SAT ja TOEFL: Mitä sinun tarvitsee tietää jokaisesta testistä

ominaisuus_liput-2.jpg

Onko englanti toinen (tai kolmas tai neljäs) kielesi? Jos se on kaikkea muuta kuin ensimmäinen, sinun on ehkä otettava TOEFL päästäksesi yliopistoon Yhdysvalloissa. TOEFL on englanninkielinen testi, joka osoittaa, että sinulla on kielitaito menestyäksesi yliopistossa.

Toisena pääsykokeena TOEFL: llä on joitain yhtäläisyyksiä yleisemmän SAT: n kanssa. Tässä oppaassa verrataan kahta testiä ja annetaan vinkkejä molempiin valmistautumiseen. Jos et ole englanninkielinen muu kuin äidinkielenään puhuva henkilö, joka suunnittelee hakeutumista Yhdysvaltain yliopistoon, lue sitten oppiaksesi testausvaatimuksiesi yksityiskohdat.Mitä testejä korkeakoulut vaativat?

Useimmat nelivuotiset oppilaitokset edellyttävät, että kaikki hakijat, sekä kotimaiset että kansainväliset, ota SAT tai ACT. Tässä artikkelissa keskitymme SAT: iin valintakokeena. Huomaa kuitenkin, että jompikumpi testi on hyvä ja korkeakoulut pitävät molempia yhtäläisesti. Sinun pitäisi valita se, josta voit saada korkeammat pisteet korkeakoulusovelluksistasi.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, olet todennäköisesti on myös otettava TOEFL hakea korkeakouluun. Korkeakoulut haluavat sinun osoittavan, että sinulla on englannin kielen taito menestyäksesi yliopistotasolla.

Muuten, sinulla on myös jonkin verran valinnanvaraa TOEFL: n suhteen. Useimmat korkeakoulut hyväksyvät myös IELTS- tai PTE -tekniikan. TOEFL on kuitenkin suosituin vaihtoehto, joten keskitymme siihen nyt. Hyvä tietää, että sinulla on aina vaihtoehtoja!

Joten kenen pitäisi ottaa TOEFL? Melko paljon opiskelija, jolle englanti ei ole hänen ensimmäinen kieli. Sujuville opiskelijoille tämä TOEFL -vaatimus voi olla hieman hämärä. Yleensä, jos olet käynyt vähintään yhden ESL -luokan lukiossa, korkeakoulut haluavat sinun ottavan TOEFL -kurssin. Muutamat korkeakoulut eivät kuitenkaan vaadi tätä testiä, jos olet ollut englannin tunneilla kahden tai kolmen vuoden ajan.

On toinenkin seikka, kun korkeakoulu luopuisi TOEFL -vaatimuksestaan. Jos sinä riittävän korkeat pisteet SAT: n tai ACT: n sanallisessa osassa , sinun ei ehkä tarvitse ottaa TOEFL -ohjelmaa. Koska oppilaitosten käytännöt vaihtelevat, miten voit saada lisätietoja testausvaatimuksistasi?

body_detective-4.jpg

Ota esille takki, suurennuslasi ja deerstalker -korkki. On aika tehdä etsivä työtä.

Kuinka löydät korkeakoulusi testausvaatimukset?

Vaikka monilla korkeakouluilla on samat vaatimukset, joillakin on omat lisäkäytäntönsä, etenkin kun on kyse SAT- ja TOEFL -ohjelmista kansainvälisille opiskelijoille. Suosittelen lämpimästi, jotta ymmärrät tarkalleen mitä tarvitset tutkimalla jokaisen sinua kiinnostavan korkeakoulun asenteita.

Sinun pitäisi pystyä löytämään nämä tiedot kunkin korkeakoulun pääsyverkkosivustolta, erityisesti osoitteesta kansainvälisille hakijoille. Vaikka olisit Yhdysvaltain kansalainen, tämä osio sisältää yleensä ohjeet ESL -kaiuttimille.

Esimerkiksi Tuftsilla on sivu nimeltä Kansainvälisten opiskelijoiden pääsyprosessi seuraavilla tiedoilla:

''Kaikkien hakijoiden, joiden ensisijainen kieli ei ole englanti, on toimitettava todistus englannin kielen taidostaan, elleivät he ole ilmoittautuneet englannin opetuskouluun vähintään kolmen vuoden ajan. Opiskelijoiden, jotka opiskelevat vähintään kolme vuotta lukiossa, jossa ensisijainen kieli on englanti, ei tarvitse lähettää englannin kielen taitotestausta, vaikka he voivat halutessaan. Opiskelijoilta, jotka ovat ilmoittautuneet ESOL -luokkiin lukion aikana, voidaan pyytää todisteita pätevyydestään. ''

Kun tutkit korkeakoulusi vaatimuksia, muista, että jokainen korkeakoulu on ainutlaatuinen, joten jokaisen korkeakoulun pääsyverkkosivusto on myös. Joissakin on helpompi navigoida kuin toisissa, joten jos et löydä etsimääsi tietoa, älä epäröi ota yhteyttä hakutoimistoon. Koska SAT: n ja TOEFL: n valmistelu ja ottaminen kestää useita kuukausia, ellei vuosia, sinun olisi parasta aloittaa tämä tutkimus aikaisin.

Kun olet löytänyt kansainvälisen hakijan osion tulevan korkeakoulusi sisäänpääsysivustosta, mitä sinun pitäisi erityisesti etsiä?

body_hockeyteam-1.jpg

Tuo se sisään, joukkue. Mitä pisteitä tarvitsemme voittaaksemme tämän college -ottelupelin?

Mitä sinun tarvitsee tietää TOEFL- ja SAT -vaatimuksista

On kolme päätietoa jota sinun pitäisi etsiä tutkiessasi koulusi testausvaatimuksia.

#1: Mitä testejä tarvitaan?

Tietenkin ensimmäinen etsimäsi tieto on mitä testejä tarvitset voidaksesi hakea. Useimmilla sivustoilla on vaiheittaiset sovellusohjeet ja/tai sovellusvaatimusten tarkistuslista. He kertovat sinulle myös koulukoodin, jota voit käyttää sen lisäämiseksi pisteiden vastaanottajaksi College Board (hallinnoi SAT: ia) tai OLETKO (hallinnoi TOEFL -tiliä). Tarkista, edellyttääkö koulusi hakijoiden lähettävän SAT-, TOEFL- tai molemmat.

#2: Onko koulullasi TOEFL -raja?

Jos koulusi vaatii TOEFL -tarkistusta, tarkista, julkaistaanko se a rajapisteet, kuten Tufts teki edellä. Useimmat koulut eivät julkista SAT -minimipisteitä, mutta niillä on TOEFL -minimiarvo.

Penn State vaatii esimerkiksi TOEFL iBT -pistemäärän 80, kun taas valikoivammat koulut pitävät NYU , Duken yliopisto ja Yale vaatii vähintään 100. Kun tiedät raja -arvon, voit Aseta tavoitteesi noin kymmenen pistettä korkeammaksi olla kilpailukykyinen ehdokas.

#3: Saavatko korkeat SAT -pisteet sinut pois TOEFLista?

Lopuksi, kolmas kysymys, joka sinun pitäisi kysyä tutkimuksen aikana, on luopuuko koulusi TOEFL-arvosta, jos saavutat tietyn pistemäärän SAT Evidence-Based Reading and Writing (EBRW) -osiossa. Esimerkiksi, Columbian yliopisto ei vaadi opiskelijoita ottamaan TOEFL -kurssia, jos he saavat vähintään 700 pistettä EBRW: llä. Johns Hopkins ei vaadi TOEFL: ää, mutta se suosittelee sitä opiskelijoille, joiden pisteet ovat alle 690 EBRW: llä. Michiganin yliopisto myös pudottaa TOEFL -vaatimuksensa opiskelijoille, jotka saavat vähintään 650 pistettä EBRW -osiossa.

Jotkut koulut hyväksyvät SAT EBRW -tulokset TOEFL -pisteiden korvikkeena, koska taito SAT: n suullisissa kysymyksissä korreloi tyypillisesti vahvan englannin kielen taidon kanssa.Kuitenkin, näissä kahdessa testissä on edelleen paljon eroja. Katsotaanpa tarkemmin näitä kahta tenttiä sekä mitä taitoja he testaavat ja miten. Huomaat, että ne ovat riittävän erillisiä vaatiakseen omia ainutlaatuisia valmistusmenetelmiä ja materiaaleja. Tutkitaan ensin TOEFL.

body_vocab-8.jpg

Miten sanasto on? TOEFL perustuu englannin kielen taitoosi.

TOEFL: rakenne, sisältö ja valmistelut

TOEFL on englanninkielen taitosi testi. Useimmissa maissa se on annettu tietokoneella. Siellä on myös a paperipohjainen testi mutta se poistetaan käytöstä asteittain ja sitä tarjotaan vain maissa, joissa online -testaus ei ole mahdollista. Tällä hetkellä 98% TOEFL -käyttäjistä käyttää tietokoneversiota. Ellet käytä TOEFL: ää paperilla, sinun kannattaa etsiä korkeakoulusi TOEFL iBT (Internet-based test) -rajoitus.

Katsotaanpa tarkemmin, miten TOEFL testaa englannin tasosi, alkaen sen yleisestä muodosta.

TOEFL -rakenne: Miltä testi näyttää

TOEFLissa on neljä osaa: Lukeminen, kuunteleminen, puhuminen ja kirjoittaminen , tässä järjestyksessä. Lukeminen ja kuunteleminen -osiossa voi olla pituutta sen mukaan, saatko tentin, jossa on lisäkysymyksiä. Ei hätää - nämä lisäkysymykset jäävät huomiotta. Valitettavasti ne ovat myös tuntemattomia. Toisin sanoen, jos saat kokeellisia kysymyksiä, et tiedä, mitkä ne ovat.

4 mitoosivaihetta järjestyksessä

Tämä kaavio näyttää kunkin TOEFL -osion kysymysten pituuden ja määrän sekä lyhyen kuvauksen tehtävistä. Huomaat, että kokeelliset kysymykset voivat tehdä Lukeminen ja kuuntelu -osiosta huomattavasti tavallista pidemmän.

Tilaus Jakso Määräaika Kysymyksiä Tehtävät
1 Lukeminen 54-72 minuuttia 30-40 kysymystä Lue 3 tai 4 kohtaa akateemisista teksteistä ja vastaa kysymyksiin.
2 Kuunteleminen 41-57 minuuttia 28-39 kysymystä Kuuntele luentoja, luokkahuoneen keskusteluja ja keskusteluja ja vastaa sitten kysymyksiin.
Tauko 10 minuuttia - -
3 Puhuminen 17 minuuttia 4 tehtävää Ilmaise mielipiteesi tutusta aiheesta; puhu luku- ja kuuntelutehtävien perusteella.
4 Kirjoittaminen 50 minuuttia 2 tehtävää Kirjoita essee vastauksia luku- ja kuuntelutehtävien perusteella; tue mielipidettä kirjallisesti.
Kaikki yhteensä: 2 tuntia, 52 min - 3 tuntia, 26 min (tauko sisältyy)

Lähde: ETS

Jokainen TOEFL: n neljästä osasta saa 0–30 pistettä. Kokonaispisteesi heijastavat osiosi pisteiden summaa ja laskevat tai 0 ja 120 pisteen välillä. Nyt kun sinulla on käsitys testin yleisestä muodosta, katsotaanpa tarkemmin, miten se testaa luku-, kuuntelu-, puhumis- ja kirjoitustaitojasi.

body_library-3.jpg

Kirjamatot iloitsevat! TOEFL: n ensimmäinen osa käsittelee lukemista.

TOEFL -sisältö: Kysymyksiä ja taitoja

Kuten yllä olevasta kaaviosta näet, TOEFL testaa englanninkielen tasosi kaikilla tärkeillä taitoalueilla: lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja puhuminen. Lue tarkemmin, mitä sinun odotetaan osoittavan kussakin osassa lukemisesta alkaen. Sinä pystyt löytää esimerkit kokonaisuudessaan päällä TOEFL iBT -harjoituskysymykset ETS: n tarjoama.

TOEFL -lukeminen

Lukeminen -osio sisältää 3 tai 4 kohtaa , valitaan yleensä korkeakoulutason oppikirjoista. Kohdat voivat olla kuvaavia, väitteisiin perustuvia tai historiallisia. Kunkin jälkeen seuraa monivalintakysymyksiä, joissa kysytään elementtejä, kuten pääkohta, tärkeitä yksityiskohtia, ideoiden välisiä suhteita ja sanastoa.

Seuraavat esimerkit, jotka perustuvat a kulku , kysy tukevaa yksityiskohtaa ja sanastoa kontekstissa:

Miten tutkijat 3 kohdan mukaan päättivät, että suuri meteoriitti oli iskenyt maahan?

A. He löysivät suuren kraatterin Meksikon Yucatánin alueelta.
B. He löysivät ainutlaatuisen sedimenttikerroksen maailmanlaajuisesti.
C. Arkeologit, jotka olivat tehneet kaivauksia Yucatánin alueella, hälyttivät heidät.
D. He löysivät meteoriitin, jonka massa oli yli biljoona tonnia.

Sana 'louhinta' rivillä 25 on merkitykseltään lähimpänä

A. kaivaminen ulos
B. laajentaminen
C. tuhoaa
D. peittäminen

Näiden monivalintojen lisäksi on olemassa muutama 'lauseen lisäys' -kysymys jotka pyytävät sinua lisäämään tekstiin lauseen, joka sopisi parhaiten. Seuraava on esimerkki lauseen lisäyskysymyksestä.

Katso neljää kirjainta (A, B, C ja D), jotka osoittavat, mihin seuraava lause voitaisiin lisätä kappaleen 6 kohtaan.

Tätä kriteeriä korostaa Darwinin luonnonvalinnan evoluutioteoria.

Mihin yllä oleva lause sopisi parhaiten?

Meteoriittien vaikutukset edustavat yhtä mekanismia, joka voi aiheuttaa maailmanlaajuisia katastrofeja ja vaikuttaa vakavasti elämän kehitykseen kaikkialla planeetalla. (A) Joidenkin arvioiden mukaan suurin osa lajien sukupuutosta voi johtua tällaisista vaikutuksista. (B) Tällainen näkökulma muuttaa perusteellisesti näkemyksemme biologisesta evoluutiosta. (C) Lajin selviytymisen vakioperuste on sen menestys kilpailemassa muiden lajien kanssa ja sopeutuminen hitaasti muuttuviin ympäristöihin. (D) Silti yhtä tärkeä kriteeri on lajin kyky selviytyä satunnaisista maailmanlaajuisista ekologisista katastrofeista vaikutusten vuoksi.

Valitse paikka, jossa lause sopii parhaiten.

ei fsu vaatii sat essee
 1. Vaihtoehto A
 2. Vaihtoehto B
 3. Vaihtoehto C
 4. Vaihtoehto D

Siellä on myös muutama 'lukeminen oppia' -kysymys joka sisältää useita oikeita vastauksia. Jotta voit vastata näihin, sinun on lajiteltava tiedot kaavioon ja sijoitettava usein jokainen tieto luokkaan tai aikajärjestykseen. Koska nämä kysymykset ovat enemmän mukana kuin muut tyypit, ne ovat usein useiden pisteiden arvoisia ja niillä on mahdollisuus osittaiseen hyvitykseen.

Seuraava on esimerkki a Lukeminen oppia -kysymys TOEFL: n luku -osiossa.

Alla on johdantolause lyhyestä yhteenvedosta kappaleesta. Täydennä yhteenveto valitsemalla KOLME vastausvaihtoehtoa, jotka ilmaisevat kohdan tärkeimmät ajatukset. Jotkut lauseet eivät kuulu yhteenvetoon, koska ne ilmaisevat ajatuksia, joita ei esitetä katkelmassa tai jotka ovat pieniä ajatuksia kohdassa. Tämä kysymys on 2 pisteen arvoinen.

Kirjoita vastausvaihtoehdot niihin tiloihin, joihin ne kuuluvat. Voit kirjoittaa vastausvaihtoehdon numeron tai koko lauseen.

Tiedemiehet ovat yhdistäneet liitukauden lopussa tapahtuneen joukkosukupuuton meteoriitti -iskuun maan päällä.
 1. Tiedemiehet olivat uskoneet vuosisatojen ajan, että meteoriittitoiminta vaikutti maapallon evoluutioon.
 2. Liitukauden lopun suuren meteoriitti -iskun paikka tunnistettiin vuonna 1990.
 3. Kuun pinnalla on myös ollut suuria meteoriitti -iskuja, jolloin Tychon kaltaisia ​​kraattereita on jäljellä.
 4. Iridiumilla rikastettu sedimenttikerros ja suuri törmäyskraatteri Yucatánissa todistavat, että suuri meteoriitti iski maapalloon noin 65 miljoonaa vuotta sitten.
 5. Suuret meteoriitti -iskut, kuten liitukauden lopussa, voivat vaikuttaa vakavasti ilmastoon, ekologisiin markkinarakoihin, kasveihin ja eläimiin.
 6. Meteoriitti -iskut voivat olla hyödyllisiä joillekin lajeille, jotka menestyvät, ja tuhoisia muille sukupuuttoon kuolleille lajeille.

Kuten alla näet, monivalintakysymykset, jotka pyytävät sinua tulkitsemaan kohdan pääkohdan, yksityiskohdat ja sanasanat muistuttavat SAT: n lukukysymyksiä. Lauseen lisäyskysymyksissä on jonkin verran samankaltaisuutta tiettyjen SAT -kirjoituskysymysten kanssa. Lukeminen oppimiseen -kysymykset ovat kuitenkin ainutlaatuisia TOEFL: lle.

Nyt kun sinulla on käsitys siitä, miten TOEFL testaa lukutaitoasi, katsotaanpa tarkemmin, miten se testaa englanninkielisen kuuntelukykysi.

Kokeile jo tänään!

TOEFL Kuuntelu

Kuuntelu -osio pyytää sinua kuunnella akateemisia luentoja ja/tai keskusteluja opiskelijoiden tai ammattilaisen ja opiskelijan välillä. Voit tehdä muistiinpanoja kuunnellessasi valmistautuaksesi seuraaviin kysymyksiin. Jotkut näistä kysymyksistä ovat yksinkertaisia ​​monivalintakysymyksiä, joista valitset yhden vastauksen, joka parhaiten kuvaa kuuntelun pääkohtaa tai tärkeitä yksityiskohtia.

Esimerkiksi tämä on suora kuuntelukysymys opiskelijan ja hänen koripallovalmentajan välisen keskustelun pääkohdasta:

Mistä puhujat keskustelevat pääasiassa?

A. Kuinka naisen tulisi valmistautua seuraavaan peliin
B. Naisen velvollisuudet joukkueen kapteenina
C. Asioita, joita tapahtui, kun nainen oli poissa
D. Uusien joukkuepukujen tyyli

Muissa monivalintakysymyksissä pyydetään valitsemaan kaksi oikeaa vastausta neljästä vaihtoehdosta. Kuten lukeminen -osiossa, sinua pyydetään esittämään muutama kysymys luetteloida tapahtumia prosessissa tai sijoittaa vastauksia tiettyihin luokkiin.

Nämä erilaiset kysymystyypit testaavat perustiedot kuuntelusta. He haluavat myös varmistaa, että ymmärrät puhujan tarkoituksen ja joskus jopa kysyä, kuinka varma hän on siitä, mitä hän sanoo. Kysymyksissä voi kysyä syistä ja seurauksista tai ideoiden järjestämisestä luennolla. Kaikki nämä kysymykset on tarkoitettu varmistamaan, että pystyt ymmärtää luentoa tai luokkakeskustelua yliopistoympäristössä.

Kuuntelun jälkeen saat kymmenen minuutin tauon venytellä ja kokoontua uudelleen. Sitten puhutaan.

body_weshouldtalk-1.jpg

Kolmannessa osassa valmistaudu puhumaan. Itse asiassa puhut tietokoneelle, koska luokkalaiset ovat todennäköisesti jossain New Jerseyssä.

TOEFL Puhuminen

Puhuminen -osio on paljon lyhyempi kuin kaksi edellistä klo vain 17 minuuttia. Saat yhden itsenäisen puhumisen ja kolme integroitua puhetehtävää.

Kysymys 1 on itsenäinen puhetehtävä. Se pyytää sinua puhumaan 45 sekuntia tutuista aiheista. Voit puhua omista ajatuksistasi, mielipiteistäsi, havainnoistasi tai kokemuksistasi. Sinulla on 15 sekuntia aikaa valmistautua vastaukseen. Tässä on esimerkki itsenäisesti puhuvasta kysymyksestä:

Kysymys: Jotkut nauttivat riskien ottamisesta ja uusien asioiden kokeilusta. Toiset eivät ole seikkailunhaluisia; he ovat varovaisia ​​ja haluavat välttää vaaran. Mikä käyttäytyminen on mielestäsi parempi? Selitä miksi.

Kysymykset 3 ja 4 ovat integroituja puhetehtäviä. He pyytävät teitä molempia lukemaan lyhyen kohdan ja kuuntelemaan niihin liittyvää luentoa tai keskustelua. Sitten puhut 45 sekuntia käyttäen molempien lähteiden tietoja. Sinulla on 30 sekuntia aikaa valmistautua.

Kysymys 5 on samanlainen, mutta se sisältää vain kuuntelun , ei lukemista. Valmistat vastauksesi 20 sekunnin ajan ja puhut 60 sekuntia.

Tämä esimerkki perustuu kahden oppilaan väliseen keskusteluun laskentakurssistaan.

Kysymys: Kertokaa lyhyesti puhujien keskustelemasta ongelmasta. Kerro sitten, mitä ratkaisua suosittelisit. Selitä suosituksesi syyt.

Kuten näette, Puhuminen -osio testaa kykynne puhua omista mielipiteistänne ja kokemuksistanne sekä kykynne tiivistää tiedot ja tärkeimmät ajatukset lukemista ja ääntä. Nämä puhetehtävät ovat ainutlaatuisia TOEFL: lle; et löydä niitä SAT: sta. Lopuksi pyörität esittelyn englannin kielitaidosta TOEFL Writing -osiossa.

body_keyboard.jpg

Toisin kuin käsinkirjoitettu SAT -essee, kirjoitat vastauksesi TOEFL iBT: n Kirjoittaminen -osioon.

TOEFL -kirjoittaminen

Olet lukenut, kuunnellut ja puhunut läpi tämän haastavan kokeen. Nyt on aika kirjoittaa! Saat kaksi kehotusta, joista toinen on nimeltään integroitu kirjoitustehtävä ja toinen itsenäisenä kirjoitustehtävänä.

Kuten integroidussa puhetehtävässä, myös integroitu kirjoitustehtävä pyytää sinua Lue lyhyt katkelma ja kuuntele luento tai keskustelu. Sitten saat kysymyksen, joka pyytää sinua tekemään yhteenvedon lukemasi ja kuulemasi pääkohdista ja ehkä vertaamaan tai vastakkain näitä kahta. Saat 20 minuuttia ja vastauksesi tulisi olla 150–225 sanaa.

Integroitu kirjoitustehtävä näyttää usein tältä:

Kysymys: Tee yhteenveto luennossa esitetyistä kohdista ja muista selittää, miten ne vastustavat lukukohdassa esitettyjä kohtia.

Itsenäinen kirjoitustehtävä muistuttaa itsenäistä puhumista, koska se pyytää sinua ilmaise henkilökohtainen mielipiteesi ja tue sitä esimerkeillä. Esseesi tulisi sisältää vähintään 300 sanaa ja sinulla on 30 minuuttia aikaa kirjoittaa se.

Tässä on yksi esimerkki itsenäisestä kirjoitustehtävästä:

Kysymys: Oletko samaa vai eri mieltä seuraavan väitteen kanssa? Opettajan kyky tulla hyvin toimeen oppilaiden kanssa on tärkeämpää kuin erinomainen tietämys opetettavasta aiheesta. Käytä erityisiä syitä ja esimerkkejä vastauksesi tueksi.

Koska kirjoitat tietokoneella, tekstiruudun alla on laskuri molemmille tehtäville kertoo sanojen kokonaismäärän. Molemmat esseet ovat aluksi arvosana 0 ja 5 , ja sinä voit tutustu rubriikkiin nähdäksesi, mitä sinun on tehtävä saavuttaaksesi pisteet jokaisella tasolla. Vahva käsitys kieliopista, sanavalinnasta ja organisaatiosta on tärkeää, jotta voit menestyä kirjoitusosiossa.

Kun olet kirjoittanut osion, olet valmis TOEFL: ään. Saat pisteet verkossa noin kymmenen päivän kuluttua testistä. Ennen kuin siirryt SAT: lle, jotta voit verrata kahta testiä, keskustellaan lyhyesti testin valmistelun tärkeys onnistumisesta tässä haastavassa kokeessa.

body_microphone-3.jpg

Sinun on harjoiteltava vastausten sanomista, ei vain kirjoittamista. Valitettavasti niiden laulamisesta ei saa bonuspisteitä.

Valmistautuminen TOEFL: ään

Vaikka sinulla on korkea englannin taso, sinun on valmistauduttava pärjätäksesi hyvin TOEFLissa. Se on ainutlaatuinen testi, jolla on tiukat aikarajat, ja jokainen, joka on suorittanut sen, kertoo, että sinun pitäisi ilmestyä tietäen tietoa ajanhallintatyypeistä ja -strategioista.

Puhuminen -osa on erityisen epätyypillinen suullisilla esseillään. Vaikka 45-60 sekuntia ei ehkä kuulosta paljon, se on itse asiassa suuri haaste useimmille opiskelijoille. Oppiminen rakentaa suulliset vastauksesi Johdanto, asiaa tukevia yksityiskohtia ja johtopäätös aivan kuten kirjoitettu essee on epätavallinen tehtävä, joka vaatii vakavaa valmistautumista.

On hyvä antaa itsensä useita kuukausia valmistautuakseen TOEFLiin. Voit aloittaa ajoitetulla harjoitustestillä diagnosoidaksesi lähtötasosi. Sitten voit analysoida tuloksiasi, löytää heikkoutesi ja selvittää, mitä sinun on eniten opittava sieltä.

Testintekijät suosittelevat, että olet opiskellut englantia vähintään kaksi vuotta ennen kokeen tekemistä. Koska lukemat on otettu yliopiston oppikirjoista, useimpien opiskelijoiden on oltava korkealla keskitasolla tai edistyneellä tasolla, jotta he voivat hyvin tässä testissä.

Löydät useita TOEFL -valmistelukirjoja verkossa, mutta muista sisällyttää virallisia kysymyksiä testausvalmistajilta valmistautumiseen, koska ne edustavat parhaiten todellista testiä. Voit löytää esimerkkikysymyksiä TOEFL -verkkosivustolla sekä viralliset ETS TOEFL -kirjat ja online -valmisteluohjelma.

Aivan kuten SAT, sinun pitäisi aloittaa useita kuukausia ennen testipäivääsi. Jos mahdollista, saatat myös jätä kaksi tai useampia vapaita testipäiviä ensimmäisen kerran jälkeen, jos haluat ottaa TOEFL -testin uudelleen parantaaksesi pisteitäsi.

Nyt kun sinulla on jonkinlainen käsitys TOEFL: stä, katsotaanpa SAT tarkemmin. Tämän yleiskatsauksen lisäksi voit oppia lisää SAT: sta tutustumalla artikkeleihimme testisisältö , strategioita ja valmistautuminen . Kun luet jokaisesta osasta, kiinnitä huomiota siihen, millä tavalla se on samanlainen kuin TOEFL ja miten se on erilainen.

body_puzzle-6.jpg

Vaikka TOEFL koskee englannin kielen tasoa, SAT on enemmän huolissaan päättelystäsi ja ongelmanratkaisutaidoistasi.

SAT: rakenne, taidot ja valmistelut

Vaikka TOEFL testaa englanninkielen taitoasi, SAT huolehtii päättely- ja ongelmanratkaisutaitojesi testaamisesta. Se pisteytetään kahden pääalueen perusteella: näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen ja matematiikka. Lue lisää SAT: n yleisestä rakenteesta.

SAT -rakenne: Miltä testi näyttää

SAT, joka pisteytetään asteikolla 400 - 1600, sisältää neljä osaa, Lukeminen, kirjoittaminen ja kieli, matematiikka ilman laskinta ja matematiikka laskimella , tässä järjestyksessä. Tämä kaavio antaa yleiskatsauksen testin rakenteesta:

Tilaus Jakso Aika minuutteina # kysymyksiä
1 Lukeminen 65 52
2 Kirjoittaminen ja kieli 35 44
3 Matematiikka Ei Laskin 25 kaksikymmentä
4 Matematiikkalaskin 55 38
Kaikki yhteensä: 3 tuntia 154

Saat a viiden minuutin tauko noin tunnin välein testaamisesta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on lyhyt tauko lukemisen jälkeen ja Math No Calculator -laskimen jälkeen. Meillä on useita kattavia oppaita, jotka syventyvät kunkin osion sisältöön ja kysymystyyppeihin. Tässä artikkelissa tarkastellaan lyhyesti kunkin osion sisältöä ja taitoja.

10.jpg

SAT ei kysy vain lukemisesta ja kirjoittamisesta. Se testaa myös paljon matematiikkaa.

SAT -sisältö: Kysymyksiä ja taitoja

SAT on puoliksi sanallista ja puoliksi matematiikkaa. Sanalliset osat sisältävät lukemisen ja kirjoittamisen ja kielen osion, ja matematiikka on jaettu kiellettyyn laskimeen ja laskimen sallittuun osaan. Alla voit lukea lisää siitä, mitä taitoja kukin osio testaa ja mitä kysymyksiä se käyttää siihen. Löydät esimerkkikysymykset myös College Boardista viralliset SAT -käytännön testit .

SAT -lukeminen

SAT Readingilla on joitakin yhtäläisyyksiä TOEFL Readingin kanssa. Sinun on myös luettava kohtia ja vastattava monivalintakysymyksiin niiden pääideasta, tukitiedoista ja sanastosta. SAT: lla saat viisi kohtaa , yksi kirjallisuudesta, kaksi historiaan/yhteiskuntatieteisiin perustuva ja kaksi tieteeseen. Vaikka et saa mitään proosavalintoja TOEFLissa, saat sen SAT -lukemalla.

Kysymykset testaavat ymmärrystäsi, ja koska se on tiukasti ajoitettu, sinun on enimmäkseen selattava kohdat saadaksesi tärkeitä yksityiskohtia. Jotkut kysymyksistä perustuvat näyttöön, joten he pyytävät sinua etsimään tekstistä todisteita, jotka ovat syy vastaukseesi edelliseen kysymykseen. Esimerkiksi tässä on a yksityiskohtainen ymmärtämiskysymys, jota seuraa näyttöön perustuva kysymys:

1. Kohta osoittaa, että pitkän työpäivän jälkeen kertoja havaitsi joskus asuintilonsa olevan

esimerkki korkeakouluhakemuksen esseemuodosta

A) petollinen.
B) synkkä.
C) ennustettavissa.
D) sietämätön.

2. Mikä vaihtoehto antaa parhaan todisteen vastauksesta edelliseen kysymykseen?

A) Rivit 17-21 ('Minun pitäisi ... kohtaukset')
B) Rivit 21-23 ('minun pitäisi ... majoitus')
C) Rivit 64-67 ('Ajatukset ... lauseet')
D) Rivit 68-74 ('Kävelin ... hohto')

Kaikki kysymykset tulevat olemaan monivalinta ja neljä vastausvaihtoehtoa. Muutamat kysymykset pyytävät sinua tulkitsemaan graafin, kuten kaavion tai taulukon, ja usein kysytään, miten se liittyy kohdan tekstiin.

Lukutaitosi yhdistetään kirjoittamisen ja kielen esitykseesi yksi näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen pisteet välillä 200 ja 800. Lue lisää siitä, miten kirjoitus- ja kieliosio, joka on toinen SAT -osiosi, eroaa lukemisesta.

SAT -kirjoittaminen ja kieli

SAT -kirjoittaminen ja -kieli, jota usein kutsutaan vain SAT -kirjoittamiseksi, testaa tietosi Englannin kielioppi, välimerkit ja lauserakenne. Se kysyy myös ideoiden organisointi ja kappaleen rakenne. Koko osio on monivalinta, ja jokainen kysymys perustuu kappaleeseen.

Kysymysten kirjoittaminen pyytää sinua toimittajaksi. He kysyvät, onko sana, yksityiskohta tai organisaatiokaava oikea, ja jos ei, se pyytää sinua valitsemaan paremman vaihtoehdon. Parannat periaatteessa kappaleen kielioppia, välimerkkejä, tyyliä ja rakennetta.

Seuraavat muutamat kysymykset koskevat esimerkiksi kielioppia (aihe-verbisopimus) ja lauseen lisäämistä merkityksen selventämiseksi:

body_writingexample.png

TOEFL Reading -osiossa on muutamia kysymyksiä, joissa sinua pyydetään lisäämään lause kappaleeseen sen merkityksen parantamiseksi. Kuten yllä olevasta esimerkistä näet, SAT Writing esittää samanlaisia ​​kysymyksiä. Se menee myös askeleen pidemmälle kysymällä sinulta miksi lisäisit lauseen kohtaan.

Opiskelijoille, joiden äidinkieli ei ole englanti, Kirjoittaminen ja lukeminen voivat olla erityisen haastavia. Kun olet suorittanut tämän osion loppuun, siirryt heti matematiikkaosioon. Tässä 25 minuutin jaksossa et saa käyttää laskinta.

8.jpg

Yhdessä kahdesta SAT -matematiikan osasta sinun on pidettävä laskin pakattuna laukkuun.

SAT Math Ei laskinta

Matematiikkaosissa SAT poikkeaa täysin TOEFL: stä. Näiden osioiden tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijoilla on käsitteellisiä ja ongelmanratkaisutaitoja menestyäkseen yliopistossa.

Suurin osa kysymyksistä perustuu algebra , mutta on muutamia, jotka sisältävät geometrian, trigonometrian ja kompleksiluvut. Kansainvälisillä opiskelijoilla on usein helpompaa aikaa matematiikan osissa, koska heillä ei ole niin paljon painoa edistyneelle englannin kielen taidolle.

Uudistettu SAT sisältää kuitenkin useita sanatehtäviä. Jotkut luetun ymmärtämiset ovat siksi edelleen tärkeitä matematiikkaosassa, kuten voit nähdä tästä SAT -tekstitehtävän esimerkistä:

Muusikolla on ladattavissa tai suoratoistettavissa uusi kappale. Muusikko ansaitsee 0,09 dollaria aina, kun kappale ladataan, ja 0,002 dollaria joka kerta, kun kappale suoratoistetaan. Mikä seuraavista ilmaisuista ilmaisee summan dollareina, jonka muusikko ansaitsee, jos kappale ladataan d kertaa ja suoratoistetaan s kertaa.

 1. 0,002d + 0,09 s
 2. 0,002d - 0,09 s
 3. 0.09d + 0.002s
 4. 0.09d - 0.002s

Tällä lyhyemmällä matematiikkaosalla sinä ei voi käyttää laskinta. Useimmat kysymykset eivät vaadi monimutkaisia ​​laskelmia. Pikemminkin he testaavat käsitteellistä ymmärrystäsi. Löydät lisää kysymyksiä, jotka vaativat laskutoimituksia, seuraavasta matemaattisesta osiosta.

SAT -matematiikka laskimella

Voit käyttää laskinta pidemmässä kahdesta SAT -matematiikkaosasta. Kaikki ongelmat eivät kuitenkaan välttämättä vaadi sitä. Sinun tehtäväsi on selvittää, milloin laskin on hyödyllinen ja milloin se vain hidastaisi sinua.

Kuten muutkin matemaattiset osat, Matematiikka laskimella kysyy paljon algebran kysymyksiä , sekä muutama geometria ja trigonometria. Siinä korostetaan myös voimakkaasti ongelmanratkaisu- ja tietoanalyysikysymyksiä, joissa pyydetään käyttämään hintoja, suhteita, prosentteja ja kaavioiden ja taulukoiden tietoja. Tässä on yksi esimerkki ongelmanratkaisu- ja tietoanalyysikysymyksestä SAT -matematiikassa laskimen kanssa:

Tony aikoo lukea romaanin päivittäin 3
Osien määrä romaanissa 8
Lukujen lukumäärä romaanissa 239
Sanojen lukumäärä, jonka Tony lukee minuutissa 250
Sivujen määrä romaanissa 1078
Sanojen määrä romaanissa 349 168

Tony suunnittelee romaanin lukemista. Yllä olevassa taulukossa on tietoja romaanista, Tonyn lukunopeus ja aika, jonka hän aikoo viettää romaanin lukemiseen joka päivä. Jos Tony lukee taulukossa ilmoitetulla nopeudella, mikä seuraavista on lähimpänä päivien lukumäärää, jonka Tony tarvitsee koko romaanin lukemiseen?

 1. 6
 2. 8
 3. 2. 3
 4. 324

Toisin kuin TOEFL, matematiikka on tärkeä osa SAT: n valmistelua ja ottamista. Itse asiassa suorituksesi matematiikassa muodostaa puolet kaikista SAT -pisteistäsi. Kuten edellä mainittiin, essee -osa on valinnainen, eikä sitä siten lasketa kokonaispistemäärään. Tarkastellaan lyhyesti SAT -essee -osiota. Muista huomata, kuinka paljon se eroaa TOEFL -kirjoittamisesta.

body_origami.jpg

Valmistautuminen SATiin

SAT on haastava testi kaikille opiskelijoille, myös äidinkielenään puhuville. Kehitetään vahva englannin kielen taito on tärkeä osa menestymistä , kuten tutustumalla testisisältöön, kysymystyyppeihin ja strategioihin kysymyksiin vastaamiseksi ja aikasi hallitsemiseksi.

Tärkeä ensimmäinen askel on testin rakenteeseen ja muotoon tutustuminen. Sinun pitäisi tutkia kysymyksetyypit, jotka tulevat esiin Lukeminen, Kirjoittaminen ja Matematiikka -osioissa. Laadukkaiden harjoitusmateriaalien käyttö on myös avainasemassa. Varmista, että omasi tarkistaa tarkasti, mitä testissä näkyy, ja yhdistä sisällön tarkastelu realistisiin käytännön kysymyksiin.

Aivan kuten TOEFL, voit aloittaa valmistelusi diagnostiikkatestillä. Juurista heikot kohdat ja kohdista ne opiskeluusi. Ei-äidinkieliset englanninkieliset voivat erityisesti keskittyä lukemisen ja kirjoittamisen kappaleiden lukemiseen ja kieliopin, käytön, välimerkit ja rakenteen sääntöjen opiskeluun. ESL -opiskelijoiden tulisi myös harjoitella matemaattisia tekstitehtäviä. Kolmas tärkeä tutkittava alue on tietojen tulkintakysymykset, jotka näkyvät kaikissa SAT -osioissa.

Se, kuinka kauan valmistaudut SAT: ään, riippuu lähtötasostasi, ja sinun on määritettävä tavoitteesi tutkimalla tulevien korkeakoulujen odotuksia. On parasta aloittaa useita kuukausia ennen ensimmäistä testiä ja sen jälkeen jätä itsellesi lisää testauspäiviä jos haluat ottaa sen uudelleen ja parantaa. Monet oppilaitokset ottavat korkeimmat osiotuloksesi ja yhdistävät ne parhaaseen mahdolliseen kokonaispisteeseen, joten SAT: n ottaminen useammin kuin kerran, jos mahdollista, on yleensä eduksesi.

Nyt kun sinulla on tunne molemmista testeistä, katsotaanpa tarkastella niiden yhtäläisyyksiä ja eroja.

on 3,8 hyvä gpa

body_applesandoranges-2.png

SAT: n ja TOEFL: n vertaaminen paljastaa joitakin yhtäläisyyksiä, mutta muilla tavoin se on kuin omenoiden ja appelsiinien vertaamista.

SAT vs TOEFL: yhtäläisyyksiä ja eroja

TOEFL ja SAT ovat suurelta osin erilaisia ​​testejä, mutta joillakin alueilla ne ovat päällekkäisiä. Ensinnäkin heidät molemmat vaaditaan kansainvälisille tai (joillekin) ESL -opiskelijoille, jotka hakeutuvat Yhdysvaltoihin. Pääsykokeina he vaativat paljon valmistelua ja suunnittelua. Ennen kuin edes valmistaudut ottamaan testejä, sinun on ymmärrettävä niiden pisteytysasteikot ja mitkä tulokset sinun on päästävä yliopistoon.

Koska molemmat kokeet edellyttävät korkeaa englannin tasoa, kaikki valmistelut yhdelle auttavat sinua jossain määrin toisessa. Erityisesti lukuluvuissa on päällekkäisyyksiä , joka edellyttää sinua lukemaan korkeakoulutason kohtia ja ymmärtämään niiden pääidean ja yksityiskohdat. Molemmissa testeissä pyydetään myös muokkaamaan kohdan rakennetta, kulkua ja merkitystä. Kuten edellä luet, tämä yhteinen merkitys tarkoittaa sitä, että jotkut oppilaitokset luopuvat TOEFL -vaatimuksesta, jos opiskelijat voivat osoittaa englanninkielen taitonsa pisteytyksellä SAT -suullisesti.

TOEFL on erityisesti ainutlaatuinen kuuntelu- ja puhumisosioidensa ansiosta. Nämä kaksi osiota on suunniteltu mittaamaan kokeen suorittajien englannin kielen tasoa. Vaikka TOEFLissa on kyse englannin kielestä, SAT on puoliksi matematiikka. Se haluaa varmistaa, että täytät tietyt kriteerit matematiikan opiskelijana ja pystyy osoittamaan ongelmanratkaisutaitosi.

Sekä SAT että TOEFL ovat nopeatempoisia, ajoitettuja pääsykokeita välttämätöntä korkeakoulun tavoitteiden saavuttamiseksi. Suurimmaksi osaksi sinun tulisi käsitellä niitä erillisinä kokeina, jotka edellyttävät omaa opintosuunnitelmaa ja testien ottamisstrategioita.

Lopuksi tarkastellaan tärkeimmät kohdat, jotka ei-äidinkielenään puhuvien tulisi muistaa näistä kahdesta tärkeästä kokeesta.

elokuu-7.jpg

SAT ja TOEFL vaativat paljon valmistelua ja suunnittelua, mutta lopulta he ovat passisi valitsemallesi korkeakoululle!

Mitä pitää muistaa SAT: sta ja TOEFL: sta

Useimmat ei-äidinkieliset englanninkieliset, jotka hakeutuvat yliopistoon Yhdysvalloissa, ovat vaaditaan ottamaan TOEFL ja SAT (tai ACT, jos haluat). TOEFL osoittaa, että sinulla on englannin kielen taito menestyäksesi yliopistotasolla. SAT: n tarkoituksena on testata kaikkia oppilaita tasavertaisilla kentillä ja arvioida heidän päättely- ja ongelmanratkaisutaitojaan.

Koska SAT vaatii edistynyttä englannin kielen taitoa, voi olla syytä luopua TOEFL -vaatimuksesta. Sinun pitäisi kysy mahdollisilta oppilaitoksiltasi oppilaitosten suunnitteluprosessin alussa saadaksesi tietoa heidän käytännöistään. Ellet pisteitä erittäin hyvin SAT -harjoitustesteissä, en suosittelisi jättämään TOEFL: n huomiotta olettaen, että sinun ei tarvitse ottaa sitä. Et halua lykätä sitä ja sitten loppuu aika valmistella tai testata päivämääriä parantaaksesi pisteitäsi.

Vaikka luultavasti haet korkeakouluun vasta lukuvuonna, sinun pitäisi alkaa valmistautua SAT- ja TOEFL -kursseihin ja ottaa ne paljon aikaisemmin. Kun valmistat nämä sovelluksesi osat ajoissa ja saavutat tavoitteesi, saat valtava määrä vaihtoehtoja kun on aika hakea yliopistoon.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.