SAT-aiheiden testipäivät 2017-2018

feature_calendar-1.png

PrepScholar hyödyntää parhaita tietoja ilmoittaakseen sinulle tulevista testiaikatauluista ja ilmoittautumisaikoista. On tärkeää suunnitella etukäteen ja ottaa huomioon useita tekijöitä, kun valitset testipäivämääriä ja aihetestit.

Katso SAT-testipäivät alkaen aiemmat vuodet saadaksesi lisätietoja siitä, milloin College Board yleensä tarjoaa SAT: n ja kuinka kauan ennen testipäivää sinun on ilmoitettava. Tässä artikkelissa, Annan sinulle SAT-aiheiden testipäivät vuosille 2017--2018 ja selitän, kuinka sinun tulisi valita testipäivämääräsi ja aihetestit .Testipäivät lukuvuodelle 2017-2018

SAT-aihekokeet suoritetaan samoina päivinä ja samoissa paikoissa kuin SAT, mutta Maaliskuussa on SAT: lle ylimääräinen testipäivä, jota ei tarjota SAT-aihekokeisiin .

Koekokeen päivämäärät

Nämä päivämäärät julkaistaan ​​College Boardin verkkosivustolla, mutta ne voivat silti muuttua.Huomaa, että kaikkia testejä ei tarjota joka päivä; esimerkiksi tKieli kuuntelukokeilla tarjotaan vasta marraskuussa.

Aineen testi

26. elokuuta 2017

7. lokakuuta 2017

4. marraskuuta 2017

2. joulukuuta 2017

5. toukokuuta 2018

2. kesäkuuta 2018

Kirjallisuus

X

X

X

X

X

X

Yhdysvaltain historia

X

X

X

X

X

X

Maailman historia

X

X

Matematiikan taso 1

X

X

X

X

X

X

Matematiikan taso 2

X

X

X

X

X

X

Biologia E / M

X

kuinka pitkä on 1 tuuma

X

X

X

X

X

Kemia

X

X

X

X

X

X

Fysiikka

X

X

X

X

X

X

Ranskan kieli

X

X

X

X

X

Saksan kieli

X

Espanja

X

X

X

X

X

Moderni heprea

X

italialainen

X

latinan kieli

X

X

Ranska ja kuuntelu

X

Saksa kuuntelemalla

X

Espanjaa kuuntelemalla

X

Kiina kuuntelemalla

X

Japanilainen kuuntelemalla

X

Korealainen kuunteleminen

X

body_american_flag.jpeg

Yhdysvaltain historiaa tarjotaan jokaisena testipäivänä.

Rekisteröintipäivät

Rekisteröitymisajat ja pisteiden julkaisupäivät ennustaa PrepScholar.

Testipäivä

Normaali rekisteröinti

Myöhäinen rekisteröinti

Tulosjulkaisu

26. elokuuta 2017

28. heinäkuuta 2017

11. elokuuta 2017

14. syyskuuta 2017

7. lokakuuta 2017

8. syyskuuta 2017

22. syyskuuta 2017

26. lokakuuta 2017

4. marraskuuta 2017

6. lokakuuta 2017

20. lokakuuta 2017

23. marraskuuta 2017

2. joulukuuta 2017

3. marraskuuta 2017

17. marraskuuta 2017

21. joulukuuta 2017

5. toukokuuta 2018

6. huhtikuuta 2018

20. huhtikuuta 2018

24. toukokuuta 2018

2. kesäkuuta 2018

4. toukokuuta 2018

18. toukokuuta 2018

21. kesäkuuta 2018

Kuinka tarkkoja taulukot ovat edellä?

Testipäivät ovat College Boardin ennakoituja päivämääriä, ja ilmoittautumis- ja pisteytyspäivä ovat arviomme . Kaikki päivämäärät ovat todennäköisesti oikeita, mutta koska testin päivämäärät antaa kollegion hallitus, nämä päivämäärät voivat olla jonkin verran luotettavampia.

Testipäivät vahvistetaan vasta vuoden sisällä testistä ja jos jokin päivämääristä muuttuu, ne ovat todennäköisesti viikkoa aikaisempaa tai myöhempää kuin odotettu päivämäärä .

Näiden päivämäärien avulla voit määrittää, milloin otat SAT-aihetestit. Jos tiedät käytettävissä olevat vaihtoehdot, voit valita sinulle sopivimman päivämäärän ja henkilökohtaisen aikataulun. Voit myös ottaa huomioon tekemäsi testit ja niiden valmisteluun tarvittavan ajan.

Kuinka valita kokeet?

Mitä Huomioi nämä tekijät, kun valitset aihetestit :

Mitä korkeakoulut vaativat?

Tunne niiden korkeakoulujen erityisvaatimukset, joihin haet tai aiot hakea . Sinun tulisi tietää, kuinka monta aihekoketta kukin koulu tarvitsee, ja sinun pitäisi tietää, edellyttävätkö jokaiset koulut tiettyjä ainekokeita. Joissakin kouluissa ja ohjelmissa vaaditaan luonnontieteitä ja matematiikkaa. Toiset haluavat nähdä taitotasosi useissa aiheissa.

Hakeeko testata valinnaisia ​​tai joustavia korkeakouluja, joiden avulla voit käyttää aihekokeita SAT: n tai ACT: n sijasta? Soita valintatoimistoon, jos sinulla on kysyttävää koulun käytännöistä.

Mitkä ovat parhaita oppiaineitasi koulussa?

Yleensä teet parhaiten koeopetuksesi parhaisiin aiheisiin liittyvissä kokeissa. Jos olet aina rakastanut englantikurssejasi ja menestyt AP AP: n kirjallisuus- ja sävellystunnilla, menestyt todennäköisesti hyvin kirjallisuusainetestissä.

body_books-1.png

Osaatko sujuvasti toista kieltä?

Monet muilla kielillä äidinkielenään puhuvat suorittavat aihekokeen äidinkielellään, vaikka he eivät opettaisikaan tällä kielellä. Usein tämä on tilaisuus saada korkeat pisteet ja esitellä monikielisyyttäsi.

Varmista kuitenkin, että olet Tarkista aihe-testin sisältö, vaikka olisitkin sujuva . Pistein korkeammalla espanjalaisen aineen kokeellani kuin jotkut ystäväni, jotka ovat äidinkielenään espanjaa, koska olin perehtynyt paremmin espanjan kielioppisääntöihin ja kirjoittanut espanjaa, vaikka he olivat paljon parempia espanjan kielessä.

Lopuksi lue SAT-aihekokeita käsittelevät artikkelimme saadaksesi lisää ohjeita ja auttaaksesi sinua opiskelemaan.

Kuinka valita testipäivät

Tässä artikkelissa kerrotaan SAT-aiheiden testipäivien valitsemisesta. Muista, että voit suorittaa yhden, kaksi tai kolme aihetestiä yhdellä testipäivällä.

Kun tiedät kohteen parhaiten

Yleensä haluat suorittaa kokeen tietyssä oppiaineessa, kun opiskelet kyseisen aiheen korkeinta tasoa. Jos olet suorittamassa AP US History -tapahtumaa nuorempana vuotena, saatat haluta suorittaa Yhdysvaltain historian aihekokeen kyseisen vuoden toukokuussa tai kesäkuussa heti, kun olet viettänyt koko vuoden Yhdysvaltain historian opiskeluun ja valmistautumiseen AP-tenttiin.

Milloin korkeakoulujen määräajat ovat?

Vanhempasi vuoden joulukuun testi on viimeinen kerta, kun voit suorittaa aihekokeet useimmissa korkeakouluissa. Jos haet aikaisin, lokakuun testi voi olla viimeinen mahdollinen päivämäärä sinulle. Ole tietoinen määräajoista ja anna itsellesi mahdollisuus suorittaa testit uudelleen, jos et saavuta tavoitepisteitäsi .

body_hourglass.png

Tarkista oma aikataulu

Yritä suorittaa aihetestit, kun se on sinulle sopivinta. Varmista, että sinulla on tarpeeksi opiskeluaikaa, ja vältä kokeen suorittamista, jos sinulla on mahdollisia ristiriitoja. Jos olet erittäin kiireinen koulun ja koulun ulkopuolisten aktiviteettien kanssa tietyssä kuussa, sinun kannattaa välttää aihekokeiden suorittamista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.