SAT Superscore vs Score Choice: Mikä on ero?

feature_icecream.jpg

Saatat tietää, että SAT tarjoaa sekä Superscoring- että Score Choice -vaihtoehdot, mutta tiedätkö, mikä erottaa nämä kaksi? Aivan kuten pari eri makua, mutta yhtä herkullisia jäätelötötteröitä, jokainen hyötyy sinulle, mutta hieman eri tavoin.

Tässä artikkelissa käyn lyhyesti läpi, mitä Superscoring ja Score Choice sisältävät, ja kerron, mikä erottaa toiset toisistaan.espanjalaisia ​​rakkauslainauksia englanninkielisillä käännöksillä

Mikä on Superscoring?

Superscoring on se, mitä monet oppilaitokset tekevät hakemuksesi yhteydessä lähettämiesi SAT -pisteiden kanssa. He katsovat kaikkia lähettämiäsi SAT -tuloksia, ota korkein pistemäärä kustakin testiosasta ja yhdistä eri testipäivien korkeat pisteet korkeimmaksi mahdolliseksi yhdistelmäpisteeksi tai superscoreksi.

Alla oleva esimerkki osoittaa, miten ylisuoritus toimii, jos päätät lähettää tulokset kolmesta eri testipäivästä. Yliopistojen silmissä tällä opiskelijalla on täydet pisteet, koska hän onnistui saamaan 800 jokaisesta osasta vähintään kerran.

Kriittinen lukeminen Matematiikka Kirjoittaminen Kokonaispisteet
Testi 1 800 740 750 2290
Testi 2 780 800 700 2280
Testi 3 750 750 800 2300
Superscore 800 800 800 2400


Superscoring hyödyttää oppilaitoksia, koska se asettaa heidät korkeammalle sijoitettujen opiskelijoiden keskimääräisten SAT -pisteiden rankingissa. Se hyödyttää sinua myös siksi saat ansioita parhaista pisteistäsi jokaisesta osiosta, vaikka ne tapahtuisivat eri aikoina sen sijaan, että olisit jumissa yhdestä testistä saadun yhdistetyn pistemäärän kanssa.

Mikä on pistevalinta?

Pisteiden valinta on asia, joka sinun on otettava huomioon ennen pisteiden lähettämistä korkeakouluille. Se vain tarkoittaa voit päättää, mitkä SAT -tulokset lähetetään ja mitkä eivät.

Jos päätät lähettää SAT -tulokset tietystä testipäivästä, et voi valita lähetettäviä osioita - kaikki tai ei mitään. Sinulla on mahdollisuus valita, mitkä testipäivät haluat lähettää tavallisen SAT: n tapauksessa, ja voit valita, mitkä yksittäiset testit haluat lähettää SAT -aiheisten testien tapauksessa.

Useimmat koulut sallivat pistevalinnan, mutta jotkut eivät, mukaan lukien Yalen ja Stanfordin. Muista tarkistaa niiden oppilaitosten verkkosivustot, joihin haet, varmistaaksesi, että ne sallivat pisteet.

body_yale-1.jpg Yale, kaikki tietävät, ettet ole Euroopassa. Lakkaa yrittämästä niin kovasti.

Mitkä ovat tärkeät erot superscoringin ja pistevalinnan välillä?

Sinä vs. korkeakoulut

Pisteiden valinnalla, teet valinnan siitä, mitkä tulokset lähetetään. Pisteet, jotka ovat peräisin testauspäiviltä, ​​joita et halua lähettää, eivät koskaan näy oppilaitoksissa, jotka sallivat pistevalinnan. Vain lähettämäsi pisteet ovat oikeutettuja Superscoringille oppilaitoksissa, jotka sallivat pisteet.

Jotkut koulut vaativat sinua lähettämään kaikki pisteesi (ei pistevalintaa), mutta käyttävät myös Superscoringia, joten he ottavat huomioon vain parhaat pisteet. Superscoring on asia, josta sinun ei tarvitse huolehtia suoraan koska koulut tekevät sen automaattisesti pisteidesi lähettämisen jälkeen. Tämä on kuitenkin otettava huomioon, kun opiskelet ja päätät milloin ottaa SAT (lisää tästä myöhemmin).

Kokonaiset SAT: t vs. alitulokset

Jos käytät Score Choicea SAT -pisteidesi lähettämiseen tietystä testipäivästä, sinun on lähetettävä kaikki osiotulokset - et voi valita, mitkä haluat oppilaitosten näkevän.

Superscoringin tapauksessa oppilaitosten on kuitenkin kerättävä parhaat yksittäisten osien pisteet, jotta saadaan paras mahdollinen kokonaispistemäärä. Score Choice on ensimmäinen suodatin, jonka tulokset kulkevat yhdistelmämuodossaan. Sitten, oppilaitokset että superscore valitsee korkeimmat alitulokset lähettämistäsi SAT -kohteista luoda parhaat pisteet useiden eri testien palasista.

Mitä tämä merkitsee sinulle?

Se tarkoittaa, että jos et onnistunut yhdessä SAT: ssa niin hyvin kuin toivoit, se ei ole maailman loppu. Useimmissa tapauksissa voit valita, ettet lähetä kyseistä pistemäärää korkeakouluille Score Choicen kautta.

Vaikka sinun on lähetettävä se, lähetät todennäköisesti myös parempia pisteitä muista testipäivistä. Useimmat koulut eivät edes ota huomioon alempia pisteitä, jos he käyttävät Superscoringia.

Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit mukauttaa SAT -strategiaasi Score Choice- ja Superscoring -pisteiden perusteella:

Harjoittele erityistä opiskelua

Korkeakoulut, joiden ylipisteet valitsevat parhaat osiotuloksesi, mikä tarkoittaa, että voit keskittyä opiskeluun vain yhteen osaan tiettynä testipäivänä. Jos olet jo ottanut SAT: n kerran ja olet tyytyväinen yhden osan pisteisiisi, mutta haluat nostaa toista pistettä, voit keskittyä opiskeluusi kokonaan heikompaan osaan valmistautuessasi seuraavaan testipäivään.

mikä on hyvä pisteet sat

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että saat pisteet, jotka ovat samat tai korkeammat kuin edellinen pisteesi toisessa osassa, koska korkeimmat pisteet jokaisesta osasta ovat ainoita, jotka lasketaan.

Älä mene yli laidan ja jätä osia testistä, jonka olet jo voittanut, mutta voit tuntea olosi rentoutuneeksi tietäessäsi tämän aina ei tarvitse ampua parhaan yhdistelmäpistemäärän saavuttamiseksi. Voit vain keskittyä saamaan parhaat pisteet tietystä osasta!

Tee testi useammin kuin kerran

Tätä kannatamme joka tapauksessa, mutta tietämys siitä, että Score Choice ja Superscoring ovat olemassa, lisää ylimääräistä kannustinta. Vaikka et opiskele paljon testistä toiseen, pisteet nousevat todennäköisesti hieman.

Voit valita, mitkä testit haluat lähettää Score Choicella, ja oppilaitokset käyttävät korkeimpia alipisteitäsi näistä testeistä Superscoringin avulla. Se tarkoittaa SAT: n ottaminen vähintään kaksi tai kolme kertaa on sinun eduksesi.

body_highestscores.jpg Ainoat SAT -tulokset lasketaan hyvien ystäviemme Score Choice ja Superscoring avulla!

Yhteenveto

Superscoring ja Score Choice ovat kaksi palvelua, joiden avulla voit näyttää korkeakouluille vain parhaat SAT -pisteet.

Pisteiden valinta tarkoittaa, että voit päättää, mitkä yhdistelmäpisteet lähetetään korkeakouluille. Jos teit testin kolmella päivämäärällä, voit lähettää vain kaksi niistä, jos yksi piste oli paljon pienempi.

Korkeakoulut toteuttavat sitten Superscoringin ottamalla parhaat alipisteet SAT: n jokaisesta osasta ja yhdistämällä ne luodaksesi parhaan mahdollisen yhdistelmäpistemäärän.

Superscoring ja Score Choice tarkoittavat, että sinulla on kannustin ota SAT useammin kuin kerran ja tietyille osille niin voit maksimoida tulokset.

Yhdessä Superscoring ja Score Choice tekevät SAT: sta vain hieman vähemmän stressaavaa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.