Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? 6 huomioon otettavaa tekijää

feature_masters_degree_graduation

Olitpa jo valmistunut tai olet valmistumassa yliopistosta, jos kysyt itseltäsi: Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? on aika kaivaa syvälle ja löytää vastaus. Maisterin tutkinto voi olla hyödyllinen tietyllä uralla-mutta se on myös kallista ja aikaa vievää. Onko maisterin tutkinto sinulle sopiva?

Tässä oppaassa käydään läpi, mikä on maisterin tutkinto, neljä avainkysymystä, jotka on esitettävä itsellesi ennen kuin päätät saada yhden, sekä sen saamisen edut ja haitat, sekä kolme vinkkiä, jotka auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaimman maisteriohjelman.Ominaisuus Kuva: Illinois Springfield / Flickr

Mikä on maisterin tutkinto?

Maisterin tutkinto on jatko-tutkinto, joka osoittaa, että sinulla on korkeatasoista tietoa tietystä opintoalasta tai ammatillisesta käytännöstä. Nämä tutkinnot ovat ensimmäisen asteen tutkintoja, joita seuraavat vain tohtorin tutkinnot, kuten tohtorin tutkinto.

Maisterin tutkinto-ohjelmia tarjotaan kaikkialla maailmassa julkisissa ja yksityisissä korkeakouluissa ja yliopistoissa. Useimmat ihmiset ansaitsevat maisterin tutkinnon yhden tai kolmen vuoden jatkuvan kokopäiväisen opiskelun aikana. Yhdysvalloissa, kaksi vuotta on yhteinen pituus monille maisteriohjelmille.

Edellytysten suhteen sinun on yleensä oltava vähintään kandidaatin tutkinto ilmoittautua maisteriohjelmaan.

Voit ansaita monenlaisia ​​maisterin tutkintoja. Tässä on joitain yleisimpiä:

 • Filosofian maisteri (MA)
 • Filosofian maisteri (MS)
 • Kuvataiteen maisteri (MFA)
 • Kauppatieteiden maisteri (MBA)
 • Tekniikan maisteri (ME, MEng)
 • Master of Education (MEd)
 • Oikeustieteen maisteri (LLM)
 • Arkkitehtuurin maisteri (MArch)
 • Julkishallinnon maisteri (MPA)
 • Kansanterveyden maisteri (MPH)
 • Julkisen politiikan maisteri (MPP)
 • Sosiaalityön maisteri (MSW)

body_woman_thinking_planner

Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? 4 harkittavaa kysymystä

Jos mietit: 'Pitäisikö minun hankkia isäntäni?' sitten on tärkeää kysyä itseltäsi seuraavat neljä kysymystä ennen suurten päätösten tekemistä.

# 1: Olenko intohimoinen aiheesta, jota haluan opiskella?

Ensinnäkin, oletko intohimoinen aiheesta, jota haluat opiskella maisteritasolla? Jos vastauksesi ei ole selvä kyllä, on parempi harkita uudelleen maisterin tutkinnon saamista-ainakin kyseisessä aiheessa.

Mutta miksi intohimo on niin tärkeää?

ero esim. ja ex

Todellisuus on se voi olla vaikea löytää tahdonvoimaa tutkinnon suorittamiseen, jos et ole kaikki investoinut opiskelemasi aiheeseen tai olet vain koulussa, koska et tiedä mitä tehdä elämäsi kanssa.

Itse tiesin pari ihmistä, jotka päätyivät keskeyttämään maisteriohjelmat, kun he huomasivat, että se ei itse asiassa ollut aihe, jota he halusivat opiskella (tietenkin, molemmat vaihtivat eri maisteriohjelmiin).

Maisteriohjelmasta poistuminen ei ole missään tapauksessa epäonnistuminen, mutta luota minuun, kun sanon sen elämäsi tulee olemaan paljon helpompaa, jos sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä haluat opiskella (ja miksi), ennen kuin haet maisteriohjelmiin. Et halua tuntea ikään kuin tuhlata aikaa, energiaa ja rahaa grad-ohjelmaan, joka ei lopulta auttanut sinua saavuttamaan akateemisia tai ammatillisia tavoitteitasi.

Ennen kuin päätät mennä maisteriksi, yritä kuvitella itseäsi grad-opiskelijaksi, ottaa aiheeseen liittyviä luokkia, tutkia sitä ja kirjoittaa siitä papereita. Jos nämä ajatukset innostavat sinua, tämä kenttä sopii todennäköisesti sinulle. Jos kuitenkin tunnet itsesi ontoksi tai apaattiseksi, sinun on harkittava uudelleen, onko todella syytä saada maisterin tutkinto tällä aihealueella.

Jos olet todella aidalla maisterintutkinnon suorittamisesta-Ehkä aihe, jota ajattelet opiskella, on täysin erilainen kuin se, mihin opiskeli alaikäisenä- saattaisit haluta harkitse joidenkin yhteisön yliopistokurssien suorittamista tällä alalla auttaa sinua saamaan paljon selkeämmän käsityksen siitä, miten grad-koulu tulee olemaan.

# 2: Auttaako maisterin tutkinto uraani?

Toinen tärkeä kysymys itsellesi on, kuinka tämä maisterin tutkinto voi auttaa sinua ammatillisissa tavoitteissasi.

On kaksi yleistä tutkintotyyppiä :

 • Akateemiset tutkinnot
 • Ammatilliset tutkinnot

Akateeminen maisterin tutkinto keskittyy ensisijaisesti lisäämällä tietyn opintoalasi hallintaa, joka liittyy akateemisiin ja henkisiin etuihisi (jota et ehkä halua käyttää urallasi).

Monet opiskelijat valitsevat maisterin tutkinnon askeleena kohti tohtorin tutkintoa-useintohtori—Iheidän tutkimuksensa. Akateemiset tutkinto-ohjelmat edellyttävät yleensä myös diplomityötä tai huippukiviprojektia ja ovat enemmän tutkimuslähtöistä.

Esimerkkejä akateemisista maisterin tutkinnoista ovat MA ja MS.

Sen sijaan ammatilliset maisterin tutkinnot ovat paljon vahvemmin sidoksissa urasi etuihin, opettaa sinulle alalle, johon haluat tulla, ja antaa sinulle avaintaitoja, joita tarvitset menestyäksesi ammattimaisesti.

Ammatillisen tutkinnon on tarkoitus valmistaa sinua tiettyyn uraan tai alaan. Monet urat, kuten lakimiehet, lääkärit ja apteekit, vaativat sinua ansaita useita ammattitutkintoja (yleensä maisterin ja tohtorin tutkinnot).

Esimerkkejä ammatillisista tutkinnoista ovat MBA ja LLM.

Loppujen lopuksi, kun on kyse maisterin tutkinnosta, sinun on kysyttävä itseltäsi: kuinka paljon odotat tutkintosi auttavan sinua urallasi? Täällä ei ole oikeaa vastausta, vaikka ihannetapauksessa maisterin tutkinto auttaa sinua joko etenemään tai aloittamaan urasi.

Mukaan Työtilastovirasto (BLS) tietyillä ammattialoilla, maisterin tutkinto ansaitsee sinulle enemmän rahaa kuin jos sinulla olisi vain kandidaatin tutkinto. Nämä kentät sisältävät seuraavat:

 • Liiketoiminta
 • Koulutus
 • Terveydenhuolto ja sosiaalipalvelut
 • VARSI

Joten jos aiot hankkia maisterin tutkinnon jollakin näistä neljästä kentästä, voit olla varma, että niin tekemällä todennäköisesti positiivinen vaikutus urapolustasi.

Jos haluat saada maisterin tutkinnon alalta ei älä yllätty vielä—Thän ei tarkoita, että tutkintosi on täysin hyödytön urasi suhteen. Niin kauan kuin sinulla on käsitys siitä, miten haluat käyttää maisterin tutkintoa ja kuinka se voi tarjota sinulle kriittiset taidot, joita tarvitset menestyäksesi tietyssä työssä, se on todennäköisesti hyvä valinta.

body_piggy_banks_säästöt

# 3: Pitääkö minun maksaa tutkinnosta?

Toisin kuin tohtoriohjelmissa, joista monet rahoitetaan kokonaan viiden vuoden ajan, maisterin tutkintoja Yhdysvalloissa rahoitetaan harvoin. Siksi on tärkeää selvittää, onko sinun maksettava maisterin tutkinnostasi-ja onko ohjelman mielestäsi hintalappu arvoinen.

Jälleen, tässä ei ole oikeaa tai väärää valintaa. Jotkut ihmiset ovat täysin tyytyväisiä maksamaan osan tai jopa kaikki maisterin tutkinnot, varsinkin jos tutkinto on taatusti hyödyllinen heidän urallaan. Toiset vastustavat kuitenkin ehdottomasti lainojen ottamista ja tuhansien dollarien haaroittamista määrälle, joka ei ehkä auta heidän uraansa tai lisää heidän ansaintamahdollisuuksiaan.

Oma neuvoni? Yritä maksaa niin vähän kuin pystyt maisteriksi.

Usein kustannukset eivät yksinkertaisesti ole sen arvoisia, varsinkin jos aiot hankkia akateemisen tutkinnon eikä ammatillista tutkintoa (mikä todennäköisesti takaa vakaan uran).

Muista, että maisteriohjelmat Yhdysvalloissa vaihtelevat huomattavasti siitä, kuinka paljon ne maksavat. Mukaan Kansallinen koulutustilastokeskus , grad-koulun keskimääräiset vuosikustannukset (lukukausimaksut + palkkiot) vuosina 2012-13 olivat 16435 dollaria.

Kokemukseni mukaan tämä luku näyttää kuitenkin olevan taajuuden alaosassa. Kuten Paras maisterin tutkinto muistiinpanot, maisteriohjelmat Yhdysvalloissa voivat maksaa välillä 30 000 - 120 000 dollaria, joidenkin jopa ylittäen tämän 'maksimin'!

Siksi suosittelen vahvasti maisteriohjelmia, jotka myöntävät apurahoja tai apurahoja. Grad-ohjelmissa luetellaan usein apurahat ohjelma- ja / tai taloudellisen tuen sivuillaan.

Voit myös etsiä ulkopuoliset apurahat suunnattu grad-opiskelijoille. Vinkkejä saat tutustumalla 47-asteen kouluapurahaluetteloon ja oppaasemme, kuinka löytää oppilaitosstipendit.

# 4: Olenko kunnossa, kun en toimi?

Maisterin tutkinto on yleensä vähintään yhden vuoden sitoutuminen-yleensä kaksi tai kolme-mikä tarkoittaa, että et todennäköisesti työskentele kokopäiväisesti tänä aikana.

Ennen kuin päätät suorittaa maisteriohjelman, varmista, että olet 100% kunnossa tekemällä tauon työskentelystä (tai jos olet menossa suoraan peruskoulutuksesta kouluun, viivästytät työvoiman aloittamista).

Jos olet nuori (noin 20-vuotiaita), muutaman vuoden vapaapäivällä koululla ei pitäisi olla paljon negatiivista vaikutusta urapolkuasi tai ammatillisia vaihtoehtojasi.

Mutta jos olet vanhempi ja vakiintunut-voi ollasinulla on menestyvä ura tai perhe, josta pidät huolta-ottamalla vapaa työstä saadaksesi maisterin tutkinnon voi olla enemmän kielteisiä vaikutuksia elämääsi kuin luulisi.

Ensinnäkin, et todennäköisesti ansaitse paljon, jos ollenkaan, rahaa, kun olet tutkinto-opiskelija (ellet saa stipendiä tai työskentelet osa-aikaisesti), joten tällainen elämäntapa vaatii ehdottomasti uhrauksia.

Toiseksi voi olla vaikeaa palata työvoimaan, kun olet saanut maisterin tutkinnon, koska sinulla ei ehkä ole yhteyksiä, jotka sinulla oli aiemmin, ja sinulla saattaa olla puutteita käytännön työssä taidoista.

body_weighing_pros_cons

6 etua ja haittaa maisterin tutkinnolle

Nyt kun sinulla on parempi käsitys siitä, onko maisterin tutkinto sinulle sopiva vai ei, katsotaanpa tutkinnon saamisen suurimmat edut ja haitat.

Hyödyt maisterin tutkinnon saamisesta

 • Se laajentaa tietämystäsi tietystä aihealueesta: Tämä on kenties ykkönen syy siihen, miksi useimmat ihmiset valitsevat maisterin tutkinnon, olipa kyse pääasiassa oman henkisen uteliaisuutesi tukemisesta, uramahdollisuuksien vahvistamisesta tai molemmista. Maisterin tutkinnon suorittaminen tarkoittaa myös aikaa viemistä lukemiseen, tutkimiseen ja kirjoittamiseen-jotka kaikki ovat uskomattoman arvokkaita, siirrettäviä taitoja.

 • Se voi avata uusia urapolkuja: Tarvitsetko maisterin tutkinnon haluamasi työpaikan hankkimiseksi, epäilemättä sen hankkiminen tekee sinusta yleensä markkinoitavampaa ja antaa sinun erottua positiivisessa valossa. Tämä etu koskee erityisesti niitä, jotka saavat maisterin tutkinnon vaihtaakseen uraa.

 • Se voi lisätä ansaintamahdollisuuksiasi: BLS: n mukaan maisterin tutkinnon suorittaneet antoivat vuonna 2017 mediaanin 1401 dollaria viikossa ; nämä mediaanipalkat ovat korkeammat kuin mitä kandidaatin tutkinnon suorittaneet (1 173 dollaria) ja lukion valmistuneet (712 dollaria) antoivat. Toisin sanoen maisterin tutkinnon suorittaminen tarkoittaa keskimäärin korkeampia palkkoja. (Tämä on yleinen trendi; viikoittaiset tulot voivat vaihdella paljon riippuen tekijöistä, kuten kentästä, työkokemuksesta jne.)

Haitat maisterin tutkinnolle

 • Se on kallista, varsinkin jos et saa apurahoja: Kuten mainittiin, maisteriohjelmien apurahat ja apurahat ovat valitettavasti melko harvinaisia, mikä tarkoittaa, että sinun on todennäköisesti maksettava valtava summa tutkinnostasi taskusta, opintolainoilla tai molemmilla.

 • Yhden saaminen kestää jonkin aikaa: Maisterin tutkinnot Yhdysvalloissa kestävät yleensä noin kaksi vuotta. Vaikka tämä ei ole niin kauan kuin kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää, se on silti kohtuullinen palo aikaa, jonka sinun on oltava valmis omistautumaan kokonaan kouluun, mikä tarkoittaa, että vietät arvokasta aikaa työkokemuksen keräämiseen .

 • Ei voida taata, että saat paremman työpaikan tai korkeamman palkan: Huolimatta siitä, mitä maisterin tutkinnolla voi olla työpaikkoihin ja palkkamahdollisuuksiin, maisterin tutkinnon saaminen ei tarkoita automaattisesti, että nappaat vain parhaita käytettävissä olevia työpaikkoja ja saat välittömän palkan korotuksia. Suuri osa ammatillisesta menestyksestäsi ei riipu pelkästään siitä, minkä tyyppisen maisterin tutkinnon saat, vaan myös siitä, kuinka käytät sitä, millaista uraa sinä sen kanssa rakennat, sijainnistasi, kuinka hyvä olet työpaikassasi ja niin edelleen.

body_woman_question_marks_thinking

Mistä sinun pitäisi saada maisterin tutkinto? 3 välttämätöntä vinkkiä

Vaikka tiedät, että haluat saada maisterin tutkinnon, voi joskus päättää, mistä aiheesta tutkinto suoritetaan, olla hankalaa. Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit vastata avainkysymykseen: mistä sinun pitäisi saada maisterin tutkinto?

Vinkki 1: Määritä suurimmat intohimosi ja kiinnostuksen kohteesi

Riippumatta siitä, ovatko henkiset tai ammatilliset intohimosi muuttuneet kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen, ota aikaa miettiäkseni, mistä aiheista olet syvästi kiinnostunut.

Sen pitäisi olla aihealue, jonka voit helposti kuvitella tutkivaksi, lukevaksi ja kirjoittavaksi päivittäiseksi 'työsi'. Jos ajatus tämän aiheen tutkimisesta innostaa ja inspiroi sinua, se on todennäköisesti hieno kenttä jatko-opiskelijoille.

Mutta entä jos olet yhtä kiinnostunut kahdesta aiheesta? Tässä tapauksessa sinulla on muutama vaihtoehto:

 • Valitse kenttä, joka on tärkeämpi ammatillisille tavoitteillesi: Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut sekä englanninkielisestä valaistuksesta että tietojenkäsittelytieteestä, mutta aiot siirtyä web-suunnitteluun tulevaisuudessa, tietojenkäsittelytieteen tutkinto on paljon hyödyllisempi.
 • Harkitse tutkinnon suorittamista, joka yhdistää molemmat kentät: Jos esimerkiksi olet kiinnostunut kiinasta ja laista, kannattaa ehkä tutkia kaksoistutkinto-ohjelmia, joiden avulla voit opiskella sekä kiinaa että lakia, kuten dual JD / MA -ohjelma Michiganin yliopistossa .
 • Hae molempien alojen ohjelmiin ja valitse osallistuva ohjelma tekijöiden, kuten sijainnin, rahoituksen jne. Perusteella: Jos et todellakaan voi päättää näiden kahden välillä, voi olla parasta vain hakea sinua kiinnostaviin ohjelmiin molemmat kentät. Kun tiedät, mihin ohjelmiin sinut on hyväksytty, voit tehdä päätöksen mihin mennä (ja mitä alaa opiskella) muiden sinulle tärkeiden tekijöiden perusteella, kuten kuinka paljon taloudellista tukea sait, missä koulu on sijainti ja kuinka korkealle sijoittunut ohjelma on.

Vinkki 2: Harkitse ammattitavoitteitasi

Ennen kuin valitset maisterin tutkinnon, yritä visualisoida tulevaa urapolustasi:

 • Millaista alaa tai alaa haluat työskennellä?
 • Millaisia ​​töitä näet itsesi työskentelevän?
 • Edellyttävätkö nämä työpaikat usein maisterin tutkintoa vai suosivatko ne vahvasti?

Se on hyödyllistä selvitä ensin yleinen ala, josta olet kiinnostunut jatko-opiskelusta. Oletetaan esimerkiksi, että opiskelet englantia ja ajattelet nyt kirjoittamisen ja muokkaamisen aloittamista. Mahdollisten maisteriohjelmien vaihtoehdot voivat olla seuraavat:

 • Englanninkielinen kirjallisuus
 • Luovaa kirjoittamista
 • Julkaiseminen
 • Ammattimainen kirjoittaminen
 • Tekninen kirjoittaminen
 • Viestintä
 • Journalismi
 • Markkinointi / mainonta

Kun sinulla on yleinen käsitys alasta tai alasta, jolla haluat tehdä uran, aloita ajatella erityiset taidot ja aiheet, jotka haluat oppia, ja etsi maisteriohjelmia, jotka voivat auttaa sinua tulemaan näiden asiantuntijaksi.

Oletetaan, että olet englantilainen pääaine, joka on kiinnostunut luomaan uran kirjoittamisen ja muokkaamisen alalla. Ehkä et ole yhtä kiinnostunut lukemisesta kuin kirjoitat. Joten tämän seurauksena alat ajatella, että on parempi tarkastella ensisijaisesti maisteriohjelmia, joissa keskitytään ammattitaitoiseen kirjoittamiseen.

Tässä tapauksessa ohjelma, joka keskittyy kirjoittamiseen urana tai taiteena, kuten NYU: n MS ammattikirjoittamisessa ja Emersonin maisteri kustantamisen ja kirjoittamisen alalta , sopisi paremmin tavoitteisiisi.

Tämä ei tietenkään tarkoita, ettet voi hakea muihin ohjelmiin, kuten luovien MFA-kirjojen kirjoittaminen. Mutta ajatteleminen taidoista, jotka haluat oppia, pitäisi auttaa sinua kaventamaan, millainen ohjelma mielestäsi hyödyttää sinua eniten tulevissa pyrkimyksissäsi (mitä ne ovatkin).

Jos yrität määrittää haluamasi uran, siinä ei ole haittaa tapaaminen työnvalmentajan kanssa tai yhteydenotto undergrad-oppilaitoksesi urapalvelukeskukseen.

body_businesswoman_career

Vinkki 3: Tutustu ohjelmaan

Kun sinulla on käsitys siitä, mitä aihetta haluat opiskella maisteriohjelmassa ja millaista uraa kuvittelet itsellesi, on aika selvittää, mitkä ohjelmat toimivat sinulle parhaiten.

Tässä on joitain toimintoja, jotka voit suorittaa, kun olet löytänyt ohjelman, johon haluat hakea:

 • Lue ohjelman virallinen verkkosivusto: Mene verkkoon ja lue kaikki mitä sinun tarvitsee tietää maisteriohjelmasta, jota harkitset. Aloita yliopiston tai yliopiston virallisilla verkkosivustoilla ja kiinnitä erityistä huomiota sivuihin, joissa kuvataan yksityiskohtaisesti tiettyjä kursseja, joita opiskelijoiden on käytettävä, professoreita ja valmistumisvaatimuksia.
 • Opi todellisten opiskelijoiden kokemuksista: Ota yhteyttä nykyisiin / entisiin opiskelijoihin maisteriohjelmassa, johon haluat hakea. Nämä ovat ihmisiä, jotka voivat kertoa sinulle mitä odottaa luokilta, tiedekunnan jäseniltä, ​​kampuksen ympäristöstä, ammatillisista verkostoitumismahdollisuuksista jne.
 • Käy kampuksella, jos mahdollista: Tämä ei ole välttämätöntä, mutta usein kampuksen ja ohjelman henkilökohtainen näkeminen voi antaa sinulle selkeämmän kuvan siitä, miten asut päivittäin.
 • Tutustu nykyiseen tiedekuntaan: Tämä on yleensä tärkeämpää jatko-opiskelijoille, mutta jopa mahdollisille maisteriopiskelijoille on ehdottomasti hyödyllistä oppia lisää tiedekunnan jäsenistä lukemalla heidän profiilinsa koulun verkkosivustolta, lähettämällä heille sähköpostia tai tapaamalla heitä henkilökohtaisesti.
 • Lisätietoja rahoituksesta: Tämä riippuu ensisijaisesti taloudellisesta tilanteestasi ja siitä, mitä olet valmis maksamaan grad-koulusta. Mutta kuten mainitsin, on parasta maksaa niin vähän kuin pystyt maisteriksi. Selvitä, tarjoaako ohjelma apurahoja ja kuinka moni opiskelija saa yhden vuodessa. Yleisesti ottaen paremmin rahoitettujen maisteriohjelmien tulisi olla korkeampia koululuettelossasi-mutta tämä ei tarkoita, että rahoitus on ylivoimaisesti tärkein tekijä.

Johtopäätös: Pitäisikö minun saada mestarini?

Lopuksi ei ole selvää vastausta kysymykseen: Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? Todellakin, vastauksesi tähän riippuu tulevaisuudesta, jonka kuvittelet itsellesi. Toisin sanoen, millaista uraa haluat? Ja miten maisterin tutkinto auttaa sinua menestymään yrityksissäsi?

Ennen kuin aloitat hakemuksen maisteriohjelmille, kysy itseltäsi nämä neljä kriittistä kysymystä:

 • Olen kiinnostunut aiheesta, jota haluan tutkia?
 • Auttaako maisterin tutkinto uraani?
 • Täytyykö minun maksaa tutkinnosta?
 • Olenko kunnossa en toimi?

Maisterin tutkinnossa on monia etuja ja haittoja. Suurimmat edut ovat, että se opettaa sinulle enemmän tietystä aihealueesta, avaa mahdollisia urapolkuja ja mahdollisesti kasvattaa tulojasi. Haitat ovat, että maisterin tutkinnot voivat olla kalliita, ansaitsevat jonkin aikaa, eivätkä ne missään nimessä ole 100% taattua parempaa työtä tai korkeampaa palkkaa.

Jos olet päättänyt hankkia maisterin tutkinnon, hienoa! Nyt on aika vastata seuraavaan suureen kysymykseen: mistä sinun pitäisi saada maisterin tutkinto? Tässä on kolme vinkkiä, jotka auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan ohjelman:

 • Määritä suurimmat intohimosi ja kiinnostuksen kohteesi
 • Harkitse ammatillisia tavoitteitasi
 • Tutustu ohjelmaan

Kun olet lukenut tämän, sinulla pitäisi nyt olla paljon selkeämpi visio tulevaisuudestasi riippumatta siitä, onko siinä maisterin tutkinto vai ei!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.