IAT -liigan SAT -testitulokset

body_ivyleague

Onko kohteesi Ivy League tai muut huippuyliopistot? Kuten tiedätte, nämä koulut ovat maan valikoivin. Tämän vuoksi haluat muotoilla huolellisesti sovelluksesi kaikki osat niin, että se on niin vahva kuin se voi olla.

Katsotaanpa yhtä tärkeää osaa hakemuksestasi: SAT -testituloksesi. Tässä artikkelissa käymme läpi huippukoulujen aihekokeen vaatimukset ja odotukset ja annamme neuvoja näiden testien tasapainottamiseksi kaikkeen muuhun, mitä sinulla on kiireisessä elämässäsi.Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

milloin näyttelyn kirjoituspisteet tulevat näkyviin

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

SAT -aineiden testausvaatimukset huippukouluissa

Katsotaanpa kahdeksan Ivy League -koulua - Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Princeton, UPenn ja Yale - sekä jotkut muut huippukoulut, kuten Duke, Georgetown, MIT, Stanford ja Chicagon yliopisto.

Jotkut näistä kouluista suositella tai vaatia kahta SAT -aihekoetta, lukuun ottamatta Georgetownia, joka pyytää kolmea. Viime aikoina koulut ovat kuitenkin lisääntyneet, mukaan lukien huippuluokan koulut, mikä tekee SAT-aiheisia testejä täysin valinnainen.

Esimerkiksi vaikka Harvard suosittelee aihekokeita, ne ovat teknisesti valinnaisia ​​hakijoille :

'Vaikka suosittelemme, että lähetät kaksi SAT -aihekoetta, voit hakea ilman niitä, jos testien kustannukset ovat taloudellisia vaikeuksia tai jos haluat, että hakemuksesi käsitellään ilman niitä.'

Stanford suosittelee samoin , mutta ei vaadi SAT Subject Test -tuloksia.

Vaikka voit kieltäytyä, sekä Harvard että Stanford suosittelevat vahvasti aihekokeiden suorittamista ja pisteiden lähettämistä. Jos nämä testit muodostavat sinulle taloudellisen esteen, keskustele ehdottomasti pääsylippujen kanssa ja kysy heidän neuvojaan. Voit myös tutkia vaihtoehtoja maksuvapautuksiin.

Tämän luettelon koulut, jotka tekevät ei korosta SAT -aineiden testejä Chicagon yliopisto, Brown, Dartmouth ja Columbia. Chicagon yliopiston aihetestit on seuraava:

'Aihekokeiden tulokset ovat täysin valinnaisia, eikä aiheen testitulosten lähettäminen meille vahingoita hakemustasi.'

MIT ei enää ota huomioon testituloksia ollenkaan, vaikka lähetäisit ne, ja Yale ei harkitse niitä hakijoille 2020/2021 koronaviruspandemian vuoksi.

Mitkä ovat aineen testausvaatimukset ja erityisohjeet muille huippukouluille? Alla on kätevä kaavio, jota voit käyttää selvittää huippukoulujen SAT -aihekokeita koskevat käytännöt.

Koulu Suositeltava/pakollinen aihekokeen määrä Muistiinpanoja koulusta
Ruskea Ei mitään '' Vuodesta 2025 alkaen Brown ei enää suosittele SAT -testien lähettämistä. Jos testit lähetetään, niitä käsitellään osana hakemustasi. Opiskelijat, jotka eivät ole suorittaneet aihekokeita, eivät ole epäedullisessa asemassa Brownin hyväksymisprosessissa. ''
Columbia Ei mitään '' Columbia ei vaadi SAT -aihekokeen ja muiden pätevyystestien tuloksia, mutta hyväksymme tulokset, jos päätät lähettää ne ... Et ole epäedullisessa asemassa, jos päätät olla ottamatta näitä valinnaisia ​​testejä tai lähettää pisteitä Columbiaan. ''
Cornell

Vaihtelee ohjelman mukaan

(Väliaikaisesti valinnainen 2021 hakijalle)

Hakijoiden on toimitettava jompikumpi 0 tai 2 Aihekokeet, yliopistosta riippuen. (Väliaikaisesti valinnainen 2021 hakijalle)
Dartmouth Ei mitään '' SAT -aihekokeet ovat valinnainen osa tarkasteluprosessiamme. Pisteiden lähettämättä jättäminen ei estä ehdokkuuttasi saamasta täydellistä tarkastusta hakukomiteassa. Jos lähetät testituloksia, sisällytämme ne hakemuksesi tarkasteluun. ''
käyttäjältä Ei mitään 'Emme vaadi SAT -aihekoetta.'
Georgetown 3 suositeltavaa '' Lisäksi on erittäin suositeltavaa, että ehdokkaat toimittavat kolmen SAT -aiheen testin tulokset. Nämä kokeet voivat olla minkä tahansa hakijan valitsemista kolmesta, vaikka kieli- ja kielitieteellisen tiedekunnan hakijoiden on suositeltavaa toimittaa nykyaikaiset kielipisteet. ''
Harvard 2 suositeltavaa

”Vaikka suosittelemme, että lähetät kaksi SAT -aihekoetta, voit hakea ilman niitä, jos testien kustannukset ovat taloudellisia vaikeuksia tai jos haluat, että hakemuksesi käsitellään ilman niitä. ... Kansainväliset opiskelijat hyötyvät yleensä aihekokeiden lähettämisestä, ja heidän tulisi suorittaa ne mahdollisuuksien mukaan. ''

on Chicagon Ivy League -yliopisto
KANSSA Ei mitään '' MIT on tehnyt päätöksen olla enää pitämättä SAT -aihekokeen osana pääsyprosessia. ''
Princeton 2 suositeltavaa Insinööriehdokkaita kehotetaan suorittamaan matematiikan (taso 1 tai 2) aihekoe ja kemian tai fysiikan koe.
Stanford 2 suositeltavaa '' SAT -aiheen testit ovat valinnaisia. Koska SAT-testitulokset voivat korostaa vahvuusalueitasi, otamme mielellämme vastaan ​​näiden tulosten itseilmoituksen hakemuksessasi. '
Chicagon yliopisto Ei mitään 'Aihekokeiden tulokset ovat täysin valinnaisia, eikä aiheen testitulosten lähettäminen meille vahingoita hakemustasi.'
Pennsylvanian yliopisto 2 suositeltavaa
  • Taiteet, humanistiset tieteet ja yhteiskuntatieteet: Mitä tahansa kahta aihekoetta
  • Sairaanhoito: Tiede, mieluiten kemia
  • VARSI: Matematiikan taso 2 ja luonnontieteellinen koe (mieluiten fysiikka tekniikan hakijoille)
  • Liiketoiminta: Matematiikka Taso 2
Yale Ei mitään (2021 hakijalle) '' SAT-aihekokeita ei oteta huomioon 2020-2021-hakukierroksen aikana. ''

Viimeisten vuosien aikana, Ivy League -koulut ovat alkaneet painottaa vähemmän SAT -aineiden testejä. Viime aikoihin asti suurin osa näistä kouluista vaati kolme aihekoetta. Nyt Georgetown on viimeinen, jolla on melko korkeat panokset.

Monet näistä kouluista suosittelevat kuitenkin edelleen aihekoekokeiden tulosten toimittamista. Jos päätät suorittaa SAT -aihekokeita, mitkä kokeet kannattaa ottaa

feature_ivyleague

Mitä SAT -aiheen testejä sinun pitäisi tehdä?

Useimmilla Ivy League -kouluilla ei ole lopullisia vaatimuksia, joiden aihetestit sinun pitäisi suorittaa; he yksinkertaisesti suosittelevat tai vaativat kahta, ja voit valita kumman otat.

Jotkut koulut kuitenkin haluavat nähdä monenlaista tietoa, tällöin on parasta suorittaa aihekokeita, jotka kattavat erilaisia ​​aiheita. Voit esimerkiksi yhdistää humanististen tieteiden tai yhteiskuntatieteiden testin (kuten kirjallisuuden tai historian) matematiikan tai luonnontieteellisen kokeen (kuten fysiikan tai kemian) kanssa. Monet huippuluokan koulut etsivät monipuoliset opiskelijat, jotka menestyvät monilla aihealueilla.

Samaan aikaan valinta on pitkälti sinun. Aihekokeet ovat mahdollisuus osoita aiheesi hallintaa ja ilmaise kiinnostuksesi ja akateemiset taitosi tietyllä aihealueella. Siksi, jos olet ilmoittanut pääaineen, on järkevää ottaa (ja saada korkeat pisteet) vastaava aihekoe.

Aivan kuten muissakin sovelluksissasi, valitsemasi aihekoe voi kertoa jotain kiinnostuksen kohteistasi ja tulevista tavoitteistasi. Se voi myös olla mahdollisuus vahvista aluetta, jolla haluat kurssin arvosanan tai AP -kokeen pisteet olevan korkeammat.

Kielikokeet voivat olla arvokas osoitus kielitaidostasi, jota vastaanottovirkailijat arvostavat yhä globalisoituvassa maailmassa. Jos pystyt esittämään vahvat kielipisteet, voit esittele monikielisyytesi ja ehkä jopa siirtyä korkeammille kielikursseille, kun saavut kouluun.

Kuitenkin, jotkut koulut varoittavat suorittamasta SAT -aihekoetta äidinkielelläsi, jos se on ei Englanti. Pisteet toisella aihealueella olisivat hyödyllisempiä, koska ne osoittavat tarkemmin akateemisen potentiaalisi.

Jos haet kouluun, jossa on tekninen tai tekninen painopiste, haluat todennäköisesti lähettää yhdistelmä matematiikan ja luonnontieteiden aihekokeita.

Katso lisätietoja oppaastamme, kun valitset sinulle sopivimmat aihekokeet. Kun olet päättänyt SAT -aihekokeista, mihin pisteisiin kannattaa pyrkiä?

Mikä on hyvä SAT -testitulos Ivy League: lle?

Valikoivat koulut eivät yleensä julkista testitulosten raja -arvoja; sen sijaan he vaativat, että he ottavat Kokonaisvaltainen lähestymistapa sovelluksiin ja tarkastella kaikkia osia suuremman kokonaisuuden yhteydessä.

koulukykykokeiden päivämäärät 2015

Kuitenkin, kuten tiedätte, päteviä ehdokkaita on paljon enemmän kuin näissä kouluissa on tilaa. Tämä mielessä haluat, että hakemuksesi on poikkeuksellinen ja erottua erityisen vahvana ja ainutlaatuisena - siksi korkean SAT -testituloksen saaminen on niin tärkeää.

Mutta kuinka korkealle sinun pitäisi pyrkiä? Tämä riippuu lähinnä koulusta, johon haet. Esimerkiksi MIT on sanonut, että sen ottamat opiskelijat tekevät pisteitä 720-800 tieteen aihekokeissa, ottaa huomioon, että Princetoniin hyväksytyt hakijat tekevät yleensä pisteitä 710-790 aiheesta Testit.

Valikoivat laitokset odottavat näkevänsä pisteitä 700 -luvulla, yleensä 700 -luvun yläosassa. Jos haluat tarkemman erittelyn siitä, miten tulokset muuttuvat prosenttiosuuksiksi, lue artikkeli hyvistä aihekokeen tuloksista. Näillä tiedoilla voit pyrkiä 80- tai 90 -prosenttiin testinottajista valitsemissasi testeissä.

Jos aiot opiskella matematiikkaa tai luonnontieteitä, 800 matematiikan ja luonnontieteiden aihekokeista olisi todella hyödyllinen hakemuksellesi.

Kumman tulisi olla etusijalla, kun valmistaudut aihekokeisiin ja SAT- tai ACT -kokeisiin? Vastaamme tähän kysymykseen seuraavaksi.

Kuinka tärkeitä ovat aihekokeet verrattuna SAT/ACT: hen?

Tässä lyhyt vastaus: SAT -testit eivät ole läheskään yhtä tärkeitä kuin SAT/ACT.

Ymmärtääkseni SAT/ACT vastaa yhtä paljon kuin 30% hakemuksestasi, kun taas kohdekokeet vastaavat vain enintään 2% - 5%. Siksi SAT/ACT: n pitäisi olla etusijalla korkeakoulujen pääsykokeissa.

Onneksi SAT -aihekokeet pitäisi sopia yhteen työsi ja opiskelusi kanssa, joita jo teet luokillasi. Yleensä on parempi suorittaa aihekoe lähellä lukuvuotta, koska olet opiskellut aihetta koko vuoden. Siitä on myös apua, jos aihekoe vastaa finaaliin ja/tai AP -tentteihin opiskelemista.

Lisäksi koska sinulla on jonkin verran valinnanvaraa asiassa, sinun odotetaan valitse aiheet, joissa voit osoittaa aiheen hallinnan. Alhaiset pisteet näyttävät poikkeavilta ja voivat herättää epäilyksiä akateemisista kyvyistäsi ja potentiaalistasi kyseisessä aineessa.

Vaikka kouluista tulee yhä joustavampia standardoidussa testauskäytännössään, aiheen testitulokset voivat antaa suuren vauhdin sovelluksellesi jos valitset oikeat testit ja teet erinomaisia ​​oppiaineita koulussa. Tee tämä, ja nämä testit eivät saisi vaatia liikaa lisävalmisteluja riittävän vahvojen pisteiden saavuttamiseksi Ivy League -kouluille.

Lopuksi keskustelemme muutamista strategioista, joita voit käyttää tasapainottaa SAT -aihekokeiden aikataulusi korkeakoulun hakuprosessin aikana.

body_juggling

SAT -aihekokeiden ja college -sovellusten jongleeraaminen

Jos aiot hakea Ivy League -kouluihin, elät todennäköisesti aktiivista ja kiireistä elämää. Olitpa sitten kotitehtäviä, klubeja, urheilua tai kaikkea valmistelutyötä yliopistoon hakeutumista varten paljon jongleeraustoimista. Ja lisäämällä aihekokeita kaiken päälle voi tuntua siltä, ​​että pudotat jotain.

Niin kauan kuin lähestyt näitä testejä harkitussa suunnitelmassa, sinun pitäisi pystyä ylläpitämään tasapainoa ja saavuttamaan tavoitteesi. Kyky hallita aikaa itsenäisesti, mutta silti jättää aikaa taukoille ja hauskanpidolle, on tärkeä taito, jota tarvitset yliopistossa. Suunnittelemalla aikataulun itsellesi lukiossa voit kehittää näitä hyödyllisiä elämäntaitoja edelleen.

Lue ensin artikkelimme siitä, milloin SAT -aihekoe suoritetaan. Voit tehdä kaikki kolme yhdessä päivässä, mutta sinun ei tarvitse tehdä niitä kaikkia kerralla tai odottaa juniorivuoteen asti. Esimerkiksi yhdeksännen luokan biologian luokka voisi valmistautua asianmukaisesti biologian aihekoe. Tai saatat tuntea olosi valmis ottamaan matematiikan tason I testin heti toisen vuoden jälkeen.

Vaikka sinä tehdä Päätä odottaa juniorivuotta, jotta voit ottaa heidät. On hyvä yhdistää ne finaaliin ja AP -kokeisiin, jotta opiskelu voi tappaa kaksi lintua yhdellä iskulla. Suunnittelemalla, milloin otat ja opiskelet aihekokeisiin (SAT -valmistelusuunnitelman rinnalla), voit varata aikaa etukäteen, jotta saat tasapainoisemman aikataulun.

Saatat ajatella: 'Aikataulun tekeminen on helppo osa. Kova osa tarttuu siihen. ' Tämä on totta - jonain päivänä saatat saada motivaatiota unestasi hyväksymiskirjeestä jättiläisessä kirjekuoressa, joka saapuu ovellesi, kun taas seuraavana päivänä kyseinen kirje saattaa tuntua kuvana tulevasta elämästä, kaukana nykyisestä.

on 3,7 painotettu gpa -hyvä

Täällä ei ole helppoja pikavalintoja - tehtävässä pysyminen vaatii motivaatiota. Mutta vielä tärkeämpää se vaatii kurinalaisuutta. Se vaatii kykyä purkaa vastarintasi ja kaikki asiat, joita voit mieluummin tehdä sillä hetkellä, ja sitoutua opiskelemaan. Muista, että olet selkeästi hahmotellut tavoitteesi ja haluat tehdä sen kaikki voit saavuttaa ne.

Kollegion hallituksella on hyödyllistä aihekokeiden erittely ja näytekysymykset täältä . Tutustu muihin resursseihimme hyödyllisiin opintostrategioihin, esimerkiksi tunnistamalla heikkoutesi ja jakamalla jokainen osa pieniksi hallittaviksi tavoitteiksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA