Pitäisikö minun lisätä täydentäviä suosituskirjeitä?

Ehkä vietit viime vuoden harjoittelussa yrityksessä ja tiedät, että esimiehesi voisi kirjoittaa loistavan kirjeen työetiikastasi ja intohimostasi taloustieteeseen. Tai sinulla on pitkäaikainen musiikinopettaja, joka voi puhua elämäsi omistautumisesta pianonsoittoon. Tai ehkä käyt koulussa, jossa on tuhansia oppilaita, ja sinusta tuntuu, että olet tuskin sanonut kymmenen sanaa neuvonantajallesi tai luokkaopettajillesi koko vuoden.

Jos jokin näistä skenaarioista osuu kotiin, niin saatat harkita täydentävän suosituskirjeen lähettämistä korkeakouluhakemuksesi mukana . Ennen kuin lähetät ylimääräisiä materiaaleja, sinun on kuitenkin harkittava tarkasti, onko se oikea toimintatapa. Tässä oppaassa keskustellaan siitä, milloin on suositeltavaa lähettää lisäsuosituksia ja milloin sinun on parempi pidättäytyä.Mistä syistä oppilaat ajattelevat aluksi lähettävänsä lisäkirjeen?

miten päästä johns hopkinsiin

Miksi voit lähettää täydentävän suosituskirjeen?

Jos olet työskennellyt läheisessä yhteistyössä joku koulun ulkopuolella Kuten mentori, studioopettaja, työnantaja, neuvonantaja, valmentaja tai henkinen johtaja, voit harkita hänen pyytämistä antamaan sinulle täydentävän suosituskirjeen.

Ennen kuin jatkat pyyntösi esittämistä, mieti tarkkaan syitäsi. Seuraavassa keskustelen muutamasta hyvästä syystä täydentävän palautteen lähettämiselle, jota seuraa muutama ei hyvä syy syyn lähettämiseen. Jos syyt kuuluvat edelliseen luokkaan, seuraava askel on selvittää, miltä oppilaitoksesi suhtautuvat lisätuottoihin. Jokainen koulu on erilainen, minkä näet joistakin alla olevista virallisista käytännöistä.

Ennen kuin perehdyt siihen, katso kuitenkin joitain vahvoja ja heikkoja syitä ylimääräisen suosituksen lähettämiseen.

Vahvat syyt lähettää täydentävä suositus

Nämä ovat muutamia hyviä syitä harkita täydentävän suosituksen lähettämistä, jos oppilaitoksesi sallii sen. Mieti, koskeeko jokin näistä syistä sinua ja ylimääräistä kirjeesi.

Se lisää olennaisen näkökulman

Ehkä paras syy on, että tämä suositus antaisi arvokas ja ainutlaatuinen näkökulma sinuun opiskelijana ja ihmisenä, jota muut suosituskirjeesi eivät tekisi.

Suositusten tulisi valaista henkilökohtaisia ​​ominaisuuksiasi, tavoitteitasi ja asenteesi oppimiseen, joten täydentävän kertomuksen on oltava erityisen merkityksellinen ja paljastava, jotta hakemuksen kanssa lähettäminen voidaan perustella.

Jotkut opiskelijat kokevat sen sovellus olisi epätäydellinen ilman tämän suosittelijan panosta. Esimerkiksi hengellinen johtaja voisi keskustella uskon ja yhteisöpalvelun keskeisestä roolista elämässäsi. Tutkimusprojektin neuvonantaja voisi puhua korkeakoulututkimuksistasi laboratoriossa. Jotenkin tämä henkilö voisi lisää jotain olennaista että sinusta tuntuu, että pääsylippujen on tiedettävä. Tällöin lisäkirjeellä voi olla myönteinen vaikutus hakemukseesi.

Et tuskin tunne akateemisia suosituksiasi

Toinen syy, miksi voit harkita kirjeen lisäämistä - olettaen, että sinulla on erityinen suosittelija mielessäsi - on korvata hämärät kirjeet kouluvirkailijoilta, joita tuskin tiedät.

Jos olet käynyt valtavan koulun, jossa on suuri oppilas -opettaja -suhde ja oppilas -neuvonantaja -suhde, on ehkä ollut lähes mahdotonta tutustua suosittelijoihisi. Ehkä olet huolissaan siitä, että kirjeenne ovat yleisiä, persoonattomia ja epämääräisiä.

Tässä tilanteessa suosittelen ennen kaikkea tapaamisten järjestäminen neuvonantajasi ja opettajiesi kanssa keskustelemaan tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat kirjeeseesi sisällyttää, ja anna heille yksityiskohtainen ansioluettelo ja kehuu. Jos tiedät, että kirjeesi ovat edelleen riittämättömiä, lisää lisäsanoma joltakin, joka tuntee sinut hyvin voisi olla järkevä toimintatapa.

Lopuksi jotkut oppilaitokset itse asiassa ehdottavat, että lisäät hakemukseesi ei-akateemisen näkökulman.

Yliopistosi ehdottaa sitä

Jotkut oppilaitokset kannustavat nimenomaan , vaikka eivät vaadi, henkilökohtaisen suosituksen esittäminen vertaiselta, perheenjäseneltä, hengelliseltä johtajalta tai muulta lähteeltä. Aina kun koulusi kannustaa sinua lähettämään jotain, on hyvä lähettää tämä materiaali.

Nyt kun sinulla on joitain hyviä syitä, jotka oikeuttavat täydentävän suosituksen lähettämisen, katsotaanpa kääntöpuolta. Mitä ovat jotkin huonoja syitä ylimääräisen kirjeen lähettämiseen?


Heikot syyt lähettää täydentävä suositus

Täydennyksen lähettäminen on hyvä idea vain, jos olet todella pannut paljon ajatusta ja aikomusta sen taakse. Katso joitain syitä, jotka eivät tue ylimääräisen kirjeen lähettämistä.

Luuletko 'enemmän on parempi'

Jos lähetät sen vain siksi, että mielestäsi on hyvä ajatus ylittää korkeakoulun vaatimukset, mieti uudelleen!

Monet pääsyvirkamiehet katsoa epäedullisesti ylimääräistä, ei -toivottua materiaalia, varsinkin jos se ei tuo paljon enemmän kuin mitä jo on olemassa. Vaatimukset ovat syystä; oppilaitokset voivat päättää hakemuksesta sen perusteella, mitä he ovat pyytäneet, eivätkä yleensä halua, että opiskelijat lähettävät paljon ylimääräistä materiaalia ja hidastavat tarkasteluprosessia.

Jälleen jokainen korkeakoulu on erilainen, josta keskustelemme tarkemmin alla. Mutta jos lähetät vain ylimääräisen kirjeen ylimääräisen kirjeen lähettämisen vuoksi, niin se on ei ole tarpeeksi hyvä syy tehdä niin. Tai toisin sanoen, älä oleta, että enemmän on parempi, jos et ensin tutki korkeakoulusi käytäntöjä.

miten näyttelytulokset lähetetään

Samalla tavalla ylimääräinen materiaali voisi itse asiassa tuoda valokeilan esiin sen sijaan, että se häiritsisi heikkouksia sovelluksesi muissa osissa.

Haluat korvata hakemuksesi heikkoudet

Toinen heikko syy on se, että luulet lisäkirjeen korvaavan hakemuksesi muut osat. Itse asiassa lisäkirjeelläsi voi olla päinvastainen vaikutus varoittaa pääsykomiteoita siitä, että tunnet olosi epävarmaksi ehdokkuutesi vahvuudesta . Ylimääräinen suositus ei välttämättä tasapainota heikkoa koulun ulkopuolista osaa.

Tunnustuksessa on vanha sanonta, 'Mitä paksumpi viila, sitä paksumpi lapsi.' Tämä sanonta tarkoittaa, että opiskelijoilla, jotka lähettävät liikaa lisäasiakirjoja, ei ehkä ole valtuuksia saada hyväksyntää vaadittujen materiaalien perusteella. Joukko lisäominaisuuksia voisi nostaa punaisia ​​lippuja sen sijaan, että tekisit vaikutuksen ottamisvirkailijoihin ansioistasi.

Vanhempasi tuntevat pormestarin

Toinen virhe, vaikkakaan ei niin yleinen, on se, että opiskelijat lähettävät rec: n kuuluisa tai arvostettu henkilö , ajattelemalla, että nimi erottuu ja tekee vaikutuksen pääsylippuihin.

Kuten edellä keskusteltiin, kirjeet pitäisi tulla ihmisiltä, ​​jotka tuntevat sinut hyvin ja voi antaa sinulle mielekkään arvion. Kuuluisa suosittelija ei vaikuta komiteaan yksinään; Jos et todella tunne henkilöä, mutta sinulla on vain sukulaisuussuhde, se voi tulla pinnalliseksi nimien pudottamiseksi.

Et luota akateemisiin suosituksiisi

Mainitsin edellä, että täydentävä kertomus voi korvata yleiset akateemiset suositukset. Tämä pätee kuitenkin jos ja vain jos sinulla on erityinen ulkoinen suosittelija mielessäsi. Lisäksi sinulla pitäisi olla vahva syy siihen, että sinun on turvauduttava ulkopuoliseen lähteeseen, kuten valtava lukio, jossa opettajien tai ohjaajien vuorovaikutus on vähäistä.

Jos sinulla oli tilaisuus oppia tiedekuntaasi, mutta tunnet silti olosi tuntemattomaksi, sinun on kannustettava itseäsi ottamaan yhteyttä heihin enemmän osallistumalla luokkaan ja järjestämällä kokouksia.

Jos et tunne opettajiasi tai neuvonantajaasi hyvin tai et luota heidän tekevän hyvää työtä, sinun on ryhdyttävä toimiin (nämä opettajan ja neuvonantajan harjoitukset ovat tärkeitä!). Voit toimia suosittelijoidesi kanssa ja jakaa tietoja, jotka auttavat heitä mukauttamaan kirjeesi.

Uudelleen, i f tämä on ainoa syy Jos haluat kysyä ulkoiselta suosittelijalta, mutta sinulla ei ole erityistä henkilöä mielessäsi, sinun olisi luultavasti parempi kommunikoida opettajien ja ohjaajien kanssa ja tehdä kaikkesi auttaaksesi heitä tuottamaan tehokkaita kirjeitä.

Sen lisäksi, että tutkit ja arvioit henkilökohtaisia ​​syitäsi, miksi haluat lähettää lisäselvityksen, sinun pitäisi myös tutki korkeakoulusi käytäntöjä. Kouluilla on erilaisia ​​asenteita, mutta ne toistavat myös joitain samoja teemoja, kuten näet alla.

Koskaan ei ole hyvä idea hukuttaa pääsylippuja paljon ylimääräistä materiaalia.

Miten korkeakoulut suhtautuvat täydentäviin suosituksiin?

Ei ole liikaa korkeakouluja, jotka kieltävät täydentävät suosituskirjeet, mutta jotkut suosittelevat varovaisuutta tai hillitsevät alistumista. Esimerkiksi korkeakoulu voi ilmoittaa, että se on muotoillut vaatimukset tahallisesti eikä halua hakijoiden lähettävän enemmän tai vähemmän kuin he pyysivät.

Haluan tulla lääkäriksi

Muut korkeakoulut korostavat, että täydentävä suositus on vain hyvä idea, jos se todella on lisää jotain tärkeää ja olennaista 'tarinaasi'. Tämä asenne painostaa sinua päättämään, kannattaako kirjeesi lähettää.

Jotkut muut koulut, kuten Emory, todella kutsuvat henkilökohtaisen suosituksen. Aina kun koulu ehdottaa, että teet jotain ylimääräistä, muista tehdä se! Harkitse sitä kuten mitä tahansa muuta vaatimusta.

Saatat löytää nämä tiedot korkeakoulusi pääsyverkkosivustolta. Jos se ei ole käytettävissä - jotkut sivustot ovat yksityiskohtaisempia kuin toiset - niin soita hakutoimistoon ja kysy, miten valiokunta suhtautuu täydentäviin palautuksiin. On tärkeää tutkia sovelluksesi kaikkia näkökohtia.

Auttaaksemme sinua olemme koonneet muutamien koulujen lausuntoja lisäsuosituksista. Huomaa sen usein korostaminen täytyy lisätä jotain olennaista hakemuksellesi, jotta voit lähettää sen.

Valitse koulut ja niiden asenteet täydentävistä suosituskirjeistä

Ehkä oppilaat, jotka ovat eniten syyllistyneet tarpeettoman lisämateriaalin lähettämiseen, hakeutuvat valikoiviin kouluihin. Yrittäessään erottua kilpailijoista he lähettävät lisämateriaalia. Huomaat kuitenkin, että jotkut näistä valikoivista kouluista haluavat myös sinä olla äärimmäisen valikoiva lähettämäsi ...

ovat vielä 2 dollarin seteleitä painettuina

Yale sanoo,

'Jos sinusta tuntuu tarpeelliselta toimittaa lisätietoja, voit pyytää yhtä suosittelijaa kirjoittamaan puolestasi. Älä pyydä tätä lisäkirjettä, ellet usko, että se tulee lisätä merkittävästi hakemukseesi. Kirjoittajan pitäisi k nyt voit hyvin henkilökohtaisesti tai olet opastanut sinua läheisesti jossakin ominaisuudessa. Jos olet esimerkiksi osallistunut kehittyneeseen tieteelliseen tutkimukseen, sinun kannattaa harkita mentorisi kirjoittamista sinulle suosituskirjeeksi. ''

Columbia on tarkempi siitä, mitä ulkoinen lähde voi suositella sinulle (ja selkeämpi täydentävien palautusten estämisestä):

'Otamme mielellämme vastaan ​​lisäsuosituskirjeen, jos kirjoittaja on saanut sen työskennellyt kanssasi tutkijana tai korkeakoulun kurssina ...Komitea estää suositusten esittämisen , koska pääsypäätökset perustuvat ensisijaisesti lukio -opettajien ja lukion/ohjausneuvojan vaadittuihin suosituksiin. ''

Pennin yliopisto sallii myös yhden ylimääräisen kirjaimen:

'Jos hakija haluaa lähettää toisen suosituskirjeen tämän vaatimuksen lisäksi, suosittelemme sitä ehdottomasti ei toiselta akateemiselta opettajalta. Esimerkkejä sopivista suosittelijoista ovat urheiluvalmentaja, harjoittelu- tai tutkimusohjaaja, pomo osa-aikatyössä tai paikallinen papisto. Nämä lisäsuositukset ovat hyötyä vain, jos suosittelija tuntee opiskelijan henkilökohtaisesti ja voi kirjoittaa nimenomaan hänestä. ''

Princeton ei juuri kannusta lisäravinteisiin, mutta sallii ne, jos ne tarjoavat jotain uutta ja merkityksellistä:

'' Uskomme, että vaaditut opettaja- ja ohjaajaviittaukset antavat meille paljon tietoa, jota tarvitsemme harkittujen ja perusteltujen päätösten tekemiseksi. Lisäkirjeistä on hyötyä vain, jos suosituksen kirjoittaja tuntee ehdokkaan hyvin ja voi tarjota uutta, yksityiskohtaista tietoa. ''

Ruskea korostaa samalla tavoin, että lisäravinteiden on oltava muiden kirjainten yläpuolella:

'' Kokemuksemme mukaan vaaditut neuvonantajan suositukset ja kaksi opettajan suositusta tarjoavat kaiken, mitä tarvitsemme harkitun ja tietoisen pääsypäätöksen tekemiseksi. Jos kuitenkin jollain on ainutlaatuinen tieto tietyistä vahvuuksista tai saavutuksista, joita ei käsitellä vaadituissa suosituksissa , olet tervetullut, että toinen henkilö kirjoittaa puolestasi. ''

Vanderbilt vetoaa samaan aiheeseen ytimekkäästi korostaen laatua määrän sijasta:

'Jos oppilaat haluavat lähettää lisää suosituskirjeitä opettajilta, valmentajilta, työnantajilta tai keneltä tahansa muulta, joka voi tuo jotain uutta sovellukseen , ne voivat sisältää myös niitä. Suosittelemme vahvasti, että nämä ylimääräiset kirjeet tarjoavat lisätietoja hakijasta, ja kannustamme 'laatu yli määrän' -lähestymistapaan. '

Haetko KANSSA ? Heillä on sanottavaa:

'Suurin osa hakijoista ja useimmat hyväksytyt opiskelijat eivät toimita täydentäviä suosituksia. Jotkut hakijat ja hyväksytyt opiskelijat antavat yhden täydentävän suosituksen; muutama lähettää kaksi. Lisää täydentäviä suosituksia ei hylkää sinua, mutta se on harvoin välttämätöntä. ''

Tunnistatko teeman? Laatu voittaa määrän joka kerta. Jos lähetät täydentävän palautteen, varmista, että se todella lisää jotain merkittävää, tärkeää ja jota ei kannata jättää väliin.

Kuulostaako tämä vaikealta kutsulta? Lue lisätietoja siitä, kannattaako lisärekisterisi lähettää.

kopio lukion tutkintotodistuksesta verkossa ilmaiseksiKuinka päättää, lähetetäänkö täydentävä suositus vai ei

Kuten voit kertoa, haluat lähettää täydentävän palautteen vain, jos sinusta tuntuu siltä todella auttaa hakemustasi. Yhden lähettäminen ilman hyvää syytä voisi itse asiassa jättää huonon vaikutelman pääsylippuihin, mikä tekee ylimääräisestä työstäsi paitsi tarpeetonta, myös haitallista mahdollisuuksillesi tulla hyväksytyksi.

Olettaen, että koulusi antaa sinulle mahdollisuuden antaa ylimääräinen suositus verkossa tai postitse, sinun pitäisi mieti syitäsi , tutkimalla oppilaitosten käytäntöjä, ennen kuin pyydät täydentävältä suosittelijalta kirjeen.

Kysy ensin itseltäsi, lisääkö tämä kirje lisäarvoa ja oivallusta sovellukseesi, joka ei ole jo olemassa. Mitä se kommunikoi, ja miksi on tärkeää, että pääsyvirkailijat tietävät tämän sinusta? Mitä uutta ulottuvuutta se lisää - mahdollisesti yhdyskuntapalveluun, ammatilliseen työhön, pitkäaikaiseen mentorointiin tai korkeakoulututkimukseen - ja miten tämä puoli teistä liittyy menestykseen korkeakoulussa? Tekijä tarkkoja syitäsi Tämän kirjeen lähettämistä varten voit varmistaa, että se lisää hakemustasi merkittävästi.

Jos sinulla on painavat syyt lähettää se ja korkeakoulusi sallii sen, lisäkirje voi pyöristää hakemuksesi ja varmista, että pääsyvirkailijat tietävät kaiken sinusta että heidän on tehtävä tietoinen päätös.

Toisaalta älä stressaa, jos sinulla ei ole erityistä suosittelijaa koulun ulkopuolella! Kuten Brown sanoo, ja useimmat koulut ovat samaa mieltä: `` Kokemuksemme mukaan vaaditut ... suositukset tarjoavat kaiken, mitä tarvitsemme harkitun, tietoisen pääsypäätöksen tekemiseksi. ''

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.