SAT-aiheen testauspäivät 2018-2019

feature_calendar.jpeg

Me PrepScholarissa olemme ylpeitä siitä, että käytämme parhaita tietoja pitääksemme sinut ajan tasalla tulevista testiaikatauluista ja ilmoittautumisajoista. On tärkeää suunnitella etukäteen ja valita viisaasti, kun valitset aihekokeita ja testin päivämääriä.

Näet SAT -testin päivämäärät aiemmat vuodet . Näistä tiedoista saat yleiskuvan siitä, milloin College Boardilla on SAT -testin päivämäärät ja kuinka kauan testin jälkeen voit tarkastella pisteitäsi. Tässä artikkelissa annan sinulle SAT-aiheen testien päivämäärät vuosille 2018-2019 ja selitän, mitä sinun tulee ottaa huomioon valittaessa testipäivämäärääsi ja aihekokeita.Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Testipäivät lukuvuodelle 2018-2019

SAT -testit suoritetaan samoina päivinä ja samoissa paikoissa kuin SAT, mutta SAT: lle on maaliskuussa lisäkokeiden päivämäärä, jota ei tarjota SAT -aihekokeisiin .

Koe Päivämäärät

Kollegion hallitus luettelee nämä päivämäärät verkkosivustollaan, mutta ne voivat silti muuttua.Kaikkia testejä ei tarjota joka päivä. Esimerkiksi tkieli ja kuuntelutestit tarjotaan vasta marraskuussa.

Aihekoe

25. elokuuta 2018

6. lokakuuta 2018

3. marraskuuta 2018

1. joulukuuta 2018

4. toukokuuta 2019

1. kesäkuuta 2019

Kirjallisuus

X

X

X

X

X

X

Yhdysvaltain historia

X

X

X

X

X

X

Maailman historia

X

X

Matematiikka Taso 1

X

X

X

X

X

X

Matematiikka Taso 2

X

X

X

X

X

X

Biologia E/M

X

X

X

X

X

X

Kemia

X

X

X

X

X

X

Fysiikka

X

X

X

X

on 1190 hyvä sat pisteet

X

X

Ranskan kieli

X

X

X

X

X

Saksan kieli

X

Espanja

X

X

X

X

X

Moderni heprea

X

italialainen

X

latinan kieli

X

X

Ranska kuuntelulla

X

Saksaa kuuntelemalla

X

Espanja ja kuuntelu

X

Kiinalainen kuuntelu

X

Japanilaista kuuntelua

X

Korean kanssa kuuntelua

X

body_chemistry-1.png

Voit ottaa kemiaa jokaisena testauspäivänä.

Ilmoittautumispäivät

Rekisteröinnin määräajat ja pisteiden julkaisupäivät esittelee PrepScholar.

Testin päivämäärä

Normaali rekisteröinti

Myöhäinen rekisteröinti

Pisteet Julkaisu

25. elokuuta 2018

27. heinäkuuta 2018

10. elokuuta 2018

13. syyskuuta 2018

6. lokakuuta 2018

7. syyskuuta 2018

21. syyskuuta 2018

25. lokakuuta 2018

3. marraskuuta 2018

5. lokakuuta 2018

19. lokakuuta 2018

22. marraskuuta 2018

1. joulukuuta 2018

2. marraskuuta 2018

16. marraskuuta 2018

20. joulukuuta 2018

4. toukokuuta 2019

5. huhtikuuta 2019

19. huhtikuuta 2019

23. toukokuuta 2019

1. kesäkuuta 2019

3. toukokuuta 2019

17. toukokuuta 2019

minkä kanssa neitsyt sopivat parhaiten yhteen

20. kesäkuuta 2019

Kuinka tarkkoja yllä olevat taulukot ovat?

Testipäivät ovat kollegion hallituksen antamia arvioituja päivämääriä, ja rekisteröinti- ja pisteiden julkaisupäivät ovat arvioitamme . Vaikka kaikki päivämäärät ovat todennäköisesti oikein, koska kollegion johtokunta antaa testin päivämäärät, ne voivat olla jonkin verran luotettavampia.

Testipäivät vahvistetaan vasta vuoden kuluessa testistä. Jos jokin päivämääristä muuttuu, ne ovat todennäköisesti viikkoa aikaisemmin tai myöhemmin kuin odotettu päivämäärä .

Näiden päivämäärien avulla voit määrittää, milloin otat SAT -aihekokeet. Jos tiedät käytettävissä olevat vaihtoehdot, voit valita aikataulusi parhaiten sopivan päivämäärän. Voit myös ottaa huomioon tekemäsi testit ja niihin valmistautumiseen tarvittavan ajan.

body_accurate.jpeg

Taulukot ovat melko tarkkoja.

Kuinka valita aiheen testit?

Tässä mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset aihekokeita :

Mitä korkeakoulusi vaativat?

Tiedä niiden koulujen vaatimukset, joihin aiot hakea. Tarvitsevatko ne aihekokeita? Jos on, niin kuinka monta ja mitkä? Oletko hakeutumassa kouluun tai ohjelmaan, joka edellyttää luonnontieteiden ja matematiikan opintoja? Onko otettava Math II? Oletko hakemassa oppilaitoksiin, jotka haluavat nähdä osaamistasosi eri aiheissa?

Lisäksi haetko valinnaisia ​​tai joustavia oppilaitoksia, joiden avulla voit käyttää aihekoetta SAT: n tai ACT: n sijasta? Soita ottotoimistoon, jos sinulla on kysyttävää koulun käytännöistä.

Mitkä ovat parhaat oppiaineesi koulussa?

Yleensä teet parhaan testin, joka liittyy parhaisiin oppiaineisiisi koulussa. Jos nautit perusteellisesti Yhdysvaltain historiasta ja menestyt AP AP: n historia -luokassa, onnistut luultavasti hyvin Yhdysvaltain historian aihetestissä.

Oletko sujuva toisella kielellä?

Monet ei-äidinkieliset englanninkieliset puhuvat aihekoetta äidinkielellään, vaikka he eivät olisikaan opiskelemassa kyseisellä kielellä. Usein he voivat saada korkeat pisteet ja osoittaa kielentaitonsa.

Varmista kuitenkin, että olet tarkista aihekokeen sisältö, vaikka osaatkin sujuvasti . Sain korkeamman pistemäärän espanjankielisessä aihekokeessani kuin jotkut ystäväni, jotka ovat espanjankielisiä, koska tunsin enemmän espanjan kieliopin sääntöjä ja kirjoitin espanjaa, vaikka he olivat paljon taitavampia espanjan keskustelussa.

Jos haluat lisätietoja ja opintoresursseja, lue SAT -aihekokeita käsittelevät artikkelimme.

body_spanish.jpeg

Kuinka valita testipäivämäärät

Tutustu tähän artikkeliin SAT -aiheen testauspäivien valitsemisesta. Kun valitset testipäivääsi, muista, että voit tehdä yhden, kaksi tai kolme aihekoetta yhdellä testipäivänä. Tässä ovat tärkeimmät huomioon otettavat tekijät.

Kun taitosi ovat parhaimmillaan

Yleensä haluat suorittaa tietyn aiheen kokeen, kun opiskelet kyseisen aineen korkeinta tasoa . Jos käytät AP -kemiaa nuorempana, voit halutessasi suorittaa kemian aihekokeen saman vuoden toukokuussa tai kesäkuussa heti sen jälkeen, kun olet viettänyt koko vuoden kemian opiskeluun ja valmistautumiseen AP -testiin.

Milloin korkeakoulusi määräajat ovat?

Useimmille kouluille viimeisen vuoden joulukuun testi on viimeinen kerta, kun voit suorittaa aihekokeita, ja jos haet aikaisin, lokakuun testi voi olla viimeinen mahdollinen päivämäärä sinulle . Varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa testien suorittamiseen tarvittaessa uudelleen ja tiedät määräajat.

Tarkista henkilökohtainen aikataulusi

Anna itsellesi riittävästi aikaa opiskeluun ja yritä välttää testin tekemistä, jos sinulla on mahdollisia ristiriitoja. Jos olet erityisen kiinnostunut koulusta ja koulun ulkopuolisesta toiminnasta tiettynä kuukautena, sinun kannattaa ehkä välttää aihekokeiden tekemistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA