SAT -aiheen testauspäivät 2021: Milloin ne kannattaa ottaa?

ominaisuus_kalenteri-4

Milloin aiot suorittaa SAT -aihekokeet? Jos vastasit 'en tiedä', et ole yksin! On vaikea tietää, milloin paras aika on sopia aihekokeisiin yleisen SAT: n, koulutehtävien ja kaiken muun kanssa.

Katsotaanpa, milloin SAT -aihekokeita tarjotaan vuonna 2021 ja milloin ne on parasta ottaa. Niin kauan kuin sinulla on suunnitelma, voit tasapainottaa nämä testit kaikkien muiden kiireisen elämäsi asioiden kanssa.

Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Milloin SAT -aiheen testit tarjotaan?

SAT -aihekokeita tarjotaan kuusi kertaa vuodessa seuraavina kuukausina:

 • elokuu
 • lokakuu
 • marraskuu
 • joulukuu
 • saattaa
 • Kesäkuu

Nämä ovat samat päivämäärät kuin yleinen SAT, lukuun ottamatta yhtä maaliskuun päivämäärää, jolloin SAT -aiheen testejä ei tarjota, mutta yleinen SAT on.

Kirjallisuuden, tieteen, Yhdysvaltain historian ja matematiikan SAT -aihekokeita tarjotaan kaikki testin päivämäärät. Kielitestit ja maailmanhistoriatesti tarjotaan kuitenkin vain joinain päivinä.

Tämä kaavio erittelee SAT -aiheen testiaikataulun vuodelle 2021:

8. toukokuuta 5. kesäkuuta 28. elokuuta 2. lokakuuta 6. marraskuuta 4. joulukuuta
Kirjallisuus
Biologia E/M
Kemia
Fysiikka
Yhdysvaltain historia
Maailman historia
Matematiikan taso 1
Matematiikka Taso 2
Ranskan kieli
Saksan kieli
Espanja
Moderni heprea
italialainen
latinan kieli
Ranska kuuntelulla
Saksaa kuuntelemalla
Espanja ja kuuntelu
Kiinalainen kuuntelu
Japanilaista kuuntelua
Korean kanssa kuuntelua

Lähde: Kollegion hallitus

Koska samana päivänä tarjotaan useita aihekokeita, voitko suorittaa useamman kuin yhden kerralla? Tässä on perussäännöt ja ehdot :

 • Voit suorittaa enintään kolme aihekoetta samana päivänä. Mutta on kaksi varoitusta:
  • Voit ottaa vain yksi kuuntelukoe per päivä. Kuuntelutestit suoritetaan aina ensimmäisen tunnin aikana.
  • Voit ottaa vain yksi biologian (E tai M) testi päivämäärää kohden; et voi ottaa molempia samana päivänä.
 • Sinä voit muuta testiä otat päällä testipäivä, ellei se ole kuuntelutesti.
 • Sinä ei voi suorita aihekoe sama päivämäärä että otat yleisen SAT: n.

Pidä nämä ehdot mielessä, puhutaanpa testien suorittajien suosituista päivämääristä.

Milloin sinun pitäisi suorittaa SAT -aihekoe? 4 tekijää

Sinun on integroitava SAT -aiheen testauspäivät SAT/ACT-, AP -tentteihin ja oppituntien ulkopuolelle. Joten mitkä ovat parhaat testipäivämäärät sinulle? Tässä on neljä keskeistä tekijää, jotka on otettava huomioon:

#1: Suositut testipäivät

Toukokuu ja kesäkuu ovat suosittuja aikoja SAT -aihekokeiden suorittamiseen. Koska jokainen aihekoe vaatii tietyn aiheen tuntemusta, paras aika ottaa se on yleensä lukuvuoden lopussa, joten olet jo tutkittu tuo aihe.

virginian yliopisto keskimääräinen gpa

Jos keskität erityistä huomiota aiheeseen loppukokeissa tai AP -testeissä, sitä parempi! Opiskelusi voi tappaa kaksi lintua yhdellä iskulla valmistautuessasi molempiin kokeisiin.

body_studygroup

#2: Sisältövalmius

SAT -aihekokeet ovat tilaisuutesi näyttää aiheen hallintaa riippumatta siitä, onko kyseessä koulussa opittu aihe tai olet oppinut paljon itse. Koska nämä testit kohdistuvat aiheeseen pikemminkin kuin arvosanatasoon, sinun ei tarvitse odottaa juniorivuoteen asti ottaaksesi yhden.

Sen sijaan sinun pitäisi ota ne, kun sisältö on vielä tuore ja valmis mielessäsi. Saatat saada erinomaisen pistemäärän esimerkiksi biologian aihekoe -testistä, kun olet yhdeksännen luokan biologian luokka.

Tutustumalla jokaisen testin sisältöön , sinulla on tunne siitä, milloin olet parhaiten valmis ottamaan sen vastaan.

Kielikokeet edellyttävät paljon tietoa - vähintään kahden tai kolmen vuoden intensiivinen opiskelu. Koska monet sujuvasti tai äidinkielenään puhujat suorittavat kielitestit, sinun kannattaa valita nämä vain, jos tunnet olevasi erittäin valmis. Ota huomioon, että näissä testeissä on vaikeampi saada pisteitä korkealla prosenttipisteellä.

#3: Aika valmistautua

Kuten edellä mainittiin, monet opiskelijat hyötyvät siitä, että he suorittavat SAT -aihekoe mahdollisimman lähelle saman aiheen loppukokeita tai AP -testejä. Kaiken opiskelun aikana olet täysin uppoutunut aiheeseen.

Lisäksi voit yhdistää voimasi muiden luokkasi oppilaiden kanssa. Opintoryhmät voivat olla tehokas tapa jakaa tietoa, pysy motivoituneena ja varmista, että kysyt oikeita kysymyksiä.

#4: Tasapaino muiden testien kanssa

Jos käytät SAT- tai ACT -ohjelmaa yhden tai useamman testin lisäksi, sinun on harkittava kuinka tasapainottaa nämä testit ja niihin kohdistamasi opinnot. Koska haluat todennäköisesti ottaa SAT/ACT: n useammin kuin kerran, muista jättää käytettävissä olevat päivämäärät toiselle tai kolmannelle yritykselle.

Yksi mahdollinen testausaikataulu voisi näyttää tältä:

Muista, että sinun ei tarvitse odottaa juniorivuotta SAT -aihekokeiden suorittamiseen, mutta yleensä on parasta Ota ne touko- tai kesäkuussa, jotta ne vastaavat akateemisen kurssin loppua mistä tahansa aiheesta, joka liittyy kokeeseesi.

Voit myös suorittaa aihekokeen uudelleen syksyllä vanhemman vuoden aikana. Vaikka nämä päivämäärät saattavat olla liian myöhäisiä varhaisille toimien määräajoille, niiden pitäisi olla ajoissa säännöllisten päätösten määräaikojen suhteen.

Ainoa haittapuoli, kun odotat lukuvuoden syksyyn, on se et tiedä SAT -aihekoetuloksiasi, ennen kuin yliopistoluettelosi on jo pääosin viimeistelty.

Tärkeimmät takeaways: Milloin ottaa SAT -aiheen testit

Aikataulun selvittäminen ja SAT -aihekokeiden suorittaminen ennen yliopiston määräaikoja on hyödyllinen sovelluksillesi ja henkilökohtaiselle stressitasollesi. Tietäen määräaikasi ja luomalla joustavan opiskeluaikataulun voit selvittää parhaan ajan, jolloin voit suorittaa testin, ja milloin saat pisteet siitä.

Aihekokeen päivämäärien ei pitäisi olla satunnainen päätös; pikemminkin ne olisi tehtävä tarkoituksella, perustuen sisältövalmiutesi, valmistautumisaikasi ja kuinka paljon tasapainoa tarvitset, kun opiskelet myös yleistä SAT/ACT -ohjelmaa varten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset