Pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa? Asiantuntija -keskusteluanalyysi

ominaisuus-amerikkalainen jalkapalloilija

Väitteellinen essee on yksi yleisimmin osoitetuista esseetyypeistä sekä lukiossa että korkeakoulussa kirjoitettavilla kursseilla. Opettajat pyytävät usein oppilaita kirjoittamaan argumentoivia esseitä aiheista, joilla on todellista merkitystä. Kysymys: Pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa? on yksi näistä todellisista aiheista, joista voi tehdä suuren essee-aiheen!

Tässä artikkelissa annamme sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset vankan esseen kirjoittamiseen siitä, miksi yliopisto -urheilijoille pitäisi maksaa ja miksi korkeakouluurheilijoille ei pitäisi maksaa palkkaa. Tarjoamme: • Selitys NCAA: sta ja sen roolista opiskelijaurheilijoiden elämässä
 • Yhteenveto argumentin ammattilaisista, jotka tukevat korkeakouluurheilijoiden maksamista
 • Yhteenveto argumentista, joka uskoo yliopisto -urheilijoita ei pitäisi tulla maksetuksi
 • Viisi vinkkiä, joiden avulla voit kirjoittaa argumentoivan esseen, joka vastaa kysymykseen 'Pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa?'

body-ncaa-logo

NCAA on järjestö, joka valvoo ja säätelee kollegiaalista yleisurheilua.

Mikä on NCAA?

Ymmärtääkseni kysymyksen 'Pitäisikö opiskelijaurheilijoille palkkaa' ympäröivän kontekstin, sinun on ymmärrettävä, mitä NCAA on ja miten se liittyy opiskelijaurheilijoihin.

NCAA tarkoittaa National Collegiate Athletic Associationia (mutta ihmiset yleensä vain kutsuvat sitä N-C-double-A: ksi). NCAA on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii kollegiaalisen yleisurheilun kansallisena hallintoelimenä.

NCAA säätelee erityisesti kollegiaalisia opiskelijaurheilijoita järjestön 1098 jäsenkoulussa. Näiden jäsenkoulujen opiskelijaurheilijoiden on noudatettava NCAA: n asettamia sääntöjä heidän akateemisesta suorituksestaan ​​ja edistymisestään yliopistossa ja urheilussa. Lisäksi NCAA asettaa säännöt kullekin tunnetulle lajilleen varmistaakseen, että kaikki pelaavat samojen sääntöjen mukaan. ( He myös muuttavat näitä sääntöjä ajoittain, mikä voi olla melko kiistanalaista! )

NCAA: n verkkosivusto toteaa, että organisaatio on omistautunut korkeakouluurheilijoiden hyvinvoinnille ja menestykselle koko elämän ajan ja asettaa heidän hyvinvointinsa etusijalle tutkijoissa, kentällä ja elämässä korkeakouluurheilun ulkopuolella. Tämä tarkoittaa sitä, että NCAA asettaa melko tiukat ohjeet siitä, mitä heidän urheilijansa voivat tehdä ja mitä eivät. Ja tietysti tällä hetkellä yliopisto -urheilijoille ei voida maksaa urheilun harrastamisesta.

Kun se seisoo, NCAA -urheilijat ovat saa stipendejä, jotka kattavat lukion lukukauden ja siihen liittyvät koulukulut. Mutta historiallisesti he eivät ole saaneet saada lisäkorvauksia. Tämä tarkoitti sitä, että urheilijat eivät voineet saada suoria maksuja urheiluun osallistumisestaan ​​missään muodossa, mukaan lukien hyväksymistarjoukset, tuotesponsoroinnit tai lahjat.

Urheilijat, jotka ovat rikkoneet NCAA: n korvaussääntöjä, voidaan jäädyttää osallistumasta yliopisto -urheiluun tai heittää heidät kokonaan pois urheiluohjelmasta.

body_moneypile

Ongelma: Pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa?

Tiedätte nyt, että yksi NCAA: n tunnetuimmista tehtävistä on säännellä ja rajoittaa korvauksia, joita opiskelijaurheilijat voivat saada. Vaikka monet ihmiset eivät ehkä kyseenalaista tätä käytäntöä, kysymys miksi yliopisto -urheilijat pitäisi maksetaan tai ei pitäisi maksaminen on ollut todella kuuma aihe useiden vuosien ajan.

Se, että ihmiset esittävät jatkuvasti kysymyksen: Pitäisikö opiskelijaurheilijoille maksaa? osoittaa, että tämän aiheen ympärillä on jonkin verran lämpöä. Ongelmasta keskustellaan usein urheilulliset keskusteluohjelmat , tiedotusvälineissä ja edelleen sosiaalinen media . Viimeksi aihe nousi uudelleen julkiseen keskusteluun Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltion vuonna 2019 antaman lainsäädännön vuoksi.

Syyskuussa 2019 Kalifornian kuvernööri Gavin Newsome allekirjoitti lain, joka salli Kalifornian yliopisto -urheilijoiden tehdä hyväksymissopimuksia. Hyväksymissopimus sallii urheilijoille maksun tuotteen hyväksymisestä, kuten tietyn merkkisten kenkien käyttämisestä tai tuotteen mainonnassa esiintymisestä.

Toisin sanoen hyväksymissopimukset antavat urheilijoille mahdollisuuden saada korvauksia yrityksiltä ja organisaatioilta urheilulahjakkuutensa vuoksi. Tämä tarkoittaa, että kuvernööri Newsomen laki on nimenomaan ristiriidassa NCAA: n säännöt ja määräykset opiskelijaurheilijoiden taloudellisesta korvaamisesta jäsenkouluissa.

Mutta miksi kuvernööri Newsome olisi NCAA: ta vastaan? Tästä syystä: Kalifornian kuvernööri uskoo, että on epäeettistä, että NCAA ansaitsee rahaa urheilijoidensa palkatonta työtä vastaan . Ja NCAA ansaitsee varmasti rahaa: joka vuosi NCAA: n liikevaihto on yli miljardi dollaria opiskelija-urheilijalahjakkuutensa ansiosta, mutta järjestö kieltää samat urheilijat ansaitsemasta rahaa lahjakkuudestaan ​​itse. Uuden Kalifornian lain mukaan urheilijat voisivat varata sponsoroinnin ja käyttää agentteja ansaitakseen rahaa, jos he haluavat tehdä niin.

NCAA: n ensimmäinen vastaus Kalifornian uuteen lakiin oli työntää lujaa. Mutta kun useampi valtio otti käyttöön samanlaisen lainsäädännön , NCAA muutti viritystään. Lokakuussa 2019 NCAA lupasi antaa uusia sääntöjä, kun hallitus äänesti yksimielisesti, että opiskelijaurheilijat voivat saada korvausta nimen, imagon ja kaltaisuutensa käytöstä.

Yksinkertaisesti sanottuna: opiskelijaurheilijat voivat nyt saada palkkaa hyväksymissopimusten kautta.

Keskellä uutta valtion lainsäädäntöä ja NCAA: n vastausta jatkuva keskustelu korkeakouluurheilijoiden maksamisesta on palannut valokeilaan. Kaikki poliitikkoista urheiluanalyytikoihin ja opiskelijoihin kiistelevät siitä. Asian molemmilla puolilla on vahvoja mielipiteitä, joten tarkastelemme, kuinka jotkut näistä mielipiteistä voivat olla keskeisiä kohtia argumentoivassa esseessä.

kehon valintamerkki

Katsotaanpa argumentteja opiskelijaurheilijoiden maksamisen puolesta!

Plussat: Miksi collegeurheilijat Pitäisi B ja Maksettu

Koska väite siitä, pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa palkkaa, on saanut paljon julkista huomiota, on olemassa joitakin perusteluja, joita vaaditaan usein tukemaan väitettä, että korkeakouluurheilijoille pitäisi maksaa.

Tässä osiossa, Tarkastelemme kolmea suurinta argumenttia sen puolesta, miksi yliopisto -urheilijoille pitäisi maksaa. Annamme sinulle myös ideoita siitä, miten voit tukea näitä väitteitä argumentoivassa esseessä.

Argumentti 1: Talentin pitäisi saada osa voitoista

Tämä väite siitä, miksi yliopisto -urheilijoille pitäisi maksaa, on luultavasti yksi niistä, joita ihmiset mainitsevat eniten. Se on myös helpoin tukea faktoilla ja todisteilla.

Pohjimmiltaan tämä väite todistaa sen NCAA tekee miljoonia dollareita, koska ihmiset maksavat korkeakouluurheilijoiden kilpailun katsomisesta, eikä ole reilua, että urheilijat eivät saa osuutta voitoista

Ilman opiskelijaurheilijoita NCAA ei olisi ansaita yli miljardin dollarin vuositulot , ja korkeakoulujen ja yliopistojen urheiluohjelmat eivät saisi satoja tuhansia dollareita NCAA: lta vuosittain. Itse asiassa ilman opiskelijaurheilijoita NCAA: ta ei olisi ollenkaan.

Koska opiskelijaurheilijat tuottavat kaikki nämä tulot, ihmiset, jotka kannattavat korkeakouluurheilijoiden maksamista, väittävät, että he ansaitsevat saada osan siitä takaisin. Muuten t hän NCAA ja muut järjestöt (kuten mediayritykset, korkeakoulut ja yliopistot) hyödyntävät joukon lahjakkaita nuoria omaan taloudelliseen hyötyynsä.

Jotta voit tukea tätä väitettä korkeakouluurheilijoiden maksamisesta, sinun on sisällytettävä erityiset tiedot ja tulonumerot, jotka osoittavat, kuinka paljon rahaa NCAA tekee (ja mikä osa siitä itse asiassa menee opiskelijaurheilijoille). He voivat esimerkiksi korostaa sitä tosiasiaa, että koulut, jotka ansaitsevat eniten rahaa college -urheilussa käyttävät vain noin 10% kymmenistä miljoonista yleisurheilutuloistaan opiskelija-urheilijoiden apurahoista. NCAA: n ja sen jäsenlaitosten kulutuskäytäntöjen analysointi voisi olla vahva todiste tämän väitteen tueksi, miksi yliopisto -urheilijoille pitäisi maksaa essee.

body-train-athlete-bar

Olen koskaan ollut yliopisto -urheilija, niin tiedät kuinka kovaa sinun on treenattava kilpaillaksesi. Se voi tuntua osa-aikatyöltä ... siksi jotkut ihmiset uskovat, että urheilijoille pitäisi maksaa palkkaa työstään!

Argumentti 2: College -urheilijoilla ei ole aikaa tehdä muita töitä

Ihmiset viittaavat joskus satunnaisesti opiskelija-urheilijana kokopäivätyönä. Monille opiskelijaurheilijoille tämä on kirjaimellisesti totta. Opiskelija-urheilijan ajan vaatimukset ovat kovat. Heidän päivät on usein ajoitettu minuutteihin, varhaisesta aamusta myöhään yöhön.

Siellä on tyypillisesti yksi asia ei ole aika opiskelija-urheilija-aikataulussa? Työskentely an nykyinen Job.

Urheiluohjelmat voivat merkitä sitä, että opiskelijaurheilijoiden tulisi kohdella lajiaan myös kokopäivätyönä. Tämä voi olla ongelmallista monille opiskelijaurheilijoille, joilla ei ehkä ole taloudellisia resursseja koulutuksensa kattamiseen. (Kaikki NCAA-urheilijat eivät saa täydellisiä tai edes osittaisia ​​apurahoja!) Vaikka opiskelijaurheilijoiden saaminen osa-aikatyötä ei ehkä ole nimenomaisesti kiellettyä, paine osallistua all-in-tiimiin voi silti säilyttää kelpoisuutesi. olla valtava.

Taloudellisen taakan lisäksi kyvyttömyys tehdä todellista työtä opiskelija-urheilijana voi vaikuttaa heidän ammatilliseen tulevaisuuteensa. Muut opiskelijat saavat harjoittelujaksoja tai muita urakohtaisia ​​kokemuksia yliopiston aikana-mahdollisuuksia, joihin opiskelijaurheilijoilla on harvoin aikaa. Valmistuttuaan tämän kannan kannattajat väittävät, että opiskelijaurheilijat ovat alikokoisia ja saattavat kohdata haasteita aloittaessaan uransa urheilumaailman ulkopuolella.

Näiden tekijöiden vuoksi jotkut väittävät, että jos ihmiset aikovat viitata opiskelija-urheilijaksi kokopäivätyöksi, niin opiskelijaurheilijoiden pitäisi olla maksettu sen työn tekemiseksi.

Tällaisen väitteen tueksi voit tarjota tosielämän esimerkkejä opiskelija-urheilijan päivittäisestä tai viikoittaisesta aikataulusta osoittaaksesi, että opiskelijaurheilijoiden on kohdeltava lajiaan kokopäivätyönä. Esimerkiksi, tämä Twitter -ketju sisältää erilaisia ​​vastauksia todellisilta opiskelijaurheilijoilta NCAA-videoon, joka kuvaa ruusunväristä tulkintaa päivästä opiskelija-urheilijan elämässä.

Twitter-viestiketjun esittäminen yhtenä todisteena esseessä tukisi tehokkaasti väitettä, jonka mukaan korkeakouluurheilijoille olisi maksettava palkkaa ikään kuin heidän urheilunsa olisi kokopäivätyötä. Voit myös ottaa tämän kannan väittääksesi, että jos opiskelijaurheilijat eivät saa palkkaa, meidän on mukautettava vaatimuksiamme heidän aikaansa ja käyttäytymistään kohtaan.

Argumentti 3: Vain Jonkin verran Opiskelijaurheilijat tulisi maksaa

Tämä vastaa kysymykseen: Pitäisikö opiskelijaurheilijoille maksaa? istuu keskellä tietä äärimmäisten kantojen välillä. On niitä, jotka väittävät sen vain opiskelijaurheilijoille, jotka ovat suuria rahoittajia yliopistolleen ja NCAA: lle, olisi maksettava.

Perustelut tämän väitteen takana? Näin kapitalismi toimii. Aina tulee olemaan lahjakkaampia opiskelijaurheilijoita, joilla on enemmän mediaa magnetoivia persoonallisuuksia. He ovat niitä, jotka tulevat olemaan urheiluohjelmien kasvot, jotka johtavat joukkueensa pudotuspeleihin ja konferenssivoittoihin ja joita pyydetään hyväksymismahdollisuuksista.

Lisäksi jotkut urheilulajit eivät ansaitse rahaa kouluilleen. Monet näistä urheilulajeista kuuluvat IX osastoon, jossa todetaan, että ketään ei voida sulkea pois liittovaltion rahoittamasta ohjelmasta (mukaan lukien urheilu) sukupuolen tai sukupuolen vuoksi. Valitettavasti, monet näistä ohjelmista eivät ole suosittuja yleisön keskuudessa , mikä tarkoittaa, että he eivät tee samoja tuloja kuin korkean dollarin urheilua, kuten jalkapalloa tai koripalloa .

The Great Gatsby luvun 8 lainauksia

Tässä ajattelussa, koska tuloja ei ole realistisesti riittävästi maksamaan jokaiselle korkeakouluurheilijalle jokaisessa lajissa, eniten tuloja tuottavat ovat ainoat, jotka saavat palan kakkua.

Tämän todistamiseksi voit tarkastella myös tulonumeroita. Esimerkiksi, naisten koripallojoukkue Louisvillen yliopistossa menetti tuloja 3,8 miljoonaa dollaria kaudella 2017-2018. Itse asiassa joukkue tuotti vähemmän rahaa kuin he maksavat valmennushenkilöstölleen. Tällaisissa tapauksissa saatat väittää, että on vähemmän järkevää maksaa urheilijoille kuin muissa tilanteissa (kuten Alabaman yliopiston jalkapallo, joka kerää yli 110 miljoonaa dollaria vuodessa .)

body-x-peruuta

On monia ihmisiä, joiden mielestä on huono idea maksaa myös korkeakouluurheilijoille. Katsotaanpa vastakkaisia ​​väitteitä.

Miinukset: Why College Athletes Ei pitäisi Tulla maksetuksi

Ihmisillä on myös melko vahvoja mielipiteitä siitä, miksi yliopisto -urheilijoille ei pitäisi maksaa. Näistä väitteistä voi myös muodostua varsin vakuuttava essee!

Tässä osiossa, tarkastellaan kolmea suurinta argumenttia vastaan maksavat korkeakouluurheilijat. Puhumme myös siitä, miten voit tukea kutakin näistä väitteistä esseessä.

Argumentti 1: College -urheilijat saavat jo maksun

Aidan tällä puolella yleisin syy, miksi korkeakouluurheilijoille ei pitäisi maksaa, on se ne jo saada palkkaa: he saavat ilmaista opetusta ja joissakin tapauksissa lisärahoitusta huone-, lauta- ja sekalaisten koulutuskulujen kattamiseksi.

Tämän väitteen kannattajat väittävät, että ilmainen opetus ja katetut koulutuskulut ovat riittävä korvaus opiskelijaurheilijoille. Vaikka tämä raha ei välttämättä mene suoraan college -urheilijan taskuun, se on silti arvokas resurssi . Ottaen huomioon, että useimmat opiskelijat valmistuvat lähes 30000 dollarin opintolainavelasta , urheilullisella apurahalla voi olla valtava vaikutus tekee yliopistosta edullisen .

Todisteita tälle väitteelle voitaisiin tarkastella taloudellisella tuella, jota opiskelijaurheilijat saavat koulutukselleen, ja verrata näitä lukuja taloudelliseen tukeen, jota ei-urheilijat saavat koulunsa. Voit myös lainata tietoja, jotka osoittavat korkeakouluopetuksen todellisen arvon tietyissä kouluissa. Esimerkiksi Duke -apurahan saaneet opiskelijaurheilijat voivat olla 'ansaitsee' yli 200 000 dollaria kollegiaalisen uransa aikana.

Tämä argumentti toimii korosta tapoja, joilla opiskelijaurheilijoille maksetaan taloudellista korvausta ja ei-taloudellisilla tavoilla yliopiston aikana , pääasiallisesti väittäen, että erityiskohtelu, jota he usein saavat korkeakoulun aikana, yhdistettynä lukukausittomaan ratsastukseen, on kaikki heidän ansaitsemansa korvaus.

kehon urheilija-koripallo

Jotkut ihmiset, jotka vastustavat urheilijoiden maksamista, uskovat, että urheilijoiden korvaaminen johtaa siihen, että amatööriurheilijoita kohdellaan ammattilaisina. Monien mielestä tämä on epäoikeudenmukaista ja johtaa enemmän hyväksikäyttöön, ei vähempään.

Argumentti 2: College-urheilijoille maksaminen olisi askel askeleelta todellisen ongelman ohi

Toinen argumentti opiskelijaurheilijoiden maksamista vastaan ​​on, että yliopistourheilu on ei ammattiurheilua ja opiskelijaurheilijoiden kohteleminen ammattilaisten tavoin hyödyntää heitä ja vie amatöörihengen yliopisto -urheilulta .

Tämä asenne voi kuulostaa idealistiselta, mutta ne, jotka noudattavat tätä päättelyä, tekevät sen tyypillisesti tavoitteenaan suojella sekä opiskelija-urheilijoita että amatööriyliopiston urheilua. Tämä väite perustuu ajatukseen, että nykyinen yliopisto-urheilujärjestelmä on ongelmallinen ja sitä on muutettava, mutta opiskelija-urheilijoiden maksaminen ei ole oikea ratkaisu.

Sen sijaan tämä väite väittäisi sen On vielä parempi tapa korjata NCAA-urheilun korruptoitunut järjestelmä kuin antaa opiskelijaurheilijoille palkka. Tällaisen väitteen tueksi voit kääntyä samat todisteet, jotka mainitaan tässä NPR -haastattelussa : eurooppalainen malli, jolla tuetaan todellista alaliigajärjestelmää useimmille urheilulajeille, on tehokas, joten Yhdysvaltojen tulisi ottaa käyttöön vastaava malli.

Lyhyesti: alaliiton luominen voi varmistaa urheilijoille, jotka haluavat uransa lajissaan, palkkaa, maksamatta samalla taakkaa kaikki kollegiaaliset urheilijat yliopistossa.

Todellisen ammatillisen alaliiton luominen ja tukeminen mahdollistaisi opiskelijoille, jotka haluta tehdä rahaa urheilulla. Yliopistot voisivat sitten luottavaisesti sijoittaa urheilusta saadut tulot takaisin yliopistoon, ja opiskelijaurheilijat eivät pitäisivät korkeakouluurheiluaan parhaana ja ainoana polkuna ammattiurheilijan uralle. Ammattitaitoisesta pelaamisesta kiinnostuneet voisivat toteuttaa tämän unelman pienempien liigajen kautta, ja opiskelijaurheilijat voivat olla vain opiskelijaurheilijoita.

Tämän väitteen tavoitteena on saavuttaa molempien maailmojen paras ratkaisu: todellisen alaliigajärjestelmän kehittämisen ja tuen avulla opiskelijaurheilijat voisivat keskittyä ensisijaiseen tavoitteeseen saada koulutus ja ne, jotka haluavat saadakseen palkkaa urheilustaan ​​voi tehdä sen pienliigan kautta. Tämän mallin avulla opiskelijaurheilijoiden pyrkimys koulutukseen on suojattu, eikä yliopisto-urheilu ole juuttunut eettisiin kysymyksiin ja logistisiin katkoksiin.

Argumentti 3: Se olisi logistinen painajainen

Tämä argumentti opiskelijaurheilijoiden maksamista vastaan ​​on kanta logistiikan perusteella. Pohjimmiltaan tässä väitteessä todetaan, että vaikka nykyinen järjestelmä on virheellinen, maksaminen opiskelijaurheilijoille vain pahentaa järjestelmää. Joten kunnes joku voi todistaa maksavansa kollegiaalisille urheilijoille korjata järjestelmän, on parempi säilyttää status quo.

Perustelut tämän näkökulman ympärille sisältää erilaisten ehdotusten esittämisen siitä, miten korkeakouluurheilijoille maksetaan, ja rei'itetään jokaiseen ehdotettuun lähestymistapaan. Tällainen väite huipentuisi luultavasti siihen, että korkeakouluurheilijoiden palkkojen toteuttamiseen liittyvät haasteet ovat riittävä syy luopua ajatuksesta kokonaan.

Tässä on mitä me tarkoitamme. Yksi suosittu ehdotettu lähestymistapa korkeakouluurheilijoiden maksamiseen on käsite pay-for-play. Tässä skenaariossa kaikki yliopisto -urheilijat saisivat saman viikkotukea urheilun harrastamiseen .

Tällaisessa argumentissa voit selittää pay-for-play -ratkaisun ja esittää sitten kysymyksiä lähestymistavasta, joka paljastaa sen heikkoudet, kuten: Mistä rahat urheilijoille maksettaviksi? Kuinka voisit maksaa urheilijoille, jotka harrastavat tiettyjä urheilulajeja, mutta eivät muille? Miten vältät IX osaston rikkomukset? Koska näihin kysymyksiin ei ole helppoja vastauksia, voit väittää, että maksavat korkeakouluurheilijat vain luovat lisää yliopisto -urheilun maailman ongelmat.

Näiden vaikeiden kysymysten esittäminen voi saada lukijan vakuuttuneeksi siitä, että yrittäminen maksaa korkeakouluurheilijoille aiheuttaisi liikaa ongelmia ja saisi heidät hyväksymään kannan, jonka mukaan korkeakouluurheilijoille ei pitäisi maksaa.

vartalourheilijat

5 vinkkiä kirjoittamiseen korkeakouluurheilijoiden maksamisesta

Jos saat kehotuksen Jos yliopisto -urheilijoille maksetaan, älä panikoi. Voit tehdä useita vaiheita kirjoittaaksesi hämmästyttävän argumentoivan esseen aiheesta! Olemme jakaneet neuvomme viiteen hyödylliseen vihjeeseen, joiden avulla voit saada lukijat vakuuttuneiksi (ja tehtävänne ässä).

Vinkki 1: Suunnittele esseellesi looginen rakenne

Loogisen, hyvin organisoidun argumentoivan esseen kirjoittamiseksi yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tehtävä, on suunnitella argumenttisi rakenne. Paljaiden luiden argumentoivan ääriviivan käyttäminen miksi yliopisto-urheilijoille tulisi maksaa essee on hyvä paikka aloittaa.

Katso esimerkki alla olevasta argumenttisesta esseehahmotelmasta tästä aiheesta:

 • Johdantokappale a opinnäytetyö joka esittää kiistanalaisen väitteen
  • Opinnäytetyön lausunnossa on ilmoitettava esseen aihe: Pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa, ja
  • Kerro kanta tähän aiheeseen: Että college -urheilijat pitäisi/ pitäisi ei tulla maksetuksi, ja
  • Mainitse pari puolustettavaa ja tukevaa syytä miksi yliopisto -urheilijoille pitäisi maksaa (tai päinvastoin).

 • Uusi runko -kohta alkaa a: lla aihe lause esittämällä argumenttikohdan #1
  • Tukipiste #1 kanssa todisteita
  • Selitä/tulkitse todisteet omalla alkuperäisellä kommentillasi

 • Uusi tekstikappale, joka alkaa a aihe lause esittämällä argumenttikohdan #2
  • Tue kohta nro 2 todisteilla
  • Selitä/tulkitse todisteita omalla alkuperäisellä kommentillasi

 • Uusi tekstikappale, joka alkaa a aihe lause esitetään argumenttikohta #3
  • Tue kohta #3 todisteilla
  • Selitä/tulkitse todisteita omalla alkuperäisellä kommentillasi

 • Uusi tekstikappale, jossa käsitellään vastakkaisia ​​näkemyksiä
 • Loppukappale

Tämä esitys tekee muutaman asian oikein. Ensinnäkin se varmistaa, että sinulla on vahva opinnäytetyö. Toiseksi se auttaa sinua jakamaan väitteesi pääkohtiin (jotka tietysti tukevat väitöskirjaasi). Lopuksi se muistuttaa sinua siitä, että sinun on sisällytettävä todisteet molempiin ja selitä todisteesi jokaiselle väitteelle.

Vaikka voit lopettaa varauksen kirjoittamisen aloittamisen jälkeen, jos sinusta tuntuu siltä, ​​että sinun on Jos sinulla on alustava hahmotelma, se voi auttaa sinua visualisoimaan, kuinka monta kiistanalaista kohtaa sinulla on, kuinka paljon todisteita tarvitset ja mihin sinun tulisi lisätä oma kommenttisi koko esseesi.

Muista: parhaat argumentoivat esseet ovat järjestettyjä!

Vinkki 2: Luo vahva opinnäytetyö

T väitöskirjan johdannon tärkein osa argumentoivan esseen johdannossa, jossa väitetään, että korkeakouluurheilijoille pitäisi/ei pitäisi maksaa palkkaa, on opinnäytetyö. Voit ajatella opinnäytettä kuin selkärankaa: opinnäytetyösi yhdistää kaikki esseesi osat yhteen, jotta paperisi voi seistä omilla jaloillaan!

Miltä siis hyvä opinnäytetyö näyttää? Vankka opinnäytetyö tämän tyyppisessä argumentoivassa esseessä ilmaisee kantasi aiheeseen (Pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa?) Ja esittää yhden tai useamman kelvollisen syyn, miksi esität tämän väitteen.

Nämä tavoitteet mielessä, tässä on esimerkki opinnäytetyöstä, joka sisältää selkeitä syitä, jotka tukevat korkeakouluurheilijoiden kantaa pitäisi tulla maksetuksi:

Koska yliopisto -urheilijoiden nimiä, imagoa ja kykyjä käytetään valtavan taloudellisen hyödyn saamiseen, yliopisto -urheilijoiden pitäisi voida hyötyä urheilu -urastaan ​​samalla tavalla kuin heidän yliopistonsa saavat hyväksynnät.

Tässä on opinnäytetyö, joka ottaa päinvastaisen kannan-että college-urheilijat ei pitäisi tulla maksetuksi -ja sisältää syyn, joka tukee tätä kantaa:

miten saat värin mustaksi

Jotta yliopistojen yleisurheilu ei muuttuisi liian ammattimaiseksi, korkeakouluurheilijoiden korvaukset olisi rajoitettava kattamaan korkeakouluopetuksen ja siihen liittyvät koulutuskulut.

Molemmat näyteopinnäytteet tee selväksi, että esseesi on omistettu argumentin esittämiseen: joko yliopiston urheilijat pitäisi maksetaan tai yliopiston urheilijat ei pitäisi tulla maksetuksi. Molemmat kertovat joitain syitä miksi esität tämän väitteen, joka voidaan myös todistaa todisteilla.

Opinnäytetyösi antaa argumentoivan esseesi suunnan . Sen sijaan, että huijaisit, miksi yliopisto -urheilijoille pitäisi/ei pitäisi maksaa palkkiota esseesi loppuosassa, löydät lähteitä, jotka auttavat sinua selittämään väitteesi, jonka esitit opinnäytetyösi lausunnossa. Ja hyvin organisoitu, riittävästi tuettu argumentti on sellainen, jonka lukijat pitävät vakuuttavana!

Vinkki 3: Etsi luotettavia lähteitä, jotka tukevat väitöskirjaasi

Argumenttisessa esseessäsi kommenttisi asiasta, josta kiistelet, on ilmeisesti hauskin osa kirjoitettavana. Mutta loistavat esseet viittaavat ulkopuolisiin lähteisiin ja muihin tosiasioihin niiden väitteiden tueksi. Se sisältää - arvasit sen! - tutkimusta.

Tätä aihetta varten Tiedotusvälineissä on keskusteltu laajasti siitä, pitäisikö opiskelijaurheilijoille maksaa palkkaa (ajatella The New York Times , NPR , tai ESPN ).

Esimerkiksi, nämä tiedot raportoi NCAA näyttää erittelyn sukupuolen ja rodun väestötiedoista jäsenkoulun hallinnossa, valmennushenkilöstössä ja opiskelijaurheilijoissa. Nämä ovat kovia numeroita, jotka voit tulkita ja yhdistää uutismedian kirjoittajien hyvin perusteltuihin väitteisiin tueksesi väitteessäsi esittämääsi kohtaa.

Vaikka tämä saattaa tuntua aiheelta, joka ei tuota paljon tieteellistä tutkimusta, se on kokeilemisen arvoinen Tarkista kirjastotietokannastasi vertaisarvioidut tutkimukset opiskelijaurheilijoiden kokemuksista korkeakoulussa nähdäksesi, tuleeko esiin mitään maksaville opiskelijaurheilijoille liittyvää. Tieteellinen tutkimus on todisteiden pyhä graali, joten yritä löytää asiaankuuluvia artikkeleita, jos voit.

Loppujen lopuksi, jos voit sisällyttää yhdistelmän valtavirtalähteitä, määrällisiä tai tilastollisia todisteita ja tieteellisiä, vertaisarvioituja lähteitä, olet valmis rakentamaan erinomaisen argumentin vastauksena kysymykseen: Pitäisikö opiskelijaurheilijoille maksaa?

body-test-checklist-list-graphic

Jos esseessäsi on useita kiistanalaisia ​​kohtia, voit tukea väitöskirjaasi.

Vinkki 4: Kehitä ja tue useita pisteitä

Olemme tarkastelleet kuinka kirjoittaa intro- ja opinnäytetyölausunto, jossa käsitellään korkeakouluurheilijoiden maksamista Puhutaan seuraavaksi väittelevän esseesi lihasta ja perunoista: kappaleista.

Johdantokappaleesi ja viimeisen kappaleen väliin jäävät tekstikappaleet muodostavat ja selität väitteesi. Yleisesti ottaen, jokaisen tekstin kappaleen tulee toimia seuraavasti:

 • Aloita aiheen lauseella, joka esittää kantaasi tukevan kohdan ja josta voidaan kiistellä,
 • Esitä yhteenvedot, parafraasit tai lainaukset uskottavista lähteistä-todisteita, toisin sanoen-jotka tukevat aihelauseessa mainittua kohtaa, ja
 • Selitä ja tulkitse esitetyt todisteet omalla alkuperäisellä kommentillasi.

Esimerkiksi argumentoivassa esseessä siitä, miksi yliopisto -urheilijoille pitäisi maksaa, esimerkiksi tekstikappale voisi näyttää tältä:

Opinnäytetyö : Yliopisto -urheilijoille ei pitäisi maksaa palkkaa, koska se olisi logistinen painajainen korkeakouluille ja yliopistoille ja aiheuttaisi lopulta kielteisiä seurauksia yliopisto -urheilulle.

Runkokappale 1: Vaikka ajatus korkeakouluurheilijoille maksamisesta on teoriassa mukavaa, merkittävä seuraus tästä olisi taloudellinen taakka, joka tästä päätöksestä aiheutuisi yksittäisille korkeakouluurheiluohjelmille. A NCAA: n siteeraama tuore tutkimus osoitti, että vain noin 20 yliopiston urheiluohjelmaa toimii jatkuvasti mustana. Jos NCAA sallii opiskelijaurheilijoiden maksamisen kaikissa korkeakouluissa ja yliopistoissa, suurimmalla osalla urheiluohjelmista ei olisi edes rahaa varata pelaajilleen palkkoja. Tämä tarkoittaisi sitä, että ne harvat urheiluohjelmat, joilla on varaa maksaa urheilijoidensa palkat, värväisivät helposti lahjakkaimmat pelaajat ja saisivat siten työkalut kootakseen joukkueet, jotka tuhoavat heidän kilpailunsa. Vaikka yksittäiset urheilijat hyötyisivät siitä, että NCAA sallii korvauksen opiskelijaurheilijoille, useimmat urheiluohjelmat kärsisivät, samoin kuin korkeakouluurheilun tunnettu terveen kilpailun henki.

Jos luet yllä olevan esimerkkikappaleen tarkasti, huomaat, että aiheen lause tukee väitöskirjan väitettä. Aihelauseessa esitetyn väitteen tueksi on annettu myös todisteita-NCAA: n tuore tutkimus. Todistajien jälkeen kirjoittaja tulkitsee todisteet lukijalle osoittaakseen, miten se tukee heidän mielipidettään.

Tämän aiheen lause/todiste/selitysrakenne auttaa sinua rakenna hyvin tuettu ja kehitetty argumentti, joka osoittaa lukijoillesi, että olet tehnyt tutkimuksesi ja harkinnut kantaasi. Ja se on tärkeä askel sen varmistamisessa, että saat esseestäsi erinomaisen arvosanan!

Vinkki 5: Pidä lukija ajattelemassa

Parhaat argumentoivat esseen johtopäätökset tulkitse opinnäytetyösi uudelleen esseesi aikana antamiesi todisteiden ja selitysten perusteella. Teet myös selväksi, miksi argumentti korkeakouluurheilijoiden maksamisesta edes on ensinnäkin tärkeä.

On olemassa useita erilaisia ​​lähestymistapoja, joiden avulla voit toistaa väitteesi ja saada lukijasi ajattelemaan johtopäätöksesi. Aiheen toistamisen ja sen tärkeyden lisäksi muita tehokkaita tapoja lähestyä argumentoivaa esseen johtopäätöstä voi olla yksi tai useampi seuraavista:

Johtopäätös Esimerkkejä
Kehotus toimintaan
 • Kehota lukijoitasi ottamaan yhteyttä osavaltion lainsäätäjään ja pyytämään muutoksia valtion politiikkaan opiskelijaurheilijoiden maksamisesta
 • Liiku sosiaalisessa mediassa Tweeting NCAA: lla tai korkeakoulujen ja yliopistojen urheiluohjelmilla, jos haluat esittää kysymyksiä tai vaatia muutoksia opiskelija-urheilijoiden korvauksiin
Tulevaisuuden tutkimus
 • Ehdota lisätutkimusta opiskelijaurheilijoiden taloudellisista tarpeista
 • Kannusta analysoimaan korkeakoulujen ja yliopistojen yleisurheiluohjelmien ja NCAA: n kulutuskäytäntöjä
Toista opinnäytetyösi
 • Muotoile opinnäytetyösi uudelleen, jotta et kopioi ja liitä esseesi johdannosta
 • Muistuta lukijoita, että uskottavat todisteet tukevat kantaasi aiheeseen.

Vaikka et halua olla liian sanavalmis johtopäätöksessäsi tai esittää uusia väitteitä, joita et ole tuonut esseesi runkoon, voi kirjoita tehokas johtopäätös ja tee kaikki edellä luetellussa luettelossa ehdotetut liikkeet.

Tässä on esimerkki johtopäätöksestä kiistanalaiselle esseelle, joka koskee korkeakouluurheilijoiden maksamista juuri käyttämiemme lähestymistapojen avulla:

Vaikka on totta, että apurahat ja taloudellinen tuki ovat korvausmuoto korkeakouluurheilijoille, on totta myös se, että nykyinen yliopistourheilujärjestelmä painostaa korkeakouluurheilijoita käyttäytymään ammattiurheilijoina kaikin tavoin paitsi palkan saamisesta. Tulevan tutkimuksen tulisi kiinnittää huomionsa yliopisto-urheilun erilaisiin epätasa-arvoihin ja tarkastella näiden urheilijoiden pitkän aikavälin taloudellisia tuloksia. Vaikka yliopisto -urheilijoille ei makseta palkkaa juuri nyt, se ei välttämättä tarkoita, että palkka olisi paras ratkaisu ongelmaan. Jotta vältettäisiin mahdollisuus tehdä yliopiston yleisurheilujärjestelmästä vielä pahempi, ihmisten on harkittava korkeakouluopiskelijoiden maksamisen seurauksia ja varmistettava, että urheilijoiden maksaminen ei aiheuta enemmän haittaa kuin hyötyä.

Tämä johtopäätös toistaa esseen väitteen (että college -urheilijat ei pitäisi maksetaan ja miksi), sitten käyttää Tulevaisuustutkimus -taktiikkaa saadakseen lukijan miettimään aihetta syvemmin.

Jos johtopäätöksesi tiivistää väitöskirjasi ja saa lukijan ajattelemaan, varmistat, että esseesi jää lukijoiden mieleen.

body_sext

Pitäisikö korkeakouluurheilijoille maksaa: Seuraavat vaiheet

Väittelevän esseen kirjoittaminen voi tuntua vaikealta, mutta pienellä asiantuntijaopastuksella pääset hyvälle paperille . Täydellinen, asiantunteva opas väitteellisiin esseisiin voi antaa sinulle lisävoimaa, jota tarvitset tehtävän ässään!

Ehkä yliopiston yleisurheilu ei ole sinun kuppisi teetä. Ei hätää: on olemassa paljon aiheita, joista voit kirjoittaa argumentoivassa paperissa. Olemme koonneet 113 hämmästyttävää argumentoivaa essee -aihetta niin olet käytännössä taattu, että löydät idean, joka resonoi kanssasi.

Jos et ole erittäin itsevarma esseekirjoittaja, voi olla hyödyllistä katsoa esimerkkejä muiden kirjoittamista. Asiantuntijamme ovat jakaneet kolme tosielämän argumentoivaa esseetä näyttääkseen, mitä sinun pitäisi ja mitä sinun ei pitäisi tehdä omassa kirjoituksessasi.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.