SAT-testipäivät 2018-2019

ominaisuus_kalenteri-6.jpg

Täällä PrepScholarissa käytämme parhaita tietoja ilmoittaaksemme sinulle, miltä testausaikataulu, rekisteröinnin määräajat ja pisteet julkaistaan ​​tulevaisuudessa. Kun valitset testin päivämäärää, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä - tietäen tarkasti, milloin testi tapahtuu, on elintärkeää suunnittelullesi. (Jos etsit jotain uudempaa, tässä on tietoja edellisiltä vuosilta ja tämä lukuvuosi .)

Tässä artikkelissa annan sinulle SAT-testien päivämäärät 2018-2019 ja käy läpi joitakin tekijöitä, joita sinun on otettava huomioon, kun valitset testipäivääsi.SAT-testipäivät lukuvuodelle 2018-2019

College Board on julkaissut luetellut testipäivät, mutta ne voivat silti muuttua. Rekisteröinti- ja pisteiden julkaisupäivät ovat arvioitamme aiempien vuosien yleisistä malleista.

Testin päivämäärä

Normaali rekisteröinti

Myöhäinen rekisteröinti

Pisteet Julkaisu

25. elokuuta 2018

parhaat oppilaitokset taloudellista apua varten

27. heinäkuuta 2018

10. elokuuta 2018

13. syyskuuta 2018

6. lokakuuta 2018

7. syyskuuta 2018

21. syyskuuta 2018

miamin yliopisto keskimääräinen gpa

25. lokakuuta 2018

3. marraskuuta 2018

5. lokakuuta 2018

19. lokakuuta 2018

22. marraskuuta 2018

1. joulukuuta 2018

2. marraskuuta 2018

16. marraskuuta 2018

20. joulukuuta 2018

mikä on personointi kirjallisuudessa

9. huhtikuuta 2019

8. helmikuuta 2019

22. helmikuuta 2019

28. helmikuuta 2019

4. toukokuuta 2019

5. huhtikuuta 2019

19. huhtikuuta 2019

entsyymi koostuu

23. toukokuuta 2019

1. kesäkuuta 2019

3. toukokuuta 2019

17. toukokuuta 2019

20. kesäkuuta 2019

Kuinka tarkka taulukko on yllä?

Testipäivät ovat kollegion hallituksen antamia arvioituja päivämääriä, ja rekisteröinti- ja pisteiden julkaisupäivät ovat arvioitamme . Vaikka kaikki päivämäärät ovat todennäköisesti oikeita, testipäivät voivat olla jonkin verran luotettavampia, koska ne ovat kollegion hallituksen antamia.

Testipäivät vahvistetaan kuitenkin vasta kesällä 2018. Jos jokin päivämääristä muuttuu, ne ovat todennäköisesti viikkoa aikaisemmin tai myöhemmin kuin odotettu päivämäärä .

Näiden päivämäärien avulla voit määrittää, milloin otat SAT: n. Jos tiedät käytettävissä olevat vaihtoehdot, voit valita aikataulusi parhaiten sopivan päivämäärän ja ottaa huomioon testin valmisteluun tarvittavan ajan.

body_clock.png

hauskoja korttipelejä 2 hengelle

Testipäivämäärän valitseminen

Tässä on muutamia tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon milloin SAT -testin päivämäärän valitseminen :

Varmista, että tiedät määräaikasi!

T ake SAT tarpeeksi aikaisin, jotta pisteet voivat saapua ennen määräaikoja . Jos haet säännöllinen päätös , viimeisen vuoden joulukuun testi on viimeinen testi, jonka voit suorittaa useimmille korkeakouluille. Jos haet aikaisin , viimeinen testi, jonka voit suorittaa, voi olla viimeisen vuoden lokakuussa tai marraskuussa.

Lisäksi apurahoilla on määräajat. Jos haluat hakea apurahoja, jotka ottavat huomioon SAT -pisteesi, sinulla on oltava testituloksesi ennen apurahan määräaikoja. Suosittelen, että annat pisteidesi vastaanottamiseen kaksi kuukautta.

Kuinka monta kertaa haluat ottaa SAT: n?

Useimmat opiskelijat kehittyvät, kun he ottavat uudelleen SAT: n, joten haluat antaa itsellesi mahdollisuuden siihen tee testi useita kertoja . Suosittelemmeotat ensin SAT: n nuoremman vuoden syksyllä. Sitten voit suorittaa sen uudelleen nuoremman vuoden keväällä ja vanhemman vuoden syksyllä tarvittaessa.

Kuinka kauan aiot opiskella?

Kun valitset testin päivämäärän, haluat varmistaa sen anna itsellesi riittävästi aikaa valmistautua . Hanki arvio kuinka kauan sinun täytyy opiskella ja varmista, että pystyt valmistautumaan täysin ennen testin suorittamista. Jos otat sekä marras- että joulukuun testit tekemättä opintoja välillä, pisteet eivät todennäköisesti parane paljon.

Onko sinulla ristiriitoja testipäivien kanssa?

Tarkista, onko sinulla mahdollisia ristiriitoja SAT -testipäivinä tai niiden ympäristössä.Ehkä joulukuun päivämäärä on samana päivänä kuin puhe- ja keskustelukilpailusi.Ehkä haluat välttää kesäkuun testipäivää, koska keskityt finaaliin valmistautumiseen.

Voi olla vaikeaa löytää aikaa, jolloin voit täysin omistautua SAT: lle, mutta sinun pitäisi Yritä valita itsellesi parhaat testipäivät .

body_planner-4.jpg

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA