Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

feature_art.jpg

Mukaan Connecticutin osavaltion opetusministeriö , Connecticutissa oli viime vuonna jopa 29 hakijaa opetuspaikkaa kohti! Opettaminen on kilpailukykyinen ala, joten erottuva suosituskirje voi mennä pitkälle.

vertaa ja vertaa meioosia ja mitoosia

Alla olevassa esimerkkikirjeessä rehtori suosittelee taideopettajaa hakemaan toiseen kouluun budjettileikkausten vuoksi. Katso, mitä rehtorilla on sanottavanaan tästä opettajasta, ja lue sitten analyysia siitä, mitä tämä kirje tekee hyvin.Esimerkki kirjeestä 2: Kirjoittanut rehtori opettajalle

Herra Henry Nichols
Koulun rehtori
Cityvillen lukio
1 koulutie
Cityville, NJ 08008

Hyvä rehtori Nichols,

Minulla on kunnia ja ilo tarjota tämä suosituskirje Julialle, kun hän jatkaa taiteenopettajaa Cityvillen lukiossa. Townstonin lukion rehtorina olen nauttinut siitä, että Julia on opetusryhmässä luokat 6-8. Me kaikki kaipaamme häntä ja hänen panostustaan ​​koulujärjestömme.

Pohjois -Carolinan keskusyliopiston vaatimukset

Valitettavasti budjettirajoitukset ovat pakottaneet meidät vähentämään taiteiden opetustieteellistä tiedekuntaa, ja viimeisimmän palkkauksen myötä Julialla ei ole enää asemaa kanssamme ensi vuonna. Tämä päätös ei millään tavalla heijasta hänen taitojaan, ja kannatan hänen ehdokkaansa koko sydämestä, kun hän hakee asemaa muualla. Toivon, että hän löytää koulun, jolla on resursseja tukemaan kykyjään taiteen opettamiseen.

Julia aloitti opettajanuransa kanssamme tuoreena tutkijakoulusta kaksi vuotta sitten. Hän toi mukanaan vankan pedagogisen menetelmän ja taidehistorian koulutuksen sekä suuren energian ja innostuksen. Hän esitteli useita uusia hankkeita, jotka ovat nyt osa opetussuunnitelmaa, mukaan lukien omakuva, joka pyytää opiskelijoita pohtimaan identiteettinsä, stop-motion-animaatioprojekti savella ja iPadilla sekä papier-mache-kelkka-haaste, joka johti hauskoihin kilpailuihin mäkeä pitkin koulun vieressä. Julia osallistui myös '' 3D Printer Build-a-Thon '' -tapahtumaan, joka on viikonloppuinen tapahtuma, jonka aikana opiskelijat, kouluttajat ja yhteisön jäsenet kokoontuivat kokoamaan yli 20 3D-tulostinta. Julia tuo elämään uusia jännittäviä ideoita; Olen varma, että hän jatkaa vauhtiaan seuraavassa koulussaan.

Julia vaikutti minuun myös sitoutumisestaan ​​elinikäiseen oppimiseen. Hän teki menestyksekästä yhteistyötä mentorinsa kanssa, hyödynsi useita piirin tarjoamia ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia ja osallistui digitaalisen tekniikan ja erityisopetuksen luokkiin kahden viime kesän aikana. Hän myös pyrki saamaan palautetta opiskelijoiltaan ja kutsui heitä jakamaan kokemuksiaan jokaisen lukukauden lopussa. Juuri tämä sitoutuminen kasvuun ja opiskelijoiden hyvinvointiin tekee Juliasta erinomaisen kouluttajan, joka antaa oppilailleen voimaa.

Julia on karismaattinen ja luova, ja ajattelee ruudun ulkopuolella. Hän on osoittanut erinomaisia ​​luokkahuoneen johtamistaitoja ja kehittänyt yhteyden opiskelijoiden, kollegoiden ja vanhempien kanssa, jolle on ominaista keskinäinen kunnioitus. Viime vuoden lopussa vanhempani tuli luokseni kiittämään Julian opetusta ja hänen vaikutuksiaan poikaansa. Taiteenopettajan vahvuuksien lisäksi Julia on myös lahjakas taiteilija, ja joitain öljy- ja akryylimaalauksiaan on esillä läheisessä galleriassa.

Julialla on korkein suositukseni taiteenopettajan tehtäväksi, ja odotan innolla oppivan lisää hänen ammatillisen tulevaisuutensa saavutuksista. Jos olosuhteet olisivat erilaiset, pyrisin pitämään Julian taiteellisen osaston opetusryhmässä. Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun saadaksesi lisätietoja. Kiitos ajastasi.

Ystävällisin terveisin,

hyviä aiheita vakuuttavaa puhetta varten

Elsa Skools
Koulun rehtori
Townstonin lukio
eskools@townston.k12.edu
(866) 811-5546

body_brushes.jpg

kuinka saada 5,0 gpa

Vakuuttako tämä kirje rehtori Nicholsin tekemään tilaa Julialle ja hänen pensseleilleen?

Suosituskirje nro 2: Erittely

Kuten ensimmäinen näyte, tämä suosituskirje edustaa yhteistä suhdetta kirjeen kirjoittajan ja ehdokkaan välillä. Se alkaa vahvalla kannanotolla 'Minulla on kunnia ja ilo tarjota tämä kirje.' Tämän lausunnon jälkeen seuraa nopeasti selitys kuka kirjainkirjoittaja on, mikä osoittaa, miksi hänellä on pätevyys suositella Juliaa.

Rehtori Skools selittää, miksi Julia hakee muualla, ja ilmoittaa varmasti pitävänsä hänet opetusryhmässä, jos budjetti sallii. Hän kuvailee edelleen Julian panosta erityisiä esimerkkejä hänen esittelemistään hankkeista ja yhteisötapahtumat, joihin hän osallistui.

Kirjailija käyttää erittäin positiivista kieltä kuvaamaan Juliaa, kutsumalla häntä luovaksi, energiseksi ja sitoutuneeksi jatkuvaan parantamiseen. Hän koskettaa myös henkilökohtaisia ​​kykyjään taiteilijana. Kirjeet jäsennelty kuvaamaan kolmea pääkohtaa: Julian saavutukset koulussa, sitoutuminen oppimiseen ja parantamiseen sekä suhteet opettajiin, vanhempiin ja kollegoihin.

Hehkuvassa suosituksessaan Principal Skools antaa erityisiä esimerkkejä Julian saavutuksista ja tulee jatkamaan seuraavassa taiteenopettajan tehtävässään.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset