Seitsemän sisaropistoa: Pitäisikö sinun mennä yhteen?

feature_sevensisters.jpg

Jos etsit hakemista taiteiden korkeakouluihin, olet todennäköisesti törmännyt Seitsemän sisaren kouluun. Mutta mitkä koulut ovat Seitsemän Sisaren yliopistoa, ja mikä tekee niistä niin erikoisia?

Tässä artikkelissa selitämme, mitä seitsemän sisarta -koulut ovat, mitkä niistä on edelleen olemassa ja mitkä niistä ovat edelleen kaikkien naisten korkeakouluja. Käytän myös asiantuntemustani seitsemän sisaren koulun alumnina eritellessäni seitsemän sisaren kouluun hakemisen etuja ja viittä vinkkiä pääsyä varten.Ominaisuuden kuvan luotto: Nicholas Knouf / Flickr

Mitkä ovat 7 sisarta -opistoa?

Kun ihmiset viittaavat Seven Sisters -opistoihin, he puhuvat siitä tämä erityinen seitsemän historiallisesti kaikkien naisten korkeakoulujen ryhmä Koillis-Yhdysvalloissa :

Ryhmän nimi on peräisin roomalaisesta mytologiasta, jossa Seitsemän Sisarta oli jumala Titanin ja nymfi Pleionen seitsemän tytärtä.

Kaikki seitsemän sisaren korkeakoulut perustettiin 1800-luvulla vuosien 1837 (Mount Holyoke) ja 1889 (Barnard) välillä. Tavoitteena oli tarjota keskiasteen jälkeisiä koulutusmahdollisuuksia naisille, jotka olivat samankaltaisia ​​kuin miehet saivat Harvardin kaltaisissa korkeakouluissa. ja Yale.

Seitsemän sisaren koulua ei vain pyrkinyt antaa naisille mahdollisuus saada korkealaatuista koulutusta mutta myös aktiivisesti etsinyt naisopettajat ja ylläpitäjät niin että myös kouluja johtivat naiset. Nämä arvot jatkuvat tänäkin päivänä, ja ainakin yhdellä Seitsemästä Sisaresta (Wellesley) ei ole koskaan ollut miespuolista presidenttiä.

1970-luvulla, kun entiset miespuoliset koulut, kuten Harvard ja Amherst, menivät yhteistyöhön, jotkut naisten korkeakoulut alkoivat miettiä samaa kysymystä. Radcliffe teki päätöksen sulautua Harvardiin eikä häntä enää ole itsenäisenä perustutkintoyksikkönä. Vaikka Vassarille tarjottiin samanlaista kumppanuutta Yalen kanssa, Vassar hylkäsi sen ja päätti mennä yksin toimimaan (tarina, jonka kuulet varmasti kampuksen kiertueella).

Loput seitsemän sisaren koulusta pysyivät enemmän tai vähemmän naisten korkeakoulut , mutta jokaisella viidestä jäljellä olevasta Seven Sisters -oppilaitoksesta on vaihto-ohjelmia läheisten koulujen kanssa joiden avulla opiskelijat voivat käydä luokkia oman yliopistonsa ulkopuolella.

Kuinka paljon nämä yliopistojen väliset akateemiset ohjelmat vaikuttavat kampuksen elämään, vaihtelee suuresti koulusta toiseen. Esimerkiksi Barnardin läheisen kumppanuuden (ja fyysisen läheisyyden) takia Columbian yliopisto , näiden kahden koulun välillä on paljon crossoveria. Toisaalta, vaikka Wellesleyllä on vaihto-ohjelma MIT: n kanssa, Babson ja Olin , luokissa ei yleensä ole paljon muita kuin Wellesley-opiskelijoita, luultavasti siksi, että heidän on mentävä bussiin tai ajamaan koulun välillä.

body_smithcollegebus.jpg Siellä on hyvä bussijärjestelmä, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua oppitunneille Smithiin (kuvassa täällä), Mount Holyokeen, Hampshireen, Amherstiin ja UMass Amherstiin. Rusty Clark ~ 100 000 kuvaa / Flickr.

Luettelo 7 sisarikoulusta

Olemme luoneet taulukon, jota voit vertailla nimet , sijainnit , pääsymaksut , koot ja yhteistyökäytännöt alkuperäisistä Seven Sisters -opistoista.

Nimi Sijainti Pääsymaksu Yhteensä Undergrad-ilmoittautuminen Yhteistyössä? *
Barnard New York, NY 13,6% 2,651 Älä
Iso mäki Bryn Mawr, PA 38.4 % 1,301 Älä**
Holyoke-vuori South Hadley, Massachusetts 52.7 % 1,892 Älä
Radcliffe Cambridge, MA n / a n / a n / a
Smith Northampton, MA 36.5 % 2,183 Älä
Vassar Poughkeepsie, NY 24.5 % 2,435 Joo
Wellesley Wellesley, MA 20.4 % 2,280 Älä

* Huomaa: Suurimmaksi osaksi Seitsemän sisaren koulun käytäntö on, että kuka tahansa, joka tunnistaa itsensä naiseksi tai jolle on annettu nainen syntymän yhteydessä ja joka ei tunnista itsensä mieheksi, voi hakea. Jos olet huolissasi siitä, että et välttämättä kelpaa, sinun tulee tarkistaa yksittäisestä koulusta heidän käytäntönsä yksityiskohdat.

** Tarjoaa yhteistyössä valmistuneita jatko-ohjelmia.

radcliffecollege.jpg RIP, Radcliffe College. Bostonin julkinen kirjasto / Flickr.

Miksi hakea 7 sisaren yliopistoon?

Koska olen hakenut ja päätynyt valitsemaan Vassarin ja Wellesleyn yliopistoon, olen ajatellut tätä kysymystä paljon. Viisi syytä erottuvat todella minulle hakemisesta Seven Sisters -oppilaitokseen ja siihen osallistumisesta.

# 1: Hanki hyvä vapaataiteen koulutus

Menemällä Seitsemän sisarta -opiskeluun saat paljon etuja, joita saisit hyvältä pieneltä taiteiden koululta, mukaan lukien ...

nestemäärän alijäämän hoitosuunnitelma
  • pienet luokkakoot
  • hyvät opiskelija-tiedekunta-suhteet
  • keskittyminen voimakkaasti tutkijoihin

Sinua myös kannustetaan vie luokat oman koulusi ulkopuolella laajentaa akateemista näköalaa.

Jokaisella Seven Sister -koululla on kumppanuuksia läheisten koulujen kanssa, joiden avulla voit käydä siellä . Haluatko vain osallistua joihinkin luokkiin tai olet kiinnostunut erilaisesta oppimisympäristöstä, nettotulos on, että saat monipuolisemman akateemisen kokemuksen.

helsinki-1.jpg Barnardin kuuluminen Columbian yliopistoon ja läheisyys siihen tarkoittaa, että Barnardin opiskelijat voivat helposti ilmoittautua ristiin ilmoittautumaan ottamaan luokkia sinne. Bostonin julkinen kirjasto / Flickr.

# 2: Sinulla on korkeampi pääsymahdollisuus

Seitsemän sisaren korkeakoulut ovat paljon vähemmän valikoiva kuin vastaavat vastaavanlaiset koulut. Tämä on havainnollistettu alla olevassa taulukossa, jossa luetellaan viisi maan parhaista taiteiden korkeakouluista ja heidän valintamääränsä.

Koulun nimi Pääsymaksu
Amherst 11.8 %
Pomona 8.6 %
Swarthmore 9.1 %
Wellesley 20.4 %
Williams 15.1 %

Huolimatta siitä, että Wellesley on yksi maan johtavista korkeakouluista, sillä on noin 1,5 kertaa kaksinkertainen vastaavien korkeakoulujen osallistumisaste. Tämä pätee useimpiin jäljellä oleviin Seven Sisters -opistoihin.

Miksi Seven Sisters -koulujen sisäänpääsyaste on korkeampi? No, koska kaikki jäljellä olevat Seven Sisters -opistot (paitsi Vassar) älä hyväksy mieshakijoita , potentiaalisten opiskelijoiden joukko on periaatteessa kahtia. Sen sijaan, että kilpailisit 8000 opiskelijaa vastaan ​​1000 paikasta, saatat kilpailla vain 4000 muuta opiskelijaa vastaan, mikä tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet päästä sisään.

Seven Sisters -koulujen suhteellisen vähäisellä valikoivuudella ei ole mitään tekemistä koulujen laadun kanssa - erityisesti Wellesley ja Smith tunnetaan akateemisesta kurinalaisuudestaan. Mutta yksinkertaisen matematiikan avulla olet paremmat mahdollisuudet päästä Seven Sisters -kouluun kuin teet yhtä akateemisesti tiukan yhteistyökoulun.

# 3: Hanki elinikäinen verkko

Ivy League -koulujen 'hyvä ol' -poikaverkoston vastine on seitsemän sisaren korkeakoulujen valmistuneiden luomaa ja tukemaa verkostoa.

Jos menet Seven Sisters -kouluun, pääset sinne vahva ja tukeva alumnie-verkosto, joka ulottuu mihin tahansa yksittäiseen kouluun, johon osallistut mukaan lukien kaikki seitsemän sisaren kouluun osallistuneet.

Tämän verkon edut vaihtelevat etu työnhakuun koska sinulla on sisäinen yhteys saada vinkkejä asumisesta ja asettuminen uuteen paikkaan korkeakoulun jälkeen yhteyden sosiaalisesti paikassa, jossa et ehkä tunne ketään.

body_smithgraduation.jpg Tule mukaan yhdistettyyn Seven Sisters -alumien verkostoon (muratti seppeleitä ei sisälly). Yllä: 1917 Smith College Graduation. Richard / Flickr.

# 4: Opi kaikkien naisten ympäristössä

Se, että suurin osa Seitsemän sisaren korkeakoulusta on vain naiskouluja, on usein ratkaiseva tekijä opiskelijoille, jotka harkitsevat hakemista vai eivät. Joillekin ajatus mennä naispuoliseen korkeakouluun on mahdoton ajatella ja saattaa jopa tuntua arkaaiselta 2000-luvulla.

Yksi kaikkien seitsemän sisaren koulun (mukaan lukien Vassar) arvokkaimmista ominaisuuksista, etenkin tänä aikana, on se, että ne kaikki edistää naisten merkitystä johtotehtävissä ja menestymisessä maailmassa.

Henkilökohtaisesti en kiinnittänyt tähän tekijään valtavaa merkitystä hakiessani korkeakouluihin - itse asiassa Wellesley oli ainoa kaikkien naisten korkeakoulu, johon hain. Mutta Wellesley-opiskelijana (ja nyt alumnina) huomasin, että melkein kokonaan älykkäiden, ajavien ja luottavaisien naisten ympäröimä tarkoitti, että tunsin olevani pakko nousta täyttämään nuo normit itse.

# 5: Ole LGBTQ + -ympäristössä

Kaikki seitsemän sisarta ovat jossain määrin sosiaalisesti liberaaleja, mukaan lukien omistaminen vankat LGBTQ + -kulttuurit kampuksella.

Aste, jolla näin on, vaihtelee koulusta toiseen, eikä tämä tarkoita sitä, että Seven Sisters -opistoissa ei ole sosiaalisesti konservatiivisia opiskelijoita, koska niitä on. Seitsemän sisaren koulun yleinen ympäristö on kuitenkin yleensä sosiaalisesti edistyksellinen ja LGBTQ + -ystävällinen.

Jos tämä on asia, josta et välitä paljoa tavalla tai toisella, voit silti saada upean kokemuksen missä tahansa seitsemän sisaren koulusta. Ja jos olla koulussa, jossa LGBTQ + -palveluna oleminen ei ole vain turvallista, vaan juhlitaan ja kuuluu jokapäiväiseen normaaliin elämään, sinun kannattaa ehdottomasti harkita hakemista Seven Sisters -opistoon.

Toisaalta, jos et halua käydä koulua, jossa LGBTQ + -opiskelijat ja kulttuuri ovat merkittävä osa kampuksen elämää, Seven Sisters -koulu ei todennäköisesti sovi sinulle.

helsinki-1.jpg

Tyynenmeren prepscholarin yliopisto

5 vinkkiä pääsemään 7 sisaren korkeakouluun

Nyt kun olet oppinut lisää Seitsemän sisaren kouluista, olet todennäköisesti mestarillinen vähän selvittääkseen, miten päästä hyväksymään. Olen kerännyt alla olevat viisi vinkkiä pääsemiseen seitsemän sisaren kouluun kokemukseni perusteella mahdolliseksi (ja sitten hyväksytyksi) opiskelijaksi.

Vinkki 1: Excel koulussa

Se, että seitsemän sisaren korkeakoulut ovat suhteellisen vähemmän valikoivia, ei tarkoita, että voit löysäytyä akateemisesti. Tarvitset edelleen huipputason GPA- ja testipisteet sekä vahvat suosituskirjeet, jotta sinulla olisi hyvät mahdollisuudet päästä sisään.

Suosituskirjeet ovat erityisen tärkeitä Seven Sisters -kouluille, koska nämä koulut arvostavat sitä, miten voit osallistua heidän yhteisöönsä.

Koska alumni-verkostot ovat niin keskeisiä Seven Sisters -opistoissa, odotetaan, että jos sinut hyväksytään ja käydään yhdessä kouluista, olet osa yhteisöä pitkään. Seitsemän sisaren koulujen vastaanottovirkailijat haluavat olla varma, että olet joku, joka on esimerkki seitsemän sisaren opiskelijan laadusta, mikä tarkoittaa, että he eivät välitä vain arvosanoistasi; he välittävät myös siitä, miten olet vuorovaikutuksessa opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Tärkeintä on, että päästäksesi Seven Sisters -kouluun hyvien arvosanojen, testipisteiden ja GPA: n kanssa haluat, että suosittelijasi pystyy kuvaamaan johtajuutta, persoonallisuuttasi tai kykyäsi työskennellä hyvin sekä erikseen että osana ryhmän. Et halua heidän kirjoittavan jotain persoonatonta, kuten 'Laura oli hyvä opiskelija, joka menestyi akateemisesti luokassaani.'

Vinkki 2: Haastattelu alumin kanssa

Sijaintisi mukaan voi olla hankalaa perustaa alumnihaastattelu, joten se ei ole pakollinen osa hakuprosessia. Jos mahdollista, sinun on kuitenkin haastatteltava yliopiston edustajaa, mieluiten jonkun kanssa, joka itse osallistui yliopistoon.

Alumnin haastattelu antaa sinulle paremman käsityksen siitä, millainen ympäristö on kyseisessä koulussa, mutta se tarjoaa myös toisen datapisteen valintatoimistolle siitä, millainen olet lukujen ulkopuolella.

Kuten totesin edellisessä vihjessä, Seitsemän sisarta -oppilaitoksessa on paljon arvoa sellaisten opiskelijoiden valitsemiselle, jotka kukoistavat tietyssä ympäristössään. Alumniverkoston vahvuuden ja yhteyden takia monet alumnit tuntevat alma-mattereitaan, alumnie-haastattelijat ovat yhtä investoineet kuin sinäkin, että varmistat paitsi, että olet oikea valinta koululle, että heidän koulunsa sopii sinulle parhaiten.

Uskon rehellisesti, että haastatteluni alunan kanssa sai minut hyväksymään Wellesleyssä. Kyllä, minulla oli vahva transkriptio ja hyvät SAT-pisteet, mutta ilman alumni-haastattelua, jonka tein (se päättyi haastattelijaan sanomalla 'Olet kaikkein Wellesleyn hakija, jonka olen nähnyt jonkin aikaa'), en tiedä miten asiat olisivat käyneet. Ja aivan yhtä tärkeää, että haastattelu sai minut ymmärtämään 'Oh. Joo. Tämä koulu näyttää minusta todella hyvältä. '

helsinki-1.jpg Iso mäki. Mark Goebel / Flickr.

Vinkki 3: Tutki koulua

Kaikilla seitsemän sisaren koulussa on 'Miksi [koulun nimi]?' komponentti niiden soveltamiseen.

Kysymys siitä, miksi haluat käydä koulua, ei ole vain koulujen egon lisäämiseksi; se on siellä, koska vastaanottovirkailijat välittävät aidosti syyt hakemiseen ja haluavat olla osa näiden koulujen yhteisöjä.

kuinka tehdä hyvää teossa

Tämän vaatimuksen takia sinun on tutkia perusteellisesti seitsemästä sisaren korkeakoulusta, johon haet . Älä vain kirjoita essee Barnardille ja odota, että se toimii jokaisessa Seven Sisters -koulussa. Sen sijaan selvitä, mikä tekee jokaisesta koulusta ainutlaatuisen, ja tuo esiin ne näkökohdat, joita arvostat kohdassa 'Miksi [koulun nimi]?' esseitä.

Kuten alumni-haastattelun perustamisen yhteydessä, koulun tutkimuksen edut eivät ole vain se, että lisäät mahdollisuuksiasi päästä sisään, koska osoitat kiinnostuksesi yliopistolle, mutta opit myös lisää siitä, onko vai ei. tietty koulu sopii sinulle parhaiten.

body_vassar.jpg Esimerkiksi, jos tutkit Vassaria, opit, että kampus on nimetty arboretum ja myös upea. Adam Jones / Flickr.

Vinkki 4: Ota omaksesi seitsemän sisaren koulua

Saatat tuntua liian innostuneelta tai ylimyynniltä, ​​jos korostat sitä tosiasiaa, että haet jotakin seitsemästä sisaresta ja mikä on sinulle tärkeää. Vaikka et halua korostaa sitä liikaa ('Uskon todella, että Smith, yksi seitsemästä sisaresta, sopii minulle hyvin. Ensimmäisestä kerrasta, kun kävin naisten college Smithissä, tiesin, että halusin osallistua siihen') , sinun ei pidä välttää ilmoittamasta suoraan, että osallistuminen historiallisesti naisopistoihin houkuttelee sinua .

Ei ole mikään suuri salaisuus, että Seitsemän sisaren korkeakoulut olivat perinteisesti naisten korkeakouluja, jotka edistivät naisten koulutusta ja naisten menestystä maailmassa. koulut ovat hyvin tietoisia omasta historiastaan ​​ja siitä, mitä ne puolustavat. Jopa Vassarille sanominen, että arvostat koulun historiaa ja pitkät perinteet naisten koulutuksen arvostamisesta, auttaa vain sinua (olettaen, että et tule vilpittömäksi).

Voit olla rehellinen epäilyistä, joita sinulla on hakemisesta yhteistyöhön osallistumattomaan kouluun, mutta sinun on silti tehtävä osoittaa, että arvostat arvoa osallistua korkeakouluun, jolla on perinteitä korkealaatuisesta naisten koulutuksesta . Esimerkiksi, olen melko varma, että minun Miksi Wellesley? essee, kirjoitin, että en ollut harkinnut hakemista naisten korkeakouluun ennen kuin kävin Wellesleyssä, mutta että kun kävin kampuksella ja sain siitä lisätietoja, tiesin, että halusin hakea (mikä oli totta).

Jos et pysty keksimään tapaa, jolla arvostat sitä, että koulu, johon haet, on Seven Sisters -koulu, sinun ei pitäisi hakea Seven Sisters -kouluun.

body_mtholyoke.jpg Holyoke-vuori . Barry Stock / Flickr

Vinkki 5: Älä kutsu sitä kaikkien tyttöjen kouluksi

Kun kirjoitat henkilökohtaisia ​​lausuntojasi tai 'Miksi [koulun nimi]?' esseitä yhdelle kaikkien naisten seitsemästä sisaresta, älä kutsu koulua 'kaikkien tyttöjen kouluksi'; kutsumme sitä naisten korkeakouluksi.

Tämä saattaa tuntua suhteellisen pieneltä kohdalta verrattuna muihin mainitsemiini asioihin, mutta se on todella hyödyllinen vinkki, joka pitää mielessä, jos haet jotakin kaikkien naisten Seven Sisters -koulusta.

Termiä 'kaikkien tyttöjen koulu' ei ole sellainen, jota koulut koskaan käyttävät viittaamaan itseensä, joten sen käyttäminen osoittaa, että et ole tehnyt melkein mitään tutkimusta koulusta. Se merkitsee myös (vaikka et tarkoita sitä) koulun tiettyä halveksuntaa, ikään kuin osallistuminen yhteistyöhön osallistumattomaan kouluun olisi lapsille.

Varmista siis, että tarkistat kaikki hakemusmateriaalisi ja vaihdat kaikki tyttöjen koulun esiintymät naisopistoiksi. Se on yksinkertainen muutos, joka luo positiivisen tai ainakin neutraalin vaikutelman, jos teet sen, mutta jättää erittäin negatiivinen vaikutelma, jos et.

helsinki.jpg Bostonin julkinen kirjasto / Flickr.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.