SAT-testipäivät 2018-2019

ominaisuus_kalenteri-6.jpg

Täällä PrepScholarissa käytämme parhaita tietoja ilmoittaaksemme sinulle, miltä testausaikataulu, rekisteröinnin määräajat ja pisteet julkaistaan ​​tulevaisuudessa. Kun valitset testin päivämäärää, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä - tietäen tarkasti, milloin testi tapahtuu, on elintärkeää suunnittelullesi. (Jos etsit jotain uudempaa, tässä on tietoja edellisiltä vuosilta ja tämä lukuvuosi .)

Tässä artikkelissa annan sinulle SAT-testien päivämäärät 2018-2019 ja käy läpi joitakin tekijöitä, joita sinun on otettava huomioon, kun valitset testipäivääsi.SAT-testipäivät lukuvuodelle 2018-2019

College Board on julkaissut luetellut testipäivät, mutta ne voivat silti muuttua. Rekisteröinti- ja pisteiden julkaisupäivät ovat arvioitamme aiempien vuosien yleisistä malleista.

Testin päivämäärä

Normaali rekisteröinti

Myöhäinen rekisteröinti

Pisteet Julkaisu

25. elokuuta 2018

parhaat oppilaitokset taloudellista apua varten

27. heinäkuuta 2018

10. elokuuta 2018

13. syyskuuta 2018

6. lokakuuta 2018

7. syyskuuta 2018

21. syyskuuta 2018

miamin yliopisto keskimääräinen gpa

25. lokakuuta 2018

3. marraskuuta 2018

5. lokakuuta 2018

19. lokakuuta 2018

22. marraskuuta 2018

1. joulukuuta 2018

2. marraskuuta 2018

16. marraskuuta 2018

20. joulukuuta 2018

mikä on personointi kirjallisuudessa

9. huhtikuuta 2019

8. helmikuuta 2019

22. helmikuuta 2019

28. helmikuuta 2019

4. toukokuuta 2019

5. huhtikuuta 2019

19. huhtikuuta 2019

entsyymi koostuu

23. toukokuuta 2019

1. kesäkuuta 2019

3. toukokuuta 2019

17. toukokuuta 2019

20. kesäkuuta 2019

Kuinka tarkka taulukko on yllä?

Testipäivät ovat kollegion hallituksen antamia arvioituja päivämääriä, ja rekisteröinti- ja pisteiden julkaisupäivät ovat arvioitamme . Vaikka kaikki päivämäärät ovat todennäköisesti oikeita, testipäivät voivat olla jonkin verran luotettavampia, koska ne ovat kollegion hallituksen antamia.

Testipäivät vahvistetaan kuitenkin vasta kesällä 2018. Jos jokin päivämääristä muuttuu, ne ovat todennäköisesti viikkoa aikaisemmin tai myöhemmin kuin odotettu päivämäärä .

Näiden päivämäärien avulla voit määrittää, milloin otat SAT: n. Jos tiedät käytettävissä olevat vaihtoehdot, voit valita aikataulusi parhaiten sopivan päivämäärän ja ottaa huomioon testin valmisteluun tarvittavan ajan.

body_clock.png

hauskoja korttipelejä 2 hengelle

Testipäivämäärän valitseminen

Tässä on muutamia tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon milloin SAT -testin päivämäärän valitseminen :

Varmista, että tiedät määräaikasi!

T ake SAT tarpeeksi aikaisin, jotta pisteet voivat saapua ennen määräaikoja . Jos haet säännöllinen päätös , viimeisen vuoden joulukuun testi on viimeinen testi, jonka voit suorittaa useimmille korkeakouluille. Jos haet aikaisin , viimeinen testi, jonka voit suorittaa, voi olla viimeisen vuoden lokakuussa tai marraskuussa.

Lisäksi apurahoilla on määräajat. Jos haluat hakea apurahoja, jotka ottavat huomioon SAT -pisteesi, sinulla on oltava testituloksesi ennen apurahan määräaikoja. Suosittelen, että annat pisteidesi vastaanottamiseen kaksi kuukautta.

Kuinka monta kertaa haluat ottaa SAT: n?

Useimmat opiskelijat kehittyvät, kun he ottavat uudelleen SAT: n, joten haluat antaa itsellesi mahdollisuuden siihen tee testi useita kertoja . Suosittelemmeotat ensin SAT: n nuoremman vuoden syksyllä. Sitten voit suorittaa sen uudelleen nuoremman vuoden keväällä ja vanhemman vuoden syksyllä tarvittaessa.

Kuinka kauan aiot opiskella?

Kun valitset testin päivämäärän, haluat varmistaa sen anna itsellesi riittävästi aikaa valmistautua . Hanki arvio kuinka kauan sinun täytyy opiskella ja varmista, että pystyt valmistautumaan täysin ennen testin suorittamista. Jos otat sekä marras- että joulukuun testit tekemättä opintoja välillä, pisteet eivät todennäköisesti parane paljon.

Onko sinulla ristiriitoja testipäivien kanssa?

Tarkista, onko sinulla mahdollisia ristiriitoja SAT -testipäivinä tai niiden ympäristössä.Ehkä joulukuun päivämäärä on samana päivänä kuin puhe- ja keskustelukilpailusi.Ehkä haluat välttää kesäkuun testipäivää, koska keskityt finaaliin valmistautumiseen.

Voi olla vaikeaa löytää aikaa, jolloin voit täysin omistautua SAT: lle, mutta sinun pitäisi Yritä valita itsellesi parhaat testipäivät .

body_planner-4.jpg

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kova lukio: miten se vaikuttaa opiskelumahdollisuuksiisi

Menetkö vaikeaan lukioon? Onko se vahingoittanut GPA: ta? Opi kuinka haastava lukio tulee vaikuttamaan korkeakouluvaihtoehtoihisi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Massachusettsissa + sijoitukset/tilastot (2016)

Hakeudutko yliopistoihin Massachusettsissa? Meillä on täydellinen luettelo Massachusettsin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Parhaat IB -kemiakirjat, tarkistettu

Mitä IB -kemia -kirjoja kannattaa käyttää valmisteluun ja mitä kirjoja kannattaa ehdottomasti välttää? Varmista, että käytät oikeita oppikirjoja ja opinto -oppaita.

New Yorkin City College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka monta SAT -aiheen testiä minun pitäisi tehdä?

Kuinka monta SAT -aihekoetta vaaditaan pääsyllesi? Ota selvää tästä.

Mistä löytää IB Chemistry Past Papers - ilmainen ja virallinen

Haluatko aiempia papereita IB Chemistry SL: lle ja HL: lle? Lue oppaamme löytääksesi kaikki saatavilla olevat paperit, jotta voit opiskella todellista testiä varten.

Montanan yliopiston länsimaiset pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gateway to Collegeista Laney Collegessa

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Gateway To Collegeista Laney Collegessa Oaklandissa, Kaliforniassa.

Middle Tennessee State University ACT Scores and GPA

Mitä sinun on tiedettävä Esperanzan lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Esperanzan lukiosta Anaheimissa, Kaliforniassa.

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Cal State Long Beachin SAT -tulokset ja GPA

Penn State New Kensingtonin pääsyvaatimukset

4 vinkkiä valmistautumiseen NYS: n virkamieskokeisiin

Haetko julkisen sektorin työpaikkoja New Yorkin osavaltiossa? Sinun on suoritettava NYS -virkamieskokeen, joten tutustu oppaaseemme valmistautumisesta.

Kalifornian parhaat koulut | Richmond High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Richmond High Schoolista Richmondissa, Kaliforniassa.

Linfield College pääsyvaatimukset

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

1090 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

10 parasta taidekoulua Yhdysvalloissa

Hakeminen taideopistoihin? Nämä ovat 10 taidekoulua, joihin sinun on ehdottomasti harkittava hakemista. Lue lisää miksi nämä koulut ovat niin hyviä.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset