita pääaineita, kuten vakuutusmatemaattinen tiede, retoriikka ja kokoonpano, urheilukoulutus ja musiikkiterapia. Minnesotan yliopistossa voit opiskella rakennusalan johtamista tai vaatteita ja tekstiilejä.

Lisäksi tarjolla on laaja valikoima koulun ulkopuolisia aktiviteetteja. Näiden koulujen oppilasmäärän vuoksi siellä on tonnia opiskelijajärjestöjä, klubeja ja veljeskuntia ja seurakuntia . Marylandin yliopistossa on yli 70 kreikkalaista järjestöä ja yli 60 kulttuurijärjestöä mukaan lukien Argentiinan tango -klubi, NAACP, Pride Alliance ja Vietnamin opiskelijajärjestö. Johns Hopkinsissa, yksityisessä yliopistossa Marylandissa, on vain 23 kreikkalaista järjestöä .

Koska osavaltioiden hallitukset tukevat julkisia korkeakouluja, osavaltion asukkaiden osallistumiskustannukset ovat alhaisemmat . Lukukausimaksu ja pakolliset maksut Michiganin asukkaalle Michigan State Universityssä ovat 25 046 dollaria, ja ne ovat 50 352 dollaria valtion ulkopuoliselle opiskelijalle.

Luoteisosassa, Big Tenin yksinäisessä yksityisessä korkeakoulussa, lukukausimaksu ja maksut ovat 79 342 dollaria vuodessa. Northwestern täyttää kuitenkin 100% osoitetusta taloudellisesta tarpeesta ja tarjoaa anteliaita rahoitusapupaketteja.


Tracy O. /Flickr

Haittoja

Vaikka Big Ten -koulun käymisellä on monia etuja, on joitakin mahdollisia haittoja.

Ei maantieteellisesti monipuolinen

Koska Big Ten -koulut ovat kaikki valtion kouluja (paitsi Northwestern), suurin osa opiskelijoista on osavaltion asukkaita . Yksityisissä korkeakouluissa voit yleensä tavata suuremman osan valtion ulkopuolisista ja kansainvälisistä opiskelijoista. Yksityisissä oppilaitoksissa läsnäolokustannukset ovat samat osavaltion ja valtion ulkopuolisille opiskelijoille, ja monet yksityiset korkeakoulut korostavat maantieteellistä monimuotoisuutta pääsyssä ja rekrytoinnissa. Esimerkiksi Rutgersissa 80% opiskelijoista on New Jerseystä. Samaan aikaan Princetonissa, yksityisessä Ivy League -koulussa myös New Jerseyssä, vain noin 20% opiskelijoista on New Jerseystä.

Osa yliopiston koulutusprosessista liittyy oppimiseen vertaisilta ja Voit saada erilaisen näkökulman ja ymmärtää paremmin muita, jos ympärilläsi on enemmän ihmisiä eri valtioista ja maista .

Suuret luokan koot

Suurimman kymmenen suuren koulun koon vuoksi opiskelijoiden on usein pidettävä luentotunteja satojen opiskelijoiden kanssa, etenkin johdantokursseilla . Ohion osavaltion yliopistossa opiskelijoiden ja opettajien suhde on 19: 1 ja 32 prosentilla luokista on vähintään 50 oppilasta . Kenyon Collegessa, taiteen korkeakoulussa Ohiossa, opiskelija-opettaja-suhde on 9: 1 ja 75% luokista on 20 tai vähemmän oppilasta . Monet opiskelijat oppivat paremmin pienemmissä luokissa, joissa on enemmän vuorovaikutusta, ja opiskelijat voivat helpommin esittää kysymyksiä professoreille.

vaaka mies syöpä nainen vetovoima

Ei sijaitse kaupunkialueilla

Monet Big Ten -koulut ovat yliopistokaupungeissa, jotka ovat hieman poissa kaupunkiympäristöstä ja kaikki mitä heillä on tarjottavanaan . Muistan ajaessani Penn Stateen, eikä siellä näyttänyt olevan mitään sivilisaation merkkiä kahteen tuntiin mihinkään suuntaan. Samoin, kun nousin lentokoneesta Champaignissa, IL: ssä rekrytointimatkalleni Illinoisin yliopistoon, näin maissipellot ja tajusin olevani hyvin kaukana LA: sta.

Vaikka muut kymmenen suurta koulua eivät ole yhtä maaseudulla kuin Penn State tai U of I, useimmat sijaitsevat pienemmissä kaupungeissa. Merkittäviä poikkeuksia ovat Minnesotan yliopisto, joka sijaitsee Minneapolisissa, Luoteisosassa (joka näyttää olevan poikkeus kaikkiin Big Tenin yleistyksiin), joka on lähellä Chicagoa, Rutgersia, joka on lähellä New Yorkin kaupunkia, Ohio State University, joka sijaitsee Columbuksessa, ja Marylandin yliopisto, joka on lähellä DC: tä. Useimmissa muissa Big 10 -kouluissa olet tunnin tai kahden sisällä sopivan kokoisesta kaupungista, mutta jos toivot kaupunkielämää aivan kotiovellesi, voit olla pettynyt.

Sää

Kaikki kymmenen suurta koulua sijaitsevat alueilla, joilla on suhteellisen ankarat talvet. Vaikka sää ei saisi olla tärkein tekijä yliopiston valinnassa, jotkut opiskelijat nauttivat korkeakoulusta leutoissa ilmastoissa, joissa on ympäri vuoden auringonpaistetta ja 70 asteen lämpötilaa talvella. Jos olet kotoisin Floridasta tai Kaliforniasta, sinun on todennäköisesti hankittava todellisia talvivaatteita ennen Big Ten -koulua .

1400 sat pisteet 1600: sta

Kuinka päättää, pitäisikö sinun käydä kymmenen suuren koulua

Jos yrität päättää, haluatko osallistua Big Ten -kouluun vai et, käy läpi sama prosessi, joka sinun pitäisi käydä läpi, kun teet päätöksen mihin korkeakouluihin hakea ja mihin osallistua . Päätä tekijät, jotka ovat sinulle tärkeitä korkeakoulussa . Ajattele koulun sijaintia, valikoivuutta, kokoa ja pääaineita ja määritä, kuinka paljon jokainen tekijä on sinulle tärkeä.

Katso koulun verkkosivustoa ja käytä oppaat , yliopiston etsijät , etsi verkkosivustoja ja sijoituslistoja auttamaan sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, neuvottele opettajien, vanhempien, ohjaajien, nykyisten opiskelijoiden ja alumnien kanssa. Jos talous on sinulle suuri huolenaihe, odota, kunnes saat rahasi taloudellinen tuki koulujen paketit, jotka hyväksyvät sinut, jotta voit määrittää, mitkä ovat kulusi kullekin koululle.

Henkilökohtaisesti luulen, että olisin todella nauttinut Big Ten -koulusta. Kun olin Ohio State, Penn State, Illinoisin yliopisto, Nebraska ja Wisconsinin yliopisto (nämä ovat ainoat kymmenen suurta koulua, joissa olen voinut käydä), olin niin vaikuttunut ja innostunut -kampusympäristöt ja ainutlaatuisen koulunkäynnin ainutlaatuisuus oikeassa yliopistokaupungissa.

Kuitenkin, jotkut opiskelijat pitävät a pieni tai he eivät halua olla koulussa, jossa korostetaan niin paljon yleisurheilua .

Jos olet kiinnostunut korkeakoulujen kaltaisista korkeakouluista, jotka tarjoavat suuren ajan yleisurheilua ja laadukkaita tutkijoita suuressa yliopistokaupungin julkisessa yliopistossa, saatat olla kiinnostunut myös Texas-Austinin yliopistosta, Texas A&M, Floridan yliopisto tai Kalifornian yliopisto-Berkeley.

Jos haluat osallistua yksityiseen korkeakouluun, joka tarjoaa suuren ajan yleisurheilua ja laadukkaita tutkijoita, Northwestern, USC, Stanford, Duke ja Notre Damen yliopisto voivat olla sinulle hyviä vaihtoehtoja.

On tärkeää löytää koulu, joka sopii parhaiten persoonallisuuteesi ja jolla on resurssit ja ympäristö, joka parhaiten mahdollistaa menestymisen ja akateemisten ja ammatillisten tavoitteiden saavuttamisen .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.