SAT -kirjoittaminen: sanavalinta- ja sanavirheet

Mark Twain kirjoitti kuuluisasti kerran kirjeessään, että ero melkein oikean sanan ja oikean sanan välillä on todella suuri asia - se on salamanvian ja salaman välinen ero.

SAT on samaa mieltä vanhan hyvän Markin kanssa, ja testataan oppilaiden kykyä tunnistaa, milloin melkein oikea sana on alistettu oikealle.

Oletko varma kyvystäsi olla huijaamatta SAT: n epätavallisia sanakysymyksiä? Lue joitakin strategioita ja vinkkejä tähän osioon.

Tässä oppaassa aion:

  • selittää, mikä on sanelu ja miksi SAT kysyy siitä
  • kertoa, milloin etsiä saneluvirheitä SAT: sta ja miten lähestyä näitä kysymyksiä
  • näytä esimerkkejä tällaisista kysymyksistä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin SAT: ssa
  • antaa sinulle yleisluettelon yleisesti sekoitetuista sanoista englanniksi

Mitä diktio muuten tarkoittaa?

Diktio on hieno tapa sanoa sanavalinta - olet ehkä kuullut kirjallisuusopettajasi puhuvan tästä ajatuksesta analysoitaessa kuuluisan kirjailijan kirjoitustyyliä.

Kollegion lautakunta käyttää sitä kuitenkin jonkin verran alemmalla tasolla. Monet englanninkieliset sanat on helppo sekoittaa, koska ne näyttävät tai kuulostavat samalta, mutta niillä on aivan erilaiset merkitykset .

Voitko esimerkiksi huomata, mitä sanoja käytetään väärin alla olevissa lauseissa?

Kun Allen kuuli, että SAT muuttuisi, uutisia oli hänen vaikea hyväksyä. Hän oli käyttänyt paljon aikaa opiskelemalla vanhaa testiä varten, ja nyt hän mietti, oliko se ollut koko vyötärö. Miten nämä muutokset vaikuttaisivat hänen pisteisiinsä?

On todella neljä sanavirhettä yllä olevassa kohdassa, mutta niitä voi olla vaikea havaita koska ne kuulostavat oikeilta sanoilta, joita olisi pitänyt käyttää.

Paitsi pitäisi olla hyväksyä

Jakaa pitäisi olla paljon

Vyötärö pitäisi olla jätteet

Vaikutus pitäisi olla vaikuttaa

Miksi saneluvirheet?

Suurin osa SAT Writingissä näkyvistä kysymyksistä testaa kykysi havaita kieliopin perusvirheet. SAT: n mielestä tärkeiden kielioppisääntöjen oppiminen auttaa yleensä parantamaan pisteitäsi.

Sanavirheet ovat hyvin erilaisia: ei ole olemassa selvää sääntöä, joka voi auttaa sinua, tai jopa joukon luetteloa helposti sekoittavista sanoista, joita SAT saattaa käyttää, mikä tekee tästä osasta erityisen vaikeaksi valmistautua.

SAT -kirjoittamisessa on kyse kyvystäsi muokata ja havaita, kun jokin ei ole järkevää. Pystytkö havaitsemaan vain virheitä, jotka noudattavat tiukkoja kielioppisääntöjä, vai näetkö myös, jos jokin asia ei ole järkevä, koska käytetään väärää sanaa?

Mistä löydän sanakysymyksiä?

Koska nämä kysymykset ovat melko erilaisia ​​kuin muut, joita kohtaat tässä SAT -osassa, niitä pidetään vaikeampina. Vaikeammat kysymykset näkyvät yleensä osioiden lopussa.

Löydät todennäköisimmin sanakysymyksiä Virheiden tunnistaminen testin osassa, koska ne eivät anna sinulle vastausvaihtoehtoja testin tämän osan virheiden korjaamiseksi. Näiden kysymysten ymmärtäminen ei olisi läheskään yhtä vaikeaa, jos vastausvaihtoehdoissa annettaisiin oikea sana - itse asiassa se olisi helppo antaa, että yksi alkuperäisistä sanoista oli väärä!

Sanakysymyksiä esiintyy harvoin, jos niitä on, kappaleiden parantaminen -osiossa.

Pidä mielessä, että Kaikissa SAT -laitteissa ei ole sanavirheitä. Joskus ne eivät näy testissä ollenkaan! Muina aikoina niitä on muutama. Tämä epävarmuus on toinen syy siihen, että niihin on vaikea valmistautua ja jopa vaikeampi tunnistaa.

Näyttää siltä, ​​että sanavirheet ovat tulossa hieman yleisemmiksi viimeaikaisissa testeissä kuin aiemmin, mutta ne eivät silti muodosta suurta osaa SAT Writing -kysymyksistä.

Esimerkiksi 6. kesäkuuta 2015 SAT: lla oli kaksi sanakysymystä.

Diktio -kysymysten strategiat

Pidä aina suunnitelma.

Kun sanelukysymykset ilmestyvät SAT: lle, ne ovat hyvin arvaamattomia. Et koskaan tiedä, mitä yleisesti hämmentävää sanaa College Board päättää testata, ja he eivät yleensä toista itseään.

Vietä hetki aikaa tutustumalla alla olevaan luetteloon yleisimmin hämmentyneistä sanoista ja tarkista, ovatko jotkut sanat, jotka hyökkäävät kohdallesi, jotka saatat hämmentää. Rajoita tämän osion opiskelu vain siihen, mikä on sinulle vaikeinta.

Kun päädyt Virheiden tunnistaminen tai lauseiden parantaminen -osion viimeisiin kysymyksiin, kiinnitä erityistä huomiota kaikkiin kysymyksiin, joissa ei näytä olevan virhettä tai jotka ovat oikein vastauksena. Täältä löydät todennäköisesti sanakysymyksen.

Palaa takaisin ja tarkista kaikki alleviivatut. Onko jokainen sana oikea? Luitko liian nopeasti ja henkisesti sub samankaltaisella sanalla mitä todella kirjoitetaan? Tuleeko sinulle mieleen jokin asia, jonka voit muistaa alla olevasta luettelosta yleisesti sekavista sanoista?

Jos näet sanavirheen, valitse se vastaukseksi. Jos ei, säilytä vastauksesi Ei virhe.

Ja muista, että sinulla on tilastollisesti todennäköisemmin vastaus 'Ei virhettä' tai täysin erilainen kielioppivirhe, jota et vain huomannut ensimmäistä kertaa, kuin sanavirhe!

Katsotaanpa yhtä yhdessä

Vaikka Joe ei ollutsisällytetty sisään(A) huijausskandaalikoulussa(B), hän edelleenkyseenalaistettiin(C)rehtori(D).Ei virhettä.(JA)

Kuten aina, kun luet SAT -kirjoittamista koskevaa kysymystä, aloita etsimällä yleisimmät kielioppivirheet. (Etkö ole varma, mitkä ovat yleisimmät virheet? Käymme läpi kahdeksan yleisimpiä virheitä täällä!)

Tätä lausetta tarkasteltaessa en näe mitään ongelmia verbin jännityksessä ja muodossa tai aihe-verbi-sopimuksessa, ja lause on muodostettu oikein (eli se ei ole katkelma tai jälkikasvu). 'Koulussa' on hyvä prepositiolauseena. Toistaiseksi en näe yhtään kielioppivirheet , ja niin minä kallistun No Error.

Mutta ei niin nopeasti! Tässä vaiheessa minun on palattava ja tarkistettava, että kaikkia alleviivattuja sanoja käytetään oikein. 'Koulussa' ja 'kyseenalaistettiin' ovat molemmat lauseita, joiden sanat ovat minulle hyvin tuttuja - niitä ei voida käyttää väärin.

Muistan kuitenkin, että 'implisiittinen' ja 'pääasiallinen' ovat molemmat yleisesti sekoitettujen sanojen luettelossa.

'Principal' kuulostaa paljon 'periaatteelta'. Yksi sana tarkoittaa henkilöä, joka johtaa koulua, kun taas toinen viittaa ihanteeseen tai vakaumukseen. Jos olisin epävarma siitä, kumpi on, kun tarkastelen alla olevaa luetteloa, olisin löytänyt tavan muistaa, mikä on mikä - esimerkiksi ajattelemalla: kaveri onko sinun kaveri. ' Siksi pääperiaatetta käytetään lauseessa oikein.

Entä implisiittinen? Se on myös luettelossa sanana, joka yleensä sekoitetaan 'epäsuoraan'. Jos minulla olisi ollut ongelmia näiden kahden sanan kanssa, minun olisi pitänyt muistaa määritelmät tai keksiä toinen tapa muistaa niiden välinen ero. Alla olevan luettelon perusteella tiedän, että 'vihjata' tarkoittaa 'ehdottaa' ja 'implisiittinen' tarkoittaa 'ehdottaa osallistumista johonkin'.

Kun laitoin nämä määritelmät takaisin lauseeseen, on selvää, että 'implisiittisesti' ei ole järkeä. Minun pitäisi olla 'mukana'. Siksi (A) on oikea vastaus.

Tässä on muutakin tekemistä itse!

Joissakin seuraavissa kysymyksissä ei ole virheitä, ja toisissa on sanavirheitä. Voitko havaita ne?

1. Ihmisen väliintulon vuoksi Alaskan lohi nytkamppailu(A) päästäkseen kutualueilleen, tilannejossa on(B) haitallisestitoteutettu(C)alueen(D) nisäkkäät.Ei virhe(JA)

2. Useimmat syövän varoitusmerkit eivät ole hälyttäviä, vaikkakin useitaoireista(TO)lisätään yhteen(B)on nähty(C)kuten(D) signaali taudista.Ei virhe(JA)

3.Vain käyttämällä(A) epätavalliset menetelmätolivat(B) lääkärit voivatloppuun(C)mitä oli ollut(D) vaikea leikkaus.Ei virhe(JA)

4. Yleisöon ylimääräistä(A) kohtaantaloudellinen ja tehokas(B) kierrätyskeskus, joka vastaa yhteisön tarpeista janoudattaa(C) liittovaltion nykyiset määräyksethallitseva(D) jätteenkäsittely.Ei virhe(JA)

5. Raporttion olennaisesti(A) epämääräinen jaerittäin puutteellinen(B) ennätysmistä(C) tapahtuijokainen(D) uhrit.Ei virhe(JA)

6.Sisään(A) Amerikkalaiset kirjeet, Rachel Carson on erinomainen esimerkki toimittajasta, jokavakuuttamalla(B) julkinenkiinnostus(C) tärkeä aihe, saavutettu kuolemattomuusoma itsensä. (D)Ei virhe(JA)

7. Rakkaus on yksi meistäkaikkein valittamaton(A) tunteet;se voi(B)yllättäen(C) lakkosinä vai minä(C), miljonäärejä taiköyhiä(D), kyynikot tai romantikot.Ei virhe(JA)

8.Kuten(A) eksoottiset lemmikit kypsyvät, ne kehittyvättuhoisaakäyttäytymistä(B) että niiden omistajat, kukahalusi(C) ihastuttavat, pörröiset kumppanit, jotka ovat usein vaikeitapaitsi(D).Ei virhe(JA)

Vastaukset: 1. C; 2. E; 3. E; 4. A; 5. E; 6. B; 7. E; 8. D

Luettelo yleisesti sekavista sanoista

SANA

TARKOITUS

SANA

TARKOITUS

hyväksyä

vastaanottaa, ottaa

paitsi

lukuun ottamatta

pääsy

Sisäänkäynti; tilaisuus

ylimääräinen

enemmän kuin tarvitaan

lisäys

jotain lisätty

painos

tietty tuotanto jostakin

adoptoida

ottaa laillisesti vastaan, hyväksyä

sopeutua

vaihtaa sopivammaksi

neuvoja

suositus

neuvoo

antaa suosituksen

haitallisia

huono; epäsuotuisa

vastenmielinen

vastakohtana

vaikuttaa

vaikuttaa

vaikutus

tulos

vaivata

aiheuttaa kärsimystä

aiheuttaa

pakottaa jotain haitallista

käytävä

rivien väliin

saari

saari

viittaavat

viittaamaan epäsuorasti

väistää

välttää

vihje

epäsuora viittaus

illuusio

väärä idea tai visio

jo

tapahtui ennen tätä

kaikki valmiina

olla täysin valmistautunut

alttari

pöytä uskonnollista seremoniaa varten

vanha

muuttua

yhteensä

täysin; täysin

toimi englannin harjoitustesti pdf

kaikki yhdessä

kaikki asiat keskenään

paljon

suuri määrä jotain

jakaa

antaa jonkin verran jotain

ambivalentti

saada kaksi erilaista tunnetta jostakin asiasta

epäselvä

joilla on useampi kuin yksi mahdollinen merkitys

amoraalinen

ilman järkeä tai oikeaa ja väärää

moraalitonta

tahallaan huono moraali

anekdootti

lyhyt henkilökohtainen tarina

vastalääke

aine tai toiminta, joka estää jotain pahaa

Enkeli

hengellinen olento

kulma

leikkaavien linjojen välinen tila mitattuna asteina

erilleen

erotettu, paloiksi

osa

pala jotain

arvioida

tutkimaan ja tuomitsemaan

oppinut

kertoa jollekin jostakin

ovat

Kolmannen persoonan monikko olla

meidän

meille kuuluvia

aksentti

miten joku lausuu sanoja

nousu

liike ylös

suostumus

sopimus/hyväksyntä

apua

auta

avustajia

auttajia

attribuutti

laatu/ominaisuus

osallistua

antaa jotain

kuulo

kuuloon liittyen

kuultavissa

voi tulla kuulluksi

äänimaailma

kuuloon liittyen

oraalinen

puhuttu tai sukua koille

leuto

miellyttävän lämmin

Onko sinulla

hullu tai typerä

vain

ei kata

karhu

kantaa tai hyväksyä jotain

bated

jännityksessä; innoissaan

syötti

kiusata (menneitä aikoja)

basaari

markkina

outoa

hyvin outoa ja yllättävää

laituri

sänky veneessä/junassa

syntymä

aikaa, kun vauva syntyy

vieressä

jonkun vieressä

sitä paitsi

jotain lisäksi

villisika

villisika

poraus

tylsä ​​ihminen

aluksella

pitkä, tasainen puukappale

tylsistynyt

tuntematta kiinnostusta

syntynyt

olla syntynyt

kantaa

kannettu

oksa

suuri puun oksa

keula-

taivuta ylävartalo eteenpäin

hengitys

ilmaa, joka tulee keuhkoista

hengittää

ottaa ilmaa sisään ja ulos

jarru

osa ajoneuvoa, joka pysäyttää sen

tauko

erottumaan palasiksi

ostaa

ostaa

mennessä

osoittaa henkilön, joka tekee jotain

kangas

vahva kangas

kankaille

kysyä ihmisten mielipiteitä

sensuuri

arvostella virallisesti

sensuroida

poistaa loukkaavia asioita julkisuudesta

iso alkukirjain

kaupunki, jossa hallitus sijaitsee TAI rahaa

pääkaupunki

valtion lainsäädäntörakennusta

valita

päättää tai valita

asia

menneiden aikojen valinta

huipentuma

tärkeä tai jännittävä aika

ilmasto-

säähän liittyen

karkea

karkea ja paksu

kurssi

oppituntisarja

tehdä yhteistyötä

työskennellä yhdessä

vahvistaa

antamaan tukitietoja

komento

tilata

kiittää

ylistää

omahyväinen

tunne, ettei sinun tarvitse yrittää kovasti

omahyväinen

halukkuutta miellyttää muita

täydentää

jotain, joka sopii hyvin johonkin muuhun

kohteliaisuus

sanoa jotain kiitoksen osoittamiseksi

kattava

perusteellinen

ymmärrettävä

helppo ymmärtää

tietoisuus

se osa sinusta, joka saa sinut tuntemaan syyllisyyttä

tajuissaan

tietoinen; hereillä

halveksiva

osoittaa halveksuntaa

halveksittava

erittäin huono

runko

ryhmä ihmisiä tai sotilaallisia voimia

ruumis

kuollut ruumis

neuvosto

valittu ryhmä ihmisiä

neuvonantaja

antaa neuvoja

uskottava

voi uskoa

herkkäuskoinen

uskovainen

meijeri

maitotuotteet

päiväkirja

henkilökohtaisten ajatusten kirja

laskeutuminen

liike alaspäin

eri mieltä

erimielisyyttä

halukas

haluaa jotain

toivottavaa

viehättävä

jälkiruoka

makea ruoka

autiomaa

kuuma, kuiva alue

laite

tiettyyn tarkoitukseen käytettäviä laitteita

valuutta

suunnitella tai keksiä jotain

hienotunteinen

salainen

erillinen

erillinen ja erilainen

välinpitämätön

puolueeton

ei kiinnosta

ei kiinnosta

tehdä

auttava verbi

kaste

tippaa vettä

erääntyy

odotettu tai suunniteltu

hallitseva

tärkeintä tai haluttua hallintaa

hallita

hallita tai hallita sitä

lakata elämästä

väriaine

värin muuttamiseen käytetty aine

värjäys

vaihtaa väriä

kuolee

kuolevan läsnäoleva

saada aikaan

saada tietoa tai reaktiota joltain

laitonta

ei laillista

merkittävä

kunnioitetaan

välitön

kohta tapahtumassa

immanentti

pysyvä osa jotain

säteillä

lähettää kaasua/lämpöä/valoa

jättää pois

sulkea pois

kirjekuori

peittää jotain

kirjekuori

mitä kirjaimia tulee

joka päivä

peräkkäiset päivät

joka päivä

käytetty paljon

tyhjentävä

toistuvaan käyttöön

uuvuttavaa

väsyttävää

laajennettavissa

kasvaa isommaksi

kulutettavissa

jättää pois

nimenomainen

vastikkeetta

implisiittinen

saattaa loppuun

reilu

kohtuullinen

tehdä

kustannus

kauemmas

kaukana

edelleen

lisää

pöyhistellä

liioitella

pilkata

tarkoituksella

muodollisesti

asianmukaisesti

aiemmin

ennen

aavistus

vastustamaton

kieltää

ei sallittu

eteenpäin

eteenpäin

neljäs

ensimmäinen toinen kolmas…..

gorilla

iso apina

sodankäynti

epävirallinen sotilasryhmä

kuulla

ääniä

tässä

esittää

kuullut

melu

lauma

parvi/gaggle/ryhmä

hamstrata

kerätä/säilyttää

lauma

iso ryhmä

reikä

ontto tila jossain

koko

saattaa loppuun

ihmisen

ihmisläheinen henkilö

inhimillinen

ystävällinen

implisiittinen

saattaa loppuun

syyllinen

osallisena

tarkoittaa

ehdottaa

epäsuorasti

ehdottaa, että joku on osallisena johonkin

päättele

arvaa jotain tietojesi perusteella

aiheutua

kokea jotain epämiellyttävää

esiintyä

tapahtua

määrittelemätön

mahdotonta tietää

loputon

kestää pitkään, tylsällä tavalla

vaikutus

tehdä vaikutus

vaurautta

rikkautta

nerokas

todella fiksua

nerokas

rehellinen

sen

mitä pukeutua collegehaastatteluun

kuuluu

sen

se on

tiesi

tieto sinulla on

Uusi

ei vanha

tietää

tietoa

Älä

kielletty

asetettu

maallikon menneisyys

muut

meni makuulleen

myöhemmin

menneisyydessä

jälkimmäinen

kauden lopussa

makaa

laittaa jotain alas

valehdella

vaakasuoraan

johtaa

ottaa haltuunsa

johti

oli ottanut vastuun

luokat

heikentää

oppitunti

mitä opettaja opettaa

salama

sää

keventäminen

ei niin pimeää

löysä

ei sovi tiukasti

menettää

olla voittamatta

voi olla

ehkä/mahdollisesti

voi olla

hyväksyä jotain totuudeksi huolimatta mielipiteestäsi

liha

lihaa

tavata

koota

laittaa

rangaista

metalli-

kova, kiiltävä aine

mitali

metalliesine, joka on palkittu

hellävaraisuus

päättäväisyyttä, kun teet jotain

kaivosmies

joku, joka työskentelee kaivoksessa

alaikäinen

ei tärkeää

moraalinen

oikein ja väärin

moraalinen

merkitys

ohitettu

pätevöitymään

menneisyydessä

jotain tapahtunutta

kärsivällisyyttä

pysyä rauhallisena

potilaille

sairaat ihmiset

rauhaa

rauhaa

pala

osa

huippu

huippu

kurkistaa

nopea katse

pique

vihainen

polkea

koneen jalkakäyttöinen osa

terälehti

osa kukkaa

kaupitella

myydä

syyllistyä

tehdä jotain pahaa

ikuistaa

pitkänomainen

henkilökohtainen

henkilöön liittyvää

henkilöstöä

henkilökunta

vainoa

kohdella jotakuta epäoikeudenmukaisesti

syyttää

tuomita

näkökulmasta

näkökulmasta

mahdollinen

mahdollinen ostaja

tavallinen

tavallinen

lentokone

lentävä ajoneuvo

huokoset

pieni reikä hikeen läpäisemiseksi

varten

saada neste virtaamaan säiliöstä

edeltää

tapahtua ennen jotain muuta

edetä

mennä eteenpäin

ennakkotapaus

näyttämään esimerkkiä muille

presidentti

johtaja

määrää

antaa lääketieteellistä hoitoa

kieltää

olla sallimatta jotain

läsnäolo

paikassa oleminen

esittelee

lahjat

rehtori

tärkein

periaate

perussääntö

hiljainen

ei melua

melko

täysin

sade

sademäärä

hallita

hallitsemaan

puhdas

hihnat, jotka hallitsevat hevosta

nostaa

Nostaa

säde

tuhota kokonaan

järkevä

kohtuullinen

perustelut

syy

vastahakoisia

haluttomia

hillitty

kerro vähän tunteistasi

kunnioittavasti

osoittaa kunnioitusta

vastaavasti

samassa järjestyksessä

pastori

Kristillinen virkamies

kunnioittava

osoittaa kunnioitusta

oikein

oikea

riitti

perinteinen uskonnollinen seremonia

kirjoittaa

tuottaa sanoja

tie

ajoneuvoille rakennettu pinta

punainen

ratsastamaan

näkymä

katsoa

nähnyt

katsomaan

mielessä

logiikka

siitä asti kun

menneisyydestä

herkkä

hyvin käyttäytynyt

herkkä

käsitellä huolellisesti

aistillinen

yhteydessä fyysisiin aisteihin

näky

näkemys

sivusto

tärkeä paikka

lainata

mainitse jotain todisteeksi

simuloida

matkia

stimuloida

saada aikaan jotain

paikallaan

vielä liike

Paperitavara

toimistotarvikkeet

suoraan

ei kaareva

salmi

kapea meren alue

olettaa

luulee jotain totta

pitäisi

odotetaan tekevän jotain

opetti

koulutettu, opastettu

kireällä

venytetty erittäin tiukasti

kuin

verrattiin kahta asiaa

sitten

siihen aikaan

heidän

kuuluu heille

siellä

käytetään osoittamaan, että jotain on olemassa

he ovat

he ovat

kautta

päästä toiseen

milloin ennakkohakemukset ovat määräaikaisia

heitti

heittänyt

perusteellinen

täysin

kohteeseen

tapana antaa syy

liian

yhtä hyvin kuin

kaksi

tulee yhden jälkeen

seurata

kapea polku

trakti

suuri maa -alue

visuaalinen

näkemiseen liittyen

näkyvissä

pystyy näkemään

vyötärö

kehon keskellä

jätteet

jotain huonoa käyttöä

luopua

anna jonkun rikkoa sääntöjä

Aalto

liikuta käsiä sivulta toiselle

heikko

ei vahva

viikko

7 päivää

sää

olosuhteet maan yläpuolella (tuuli, sade jne.)

onko

jos tai ei

kosteampi

kastroitu oina

missä

mihin, mihin tai mihin

olivat

menneessä ajassa

mikä

määrittävä pronomini

noita

nainen, jolla on maagisia voimia

jonka

kuka omistaa tai on vastuussa jostakin

kuka on

kuka on

sinun

kuuluu henkilölle, jolle puhutaan

olet

Sinä olet

entinen

kauan sitten

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset