SAT-testipäivät 2019-2020

ominaisuustesti-3

Jos haet korkeakouluihin, sinun on tiedettävä tulevat SAT-testipäivät 2019-2020! Näiden päivämäärien tunteminen etukäteen, vaikka et ole vielä valmis ottamaan sitä vielä, antaa sinulle enemmän aikaa valmistautua ja valmistautua testiin, ja SAT: ssa valmistautuminen on kaikki.

Tämä artikkeli kattaa vuosien 2019 ja 2020 SAT-päivämäärät koko lukuvuoden 2019--2020. Löydät edellisen vuoden testipäivät täältä tai tulevaisuuden päivämäärät täältä!SAT-testipäivät 2019-2020-lukuvuodelle

Nämä testipäivät tulevat suoraan College Boardilta. Huomaa, että nämä päivämäärät koskevat SAT-perustestiä; opiskelijoiden, jotka etsivät aihekokeita, tulisi kuulla College Boardin koekalenteri yhtä hyvin kuin kaikkia koekokeita ei ole saatavana kaikkina päivinä .


Testipäivä

Normaali rekisteröinti

Myöhäinen rekisteröinti (postitettu)

Myöhäinen rekisteröinti (sähköinen tai puhelin)

Tulosjulkaisu (monivalinta)

Tulosjulkaisu (SAT ja essee)

Tulokset lähetetty korkeakouluihin

5. lokakuuta 2019

tiivistelmä upokkaan 1. toiminnasta

6. syyskuuta 2019

17. syyskuuta 2019

24. syyskuuta 2019

18. lokakuuta 2019

21. - 23. lokakuuta 2019

31. lokakuuta - 2. marraskuuta 2019

2. marraskuuta 2019

3. lokakuuta 2019

15. lokakuuta 2019

22. lokakuuta 2019

15. marraskuuta 2019

18.-20. Marraskuuta 2019

28. marraskuuta - 8. joulukuuta 2019

7. joulukuuta 2019

8. marraskuuta 2019

19. marraskuuta 2019

26. marraskuuta 2019

20. joulukuuta 2019

joka sopii parhaiten neitsyen kanssa

23.-25. Joulukuuta 2019

2. tammikuuta - 4. tammikuuta 2020

14. maaliskuuta 2020

14. helmikuuta 2020

25. helmikuuta 2020

3. maaliskuuta 2020

27. maaliskuuta 2020

30. maaliskuuta - 1. huhtikuuta 2020

9. huhtikuuta - 11. huhtikuuta 2020

2. toukokuuta 2020

3. huhtikuuta 2020

Oregonin osavaltion yliopisto täytti vaatimukset

14. huhtikuuta 2020

21. huhtikuuta 2020

15. toukokuuta 2020

18. - 20. toukokuuta 2020

28. - 30. toukokuuta 2020

6. kesäkuuta 2020

8. toukokuuta 2020

19. toukokuuta 2020

27. toukokuuta 2020

15. heinäkuuta 2020

15. heinäkuuta - 17. heinäkuuta - 2020

25. heinäkuuta - 27. heinäkuuta - 2020

Ovatko nämä 2019-2020 SAT-päivämäärät tarkkoja?

Nämä päivämäärät ovat ne, jotka kollegion hallitus on antanut tulevalle lukuvuodelle - ne ovat viralliset testipäivät . Testipäivät voivat kuitenkin muuttua useista syistä, mukaan lukien sää, sähkökatko tai muut ongelmat. Jos testipäivää muutetaan jostain syystä, SAT-testikeskus ottaa yhteyttä paikallisiin tiedotusvälineisiin varoittaakseen opiskelijoita muutoksesta. Voit myös olla ajan tasalla kaikista aikataulun muutoksista testikeskuksen sulkusivu kollegion hallituksessa .

Jos testipäiväsi jostain syystä muuttuu, meikkitesti voidaan ajoittaa. SAT-ohjelmasi ottaa sinuun yhteyttä meikkipäivän yksityiskohtia varten. Kaikilla meikkitesteillä on erilaiset pisteiden julkaisupäivät, joten muista tarkistaa testikeskuksestasi pysyäksesi ajan tasalla, kun pisteet vapautetaan, jos tarvitset niitä heti yliopistoon pääsemiseksi.

kehon_valinta-5

Kuinka valita paras SAT-päivämäärä

Nyt kun tiedät, mitkä SAT-päivämäärät ovat tulossa vuosina 2019--2020, on aika alkaa suunnitella sinulle sopiva päivämäärä. Ei ole väliä kuinka kaukana olet hakemasta yliopistoon, Jos sinulla on idea tulevasta aikataulustasi, sinun on helpompaa menestyä SAT: ssa!

Löydä määräajat

Idea SAT päivämäärä sinulle on yksi, joka perustuu aikatauluusi. Mieti missä olet lukiourallasi - nuorempi vuosi? ABI-vuosi? Kuinka paljon aikaa sinulla on ennen kuin haet yliopistoon? Jos suoritat testin tiettynä päivänä, ovatko pisteesi valmiita lähettämään valitsemallesi korkeakoululle ajoissa niiden katkaisupäivät?

Harkitse myös stipendien määräaikoja. Jos haettava apuraha perustuu SAT-pisteisiin, pidä tämä mielessä, kun valitset päivämäärää. Anna itsellesi runsaasti aikaa opiskeluun, testin suorittamiseen ja pisteiden lähettämiseen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kiireestä ja menestymisestä!

Kuinka monta kertaa haluat käyttää sitä?

Monet opiskelijat ottavat SAT: n useammin kuin kerran, mikä voi vaikuttaa myös siihen, milloin sinun tulisi ajoittaa testipäivämääräsi. Jos aiot suorittaa testin useita kertoja (ja sinun pitäisi!), Anna itsellesi runsaasti aikaa opiskella ja kehittyä päivämäärien välillä.

milloin on psat 2018

Suosittelemme aloittamaan SAT: n kesällä ennen juniorivuotta, koska se antaa sinulle aikaa saada perustiedot ymmärryksestäsi vahvuuksistasi ja heikkouksistasi ja jättää paljon aikaa parantumiseen riippumatta siitä, oletko superscoring vai ei.

Voit ottaa SAT: n niin monta kertaa kuin haluat, mutta suosittelemme korkeintaan kuutta joten se ei aloita etsimistä korkeakouluista ikään kuin et suhtaudu siihen vakavasti. Näiden kuuden testin välittäminen kahden vuoden ajaksi antaa sinulle monta kuukautta aikaa opiskella ja kehittyä sen sijaan, että yrität täyttää paljon harjoittelua vanhempaan vuoteen, kun olet jo jongleerannut sovelluksia, opetussuunnitelman ulkopuolisia henkilöitä ja harrastamalla sosiaalista elämää.

Tee suunnitelma siitä, kuinka monta kertaa haluat suorittaa testin, ja rakenna päivämäärävalintasi tämän mielessä.

Kuinka kauan opiskelet?

Opintoaikojen huomioon ottaminen on tärkeää SAT-päivämäärien suunnittelussa. Jos otat sen uudelleen ja uudelleen ilman suunnitelmaa, se ei auta sinua parantamaan taitojasi - se tekee opiskelusta!

Joten kun valitset parhaat SAT-päivämäärät itsellesi, pidä tämä mielessä tarvitset aikaa työskennelläksesi pisteiden välillä jokaisen päivämäärän välillä . On parempi suunnitella ottamaan se muutama kerta, kun tilaa on, kuin ottaa se joka kuukausi juuri ennen valmistumistasi. Jos aloitat aikaisin, voit keskittyä parantamaan pisteesi osia, jotka eivät ole niin korkeita

Et halua vain ottaa SAT: ta ilman opintoja. Jos testipäivämäärä on päättymässä, menetät arvokasta opiskeluaikaa. Tahdista itsesi!

Onko sinulla konfliktien ajoitusta?

SAT on tärkeä, mutta myös muut sitoumuksesi! Älä uhraa pianolaulua tai perhematkaa Pariisiin SAT: n ottamiseksi - jos suunnittelet riittävän kauas eteenpäin, sinun ei tarvitse huolehtia siitä!

SAT-testejä on ympäri vuoden, mutta sinun on tarkasteltava niitä etukäteen. Ei ole päivämääriä tammikuusta toukokuuhun 2020 , joten jos laskit testin suorittamisesta tuona aikana, sinun on muutettava aikataulua. Mutta jos tiedät, milloin voit ottaa sen etukäteen, sinun ei tarvitse huolehtia valmistautumisesta johonkin, mitä ei ehkä tapahdu.

Käytä jonkin aikaa, jotta pääset hahmottamaan tärkeimmät aika-aikasi koko vuoden ajan, olivatpa ne sitten suuria testejä koulussa, perhematkoilla tai opetuksen ulkopuolella. Aseta SAT-päivämäärät näiden tärkeiden tapahtumien välille, jotta voit tasapainottaa sitoumuksesi ja testaustarpeesi ylikuormittamatta.

Mitä seuraavaksi?

Muista, että nämä ovat vain keskeisiä SAT-päivämääriä - jos haluat suorittaa aihekokeita, sinun on myös tarkasteltava aikataulu niille!

Oletko valmis aloittamaan opiskelun? Tarkista tämä luettelo ilmaisista virallisista SAT-harjoitustesteistä päästäksesi alkuun!

Opiskelu on hienoa, mutta haluat varmistaa, että teet sen oikeilla materiaaleilla. SAT-opinto-oppaamme auttaa saamaan sinut oikeaan suuntaan SAT-menestykseen!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

Regent University SAT -tulokset ja GPA

Parhaat apurahat nuorille lukiossa

Voit hakea ja voittaa apurahoja nuorena lukiossa. Tässä on parhaat apurahat nuorille ja kuinka löytää vielä enemmän.

Norfolkin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

IAT -liigan SAT -testitulokset

Mitä SAT -aiheen testituloksia tarvitset huippuoppilaitoksille, kuten Harvard, Stanford, Cornell, Princeton ja MIT? Ota selvää tästä.

Mira Costan lukio | 2016-17 Rankings | (Manhattan Beach,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Costa High Schoolista Manhattan Beachillä, Kaliforniassa.

3 vinkkiä erottuvan miksi Tulane-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Tulane-esseekehotetta? Opi avain loistavan Why Tulane-esseen kirjoittamiseen, joka auttaa sinua pääsemään sisään.

Polygonit ACT-matematiikassa: geometrian kaavat ja strategiat

Mietitkö kuinka neliöt, suorakulmiot, suuntaiset ja viisikulmio toimivat ACT Mathissa? Tässä on täydellinen opas ACT-matematiikan monikulmioihin ja asiantuntijastrategiat.

Yleisin vastaus ACT: Arvaa C?

Mietitkö, mikä on ACT: n yleisin vastaus? Selitämme, minkä kirjaimen valitset, kun arvaat ja miksi.

Mikä on PSAT 8/9? Pitäisikö se ottaa?

Mikä on uusi PSAT 8/9 -testi? Jos olet kahdeksas luokkalainen tai fuksi, kannattaako sinun suorittaa tämä testi tai PSAT 10/NMSQT? Lue yksityiskohtainen oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

15 SAT -vinkkiä SAT -pisteiden parantamiseen

Tarvitsetko nopeita SAT -vinkkejä pisteidesi parantamiseen ennen testiä? Täältä saat parhaat vinkkimme kirjoittamiseen, lukemiseen, matematiikkaan ja yleiseen testistrategiaan.

Loyolan yliopiston Chicagon SAT-tulokset ja GPA

Cumberlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Hastings Collegen pääsyvaatimukset

Välimerkit ACT English: Apostrophes, Colons, and More

Kuinka ratkaiset ACT-englannin välimerkkikysymyksiä, joihin liittyy heittomerkkejä, kaksoispisteitä ja pilkkuja? Opi vinkkini ja strategiani ja harjoittele realistisissa kysymyksissä.

Daytonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka paljon taloa voit varata? Opi laskemaan asuntolaina

Mietitkö 'kuinka paljon asuntolainaa minulla on varaa'? Selitämme, kuinka paljon sinun pitäisi käyttää taloon, ja tarjoamme sinulle vinkkejä kokonaiskustannusten pienentämiseksi.

SAT-pisteet, joita tarvitset hoito-ohjelmille

Haetaanko sairaanhoitokouluun? Sinun on täytettävä koulusi SAT-vaatimukset päästäksesi sisään. Tässä on SAT-pisteet, jotka sinun on hyväksyttävä.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Kuinka päästä West Pointiin: 3 avainvinkkiä

Oletko huolissasi West Pointin pääsyvaatimuksista? Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää West Pointiin pääsystä, jotta voimme aloittaa hakemuksesi oikealla jalalla.

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.