SAT/ACT -valmistelumenetelmien salaiset totuudet: Hyödyt ja haitat jokaisesta

Tiedät, että on hyvä idea valmistautua SAT- tai ACT -ohjelmaan. Loppujen lopuksi valtaosalle opiskelijoista se on aikatehokkain tapa lisätä opiskelijoiden pääsymahdollisuuksia. Mutta niin monella tapaa, jolla voit valmistautua testiisi, voi olla vaikeaa selvittää, mikä menetelmä on sinulle paras. On selvää, että joidenkin menetelmien uskotaan yleensä olevan tehokkaampia kuin toiset.

Silti jokaisella SAT/ACT -valmistusmenetelmällä on tiettyjä vahvuuksia. Joillekin opiskelijoille tutorointi on ylivoimaisesti paras, kun taas toisille itseopiskelu on selvästi optimaalista. Loppujen lopuksi kumpi sinä valinta riippuu oppimistyylistäsi, olosuhteistasi ja budjetistasi- voimme auttaa sinua selvittämään tämän täällä.Miksi oikean SAT/ACT -valmistelumenetelmän löytäminen on niin tärkeää?

Oikean SAT/ACT -valmistusmenetelmän löytäminen on suurin vipuvaikutus, jonka voit tehdä testitulosten parantamisessa. Jos valitset oikein, sinun ei ehkä tarvitse enää koskaan huolehtia SAT/ACT -pisteistäsi. Seuranta on helppoa ja pisteiden parantaminen nopeaa. Jotkut sanovat, että puolet työstä on vasta alussa, mutta olen eri mieltä-puolet töistä alkaa oikein .

Joten mikä on minun tarinani? Olen auttanut tuhansia opiskelijoita opiskelemaan SAT: ssa. Tämä tarkoittaa, että minulla on paljon kokemusta ja altistumista sekä tentistä ja huonoimmat valmistusmenetelmät. Nimeä mikä tahansa testin valmistelumenetelmä, ja olen luultavasti mentoroinut ainakin tusinaa opiskelijaa, jotka ovat kokeilleet sitä.

Kunkin menetelmän osalta voin kertoa, mikä toimi ja mikä ei. Alkaen 'kaikki iPhone ACT prep' -tapa 'binge SAT -harjoitustestit' -menetelmään ja 'kuuteen erilliseen yksityisopettajaan', Olen nähnyt ne kaikki - sekä menestys että verilöyly-ja voin kertoa teille tarkalleen mitkä valmistusmenetelmät toimivat millaisille opiskelijoille.

Tämän lisäksi olen kehittänyt monia testin valmistusmenetelmiä itse. Ensimmäinen menetelmä, jonka tein, oli vuonna 2003 itselleni. Kun tein 200 pistettä pienemmän kuin mitä halusin SAT: ssa, Istuin alas ja kehitin huolellisesti strategian, joka lopulta ansaitsi minulle täydellisen SAT -pistemäärän sekä pääsy Harvardiin.

Nyt PrepScholarin perustajana Olen keksinyt useita ACT/SAT -valmistusmenetelmiä oppilailleni, auttaa heitä parantamaan pisteitään, joskus jopa 300+ pistettä SAT: sta ja 5+ pistettä ACT: ssä.

Kaikki tämä on opettanut minulle yhden pisteen tärkeyden: jos aiot todella parantaa ACT/SAT -pisteitäsi, sinun on valittava menetelmä, joka sopii parhaiten oppimistyyliisi.

Näet, kuten vene purjehtimassa, pieni korjaus alussa merkitsee suurta eroa mihin päädyt. Toisin sanoen oikeaan suuntaan meneminen voi säästää viikkoja tuskaa myöhemmin.

Väärään tapaan valmistautuminen tuhlaa yksinkertaisesti aikaa ja rahaa. Et saavuta parannusta, jos opiskelet itse, mutta sinulla ei ole tietoa siitä, miten voit parantaa. Uppoudut myös, jos todella tarvitset keskittyä muutamaan alueeseen, mutta otat suuria ryhmätunteja. Väärä valmistelu voi saada sinut tuntemaan itsesi toivottomaksi ja epäilemään, parannatko koskaan SAT/ACT -pisteitäsi.

Se on huono uutinen. Hyvä uutinen on, että sinä todella voi oppia, mikä menetelmä sopii sinulle parhaiten jos sinulla on kaltaiseni asiantuntija (tai joku muu, jolla on niin paljon kokemusta), joka on valmis paljastamaan aiheen ja poistamaan sen mysteerin puolestasi.

Opiskelijat, vanhemmat ... käynnistä moottorit! Kuten lupaat, nyt aiot oppia SAT: n ja ACT: n eri valmistusmenetelmien todelliset edut ja haitat. Neljä menetelmää, joita käsittelemme tässä, ovat seuraavat (voit vapaasti napsauttaa menetelmää siirtyäksesi suoraan analyysiini):

body_tutorsession.jpg

SAT/ACT -valmistelutapa 1: Ohjaus

Onko tutorointi paras valmistusmenetelmä kautta linjan? Kuitenkin, se maksaa eniten -usein jopa neljä numeroa. Se on sama hinta kuin opetusvuosi monissa hyvissä julkisissa yliopistoissa!

Tällä hinnalla tutoroinnin on oltava loistava valmistusmenetelmä, eikö? Olen työskennellyt satojen oppilaiden kanssa ja olen opettanut monia opiskelijoita itse ACT/SAT -valmistelussa, joten haluan kumota tärkeimmät myytit SAT/ACT -tutoroinnista sinulle.

Hyödyt tutoroinnista

Jos kaikki menee hyvin, tutorointi voi todellakin olla paras SAT/ACT -valmistelu, jonka voit saada. Kun asiat sujuvat hyvin, opettajasi ei ole vain taitava testi, joka sai korkeat SAT- tai ACT -pisteet, mutta hän on myös erinomainen opettaja. Ei riitä, että sinulla on ohjaaja, joka pärjää hyvin standardikokeissa; heidän on kyettävä selittämään menetelmänsä tavalla, joka auttaa sinua myös hyvin.

Parhaat opettajat istuvat kanssasi ja diagnosoivat aktiivisesti virheesi ja heikkoutesi. He tarkastelevat tekemiäsi virheitä, esittävät sinulle paljon kysymyksiä ja laativat sinulle räätälöidyn opintosuunnitelman ja räätälöidyt strategiat tarpeidesi mukaan.

Kuvittele ammattitaitoinen mekaanikko, joka kysyy täsmälleen oikean kysymyksen selvittääksesi, mikä ruuvi autossasi on kiristettävä, ja mene sitten sisään ja kiristä oikea määrä. Parhaat opettajat tekevät tämän puolestasi.

Ohjaamisessa on myös selkeä emotionaalinen etu. Opettaja kiinnittää sinuun erityistä huomiota ja tarjoaa emotionaalista tukea sekä psykologista varmuutta. Jos annat testin päästä päähäsi, tutorointi voi auttaa demystifioimaan prosessin. Erittäin tehokas SAT/ACT -opettaja luo henkilökohtaisen yhteyden ja pehmentää opiskelijan ahdistusta kokeesta.

Miinukset tutoroinnista

Valitettavasti SAT/ACT -tutorointi on usein alle edellä lueteltujen ihanteiden.

ceeb -koodi lukioon

Suurin ongelma on oikean ohjaajan löytäminen. Olen yllättäen nähnyt monia opettajia, jotka ansaitsivat alle 1400 SAT: llä tai alle 32 ACT: llä. Opettaja, joka pisteyttää tämän alhaisen tason, tarkoittaa, että heillä on vakavia puutteita sisällön perustiedossa ja testitaidoissa.

Opettaja ei luultavasti ymmärrä kehittyneempiä sanontoja tai kuinka vastata nopeasti muihin kuin rutiininomaisiin matemaattisiin ongelmiin. Tämä koskee paitsi opiskelijoita, jotka tavoittelevat yli 1400 SAT: llä tai 32 ACT: llä, mutta myös opiskelijoita, jotka pyrkivät vaatimattomampaan pisteeseen, kuten 1000 tai 20.

Haluat opettajan, joka on paljon parempi kuin sinä-ei vain vähän parempi. Ajattele sitä: jos opit ajamaan, et halua oppia henkilöltä, joka läpäisi kokeensa viime kuussa-haluat ammattilaisen, jolla on vuosien kokemus tiellä.

Onko pisteillä siis väliä ohjaajan valinnassa? Onko ratkaisu yksinkertaisesti palkata yliopiston fuksi täydellisellä pisteellä 50 dollarilla tunnissa ja kutsua sitä päiväksi?

Älä. Vaikka löydät korkean pistemäärän, on edelleen kysymys siitä, voiko opettaja opettaa.

Tom Brady on yksi parhaista jalkapalloilijoista, mutta onko hän paras valmentaja keskikoulun oppilaalle, joka on vasta aloittamassa urheilua? Saatat ajatella, että kunnollinen, vaikkakaan ei loistava, ammattilaisjalkapalloilija, joka todella ymmärtää keskikoulun pelaajien kamppailun, tekisi paremman valmentajan-ja olisit täysin oikeassa.

Opettaminen on vaikeaa. Sinun on ymmärrettävä jokaisen oppilaan ajattelutapa ja korjattava sitten sen virheet. Monet korkeat pisteet saavat kuitenkin tiedon kirouksesta. Hyvin pärjääminen ACT/SAT-ohjelmassa on heille usein niin toisenlaista, ettei heillä ole aavistustakaan, millaista on olla ymmärtämättä jotain.

Nämä kärsivät opettajat selittävät samat strategiat, jotka toimivat heille yhä uudelleen. Ja ei ole yllättävää, että pisteiden ilmestymispäivänä ei ole nousua ja kaikki ovat pettyneitä.

Tässä on tosiasia, joka järkyttää mieltäsi: 75% ohjaajista ei ole täysin tehokas opiskelijoilleen. Tämä johtuu yleensä enemmän siitä, että he eivät vain osaa opettaa, vaan niiden pisteet ovat liian alhaiset.

Kuinka tehdä tutoroinnista tehokasta sinulle

Paras tapa taistella näitä haittoja vastaan ​​ohjaamalla on saada hyvä viite. Kuten asianajajien ja lääkäreiden tapauksessa, sinulla on eniten onnea löytää hyvä opettaja hankkimalla läheinen ystävä kertomaan, kenen kanssa he työskentelivät.

Varmista, että viittaajan tilanne on sama kuin sinulla: jos saat jo melko korkeat pisteet SAT/ACT -harjoitustesteissä, et halua saada viittausta heikosta pisteytyksestä oppimisvaikeuksista kärsivälle, joka on saattanut kamppailla eri tavalla kuin mitä sinulla on.

Jos sinulla ei ole läheistä viittausta, yhtä hyvä vaihtoehto on palkata tutori vakiintuneen testivalmistusyrityksen kautta. Hyvämaineinen yritys toimii parhaana mahdollisena referenssinä.

mikä on kirjallinen vihje

Meillä PrepScholarilla on uskomattoman korkeat standardit SAT/ACT -tutorointipalvelumme . Haastattelijamme, jotka opastavat tähtiä itse, palkkaavat ohjaajia tiukkojen pilkkisessioiden kautta. Vastaamme sitten jokaiseen oppilaaseen heille parhaiten sopivaa opettajaa ja luokittelemme opettajamme kuukausittain jatkuvan laadun varmistamiseksi.

Emme tietenkään ole ainoa yritys, joka tarjoaa SAT/ACT -ohjaajia, mutta haluat ehdottomasti löytää vastauksen laadukkaalta yritykseltä, jolla on todistettu menestys .

Tässä on luettelo kysymyksistä, joita sinun pitäisi esittää harkitsemallesi opetusyritykselle:

 • Vaaditko jokaista ohjaajaehdokasta pilkkatutoriksi ennen kuin palkkaat heidät?
 • Palkkaatko vain opettajia, jotka tekivät pisteitä 95. prosenttipiste tai korkeampi SAT/ACT?
 • Onko sinulla vain ohjaajia, joilla on aiempaa kokemusta opiskelijoiden SAT/ACT -pisteiden parantamisesta?
 • Seulotteko yli kymmenen hakijaa jokaiselle palkkaamallesi opettajalle?

PrepScholarissa vastaukset ovat kyllä, ja haluat, että mikä tahansa tutorointia tekevä yritys vastaa myös kaikkiin.

SAT/ACT -tutorointi: Yhteenveto

Ennen kuin siirrymme eteenpäin, tarkastellaan nopeasti SAT/ACT -ohjauksen suurimpia etuja ja haittoja:

Plussat

 • Jos valitset oikean ohjaajan, se on usein tehokkain mahdollinen testivalmistelu
 • Hyvät opettajat voivat antaa sinulle henkilökohtaisen diagnoosin heikkouksistasi testissä sekä emotionaalista huomiota ja tukea

Haittoja

 • Oikean ohjaajan valitseminen voi olla vaikeaa
 • Sen yksi kalleimmista testivalmisteluvaihtoehdoista, maksaa usein satoja, jopa tuhansia dollareita

body_sadstudents.jpg

SAT/ACT -valmistelumenetelmä 2: Luokat

Luokat ovat toinen suosittu, vaikkakin usein melko kallis tapa opiskella SAT/ACT: lle. Huomaa, että kun sanon 'luokat', tarkoitan fyysinen tai virtuaalinen luokkahuone jossa opettaja puhuu useille oppilaille kerralla tarkastellakseen tiettyjä käsitteitä tentissä, käymään läpi ja selittämään vastauksia käytännön kysymyksiin ja antamaan vastauksia kaikkiin opiskelijoiden mahdollisiin kysymyksiin.

Luokkien ammattilaiset

Voit valita kahdenlaisia ​​SAT/ACT -luokkia: perinteiset henkilökohtaiset valmistelutunnit ja live-verkkotunnit. Molemmat voivat hyödyttää oppilaita paljon, kunhan yrität tietoisesti pysyä kotitehtävissä ja sinulle annetussa aikataulussa.

Yksi suuri etu sekä henkilökohtaisissa että online-luokissa on, että sinulla on aina opettaja, jolle voit ohjata kiireellisiä kysymyksiä. Etkö ole varma, miksi vastausvalinta on väärä? Oletko hämmentynyt siitä, miten triggeri toimii? Kysy vain opettajalta, niin saat heti selityksen.

Toinen suuri etu on, että SAT/ACT -luokkien kanssa sinun ei tarvitse huolehtia oman opintosuunnitelman luomisesta. Tämä kohta on erityisen hyödyllinen niille, jotka kamppailevat viivyttelyn kanssa ja löytävät motivaation opiskella omalla ajallaan. Luokat antavat sinulle yleensä tehtäviä ja tiukan aikataulun, joten sinulla on aina joku, joka pitää sinut vastuussa.

Kun online -SAT/ACT -valmistelutunnit ovat tulleet, opiskelijoilla ympäri maailmaa on nyt pääsy asiantuntijaopettajiin. Ei enää huolta siitä, että sinun on matkustettava erittäin kauas löytääksesi korkealaatuisen luokan tai yksityisopettajan- Nyt voit vain hypätä tietokoneellesi ja liittyä luokkaan, jota opettaa todellinen SAT/ACT -asiantuntija (ihannetapauksessa se on joku, joka teki maalin 99. prosenttipisteessä yhdessä tai molemmissa testeissä - voit tarkistaa yrityksen sivustolta, millaisia ​​opettajia he palkkaavat).

Lopuksi, valmistelutunnit maksavat yleensä vähemmän kuin yksityisopetus. Vaikka ne eivät ole halpoja ja voivat vaihdella 600 dollarista 3 000 dollariin+, ne ovat silti edullisempia tunnissa ja yleensä mukana laaja valikoima lisäresursseja, kuten pääsy online-valmisteluohjelmaan (katso valmistusmenetelmä 4 alla), käytännön kysymykset/testit ja tilaustunnit.

Miinukset luokista

Yksi ongelma on se monet SAT/ACT -luokat eivät räätälöi opetussuunnitelmiaan opiskelijoiden yksilöllisten heikkouksien mukaan. Keskinkertaiset luokat yksinkertaisesti opettavat jokaiselle oppilaalle saman oppitunnin ja käyttävät yhtä paljon aikaa jokaiseen aiheeseen. Tämä ei ole ihanteellinen, kun otetaan huomioon, että oppilaat tulevat luokkaan monenlaisilla taitotasoilla.Tämän seurauksena jotkut päätyvätmenevät yli asioista, jotka he jo tietävät.

Lisäksi, Joillakin tunnetuilla valmistusyrityksillä ei ole erityisen korkeita standardeja opettajiensa laadun suhteen. Äärimmäisissä tapauksissa kaikki, joilla on kelvollinen ansioluettelo, palkataan. (Suuren tutorointiyrityksen haaratoimistopäällikkö kertoi meille tämän kirjaimellisesti kerran!) Parhaat luokat opettavat asiantuntijaopettajat, jotka saivat korkeat pisteet SAT- tai ACT -tuloksista, mieluiten 99. prosenttipisteessä.

Toinen suuri haittapuoli on, että monilla luokilla on niissä on liikaa opiskelijoita, joskus jopa 50+! Tämä voi tehdä lähes mahdottomaksi esittää kysymyksiä ja saada henkilökohtaista tukea opettajalta. Se tarkoittaa myös sitä, että luokkaasi ei todennäköisesti räätälöidä oppilaille, koska on liian monia oppijatyyppejä.

Kuinka tehdä luokista tehokkaita sinulle

SAT/ACT -luokan toimiminen sinulle alkaa oikean luokan löytämisestä. Kuten keskustelemme oppaassamme siitä, mikä tekee hyvän valmisteluluokan, niitä on kuusi pääominaisuutta haluat olla luokassa:

 • Pieni luokan koko -sinulla on enemmän mahdollisuuksia kysyä opettajalta kysymyksiä ja saada henkilökohtaista tukea ja neuvoja
 • Opettajan asiantuntemus - parhaita valmisteluluokkia opettavat opettajat, jotka saivat pisteen SAT- tai ACT -luvulla 99 -prosenttipisteellä
 • Laadukkaat kotitehtävät ja oppimateriaalit -loistavat luokat tarjoavat oppilaille tonnia asiaankuuluvaa, korkealaatuista kotitehtävää ja lisäresursseja, joita he voivat käyttää omalla ajallaan, kuten harjoituskysymyksiä, videoita ja harjoituksia hienosäätääkseen testitaitojaan
 • Räätälöity opetussuunnitelma - etsi valmisteluluokkia, jotka mukauttavat sisällön ja kotitehtävät opiskelijoiden todellisten tarpeiden mukaan
 • Taatut tulokset - monet luokat takaavat, että opiskelijat saavuttavat tietyn pistemäärän tai parantavat tietyn määrän pisteitä tentissä, tai saat rahasi takaisin
 • Positiivisia arvosteluja entisiltä opiskelijoilta —Kuten keskustelin yllä olevasta SAT/ACT -tutoroinnista, parhaat valmistelutunnit ovat niitä, joita muut ihmiset suosittelevat sinulle

PrepScholar -luokilla on kaikki nämä ominaisuudet . Tärkeimmät live -verkkotunnimme ovat enintään yhdeksän opiskelijaa varmistaa, että kaikki saavat runsaasti huomiota ja sallia opettajan muokata opetustaan ​​oppilaiden vahvuuksien ja heikkouksien perusteella.

Lisäksi, kaikki opettajamme tekivät SAT/ACT: ssä 99 -prosenttipisteen ja he ovat käyneet tiukan koulutusprosessin, joten sinun ei tarvitse huolehtia opetuksen laadusta - valitsemme vain parhaan!

Lopuksi takaamme, että ottamalla kurssejamme parannat SAT -pisteitäsi 160 pisteellä tai ACT -pisteitäsi 4 pisteellä. Jos et jostain syystä tee sitä, saat täyden hyvityksen.

SAT/ACT -luokat: Yhteenveto

SAT/ACT -luokka voi olla erittäin tehokas, mutta vain jos löydät korkealaatuisen luokan ja olet valmis sitoutumaan aikatauluun ja kotitehtäviin. Kuten kaikkien lukion tavallisten luokkien tapauksessa, et voi odottaa menestyvän hyvin finaalissa, jos olet aina poissa luokasta, unohtanut tehdä läksyt ja jättänyt aikaa opiskeluun.

Luokkien laadun kannalta on tärkeää tutkia huolellisesti kaikki löydetyt luokat ja tarkista, että niillä on useimmat tai (mieluiten) kaikki yllä luetellut kuusi ominaisuutta. Tämä on paras tapa varmistaa, että rahat käytetään hyvin!

body_selfstudy.jpg

SAT/ACT-valmistelumenetelmä 3: Itseopiskelu

Itseopiskelu on testivalmistelun alkuperäinen muoto, ja sillä on siten joitain selviä etuja. Mutta miten se oikein toimii?

Itseopiskeluohjelman ensimmäinen askel on kerätä kaikki saatavilla olevat ilmaiset laaturesurssit. Näitä ovat viralliset SAT / ACT -käytännön testit ja viralliset esimerkkikysymykset, jotka ovat saatavilla College Boardin ja ACT, Inc: n verkkosivuilla. Voit myös tarkastella korkealaatuisia epävirallisia resursseja, kuten kaikkia SAT/ACT-blogimme testioppaita.

Haluat sitten tunnistaa oikeat SAT -valmistelukirjat / ACT -esikirjat. Princeton Review -kirjat toimivat yleensä parhaiten nopeasti oppiville, jotka haluavat vain kehittyä hieman, erityisesti tekemällä testitemppuja taustalla olevien taitojen sijasta. Kaplan on vankka, jos olet keskitason, ja Barron's on yksi parhaista, jos olet jo huipulla ja valmis todella uppoamaan aikaan saadaksesi vielä korkeammat pisteet.

Sen jälkeen sinun on itse diagnosoida ongelmasi analysoimalla harjoitustestien ja -kysymysten virheitä. Jaa nämä ongelmat sisältö- ja strategia -aukkoihin. Suunnittele sitten SAT -opintosuunnitelma / ACT -opintosuunnitelma selvittääksesi, kuinka voit parantaa testipäivään mennessä.

Sinun on ehdottomasti noudatettava itsellesi lupaamiasi tunteja ja tarkistettava opintosuunnitelmasi, kun saat enemmän tietoa siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Hyödyt itseopiskelusta

Epäilemättä tämän menetelmän paras laatu on se se on uskomattoman halpaa-jopa ilmainen, jos teet sen oikein ja käytät sekä virallisia että (korkealaatuisia) epävirallisia verkkoresursseja ja kirjastokirjoja. Opiskelijat luovat omia ohjelmiaan ja määrittävät tarkasti, mitä heidän on opiskeltava ja milloin.

Itseopiskelu toimii parhaiten opiskelijat, jotka ovat vahvasti oma-aloitteisia. Jos sinulla on ollut historiaa siitä, että voit säästää satoja tunteja keskittyäksesi yksittäiseen tavoitteeseen, itseopiskelu voi olla oikea valinta sinulle.

Toisaalta, jos olet sellainen opiskelija, joka häiritsee helposti tai hyötyy ulkopuolisesta kannustuksesta, sinun kannattaa harkita eri opintomenetelmän käyttöä (tai itseopiskelun yhdistämistä toiseen menetelmään).

Itseopiskelu toimii parhaiten myös opiskelijoille, joilla on jo hyvä SAT- tai ACT-opetus. He ymmärtävät tarpeeksi testistä ja siitä, miten he ovat parantuneet aiemmin voidakseen diagnosoida heikkoutensa oikein ja tehdä itseopiskelusta kannattavan (ja usein ihanteellisen) polun heille.

Miinukset itseopiskelusta

On erittäin helppoa, varsinkin jos et sovi yllä olevaan profiiliin, jäädä sivuraiteelle, jos päätät opiskella itse.

Yleisin virhe, jonka opiskelijat tekevät, on motivaation loppuminen. Kuten ruokavalion noudattaminen, opiskelijat ovat paljon innostuneempia itseopiskeluohjelmiensa alussa. Mutta noin kymmenen tunnin harjoittelukysymysten jälkeen todellisuus alkaa astua sisään. Jotkut opiskelijat selaavat YouTubea, toiset ohittavat opintopäivät ja jotkut kuitenkin tarttuvat jostain muusta syystä ('Minun on suoritettava tämä läksy!') Jättämättä opiskelemaan SAT tai ACT.

Toiseksi yleisin syy siihen, että itseopiskelu epäonnistuu huonosti, ei ole itsediagnostiikka oikein. Olemme nähneet niin monen itseopiskelijan käyvän läpi SAT- tai ACT-valmistelukirjan kannesta kanteen. Suurin osa materiaalista, jonka opiskelija luultavasti tietää, ja ne muutamat sivut, jotka todella osuvat heikkoon kohtaan, opiskelija kiiltää. Toiset oppilaat tulevat pakkomielle tavoista 'huijata' testiä ja perehtyä testitaktiikoihin, jotka eivät todellakaan toimi heille.

Kuinka tehdä itseopiskelusta tehokasta sinulle

Viime kädessä se, toimiiko itseopiskelu sinulle, riippuu omasta motivaatiotasostasi ja käyttämiesi resurssien laadusta.

Tässä ovat resurssit, joita kaikkien itseopiskelijoiden tulisi käyttää valmistelussaan:

 • Ilmaiset viralliset SAT/ACT -materiaalit, kuten kokopitkä harjoitustestit ja näytekysymykset
 • Khan Academy - tällä ilmaisella verkkosivustolla on osio, joka on suunnattu SAT -valmisteluun (vaikka sitä voidaan käyttää myös ACT: n opiskeluun), ja se toimii College Boardin kanssa tarjotakseen opiskelijoille ilmaisia ​​harjoituksia koskevia kysymyksiä ja kattavan sisällön tarkastelun
 • Laadukas SAT/ACT-valmistelukirja —Voit tutustua suosituimpien SAT- ja ACT -kirjojen valikoimiin saadaksesi käsityksen siitä, millaiset kirjat yleensä toimivat hyvin opiskelijoille

Tarvitset myös noudatettava tiukka SAT -opintosuunnitelma / ACT -opintosuunnitelma ; tämä auttaa sinua pysymään radalla ja varmistamaan, että olet matkalla kohti maalipisteitäsi.

SAT/ACT-itseopiskelu: Yhteenveto

Johtopäätös on, että itseopiskelu voi toimia ja on tuottanut joitakin menestystarinoita, joista voit lukea verkossa. Se on myös ehdottomasti halvin tapa opiskella, varsinkin kun yhdistät sen kirjastoon, ilmaisiin virallisiin materiaaleihin ja parhaisiin epävirallisiin SAT -sivustoihin / ACT -verkkosivustoihin.

Sinun on kuitenkin oltava erittäin oivaltava ja oma-aloitteinen-ja silloinkin siihen liittyy paljon riskejä.

william ja mary saivat tulokset

Monet tapaamamme vanhemmat ovat luottavaisia ​​lapsensa kykyyn opiskella itseään. Mutta he investoivat usein edelleen lisäapuun vain ollakseen turvassa- Loppujen lopuksi puhumme heidän lapsensa koulutuksesta, heidän lapsensa tulevaisuudesta.

Jotkut opiskelijat ovat ylpeitä itseopiskelustaan ​​SAT/ACT-ohjelmassa, mutta kannattaa kysyä itseltään, onko ylpeys tai korkeimman pistemäärän saaminen sinulle tärkeämpää. Lopulta hyvin pätevien opiskelijoiden päätös on henkilökohtainen.

body_onlinelearning.jpg

SAT/ACT -valmistelutapa 4: Online -valmisteluohjelmat

Internet on suositumpi kuin koskaan ennen, mikä tarkoittaa, että online-SAT/ACT-valmisteluohjelmat ovat erittäin kätevä, helposti saatavilla oleva opintovaihtoehto monille opiskelijoille.

Meillä PrepScholarilla on poikkeuksellinen online -SAT / ACT -valmisteluohjelma. Tuotteemme kehittämiseksi teimme perusteellisen tutkimuksen jokaisesta valmisteluohjelmasta. Ja nyt olemme täällä kertoaksemme teille, mikä toimii-jamikä ei toimi.

Ensinnäkin haluan kumota joitakin myyttejä puolestasi. Online SAT/ACT -valmistelu voi antaa opiskelijoille paljon paremman oppimiskokemuksen kuin tavallisesti, mutta ne EIVÄT ole maagista oppimista. Jos kuvittelet välitöntä, vaivatonta ymmärrystä ja välittömiä tuloksia, se ei ole se, mitä verkkotestivalmistelu on.

Seuraavat online -SAT/ACT -valmisteluohjelmat EIVÄT voi auttaa sinua:

 • Paranna pisteitäsi ilman, että käytät riittävästi opiskeluaikaa
 • Tee oppimisesta yhtä rentouttavaa kuin TV -ohjelman katselusta
 • Anna sinun oppia passiivisesti ilman, että sinun on ponnisteltava aktiivisesti
 • Paranna pisteitäsi merkittävästi, vaikka sinulla ei olisi motivaatiota tehdä niin
 • Poista huolimattomat virheesi ilman, että ajattelet kovasti, kuinka voit korjata ne

Itse asiassa, mikään testivalmistelu ei voi vetää yllä olevaa taikuutta! Online -valmisteluohjelmat eivät ole taikuutta, mutta ne voivat tehdä sinulle paljon hyvää, kunhan kohtelet niitä vakavasti ja pysyt sitoutuneina valmisteluusi. Jos haluat enemmän määrällisiä tyyppejä, voit sanoa, että online -valmistelu on noin kaksi kertaa parempi kuin perinteinen testivalmistelu.

Nyt, hyvä online -SAT/ACT -valmisteluohjelma tekee seuraavan:

 • Ole kattava
 • Selvitä vahvuutesi ja heikkoutesi ja anna sisältötunteja tämän diagnoosin perusteella
 • Jatka diagnostiikan päivittämistä edistymisen perusteella
 • Anna strategiaoppitunteja suorituskykysi perusteella
 • Kerro, mitä sinun on työskenneltävä, olivatpa sitten harjoitustestit, tietokilpailut, oppitunnit, harjoitukset jne.
 • Ota tarkat mittaukset taidoistasi jokaisessa luokassa
 • Motivoi sinua edistymispalkkeilla, muistutuksilla ja säännöllisillä vanhempien edistymisraporteilla

Kaikkia näitä strategioita suositellaan voimakkaasti, vaikka opiskelet yksin. Katsokaa ympärillenne Internetistä ja tehkää tutkimustanne: huomaat, että jokainen korkea SAT/ACT -pistemäärä on käyttänyt läheisesti muunnelmia edellä mainituista strategioista tavoitteidensa saavuttamiseksi.

texasin yliopisto austin prepscholar

Hyödyt online -valmisteluohjelmista

Mitä online -SAT/ACT -valmistelu tekee Tee yllä oleva mukautusprosessi täysin automatisoiduksi joten voit käyttää kovaa työtäsi oppimiseen etkä stressata siitä, mitä tehdä seuraavaksi. Mielestämme parhaat online -valmisteluohjelmat voivat olla tehokkaimpia tapoja opiskella SAT- tai ACT -kurssille.

Toinen etu on hinta. SAT/ACT-valmisteluohjelmat ovat yleensä paljon edullisempia kuin henkilökohtaiset ohjelmat, luokat ja tutorointi, joten jos olet huolissasi rahasta, online-valmisteluohjelmat ovat sinulle vankka ja edullinen vaihtoehto.

Lopuksi online -valmistelun toinen etu on se voit opiskella mistä tahansa. Opiskelijat ovat kiireisiä, ja opiskelu autosta ennen jalkapalloharjoittelua tai kotona, jos asut kaukana kaupungin keskustasta, on erittäin tärkeä kannustamaan oppilaita käyttämään riittävä määrä oppitunteja.

Miinukset online -valmisteluohjelmista

Yksi valtava varoitus online -testiohjelmista on se sinun on ehdottomasti valittava oikea. Monet SAT/ACT -ohjelmat ajavat vain hypeä, eivätkä ole panostaneet paljon sisällön ja rakenteen laatuun.

Esimerkkinä olen tutkinut yhtä online-valmisteluohjelmaa suuren nimisen testivalmistusyrityksen toimesta, joka maksaa satoja dollareita. Tässä ohjelmassa suoritat diagnostiikkatestin ja saat sitten e-kirjan, jossa tietyt kohdat on korostettu.

Tässä potkuri: tämä e-kirja oli täsmälleen sama kuin 20 dollarin kirja, jota he myivät Barnes & Noble -lehdessä. Kysyin henkilökohtaisesti tämän ohjelman myyjältä, oliko tämä menetelmä hyvä, ja hän sanoi minulle suoraan: 'Joo, melkein kukaan opiskelija ei lopeta tätä ohjelmaa.' Olin täysin järkyttynyt siitä, että he markkinoivat tällaista ohjelmaa.

Toinen 'boutique-testivalmistajayritys', jonka julkkisopettaja aloitti online-testiohjelma, joka oli kirjaimellisesti vain PDF. Ei räätälöintiä, ei edistymisraportteja. Maksat muutamia satoja dollareita ja saat vain pääsyn sivustoon, jossa on PDF -tiedosto. Leukani putosi.

Huonot online -SAT/ACT -ohjelmat tarjoavat vain tunnuksen mukauttamista-ei ohjausta eikä motivaatiota. Ne eivät ole parempia kuin e-kirjat. Itse asiassa jotkut valmisteluohjelmat ovat kirjaimellisesti juuri sitä: e-kirja!

Pikahuomautus SAT/ACT -valmisteluohjelmastamme

Olemme luoneet PrepScholarissa online -SAT / ACT -valmisteluohjelma, joka onnistuu kaikilla edellä kuvatuilla tavoilla. Se perustuu perustajiemme omiin tutkimusmenetelmiin siitä lähtien, kun he saivat täydelliset SAT -pisteet ja täydelliset/99. prosenttipisteen ACT -pisteet. Näitä menetelmiä on parannettu ajan myötä tuhansien opettamiensa opiskelijoiden kanssa.

Täydellinen online -SAT/ACT -valmisteluohjelmamme opastaa sinua jäsennellyn opintosuunnitelman läpi alusta loppuun. Aloitat tekemällä diagnostisen testin, ja määritämme automaattisesti vahvuutesi ja heikkoutesi kehittyneiden tilastojen avulla.

Seuraavaksi luomme sinulle räätälöidyn opintosuunnitelman, joka antaa sinulle sopivat oppitunnit ja käytännön kysymykset työskennelläksesi joka viikko. Jos esimerkiksi käytät aina matematiikkaosaa, mutta tarvitset apua hankalassa kieliopissa, opintosuunnitelmasi selittää kieliopin säännöt huolellisesti sen sijaan, että tuhlaisit aikaasi jo ymmärrettyihin matemaattisiin tehtäviin.

Seuraamme edistymistäsi ja mukautamme automaattisesti esivalmistusaikataulusi niin, että työskentelet aina parhaan puolestasi. Integroimme myös todelliset käytännön testit ohjelmaan, jotta saat parempaa koulutusta todelliseen tenttiin.

Lopuksi menemme vain opettamisen yläpuolelle⁠ - me todella välitämmeopiskelijoiden motivaatiosta. Tiedämme, että on helppo häiritä, vaikka tiedät, että SAT/ACT -valmistelu on tärkeää. Siksi lähetämme sinulle ja vanhemmillesi viikoittain edistymisraportteja, jotta pysyt ajan tasalla. Lyhyesti sanottuna autamme sinua sovittamaan SAT/ACT -valmistelut aikatauluusi ja sitoutumaan valmisteluusi. Näiden ominaisuuksien on osoitettu pidentävän opiskeluaikaa yli 200%, mikä johtaa parempiin tuloksiin.

Kuinka tehdä online -valmisteluohjelmista tehokkaita sinulle

Jotta saat kaiken irti online -SAT/ACT -valmisteluohjelmasta, tärkein toimenpide, jonka voit tehdä, on suorittaa laadunvalvontaa missä tahansa harkitsemassasi ohjelmassa. Tällä tarkoitan yrityksen tutkimista ja ohjelman kuvauksen ja sen tarjoamien tietojen lukemista.

Toistaakseni, mistä olen puhunut edellä, loistavalla valmisteluohjelmalla on seuraavat ominaisuudet:

 • Realistinen diagnostinen testi joka jäljittelee todellista SAT/ACT -arvoa ja antaa sinulle tarkan lähtötason
 • Räätälöity opetussuunnitelma tehtävillä, sisällön tarkastelulla ja harjoituskysymyksillä, jotka mukautuvat opiskelijan tarpeisiin, kun ne paranevat tai jäävät jälkeen
 • Laadukkaat täyspitkät harjoitustestit joka heijastaa todellista tenttiä
 • Tehokkaita vinkkejä ja strategioita testien tekemiseen
 • Yksityiskohtaiset vastaukset auttaa ymmärtämään, mitä kaipaat ja miksi
 • Menetelmiä motivoimiseksi jatkaa opiskelua, kuten sähköpostitse lähetetyt muistutukset

Tämä saattaa kuulostaa paljon, mutta se ei todellakaan ole sitä. Itse asiassa oma online -valmisteluohjelmamme tekee kaiken tämän ja paljon muuta!

SAT/ACT Online Prep Programs: Yhteenveto

Online -SAT/ACT -valmisteluohjelmat voivat olla hämmästyttäviä, jos ne tehdään oikein ja antavat sinulle kaiken, mitä tarvitset kokeen ässään. Epäilemättä suurin valmistautumisohjelmien ammattilainen on se ne ovat automatisoituja, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, mitä opiskelet seuraavaksi. Voit myös opiskella mistä tahansa ja milloin tahansa, mikä antaa sinulle joustavuutta ja motivaatiota jatkaa eteenpäin.

SAT/ACT -online -ohjelmilla on kuitenkin myös joitain haittoja. Varsinkin, siellä on tonnia huonolaatuisia valmisteluohjelmia jotka eivät räätälöi opetussuunnitelmaa oppilaiden heikkoihin kohtiin, eivät sovita kotitehtäviä eivätkä motivoi oppilaitaan jatkamaan valmistelua.

Takeaways: Mitä SAT/ACT -tutkimusmenetelmää sinun pitäisi käyttää?

Sinulla on monia vaihtoehtoja testin valmistelussa, ja jokaisella menetelmällä on erityisiä vahvuuksia ja heikkouksia.

Tuutorointi on suuri sen yleisen tehokkuuden ja sen vuoksi, että se tarjoaa henkilökohtaista tukea ja räätälöityä opetussuunnitelmaa. Suurimmat mahdolliset ongelmasi ovat kuitenkin oikean opettajan löytäminen sinulle ja sen suhteellisen jyrkät kustannukset.

SAT/ACT -valmistelutunti on toinen loistava valinta, joka sopii opiskelijoille, jotka haluavat päästä asiantuntijaopettajalle, haluavat mieluummin noudattaa pääopetussuunnitelmaa ja jotka aikovat hyödyntää ohjelman sisältämät ylimääräiset materiaalit ja resurssit.

SAT: n ja ACT: n itseopiskelu on erittäin tehokasta, kun se tehdään oikein, mutta se vaatii motivaatiota, näkemystä ja tarkkuutta. Sinun on myös varmistettava opiskelet parhaiden käytettävissä olevien resurssien avulla; Näitä ovat ilmaiset ja viralliset SAT/ACT-materiaalit, laadukkaat valmistelukirjat ja huippusivustot.

Kuten näette, vaikka jokaisella SAT/ACT -tutkimusmenetelmällä on vahvuutensa ja heikkoutensa, viime kädessä se, mikä menetelmä sopii sinulle parhaiten, riippuu useista tekijöistä, kuten miten opiskelet parhaiten, mitä sinun on parannettava ja mikä on budjettisi.

Ja kuten edellä mainitsin, uskon vahvasti Kaikkien nykyään tulisi vakavasti harkita online -SAT/ACT -valmisteluohjelmia. Ne ovat edullinen menetelmä, joka voi johtaa parempiin tuloksiin kuin itseopiskelu ja oppikirjat.

Kuitenkin vain jotkut valmisteluohjelmat ovat todella tehokkaita. PrepScholarilla vältämme muiden SAT/ACT -valmistusohjelmien virheitä ja toimittaa kattava suunnitelma suunniteltu erityisesti pisteidesi maksimoimiseksi.

Kokeile jo tänään!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset